View Full Version : 3 milyon Türk-Kürt evlilik yoluyla akraba
daturkishulan
03-22-2007, 05:09 PM
3 milyon Türk-Kürt evlilik yoluyla akraba
Toplumsal yapı, nüfusun belli yüzdelerini temsil eden etnik ve dini kimliklerden ibaret değildir. Farklı etnik kimlikler arasında evliliklere bakıldığında Türkler ve Kürt-Zazalar arasındaki evliliğin, nüfusun yüzde 3.7'sini temsil ettiği görüldü. Diğer bir deyişle, Türklerle akraba olan Kürt sayısı (aynı zamanda Kürt-Zazalar ile akraba olan Türk sayısı) 2 milyon 708 bindir. Yani 2 milyon 708 bin kişinin ailesinde Türk-Kürt/Zaza evliliğinden kaynaklanan akrabalık bağı vardır.
Türkler ve "diğer" etnik kimlikler arasında yüzde 3.6 oranı ile 2 milyon 661 bin kişide akrabalık bağı gözlendi. Kürt-Zazalar ve "diğer" etnik kimlikler arasında akrabalık yüzde 0.5 ile 353 bin kişide görüldü.
Bu akrabalık ilişkileri, Türkiye'nin toplumsal yapısının, beraber yaşayan, birbiriyle evlenen ve ortak kültürler oluşturan farkı farklı grupların birbirine geçen ilişkileriyle oluştuğunu göstermektedir.
Karayılan
03-22-2007, 06:21 PM
Daha fazla bu sayi, Turklesmis kurdleri de katarsak sayi artiyor...
Demir Kağan
03-23-2007, 05:08 AM
Kaaynaaak??
daturkishulan
03-23-2007, 05:33 AM
Guzel :)....
güzel mi????:shock:
3 milyon türk kürtle evlenmiş ve doğan hiçbir çocuk artık türk olmayacak.bu mu güzel?:evil:
Karayılan
03-23-2007, 06:34 AM
3 milyon türk kürtle evlenmiş ve doğan hiçbir çocuk artık türk olmayacak.bu mu güzel?:evil:Baba Turk ise sorun yok. Bizim toremize gore soy babadan gelir ;) ancak melez Turk olur. Baba kurd ise melez kurd olur...
daturkishulan
03-23-2007, 06:46 AM
Baba Turk ise sorun yok. Bizim toremize gore soy babadan gelir ;) ancak melez Turk olur. Baba kurd ise melez kurd olur...
ne alakası var??bi kere genetiğe göre doğan çocuk epitel dokuyu anadan alır,yani beden özellikleri babadan çok anadan geçer.
ayrıca doğan çocuğun dna sı anne ve babadan ortak meydana gelir,yarı anneninkini yarı babanınkini alır.
soy babadan gelirmiş,tam arap zırvası!
hani erkek üstün ya:evil:
madem soy babadan geliyor neden ilk üç osmanlı padişahından başkası türke benzemiyor?
3milyon kürtle evlenen türkün atası artık oğuz kaan değil,pers kralı xerxes tir...
http://english.alarabonline.org/data/2007/03/03-21/zculturez/971p.jpg
anası babası türk olmayanlar lütfen ben türküm demesin.türklük türkün tekelindedir.
neyseniz onu söyleyin kardeşim kimsenin kimseyi aşağıladığı yok,utanmayın.
Karayılan
03-23-2007, 06:58 AM
3milyon kürtle evlenen türkün atası artık oğuz kaan değil,pers kralı xerxes tir...
http://english.alarabonline.org/data/2007/03/03-21/zculturez/971p.jpg
anası babası türk olmayanlar lütfen ben türküm demesin.türklük türkün tekelindedir.
Turk olmak icin anne ve babasinin her ikisinin de Turk olmasi sart mi? Sonucta Turk kani tasiyor ve "Turkum" diyorsa "sen Turk degilsin" diyemeyiz. Eski Turklerde de soy babadan gelirdi. Araplarda da oyle olmasi bunu degistirmez. (Ancak cok eski caglarda ana erkil yasamisiz)
Yanlis anlama irklar arasi evlilige karsiyim. Ancak bu cocuklara kalkipta kurd demek olmaz. Neden Turk degil de kurd? Onlarla evlenen herkesin cocugu kurd mu oluyor? Benim gorusum secimi bu evliliklerden dogan cocuklar kendileri yapmalilar.
3 milyon türk kürtle evlenmiş ve doğan hiçbir çocuk artık türk olmayacak.bu mu güzel?:evil:
Yahu hepimiz insanız. Hepimizi Allah yarattı. Dogan cocuklar Turk olmayacakmıs :) Hepimizin kanı kırmızı akar beyler. Onemli olan damarında dolasan degil aklında olusandır.
ne alakası var??bi kere genetiğe göre doğan çocuk epitel dokuyu anadan alır,yani beden özellikleri babadan çok anadan geçer.
ayrıca doğan çocuğun dna sı anne ve babadan ortak meydana gelir,yarı anneninkini yarı babanınkini alır.
soy babadan gelirmiş,tam arap zırvası!
hani erkek üstün ya:evil:
madem soy babadan geliyor neden ilk üç osmanlı padişahından başkası türke benzemiyor?
neyseniz onu söyleyin kardeşim kimsenin kimseyi aşağıladığı yok,utanmayın.
Simdi adam cıkacak diyecek ki "ben Turk'um Turk gibi hissediyorum anam babam Turk degil ama ben Turk'um" diyecek sende cıkıp diyeceksinki "olmaz". -Niye? -Senin genlerin farklı :) İctenlikle "Turk'um" diyen herkes Turktur. Hepimizi Allah yarattı. İnsan olmak yeterli sebeptir.
Seckjin Khan
03-23-2007, 09:05 AM
var ya güldürdünüz beni Allah razı olsun hepinizden ;)
Doğan Can
03-23-2007, 11:20 AM
Kürt-zazalar ile Türklerin evlenmesi bence yanlış.
Dulkadiroglu
03-23-2007, 11:27 AM
Kürt-zazalar ile Türklerin evlenmesi bence yanlış.
Evet yanlıs...hatta diger milletlerle de evlenilmesi yanlıs...ama Turk kanı tasıdıgı surece ve Turklugu benimsedigi surece anası ya da babası baska ırktan olmus bence onemli degil...Benim arkadasım var annesi kurd ama cocuk sonuna kadar Turklugu savunuyor...
Demir Kağan
03-23-2007, 11:32 AM
Forumumuzda "Turk" rumuzlu kullanıcının da durumu aynıdır. Çoğu zaman dışladı buradaki eski ırkçı geçinenler ancak o yılmadı ve ben Türk'üm dedi. Can kurban böyle adama!
afsharkizi
03-23-2007, 11:39 AM
Biz nasil øgrenebilir eger bøyle bir durum mevcütsa
BOZ-OK
03-23-2007, 11:46 AM
Irk milliyetciligi tehlikelidir, sonunda kimi vuracagi belli olmaz...:cool:
"Ne mutlu Turk'um diyene"...
Karayılan
03-23-2007, 02:19 PM
Turk kani tasimayan birine Turk demek yanlistir. Ancak Turk kani tasiyip da diger soylarla melezlesmis birine "Turk degilsin" demek daha da yanlistir. Ama en yanlisi, Turk olmayan biriyle evlenmektir. ;)
Bir de bu konu neden siyaset'e tasindi anlamis degilim. Demir Kagan sen mi yaptin bunu?
yavuz
03-23-2007, 02:55 PM
Türk, bütün varlığı ve heyecanı ile İslamiyet'e koşarken hasretle beklediği dine kavuşmanın mutluluğunu yaşamıştır. "Allah’tan başka İlah yoktur" diyen, "cihad" emri ile "alplik ruhunu" besleyen, öte yandan "hak yolda" alimlerin akıttığı mürekkebi, şehid kanından daha mübarek bulan islamiyet, kısa zamanda Türk’ün ruhunu keşfetmekle kalmamış, Türk’ü yeniden Türk’e buldurmuştur.
Bu sözün sahibi değerli şahsiyet SEYYİD AHMED ARVASİ, isminden de anlaşılacağı üzere bir "Seyyid"dir, Peygamber Efendimizin soyundan gelmektedir... Dolayısıyla da Arap kökenlidir. Ancak kendisi, Türk-İslam Ülküsü'nün kitabını yazmış, Türk'ün dünya düzenini savunmuş, yüceltmek için çalışmış, Amcası Abdülhakim Arvasi Hz. de (Amcası olsa gerek yani...), müridleriyle bir vakit Suriye'ye göç ettikten sonra, "anavatan" bildiği Anadolu'ya... İstanbul'a tekrar dönmüş ve Türk insanını hiçbir yasadışı faaliyette ismi geçmeyerek bilinçlendirmeye çalışmıştır. "Sakarya Türküsü" gibi milli duyguları harekete geçiren, milliyetçiliğinden bir gram şüphe etmenin basbayağı namussuzluk olacağı kanısında bulunduğum Necip Fazıl Kısakürek de kendisinin ileriki zamanlarda kendisinin bir müridi olmuştur.
Bu iki "Abide Şahsiyeti" (Ahmed & Abdülhakim Arvasi) Arap kökenli oldukları için şimdi Türk saymayacak mıyız? Eminim, burada Türkçülük yapan arkadaşlarımızın da en az 5'te 1'i bir vakitler asimile olmuş bir yabancı aileden gelmektedirler. Neyse lafın kısası; "Türk kanı" diye bir saçmalık olamaz!.. Zira, bu dünya nice kansız Türk'ü de gördü...
daturkishulan
03-27-2007, 01:41 PM
Simdi adam cıkacak diyecek ki "ben Turk'um Turk gibi hissediyorum anam babam Turk degil ama ben Turk'um" diyecek sende cıkıp diyeceksinki "olmaz". -Niye? -Senin genlerin farklı :) İctenlikle "Turk'um" diyen herkes Turktur. Hepimizi Allah yarattı. İnsan olmak yeterli sebeptir.
Yahu hepimiz insanız. Hepimizi Allah yarattı. Dogan cocuklar Turk olmayacakmıs :) Hepimizin kanı kırmızı akar beyler. Onemli olan damarında dolasan degil aklında olusandır.
mgas ne dediğnin farkında değilsin heralde.bi türk olmayanlar da türk sayılır gibi bişiler demişin bi de ne gerek var hepimiz insanız onnar da türk sayılır gibi ne biliyim saçma sapan şeyler söylemişsin.
bu sözleri anca
türk = insan
türk olmayan = aşağılık yaratık,insan değil...
düşüncesinde olan insan söyleyebilir.siz her milleti türk yapmaya çalıştığnıza göre ya da önemli olan BEN TÜRKÜM(türk olmadığı halde) demesi diye düşündüğnüze göre BEN TÜRK DEĞELİM diyen insanlar kötü insanlar oluyor.
benim burda demek istediğim,türkler içinde kız mı bitti ya da türk kızları evlenecek türk mü bulamıyor da gidip yabancıyla evleniyorlar?ne bu:evil: ?
aynı şey bi kürt,arap,alman ya da çinli için geçerli.hiçbiri birbirinden üstün değeldir
tek demek istediğim yalnızca türklerin ben türküm demesi gerektiği.türklük türkün tekelindedir.bu aynı lada marka arabaya mersedes ya da tofaş taksiye mustang arması takıp gezmek gibi.kimse benim adımı kullanamaz kardeşim,benden başka.
avrupada haberleri izliyoruz.ilk başlıklar avrupa birliğiyle ilgili dünya haberlerine geçince haberi sunan şöyle dedi;
evet şimdi de arap dünyasından haberler...signor erdoğan...:evil:
anlatabildim mi?
neyseniz onu söyleyin bunda utanılacak bişi yokki,asıl aslını inkar etmek kişiyi alçaltan bir durumdur.türklük düşünce,siyaset ya da bi tür ideoloji olmadığna göre,doğuştan gelen bi özellik olduğna göre kimse aksini iddia edemez.
aa yazık bak o da türklüğü kabul ediyor onu da alalım sevaptır gibi saçmasapan yorumlarda da bulunmayalım lütfen.sanki adam müslüman olmak istiyor da din değiştiriyormuş gibi konuşuyorsunuz.
daturkishulan
03-27-2007, 01:48 PM
Bu iki "Abide Şahsiyeti" (Ahmed & Abdülhakim Arvasi) Arap kökenli oldukları için şimdi Türk saymayacak mıyız? Eminim, burada Türkçülük yapan arkadaşlarımızın da en az 5'te 1'i bir vakitler asimile olmuş bir yabancı aileden gelmektedirler. Neyse lafın kısası; "Türk kanı" diye bir saçmalık olamaz!.. Zira, bu dünya nice kansız Türk'ü de gördü...
bebişim,bi karar ver istersen arap mı türk mü?
ne demek türk kanı diye bi saçmalık olamaz??bize açıklar mısın?
Tangriberdi
03-28-2007, 12:10 PM
Arkadaşlar, bakınız bu konu çok ama çok önemlidir.
Bu konuda yapacağım yorumlar bir çoğunuza radikal/fanatik/faşizan düşünceler gibi gözükebilir. Ama gerçeği gerçekliği ile kabul etmek, hal çaresi bulmak için elzemdir.
Devletimizin 1927, 1935 yıllarında yani kurulduğu yıllarda yaptığı nüfus sayımlarında halka Anadili de sorulmuştur.
Bu sayımlardan ilkinde yani 1927 nüfus sayımında Anadilim Türkçe diyenler %87 dur. Kürtçe diyenler %7 dir. %6 lık geri kalan kısmın 3de biri Arapçayı Anadili göstermiştir. geri kalan %4 lik kısım ise Anadilini Arnavutça Boşnakça Çerkesçe Rumca Ermenice Süryanice gibi gösteren çok küçük azınlıkların toplamıdır.
Devlet bütün bu azınlıkları zamanla tamamen topluma entegre etme başarısına inanmış ve çeşitli önlemler almıştır.
8 yıl sonrasında 1935 yılında yapılan nüfus sayımında ise Anadilini Türkçe gösterenler %89'a çıkarken , Kürtçe diyenler %6 ya düşmüş, Arapçayı anadili belirtenler %2 ile sabit kalırken diğer diller toplamı nüfusun %3 üne düşmüştür.
Atatürk zamanında Türkçeyi yayma çalışmaları özellikle zamanın başbakanı daha sonra Cumhurbaşkanımız olacak İsmet İnönünün hazırladığı ve Van ve Ağrı illerinin acilen Türklük altyapısı ve nüfusunun pekiştirilmesi gerektiği, zira diğer bölgelerden farklı olarak yörede Kürtçenin zemin kazanmakta olduğunu bildiren bir rapor hazırlayıp Atatürke sunması ardından hızlandırılmıştır.
Bu kapsamda Van ilinin Erciş ilçesi hala Türk nüfusunu korumakta olduğu için Kürtlerin yoğunlaşmakta olduğu Çaldırandan ayrılmış ve ilçe yapılmııştır. Çaldıran İlçesinin geri kalanında kalan Türkler tekrar toplanarak Ercişe iskan edilmişlerdir. Böylece Erciş ilçesi Vanda yeniden bir Türk ilçesi haline getirilmiştir.
Aynı şekilde İnönünün raporu uyarınca zaten Vanda meskun oranın yerlisi olan Türk ailelerine ek olarak Vanın Merkeze uzakta kalmış ve Kürtler tarafındfan etrafı sarılmış köy ve kasabalarda Kürtleşme tehlikesi ile karşı karşıya olan Türk aileleri Vana yığılmış. Böylece Van Merkez ve Erciş ilçesi yeniden Türkleştirilmiştir.
1930larda çıkan Ağrı İsyanının bastırılması da Ağrıdaki çalışmaların yolunu açmış ve Yine Ağrıda Azınlıkta kalmakta olan Türkler Tutak ve Van Arasında kalınca bir hat şeklinde planlanan bölgeye topluca iskan edilerek yeniden Ağrıda bir Türk ağırlığı oluşturulmuştur.
Atatürk ve İnönü uyguladıkları politikalarla bölgede Kürt baskısına dayanabilecek kadar yoğun Türk kaleleri oluşturmayı başarmışlardır.
Bu bağlamda Bitlis iline bakılacak olursa, Bitlis ili devletimizin ilk yılları itibarı ile has be has Türk illerinden olup Merkez Tatvan Adilcevaz ve Ahlatıyla Doğunun Türk kalesi olarak bilinmekteydi.Evet düşünün bugün beyinlerimize Kürt diye kazınmaya çalışılan Bitlis %70 Türk idi.
Merkezi ve En büyük ilçesi Erciş ile Van yine Bir Türk kalesi idi.
Ağrı Kuzey Doğusundan Güney Batısına Merkezini içine alan bir hat halinde Türklerin yoğunluk oluşturtulduğu bir ildi.
Dersim İsyanı ardından İsyancı unsurların sürüldüğü Tunceli, Hozat Çemişgezek ve Pertek ilçelerinin tamamaen Türklerden oluştuğu ama Merkezinin dini hassasiyetlerden dolayı dokunulamayıp Kürt bırakıldığı bir kent idi.
Türklerin Anadoluya giriş kapısı Malazgirt ve komşu ilçesi Bulanık neredeyse tamamen bir kaç köyü hariç Türk idi.
Elazığ Tamamen Türk idi.
Diyarbakırın Erganisi Bismili Merkezi Çermişi Çüngüşü ağırlıklı biçimde Türklerden oluşuyordu.
Diyarbakırın Güneyinde 20-30 köylük Türkmen topluluğu vardı.
Şanlıurfa Merkez Siverek Ve Fırat Boyunca bütün ilçeleri hatırı sayılır Türk nüfus barındırıyordu. Ayrıca Şanlıurfada Türk olduğunu söyleyen ama Kürt dilli Tirkan (Turkan=Farsça ve Kürtçe Türkler demek) ve Karakeçili aşiretleri vardı.
Fırat Irmağının Batısında Kürtler çok çok az ve her ilde bir iki köy halinde bulunuyorlardı bu da batıda Konyada kesiliyordu.
Şimdi devletimiz kurulduğundaki durum bu iken,
1965 yılı nüfus sayımında sonuç tamamen değişmişti. Çünkü Adnan Menderesve takipçileri Kurucuların Türkleştirme politikalarından vazgeçmiş, bölgedeki Türklere doğurdukları çocuklar başına verilen yardımı kaldırmış ve askerin stratejik olarak özellikle Türklerin yoğun olduğu bölgelerde konuşlanması politikasını yeni bir askeri düzenleme adlandırması ile rafa kaldırmıştı. Yine aynı politik sağcı zihniyet, popülerizm yanlısı ümmetçi zihniyet ağalık ve şeyhlik düzeninin canladırılmasını böylece Kürtlerin bölgede Osmanlıdan kalma hani YAVUZ SULTAN SELİMİN Kürt Mollası İDRİS BİTLİSİ ile sırf Alevi oldukları için Doğu ve GüneyDoğu Anadolu Türklüğünü kırdığı yıllardaki ayrıcalıklarına yeniden kavuşmasını sağlamıştı.
1965 yılı nüfus sayımı gösterdi ki Türk nüfus ülke genelinde artmasına rağmen bölgede büyük kayıplara uğramış, ve ülke genelinde %86 ya düşmüştü. Kürt dilini Anadili olarak belirtenler yine Andili sorgusu yapılan 1965 sayımında ilk defa %9 a çıkmıştı Arap nüfus %3 e ulaşmış, diğerleri ise büyük oranda Türkleşenlere katılmış Türklere katılmış ve %2 yle sabit kalmış.
Bu Ülke genelinde Türk nüfus artarken, devletin desteğini arkasından çektiği Doğu Türklüğünün bir kısmının Kürtleştiği anlamına gelmekte, ya da Kürtleşmediyseler, Kürtler çok büyük bir nüfus sıçraması yaptı demek idi.
Bu sonuçların kamuoyuna açıklanması ardından sonuçları yadırgıyan bir grup araştırmacının devletin Kürt grupların insafına bıraktığı bölge Türklüğüne olanları araştırmak üzere bölgeye gittiğini de bir yerlerden hatırlıyorum.
Yine aynı grubun gözlemleri sonucunda bölgede Kürt aşiret sisteminin Türk gelenek ve göreneklerine uymadığını ve bölgedeki Türklerin Kürt kültürel unsurlarını tüm özellikleri ile edinmemeleri halinde bölgede barınamadıklarını kültürel benzeşme ardından gelen evliliklerinde bu trndi artırdığını bu gidişatla çeyrek asır sonra bölgede Türklerin ya tamamen Kürtleşeceğini ya da çok çok azınılıkta kalacaklarını yazdıklarını da hatırlıyorum.
Bugün o yukarıda çoğunlukla Türk dediğim illerden kasabalardan görebileceğiniz tek şey, azınlıkta kalmış ve Türklüklerini gizliyerek yaşamakta olan baskı altında Kürtleşme yolunda olan Türkler olacaktır.
Yine şimdi kaynak veremediğim ama daha sonra Gezelim Görelim programıydı galiba yanlış hatırlamıyorsam seyrettiğim Doğulu Türklerden bir kesiti asla unutmuyorum.
Programda yakaladığım kadarı ile Diyarbakırın Güneyinde yukarıda bahsettiğim o 20-30 Türk köyüne gitmişlerdi Ama bu gittikleri köy Alevi idi.
Köydeki amcalardan birine ne oldu buralardaki Türklere gibi bir soru sorulmuştu.
Amcanın verdiği cevap aklıma gelince ağlayasım geliyor ve yutkunamıyorum bile... Tükürüklerim damağımda yapışıp kalıyor.
Amca demiştiki.... Biz Aleviyiz biz Sünnilerle evlenmiyoruz. O yüzden hala Türkçe konuşuyoruz. Ama onlar Sünni idiler ve Sünni Kurmanclarla evlendiler karıştılar ve Türkçeyi unuttular. Ve artık Kurmanclar.
Programı terleye sıkıla izledim. 20-30 Türkmen köyünden sadece ve sadece 8 Türkmen köyü kalabilmiş onlar da Alevi oldukları için.
Kürtlerle karışmadıkları için.
Diğer Türkmenler Sünni imiş ve Sünni Kürtlerle evlenerek Kürtçeyi öğrenmişler ve Kürtleşmişler.
Spiker soruyordu amcaya nasıl olur bu diye.
Adam anlatıyor. Adamcağız kendi dili dil bilgisi yettiğince izah etti. Televiyon yok, Radyo yok, buralar köy yeri yaşlıları Türkçeyi bilenlerde öldü, (Kürtlerden bahsediyor): e onlarda çok döl veriyorlar, etraf zaten çok Kürt var birde Türkmenlerin içine de Kurmanclar girince iki üç kuşakta etrafta Türkçe konuşan kalmayınca onlar da Kürtleştiler. Bizlede kız alıp vermezler biz de vermeyiz. Onlar oldu Kurmanc biz kaldık Türkmen .
Bu programdan sonra aklım başıma dank etti. Bir toplumda fazla üreyen farklı unsur devlet erkine sahip olmasa dahi mutlaka ve mutlaka eninde sonunda o toplumu asimile eder, kendine benzetir. Üstelik arada din birliği gibi ayrılıkları daraltan ve küçülten sanal bir unsur varsa.
bu sosyolojik bir kuraldır. Hani bugün Güçlkü devletleri ile Bulgar Türkleri? Çok üreyen ve Bulgar Türklerin dinlerini benimsediği Slavlar Bulgar Türklerini yok etti, asimile etti. Geri bir tek Bulgarın adı kaldı.
Hani bugün Macarların Türkçe konuşan klanları? Macarların yarısına yakınının Türkçe konuşan klanlardan oluştuğu biliniyor, bugünkü yurtlarına geldiklerinde, Macar klanları arasında Szekely, Beszeny ve Kumanların olduğu biliniyor. Hani nerdeler?
Nüfusu çok olan eninde sonunda istediğiniz kadar yönetim erki elinizde olsun sizi dönüştürecektir.
Hani bugün Fransızcanın bir lehçesini konuşan Frank kaldımı Galyada?
Hayır Latinleştiler ve Fransız oldular.
Gelelim bugün Türkiyede Kürt nüfus ne kadar?
Kesinlikle 1-15 milyon değiller o kesin!!!
20-25 belki daha fazla. Düşmanı küçümsemek çoğu zaman mağlubiyet demektir.
Kendimize geleleim.
Tabriz_Han
03-28-2007, 12:56 PM
Gelelim bugün Türkiyede Kürt nüfus ne kadar?
Kesinlikle 1-15 milyon değiller o kesin!!!
20-25 belki daha fazla. Düşmanı küçümsemek çoğu zaman mağlubiyet demektir.
Yoooooook sen kimi kucumseliyorsun, kesin 40-50 milyondur :lol:
Dusmanin propogandasini yapmakda kendini kucuk gormekdir.
Turkiyede 7-8 milyon Kurt var, Ethnalogue.com'a gore. Hemde kendini Turk goren Kurt kokenliler var, Turklerle evlenen vatansever olan Kurtlerde var. Burada Turkiye Yunaninstani 4-1 yenince bolgedeki Muslu ve Bingoluler Turk milli forma ve bayraklarla yuruyordu.
Tangriberdi
03-28-2007, 01:06 PM
Türkiyenin Güneydoğusu 6 milyon küsur nüfusa sahip bunun %80 i Kürt
Türkiyenin Doğusu 5 milyon nüfusa sahip bunun %40-50si Kürt
İstanbulda tahminlere göre 4 milyon Kürt yaşamaktadır.
İzmirde 500 bin
Ankarada 500 bin
Ve Kürtlerin Türkiyede yayılmadıkları tek il tek ilçe tek köy kalmamış gibi bir şey ortada iken
Böyle düşük bir rakam ancak gerçekleri Türk milletinden gizlemek ve Türk milletini kandırarak Kürtlerin daha çok mevzi kazanmasına yardımcı olmak olur.
Ben kürtleri büyük görmüyorum. Olanı söylüyorum elbety bu 20-25 milyon rakamı yukarı doğru ve aşağı doğru değişe bilir ama 20 milyonun altına inmez.
Bunu her şehrimizde sokaklara bakarak da görebiliyoruz biz artık kendimizi kandırmanın anlamı yok.
Tabriz_Han
03-28-2007, 03:16 PM
Tengriberdi
Türkiyenin Güneydoğusu 6 milyon küsur nüfusa sahip bunun %80 i Kürt
GaziAntep ve SanliUrfa toplam nufusu 3 milyon uzere, senin 80% sayinin dogru olmasi icin, bu bolgelerin Kurt oldugunu diyorsun, benim tanidigim Antepli ve Urfalilar bunu kabul etmez.
İstanbulda tahminlere göre 4 milyon Kürt yaşamaktadır.
Kaynak?
Birisinin anadili Kurtce degilse, Kurtce bilmiyorsa o Kurt degil ve bir kac nesil sonra Kurt olmaz. Ancak Kurtlerin cogunluk oldugu bolgelerde Kurtler Kurt olarak kalabilir, onlara goc etirmek cabalari iste bundan kaynaklaniyor.
Tangriberdi
03-28-2007, 04:57 PM
ANtepliler zaten aslen Türktür. Çoğu Bayt Avşar Döğer yada Karakeçili Türkmenidir.
VE Antep'in Yerli Kürdü yoktur.
İkincisi Urfada yerli çok sayıda Türk hala vardır.
Üçüncüsü Urfada Araplarda vardır
Urfa Kürtlerin yoğun bulunduğu ama çoğunluk oluşturmadıkları bir Güneydoğu Anadolu ilidir.
Karayılan
03-28-2007, 05:13 PM
Bir yorenin kokenini belirlemek icin koylerine bakiniz. Antep'te kurd koyu yoktur. guneyinde Arap koyleri disinda hepsi oz be oz Turkmendir Anteplilerin.
Adana'da oyledir. Kesinlikle kurd koyune denk gelemezsiniz orada da, Maras ayni... Urfa biraz karisik, Turk, Arap, kurd hatta Ermeni yerlileri bulunuyor Urfanin.
Bu arada yavuz sana guzel bir yanit geliyor. gurkan abinin "veda" basligina bak istersen ;)
Aybike
03-29-2007, 09:26 PM
AH AH bi beni dinleseler.
Kokten temizlik olcekte...
Demir Kağan
03-30-2007, 05:37 AM
Tövbe estağfurullah. :twisted:
Tangriberdi
03-30-2007, 05:59 AM
Tövbe estağfurullah. :twisted:
Niçin tövbe Demir Kağan? Daha ne kadar ülkemizin yavaş yavaş Kürtleşmesini ve egemenliğimizin hızla Kürtlere devredilmesini izlememiz ve çocuklarımızın Kürtleşmiş bir ülkede yaşayacağı kaygısını duymak zorunda kalacağız?
Karayılan
03-30-2007, 06:30 AM
Bir oneriniz var mi cozum icin Tangriberdi?
Onlem icin ne yapabiliriz? Soykirim bir cozum mudur sizce?
Tangriberdi
03-30-2007, 08:40 AM
Siz Medeni Türk Ulusuna , ve insanlık onuruna SOYKIRIMI yakıştırıyor musunuz?
Elbette bazı düşüncelerim var ve gerekirse de paylaşırım.
Karayılan
03-30-2007, 08:41 AM
Siz Medeni Türk Ulusuna , ve insanlık onuruna SOYKIRIMI yakıştırıyor musunuz?Kesinlikle hayir!!! Peki cozum nedir?
yavuz
03-30-2007, 09:08 AM
"Suçsuz"lar ne olacak peki? Bir insanı öldürmek, bütün insanlığı öldürmektir... Mehmedçiğe bu emri verecek olanlar mezarda, ahirette bunun vebali altından nasıl kalkacaklar?
"Tanrı'nın alnından öptüğü millet"in alnı açık kalmasın mı istiyoruz?
Yapmadığımız halde Ermeni soykırımı, bugün, canımızı sıkarken, bir de Kürtlerle mi aynı sıkıntıları yaşayacağız?
"Kökten temizlik" ancak terörle mücadele ile olur. ABD'den izin alamadan Kuzey Irak'a giremeyen hükümetle... -biraz canı sıkıldığında hemen darbe yapıveren ama iş milli menfaatler olduğunda- ses çıkarmayan orduyla olmuyor ne yazık ki; o da...
Şimdi sevgili ablacığım sadistçe fikirler üretmek yerine gidip arkadaşlarınızla bir kermes düzenleseniz, Kuzey Irak'taki Türkmen kardeşlerimize yardım etmek için çalışsanız daha iyi olmaz mı? ;)
bacha
03-30-2007, 09:18 AM
Racist topic with racist datirkishulan, Turansoyu, Tangiberdi and other idiots.
Die Racists Pricks!
Purity of a nation :P kiss my donkey`s arse! Idiots.
yavuz
03-30-2007, 09:23 AM
Die Racists Pricks!
bacha, sen Batu Xan(Xöx Çono, Berke Xan vs.)'ı tanıyor musun ya... Üsluplarınız çok benziyor...
bacha
03-30-2007, 09:28 AM
bacha, sen Batu Xan(Xöx Çono, Berke Xan vs.)'ı tanıyor musun ya... Üsluplarınız çok benziyor...
Yok tanimiyorum. Kim benziyor?
Bak, kurdle turkun cocugu turk degil diyor! Adamlar, o kendisi kendisini kim derse o olacak. Kan tazelig`i, yada turk kani gibi bir shey yok! Boyle sheyler hatta konushumlmaz, sadece ve sadece aptal ikchilere rag`men.
yavuz
03-30-2007, 09:31 AM
Yok tanimiyorum. Kim benziyor?
Bak, kurdle turkun cocugu turk degil diyor! Adamlar, o kendisi kendisini kim derse o olacak. Kan tazelig`i, yada turk kani gibi bir shey yok! Boyle sheyler hatta konushumlmaz, sadece ve sadece aptal ikchilere rag`men.
Haklısın da ayıp ama küfre gerek yok. ;)
Tangriberdi
03-30-2007, 10:26 AM
Die Racists Pricks!
Bacha , man nijodparast nistam. Sugand bexuram ki nistam.
Bacha I swear, I am not a racist, you will see.
Tangriberdi
03-30-2007, 10:38 AM
Kesinlikle hayir!!! Peki cozum nedir?
http://www.turkforum.net/showthread.php?t=461081
Karayılan
03-30-2007, 11:10 AM
http://www.turkforum.net/showthread.php?t=461081Kabul edilemez. Toprak veremeyiz. Biz o topraklar icin savastik, onlar savasmadi. Ugruna savastigimiz topraklari bu itlere veremeyiz!!!
Tangriberdi
03-30-2007, 11:47 AM
Kabul edilemez. Toprak veremeyiz. Biz o topraklar icin savastik, onlar savasmadi. Ugruna savastigimiz topraklari bu itlere veremeyiz!!!
Bu dediğini Osmanlıda da diyorlardı... Vatan Bölünmez diyorlardı. Ama olan Arap çölü Yemende ölen binlerce Anadolu Türkmen evladına oldu. Vatan Bölünmez diyorduk ne oldu ? Yemen şimdi nerede , bizim mi?
Yemenden bize ne kaldı?
Acılı Yemen Türküsü , başka?
Osmanlı Aydını toprak verilemez diyorken Mustafa Kemal Atatürk Misakı Milli adını verdiği ve Türklerin en yoğun yaşadığı bölgelere çekilmemiz gerektiğini savunuyordu.
Nitekim ne oldu? Zamanında çekilmediğimiz için, Misakı millinin parçası olan Batı Trakya , Doğu Rumeli, Oniki Adalar, Batum, Lazkiye, Halep Musul Kerkük'ü kaybetmedik mi?
Kusura bakmayın, duygusal ve slogansı bir Vatan Bölünmez çılgınlığı için, ben yüzlerce Anadolu Türkmen evladını Kürt terörüne kurban etmeye iyi gözle bakamam. Ayrıca egemenliğinizi zorla kabul ettirdiğimiz ve egemenliğimizi sürdürmek için onca kaynağımızı oraya aktardığımız halde yaranamadığımız ve düşman edindiğimiz o bölge halkının arsız ve haksız taleplerini karşılayarak Türkiye Cumhuriyetinin egemenliğini Kürtlerle paylaşmak zorunda kalacağı, Kürtlerin resmi olarak egemenliğimizin ortağı olacağı, Kürtlerin nüfus olarak ülkedeki Türkleri geçeceği o durumların bugünkünden kat kat sapa sardığı ve Anadolunun Türklük bekasının tehlikeye gireceği günleri görmek istemem.
Bir de şunu düşünün, bu adamlar hızlı bir şekilde ve Türklerden kat kat hızla artıyor. Devletimiz bugün bile biz bunlardan kat kat fazla olduğumuz halde bunlarla baş etmekte zorlanıyor. Bunlar çoğunluğu ele geçirdiğinde bunlara bu kadar rahat karşı çıkabileceğimizi mi sanıyorsunuz? O zamana kadar zaten ikinci dil Kürtçe olur.
Ne olacağını ben size söyleyeyim. Azınlıkta kalan Türkleri bunlar bir kaşık suda boğar.
Tıpkı bugün Vanda Bitliste Muşta Ağrıda Diyarbakırda ve Urfada azınlıkta kalan Türkleri sindirdikleri ve egemenliklerini kabul ettirdikleri Türklere yaptıkları gibi. Bu da kaçınılmaz olarak iki üç kuşak sonrasında Kürtleşmeyi getirir.
Kusura bakmayın. Şu haliyle Türkiye hızla o noktaya gitmektedir.
Bu durumdan kurtulmanın 2 yolu vardır. 1. Hitler yöntemi
2. Kürdistan topraklarından biz Türklerin belirleyeceği sınırlar dahilinde çekilerek, Tüm Kürtleri defetmek.
Bu ikinci yol da hemen harekete geçilirse mümkün olacaktır. Aksi takdirde Anadolu kısa bir müddet sonra dünya Türklüğğü için kaybedilmiş bir topraktan başka bir şey ifade etmeyecek çünkü Türkiyenin tamamı Kürtleşecektir.
Tercih sizin.
Karayılan
03-30-2007, 12:08 PM
Tangriberdi
1 - Vedigimiz yerleri onlara asla begendiremeyiz.
2 - Batida yasayan kurdler o topraklara yerlesmek istemeyecektir.
3 - Verdigimiz topraklarda yasayan Turk nufus zarar gorecektir.
4 - Yine sorun cozulmeyecek onlara verdiniz bize de verin denilecek baska azinliklar tarafindan.
Toprak vermek cozum degil. Ayrica ben kurdleri bu kadar buyuk bir sorun olarak gormuyorum. Iki soysuza bu kadar cok kafa yormayalim. Cok acik soyleleyim. Turkiye'nin AB'den yuz cevirmesi halinde bunlari sesleri bicak gibi kesilecek hic kuskunuz olmasin ;)
yavuz
03-30-2007, 12:10 PM
Bu dediğini Osmanlıda da diyorlardı... Vatan Bölünmez diyorlardı. Ama olan Arap çölü Yemende ölen binlerce Anadolu Türkmen evladına oldu. Vatan Bölünmez diyorduk ne oldu ? Yemen şimdi nerede , bizim mi?
Yemenden bize ne kaldı?
Acılı Yemen Türküsü , başka?
Osmanlı Aydını toprak verilemez diyorken Mustafa Kemal Atatürk Misakı Milli adını verdiği ve Türklerin en yoğun yaşadığı bölgelere çekilmemiz gerektiğini savunuyordu.
Nitekim ne oldu? Zamanında çekilmediğimiz için, Misakı millinin parçası olan Batı Trakya , Doğu Rumeli, Oniki Adalar, Batum, Lazkiye, Halep Musul Kerkük'ü kaybetmedik mi?
Kusura bakmayın, duygusal ve slogansı bir Vatan Bölünmez çılgınlığı için, ben yüzlerce Anadolu Türkmen evladını Kürt terörüne kurban etmeye iyi gözle bakamam. Ayrıca egemenliğinizi zorla kabul ettirdiğimiz ve egemenliğimizi sürdürmek için onca kaynağımızı oraya aktardığımız halde yaranamadığımız ve düşman edindiğimiz o bölge halkının arsız ve haksız taleplerini karşılayarak Türkiye Cumhuriyetinin egemenliğini Kürtlerle paylaşmak zorunda kalacağı, Kürtlerin resmi olarak egemenliğimizin ortağı olacağı, Kürtlerin nüfus olarak ülkedeki Türkleri geçeceği o durumların bugünkünden kat kat sapa sardığı ve Anadolunun Türklük bekasının tehlikeye gireceği günleri görmek istemem.
Bir de şunu düşünün, bu adamlar hızlı bir şekilde ve Türklerden kat kat hızla artıyor. Devletimiz bugün bile biz bunlardan kat kat fazla olduğumuz halde bunlarla baş etmekte zorlanıyor. Bunlar çoğunluğu ele geçirdiğinde bunlara bu kadar rahat karşı çıkabileceğimizi mi sanıyorsunuz? O zamana kadar zaten ikinci dil Kürtçe olur.
Ne olacağını ben size söyleyeyim. Azınlıkta kalan Türkleri bunlar bir kaşık suda boğar.
Tıpkı bugün Vanda Bitliste Muşta Ağrıda Diyarbakırda ve Urfada azınlıkta kalan Türkleri sindirdikleri ve egemenliklerini kabul ettirdikleri Türklere yaptıkları gibi. Bu da kaçınılmaz olarak iki üç kuşak sonrasında Kürtleşmeyi getirir.
Kusura bakmayın. Şu haliyle Türkiye hızla o noktaya gitmektedir.
Bu durumdan kurtulmanın 2 yolu vardır. 1. Hitler yöntemi
2. Kürdistan topraklarından biz Türklerin belirleyeceği sınırlar dahilinde çekilerek, Tüm Kürtleri defetmek.
Bu ikinci yol da hemen harekete geçilirse mümkün olacaktır. Aksi takdirde Anadolu kısa bir müddet sonra dünya Türklüğğü için kaybedilmiş bir topraktan başka bir şey ifade etmeyecek çünkü Türkiyenin tamamı Kürtleşecektir.
Tercih sizin.
Verip-kurtulalım... Olsun-bitsin... Kesinlikle son derece yanlış ve sakıncalı bir mantık.
Karayılan
03-30-2007, 12:20 PM
Kurd nufus buyuk sehirlerden cikarilmali. Boylece gecekondu kulturu de onlenecektir. Sehirlerimiz daha yasanir hale gelecektir. Tabi bundan once dogu kalkindirilmali. Oralarda kurdler icin is sahalari yaratilmali. Herkes kendi sehrinde rahatca yasasin. Bundan sonra nufus planlamasi yapilmali doguda. Kurd nufus artisi onlenmeli. Hatta idam cezasi ve sinirdisi etme yontemi ile azaltilabilir. Orn, Vatana ihanetin cezasi idam olmali bana gore. Bunun adi soykirim degil ancak ayni isi gorecektir hic kuskunuz olmasin ;)
yavuz
03-30-2007, 12:27 PM
Kurd nufus buyuk sehirlerden cikarilmali. Boylece gecekondu kulturu de onlenecektir. Sehirlerimiz daha yasanir hale gelecektir. Tabi bundan once dogu kalkindirilmali. Oralarda kurdler icin is sahalari yaratilmali. Herkes kendi sehrinde rahatca yasasin. Bundan sonra nufus planlamasi yapilmali doguda. Kurd nufus artisi onlenmeli. Hatta idam cezasi ve sinirdisi etme yontemi ile azaltilabilir. Orn, Vatana ihanetin cezasi idam olmali bana gore. Bunun adi soykirim degil ancak ayni isi gorecektir hic kuskunuz olmasin ;)
Nüfus planlaması kesinlikle gerekli... İş alanları olayı da... Ama şöyle bir durum da var. Adamların çocuklarının bir kısmı zaten nüfusa kayıtlı değil! :lol:
Karayılan
03-30-2007, 12:32 PM
Nüfus planlaması kesinlikle gerekli... İş alanları olayı da... Ama şöyle bir durum da var. Adamların çocuklarının bir kısmı zaten nüfusa kayıtlı değil! :lol:Devlet gereken denetimi yapmak zorunda. Devletin gorevlerinden biri de, nufusunu tam olarak denetleyebilmek, ulkede kacak yada kayitli olmayan nufus barindirmamaktir.
Tangriberdi
03-30-2007, 01:00 PM
Nüfus planlaması olayını geçiniz. Hangi mekanizmayla planlayacaksınız? Hangi mekanizmayla denetleyeceksiniz.
Doğuda iş imkanı yaratmak demek ve onlara o bölgede belli bir özerklik tanımadan onları o bölgeye geri yığmak ve bunu onlara kabul ettirmek demek. Bu hem dünyada kınanmamıza ve o toprakların aslında Kürtlere ait olmayan Kürtlerin sonradan gelerek yerleştikleri bir kısmının dahi Kürdistan olarak meşrulaşmasını sağlamak demek olacaktır.
Ayrıca bir ülke asla ve asla vatandaşlarına iç göç yasağı koyamaz. Bu faşist olmayan hiç bir ülkede mümkün değil.
Ayrıca bu o bölgede Kürt nüfusunu otyomatikman iki üç kat artıracağı için o bölgenin Tüğrk yerlilerinin tamamen yokolması demek.
O haliyle o bölgede şu anda Irakta bulunan Amerikadan farkımız kalmayacaktır.
Ayrıca bütün bunları finanse edecek kaynağımız da yok.
Arkadaşlar mantıklı düşünelim.
Lütfen benim linkini verdiğim başlığı başından sonuna kadar okuyunuz. Orada sizlerin de aklına gelmesi muhtemel bütün soruları yanıtladım.
Ayrıca şu da var PKK ve Kürtçüler artık kesinlikle Türkiyeden kopmak bağımsız bir Kürdistan kurma peşinde değiller.
Artık yeni hedef Türkiyedeki nüfus üstünlüğünü ele geçirip egemenliği ele almaktır.
Klasik duygusal düşüncelerle bu sorun daha başımızı çok ağrıtır.
Ayrışma ve bölüşme ve tekrardan Türk egemen Türk yoğun bir Anadolu için vereceğimiz Güneydoğu Anadolu ve Doğunun bir kısmı Anadolunun geri kalanını Kürtleşmekten ebediyyen kurtaracak. Ve Dünyada bir halka bağımsızlık vermiş medeni halk görüntüsü kazandıracaktır.
Lütfen bütün olayları mantık süzgecinden geçirin iyi düşünün ve benim o linkde yazdıklarımı iyi değerlendirin. Ama Hepsini.... O zaman göreceksiniz bu yalnızca bir ver kurtul kolaycılığı değil.
Aksi takdirde ilerleyen yıllarda dış müdahelelerle bizden istemediğimiz kadar büyük bir Kürdistanı hem koparacaklar hemde kalan topraklarımızda egemenliğimizi Kürtlerle patlaştıracaklar.
,Avrupada o yüzden kimi kesimlerce şimdiden Türkiye Türklere bırakılamayacak kadar değerlidir söylemleri dillendiriliyor. Bu oyunu bozmalıyız.
Kürt egeömen bir ülkede yaşayamayız.
Bu oyunu bozmak da saplantı haline getirdiğimiz toprak bütünlüğümüzden vaz geçmekle olur.
Unutmayın ki önemli olan devletin bekası değildir. Devletler kurulur, yıkılır küçülür, büyür. Bu tarihi süreçtir. Ama önemli olan Milletin varlığıdır. Türk milleti artan Kürt nüfusu içinde eriyecek olursa bir daha Anadolu Türklüğünün devleti olmayacaktır. Önemli olan milleti yaşatmaktır.
Hani bugün O eski Bulgarlardan eser var mı? Hepsi Slavlara karışıp gitti....
Hani bugün Alman soylu Franklardan eser var mı?
Hepsi Latin Galyalılara karışıp gitti....
Aklımızı başımıza toplayalım. Bu dugusal milliyetçilikle aşılabilecek bir durum değil. Akılcı çözüm isteyen bir konu.
Ve kesin çözümü de bu.
Diğer çözümlerin hepsi ya faydasız yada kaçınılmazı geciktirici olacak ama derde derman olmayacaktır.
yavuz
03-30-2007, 01:08 PM
Aklımızı başımıza toplayalım. Bu dugusal milliyetçilikle aşılabilecek bir durum değil.
Her karışında bir damla şehit kanı olan bin yıllık topraklarımızı satarak, hatta senin dediğine göre "resmen hibe" ederek mi aşılabilecek bir durum?
Tangriberdi
03-30-2007, 01:18 PM
İçim sızlayarak yazıyorum ama evet . Ne yazık ki öyle.
Aksi takdirde Kürtlere karşı " SOYKIRIM " yapılmadığı sürece uzun vadede Türkiyenin nüfusen Kürtleşmesi ve Türklerin kendi ülkelerinde azınlık kalması olacaktır.
yavuz
03-30-2007, 01:56 PM
İçim sızlayarak yazıyorum ama evet . Ne yazık ki öyle.
Aksi takdirde Kürtlere karşı " SOYKIRIM " yapılmadığı sürece uzun vadede Türkiyenin nüfusen Kürtleşmesi ve Türklerin kendi ülkelerinde azınlık kalması olacaktır.
Sevr'e lanet okurken, onun bize bıraktığı topraklara çekilmek olmaz mı bu?
Peki Kürtlerin yaşadığı toprakların kuzeyinde Batum, doğusunda Azerbeycan ve İran, güneyinde Kerkük-Musul-Erbil petrolleri bulunuyor... Bize yok dense de muhtemelen zengin petrol yatakları ülkemizde de mevcut. En azından bizi dışa bağımlı bırakmayacak kadar olduğu açık... O toprakları Kürtlere mi bırakacağız? Ya GAP projesinin meyvelerini? Ya da Bakü-Tiflis-Ceyhan Boru Hattı'nı?
Zengin Urfa ve Harput kültürünü... Gazi, Kahraman ve Şanlı ünvanlarını verdiğimiz şehirleri... Selçuklulardan, Eyyübilerden, Osmanlılardan, Moğollardan, Timurlulardan bu yana bizim olan ve her asrında mükemmelleşen kültür ürünlerimizi, geçmişimizi, tarihi köprülerimizi, medreselerimizi?
Sanki bozguna uğramış bir ordumuz var da, nereye çekilsek onu tartışıyoruz. Kuzey Irak'a müdahele herşeyi çözecektir, terörü azaltacak, provakasyonlara gözdaşı verecektir. Ve ardından AB sevdasını bırakırsak (zor biraz ama...) ve kendi içimizle, kendi özümüzle uğraşmaya koyulursak, teröre, anarşiye ve bölücülüğe ağır cezalar getirirsek... APO posteri açanların anasını bellersek, İşçi Bayramı'nda "YAŞASIN BİJİ" yazan pankartları taşıyanları polislerin ayağı altında ezersek...
Daha iyi olmaz mı?
daturkishulan
03-30-2007, 02:10 PM
soykırım sözkonusu olamaz.tarihinde hiçbir millete zulüm eziyet etmeyen türk milletinden ,başka bir milleti savaş ilan etmeden yeryüzünden silmesini beklemiyorsunuz heralde.türk milleti kimsenin hakkını kimseye yedirmez.
bu nedenle soykırım sözlerini ciddiye almayalım.
yapılması gerekenler:
1.tc KÜRT varlığını resmen tanıyacak.bir ermeni,yunan ya da arap nasıl azınlık sınıfındaysa kürd de azınlık olacak.kimliğinde tc yurttaşı kürt yazacak.
2.amerika ya da ingiltere gibi terörle(sözde) başı belada olan ülkeler bu konuda ne yapıyorsa aynısını türkiye yapacak.terörle en ufak ilişkisi bulunan,telefonda konuşurken,evinde apo posteri olan,nevruzda 1 mayısta biji apo diye bağıran,kısaca bütün irili ufaklı sempatizanlar yakalanıp ,tc yurttaşlıkları iptal edilecek ve sınır dışı edilecekler.abd 11 eylül olaylarından sonra 40000 ortadoğu kökenli yurttaşını sırf belki terörle alakaları vardır diye sınırdışı etmiştir.
3.türkiye k.ırakta kurulacak kürdistanı tanıyan ilk ülke olacak.bu ülkenin tez kurulması için elinden geleni yapacak.
aksi takdirde ,kangren olan kolu kesmessek 30 yıl sonra g.doğuda değil tcnin göbeğinde kürdistan kurulacak.şuan istanbulun en yoğun nufusu ne türk ne ermeni ne de yunandır,en yoğun nufusu kürtler oluşturuyor.
bu konuda tanrıberdiye sonuna kadar katılıyorum.
kürdün kendi ülkesi olmadıkça,türkle kürt aynı ülkede yaşadıkça bu savaş bitmezzzzzz...
yavuz
03-30-2007, 02:17 PM
soykırım sözkonusu olamaz.tarihinde hiçbir millete zulüm eziyet etmeyen türk milletinden ,başka bir milleti savaş ilan etmeden yeryüzünden silmesini beklemiyorsunuz heralde.türk milleti kimsenin hakkını kimseye yedirmez.
bu nedenle soykırım sözlerini ciddiye almayalım.
yapılması gerekenler:
1.tc KÜRT varlığını resmen tanıyacak.bir ermeni,yunan ya da arap nasıl azınlık sınıfındaysa kürd de azınlık olacak.kimliğinde tc yurttaşı kürt yazacak.
2.amerika ya da ingiltere gibi terörle(sözde) başı belada olan ülkeler bu konuda ne yapıyorsa aynısını türkiye yapacak.terörle en ufak ilişkisi bulunan,telefonda konuşurken,evinde apo posteri olan,nevruzda 1 mayısta biji apo diye bağıran,kısaca bütün irili ufaklı sempatizanlar yakalanıp ,tc yurttaşlıkları iptal edilecek ve sınır dışı edilecekler.abd 11 eylül olaylarından sonra 40000 ortadoğu kökenli yurttaşını sırf belki terörle alakaları vardır diye sınırdışı etmiştir.
3.türkiye k.ırakta kurulacak kürdistanı tanıyan ilk ülke olacak.bu ülkenin tez kurulması için elinden geleni yapacak.
aksi takdirde ,kangren olan kolu kesmessek 30 yıl sonra g.doğuda değil tcnin göbeğinde kürdistan kurulacak.şuan istanbulun en yoğun nufusu ne türk ne ermeni ne de yunandır,en yoğun nufusu kürtler oluşturuyor.
bu konuda tanrıberdiye sonuna kadar katılıyorum.
kürdün kendi ülkesi olmadıkça,türkle kürt aynı ülkede yaşadıkça bu savaş bitmezzzzzz...
Kürd'ün İran'da bir ülkesi var zaten, özerk... Benim toprağım kutsaldır. Çiğnetemem kimselere...
Tangriberdi
03-30-2007, 02:25 PM
Sevr'e lanet okurken, onun bize bıraktığı topraklara çekilmek olmaz mı bu?
Peki Kürtlerin yaşadığı toprakların kuzeyinde Batum, doğusunda Azerbeycan ve İran, güneyinde Kerkük-Musul-Erbil petrolleri bulunuyor... Bize yok dense de muhtemelen zengin petrol yatakları ülkemizde de mevcut. En azından bizi dışa bağımlı bırakmayacak kadar olduğu açık... O toprakları Kürtlere mi bırakacağız? Ya GAP projesinin meyvelerini? Ya da Bakü-Tiflis-Ceyhan Boru Hattı'nı?
Zengin Urfa ve Harput kültürünü... Gazi, Kahraman ve Şanlı ünvanlarını verdiğimiz şehirleri... Selçuklulardan, Eyyübilerden, Osmanlılardan, Moğollardan, Timurlulardan bu yana bizim olan ve her asrında mükemmelleşen kültür ürünlerimizi, geçmişimizi, tarihi köprülerimizi, medreselerimizi?
Sanki bozguna uğramış bir ordumuz var da, nereye çekilsek onu tartışıyoruz. Kuzey Irak'a müdahele herşeyi çözecektir, terörü azaltacak, provakasyonlara gözdaşı verecektir. Ve ardından AB sevdasını bırakırsak (zor biraz ama...) ve kendi içimizle, kendi özümüzle uğraşmaya koyulursak, teröre, anarşiye ve bölücülüğe ağır cezalar getirirsek... APO posteri açanların anasını bellersek, İşçi Bayramı'nda "YAŞASIN BİJİ" yazan pankartları taşıyanları polislerin ayağı altında ezersek...
Daha iyi olmaz mı?
Hayır efendim olur mu öyle şey ne demek Kürtlerin yaşadığı toprakların Kuzeyinde Batum Doğusunda Azerbaycan.
Yok öyle bir Kürdistan.
Şimdi Elinize bir Türkiye haritası alınız, ya da İnternetten İlçeleri de gösteren bir Türkiye haritası açınız.
Kürtler 1915 olaylarından önce yani Ermeniler gitmeden önce Aşağıda vereceğim sınırların Güneyinde ve Doğusundaydı.
Ve 1940 yıllarından önce Yine Kürtler Bu sınırını vereceğim yerlerin Kuzeyinde ve Batısında azınıktılar.
Ayrıca hala bu sınırını vereceğim bölgeler azınlıktada kalmış olsa Türk nüfusu barındırır.
Sınır:
1- Van ilinin Erciş ilçersiyle Van Gölünün Kuzeydoğu kıyısının birleştiği bölgeden Kuzeydoğuya İran sınırına doğru Ağrı ili sınırlarına ulaşmayacak şekilde sınır çiziniz.
2-Bitlis İli Tatvan ilçesi Adilcevaz ilçesi Ahlat içlesi Halen büyük oranda Türktür. Bu ilçeler de Türliye sınırları içinde yer alacaktır. Bitlis Merkez ve Hizan ilçesindeki Türkler bu ilçelere nakeldilerek ilçe nüfusları pekiştirilmelidir.
3-Muş ili Bulanık ve Malazgirt ilçeleri devletimiz ilk kurulduğu yıllarda büyük oranda Türk nüfuslu idi. Bu iller bugün Kürtleşmiştir. Bulanıkta ve Malazgirtte hala Türklüğünü koruyan ama azınlıkta kalmış ve Kürt baskısı altında yaşayan soydaşlarımız vardır.
Bu iki ilçe de Türkiyede kalmalıdır. Ve Kürdistana Muştan verilecek pay asla Erzurum il sınırını geçemez.
4-Bingöl Kürttür.
5-Tunceli Kürtçülük olaylarının çok olduğu ve bölgedeki yerli Türklerin çok büyük acılar yaşadığı bir şehirdir.
Tunceli Çemişgezek ilçesi tamamen Türktür. Perttek ilçesinde hatırı sayılır bir Türk nüfus vardır. Hozat ilçesinde nüfus büyük oranda Kürtleşmiştir. Ama hala yerli Türkler mevcuttur. Bu üç ilçe vaktiyle tamamen Türk idi.
Bu üç ilçe Türkiyede kalacak Tuncelinin Merkezi ve Doğusu Bingölle birlikte Kürdistanda kalacaktır.
6-Elazıg Merkez ve Elazığın Batısı Türktür. Harput dahil. Türkiyede kalacaktır.
7-Diyarbakır Çüngüş Çermik Ergani ve Bismil ilçesi ile Merkezinin Cumhuriyetin ilk yıllarında Türk olduğu biliniyor. Ancak Günümüzde Bismil Ergani ve Merkezde çok az Türk kalmıştır. Merkezin Güneyinde Türk yerleşimi yoğundur.
Diyarbakır Merkez Kürdistanda Güneyi Türkiyede Çüngüş ve Çermik ilçeleri Türkiyede kalacaktır.
8-Urfa bir Türkmen Diyarıdır. Merkez Siverek ve Fırat ırmağı boyunca Batı ilçelerinin Tümü Türk Nüfus Barındırmaktadır.
Siverek ve Merkez Türkiyede kalacaktır, Birecik ve Halfetide artık çok azınlıkta kalmış olan Türkler Merkeze nakledilecektir.
Birecik ve Halfeti dışında Batı ilçelerinin Tümü Türk toprağıdır. Urfanın kalanı Kürdistana gidebilir.
Yukarıda az çok aktardığım topraklar Türk topraklarıdır ve asla Kürtlere verilemez.
Ama aksi Türkiyeyi zor durumlara sokacaktır.
Polislerin ayakları altında ezeceğiniz her Kürt Türkiyeye dış müdahaleyi daha da yaklaştıracaktır. Bu yapamayacağımız ve ülkemize daha büyük felaketler getircek bir şey olur..
Şimdi Tarif ettiğim Bölgelerden çizdiğiniz Yeni Türkiyeyi, Kürtçülerin Kürdistan Haritalkarı ile karşılaştırın . Ondan sonra tekrasr konuşalım. Yazışalım.
yavuz
03-30-2007, 02:36 PM
Hayır efendim olur mu öyle şey ne demek Kürtlerin yaşadığı toprakların Kuzeyinde Batum Doğusunda Azerbaycan.
Yok öyle bir Kürdistan.
Şimdi Elinize bir Türkiye haritası alınız, ya da İnternetten İlçeleri de gösteren bir Türkiye haritası açınız.
Kürtler 1915 olaylarından önce yani Ermeniler gitmeden önce Aşağıda vereceğim sınırların Güneyinde ve Doğusundaydı.
Ve 1940 yıllarından önce Yine Kürtler Bu sınırını vereceğim yerlerin Kuzeyinde ve Batısında azınıktılar.
Ayrıca hala bu sınırını vereceğim bölgeler azınlıktada kalmış olsa Türk nüfusu barındırır.
Sınır:
1- Van ilinin Erciş ilçersiyle Van Gölünün Kuzeydoğu kıyısının birleştiği bölgeden Kuzeydoğuya İran sınırına doğru Ağrı ili sınırlarına ulaşmayacak şekilde sınır çiziniz.
2-Bitlis İli Tatvan ilçesi Adilcevaz ilçesi Ahlat içlesi Halen büyük oranda Türktür. Bu ilçeler de Türliye sınırları içinde yer alacaktır. Bitlis Merkez ve Hizan ilçesindeki Türkler bu ilçelere nakeldilerek ilçe nüfusları pekiştirilmelidir.
3-Muş ili Bulanık ve Malazgirt ilçeleri devletimiz ilk kurulduğu yıllarda büyük oranda Türk nüfuslu idi. Bu iller bugün Kürtleşmiştir. Bulanıkta ve Malazgirtte hala Türklüğünü koruyan ama azınlıkta kalmış ve Kürt baskısı altında yaşayan soydaşlarımız vardır.
Bu iki ilçe de Türkiyede kalmalıdır. Ve Kürdistana Muştan verilecek pay asla Erzurum il sınırını geçemez.
4-Bingöl Kürttür.
5-Tunceli Kürtçülük olaylarının çok olduğu ve bölgedeki yerli Türklerin çok büyük acılar yaşadığı bir şehirdir.
Tunceli Çemişgezek ilçesi tamamen Türktür. Perttek ilçesinde hatırı sayılır bir Türk nüfus vardır. Hozat ilçesinde nüfus büyük oranda Kürtleşmiştir. Ama hala yerli Türkler mevcuttur. Bu üç ilçe vaktiyle tamamen Türk idi.
Bu üç ilçe Türkiyede kalacak Tuncelinin Merkezi ve Doğusu Bingölle birlikte Kürdistanda kalacaktır.
6-Elazıg Merkez ve Elazığın Batısı Türktür. Harput dahil. Türkiyede kalacaktır.
7-Diyarbakır Çüngüş Çermik Ergani ve Bismil ilçesi ile Merkezinin Cumhuriyetin ilk yıllarında Türk olduğu biliniyor. Ancak Günümüzde Bismil Ergani ve Merkezde çok az Türk kalmıştır. Merkezin Güneyinde Türk yerleşimi yoğundur.
Diyarbakır Merkez Kürdistanda Güneyi Türkiyede Çüngüş ve Çermik ilçeleri Türkiyede kalacaktır.
8-Urfa bir Türkmen Diyarıdır. Merkez Siverek ve Fırat ırmağı boyunca Batı ilçelerinin Tümü Türk Nüfus Barındırmaktadır.
Siverek ve Merkez Türkiyede kalacaktır, Birecik ve Halfetide artık çok azınlıkta kalmış olan Türkler Merkeze nakledilecektir.
Birecik ve Halfeti dışında Batı ilçelerinin Tümü Türk toprağıdır. Urfanın kalanı Kürdistana gidebilir.
Yukarıda az çok aktardığım topraklar Türk topraklarıdır ve asla Kürtlere verilemez.
Ama aksi Türkiyeyi zor durumlara sokacaktır.
Polislerin ayakları altında ezeceğiniz her Kürt Türkiyeye dış müdahaleyi daha da yaklaştıracaktır. Bu yapamayacağımız ve ülkemize daha büyük felaketler getircek bir şey olur..
Şimdi Tarif ettiğim Bölgelerden çizdiğiniz Yeni Türkiyeyi, Kürtçülerin Kürdistan Haritalkarı ile karşılaştırın . Ondan sonra tekrasr konuşalım. Yazışalım.
Bırak şimdi sınırları filan...
Verince kurtulamayız... Kürd'e ne versen fazlasını ister.
Kürtlerin tarihî araştırması yapıldığında da onların Türk olduğu ortaya çıkıyor. Emekli bir generalin bu konuda küçük bir kitabı olacaktı bizde...
Tangriberdi
03-30-2007, 02:42 PM
Kürtlerin tarihî araştırması yapıldığında da onların Türk olduğu ortaya çıkıyor. Emekli bir generalin bu konuda küçük bir kitabı olacaktı bizde...
Sakın Sakın Sakın........
Kürdü Türk Ulusuna yamamayın.
Bu Türk Milletine yapılacak en soysuz en ayıp en büyük hakaret.
Asla
Kürt Türk değildir.
Kürt Bir Fars boyudur.
Tajik ne ise Kürtte odur.
İran soylarıdır.
Bu söylem Türkiyenin Kürtleşmesine çanak tutan bir söylemdir.
Ama elbet bu çürümeden kurtulacağız.
İstanbulu Ankarayı İzmiri Bursayı Mersini Adanayı Antepi Erzurumu Karsı Iğdırı Kürde yar etmeyeceğiz.
İki halkın artık birlikte yaşamaya tahammülü yoktur.
Şimdi sergilediğiniz bu bilimdışı gerçek sizi de Kürdofil sentezcilerin arasına koymuştur.
Kusura bakmayın. Siz Kürtlerew istediğiniz kadar Türk deyin. PKK DTP onlara oy veren Kürt halkı ve Bilim ve Tarih sizi yalanlıyor.
Kürtlerle birlikte yaşama hayır.
Türkiye Türklerindir.
Karayılan
03-30-2007, 02:44 PM
Toprak vermeyi asla kabul edemem. Gucleri yetiyorsa gelir alirlar.
Haklisiniz cok zor durumdayiz. Ancak zor durumda olmamizin nedeni kurdler degil Turklerdir. Kac tane akli basinda, olaylari akillica yorumlayan, siyasete katki saglayan, kime oy verdigini bilen vatandasimiz kaldi? Kaci kendinden once milletini dusunuyor? Rahata ve lukse alistik. Su an kac kisi rahat yatagini, colugunu cocugunu birakip ulkesi, milleti icin olume kosar? Biz once milliyetci bir kamuoyu yaratmaliyiz. Bence Turkiye'deki asil sorun Turkler, kurdler degil...
Karayılan
03-30-2007, 02:45 PM
Kürtlerin tarihî araştırması yapıldığında da onların Türk olduğu ortaya çıkıyor. Emekli bir generalin bu konuda küçük bir kitabı olacaktı bizde...Boyle birsey yok. Tum arastirmalar kurdlerin Turk olmadigini ortaya koyuyor. Onlarda bir damla bile Altay kani yok.
Tangriberdi
03-30-2007, 02:47 PM
Toprak vermeyi asla kabul edemem. Gucleri yetiyorsa gelir alirlar.
Haklisiniz cok zor durumdayiz. Ancak zor durumda olmamizin nedeni kurdler degil Turklerdir. Kac tane akli basinda, olaylari akillica yorumlayan, siyasete katki saglayan, kime oy verdigini bilen vatandasimiz kaldi? Kaci kendinden once milletini dusunuyor? Rahata ve lukse alistik. Su an kac kisi rahat yatagini, colugunu cocugunu birakip ulkesi, milleti icin olume kosar? Biz once milliyetci bir kamuoyu yaratmaliyiz. Bence Turkiye'deki asil sorun Turkler, kurdler degil...
Turansoyu zaten sen fakretmeden alıyorlar.
Ekonomik güç her geçen gün onların eline geçiyor, siyaset onların eline geçiyor, medya onların elinde ... faketmiyormusun bir tane Türk Kültürünü yansıtan dizi yok ama bütün hep Kürt kültürü anlatılıyor dizilerde şarkıcılar Türkücüler hep Kürt havası çalıyor, hani efelerimiz hani seğmenlerimiz nerede?
Kürtlerin Türkiyeden koparıp alacakları hiç bir şey yok. Onlar Türkiyenin tamamını alma tamamını Kürdistan yapma gayretinde . Görün bunu artık.
yavuz
03-30-2007, 02:48 PM
Sakın Sakın Sakın........
Kürdü Türk Ulusuna yamamayın.
Bu Türk Milletine yapılacak en soysuz en ayıp en büyük hakaret.
Asla
Kürt Türk değildir.
Kürt Bir Fars boyudur.
Tajik ne ise Kürtte odur.
İran soylarıdır.
Bu söylem Türkiyenin Kürtleşmesine çanak tutan bir söylemdir.
Ama elbet bu çürümeden kurtulacağız.
İstanbulu Ankarayı İzmiri Bursayı Mersini Adanayı Antepi Erzurumu Karsı Iğdırı Kürde yar etmeyeceğiz.
İki halkın artık birlikte yaşamaya tahammülü yoktur.
Şimdi sergilediğiniz bu bilimdışı gerçek sizi de Kürdofil sentezcilerin arasına koymuştur.
Kusura bakmayın. Siz Kürtlerew istediğiniz kadar Türk deyin. PKK DTP onlara oy veren Kürt halkı ve Bilim ve Tarih sizi yalanlıyor.
Kürtlerle birlikte yaşama hayır.
Türkiye Türklerindir.
Benim ülkemde toptan bir Kürt-Türk düşmanlığı yok... İkimiz de Türkiye'de mi yaşıyoruz, emin misiniz?
Bugün 2 aylık yeğenim için mevlid okuttuk, (Uşak'ta) neredeyse Türkler kadar Kürtler de vardı evimizde... Hatta bir Kürt çocuğunu sevdim... Onlar da bizim çocuklarımızı seviyorlar. Oturup yaz günleri geceye kadar sokakta sohbet ettiklerimiz oluyor. Genelleme yapılmaması gereken bir konu. Zaman, kimin ne mal olduğunu gösterecektir ve bu zaman için de bölücülerin kökünü kazımazsak size hak verebilirim. Ama hala elimizde şans varken...
genco
03-30-2007, 02:51 PM
Birileri sürekli Kürt-Türk ayrımcılığını kaşımaya devam ederse gelinecek nokta iç savaş...
Yeterki bütün Kürtleri potansiyel tehlike olarak görmeye devam edelim...
Ha gayret aslan parçaları, az kaldı... Durmayın, etnik anketler yapın, safları belirginleştirin, kalın çizgiler oluşturun; "safi ırk" olsun ama ha... Kan kontrolu yapın...Elinizde ölçüm aleti yoksa, gerekirse Kızılay'dan destek alın...Biraz daha gayret ederseniz olacak bu iş...
Bütün Kürtleri PKK'lı yapacaksınız...Az kaldı...
PKK'nın yapamadığını siz yapacaksınız Allah'ın izniyle...
Başlatın şu iç savaşı da ABD de gelsin otursun... Elindeki haritaya göre
bir otonom bölge oluştursun ve "Hoooppp, buraya dokunamazsın, burası benim himayemdedir" desin.(Tıpkı Irak'ta olduğu gibi)
Yıllardır sürdürülen sinsi tezgah bu değil mi?
Hele bugünlerde bu tezgahlar öyle hızlandı ki...
Birilerinin acelesi var anlaşılan...
fakat; birilerinin de bu tezgahlara düşmeye hiç niyeti yok!
Her türlü iç ve dış mihraklara rağmen...
Karayılan
03-30-2007, 02:51 PM
Turansoyu zaten sen fakretmeden alıyorlar.
Ekonomik güç her geçen gün onların eline geçiyor, siyaset onların eline geçiyor, medya onların elinde ... faketmiyormusun bir tane Türk Kültürünü yansıtan dizi yok ama bütün hep Kürt kültürü anlatılıyor dizilerde şarkıcılar Türkücüler hep Kürt havası çalıyor, hani efelerimiz hani seğmenlerimiz nerede?
Kürtlerin Türkiyeden koparıp alacakları hiç bir şey yok. Onlar Türkiyenin tamamını alma tamamını Kürdistan yapma gayretinde . Görün bunu artık.Boyle bir korkum var acikcasi ancak bu kadar ileri gittigini dusunmuyorum.
Demir Kağan
03-30-2007, 02:55 PM
Gidiyor gidiyor..
Tangriberdi
03-30-2007, 02:56 PM
Bak Yavuz kardeş... Senin bütün akrabalarında üçten fazla çocuğu olan yeni kuşaktan biri var mı? Varsa bile bu senin yaşadığın Türk ilinde istisna mı?
Bu adamların genelde üçten fazla çocuğu yok mu?
İşte bunu bir düşün....
Sen azalıyorsun o çoğalıyor.... Şimdi çocuğunu sevebilir ama sen hiç Ahlattan Ağrı Tutaktan Nulanmıktan bir Türkle , 50 yıl kadar önce yoğun Kürt göçü ardından daha sonrada aşırı nüfus artışları nedeniyle zamanla Kürtlerin arasında azınlıkta kalmış Türklerle konuştunmu?
Belli ki Hayır... Manzara şu: Orada Türklerin çocukları hergün Allahın hergünü Türk oldukları için dövülüyor.... Bu aileler kalabalık Türk aileleri değiller ve Kürtler topluca saldırıyor.... Bunlara her tüğrlü baskıyı kuruyor.... Bölcücüsü Bölücüsü olmayanı hepsi.... Dedikleri şu: Artık burası Kürdistan oldu... defolun gidin sizi istemiyoruz....
Yani şunu bil: Kürt az olduğu yerde abi der yalakalanır. Çoğunluğa geçince aga olur ayakkabısını yalatır.
Haberin ola.
Hümanizmin ve bütünlükçülüğümn inşallah o günler geldiğnde de seni Kürtlerin gazabından kurtarır.
Bunları yaşayan doğulu Türklerden aktarıyorum. Ne kadar barbar olduklarını da unutma bu arada... Başka sözüm yok.
yavuz
03-30-2007, 02:58 PM
Ne kadar barbar olduklarını da unutma bu arada... Başka sözüm yok.
Biz de Barbar'ız... :lol: Romasızız :D Atinasızız :D Barbarlık güzel bir şey ;)
Karayılan
03-30-2007, 02:58 PM
Gidiyor gidiyor..Gitmeeeeez, abartildigi kadar degil. Ben kurdlerin arasinda yasadim. Alacak yetenek yok onlarda. Korkaktirlar, ezici cogunluk olmadikca seslerini cikaramazlar. Ancak seni tek bulurlarsa havlamaya baslarlar. Biz birbirimizi tutalim yeter ;)
Tangriberdi
03-30-2007, 03:01 PM
Birileri sürekli Kürt-Türk ayrımcılığını kaşımaya devam ederse gelinecek nokta iç savaş...
Ha gayret aslan parçaları, az kaldı... Durmayın, etnik anketler yapın, safları belirginleştirin, kalın çizgiler oluşturun; "safi ırk" olsun ama ha... Kan kontrolu yapın...Elinizde ölçüm aleti yoksa, gerekirse Kızılay'dan destek alın...Biraz daha gayret ederseniz olacak bu iş...
bir otonom bölge oluştursun ve "Hoooppp, buraya dokunamazsın, burası benim himayemdedir" desin.(Tıpkı Irak'ta olduğu gibi)
Tek çabam o savaşın çıkmaması... Yoksa sonucu Amerikanın ABnin istediği gibi Kürtlerin kazanımı ile sonuçlanan bir şey olacak.
Benim amacım bize kazandırmak. Onlardan önce davranmak ve kan akıtmadan ayrışarak bölünerek bu sorundan kurtulmak.
,
Tangriberdi
03-30-2007, 03:02 PM
Biz de Barbar'ız... :lol: Romasızız :D Atinasızız :D Barbarlık güzel bir şey ;)
İyi sana Kürtlerle mutluluklar... Torunların Kürtçe konuşmaya başladığında haber verirsi artık. ;)
daturkishulan
03-30-2007, 03:03 PM
al işte bi mal daha çıktı kürt türktür diyen:evil:
Tangriberdi
03-30-2007, 03:04 PM
Gitmeeeeez, abartildigi kadar degil. Ben kurdlerin arasinda yasadim. Alacak yetenek yok onlarda. Korkaktirlar, ezici cogunluk olmadikca seslerini cikaramazlar. Ancak seni tek bulurlarsa havlamaya baslarlar. Biz birbirimizi tutalim yeter ;)
Ben de bunu söylüyorum. 2050 den sonra bunların arasında azınlıkta kalacağız. O zaman sesimizi çıkaramayacağız.
Havlayıp Korkutup Sindirip Ezecekler... Bu tarihte sabit. Kürt fırsatını bulduğu her an ağalığa soyunur.
Karayılan
03-30-2007, 03:07 PM
Tek çabam o savaşın çıkmaması... Yoksa sonucu Amerikanın ABnin istediği gibi Kürtlerin kazanımı ile sonuçlanan bir şey olacak.
Benim amacım bize kazandırmak. Onlardan önce davranmak ve kan akıtmadan ayrışarak bölünerek bu sorundan kurtulmak.
,Kim kazanacak? it surusu mu? Birakin ya. Savasmayi nereden bilecek onlar.
Toprak verilmeyecek. Biz savasmadan toprak vermeyiz. Gerekirse yok ederiz, yada yok oluruz. Ama olmeden toprak vermeyiz. Cunku toprak namustur. Ite kopege birakilmaz !!!
yavuz
03-30-2007, 03:09 PM
,
Soykırım yapmayacak mıyız? Hayır...
Yapmasak da yaptı derler... (Alıntı için KV'ye ve Oktay Kaynarca'ya teşekkürlerimle :lol:)
Bizim çıkarımızaysa kan da dökelim. Teröristleri, bölücüleri kesip biçelim, kim ne diyecek? ABD, uçakta işkence yapıyor, açarsa ağzını büzerim onun ben, torba gibi. Neyse şakayı bir kenara bırakacaksak, "ben güçlü, kudretli bir Türkiye"den bahsederim her zaman. Bütün planlarım, ülküm onun üzerinedir. Ülküm bu ülkeyi sesini çıkaracak, yumruğunu masaya vuracak bir ülke haline getirmektir zaten... Şu anki gücümüz herhalde en azından Ortadoğu'da yumruğumuzu masaya indirmeye yeter... Neden korkacağız, Amerika bize müdahele mi edecek? Güler geçerim vallahi... Bir avuç Şii, anasını ağlatıyor ya Bağdat'ta, Kerbela'da ABD ordusunun. Ne ABD'den ne de PKK'dan korkmadan, gücümüzü göstererek, imkanlarımızı seferber ederek çözebileceğimiz bir konu bu. Propaganda yapmayı bileceksin. Gözdağı vermeyi bileceksin... Dediğini yapacaksın... Hoşgörülü olacaksın... Yapanı imha edip, yaptırana da postanı koyacaksın. Buna gücümüz yeterken ne diye şehitlerimizin kemiklerini sızlatalımki?
Belli olmuyor ama, bizim güçlü bir ülkemiz var (şu an için)...
daturkishulan
03-30-2007, 03:10 PM
evet bundan 3-4 yıl önce ben de aynı senin gibi düşünüyordum.belli ki sen daha kürtlerin içinde yaşamamışsın.bi yaşa da ne demek istediğmi kimin kimi ne kadar sevdiğini her kürdün gönlünde anadoluda bi kürdistan yattığnı hatta bi kürdün dünyada en çok nefret edebileceği kişilerin kimler olacağını hepsini anlarsın.
biz de bi aralar sizin gibi çömezdik bu konularda
Tangriberdi
03-30-2007, 03:11 PM
Kim kazanacak? it surusu mu? Birakin ya. Savasmayi nereden bilecek onlar.
Toprak verilmeyecek. Biz savasmadan toprak vermeyiz. Gerekirse yok ederiz, yada yok oluruz. Ama olmeden toprak vermeyiz. Cunku toprak namustur. Ite kopege birakilmaz !!!
Amacımız artık bizim olmaktan çıkmış şeyler için kanımızı harcamak değil, bizim olan şeyleri korumak yaşatmak geliştirmek büyütmek ve dünyada namını salmak olmalı.
Öldükten azaldıktan sonra dünyada sesini duyuramadıktan sonra kuru toprağın faydası olacağını sanmıyorum.
Kazakistan Dünyanın kaçıncı toprak bakımından büyük ülkesi? Nüfusu kaç? Ne kadar ssi çıkıyor?
İngiltere dünyada toprak olarak kaçıncı ülke? Nüfusu kaç sesi ne kadar çıkıyor? Bunları bir düşün?
Enerimizi kendimize saklamalıyız. Kürtlere harcamak yerine.
yavuz
03-30-2007, 03:13 PM
evet bundan 3-4 yıl önce ben de aynı senin gibi düşünüyordum.belli ki sen daha kürtlerin içinde yaşamamışsın.bi yaşa da ne demek istediğmi kimin kimi ne kadar sevdiğini her kürdün gönlünde anadoluda bi kürdistan yattığnı hatta bi kürdün dünyada en çok nefret edebileceği kişilerin kimler olacağını hepsini anlarsın.
Kürtlerin arasında yaşadığın belli oluyor... Nasıl konuşalacağından, tartışılacağından, ahlaktan haberin yok... Onlardan daha düşük bir seviyedesin şu an, farkındaysan.
daturkishulan
03-30-2007, 03:14 PM
Gitmeeeeez, abartildigi kadar degil. Ben kurdlerin arasinda yasadim. Alacak yetenek yok onlarda. Korkaktirlar, ezici cogunluk olmadikca seslerini cikaramazlar. Ancak seni tek bulurlarsa havlamaya baslarlar. Biz birbirimizi tutalim yeter ;)
bak bunu tangriberdi de demiş.gerçekten herkes bu kürtlerin tekkaldıklarında ne kadar da kaypak olduğnun farkında.ama sen teksen onlar çoğunluktaysa birbirlerine güvenip sana yapmadıklarını bırakmazlar.şahsen yaşadım!
Tangriberdi
03-30-2007, 03:15 PM
Soykırım yapmayacak mıyız? Hayır...
Yapmasak da yaptı derler... (Alıntı için KV'ye ve Oktay Kaynarca'ya teşekkürlerimle :lol:)
Bizim çıkarımızaysa kan da dökelim. Teröristleri, bölücüleri kesip biçelim, kim ne diyecek? ABD, uçakta işkence yapıyor, açarsa ağzını büzerim onun ben, torba gibi. Neyse şakayı bir kenara bırakacaksak, "ben güçlü, kudretli bir Türkiye"den bahsederim her zaman. Bütün planlarım, ülküm onun üzerinedir. Ülküm bu ülkeyi sesini çıkaracak, yumruğunu masaya vuracak bir ülke haline getirmektir zaten... Şu anki gücümüz herhalde en azından Ortadoğu'da yumruğumuzu masaya indirmeye yeter... Neden korkacağız, Amerika bize müdahele mi edecek? Güler geçerim vallahi... Bir avuç Şii, anasını ağlatıyor ya Bağdat'ta, Kerbela'da ABD ordusunun. Ne ABD'den ne de PKK'dan korkmadan, gücümüzü göstererek, imkanlarımızı seferber ederek çözebileceğimiz bir konu bu. Propaganda yapmayı bileceksin. Gözdağı vermeyi bileceksin... Dediğini yapacaksın... Hoşgörülü olacaksın... Yapanı imha edip, yaptırana da postanı koyacaksın. Buna gücümüz yeterken ne diye şehitlerimizin kemiklerini sızlatalımki?
Belli olmuyor ama, bizim güçlü bir ülkemiz var (şu an için)...
Boş böbürlenmekle olmuyor bu işler yavuz. Bütün silah sistemlerin ABD ve BATI malı. Tıpkı bir zamanın Irağı gibi. Irak o uçaklarından birini kaldırabildi mi?
Bir bomba fırlatabildi mi?
Elinde ne varsa Batı teknolojisi. Sen kullanmaya kalktığında hele onlara karşı kullanmaya kaltığında uçağını yerden bile kaldıramzsın.
Adam gelir senin üzerine binlerce bomba yağdırır. Iraktya olduğu gibi.
Aklınızı başınıza toplayın. Boş gurur ve Övünç ahmaklıktır.
Tangriberdi
03-30-2007, 03:17 PM
Tekrar ediyorum:
Amacımız artık bizim olmaktan çıkmış şeyler için kanımızı harcamak değil, bizim olan şeyleri korumak yaşatmak geliştirmek büyütmek ve dünyada namını salmak olmalı.
Öldükten azaldıktan sonra dünyada sesini duyuramadıktan sonra kuru toprağın faydası olacağını sanmıyorum.
Kazakistan Dünyanın kaçıncı toprak bakımından büyük ülkesi? Nüfusu kaç? Ne kadar ssi çıkıyor?
Ayrıca bunu kişisel atışmaya döndürmesek çok iyi olur.
Bu konuyu enine sonuna tartışalım. Ama birbnirimize sövmeden hakaret etmeden. Hepimiz Türküz. öyle değil mi?
yavuz
İngiltere dünyada toprak olarak kaçıncı ülke? Nüfusu kaç sesi ne kadar çıkıyor? Bunları bir düşün?
Enerimizi kendimize saklamalıyız. Kürtlere harcamak yerine.
Osmanlı'nın son zamanında da "Bizim olanlar" dedik, her gün "bizim olan"ı biraz daha küçülttük. En sonunda beş karış Anadolu'ya hapis hale geldik. İşin kötü yanı Suriyelilerle, Iraklılarla da düşman oluverdik bir anda. Nedn düşman olduk onlara peki? Sanki onlarla savaştık da kaybettik o toprakları... "Bizim olan" kısıtlanamaz... Bizim olan Turan'dır, İslam'dır, ay-yıldızın altında neresi varsa orası bizim olacaktır. Bize itibar edecektir. Bizim ülkümüz bu olmalıdır. "Biz" buyuz... Etkimizi heryerde gösterebilmeli, fiilen küçülmemeli, aksine fikren genişlemeliyiz.
genco
ayrışarak bölünerek bu sorundan kurtulmak.
,
Hayrola arkadaşım, bu ne ayrışması ne bölünmesi böyle?
Bahsettiğin vatanın gerçek sahipleri, bastığın toprağın altında yatan şehitlerdir, önce onlardan izin alman gerekmez mi?..
daturkishulan
03-30-2007, 03:18 PM
Kürtlerin arasında yaşadığın belli oluyor... Nasıl konuşalacağından, tartışılacağından, ahlaktan haberin yok... Onlardan daha düşük bir seviyedesin şu an, farkındaysan.
bebişim sen önce baban yaşındaki tanımadığn adamlara soysuz,kansız diye hitapedilmemesi gerektiğni öğren...
tüğün bitmemiş haddini bil:evil:
Tangriberdi
03-30-2007, 03:19 PM
Yemeni verirken orda kan akıtmış ve ölmüş olanlara sorabildik mi?
Tangriberdi
03-30-2007, 03:20 PM
bunu kişisel atışmaya döndürmesek çok iyi olur.
Bu konuyu enine sonuna tartışalım. Ama birbnirimize sövmeden hakaret etmeden. Hepimiz Türküz. öyle değil mi?
Karayılan
03-30-2007, 03:20 PM
Enerimizi kendimize saklamalıyız. Kürtlere harcamak yerine.Bizim enerjimiz tukenmez. Su an zaten savas halindeyiz farkinda degiliz. Bu savas kurdlerle degil kendimizle. Bunu artik anlayin. Bu savasi milliyetci dusunce kazanacak. Birileri cikip milliyetcilige gerek kalmadigini anlatiyorlar televizyonlarda. Artik Turkluk sorgulanir oldu. Turk kani tasiyanlar, batici oldu ABci oldu. Insan haklari, kardeslik diye diye yumusak avrupalilara donduk. Bakin siz bile kendinize guvenmiyorsunuz. Teslimiyetci olmussunuz. Ne demek toprak vermek? Vermeyecegiz. Bu yenildik demektir. Biz savasmadan yenilmedik bu gune kadar. Atalarimizin kemiklerini sizlatmayalim. Turk savasmadan toprak vermez, bu Turk toresinde yoktur.
Tangriberdi
03-30-2007, 03:21 PM
Yavuza: Turanın içinde Kürtlere ve Taciklere yer yok Yavuz.
Bizden olan bizimdir.
daturkishulan
03-30-2007, 03:23 PM
Bizim enerjimiz tukenmez. Su an zaten savas halindeyiz farkinda degiliz. Bu savas kurdlerle degil kendimizle. Bunu artik anlayin. Bu savasi milliyetci dusunce kazanacak. Birileri cikip milliyetcilige gerek kalmadigini anlatiyorlar televizyonlarda. Artik Turkluk sorgulanir oldu. Turk kani tasiyanlar, batici oldu ABci oldu. Insan haklari, kardeslik diye diye yumusak avrupalilara donduk. Bakin siz bile kendinize guvenmiyorsunuz. Teslimiyetci olmussunuz. Ne demek toprak vermek? Vermeyecegiz. Bu yenildik demektir. Biz savasmadan yenilmedik bu gune kadar. Atalarimizin kemiklerini sizlatmayalim. Turk savasmadan toprak vermez, bu Turk toresinde yoktur.
k.ırakta kürdistan kurulsa bizden toprak gitmiş olur mu?
kimse tcden toprak falan vermiyor.k.ırakta kürdistan kurulmadıkça tabi.eğer bugün k.ırak kürdistanına izin vermessek dediğm gibi 20 yıl sonra tc nin göbeğine kuracaklar kürdistanı.
Tangriberdi
03-30-2007, 03:24 PM
Bizim enerjimiz tukenmez. Su an zaten savas halindeyiz farkinda degiliz. Bu savas kurdlerle degil kendimizle. Bunu artik anlayin. Bu savasi milliyetci dusunce kazanacak. Birileri cikip milliyetcilige gerek kalmadigini anlatiyorlar televizyonlarda. Artik Turkluk sorgulanir oldu. Turk kani tasiyanlar, batici oldu ABci oldu. Insan haklari, kardeslik diye diye yumusak avrupalilara donduk. Bakin siz bile kendinize guvenmiyorsunuz. Teslimiyetci olmussunuz. Ne demek toprak vermek? Vermeyecegiz. Bu yenildik demektir. Biz savasmadan yenilmedik bu gune kadar. Atalarimizin kemiklerini sizlatmayalim. Turk savasmadan toprak vermez, bu Turk toresinde yoktur.
Desenize yine yedi düvele karşı savaşacağız.
İnşallah hala o asil kan damarlarımızda hala o yüksek inanç ve ülkü yüreklerimizde hala aynı değişmemiş özü tözü bir Türklerizidr.
Bir de inşallah dünyadan habersiz ürettiğimiz birkaç uçağımız bir kaç bombamız vardır . Yoksa vay halimize.
daturkishulan
03-30-2007, 03:26 PM
Yavuza: Turanın içinde Kürtlere ve Taciklere yer yok Yavuz.
Bizden olan bizimdir.
daha hala birileri arapları kürtleri turana katmaya çalışıyor.ee bunun adı turan olmaz ki osmanlı olur.
kardeşim gidin ozman türkistan formunda ne işiniz var,açalım size bi osmalı forumu orda biriniz atsın öbürünüz tutsun.
yavuz
03-30-2007, 03:26 PM
kimse tcden toprak falan vermiyor.k.ırakta kürdistan kurulmadıkça tabi.eğer bugün k.ırak kürdistanına izin vermessek dediğm gibi 20 yıl sonra tc nin göbeğine kuracaklar kürdistanı.
"Vatan yahut Kerkük" demeyi de bilir bu MİLLET!..
Tangriberdi
03-30-2007, 03:29 PM
Ama işte Vatan yahut Kerkük dememiz yine yüzlerce Anadolu Evladını Türkmen balasını bir hiç uğruna kırmamız demek olacak.
Ayrıca Güneydoğuyu Türkleştiremeyeceğimiz artık ortada. Orasını tutmamızdaki son amacı anlamıyorum.
yavuz
03-30-2007, 03:32 PM
Ama işte Vatan yahut Kerkük dememiz yine yüzlerce Anadolu Evladını Türkmen balasını bir hiç uğruna kırmamız demek olacak.
Ayrıca Güneydoğuyu Türkleştiremeyeceğimiz artık ortada. Orasını tutmamızdaki son amacı anlamıyorum.
Anadolu Evladı, Türkmen Balası şikayet edecek mi, vatan savunmaktan? Oraları tutmamızdaki amaç; 40.000 şehit vermemizdir oralar için... O insanların kemikleri sızlamayacak mı? Ya Birinci Dünya Savaşı'nda, Kurtuluş Savaşı'nda can veren yüzbinlerce Mehmedçiğin?
Bizi biz yapan şehitlerimizdir... Onlara ihanettir söyledikleriniz...
Karayılan
03-30-2007, 03:35 PM
Kerkuk icin oluruz. Diyarbakir icin de. Turk olmekten korkmaz. O asil kandan bende hala var. Sizde de vardir umarim...
Tangriberdi
03-30-2007, 03:36 PM
Anadolu Evladı, Türkmen Balası şikayet edecek mi, vatan savunmaktan? Oraları tutmamızdaki amaç; 40.000 şehit vermemizdir oralar için... O insanların kemikleri sızlamayacak mı? Ya Birinci Dünya Savaşı'nda, Kurtuluş Savaşı'nda can veren yüzbinlerce Mehmedçiğin?
Bizi biz yapan şehitlerimizdir... Onlara ihanettir söyledikleriniz...
Bilemiyorum artık değer yargılarımız çok değişti. Ya ederse Anadolu Türkü. Bu fikir yalnızca benim fikrim değil, bu fikri artık açıkça beyan edewn çok sayıda Türk var.
yavuz
03-30-2007, 03:37 PM
Bilemiyorum artık değer yargılarımız çok değişti. Ya ederse Anadolu Türkü. Bu fikir yalnızca benim fikrim değil, bu fikri artık açıkça beyan edewn çok sayıda Türk var.
Turansoyu'nun dediğini yapacağız o zaman... Kürd'le değil, kendimizle savaşacağız önce.
K.Irak'ta kurulacak kısa omurlu bir Kurt devleti isimize yarar ancak kesinlikle kısa omurlu olması gerekiyor.
Kerkuk icin oluruz. Diyarbakir icin de. Turk olmekten korkmaz. O asil kandan bende hala var. Sizde de vardir umarim...
Vatan icin yasamak olmekten zor Turansoyu :) Olumu dusuneceginize nasıl yasayacagınız nasıl yasatacagınızı dusunun zira dedigim gibi "Vatan icin yasamak olmekten zor"
genco
03-30-2007, 03:40 PM
Sağolasın arkadaş, sayende Kürtler'i tanımış oldum....
50'sine merdiven dayadık ama hala en yakınımdaki Kürt kökenli arkadaşları tanıyamamışım...
Hele bügün beraber olduğum Muşlu Eşref Hoca var ya...Ne hain Kürt... Bir de "Kandilin mübarek olsun" diye kucaklaştı benimle!
Ya Diyarbakırlı Müdür'e ne demeli...ya yanındaki hemşerisi? Nasıl da PKK'ya kin kusuyor öyle yalancıktan...Demek ailenden 3 kişiyi PKK katletti...
Allah Allah, bu PKK da şaşırmış yahu, Kürtler'i öldürüyor durmadan...:lol:
Vay, Bingöllü Necati Hoca, seni de tanımamışım hiç...:lol:
Yarın ilk işim öğrencilerim arasındaki Kürt kökenlileri tek tek temizlemek olacak! Ben anlattıkça yalandan heyecanlanıp "Hocam biz vatanımıza, milletimize, bayrağımıza bağlıyız, PKK'nın Allah belasını versin" diye bacak kadar boyunuzla beni kandırırsınız ha...Görürsünüz siz...:lol:
(Bu başlık altında son iletimdir)
daturkishulan
03-30-2007, 03:40 PM
K.Irak'ta kurulacak kısa omurlu bir Kurt devleti isimize yarar ancak kesinlikle kısa omurlu olması gerekiyor.
yahu uzun ömürlü olsa ne yazar.
Tangriberdi
03-30-2007, 03:41 PM
Turansoyu'nun dediğini yapacağız o zaman... Kürd'le değil, kendimizle savaşacağız önce.
Dedim ya bu Kürtlerin elini kuvvetlendirir. Bugün Mezhep için biribiriyle savaşan Arapların Kuzeydeki Kürtlerin elini kuvvetlendirmesi gibi.
Tamam bir de şu düşünceden gidelim....
Bölünmedik diyelim.
Güneydoğuyu ve Doğuyu da Türkleştiremedik... Ve zorla birşeylerin bahasına hala orayı elimizde tutuyoruz....
MGK son toplantısında daha önce 1999 da 2050 yılında gereken önlemler alınmazsa Kürtlerin bu ülkede Türkleri geçebileceğine dair rapor ve önlem önerilerini revize ederek, 2050 tarihini 2035'e aldı.
Yani Kürtler 2035'te bu ülkenin %48inden fazlasını oluşturabilir.
Bu da Batı Anadoununda Kürtleşmesi demek... Buna bir hal çaresi düşünelim....
Tangriberdi
03-30-2007, 03:44 PM
Sağolasın arkadaş, sayende Kürtler'i tanımış oldum....
50'sine merdiven dayadık ama hala en yakınımdaki Kürt kökenli arkadaşları tanıyamamışım...
Hele bügün beraber olduğum Muşlu Eşref Hoca var ya...Ne hain Kürt... Bir de "Kandilin mübarek olsun" diye kucaklaştı benimle!
Ya Diyarbakırlı Müdür'e ne demeli...ya yanındaki hemşerisi? Nasıl da PKK'ya kin kusuyor öyle yalancıktan...Demek ailenden 3 kişiyi PKK katletti...
Allah Allah, bu PKK da şaşırmış yahu, Kürtler'i öldürüyor durmadan...:lol:
Vay, Bingöllü Necati Hoca, seni de tanımamışım hiç...:lol:
Yarın ilk işim öğrencilerim arasındaki Kürt kökenlileri tek tek temizlemek olacak! Ben anlattıkça yalandan heyecanlanıp "Hocam biz vatanımıza, milletimize, bayrağımıza bağlıyız, PKK'nın Allah belasını versin" diye bacak kadar boyunuzla beni kandırırsınız ha...Görürsünüz siz...:lol:
(Bu başlık altında son iletimdir)
Evet hepsini yanlış tanımışsın... bir gün mutlaka gerçek yüzlerini sen de göreceksin...
Ben de bir zamanlar senin gibi idim... Türk ve Kürt kardeştir.... diyordum...
:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
Ama öyle değil...
İddia ediyorum Her bir Kürt bir Türkü öldüreceği günü rüyasında görüyordur.
yavuz
03-30-2007, 03:45 PM
Dedim ya bu Kürtlerin elini kuvvetlendirir. Bugün Mezhep için biribiriyle savaşan Arapların Kuzeydeki Kürtlerin elini kuvvetlendirmesi gibi.
Tamam bir de şu düşünceden gidelim....
Bölünmedik diyelim.
Güneydoğuyu ve Doğuyu da Türkleştiremedik... Ve zorla birşeylerin bahasına hala orayı elimizde tutuyoruz....
MGK son toplantısında daha önce 1999 da 2050 yılında gereken önlemler alınmazsa Kürtlerin bu ülkede Türkleri geçebileceğine dair rapor ve önlem önerilerini revize ederek, 2050 tarihini 2035'e aldı.
Yani Kürtler 2035'te bu ülkenin %48inden fazlasını oluşturabilir.
Bu da Batı Anadoununda Kürtleşmesi demek... Buna bir hal çaresi düşünelim....
Doğum kontrolü... :uups:
Karayılan
03-30-2007, 03:45 PM
Buna bir hal çaresi düşünelim....Bir seyleri vererek degil. Gerekirse alarak. Haklarini ellerinden aliriz. Bati soyle demis boyle demis onemli degil. Askeri mudehale mi yaparlarmis? Yiyorsa yapsinlar...
yavuz
03-30-2007, 03:46 PM
Yiyorsa yapsinlar...
:lol: Yani... :lol:
Tangriberdi
03-30-2007, 03:53 PM
Bırakın Allah aşkına doğum kontrolü imiş başımızdakiler bize doğum kontrolü uyguluyor bize.... Hala TVlerde kadınlarımıza doğum kontrolü ballandıra ballandıra anlkatılıyor... Ve artık eşlerimiz çocuk istemiyor. Rahat istiyor....
Öte yandan devlet Batıdaki ve Doğudaki Kürt karısına doğurduğu çocuk başına para ödüyor. Artık Kürt herifler çocuk yaparak çocuk başına aldıkları parayla geçinecek nerdeyse...
Diyelim ki Doğum kontrolü uygulaması başlattın 1- Türk kadınını doğum konrtrolünden ve rahat yaşamdan vazgeçireceksin
2-Cumhuriyetimizin kurulduğu yıllardaki %89 Tüğrk homojenliğne ulaşmak için 25yıl kadar boyunca her ailenin en az dört çocuk yapması bu arada da Kürtlerin bir çocuktan fazla yapmaması lazım.
3-Kürtler doğum konreolünü nasıl uygulayacaksın.... Bunlar