View Full Version : Abd-iran
Arkadaslar ABD Orta Doguda o kadar zor bir durumdayken Irana saldiracak mi sizce?
gecenlerde bir rus basininda okudum, rus istihbaratina dayanan bir haberde ABD 6 nisanda irana askeri bir operasyona basliyacagini haber veriyordu, ne kadar dogru bilmiyorum, ama bugun de tony blairin 15 asker konusunda diplomatik cozum icin 48 saat vermesi ayni tarihe denk geliyor...
acaba abd butun bu realiteleri gormemezlikten gelip yine de girecek mi? irana...
sizin fikriniz ne bu konuda...?
kipchak
04-03-2007, 08:04 PM
6 nisan'da bilecegiz her seyi.
o kada zor muydu bu cevabi bulmak?:):)
*turkceyi unuttum aman ya..
6 nisan'da bilecegiz her seyi.
o kada zor muydu bu cevabi bulmak?:):)
*turkceyi unuttum aman ya..
sana daha once cok zeki oldugunu soylemislermiydi? bence harcaniyorsun bu forumda:D ;)
kipchak
04-04-2007, 12:31 AM
sana daha once cok zeki oldugunu soylemislermiydi? bence harcaniyorsun bu forumda:D ;)
soylediler, ama hic inanmiyorum, cunku senin postlarin gibilerini okuyup anliyorum ki - benden daha zekileri varmis:lol: :lol:
soylediler, ama hic inanmiyorum, cunku senin postlarin gibilerini okuyup anliyorum ki - benden daha zekileri varmis:lol: :lol:
inan canim, senden daha zekilerin olmasi, zenin zeki olmamani gerektirmiyor :)
ulen topigin icine ettik ha :) neyse konuya devam...
Karayılan
04-04-2007, 07:24 AM
Saldiramaaaaaz. Saldirmak istiyorsa bile simdi saldirmasin... Biz yeni hukumeti secelim sonra saldirabilirler :D :D :D
kipchak
04-04-2007, 10:33 AM
inan canim, senden daha zekilerin olmasi, zenin zeki olmamani gerektirmiyor :)
turkcem burada bitti, neyse, sagola.
chepny
04-04-2007, 10:48 AM
Iranın duruşu mьkemmel. Irana saldırmak amerikanın sonu olur. valla imrendim irana. ben bizim halka gьvenmiyorum tutup yine akp denen zırvalığı tepemize bindirecekler. Aziz Nesinden nefret ediyorum ama bir konuda haklı galiba :-))
Neyse... konuyu dağıtmayalım. Eğer savaş зıkarsa kaзak yollarla irana gidip iran iзin savaşabilirim. Şunu biliyorum ki; eğer iran dьşerse, tьrkiye de dьşer...
Kaptan-i Derya
04-04-2007, 11:22 AM
turkcem burada bitti, neyse, sagola.
Uki diyor ki; senden daha zeki birilerinin olmasi senin "zeki olma'ma'na/akil'dan fikirdan mahrum olmana" sebeb degil. :lol:
Umarim aciklayici olmusumdur.
abd deki israil lobileri abd nin irana saldirmasi ve gucunu yok etmesi icin bush doneminin son firsat oldugunu ve demokratlarin saldirgan politika izlemeyecegini anliyorlar ve 2008 de de demokratlarin kazanacagi kesin gibi gorundugunden, bu bir seneyi firsat biliyorlar ve medya ve her pilanlarla yine de abdnin irana saldirmasini zorliyacaklar gibime geliyor...
afsharkizi
04-05-2007, 05:06 AM
Iranina tskler Amerikanlarindan bazilarini yakalamislar.. Iyi etmisler
kheshseriti1
04-06-2007, 09:47 AM
amerika irani vuracaka oy veriyorum
bu savasta iran toprakla bir olup ve biz 50 yil geriye doneceyik:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
kheshseriti1
04-07-2007, 01:33 AM
olum iki tur:
1.insanin organ ya organlari isten dusur;kalp,beyin,.........hastalik.
2.disari tehlike: deprem,firtina,sel,.............amerika devleri ve israil rejimi.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.