PDA

View Full Version : İfade özgürlüğü Rasmussen'i 'eşcinsel' yaptı

uki
04-03-2007, 07:42 PM
http://medya.zaman.com.tr/2007/04/04/afr.jpg

İfade özgürlüğü Rasmussen'i 'eşcinsel' yaptı (http://www.zaman.com.tr/webapp-tr/haber.do?haberno=522771)

Hz. Muhammed'e (sas) hakaret karikatürlerini ifade özgürlüğü sınırları içinde değerlendiren Danimarka Başbakanı Anders Fogh Rasmussen, düşünce özgürlüğüne ilişkin bir belgeselde eşcinsel olarak gösteriliyor.Rasmussen'in isimlerinin baş harflerinden oluşan 'AFR: İnanılmaz Yalanın Gerçeği' adlı belgesel 20 Nisan'da gösterime girecek. Ancak film şimdiden ülkede tartışmalara yol açtı. 'Gerçeğin manipüle edilerek' verildiği belgeselde liderlerin açıklamaları montajlanarak sanki Başbakan'ın ölümü için yapılmış gibi lanse ediliyor. Başbakan Rasmussen'in basın danışmanı Michael Ulvemann, film hakkında, "Biz kurgu ile ilgilenmiyoruz." yorumunu yaparken Danimarka Halk Partisi lideri Kjaersgaard, "Sokaktaki insan, bunun kurgu olduğunu anlamayabilir. Bu film insanları yanıltıyor." diyerek filmin çizgiyi aştığını savundu. Hasan Cücük, Kopenhag
04 Nisan 2007, Çarşamba

al sana ifade ozgurlugu

Scofield
04-03-2007, 11:43 PM
uki senin baska isin yok mu, gun boyu oturup bunlari mi ariyon

Mgas
04-04-2007, 02:19 AM
Muhammed e cizilen karikaturde de cizgi asılmıstı bunda da assınlar efenim :)

uki
04-04-2007, 02:24 AM
uki senin baska isin yok mu, gun boyu oturup bunlari mi ariyon

yok scotcum isim cok da, ama yine de ariyorum bunlari, farkimz su ki ben bir seyin guzel taraflarini ariyorum ustelik kendime ait seyi, ama sen baskasina ait seyin kotu yanlarini ariyorsum...

bir ornek vereyim,

ben desem ki, benim sevgilim dunyanin en guzelidir, ondan daha guzel yoktur. kimse kirilmaz bana, ama ben desem ki senin sevgilin igrenc, o zaman sen kirilirsin demi, bu cok kisiyi kirar.

iste bizim misal bundan ibarettir scotcum, birisininkine laf atacagina kendinkini ov

afsharkizi
04-04-2007, 01:41 PM
Fogh Rasmusseni Danimakalilar bile sevmiyor adam malin teki... Bende sevmiyorum onu birakin artik yav bunlari