PDA

View Full Version : Azerbaycana 60 bin kurt koçurulub...!!!

Shah-Ismail
04-05-2007, 12:30 PM
Azerbaycan nasil kurtlesdriliyor....!!!!

Bura tiklayin: http://www.azadliq.az/index.php?category=7&id=5446

chepny
04-05-2007, 01:22 PM
Bu kürt sorunu artık iyice kabak tadı vermeye başladı. Buruda kürt sorununun nasıl çözüleceği uzerine konusalım...

Bence;
1- Öncelikle dogum kotası getirilmeli... Sadece 1 cocuga izin verilmeli...
2- Bölücülük yaptıgı belirlenenler hatta sempatizan oldugu bilinenler vatandasliktan cikarilmali... (cok guvendikleri avrupaya gitsinler-ozellikle fransaya-)

Karayılan
04-05-2007, 02:38 PM
Biz cok cektik bu itlerden simdi sira kardeslerimize mi gelmis?

Mgas
04-05-2007, 02:46 PM
Biz cok cektik bu itlerden simdi sira kardeslerimize mi gelmis?

Turansoyu hicbir etnik grubabu tip sıfatlar yuklemeye hakkın yok. Turk,Kurt,Alman...Once insan olacak insan. İnsan olmadıktan sonra oz kardesim olsa ikizim olsa bana ne?

Karayılan
04-05-2007, 02:51 PM
Turansoyu hicbir etnik grubabu tip sıfatlar yuklemeye hakkın yok. Turk,Kurt,Alman...Once insan olacak insan. İnsan olmadıktan sonra oz kardesim olsa ikizim olsa bana ne?insan olanlari haric gerisi it, iclerinde iki uc tane insan varsa onlara laf soylemiyorum.

Mesud_Barzani
04-05-2007, 03:00 PM
yaw bu hastalara bak :lol:

Mgas
04-05-2007, 03:02 PM
insan olanlari haric gerisi it, iclerinde iki uc tane insan varsa onlara laf soylemiyorum.

Ya Turansoyu hayatında kac kere Kurt gordun ? Ben aralarında buyudum daa benden daha iyi mi tanıyacaksınız ? Ben Malatyalıyım ermenisinin,kurtunun soyundan gelenlerin arasında buyudum. Bunu git onune gelene soyle ama bana soyleme kardesim. Lutfen

Karayılan
04-05-2007, 03:07 PM
Ya Turansoyu hayatında kac kere Kurt gordun ? Ben aralarında buyudum daa benden daha iyi mi tanıyacaksınız ? Ben Malatyalıyım ermenisinin,kurtunun soyundan gelenlerin arasında buyudum. Bunu git onune gelene soyle ama bana soyleme kardesim. LutfenBen de aralarinda buyudum sag olsunlar isgal etmedikleri yer yok. Ceksin gitsinler benim sehrimin icine zicmak zorundalar mi? Al sen himaye et benden uzak olsunlar da...

yaw bu hastalara bak :lol:Hirtow ne geziyosun burda sen? Agzini ayirip gulme bisey kacmasin...

Mgas
04-05-2007, 03:15 PM
Ben de aralarinda buyudum sag olsunlar isgal etmedikleri yer yok. Ceksin gitsinler benim sehrimin icine zicmak zorundalar mi? Al sen himaye et benden uzak olsunlar da...

Hirtow ne geziyosun burda sen? Agzini ayirip gulme bisey kacmasin...

Ya Turansoyu biz cocukken bize Kurt-Turk sorunu diye birsey yoktu. Biz arkadaslarımızla Alevisi,Kurtu,Ermenisi...hep birlikte buyurduk ic ice yasardık. Sayet kurtler sehrinin icine zcıyorlasa sebebi kultursuzluklerindendir. Ben bir Turku versem bir cahil ailenin yanına o da aynı seyi yapardı. Yani bunlar kan ile olan seyler degilki bilincle olan seyler. Benim arkadaslarımın cogu Kurt soyundan geliyor hepside iyi cocuklar tek sorunları anasının babasının dediklerinin diklerine gitmeleri. Ben onların uzerine tatlı dille gidince en sonunda soyledikleri "anamız babmız bize boyle ogretmis" oluyor. Yani yaptıklarının yanlıs oldugunu kapıyorlar. Simdi ben bahsettigim cocuklara aslını ogrettim onlarda cocuklarana yanlıs oldugunu bildikleri seyi soylerler mi? Hayır. Bu isler boyle Turansoyu. Coskulu olmaya heyheylenmeye onumuze geleni keserize gerek yok. Biraz sabır edin hepbirlikte kalkınacagız. Bu surecte onumuze gecip ırkclık yapacagınıza yardımcı olun.

Tangriberdi
04-05-2007, 03:19 PM
Ya birileri ne zaman acaba bana hak verecek?
Bu kürtlerden kurtulmanın tek yolu: Kangren olan bacağı kesmek. Yoksa bütün vücuda yayılacak.

Bu arada Mgas'a katılamıyorum. Kürtlerle kalkınmak değil ancak Mağara devrine geri dönmek olur.
Farketmemiş kendisi ama ülkemiz gitgide Kürtleşiyor.
Bu konuda ben ısrarcıyım. Bölünmeli ve ayrışmalıyız.
Bizim vatan bölünmesin hırsımızın günahını azınlıkta kalacakları bir ülkede çocuklarımız çekmesin.

Mesud_Barzani
04-05-2007, 03:23 PM
Ben de aralarinda buyudum sag olsunlar isgal etmedikleri yer yok. Ceksin gitsinler benim sehrimin icine zicmak zorundalar mi? Al sen himaye et benden uzak olsunlar da...

Hirtow ne geziyosun burda sen? Agzini ayirip gulme bisey kacmasin...

:) hastasin hasta... hade biz az dinle..

Mgas
04-05-2007, 03:30 PM
Siz boyle dusunurseniz ve uygulamaya kalkarsınız gercekten PKK Kurt halkının haklarını korumak icin kurulmus bir orgute doner o zaman bizim haklı oldugumuz nokta kalmaz. PKK bugun cıkmıs biz Kurtlerin hakları icin savasıyoruz diyor sizde onlara ekmek atarsanız istediklerini yapmıs olursunuz. Onların istedikleri zaten sizin bunu yapmanız. Onların cizdigi yoldan onların istedigi sonuca cıkarsınız bunun icin kendi yolumuzu cizelim.

Karayılan
04-05-2007, 03:33 PM
Ya Turansoyu biz cocukken bize Kurt-Turk sorunu diye birsey yoktu.Yoo vardi pkk kuruldugunda sen daha vitamindin. seyh said isyani ne zaman oldu? ya dersim olaylari?

Bak bizim orada kurd adi bir sozde geciyorsa o iyi anlam tasimaz. Bunu diyen yerli halk,

Kotu bir yemek yaptin ornegin "Acem asi kurd bulambaci" derler
Aptalca bir sey yaptin diyelim "kurdun akli olsa ..."
"kurdun akli ya kacarken ya sicarken gelir" diye bir atasozu bile var.

Malatyalilari bilemem amma benim atalarim pek sevmezmis bunlari.

barzani hasta ettiniz beni olm. Sizin yuzunuzden geldim ben bu hale. Burada yine karsima ciktilar iyi mi? ya bir gun dayanamam canima kiyarim yada bunlardan birini linc eder iceri girerim. :o

Tangriberdi
04-05-2007, 03:36 PM
Barzani de mi Kürt çıktı?
Bunlar Türklere saldırmaktan ve Türklere rahatsızlık vermekten hiç vazgeçmeyecek galiba. Sonları çok kötü olcak.
Arada bir kaç masuma olacak olan ona yanarım.

Karayılan
04-05-2007, 03:36 PM
:) hastasin hasta... hade biz az dinle..Barzosh sen kurd degilsin yalan atma :D

Mgas
04-05-2007, 03:37 PM
Yoo vardi pkk kuruldugunda sen daha vitamindin. seyh said isyani ne zaman oldu? ya dersim olaylari?

Bak bizim orada kurd adi bir sozde geciyorsa o iyi anlam tasimaz. Bunu diyen yerli halk,

Kotu bir yemek yaptin ornegin "Acem asi kurd bulambaci" derler
Aptalca bir sey yaptin diyelim "kurdun akli olsa ..."
"kurdun akli ya kacarken ya sicarken gelir" diye bir atasozu bile var.

Malatyalilari bilemem amma benim atalarim pek sevmezmis bunlari.

barzani hasta ettiniz beni olm. Sizin yuzunuzden geldim ben bu hale. Burada yine karsima ciktilar iyi mi? ya bir gun dayanamam canima kiyarim yada bunlardan birini linc eder iceri girerim. :o

Yanlıs anladın. Biz cocukken yoktu derken bizim icin yoktu anlamında.

Tangriberdi
04-05-2007, 03:41 PM
Bizler ve devletimiz geçmiş tecrübelerden hiç ders almıyoruz.
Atalarımızın onca atasözüğ varken Kürtler hakkında, çocukluğumda Büyüklerimiz doğudan gelenlere özelikle de Kürtlere karşı hep nasıl temkinli bakardı? Biz nasıl bunları kardeş belletildik bir zamanlar ben anlamıyorum.

Karayılan
04-05-2007, 03:44 PM
Yanlıs anladın. Biz cocukken yoktu derken bizim icin yoktu anlamında.Mgas cok seviyorsan sana yollayalim Antep'dekileri...:) :)

Mgas
04-05-2007, 03:50 PM
Mgas cok seviyorsan sana yollayalim Antep'dekileri...:) :)

Oyle oraya buraya yollayabilecek gucun varsa bahsettigin sorunu tek basına kokten hallet kardes niye bu kadar kasıyon o vakit :) K.Irak'a gonder Yunanistana gonder...

timurlenk
04-05-2007, 03:56 PM
aslakdırlar,tarihin hic bir doneminde sahip olamadıkları vede turkler sayesinde yerlestikleri bolgelere sahip cıkmak isterler... acımadan def edilmeleri sart olmustur...

Karayılan
04-05-2007, 04:03 PM
Oyle oraya buraya yollayabilecek gucun varsa bahsettigin sorunu tek basına kokten hallet kardes niye bu kadar kasıyon o vakit :) K.Irak'a gonder Yunanistana gonder...Yok kurdlere toz kondurmuyorsun ya dedim al buradakiler de senin olsun :D :D

Mgas
04-05-2007, 04:04 PM
aslakdırlar,tarihin hic bir doneminde sahip olamadıkları vede turkler sayesinde yerlestikleri bolgelere sahip cıkmak isterler... acımadan def edilmeleri sart olmustur...

Ben birlige inanıyorum icraat yapıyorum insanlarla konusuyorum dusuncelerini degistiriyorum sizde islerinin bitirlmesini istiyorsunuz o halde benim yaptıgım gibi yapın yani icraat yapın. Silahınız yoksa ben saglayacagım onunuze geleni vurun. Ben diyorum ve yapıyorum yani konusmamın bir anlamı oluyor sizde diyorsunuz o halde yapın. Bakın tekrar diyorum siz yapacak cesareti gosterin muhimmatınızı ben karsılıyacagım. Eger yok boyle konusup konusup duracaksanız bunları dusundugunuz zamana yazık.

timurlenk
04-05-2007, 04:10 PM
sen kafana gore takıl,kerkuk gitti,her gun kurtler turkmenleri katl ediyor,nufus daireleri yakıldı yuzbinler kerkuge gocuruldu,bırak kerkugu adanayı,mersini ele gecirip denize acılma hevesleri bile her kurtte
en buyuk amac oldu.. sen uyu guzelim uyu,kardeslik turkuleri soylerken
turkiyenin rantının bile kimlerin eline dustugunu gorme,hayal kurmak guzeldir taki o acı sona kadar... kusura bakma ama turk milleti aptaldır en guzel ornegide sensin ....

Ben birlige inanıyorum icraat yapıyorum insanlarla konusuyorum dusuncelerini degistiriyorum sizde islerinin bitirlmesini istiyorsunuz o halde benim yaptıgım gibi yapın yani icraat yapın. Silahınız yoksa ben saglayacagım onunuze geleni vurun. Ben diyorum ve yapıyorum yani konusmamın bir anlamı oluyor sizde diyorsunuz o halde yapın. Bakın tekrar diyorum siz yapacak cesareti gosterin muhimmatınızı ben karsılıyacagım. Eger yok boyle konusup konusup duracaksanız bunları dusundugunuz zamana yazık.

Karayılan
04-05-2007, 04:12 PM
kusura bakma ama turk milleti aptaldır en guzel ornegide sensin ....Yooo aptal olan kurdler. Bozkurdu rahatsiz ettiklerine gore ;)

timurlenk
04-05-2007, 04:13 PM
keske sen vede turk milletinin genelide kurtler kadar akıllı olsaydınız...
Yooo aptal olan kurdler. Bozkurdu rahatsiz ettiklerine gore ;)

Tangriberdi
04-05-2007, 04:16 PM
Sn Mgas Kürtle birlik olmaz.
Kürt azınlık olduğu yerde sığıntıdır garibandır fukaradır yalakadır,
Çoğunluk olduğu yerde efendidir, agadır, ezici yokedici ve barbardır.
Asıl mesele Kürtlerin iyisi kötüsü , devletten yana olması olmaması değildir.
Onların gözü Türkiyeyi Kürtleştirmektir ve bu amaç için fazlasıyla çalışıyorlar. Gerek nüfus gerek nüfuz artışı yoluyla.
Siz hiç Kürtlerin arasında azınlıkta kalmış, Ağrı Van Bitlis Muş Diyarbakır Urfa Türklerinden Kürtleri dinlediniz mi?
Son 30 yıldır özellikle doğumuzdaki iki şehirde Kürtlerin arasında azınlıkta kalmama savaşı verilmektedir. Birisi Adıyaman birisi Anteptir. Adıyaman bu savaşı kaybetmek üzeedir. Yani tamamen Kürtleşmek üzeredir. Ama Gaziantep hala Türklüğü için savaşmakta. İnşallah Gaziantep TYürklüğünü korur ve Kürtleri antepte barındırmaz.
Siz artık Batıda özellikle İstanbulda insanların neden gece 9 dan sonra evlerine çekildiklerini biliyor musunuz?
Kürt terörünün şehir versiyonu.
Eskiden İstanbulda her bir semtte hayat 12-1 den önce bitmezdi gece.

Kürtle birlikte yaşanmaz. Çünkü Kürt İstilacıdır.
Umarım bunu anladığınız zaman, çok geç olmaz ve hala o mümmatı sağlayabilecek konumda olursunuz.

Mgas
04-05-2007, 04:18 PM
sen kafana gore takıl,kerkuk gitti,her gun kurtler turkmenleri katl ediyor,nufus daireleri yakıldı yuzbinler kerkuge gocuruldu,bırak kerkugu adanayı,mersini ele gecirip denize acılma hevesleri bile her kurtte
en buyuk amac oldu.. sen uyu guzelim uyu,kardeslik turkuleri soylerken
turkiyenin rantının bile kimlerin eline dustugunu gorme,hayal kurmak guzeldir taki o acı sona kadar... kusura bakma ama turk milleti aptaldır en guzel ornegide sensin ....

Timurlenk Allahtan cok fazla insanla diyolog halinde bulundumki hiddet yerine tevazuya basvuruyorum. Oncelikle sunu bilmeni isterim insanları bu sekilde itham etmek hic guzel bir sey degil. Seninde yazdıgın gibi yaptıgın sey bir kusur ve ben kusuruna bu seferlik tevazu ile bakacagım.

Benim dusuncelerim Irak icin degil Turkiye icindir. Irak icin hicbir yorumda bulunmadım ve sunuda bil oradaki durumu bende en az sizin kadar yakından takip ediyorum. Yani evde oturup iki uc sey sallayayım diye yazmıyorum bunları.

Tangriberdi
04-05-2007, 04:20 PM
Onların gözü Türkiyeyi Kürtleştirmektir ve bu amaç için fazlasıyla çalışıyorlar. Gerek nüfus gerek nüfuz artışı yoluyla.
Siz hiç Kürtlerin arasında azınlıkta kalmış, Ağrı Van Bitlis Muş Diyarbakır Urfa Türklerinden Kürtleri dinlediniz mi?
Son 30 yıldır özellikle doğumuzdaki iki şehirde Kürtlerin arasında azınlıkta kalmama savaşı verilmektedir. Birisi Adıyaman birisi Anteptir. Adıyaman bu savaşı kaybetmek üzeedir. Yani tamamen Kürtleşmek üzeredir. Ama Gaziantep hala Türklüğü için savaşmakta. İnşallah Gaziantep TYürklüğünü korur ve Kürtleri antepte barındırmaz.
Siz artık Batıda özellikle İstanbulda insanların neden gece 9 dan sonra evlerine çekildiklerini biliyor musunuz?

Umarım bunu anladığınız zaman, çok geç olmaz ve hala o mümmatı sağlayabilecek konumda olursunuz.

Karayılan
04-05-2007, 04:20 PM
keske sen vede turk milletinin genelide kurtler kadar akıllı olsaydınız...aklina zicayim onlarin ben. hem sen de aptal oluyorsun bu dedigine gore ;)

Mgas
04-05-2007, 04:23 PM

Tamam saygı duyuyorum boyle dusunuyorsun ee hadi biraz icraat yapın. Soyleyip demekle olmaz ben diyorum cıkıp dedigimi icraata donusturuyorum isterseniz delil temin etmeyede calısırım. Diyorumki muhimmatınızı ben karsılayacagım hadi gidin icraat yapın. "Oyle yapılmalı boyle yapılmalı" demekle olur mu ya ? Begenmiyorsanız gidin kendiniz yapın zira bende oyle yapıyorum hadi bakalım. Yani siz gelip "oyle olsun boyle olsun" diyorsunuz iyide bunları kim yapacak? Ben dedigimi cıkıp yapıyorum devlete de "yap" demiyorum "bana yardımcı ol" diyorum. Sizde gidin icraat yapın devlete "yap" demek yerine "yardımcı ol" dersiniz. Gosterin kendinizi. Benim konustugum Kurt kadar Kurt kesin sizde.

timurlenk
04-05-2007, 04:23 PM
evde oturmakmı?? kocum biz 3 yerden yara almısız bu devlet adına,kollarımızda can veren 18 yasındaki ana kuzularının ıstırabını icimize atmısız... semdinlide askeri birlik baskına ugrayınca daglardan daha fazla sehirden ates yedigimizi biliriz.......kimseden tevazu beklemem istedigin gibi takıl vesselam aziz nesin haklıymıs !!!!!!!!

Timurlenk Allahtan cok fazla insanla diyolog halinde bulundumki hiddet yerine tevazuya basvuruyorum. Oncelikle sunu bilmeni isterim insanları bu sekilde itham etmek hic guzel bir sey degil. Seninde yazdıgın gibi yaptıgın sey bir kusur ve ben kusuruna bu seferlik tevazu ile bakacagım.

Benim dusuncelerim Irak icin degil Turkiye icindir. Irak icin hicbir yorumda bulunmadım ve sunuda bil oradaki durumu bende en az sizin kadar yakından takip ediyorum. Yani evde oturup iki uc sey sallayayım diye yazmıyorum bunları.

Tangriberdi
04-05-2007, 04:24 PM
Bu konunun üstesinden ne bireyler bazında sizler birilerinin aklına zıçmakla , birilerine Türk milleti aptaldır siz de aptalsınız demekle ne ülke bazında kardeşlik Türküleri ile hak hukuk ve demokrasi siyaseti ile gelinemez. Artık bu sorun hak hukuk demokrasi ve Kürt bölücülüğü noktasını aşmış, Kürt yayılmacılığı ve Kürt istilası boyutu ile birleşmiş bir Kürt Terörü halini almıştır. Kendi ülkemizde azınlık haline düşürülmeye çalışılırken bizler, sizin üretebildiğiniz tek fikir bunlar mı? Yakıştıramadım.

timurlenk
04-05-2007, 04:25 PM
aptal oluyoruz tabi elimizdeki kerkugu sonrada guneydoguyu teslim ettikden sonra.. sen akıllımıyız zannediyorsun????????
aklina zicayim onlarin ben. hem sen de aptal oluyorsun bu dedigine gore ;)

Mgas
04-05-2007, 04:30 PM
evde oturmakmı?? kocum biz 3 yerden yara almısız bu devlet adına,kollarımızda can veren 18 yasındaki ana kuzularının ıstırabını icimize atmısız... semdinlide askeri birlik baskına ugrayınca daglardan daha fazla sehirden ates yedigimizi biliriz.......kimseden tevazu beklemem istedigin gibi takıl vesselam aziz nesin haklıymıs !!!!!!!!

Timurlenk burada "kim devlet icin ne yaptı" sidiğini yarıstırmıyoruz zira benim bu vatan icin ne yaptıgımı nereden biliyorsun? Neyse Timurlenk ben savası gorenlerden usluluk beklerim.

Hem dedigim gibi dediginizi yapacaksanız muhimmatınız benim tarafımdam karsılanacak.

Karayılan
04-05-2007, 04:32 PM
aptal oluyoruz tabi elimizdeki kerkugu sonrada guneydoguyu teslim ettikden sonra.. sen akıllımıyız zannediyorsun????????Aptal olan biz degiliz. Kerkuk'un kac yilinda verildigini bile bilmeyen zibidiler turedi bu ulkede. Onlardan olmadigimi yazilarimi takip ederek anlayabilirsin. Bu ulkede Turk milliyetcisi olan insanlar digerlerinden ayrilir. Milliyetci olmayanlar aptal olabilir ancak... Biz her seyin farkindayiz ama elimizden gelen ne var? Gidip tay-yeap'i vurayim mi yani?

Mgas
04-05-2007, 04:34 PM
Aptal olan biz degiliz. Kerkuk'un kac yilinda verildigini bile bilmeyen zibidiler turedi bu ulkede. Onlardan olmadigimi yazilarimi takip ederek anlayabilirsin. Bu ulkede Turk milliyetcisi olan insanlar digerlerinden ayrilir. Milliyetci olmayanlar aptal olabilir ancak... Biz her seyin farkindayiz ama elimizden gelen ne var? Gidip tay-yeap'i vurayim mi yani?

Mesele adamı egale etmek degil mi? Her sey silahla yapılmaz. Baska yontemlerle egale et edemiyorsan git vur oturup konusup icraatsız kalmaktan iyidir.

Karayılan
04-05-2007, 04:35 PM
Hem dedigim gibi dediginizi yapacaksanız muhimmatınız benim tarafımdam karsılanacak.Muhimmat kolay sen bana hukuki koruma sagla :D :D Hukuken ceza verilmeyecekse su an ise baslarim ;)

timurlenk
04-05-2007, 04:36 PM
ben bir sey tasladıgım yok sen evde oturmakla ihtam ettin yazdık... uslulukmu?? ne uslulugu yav her gun orada burada umitleri olan,belkentileri olan gencecik insanlar sehit olurken ne uslulugundan bahsediyorsun sen....
bak ırakda uslu olanlar bile gupe gunduz olduruluyor umarım bizim uslularımız oradan ders alır ama nerdee... unutma barısta ter akıtmayan savasta kan akıtır,su halimiz biz bizansın kapısına dayanınca meleklerin cinsiyetini tartısan bizanslılara ne kadarda benziyor,yumurta kapıda beyler kapıda azıcık gozunuzu acında gorun biraz....

timurlenk
04-05-2007, 04:40 PM
basımızdakilerin sorumlusuda biz oluyoruz unutma.. demekki birileri sinsi sinsi calısırken biz nutuk cekip durmusuz...
Aptal olan biz degiliz. Kerkuk'un kac yilinda verildigini bile bilmeyen zibidiler turedi bu ulkede. Onlardan olmadigimi yazilarimi takip ederek anlayabilirsin. Bu ulkede Turk milliyetcisi olan insanlar digerlerinden ayrilir. Milliyetci olmayanlar aptal olabilir ancak... Biz her seyin farkindayiz ama elimizden gelen ne var? Gidip tay-yeap'i vurayim mi yani?

Mgas
04-05-2007, 04:40 PM
Muhimmat kolay sen bana hukuki koruma sagla :D :D Hukuken ceza verilmeyecekse su an ise baslarim ;)

Oyle bir koruma saglayamayacagımı iyi biliyorsun ancak iyi bir fareysen kediden kacarsın :) Yani bu senin yetenegine kalmıs.

Karayılan
04-05-2007, 04:44 PM
Oyle bir koruma saglayamayacagımı iyi biliyorsun ancak iyi bir fareysen kediden kacarsın :) Yani bu senin yetenegine kalmıs.Tamam mgas simdi gidip bir kurdu opecem yanaklarindan oldu mu? Bu ne sevgi anlamis degilim.

basımızdakilerin sorumlusuda biz oluyoruz unutma.. demekki birileri sinsi sinsi calısırken biz nutuk cekip durmusuz...
Ah o konuya hic girmeyelim. Sanki milliyetci partiler iyiymis gibi... Suc bizde degil milliyetci partilerde...

Sahsen bizim aileden AKP'ye oy yok. ;) O konuda suclu degiliz :D :D

Mgas
04-05-2007, 04:46 PM
ben bir sey tasladıgım yok sen evde oturmakla ihtam ettin yazdık... uslulukmu?? ne uslulugu yav her gun orada burada umitleri olan,belkentileri olan gencecik insanlar sehit olurken ne uslulugundan bahsediyorsun sen....
bak ırakda uslu olanlar bile gupe gunduz olduruluyor umarım bizim uslularımız oradan ders alır ama nerdee... unutma barısta ter akıtmayan savasta kan akıtır,su halimiz biz bizansın kapısına dayanınca meleklerin cinsiyetini tartısan bizanslılara ne kadarda benziyor,yumurta kapıda beyler kapıda azıcık gozunuzu acında gorun biraz....

Usluluktan kastım gercekciliktir. Cosku gercekci dusunuldugunde gereken yerde kullanıldıgında ise yarar ancak cosku gereksiz kullanılırsa keskin sirke kupune zarar verir.

Bu dusuncenize gore gidip dagdakilerin tuzaklarından gecip adam kaybedecegimize sehrin gobegindekiler temizleyin. Hepsinin nerede oturdugu nereleri mesken tuttugu ortada. Sayet dediginiz gibi dusunuyorsanız icraat yapın efenim. Evden oturuyor demekle niyetim icraatsızlıktır. İcraat dan kastımızda dagdakiler degil sehrin gobegindekilerdir.

timurlenk
04-05-2007, 04:54 PM
ne icraatından bahsediyorsun sen yav,senin gibi adamlarla dolu bir memlekette icraat yapsan bile adın fasiste,katile cıkmıyormu???
pkk nın sehirdeki mafyasını temizleyip para kaynaklarını kurutan adam
sozde kamyon kazasında oldurulmedimi bu memlekette... en buyuk icraat turk milletinin bilinclendirilmesidir ,eylemden kastın adam oldurmekse devletin resmi kolluk kuvvetleri vardır vede zamanında o gucun icinde yer aldıgımızda onu icabıyla yerine getirdik....
sehrin gobeklerinde yolunuz kesip kap kac yapanlar,gupe gunduz adam oldurenler bile aklınızı basınıza getirmiyorsa senin zaten baskalarından icraat bekleme luksun olamaz...
Usluluktan kastım gercekciliktir. Cosku gercekci dusunuldugunde gereken yerde kullanıldıgında ise yarar ancak cosku gereksiz kullanılırsa keskin sirke kupune zarar verir.

Bu dusuncenize gore gidip dagdakilerin tuzaklarından gecip adam kaybedecegimize sehrin gobegindekiler temizleyin. Hepsinin nerede oturdugu nereleri mesken tuttugu ortada. Sayet dediginiz gibi dusunuyorsanız icraat yapın efenim. Evden oturuyor demekle niyetim icraatsızlıktır. İcraat dan kastımızda dagdakiler degil sehrin gobegindekilerdir.

Mgas
04-05-2007, 05:06 PM
ne icraatından bahsediyorsun sen yav,senin gibi adamlarla dolu bir memlekette icraat yapsan bile adın fasiste,katile cıkmıyormu???
pkk nın sehirdeki mafyasını temizleyip para kaynaklarını kurutan adam
sozde kamyon kazasında oldurulmedimi bu memlekette... en buyuk icraat turk milletinin bilinclendirilmesidir ,eylemden kastın adam oldurmekse devletin resmi kolluk kuvvetleri vardır vede zamanında o gucun icinde yer aldıgımızda onu icabıyla yerine getirdik....
sehrin gobeklerinde yolunuz kesip kap kac yapanlar,gupe gunduz adam oldurenler bile aklınızı basınıza getirmiyorsa senin zaten baskalarından icraat bekleme luksun olamaz...

Sizin bilinclendirme yontemi ile olacak tek sey sokak catısmalarıdır.

Shah-Ismail
04-05-2007, 06:53 PM
Siz boyle dusunurseniz ve uygulamaya kalkarsınız gercekten PKK Kurt halkının haklarını korumak icin kurulmus bir orgute doner o zaman bizim haklı oldugumuz nokta kalmaz. PKK bugun cıkmıs biz Kurtlerin hakları icin savasıyoruz diyor sizde onlara ekmek atarsanız istediklerini yapmıs olursunuz. Onların istedikleri zaten sizin bunu yapmanız. Onların cizdigi yoldan onların istedigi sonuca cıkarsınız bunun icin kendi yolumuzu cizelim.

Soylediyin dogruda kardes ama ben kendi devletimde basga milletleri istemiyorum!!!! Zatan Ruslardan çok çekdik zamaninda, ne ise onlar çekdi gitti ve kurtulduk, simdi yeni saife istemiyoruz.

Demir Kağan
04-06-2007, 06:39 AM
Konu ıvır zıvır olunca direkt en az üç sayfa ve bilmemkaçyüz görünüme sahip oluyor.

chepny
04-06-2007, 10:30 AM
kurtlere dogum kotasi getirilsin, it gibi cogalip heryeri gercekten copluge ceviriyorlar. Ve ne mal oldugu bilinenler vatandasliktan cikarilsin diyorum.
Hatta cezaevi seklinde cok buyuk bir silah fabrikasi yapilsin. Itleri olduren silahlar yine itler tarafindan o cezaevi fabrikada yapilsin...

Alibeynikov-AZ
04-06-2007, 11:18 AM
Haradan ele olurmus man ozum Azarbaycanda bir kurd gormamisam har halda siz talislar va tatlari deyirsiniz fars indo aryani kokanli onlar yoxsa bizim olkada kurd yoxdu. Var ama azdi. Ikincisida bu slav kokanlilardan qurtulsax birinci yaxshi olar manca bizim prablem slav kokanlilar bakinin yarisindan coxu slav.

Mgas
04-06-2007, 12:52 PM
Parcalanıyoruz...taraflanarak parcalanıyoruz. Laik-Yobaz dediler, Sagcı-solcu dediler, Turk-kurt dediler...Parcalamaya calısıyorlar.

Ay ve gun
08-16-2007, 10:31 AM
Azerbaycana kürtlerin köçürülmesi sorun diğil. Sorun Azerbaycanda TÜRKLÜYÜN tehlükede olmasıdır.

Kur_Sad
08-16-2007, 10:59 AM
Bence Alaskada bi kürdistan kurulsun kürtlük derdindekiler de oraya gitsin sonra da atom bombası atılsın kalan sağlar bizimdir :D

Alparslan
08-16-2007, 11:02 AM
Azerbaycana kürtlerin köçürülmesi sorun diğil. Sorun Azerbaycanda TÜRKLÜYÜN tehlükede olmasıdır.

Neden tehlikede Turkluk Azerbaycanda?

BuyukTuran
08-18-2007, 09:32 AM
oraya yerleşenlerin tek amacı siyasidir ama burdaki kürt vatandaşlara bunları yüklememek gerek klişe ama burda nerdeyse her insanın bir kürt arkadaşı dostu vardır yani etnik bi ayrımcılık yapmamak gerek turansoyuna katılıyorum biraz çünkü gerçekten bazıları G.antep'in içine ediyorlar

Mgas
08-18-2007, 12:07 PM
http://forum.arbuz.com/showpost.php?p=678436&postcount=16

Elemanın su iletime attıgı "thanks" dikkatimi cekti. Bunlar ates ya degdiklerini yakacaklar ya...

Vatansever-Hain sorunu hainlerle diplomatik temas kurularak yurutulemez. Haine vurulacak temasın tanımı "darbe" dir.

Bu tip adamların bana destek verip kendi safına cekme gayretlerine onem gostermeyin.

binbirincigece
08-18-2007, 12:21 PM
Madem ki bu terör belası, mafyavari işler, çeteler, kapkaççılar ve daha bilmem neler bu Kürt denen topluluğun içinden çıkıyor çokça; o halde bizim bir sorunumuz yok falan diye laf salatası yapacaklarına kendilerini aklasınlar bu saydığım kanunsuz işlerden. Siyasetçileri dahi terörist olduğunu inkar etmiyor, edemiyor.

Ben şahsen liberal eğilimli biri olduğum halde bu itler meselesine liberal bakamıyorum. Benim bu konuda tek söz bilirim: YA SEV; YA TERKET!