PDA

View Full Version : Я тебя люблю АТАТЮРК(Ben seni seviyorum ATATURK)

deyrambel
05-19-2007, 02:19 PM
дорогие друзя здрасти всем- МУСТАФА КЕМАЛ АТАТЮРК нашей герой- как он турок не когда не будет-в мире единоя страна есть ето ТУРЦИЯ всегда независимость-потому что у нас было АТАТЮРК-спасибо тебе ВЕЛИКИЙ ТУРОК МУСТАФА КЕМАЛ АТАЮРК

sevgili arkadaslar onun gibi insan bir daha gelmez milletini seven milletinin namusu icin dag tas gezen savasan TURK
SENI SEVIYORUZ MUSTAFA KEMAL ATATURK

bacha
05-19-2007, 04:39 PM
Seni Seviyoruz Mustafa Kemal Ataturk

PUTKIRAN
05-20-2007, 01:31 AM
Ben Mustafa kemal in askeri dehasini severim sadece .

borcugin
05-20-2007, 05:23 AM
S.A.

Forumun birinden aldım, bir şiirdir bu, kimse sataşmasın lütfen...

Esir iken mümkün müdür ibadet,
Yatıp kalkıp Atatürk'e dua et.
Senin gibi dürzülerin yüzünden,
dininden de soğuyacak bu millet.

İşgaldeki hali sakın unutma,
Atatürk'e dil uzatma sebepsiz.
Sen anandan yine çıkardın amma,
baban kimdi bilemezdin şerefsiz!

Selametle.

benay
05-20-2007, 06:11 AM
Deyrambel ben seni anlayamiyorum, senin yazilarini okuyunca surekli laiklik kini tasirsin, seriat'i istersin ama burda diyorsun Ataturk'u sevdigini...
Ben sadece bazi yonlerini severim, bazi yapdiklarini laikligi falan... ama onun benim icin bazi hatalari sevgimden daha fazla agir geldigi icin sevmem.

BOZ-OK
05-20-2007, 07:37 AM
Gordunuzmu, herkesin Ataturk'u sevmek icin bir sebebi var...:cool:

Onu belki butun yonleriyle sevmeyebilirsiniz ama su da bir gercek ki, herkesin onu sevmek, en azindan saygi duymak icin kendine gore mutlaka sebepleri vardir... Onun icin Ataturk, Turk milletinin etrafinda birlestigi ortak paydalarindan birisidir... Onun icindir ki, Turk milletinin zayiflamasindan ve bolunmesinden cikari olanlar hep ona saldirirlar...

deyrambel
05-20-2007, 09:15 AM
Deyrambel ben seni anlayamiyorum, senin yazilarini okuyunca surekli laiklik kini tasirsin, seriat'i istersin ama burda diyorsun Ataturk'u sevdigini...
Ben sadece bazi yonlerini severim, bazi yapdiklarini laikligi falan... ama onun benim icin bazi hatalari sevgimden daha fazla agir geldigi icin sevmem.
sevgili asena .benim seriat falan istedigim yok-benim kafama takilan artik yeter yahu her gun laiklik elden gidiyo cigirtkanligi..seriat falan gelmez ne seriati ..tarihimizde yok seriat falan seriat demek ALLAH koydugu kuralllar bu kurallarda zaten bu ulke de uygulaniyor yasalarla kanun kaide varsa adam gibi.. ne yazik ki adam kayirmaciligi torpil adalet eksik bunlarda duzgun olursa en iyi seriat budur
iki de bir seriat geliyor diye alay etmenize kicik oluyorum
artik yeter milletimiz fakir en buyuk tehlike budur-boluculerin en buyuk kozu bu fakirliktir
dunya nereye gidiyor biz hala seriat dan bahs ediyoruz
CHP seriat geliyor diye iktidara gelmeye calisiyor ama Inshaallah gelir--gelir de biraz da onlar nemalanirlar susarlar laiklik seriat soylemlerinden

zaten bunun sebebi iktidar olamamanin kizginligidir hadi balim seriat geliyor o da neyse ne seriati ise)))))
CHP iktidar kurtuluyoruz artik fakirlik olmayacak seriat gelmeyecek uraaaaaaa))):lol:

deyrambel
05-20-2007, 09:18 AM
benay neyse seni kirmayim evet seriat geliyor lakiklik elden gidiyor herkes sandiga chp ye oy verelim ..artik gelecek bizi bekliyor ulkemiz medeniyetler seviyesinin ta tepesine cikacak.
sandiga gidelim)))

borcugin
05-20-2007, 11:20 AM
S.A.

Birgün rahmetli Ecevit tapu dairesine gider, satın aldığı dairenin tapusunu düzenleyecek olan memur Ecevit'tin bir vesikalık resim ister, kendisi verir memura o resmi, fakat memur bu resim geçersiz diye itiraz eder. Ecevit neden geçersiz diye sorduğunda ise "çünkü, arkanızda Hüsamettin ÖZKAN yok efendim onun için geçersizdir" diye yanıt verir. :D

Dayrembel de eğer şeriat ve laiklik kelimesi olmayan bir ileti atarsa aynen kabul etmem bende. :D

Selametle.

mehmet ali arsl
05-20-2007, 12:29 PM
Я тебя люблю АТАТЮРК (Bir de Tьrkзe Sцyleyebilsek)
http://www.onceturan.org/images/banners/turkiyehaber1.gif

deyrambel
05-20-2007, 12:51 PM
Я тебя люблю АТАТЮРК (Bir de Tьrkзe Sцyleyebilsek)
http://www.onceturan.org/images/banners/turkiyehaber1.gif
turkcesini yazdim ben bunu ozbekler ve turkler icin actim bu sayfayi gagash

black_cat
05-20-2007, 02:11 PM

senin dedigin biraz yanlis degilmi? Ataturku sevmek bi cok sekilde olabilir aslinda, Ataturke asik olmus olabilirsin dusuncelerini begenmedigin halde:lol: , onu hic sevmemis ama fikrini benimsemis olabilirsin, yada her ikisi yonunden sevmis olabilirsin dimi? Hem bence gunumuzun laikligi ile Ataturku karistirmaalim cok sacma kacio, bu ayni Deniz Baykali gunumuzun Ataturku ilan etmek gibi olur:S

Bencede turkce (veya az zahmet ozbekce) yazmak daha akillica olurdu:rolleyes:

benay
05-20-2007, 02:35 PM
senin dedigin biraz yanlis degilmi? Ataturku sevmek bi cok sekilde olabilir aslinda, Ataturke asik olmus olabilirsin dusuncelerini begenmedigin halde:lol: , onu hic sevmemis ama fikrini benimsemis olabilirsin, yada her ikisi yonunden sevmis olabilirsin dimi? Hem bence gunumuzun laikligi ile Ataturku karistirmaalim cok sacma kacio, bu ayni Deniz Baykali gunumuzun Ataturku ilan etmek gibi olur:S

Bencede turkce (veya az zahmet ozbekce) yazmak daha akillica olurdu:rolleyes:
Aslinda bu bir ying yang meselesi hem severim (yapdiklariyla) hem sevmem ama siyah daha karismis malesef, Baykal'a gelince bu adam kendi cikarlarindan baska bi sey dusunmez, sence oyle degil mi ? Kendisininde Turk olduguna bir an inanmadim.

benay
05-20-2007, 02:48 PM
Bu arada deyrambel bana neden asena dedin ? Bana daha once abi, baba denildi simdide asena...

black_cat
05-20-2007, 02:50 PM
Aslinda bu bir ying yang meselesi hem severim (yapdiklariyla) hem sevmem ama siyah daha karismis malesef, Baykal'a gelince bu adam kendi cikarlarindan baska bi sey dusunmez, sence oyle degil mi ? Kendisininde Turk olduguna bir an inanmadim.

haklisin benay benim Ataturk sevgisinde demek istedigim de bu iste bi cok yonunu sevebilirsin ayni anda bazi yonlerini sevmeyebilirsin, ataturku seven laikci veya sevmeyen laikci degil diye birsey bence yanlis olur buyuzden

deyrambel
05-20-2007, 02:51 PM
Bu arada deyrambel bana neden asena dedin ? Bana daha once abi, baba denildi simdide asena...
asena dedim sen kiz degilmisin? asena da turk kizi demek;)

benay
05-20-2007, 03:36 PM
asena dedim sen kiz degilmisin? asena da turk kizi demek;)
Ben sadece isim oldugunu saniyordum anlamini hic bilmiyordum ondan, belki cok dusundugu bir kizla karistirmis olabilir diye dusundum.

kurshad
05-20-2007, 04:33 PM
milletinin namusu icin dag tas gezen savasan TURK

SENI SEVIYORUZ MUSTAFA KEMAL ATATURK

siir gibi olmus :mrgreen: