PDA

View Full Version : kilisede yüzük taktılar.

PUTKIRAN
05-21-2007, 03:23 PM
Portofino'da yüzük taktılar

Demirhan HARARLI
http://kelebek.hurriyet.com.tr/_newsimages/3401064.jpg Hülya Avşar ile işadamı sevgilisi Sadettin Saran, İtalya’nın "aşk kenti" olarak bilinen Portofino’da beş günlük bir tatil yaptı.

Baş başa çıktıkları tatil sırasında manzarasıyla ünlü San Giorgio Kilisesi’ni ziyaret eden, Castello Brown’a çıkan, ardından buradan 20 dakikalık yürüyüş mesafesinde bulunan deniz fenerine giden çift, iki gün önce Türkiye’ye döndü. Ancak bu tatilin sıradan bir gezi olmadığı, Avşar ile Saran’ın evlilik yolunda ilk adımı attıkları öğrenildi. Avşar ile Saran’ın, San Giorgio ziyaretleri sırasında kilisede aralarında yüzük taktıkları ortaya çıktı.

Nereye gidiyor memlektimizin insanlari kilisede nisanlanmaya basladilar artik gittikce dinden cikiyorlar .Camide nikah yapsalar geri kafalimi olacaklar ?:evil::evil:

Mgas
05-21-2007, 03:34 PM
Hülya Avşar ile işadamı sevgilisi Sadettin Saran, İtalya’nın "aşk kenti" olarak bilinen Portofino’da beş günlük bir tatil yaptı.

Baş başa çıktıkları tatil sırasında manzarasıyla ünlü San Giorgio Kilisesi’ni ziyaret eden, Castello Brown’a çıkan, ardından buradan 20 dakikalık yürüyüş mesafesinde bulunan deniz fenerine giden çift, iki gün önce Türkiye’ye döndü. Ancak bu tatilin sıradan bir gezi olmadığı, Avşar ile Saran’ın evlilik yolunda ilk adımı attıkları öğrenildi. Avşar ile Saran’ın, San Giorgio ziyaretleri sırasında kilisede aralarında yüzük taktıkları ortaya çıktı.

Nereye gidiyor memlektimizin insanlari kilisede nisanlanmaya basladilar artik gittikce dinden cikiyorlar .Camide nikah yapsalar geri kafalimi olacaklar ?

Canlarının istedikleri yerde nisanlanırlar onlara kalmıs.

daturkishulan
05-21-2007, 04:08 PM
ne kadar istikrarsız thanks dağatıyom:lol:

Scofield
05-21-2007, 04:24 PM
ne kadar istikrarsız thanks dağatıyom:lol:hukumet gibi adamsin :) istikrarsiz hukumet seni :)

Tabriz_Han
05-21-2007, 04:59 PM
Kilisede yuzuk takmak medeniyet
Dugunde Hoca yobazlik, laiklik elden gider, seriatin gelmesidir
Geneleksel Turk dugunude geri kafalikdir, Ata bindirirsen, Turkmen gelin giysileri giyse...fasistsin...

Eeeh ne anlamisim bu isden :evil:

Laiklik adina bayrak tasarlar

Sehid dusunce hangisi aglar

Sinir disinda Turklere tas atarlar

Avrupulilinda ayagan altini yalarlar

:evil:

Mgas
05-21-2007, 05:06 PM
Hic sevmiyorum bu magazini. Cehennemde taksalar umrumda degil.

Karayılan
05-22-2007, 12:29 AM
Geneleksel Turk dugunude geri kafalikdir, Ata bindirirsen, Turkmen gelin giysileri giyse...fasistsin...

:evil:Eline saglik Tebrizli. Benim yazacaklarimi yazmissin.

Birak biz fasist-yobaz kalalim bosver...

Scofield
05-22-2007, 12:32 AM

:evil:bunlar ozenti ozenti...bir kere kilisenin kabul etmemesi lazim bunlari, ama belli ki iyi odemisler

deyrambel
05-22-2007, 01:28 AM
sadettin saran hristiyan olabilir bence cunku annesi amerikali olmasi lazim babasi ise kirikkaleli
veya annesinden etkilenmis olabilir

Hanedan
05-22-2007, 02:37 AM
Yüzük taktıkları kilisenin papazı daha önce Kadıköyde de bulunmuş Sadettin beyle ordan tanışıyolarmış.:) Anladınız onu:)

deyrambel
05-22-2007, 03:18 AM
bir ulkenin degisimi soyle olur- emperyalizm ilk basta ulkede ki elit zengin kesimi ele gecirir - kendi kulturnu goruslerinin bu kesime adapte eder - bu elit kesimle ticaret yapar -montaj sanaiyisi icin kullanir kendine ortak yapar
artik bu elit kesim o ulke de yabanci gibidir
televizyonlar her yerde bir acayiplik olur
ulke yavas yavas emperyalizmin kucagina duser

burjuva olusur halktan ayri dunya gorusu farkli
ondan dolayi bana dogal geliyor bu olaylar
bu bir reklamdir
inanin bana 10 yil sonra 50 yil sonra bir cok insan kilise de evlenirse sasirmayalim eger hala yasiyorsak dunya da

BOZ-OK
05-22-2007, 04:28 AM
Hayirli olsun... Baba, ogul ve kutsal ruh, ucu birden yeni cifti bir yastikta kocatsin...:cool:

Hanedan
05-22-2007, 06:29 AM
bir ulkenin degisimi soyle olur- emperyalizm ilk basta ulkede ki elit zengin kesimi ele gecirir - kendi kulturnu goruslerinin bu kesime adapte eder - bu elit kesimle ticaret yapar -montaj sanaiyisi icin kullanir kendine ortak yapar
artik bu elit kesim o ulke de yabanci gibidir
televizyonlar her yerde bir acayiplik olur
ulke yavas yavas emperyalizmin kucagina duser

burjuva olusur halktan ayri dunya gorusu farkli
ondan dolayi bana dogal geliyor bu olaylar
bu bir reklamdir
inanin bana 10 yil sonra 50 yil sonra bir cok insan kilise de evlenirse sasirmayalim eger hala yasiyorsak dunya da

Kardeşim, Camiide evlenecek hali yok ya Milletin. Millet ne yapsın yani:)

Bilge_Kagan
05-22-2007, 07:13 AM
Iki kisinin bilmemnerede yuzuk takmis olmasi bizi neden bu kadar ilgilendiriyor anlamadim. Bir derdimiz bu mu kaldi ?

Bir de "bana faydasi olmayan kilisenin papazini" diye bir soz vardir, bilmem birsey animsatiyor mu ? :rolleyes: :lol: