PDA

View Full Version : Bu haritalar cetvelle çizilseydi...

oğuz
05-22-2007, 05:52 AM
Postacı kapıyı 2 defa çaldı içinden çıka çıka bu harita çıktı. Avrupa birliğinin yeni haritası diyede not geçmişler :lol:

http://img521.imageshack.us/img521/1471/avrupabirliiharitasyd8.png

Zamanının padişahına ricada bulunurlar;

Efendim bizim sizden şu kadar büyüklükte toprak talebimiz var Satmak isterseniz kaça satarsınız ?
Devletlünün cevabı basit olur ;

Aldığımız fiata :lol:

Siz bu fiatı ödeyebilecekmisiniz ?

Qarama
05-22-2007, 06:29 AM
bu haritayi yapanlar ingilizdir, kendi ülkelerini hic dokunmami$lar.

oğuz
05-22-2007, 06:31 AM
bu haritayi yapanlar ingilizdir, kendi ülkelerini hic dokunmami$lar.

Almanya'yada dokunmamışlar...

Cermen gama :mrgreen:

Qarama
05-22-2007, 06:35 AM
Almanya'yada dokunmamışlar...

Cermen gama :mrgreen:

haklisin aslinda bavaria bölgesini de cizselerdi olurdu ayri devlet olarak

emperyalist gama :lol:

Scofield
05-22-2007, 06:36 AM
her gelen harita ciziyor siz de cizin... su meshur kurdistani guney kutbuna veya orta afrikaya monte edin bir zahmet mide bulantisi geciriyorum

borcugin
05-22-2007, 07:27 AM
S.A.

Bakma İngilizlere dokunmamışlar diyor, oğuz ise Almanya'ya. Yahu bu haritadan daha öncede haberim oldu ve iyice inceledim.

Gagauzya yok, Batı Trakya yok, Kosova yok, Kıbrıs Türk Cumhuriyeti yok...

İndi zıplayacaksınız bunlar Müslüman düşmanı diye. Doğru ama Gagauzlar Hristiyan. Demek ki bunlar yalnızca Müslüman düşmanı değil tam anlamıyla Türk ve Türklük düşmanı.

İndi bu vakıftan para alan televizyon kanalı ve dergi kim? Bilin bakalım. Bunu sonra yazacağım ve nasılda kıvırtacaklar göreceğiz... :D

Selametle.

Kur_Sad
05-22-2007, 07:31 AM
Gagauzya var galiba satır 5 sütun 2...

Ama bu onların Türk düşmanı olduğu gerçeğini değiştirmez..

Bir de anlamadım ben bu harita neyin nesidir?

yavuz
05-22-2007, 07:33 AM
Adamlar koca Avrupa'yı bölük-pörçük etmiş, Türk düşmanlığıyla ne alakası var? Tamamen duygusal...

Scofield
05-22-2007, 07:34 AM
daha once burada bulundugum okulda ayni harita vardi ama kurdistan yoktu. bende her siniftaki haritalarin "kibris" bolumunu ikiye ayirip kktc ve rum kesimi diye yapmistim. vaktim olurda o okula ugrarsam fotografini cekerim tam bir komediydi. ogretmenlerin haberi bile yok kibrisin statusunden :) okula ellerine ne gecerse onu duvara asiyorlar

Kur_Sad
05-22-2007, 07:58 AM
Adamlar koca Avrupa'yı bölük-pörçük etmiş, Türk düşmanlığıyla ne alakası var? Tamamen duygusal...

şöyle ki:

Batı Trakya yok, Kosova yok, Kıbrıs Türk Cumhuriyeti yok...

;)

yavuz
05-22-2007, 08:11 AM
Haritanın belirli kısımlarına bakın siz... Adam İspanya'yı, Fransa'yı bölmüş. Türk düşmanlığı mı kalmış işin?

EGETÜRK
05-22-2007, 08:18 AM
ingiltere de bölünmüş...gallere bakın...

Fransa hak etmişti bu kadarını...hele korsika...İlk gözüme çarpan onların bayrağı oldu ki bu bayrak adanın 2 en büyük takımı olan Ajaccio ve Bastia'nın armalarında bulunur...

Ukrayna'da bir bölünme var...Kırım'ı ayrı olarak görüyoruz...

Gagavuzya'da mevcut...

Yapan kafasına göre yapmış...Türk Düşmanlığı ile alakası yok...

Adam Deli işte...

borcugin
05-22-2007, 08:22 AM
S.A.

Valla bu kafasına göre harita yapanları biliriz biz. Bir verip beyaz ve gri propaganda ile zihin yıkama çalışmalarına da yukarıdaki fikirlerden tanık oluyoruz ve üç alanları. Biz kendi haritamızı kendimiz yapacak kuvvet ve kudreti damarlarımızdaki asil kanda gördük. Bakınız T.C. devleti haritası ile Osmanlı son dönemlerdeki haritalara. Farkı kim yarattı dersin? :D

Selametle.

EGETÜRK
05-22-2007, 08:27 AM
Ya ciddiye almamak gerek...Adam Sadece Türk Düşmanlığı gütmemiş,Tüm avrupayı bölmüş...Hİçbirşeyi ifade etmez bu harita neyi tartışıyoruz...

Mgas
05-22-2007, 08:55 AM
Nerede buldunuz bu hariya ya ?

Karayılan
05-22-2007, 09:46 AM
İndi bu vakıftan para alan televizyon kanalı ve dergi kim? Bilin bakalım. Bunu sonra yazacağım ve nasılda kıvırtacaklar göreceğiz... :D
Acaba nedir, nedir :D

daturkishulan
05-22-2007, 10:23 AM
Zamanının padişahına ricada bulunurlar;

Efendim bizim sizden şu kadar büyüklükte toprak talebimiz var Satmak isterseniz kaça satarsınız ?
Devletlünün cevabı basit olur ;

Aldığımız fiata :lol:

eheheheh tokaaatttt:lol:

Demir Kağan
05-22-2007, 10:41 AM
haydaaa, daturk, basimiza gama ayagina bunu cikartma sen de?.. :lool: