View Full Version : Forum.uz'un kızları youtube'da
youtube'de dolaşırken bakın gözüme ne çarptı :lol:
http://www.youtube.com/watch?v=tLjAcVvzt0Q&mode=related&search=
Aynı seride ilginç videolarda var...
youtube gama :mrgreen:
Scofield
05-24-2007, 11:37 AM
hahaha kim yukledi bunu acaba hahahaha :D hic kacmiyor hemen de ozbek kizlari vesaire :D
PUTKIRAN
05-24-2007, 12:18 PM
Hic hos birsey degil bence kizlarin kendini boyle erkeklere gostermesi .:evil: :evil:
Karayılan
05-24-2007, 12:20 PM
Koyan bacha sanirim...
chepny
05-24-2007, 12:39 PM
Hic hos birsey degil bence kizlarin kendini boyle erkeklere gostermesi .:evil: :evil:
Fotoshopla kızları çarsafa sok öyle bak :mrgreen:
Hic hos birsey degil bence kizlarin kendini boyle erkeklere gostermesi
Niye?.....
Karayılan
05-24-2007, 12:44 PM
PUTKIRAN bizim goremedigimiz mustehcen bir sey gordu sanirim. Haci hoca takiminda genelde olur boyle seyler. Kimsenin goremedigin gormek gibi...
anchio
05-24-2007, 01:23 PM
i dunno who put this, but awesome.
YouTube - Prikol - For Forum.Uz Users
razorback rules!!
raltay
05-24-2007, 02:03 PM
DemirKağan'ıda elci yapmıshlar :)
YouTube - Turkish Ambassador at Razorback's reception
Güzin Amca
05-24-2007, 02:55 PM
İtiraf edeyim,sırf bunu görmek için üye oldum ve birkaç mesaj yazdım.
Ama değdi.
Qarama
05-24-2007, 04:23 PM
bu videonun yenisi lazim artik :D
lia_flame diye eski ermeni üye vardi bu forumda onun resmini bile koymu$.
Kur_Sad
05-24-2007, 04:31 PM
güzel kızlarmış maşaallah :D
Kaptan-i Derya
05-24-2007, 04:58 PM
i dunno who put this, but awesome.
http://www.youtube.com/watch?v=M1l7W6GJnOc&mode=related&search=
razorback rules!!
is it razorback or Uzland himself who's doing this?
black_cat
05-25-2007, 03:35 AM
heheh demir kagan elci olmuss:) super film o aslinda ama bu versionu daha super:))))
http://www.youtube.com/watch?v=cz8alpXu5MI
Demir'e şıkıdım parçasıda çok yakışmış :lol:
kuzu kuzu gama :mrgreen:
Demir Kağan
05-25-2007, 07:33 AM
http://www.youtube.com/watch?v=cz8alpXu5MI
Abi bunu bastan sona izlediysen yarilirsin. Kac ay evvel yapmisti UzLand. :lol:
Abi bunu bastan sona izlediysen yarilirsin. Kac ay evvel yapmisti UzLand. :lol:
Baştan sona seyrettim ama yarılmadım :lol:
Ellerine sağlık iyi bir çalışma ortaya koymuş.Lakin bunun bize haberini zamanından geçmememenin Tarkanın parçası ile alakası varmı :rolleyes:
mustafa sandal gama :mrgreen:
Demir Kağan
05-25-2007, 07:51 AM
Baştan sona seyrettim ama yarılmadım :lol:
Ellerine sağlık iyi bir çalışma ortaya koymuş.Lakin bunun bize haberini zamanından geçmememenin Tarkanın parçası ile alakası varmı :rolleyes:
mustafa sandal gama :mrgreen:
Öhm... :rolleyes:
mr66tr
05-25-2007, 01:26 PM
bizim kızlar daha guzel
Rustam12
05-25-2007, 01:28 PM
bizim kızlar daha guzel
Mrtr Prtr 66 gozlerini ach gardash; Ne dediginin farkindamisin...
Demir Kağan
05-25-2007, 01:40 PM
Mrtr Prtr 66 gozlerini ach gardash; Ne dediginin farkindamisin...
Ne dedi ki?.. :rolleyes:
Rustam12
05-25-2007, 01:42 PM
Bizim kizlar daha da guzel demesi ne demek; sachmaliyor
Demir Kağan
05-25-2007, 01:52 PM
Belki geyik yapiyor? :)
Rustam12
05-25-2007, 01:59 PM
Demir Gardash; Olmaz bir milletin husnu cemali ile geyik yapiliri mi? onuruna dokunmazmi? Biz de Ozbekler ayni sheyi anadolu turklerine karshi soylesek bize de yakishmaz; Gerchi bu mekanda yeni'yim
Demir Kağan
05-25-2007, 02:03 PM
Yahu kardesim, sen saniyor musun ki biz burada kimsenin Ozbek kardeslerimize hakaret etmesine izin veririz? Bizim kizlar daha guzel demesinin onurla ilgisi yok ki, ben de Ozbek kizlari daha guzel diyorum her zaman, cunku guzeller.
eflatunn
05-25-2007, 03:56 PM
hehehe.. işte buna gülerim.:rofl: :rofl:
yanlış anlamıyorum değil mi?
ağzını gözünü garip garip oynatan,limon sarısı elçi Demir oluyor.:lol:
Allah'ın sopası yok tabi.Sen sarışınlara o kadar dil uzatırsan seni sanal alemde bile olsa böyle sarışın yaparlar.:lol:
Bir adet de Mgas için istiyorum lütfen.
hehehe.. işte buna gülerim.
yanlış anlamıyorum değil mi?
ağzını gözünü garip garip oynatan,limon sarısı elçi Demir oluyor.
Allah'ın sopası yok tabi.Sen sarışınlara o kadar dil uzatırsan seni sanal alemde bile olsa böyle sarışın yaparlar.
Bir adet de Mgas için istiyorum lütfen.
4 saat uyku....
07:30-00:30 arası ayaktaydım
Mgas icin yeni isler cıkıyor.
Bir adet Mgas kendini tuketmektedir.
Neyseki olunce gomecekler rahat rahat yatacagım :)
benay
05-25-2007, 04:03 PM
Arkadaslar Ozbek kizlari olsun Turkiye Turk kizlari olsun hic biri Fransa Turk kizlari gibi guzel degildir.
kurshad
05-25-2007, 05:08 PM
Arkadaslar Ozbek kizlari olsun Turkiye Turk kizlari olsun hic biri Fransa Turk kizlari gibi guzel degildir.
Walla, Ozbek kizlari gorduk pek begendik ama seni gormedik bu yuzden bilemeyiz...
benay
05-25-2007, 05:43 PM
Walla, Ozbek kizlari gorduk pek begendik ama seni gormedik bu yuzden bilemeyiz...
Kurshad aslinda sakaydi Fransa Turkunun tek temsilcisi oldugum icin biraz savunim dedim.
Qarama
05-25-2007, 05:46 PM
Kurshad aslinda sakaydi Fransa Turkunun tek temsilcisi oldugum icin biraz savunim dedim.
U dönü$ü buna denir :lol:
haydi ama bizi kirma :D
benay
05-26-2007, 02:37 PM
U dönü$ü buna denir :lol:
haydi ama bizi kirma :D
Sen beni kac kere gormedin... kendimi gosterdigimde, kim bilir senin ne yapdigini, inat etcem gostermicem sen daha fazla fotoraflarini koyarsan bizde dusunuruz...
Turk kızları;
Fransa Turk Kızları,Alamanya Turk kızları...diye bircok bolume ayrılır.
"Fransa Turk kızı ibaresi acebaaa bu kızın kanı saf mı?" ibaresini akla getirir kafatası milliyetcisi yapar :)
Boylede Fransa Turk temsilciligi yaparsa gavur bizi ırkcı bilir.
----------------
Saka bir yana Fransa Turk Kızı ne demek yau? Once bir Turk ulkesi olacak ki oranın Turk kızı olsun
Julia...:)
black_cat
05-26-2007, 03:06 PM
ozaman sole de yapalim, sitanbul turk kizlari, ankara turk kizlari vede bilmem ne köyü turk kizlari, sonucta turkmusun? evetse aynidir hepsi:) fransa havasi sizi degistirmez inshallah:)
buarada bencede turkiye kizlari guseller ama ozbeklerden farki turk erkekleri bunun degerini bilmio, hep yabanci hatun kompleksi var sizdeee:PPPPPP
benay
05-26-2007, 03:15 PM
kara kedi (dilimizi koruyom) sende Norvec Turk kizlarini temsil et ozbeklerde Turk zaten biraz cok katilimci olsun diye zaten...
Dedin dogru Turk erkekleri yabanciya daha cok asiliyor bizde oyle yapsak hic fena olmaz aslinda Turk erkeklerinde cok kusur var bana gore ama neyse soylemeyelim darilmasinlar
Norvec Turk Kızı nedir ya...:) Turk kızı Turk kızıdır iste bu kadar. Norvecdeki Turk Kızı tamam. Fransadaki Turk Kızı tamam ama Norvec Turk Kızı...olmaz :)
black_cat
05-26-2007, 03:20 PM
HEHEH cok dogru soledin benay, ben gordum bi kac Turk kiz ole yapan ve gercekten cok elestirildiler, neymis gavurlasmis filan:)) yabanci kizlara gusel diyen birine inglizler yakiskli dedim nasil bozuldu:)
black_cat
05-26-2007, 03:21 PM
Norvec Turk Kızı nedir ya...:) Turk kızı Turk kızıdır iste bu kadar. Norvecdeki Turk Kızı tamam. Fransadaki Turk Kızı tamam ama Norvec Turk Kızı...olmaz :)
o niyeymis neyimiz var bizim ? burda bi suru turk kizi var, vede bi kac turkmen ve kazak kadin (ama onlar norvecli adamlar ile evli)..
benay
05-26-2007, 03:24 PM
varya Italian erkekler Turk erkeklerinden cok daha yakisikli aslinda Ingilizler ayni Fransizlar gibi bence hicde hos degiller.
o niyeymis neyimiz var bizim ? burda bi suru turk kizi var, vede bi kac turkmen ve kazak kadin (ama onlar norvecli adamlar ile evli)..
Tamam siz Norvedeki Turk kızlarısınız. "Norvec Turk Kızı" kullanımı yanlıs ;)
black_cat
05-26-2007, 03:27 PM
oo, benay ortaligi karistircak galiba:) burda simdilik kimse bizi kirmadi bizde kirmayalim dimi:) bence italyanlar turklere cok benzio ama cogu GERCEK turklerden daha "kara":)
black_cat
05-26-2007, 03:29 PM
inanirmisin burda Norvecin milli gunu 17 mayista herkes norvec milli giysisini giymisti, turkmen (annem turkmen dio, ben kazaga benzettim) bi kadin kendi milli giysisini giymisti herkesin icinde..
Sahsen malları guzel ya da cirkin diye nitelendiririm.
bir insana guzel ya da cirkin diyebilmem icin onun vucudunu bir mal gibi kullanması gerek. (Misal: Angelina Jollie...)
(Mankenlik meslegini ifsa edenler vucutlarını mal gibi kullanırlar. Biz mal olarak kafamızı kullanırız. Mankenleri fiziken kotu cirkin diye nitelendirebiliriz, kafasını kullanın dusuncesini kotu ya da cirkin diye nitelendirebiliriz...)
O yuzden burdakiler cirkin buradakiler guzel...dogru kalmıyor ;)
oo, benay ortaligi karistircak galiba burda simdilik kimse bizi kirmadi bizde kirmayalim dimi bence italyanlar turklere cok benzio ama cogu GERCEK turklerden daha "kara"
Genlerimiz baya ortusuyor İtalyanlar ile.
İtalya, ekvatora yakın, nem etkisi fazla...bronzlasma durumu normaldir.
black_cat
05-26-2007, 03:41 PM
Sahsen malları guzel ya da cirkin diye nitelendiririm.
bir insana guzel ya da cirkin diyebilmem icin onun vucudunu bir mal gibi kullanması gerek. (Misal: Angelina Jollie...)
(Mankenlik meslegini ifsa edenler vucutlarını mal gibi kullanırlar. Biz mal olarak kafamızı kullanırız. Mankenleri fiziken kotu cirkin diye nitelendirebiliriz, kafasını kullanın dusuncesini kotu ya da cirkin diye nitelendirebiliriz...)
O yuzden burdakiler cirkin buradakiler guzel...dogru kalmıyor ;)
e biz ne dedik simdi:) alla alla topic degilmi bu, gusel veya degil , burdaki konu bu..zaten tum erkekler ole der, gusellik onemli degil der, ama bakarsin kendileri de kislarin en guseli ile oynasirlar:)
sahsen ben gusellige inanmam , gusellik kisa sureli etki ama karakter ve karizma uzun sure dayanir ne kadar cirkin olsanda:cool:
kurshad
05-26-2007, 03:45 PM
varya Italian erkekler Turk erkeklerinden cok daha yakisikli aslinda Ingilizler ayni Fransizlar gibi bence hicde hos degiller.
Dilinizi esek arisi soksun , ne diyeyim :shock:
Dunyada kendini en bir sey zanneden kiz milleti Turklerden cikar.Yahu Arap kizlari kadar hizmette kusur etmeyen, erkegi bastaci yapan var midir acep? :mrgreen: Ya da Fransiz kizlari kadar erkege kendini rahat hissettiren ?
Yaw , Afrikali kizlar bile sizden iyi. Melezleri hem cok guzel, hem de burnu havada Turk kizinin yaninda sanki gokten inmis bir melek :mrgreen:
Kizdirmayin adami, soyletmeyin kotuyu! :mrgreen:
e biz ne dedik simdi alla alla topic degilmi bu, gusel veya degil , burdaki konu bu..zaten tum erkekler ole der, gusellik onemli degil der, ama bakarsin kendileri de kislarin en guseli ile oynasirlar
sahsen ben gusellige inanmam , gusellik kisa sureli etki ama karakter ve karizma uzun sure dayanir ne kadar cirkin olsanda
Topic degil konu :)
Guzellik onemlidir. (Aklı ile on plana cıkanın aklı guzel olsun, fizigi ile on plana cıkanın fizigi...)
black_cat
05-26-2007, 03:48 PM
Topic degil konu :)
Guzellik onemlidir. (Aklı ile on plana cıkanın aklı guzel olsun, fizigi ile on plana cıkanın fizigi...)
guzeller cogunlukla aptal olur cunku akillarini kullanma geregi gormezler, daha cok evlilik vs gibi konularla mesguller:))) ama cirkinlerin baska caresi yoktur, akil kullanilicaktir:)
gusellik diye bisi yok, asik insan iciin dunyanin en crkin yaratigi bile guseldir, demek ki zevkler ve renkler tartsilmaz:cool:
black_cat
05-26-2007, 03:49 PM
Dunyada kendini en bir sey zanneden kiz milleti Turklerden cikar.Yahu Arap kizlari kadar hizmette kusur etmeyen, erkegi bastaci yapan var midir acep? :mrgreen: Ya da Fransiz kizlari kadar erkege kendini rahat hissettiren ?
Yaw , Afrikali kizlar bile sizden iyi. Melezleri hem cok guzel, hem de burnu havada Turk kizinin yaninda sanki gokten inmis bir melek :mrgreen:
al iste adami kizdirdin benay :lol:
benay
05-26-2007, 03:51 PM
aaaaaaaaaaa soktayim Turk kizlarin degeri bir baska ayri, bunun kiymetini siz bilmiyorsunuz, Turk kizlari en iyisini hak eder tuh keske black cati dinleseydim Turk erkeklerin cok kiskanc olduklarini bilmeliydim...
Qarama
05-26-2007, 03:53 PM
yanli$ dedin senin oralarda yaki$ikli erkekler yoksa bizler ney edelim :D
Qarama
05-26-2007, 03:54 PM
Sen beni kac kere gormedin... kendimi gosterdigimde, kim bilir senin ne yapdigini, inat etcem gostermicem sen daha fazla fotoraflarini koyarsan bizde dusunuruz...
aman aman aman :D ben zaten benim gibi $ansli olmayanlar icin konu$uyorum burda.
kurshad
05-26-2007, 03:56 PM
Turk kizlarin degeri bir baska ayri, bunun kiymetini siz bilmiyorsunuz, Turk kizlari en iyisini hak eder ...
Benim dedigim "burnu havada olmak" iste budur.. :lol:
guzeller cogunlukla aptal olur cunku akillarini kullanma geregi gormezler, daha cok evlilik vs gibi konularla mesguller)) ama cirkinlerin baska caresi yoktur, akil kullanilicaktir
gusellik diye bisi yok, asik insan iciin dunyanin en crkin yaratigi bile guseldir, demek ki zevkler ve renkler tartsilmaz
Kısaca "guzellik gorecelidir" bile diyebiliriz :)
Asırı serotonin salgılanması (mutlu olunca salgılarsınız) durumunda kisi feci halde cesur "koroglu" olup cıkabilir aniden. Siyahı beyaz gorebilir...onaylıyorum.
Asık oluncada boyle bir durum olabilir, bilmiyorum.
black_cat
05-26-2007, 04:00 PM
Kısaca "guzellik gorecelidir" bile diyebiliriz :)
Asırı serotonin salgılanması (mutlu olunca salgılarsınız) durumunda kisi feci halde cesur "koroglu" olup cıkabilir aniden. Siyahı beyaz gorebilir...onaylıyorum.
Asık oluncada boyle bir durum olabilir, bilmiyorum.
sen hic asik olmamissin galiba:) ben simdiye kadar sadece cirkinlere asik oldum oyuzden bilirim :cool:
karizma en onemli sey , ne kadar cirkin ol millet senin hayranin oluyo karizma olunca, gorunus dedigim gibi kisa surelik etki sen ne kadar gusel olsanda kendine guveni olmayan korkagin tekiysen bayatlio gusellligin de..
Qarama
05-26-2007, 04:02 PM
sen hic asik olmamissin galiba:) ben simdiye kadar sadece cirkinlere asik oldum oyuzden bilirim :cool:
karizma en onemli sey , ne kadar cirkin ol millet senin hayranin oluyo karizma olunca, gorunus dedigim gibi kisa surelik etki sen ne kadar gusel olsanda kendine guveni olmayan korkagin tekiysen bayatlio gusellligin de..
bu bana bir msj gibi geldi... :)
sen hic asik olmamissin galiba ben simdiye kadar sadece cirkinlere asik oldum oyuzden bilirim
Haklısınız aska inanmam, asık olmam. 11 aylık bir hormon depresimi iste n'apacam asık olup ?
black_cat
05-26-2007, 04:10 PM
Haklısınız aska inanmam, asık olmam. 11 aylık bir hormon depresimi iste n'apacam asık olup ?
vay vay cok secme sansin var sanki:lol: millet keyfine gore asik olcaksa ben hayatimda hic olmamis olurdum asik masik:P iliski soz konusu ise sevgi daha onemli, ask alkol gibi, etkisi cabuk gecer, ama sevgi ve saygi kalicidir
benay
05-26-2007, 04:15 PM
yanli$ dedin senin oralarda yaki$ikli erkekler yoksa bizler ney edelim :D
Valla sizde yabancilarin degilde bizim ayaklarimizi yalasaniz yeterince etmis olursunuz.
Qarama
05-26-2007, 04:17 PM
Valla sizde yabancilarin degilde bizim ayaklarimizi yalasaniz yeterince etmis olursunuz.
siz derkene beni de "onlar'a" saymiyorsun umarim :) ben $imdiye kadar sadece türk kizlarla cikdim ama yabancilarlada tani$dim elbet...
borcugin
05-26-2007, 04:23 PM
S.A.
Nedendir ama bu konu başlığından oldukça rahatsızım. :( Hayır yani 15 yaş grubu arkadaşlık sitesi diye meydana çıksak vallahi de billahi de bu saatten sonra size de bana da kimse inanmaz da ondan. :S
Hani vardır ya, soru sorulur ülkemiz hakkında ne düşünüyorsunuz diye. Atatürk'ü çok seviyorum sıradaki Tarkan'ın parçasını biricik sevgilim Danger_Love için istiyorum...
Herhalde kuşak çatışması bu olsa gerek. :(
Selametle.
benay
05-26-2007, 04:26 PM
siz derkene beni de "onlar'a" saymiyorsun umarim :) ben $imdiye kadar sadece türk kizlarla cikdim ama yabancilarlada tani$dim elbet...
Ilerde bakariz yabanciya mi Turke mi gidecegin burdaki Turk erkekler fransiz kizlarina Araplarda Turk kizlarina bakar, bende Turk erkek bulamayinca Arapla cikdim ama sonra aklim basima geldi Turk erkeklerin degerini unutmusum meger onlar bir baskamis yoktur dunyada Turk erkekleri kadar karizmatik senin gibi cici erkek...
black_cat
05-26-2007, 04:29 PM
benay durumu cakti:)
Qarama
05-26-2007, 04:34 PM
Allahallah :D cok utandim $imdi tüh $ansina küs heheh.
Bu yazdiklarimizdan rahatsiz olanlara bir not: "Begenmiyorsan cevap yazma senin forum degil kim ney isterse yazabilir kimse sana önceden yazabilirmiyim diye sormasina gerek yok"
Nedendir ama bu konu başlığından oldukça rahatsızım. Hayır yani 15 yaş grubu arkadaşlık sitesi diye meydana çıksak vallahi de billahi de bu saatten sonra size de bana da kimse inanmaz da ondan. :S
Hani vardır ya, soru sorulur ülkemiz hakkında ne düşünüyorsunuz diye. Atatürk'ü çok seviyorum sıradaki Tarkan'ın parçasını biricik sevgilim Danger_Love için istiyorum...
Yeah meen. Aynen ;)
Saka bir yana geri kafalı bir adam olarak katılıyorum ;)
black_cat
05-26-2007, 04:36 PM
S.A.
Nedendir ama bu konu başlığından oldukça rahatsızım. :( Hayır yani 15 yaş grubu arkadaşlık sitesi diye meydana çıksak vallahi de billahi de bu saatten sonra size de bana da kimse inanmaz da ondan. :S
Herhalde kuşak çatışması bu olsa gerek. :(
Selametle.
ama bu baslik zaten ciddi bisi degilki, konu ozbek kizlariydi, uzaklastigimizi sanmiorum konudan?
benay
05-26-2007, 04:54 PM
Bilmiyorum fark ettiniz mi ama forumda konularin cogu saptilirmis bu forumda konu sapma uzmanlari coookk
black_cat
05-26-2007, 04:56 PM
benay bizi kastediosan isin icinde sende varsin:P hehe
benay
05-26-2007, 05:08 PM
Ben gizlice belli ettirmeden konu sapmaya calisirim aslinda ama anlasilan kara kedinin gozunden kacmadi.
bacha
05-26-2007, 05:36 PM
O kizlari sadece uzbekler bakabilirler. Turklara yasak!
Qarama
05-26-2007, 05:45 PM
:lol: you have forgotten to say "uzbekler va tacikler"
borcugin
05-26-2007, 05:45 PM
Kürd, Farsi kızları ile Tacik kızları nasıl? Özellikle bu kızların harmanlaması olan ve ne olduğu belli olmayan bacha'lar olacaksa değme cümbüşe değil mi? :lol:
bacha
05-26-2007, 05:56 PM
Kürd, Farsi kızları ile Tacik kızları nasıl? Özellikle bu kızların harmanlaması olan ve ne olduğu belli olmayan bacha'lar olacaksa değme cümbüşe değil mi? :lol:
Turk kizlari chok gozeldir. Senin yazdiginse, racismdir.
bacha
05-26-2007, 05:57 PM
:lol: you have forgotten to say "uzbekler va tacikler"
Hayir, bizde sizin gibi `turk ve kurd` dermez. Hep uzbekistanda dog`mush insan, hem ozbekdir hemde kendi milleti var. :P
Demir Kağan
05-27-2007, 02:29 AM
Kandiriyorlar bacha sizi. :lol:
Bir insan sadece kendi milliyetinin mensubu olur, ha siyasal olarak diyorsaniz o konuda bir sey diyemeyiz.
Turklere yasak diyorsan Ozbekler'in de bakmamasi lazim bachagul, anladin sen onu. :lol:
Kaptan-i Derya
05-27-2007, 04:34 AM
evli kizlara asilmakta yasak bacha, sen anladin onu ;)
black_cat
05-27-2007, 06:13 AM
yasagi kim koyuyor senmi?? :lol: kizlar verirsin insan haklari var dimi:)
BOZ-OK
05-27-2007, 06:51 AM
Hepimiz Ozbegiz, hepimiz Kerimovuz... :cool:
Karayılan
05-27-2007, 06:52 AM
Hepimiz Ozbegiz, hepimiz Kerimovuz... :cool:Hepimiz bacha'yiz :lol: :lol: :lol:
Demir Kağan
05-27-2007, 07:06 AM
Yoruyun gidin o zaman.
BOZ-OK
05-27-2007, 07:09 AM
Yoruyun gidin o zaman.
Yoruduk Yoruk olduk... Ozbek'in yuruyenine Yoruk denilir... :cool:
bacha
05-27-2007, 09:39 AM
Hepimiz Ozbegiz, hepimiz Kerimovuz... :cool:
Ozbeklik hepimizde olabilir, ama Kerimovlik sadece sende var. :lool:
yasagi kim koyuyor senmi?? kizlar verirsin insan haklari var dimi
Uzbekistanda erkekler sayisi kizlardan ashag`i, shu sebebten bu yasak kabul edilmish. ;)
Shaka yapiyorum, bakabilirsiniz. Izin veriyorum :lool:
Kaptan-i Derya
05-27-2007, 10:55 AM
Shaka yapiyorum, bakabilirsiniz. Izin veriyorum :lool:
Izin vermesende bakariz, Türk yasak dinlemez!
Bu bana biseyi hatirlatti, ya fikraydi yada gercek olmus olay. Simdi bi pazar sabah'i kilise ayininde papaz isde tüm dünya hristiyanlarin cennetlik oldugunu anlatirken biri girmis araya, demis "sayin papaz, Türklerde cennete gidiyoz diyolar buna ne dersin", papazda "Türkler cennetin kapisina kadar varirlar ama iceri giremezler". Bunun ardindan baska biri hemen girmis araya ve demis ki "Kapiya dayanan Türk iceride girer sayin papaz" :D
Montenegro
05-27-2007, 11:22 AM
Agalar linki ben neden goremiyorum.
Bilge_Kagan
05-27-2007, 11:25 AM
Gelir gelmez "Ozbek kizlari" basligina baktigin icin. Foruma abazan filtresi koymuslar.
Qarama
05-27-2007, 11:25 AM
önce bacha'ya PM atib izin alman lazim
Montenegro
05-27-2007, 11:27 AM
Gelir gelmez "Ozbek kizlari" basligina baktigin icin. Foruma abazan filtresi koymuslar.
Nasil yani.
Kaptan-i Derya
05-27-2007, 11:28 AM
amcam karizmayi cizdirdin daha ilk günden :D
neyse hosgeldin aramiza tayfun ;)
Bilge_Kagan
05-27-2007, 11:31 AM
Linki gorebilmek icin once bi' "Bismillah" demek gerekiyormus. "Tanisma basligi"na ugrayip kendini tanitmak gerekiyormus. Saga sola bakmadan pat diye "Ozbek kizlari" basligina atlayinca acilmiyormus linkler.
Ben de soyleyenlerin yalancisiyim.
Linki gorebilmek icin once bi' "Bismillah" demek gerekiyormus. "Tanisma basligi"na ugrayip kendini tanitmak gerekiyormus. Saga sola bakmadan pat diye "Ozbek kizlari" basligina atlayinca acilmiyormus linkler.
Ben de soyleyenlerin yalancisiyim.
...youtube.com/watch?v=tLjAcVvzt0Q&mode=related&search=
Yukarıda gecen parcada "..." yerine ne gelmelidir.
A)SSbc
B)ABS
C)Dabulu dabulu dabulu
D)www
E)OSS
Qarama
05-27-2007, 11:46 AM
...youtube.com/watch?v=tLjAcVvzt0Q&mode=related&search=
Yukarıda gecen parcada "..." yerine ne gelmelidir.
A)SSbc
B)ABS
C)Dabulu dabulu dabulu
D)www
E)OSS
cevap verirsem ve dogruysa cevap hediye kazanacak miyim? mesala 250.000YTL?
:lol:
Montenegro
05-27-2007, 11:50 AM
amcam karizmayi cizdirdin daha ilk günden :D
neyse hosgeldin aramiza tayfun ;)
Hosbulduk adamim, karizmayi cizdirdik mi dersin. :uups: :uups: :uups:
cevap verirsem ve dogruysa cevap hediye kazanacak miyim? mesala 250.000YTL?
Bil 500.000 YTL verecem :)
Qarama
05-27-2007, 12:14 PM
ozam a) $ikki diyorum ben
:lool:
ozam a) $ikki diyorum ben
Yanlıs. B sıkkı olacaktı kaybetiniz efem :)
mr66tr
05-29-2007, 11:26 AM
bu tartışmalar boş
sadece ege bölgesini ele alsak bile bizim anadolu kızları dünyaya meydan okur
muğlanın bir kasabasında yataganda sadece yarım saat otobus beklerken bile o kadar çok güzel kızla karşılaştım ki
anlatılmaz yaşanır
kendi memleketimizin kıymetini bilelim
izmir gerçeğini unutmayın
bizim kızlar tartışmasız en başta
ama huyları iyi degil
kendilerini çok begenmiş ve sorunlular bu bakımdan
orta asyalılar iyi olabilir
güzellikde tartışılacak bişey yok
Demir Kağan
05-29-2007, 01:45 PM
Bu sidik yarisindan baska bir sey degil.
Oldu olacak babalarimiz babalarini da dovsun.
benay
05-29-2007, 02:12 PM
Bu sidik yarisindan baska bir sey degil.
Oldu olacak babalarimiz babalarini da dovsun.
Sanki benim Turkcem gittikce kotulesiyor senin yazdiklarini bazen hic anlayamiyom.
Bilge_Kagan
05-29-2007, 11:40 PM
Sanki benim Turkcem gittikce kotulesiyor senin yazdiklarini bazen hic anlayamiyom.
Bu ikisi de bir deyim, anlamaman normal. Gavur dillerinde bunlara "my tomato is better than your tomato" muhabbetleri diyorlarmis, Yunan'in birinden duydum, onun yalancisiyim :)
Demir Kağan
05-29-2007, 11:42 PM
Saat kac daha, ne isin var senin buralarda?
Git yat bakiim. :lol:
Bilge_Kagan
05-29-2007, 11:48 PM
8 saat uyumusum zaten, benim icin rekor. Zirvede biraktim :lol:
Demir tarafından yeni sürüm piyasaya yakında sürülecek... BEKLEYİN :twisted:
eskiye rağbet olsa gama :mrgreen:
LIBRA
08-10-2008, 10:16 AM
Bende izlemek istiyorum o videoyu :S ama vtunnel ktunnel falan açılmıyor bende. Niye acaba?!
KOYUNCU
08-11-2008, 01:27 AM
Bende izlemek istiyorum o videoyu :S ama vtunnel ktunnel falan açılmıyor bende. Niye acaba?!
Hayırdır sen niye izlemek istiyon, erkekleri anladık ta sana ne oluyor
Bende piknik görüntüleri var. FLV olarak
hsr_1979
08-11-2008, 08:27 AM
http://forum.arbuz.com/showthread.php?t=46987&page=2
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.