deyrambel
05-24-2007, 01:32 PM
gecen gunlerde aklima geldi
pkk teroru var degil mi? 25 yildir devam ediyor-- yunanistan-amerika -lamanya-rusya -fransa -danimarka -suriye-iran-guney rum kesimi yillarca pkk ya resmen apacik destek vermis
abdullah ocalan in mahkeme de ifadesin de diyor ki: en guclu orgutumuz azerbaycan ve kazakistandaydi
ben buna bizzat sahit oldum 1998 de baku de-- bir kurd kokenli arkadasla restorana gitmistik elimler diye bir yerde,, ahmet diye pkk temsilcisi bu kurd den resmen para istedi 1500 dolar- tabi bu arkadas abi vermedi ne yapacaksan yap dedi- pkk li bunu tehdit etmisti
adamlar resmen devlet gibi para topluyorlardi orda
cunku haydar aliev bunlara izin vermisti-haydar aliev in kurd kokenli oldugu hep denilir durulur
bunu ben demiyorum bakin abdullah ocalan in mahkeme de ifadesi pkk nin en guclu oldugu ulkeler azerbaycan ve kazakistan mis
belki simdi guclu degildir oralar da ama zann etmiyorum
azerbaycan parlementosun da cok kurd milletvekili var hem de baya cok
neyse konuya donelim
yunanistan resmen destek verirken suriye falan neden devletimizi yonetenler sustu? soruyorum size neden sustular
neden bu halki savunmadilar neden bunlari kanitlamadilar
cok ilginc
bence bu ulke sahipsiz askerler laiklige bildiri verirken neden yunanistan a bildiri vermediler ? adamlar resmen silah hersey vermis
biz sahipsiz bir milletiz........
bizim hakkimiz kimse savunmuyor en buyuk kanitini abdullah ocalan verdi mahkeme de
adam resmen iran da pkk nin hastanesi oldugunu diyor
suriye de otururken pkk nin kapmlari varken neden 1999 yilina kadar beklendi?
suleyman demirel-bulent ecevit tayyib erdogan ,pashalar bunlar bizim hakkimizi savundular mi?
hepsi muttefikimiz amerika......
iki yuzluluk var bu ulke de
muhalifet de olunca halkci- iktidarda muttefik amerika
chp gelince basa ne yapacak? yine amerika muttefik yine teror yine yoksulluk
yine sehitler
yine issizlik
TURK MILLETI bunlari hakk etmiyor
essek gibi calisiyoruz inanin bana
gidin rusya ya almanya ya adamlar yatiyor
rusya da ki iscilerimiz essek gibi calisiyor
biz caliskan milletiz ancak is ortami yaratilmiyor
bu ulkeyi yavas yavas yiyorlar
bu ulke sahipsizzzzzzzzzzzz
pkk teroru var degil mi? 25 yildir devam ediyor-- yunanistan-amerika -lamanya-rusya -fransa -danimarka -suriye-iran-guney rum kesimi yillarca pkk ya resmen apacik destek vermis
abdullah ocalan in mahkeme de ifadesin de diyor ki: en guclu orgutumuz azerbaycan ve kazakistandaydi
ben buna bizzat sahit oldum 1998 de baku de-- bir kurd kokenli arkadasla restorana gitmistik elimler diye bir yerde,, ahmet diye pkk temsilcisi bu kurd den resmen para istedi 1500 dolar- tabi bu arkadas abi vermedi ne yapacaksan yap dedi- pkk li bunu tehdit etmisti
adamlar resmen devlet gibi para topluyorlardi orda
cunku haydar aliev bunlara izin vermisti-haydar aliev in kurd kokenli oldugu hep denilir durulur
bunu ben demiyorum bakin abdullah ocalan in mahkeme de ifadesi pkk nin en guclu oldugu ulkeler azerbaycan ve kazakistan mis
belki simdi guclu degildir oralar da ama zann etmiyorum
azerbaycan parlementosun da cok kurd milletvekili var hem de baya cok
neyse konuya donelim
yunanistan resmen destek verirken suriye falan neden devletimizi yonetenler sustu? soruyorum size neden sustular
neden bu halki savunmadilar neden bunlari kanitlamadilar
cok ilginc
bence bu ulke sahipsiz askerler laiklige bildiri verirken neden yunanistan a bildiri vermediler ? adamlar resmen silah hersey vermis
biz sahipsiz bir milletiz........
bizim hakkimiz kimse savunmuyor en buyuk kanitini abdullah ocalan verdi mahkeme de
adam resmen iran da pkk nin hastanesi oldugunu diyor
suriye de otururken pkk nin kapmlari varken neden 1999 yilina kadar beklendi?
suleyman demirel-bulent ecevit tayyib erdogan ,pashalar bunlar bizim hakkimizi savundular mi?
hepsi muttefikimiz amerika......
iki yuzluluk var bu ulke de
muhalifet de olunca halkci- iktidarda muttefik amerika
chp gelince basa ne yapacak? yine amerika muttefik yine teror yine yoksulluk
yine sehitler
yine issizlik
TURK MILLETI bunlari hakk etmiyor
essek gibi calisiyoruz inanin bana
gidin rusya ya almanya ya adamlar yatiyor
rusya da ki iscilerimiz essek gibi calisiyor
biz caliskan milletiz ancak is ortami yaratilmiyor
bu ulkeyi yavas yavas yiyorlar