View Full Version : Mustafa abi hoşgeldin...
Qarshi
05-27-2007, 06:06 AM
Mustafa abi aramıza tekrar hoşgeldin...
Abi,sağlık nedenleriyle katılamadığını biliyoruz.Tekrar geçmiş olsun dileklerimizi iletiyorum Tüm forum adına...
Yalnız;
Haftada bir kerede olsa bir mesajını okuyalım abi :D
Forumumz gerçekten seni ve abiliğini çok özledi...
tekrar geçmiş olsun.selamlarla...
06 gama :mrgreen:
dila73
05-27-2007, 06:09 AM
çok geçmiş olsun, yorulmadan özletmeden devam edersiniz umuyorum...
Kaptan-i Derya
05-27-2007, 06:12 AM
gecmis olsun Mustafa abi, tekrar aramiza hosgeldin.
Seckjin Khan
05-27-2007, 06:14 AM
Geçmişler olsun
Hoşgelmiş Sefalar Getirmiş ;)
Karayılan
05-27-2007, 06:22 AM
Gecmis olsun abi. Hos geldin.
mustafa06
05-27-2007, 06:24 AM
Mustafa abi aramıza tekrar hoşgeldin...
Abi,sağlık nedenleriyle katılamadığını biliyoruz.Tekrar geçmiş olsun dileklerimizi iletiyorum Tüm forum adına...
Yalnız;
Haftada bir kerede olsa bir mesajını okuyalım abi :D
Forumumz gerçekten seni ve abiliğini çok özledi...
tekrar geçmiş olsun.selamlarla...
06 gama :mrgreen:
Sizin shahsınızda bu güzel dilekler ichin herkese sonsuz teshekkür ederim.
Sağlığım cok shükür daha iyi,
Hatırlarsanız daha öncede bir sıkıntı yashamısh ve ara vermishtim.
Tekrar döndükten sonra aynı sıkıntıların tekrarlaması sırasında bir sheyi farkettim.
Bilgisayar bashında sürekli kaldığımda boyun kaslarımda bir ağrı ile bashlayan daha sonra bashdönmesi ve denge kaybı gibi sorunlara yolacan bir problem yashıyorum.
Gitmediğim yer kalmadı, yapılan testlerde hershey iyi chıkıyor. tabiki bu beni sevindiriyor.
Kendi kendimin doktoru olmaya karar verdim ve bilgisayar gibi hareketsiz kalmayı gerektiren ishlerden bir sürede olsa kachınıyorum.
Shimdilik sonucun iyi olduğunu düshünüyorum.
Forumda Abilik sanı bana yakıshtırılıyorsa keramet bende değil, burada bulunan insanların ich güzelliğinin yansımasıdır.
Shu aralar oldukcha yoğunum; Bende oğlumu evlendireceğim.(senin gibi 30 unu gechmish müzminlerden birisiydi) İnshaallah güzel , heyecenlı ama bir o kadat da steresli olan bu ishleri halledeyim.
Eskisi gibi olmayacak ama foruma biraz daha sık katılmayı düshünüyorum.
sevgi ile ve sağlıkla kalınız.
borcugin
05-27-2007, 06:25 AM
S.A.
Hoşgeldin, geçmiş olsun abi, sağlığın umarım iyidir, seni aramızda görmek bizleri mutlu etti.
Selametle.
Demir Kağan
05-27-2007, 06:25 AM
Hosgeldin abi.
Gecmis olsun.
Ogluna da mutluluklar diliyorum. :)
DrAydan
05-27-2007, 06:30 AM
Hoş geldiniz Mustafa abi.Geçmiş olsun.Özlettiniz kendinizi...Oğlunuzu da tebrik ederim.Mutluluk her zaman onunla ve hepimizle olsun...
Qarshi
05-27-2007, 06:30 AM
Forumda Abilik sanı bana yakıshtırılıyorsa keramet bende değil, burada bulunan insanların ich güzelliğinin yansımasıdır.
Shu aralar oldukcha yoğunum; Bende oğlumu evlendireceğim.(senin gibi 30 unu gechmish müzminlerden birisiydi) İnshaallah güzel , heyecenlı ama bir o kadat da steresli olan bu ishleri halledeyim.
Eskisi gibi olmayacak ama foruma biraz daha sık katılmayı düshünüyorum.
sevgi ile ve sağlıkla kalınız.
Abilik sanının yakıştırılması sizin Abiliğinizdendir...
Genç kardeşime bir yastıkta kocamaları temennilerimle birlikte kazan yoklamalarından kaçış yok abi :lol:
şeker gama :mrgreen:
nesterin
05-27-2007, 06:37 AM
Mustafa bey geçmiş olsun
Oğlunuza mutluluklar diliyorum.Allah mesut etsin.
BOZ-OK
05-27-2007, 06:42 AM
Anaaa, Mustafa abi gelmis herkese tesekkur dagitiyormus... Hos geldiniz Mustafa abi, hormetler, ellerinizden operim... Sagliginiza duaciyiz abicigim... :cool:
Not: Bu Mustafa abi artik bana tesekkur vermez heralde... 4.5 dan 5 alip sinifi gecersek ne ala... :(
mustafa06
05-27-2007, 06:44 AM
Shu anda Evdeki gardiyan tepeme dikilmish kalk diye beni tehdit ediyor, yani ichishleri bakanım.:)
Kapatmadan önce sizlere samimi düshüncelerimi söylemek istiyorum.
İnsan sağlığını kaybettiğinde hayatta hichbir sheyin önemi kalmıyor.
Bu nedenle hichbir konuda kimseyi kırmamak, üzmemek gerektiğine inanıyorum.
Benim düshüncelerime tamamen zıd olan birisine dahi hoshgörü ile yaklashabiliyorsam, onun insan olduğunu aklımdam chıkarmıyorsam, inanıyorumki karshımdaki insanda bir gün bana aynı duygu ile yaklashacaktır.
Geriye doğru baktığımızda, Dünyada değishmez dediğimiz yoluna canlar verdiğimiz pek chok sheyin değishebildiğini ama geriye sadece sevginin ve saygının sayesinde insanlığın kaldığını görürüz.
Benim düstürm budur ve hep böyle olmaya chalıshtım.
Foruma katıldığım shu kısacık sürede, pek chok konuda benden farklı düshünen insanların bu bashlıktaki samimi duyguları ishte bu yaklashımın sonucudur.
Herkese tekrar sonsuz teshekkürler,
Allaha emanet olunuz.
NOT;BOZ_OK sana 4 yıldızlı teshekkür yolladım
kurshad
05-27-2007, 06:46 AM
Mustafa hocam hosgeldin. Ne guzel yeniden gormek aramizda..
yavuz
05-27-2007, 06:59 AM
Geçmiş olsun değerli Mustafa ağabey... Sizi tekrar aramızda görmekten ben kendi adıma büyük sevinç duyduğumu belirteyim, böyle resmi laflarla belirteyim ki; forumdaki önemli yerinizi anlayın. ;)
afsharkizi
05-27-2007, 12:03 PM
Gecmis olsun Mustafa Agabey... Sizi aramizda gørmekten tekrardan cok mutluyuz
wolfie
05-27-2007, 12:26 PM
Shu anda Evdeki gardiyan tepeme dikilmish kalk diye beni tehdit ediyor, yani ichishleri bakanım.:)
başbakan olmasın sakın.. :-)
Bu arada aramıza tekrar hoşgeldiniz...
nurhak
05-27-2007, 02:11 PM
Sevgili mustafa06 gelmiş geçmiş olsun,tekrar hoş geldiniz.
nogayhan
05-27-2007, 04:23 PM
S.A
Gecmis olsun,hosgeldiniz.
Kur_Sad
05-27-2007, 05:11 PM
Hoşgelmişsin ağabey...
Özlemiştim yazılarını...
Hoşgeldin abi. Yokluğunuzda bizimde buralarda sağlığımız biraz bozuldu. Agresif olduk, birbirimize sataşmaya başladık, dalaşmaya başladık. Dost kazanmak yerine belki de yeni düşman edindik. Senin virgülün var. Senin noktan eksik... Kırıldık-kırdık ama küsmedik-kin tutmadık.
Sonra bir bomba patladı abi, sağlığımız yerine geldi. Anladım ki, tencerenin içindeyiz. Ocağın altı açık. Hafif hafif terleme var. Gelen bir kaşık çalıyor kapağı kapatıyor. Bakıyor ki daha olmamış. Ocağın altını biraz daha açıyor.
Sonra biri gelip yine kaşığı çalıyor. Yine olmamış...
Lokma lokma yemek için pişirmeye çalışıyorlar abi. Bilmiyorlar ki biz pişmeyiz.
Biz ancak yanarız! Tıpkı, Bedr'de, Malazgit'te, Çanakkale'de yandığımız gibi...
************************************************** ********Hepimize geçmiş olsun. Evlenecek çiftlere de iki cihan saadeti diliyorum.
mehmetzela
05-28-2007, 09:48 AM
merhaba Mustafa abi, geçmiş olsun
ben forumun eski üyesiyim ancak sizin forumdaki yazılarınızı okuyalı iki ay kadar oluyor . forumdaki 2. zileliyim. ayrıca tahmin ederim özbekçeyi bilen 2. zileli de benim. :) . abi kimlerdensiniz?
eflatunn
05-28-2007, 01:27 PM
Mustafa abi çok geçmiş olsun.
Tekrar hoş geldiniz.
Oğlunuz için de mutluluklar dilerim.
mustafa06
06-10-2007, 10:28 AM
merhaba Mustafa abi, geçmiş olsun
ben forumun eski üyesiyim ancak sizin forumdaki yazılarınızı okuyalı iki ay kadar oluyor . forumdaki 2. zileliyim. ayrıca tahmin ederim özbekçeyi bilen 2. zileli de benim. :) . abi kimlerdensiniz?
Ben zilenin bir köyündenim ama uzun yıllar önce oralardan kopmushuz.
zaman zaman ziyaret ederim.
Her sheye rağmen kendimi zile olarak gördüğüm ichin daima zileliyim diye söylerim herkeste öyle bilir.
Kardeshim sizi tanımakta chok güzel, her sheyin gönlünüzce olması dileği ile
gurkan
06-10-2007, 11:09 AM
Mustafa Abi Telaşadan Hoşgeldin yazamışım.
Tekrar Hoşgeldin.
Benim Fikrimce Forumda Abilik En çok sana Yakışsa gerektir.:)
yavuz
06-10-2007, 11:24 AM
Ayrıca Gürkan, BoRaN, Alparslan'ı da bugün online gördük forumda...
Hepiniz de hoşgeldiniz. Allah ayırmasın bir daha.
mustafa06 abi seni ben Cumhurbaşkanı yaptım, kusura bakma artık daha yüksek makamlar yoktu elimizde... http://forum.arbuz.com/showthread.php?t=38822&page=11
Aybike
06-10-2007, 11:29 AM
hoşgeldin kardeş..gecmis olsun..icisleri bakanına selam..:)
mustafa06
06-18-2007, 09:20 AM
Aybike,
icisleri bakanına selam..
A.S
onunda sizlere selamı var
teginalp
06-18-2007, 02:06 PM
Ve Aleyküm selam ve rahmetullahü ve berakatühü.
Emil_Diniyev
06-18-2007, 05:25 PM
Tanimiram ama gecmish olsun. Tanri sifalar versin.
BuyukTuran
06-19-2007, 04:01 AM
Geçmiş olsun mustafa abi
hayırlısıyla foruma katılımınız devam eder inşalah;)
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.