PDA

View Full Version : Banlanan bir forumdaştan Oğuz hocaya sitem...

Temur
05-27-2007, 11:32 AM
Yazıklar olsun yazıklar olsun
Adminin böylesine yazıklar olsun
Herşey karanlık nerde insanlık
Moda yağcılık edene yazıklar olsun
Batsın bu site bitsin bu forum
Banlayıp da gülene yazıklar olsun
Açılmamış başlıklar teşekkürsüz mesajlar
Banlanan hesaplar benim mi olsun
Ben ne yaptım admin sana
Mahkum ettin beni ban'a
Her forumda bin mesajım var
Şikayetim kurucuya şikayetim kurucuya
Banlayan sen mi yoksa o mu bilemedim
Öyle bir banladın ki kendime gelemedim
Çıkmaz bir forumdayım kendimi bulamadım
Offf offff offff
Ben mi açtım ben mi açtım
Bu topiği yanlış yere ben mi açtım
Eksi rep vermek zevk olmuşsa teşekkürler yorulmuşsa
Forum bozulmuşsa ben mi yarattım
Batsın bu site bitsin bu forum
Banlayıp da gülene yazıklar olsun
Açılmamış başlıklar teşekkürsüz mesajlar
Banlanan hesaplar benim mi olsun
:D

Qarama
05-27-2007, 11:35 AM
:lol:
hani nerde bu millet? nerde hukumet?

Temur
05-28-2007, 04:50 AM
yazıklar olsun oğuz hocam milleti banlıyorsun öyle :D:D senin sonun yakın ama yarın bugün basacam mekanını :D:D hahahaha bir şantaj modasıdır gidiyor... bende modaya dahil oldumki demode demesinler... :D

Demir Kağan
05-28-2007, 04:51 AM
Cumartesi bekledik ama gelmedin, oyle basicam demekle olmuyor, delikanniysan gelceksin capooonnnn.

Laz ziya Demir. :lol:

oğuz
05-28-2007, 04:53 AM
yazıklar olsun oğuz hocam milleti banlıyorsun öyle :D:D senin sonun yakın ama yarın bugün basacam mekanını :D:D hahahaha bir şantaj modasıdır gidiyor... bende modaya dahil oldumki demode demesinler... :D

Demir'e dedimki bizim üstad gelecek...

Sonra;

Radyoda bir parça;bekledikte gelmedin şarkısı :lol:

salacak gama :mrgreen:

Temur
05-29-2007, 11:04 AM
hahahah demir de istihbarat gibi pis adam onun mekanını da basacam,abi bu arada yarın gelecem inşallah.

Demir Kağan
05-29-2007, 01:41 PM
hahahah demir de istihbarat gibi pis adam onun mekanını da basacam,abi bu arada yarın gelecem inşallah.

Capoooon, yeme bizi capoooon.

Temur
05-29-2007, 03:00 PM
bittin sen yarından sonra zat-ı perişan olarak gezeceksin , çünkü yarın orada olacağım :D birkaç arkadaşla geleceğim isimleri şöyle, memati nevzat abduley güllü,hikmet,eren,halil dayı ve ben biraz kalabalık olacağız, kişi başı 3 lahmacun yeriz ona göre hazırlığınızı yapın.

Demir Kağan
05-29-2007, 11:40 PM
bittin sen yarından sonra zat-ı perişan olarak gezeceksin , çünkü yarın orada olacağım :D birkaç arkadaşla geleceğim isimleri şöyle, memati nevzat abduley güllü,hikmet,eren,halil dayı ve ben biraz kalabalık olacağız, kişi başı 3 lahmacun yeriz ona göre hazırlığınızı yapın.

Capon ben yokum bugun. :lol:

oğuz
05-30-2007, 10:36 AM
Capon ben yokum bugun. :lol:

İkinizi bir araya getirmek deveye hendek atlatmaktan daha zormuş :lol:

Üstad bugün kısa bir ziyaret yaptı 6,5 saat gibi :lol: Hoş,güzel,aydınlatıcı,fikri bir sohbet oldu:shock:

bir kez daha hasbihal etmekten keyif aldım...

capon gama :mrgreen:

Temur
05-30-2007, 01:06 PM
hehehe bil mukabil abi 20 dk uğrarım diye girdiğim tükanından 6 saat sonra çıkmanın kıvancını yaşıyorum :D

Demir Kağan
05-30-2007, 01:56 PM
hehehe bil mukabil abi 20 dk uğrarım diye girdiğim tükanından 6 saat sonra çıkmanın kıvancını yaşıyorum :D

Hehe. Oğuz abinin orası öyle. :lol:

Temur
05-30-2007, 02:03 PM
:D:D üstat gıybetini yaptım hakkını helal et...

Scofield
05-31-2007, 11:39 AM
yeter banlama beni yah :) sana "warning" afisi yapmistim simdi de "temporary banned" afisi yapmak zorundakalacagim

oğuz
05-31-2007, 11:44 AM
yeter banlama beni yah :) sana "warning" afisi yapmistim simdi de "temporary banned" afisi yapmak zorundakalacagim

Senede 4 mevsim var sende ise 2 ...

Yaz yaz diyorsun yada kış.

Arkadaşlar;Forumun tüm renkleri ile yazışmaktan keyif alıyorum.Bu yaşa geldik hala yazışmalarımızda sizlerden birşeyler öğreniyoruz.Sizlerden tek bir ricamız oldu.oda burada adam gibi bir forum ortamı yaratmak istiyoruz,bir dostluk köprüsü kurmak istiyoruz,bir sayfada ne yazarsanız yazın,diğer sayfada hatır soracak kadar samimi olun istedik...

Hepsi bu !

Arkadaşlar;sizlerin mesajlarınızı silmekten,düzenlemekten,satır satır okuyup acaba mesaj kurtarırmı demekten,uyarı vermekten,işi çok ciddi boyutlara götürmekten ne keyif alıyoruz nede bu işi yapmak istiyoruz.

Biraz sakin,biraz hoşgörülü,biraz dostça...hepsi bu !

iyi yazışmalar...

Scofield
05-31-2007, 11:47 AM
baba, sen kafayi yorma vallahi billahi bu son :D

Temur
06-01-2007, 07:17 AM
scofield seni kim 9 kere fişledi :D:D

oğuz
06-01-2007, 07:20 AM
scofield seni kim 9 kere fişledi :D:D

Anne hanıma sor bakayım.Kek yaptığı zaman senimi mikser olarak kullanıyormuş:lol:

Temur
06-01-2007, 11:14 AM
hehehehe :D:D