View Full Version : İdeal Meslek Rehberiniz!:D
DrAydan
05-27-2007, 01:39 PM
Arkadaşlar adınızı soy adınızı yazın alta idealmesleyiniz çıkıyo.
Ve bunu yapanlardan rica ediyorum her kes kendisine çıkan ideal mesleyini buraya yazsin:D:-D
http://www.kotuvepis.com/meslekler.htm
İyi eglenceler...:D
nesterin
05-27-2007, 01:44 PM
kopyaladım
Buyuk insan
biz kim büyuk insan kim ha haha ha
Ehem sallanırda bu kadar sallanır.
Popcu dedi...bana...benki zamanında marketlerde pop calısyor diye iceriye girip alısveris yapmayan adam...bana popcu dedi.
kopyaladım
Buyuk insan
biz kim büyuk insan kim ha haha ha
Buyuk İnsan meslegi nedir? Aylık maası ne kadardır :D
nesterin
05-27-2007, 01:52 PM
Buyuk İnsan meslegi nedir? Aylık maası ne kadardır :D
maaşla büyük insan olunuyor mu?
DrAydan
05-27-2007, 01:53 PM
Bana da Geyik Avcısı çıktı...:D
maaşla büyük insan olunuyor mu?
Yok demek istedigim buyuk adamlık bir meslek degildir :)
Bana da Geyik Avcısı çıktı...
Kacıııın
DrAydan
05-27-2007, 02:02 PM
Yok demek istedigim buyuk adamlık bir meslek degildir :)
Kacıııın
Hayırdır bay Penguen:D...
Demir Kağan
05-27-2007, 02:32 PM
Yalanci bu yav.
Bekci dedi be! :D
Yalanci bu yav.
Bekci dedi be!
Belki gelecekte bekci olacan :)
Hayırdır bay Penguen
Forumda uyesinden moduna geyiklik yaptıgımız olmustur :) Ona ironi yapıyorum ;)
benay
05-27-2007, 03:30 PM
Valla benim dogru cikdi benim yapmak istedigim ve basvuracagim meslek cikdi...(meslegi soylemek istemiyom)
Karayılan
05-27-2007, 03:32 PM
VJ olacakmisim :D Aslinda yetenegim var ama :D
benay
05-27-2007, 04:06 PM
Deniz Baykalla evlenirsem Rahibe olacakmisim, Serdar Ortacla evlenirsem VJ olacakmisim, Papaz Benedikt 16 ile evlenirsem cadi avcisi olacakmisim.
Serdar Ortaca Haham cikta
Recep Tayyip Erdogan Vakainόvist (hic anlamadim)
Deniz Baykal yonetici
Bilge_Kagan
05-28-2007, 12:13 AM
Gokhan adimi yazmadan "copcu", yazinca "muhendiz" cikti. Vay be, insan hayati nelere bagliymis meger.
( bir de bunun eski surumunde buyuk kucuk harfleri farkli yazinca meslek degisiyordu, kaldirmislar onu. Hayal kirikligina ugradim )
DrAydan
05-28-2007, 02:22 AM
Yalanci bu yav.
Bekci dedi be! :D
Zaten yalan:D sadece gülmek,eglenmek için :Dbekçi bey...
Osmanlıda resmi tarihi kaleme alan kişiler.Günün olaylarını,gelişmelerini kayda geçerlerdi...
Vakanüvis gama :mrgreen:
benay
05-28-2007, 06:14 AM
Osmanlıda resmi tarihi kaleme alan kişiler.Günün olaylarını,gelişmelerini kayda geçerlerdi...
Vakanüvis gama :mrgreen:
Oguz size ne cikdi merak ettim.
Oguz size ne cikdi merak ettim.
Ben merak etmedim amma sırf sizin merakınızı gidermek için baktım...
Tiyatro Sanatçısı
Çıktı...
hamlet gama :mrgreen:
yavuz
05-28-2007, 06:25 AM
Soyadıma -mahlas olarak kullandığım- "Uşşaki" yazınca "Şair" çıktı, az-çok birşeyler biliyo bu site. Ama gerçek soyadımı yazınca "sekreter" çıktı, orası ayrı bir mevzuu. :lol: Belki de siyasi bir partide "genel sekreterlik"tir kast ettiği, kim bilir... ;)
benay
05-28-2007, 06:27 AM
Soyadıma -mahlas olarak kullandığım- "Uşşaki" yazınca "Şair" çıktı, az-çok birşeyler biliyo bu site. Ama gerçek soyadımı yazınca "sekreter" çıktı, orası ayrı bir mevzuu. :lol: Belki de siyasi bir partide "genel sekreterlik"tir kast ettiği, kim bilir... ;)
Valla banada sekreter cikdi ama su an sadece basvurdum ve yapmak isterim en cok turkiyede bak ortak olabiliriz insallah o zamana kadar evlenmem.
yavuz
05-28-2007, 06:33 AM
Ben, Recep Tayyip Erdogan yazdığımda, popçu(:lol:); yumuşak g ile (Erdoğan) yazdığımda peder(:lool:) çıktı... Ama itibar etmemek lazım, Muhsin Yazıcıoğlu'na da aynı şeyleri yazdı.
Devlet Bahçeli'ye, "uğursuz"; Recai Kutan'a, "düzenbaz"; Erkan Mumcu'ya, "hemşire"; Süleyman Demirel'e, "banker"(yeğeninden kinayeyle olsa gerek); Ahmet Necdet Sezer'e de, manikürcü(halkın dini duygularını törpülediği için herhalde) çıktı...
Bu web sayfası mahkemeye varilmeli. :lool:
yavuz
05-28-2007, 06:34 AM
Valla banada sekreter cikdi ama su an sadece basvurdum ve yapmak isterim en cok turkiyede bak ortak olabiliriz insallah o zamana kadar evlenmem.
Sekreterliğin ortaklığı mı olur? Ama olsun, senin için yaparız bir güzellik. :lol: Evleniriz de, hazır ortak olmuşken... :lol:
Psycho gama :mrgreen:
benay
05-28-2007, 06:41 AM
Sekreterliğin ortaklığı mı olur? Ama olsun, senin için yaparız bir güzellik. :lol: Evleniriz de, hazır ortak olmuşken... :lol:
Psycho gama :mrgreen:
aaa daha neler, tutturdun evlenelim diye yok yok istemem en iyisi sekreterlikden istifa edeyim ben
yavuz
05-28-2007, 06:42 AM
aaa daha neler, tutturdun evlenelim diye yok yok istemem en iyisi sekreterlikden istifa edeyim ben
Ne alakası var? Şaka yapıyorum ben... :lol:
DrAydan
05-28-2007, 06:45 AM
Ne alakası var? Şaka yapıyorum ben... :lol:
Aa neden şaka yapıyosun ki hazır kısmet ayağına gelmişken...:-D
yavuz
05-28-2007, 06:46 AM
Aa neden şaka yapıyosun ki hazır kısmet ayağına gelmişken...:-D
AzTV'de sana bir sabah programı yaptıralım istersen, doktor ablacığım... Kısmet filan diyorsun bir de. :twisted:
DrAydan
05-28-2007, 06:50 AM
AzTV'de sana bir sabah programı yaptıralım istersen, doktor ablacığım... Kısmet filan diyorsun bir de. :twisted:
Neden olmasın ama sabah programı zaten var AzTv de sen en iyisi başka bi proğram düşün damatcım:-D
yavuz
05-28-2007, 06:54 AM
Neden olmasın ama sabah programı zaten var AzTv de sen en iyisi başka bi proğram düşün damatcım:-D
Damat? Fesüphanallah!.. :evil:
Sabah programı olmazsa, başka birşey yaparız. Mesela, Türkiye'de (Kanal 7'de), Mahmut Tuncer'in programı var, onun gibi birşey olabilir. O da evlendiriyor milleti, ama şarkı da söylemen gerekir ara sıra, haberin olsun. :lol:
DrAydan
05-28-2007, 06:56 AM
Damat? Fesüphanallah!.. :evil:
Sabah programı olmazsa, başka birşey yaparız. Mesela, Türkiye'de (Kanal 7'de), Mahmut Tuncer'in programı var, onun gibi birşey olabilir. O da evlendiriyor milleti, ama şarkı da söylemen gerekir ara sıra, haberin olsun. :lol:
E söğlerim güzel sesim var zaten...:-D
yavuz
05-28-2007, 06:58 AM
E söğlerim güzel sesim var zaten...:-D
Sesin güzel olmasaydı, B planım da vardı benim. Sen çalardın, benay oynardı... :lool: Böylelikle kendimi sıyırayım işin içinden. :lol:
DrAydan
05-28-2007, 07:10 AM
Sesin güzel olmasaydı, B planım da vardı benim. Sen çalardın, benay oynardı... Böylelikle kendimi sıyırayım işin içinden. :lol:
Sen kendin çalsaydın daha güzel olurdu nasıl olsa bir aile sayılırsınız bir birinizin dilinden daha güzel anlarsınız:lool:
yavuz
05-28-2007, 07:27 AM
Ne çalışacam, ben hazırcıyımdır... Getirsin evine ekmeğini, beraber yiyelim benay'la. :lol: Her şeyi de benden beklememek lazım yahu! Şair adamım şunun şurasında... :cool:
eflatunn
05-28-2007, 12:53 PM
Fabrikatör
:) :)
Ben de sınavmış,üniversiteymiş diye boşa uğraşıyormuşum meğer.Kaderde varsa fabrikatörlük(ki kesin var)bir gün oluruz herhalde.:)
Aslında bazen düşünüyorum da şimdiye kadar(ilkokul 1.sınıftan mezun oluşuma kadar) eğitim için harcanan parayı biriktirip bankaya falan koysaydım bir fabrika falan kurardım herhalde.Yani test doğru.:cool:
Simdiki nesil ne guzel. Kitabını bile devlet veriyor :)
Karayılan
05-28-2007, 12:59 PM
Simdiki nesil ne guzel. Kitabını bile devlet veriyor :)Kime kitap veriyor devlet? Benim bildigim ilkokul bebelerine veriyor yanlizca baska verdigi var mi?
Kime kitap veriyor devlet? Benim bildigim ilkokul bebelerine veriyor yanlizca baska verdigi var mi?
Yoo simdi liseye falanda veriyorlar.
eflatunn
05-28-2007, 01:02 PM
Kime kitap veriyor devlet? Benim bildigim ilkokul bebelerine veriyor yanlizca baska verdigi var mi?
Bu sene lise öğrencilerine de dağıtmışlar.
Bakarsınız seneye de üniversitelere dağıtmaya başlarlar.
Seçim süreci yani.Beklenir.
Vallahi "iceri gire sıcak paradan milletini azıcık nasibini almıs yanı" dersiniz bilmem ama...guzel ya adam oturuyor devlet kitabını veriyor ne guzel :D
yavuz
05-28-2007, 01:06 PM
Bir dahaki seçim sürecine kaldı artık üniversitelilere kitap dağıtma işi... Hadi yırttım yine, üniveristeye gireceğim, kitap derdi olmayacak. :lol:
Karayılan
05-28-2007, 01:11 PM
Bak daha yeni duydum bunu. Devlet bazen guzel seyler de yapiyormus. :D :D
Bizde bal yok. Biz mezun olduk bebelere kitap dagıttılar biz lisdeden mezun olduk liseye dagıttılar ama neyseki (?!:shock:?!) univ. giremiyoruz gelecek seneye ins :)
Bana "Sapııııııkkkkk" diyor.
benay
05-29-2007, 02:20 PM
Bana "Sapııııııkkkkk" diyor.
Her sakanin arkasinda bir gercek var.
(hem senin itiraf bolumunde itirafin vardi...)
Her sakanin arkasinda bir gercek var.
(hem senin itiraf bolumunde itirafin vardi...)
Kavgada bile söylenmeyecek söylemler görüyorum...
sapITık gama :mrgreen:
yavuz
05-30-2007, 11:02 AM
Kavgada bile söylenmeyecek söylemler görüyorum...
sapITık gama :mrgreen:
benay benim korumam altında. :cool:
Ona göre gama :mrgreen:
benay benim korumam altında. :cool:
Ona göre gama :mrgreen:
Gözlemlerime dayanarak söylim...
Bu hususta ancak sen Benay'ın koruması altında olabilirsin :lol:
Daccord gama :mrgreen:
yavuz
05-30-2007, 11:16 AM
Gözlemlerime dayanarak söylim...
Bu hususta ancak sen Benay'ın koruması altında olabilirsin :lol:
Daccord gama :mrgreen:
Biz neremize dayanarak konuşuyoruz(???) gama :mrgreen:
Biz neremize dayanarak konuşuyoruz(???) gama :mrgreen:
Eeeeee bilemedim :rolleyes:
taşı gediğine koyan gama :mrgreen:
yavuz
05-30-2007, 11:21 AM
Eeeeee bilemedim :rolleyes:
taşı gediğine koyan gama :mrgreen:
Ben bile bulamadım nereye dayanaraktan konuştuğumu. :lol:
Ama benay istiyorsa neden olmasın? :lool: :lool: :lool: :lool: :lool: :lool:
Taş atma ama gama :mrgreen:
benay
05-30-2007, 02:23 PM
Ben bile bulamadım nereye dayanaraktan konuştuğumu. :lol:
Ama benay istiyorsa neden olmasın? :lool: :lool: :lool: :lool: :lool: :lool:
Taş atma ama gama :mrgreen:
Benay neyi istiyor olabilir Yavuzcukkk ?
O itirafla sapıklığın ne alâkası var, Sayın Benay? Ben sapık değilim. Hele hele "Sapııııkkkk" hiç değilim.
yavuz
05-31-2007, 06:41 AM
-cukk ekini? :lol:
Cuk diye oturdu gama :mrgreen:
Ya su mubarek gune 1 kala.....
Hic yakısıyor mu?
Benay-Yavuz;
normalde karısmam ama
aranızda Turlugu ile ovunen varsa;
bunlar ne kadar orflerimize,adetlerimize uyuyor?
Turk genci..?
yavuz
05-31-2007, 07:07 AM
Çağa ayak uydurmak gerek...
Muasır gama :mrgreen:
Biz neremize dayanarak konuşuyoruz(???) gama
Ben bile bulamadım nereye dayanaraktan konuştuğumu.
-cukk ekini?
Ya su mubarek gune 1 kala.....
Hic yakısıyor mu?
yeşilçama senaryo olur gama :mrgreen:
Çağa ayak uydurmak gerek...
Muasır gama
Geri kafalıyım.
Bununla kıvanc duyuyorum.
yavuz
05-31-2007, 07:15 AM
Geri kafalıyım.
Bununla kıvanc duyuyorum.
Atatürkçü ol biraz...
İrticacı gama :mrgreen:
benay
05-31-2007, 11:48 AM
Ben anlamadim Mgascikk bizim muhabetimizde bilimden baska ne oldugunu, ogreniyoruz birseyler iste, humanist ol insanlar... hakkinda biseyler ogrenmek iyidir.
benay
05-31-2007, 11:57 AM
O itirafla sapıklığın ne alâkası var, Sayın Benay? Ben sapık değilim. Hele hele "Sapııııkkkk" hiç değilim.
Sakaydi Turk
Ben anlamadim Mgascikk bizim muhabetimizde bilimden baska ne oldugunu, ogreniyoruz birseyler iste, humanist ol insanlar... hakkinda biseyler ogrenmek iyidir.
Mgas-cık nedir ya ?
bilim ve incanc vardır. Sayet bilim o inancı curuturse ona inanmayı keresiniz.
Benim anlayamadıgım Turklugu ile gurur diyen hatta daha ileri asamaya gecip ırkcılık yapacak derecede olan insanların Turklugu ne kadar yasayabildigi.
N'apacagım turanoid cıkıntısını, genini, kanını...
Turk kulturunu benimseyemedikten sonra ne onemi var bunların?
Burada boyle konusup sonra Turklugunuz ile ovunecekseniz bir daha dusunun derim "Acaba Turlugumuze ne kadar sahip cıkıyoruz" diye...
benay
05-31-2007, 12:10 PM
Mgas biz kulturumuzu yasiyoruz gormuyon mu su an T u r k c e yaziyorum, Turkce konusmak kulturu yasamakda demek Arap kulturunede yerim yok musluman Turkler gibi, hem bilseydim bu yazilara (-)18 veya (-)Mgas koyardim.
Mgas biz kulturumuzu yasiyoruz gormuyon mu su an T u r k c e yaziyorum, Turkce konusmak kulturu yasamakda demek Arap kulturunede yerim yok musluman Turkler gibi, hem bilseydim bu yazilara (-)18 veya (-)Mgas koyardim.
Tabi lugatınızda kulturun karsılıgı sadece yazıdır...:) Amma da yasatıyorsunuz ha :)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.