PDA

View Full Version : Sedat " Ozgur " Peker Karindashim .

KuMuKh
05-31-2007, 12:52 PM
Alnindan opuyorum , biliyorum gececek karanliklar .

YouTube - REİSE GÖSTERİLİR ANCAK BÖYLE İTİBAR...www.ozturkradyo.com

Demir Kağan
05-31-2007, 12:59 PM
Niye hapisteydi Sedat Peker?

Karayılan
05-31-2007, 01:04 PM
"Bir pich olup imparator olmaktansa, onurlu bir hich olmayi tercih ederim" ;)

oğuz
06-01-2007, 01:51 AM
Hakkında tek bildiğim Sivas sporun 1.lige çıkması için verdiği maddi ve manevi destek...

yiğidin harman olduğu yer gama :mrgreen:

Kur_Sad
06-01-2007, 07:50 AM
Olmadı şimdi Oğuz Hocam!..."Yiğidin harman olduğu diyar" sözü Bozok Yaylası için kullanılır...

Mikro-faşo gama :mrgreen:

yavuz
06-01-2007, 07:59 AM
Pek bir bilgiye sahip değilim Sedat Peker hakkında... Aslen kimdir, kimlerdendir acaba? :rolleyes:

oğuz
06-01-2007, 08:01 AM
Olmadı şimdi Oğuz Hocam!..."Yiğidin harman olduğu diyar" sözü Bozok Yaylası için kullanılır...

Mikro-faşo gama :mrgreen:

Geçiniz bir kalemde.Bu söz Sivas ile özdeşleşmiş bir sözdür...

harmana az kaldı gama :mrgreen:

Mgas
06-01-2007, 08:06 AM
12 Mart 2005 Tarihinde İstanbul Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şube Müdürlüğü tarafından yapılan Kelebek Operasyonu ile tutuklanmış ve İstanbul 9. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen dava 31 Ocak 2007 tarihinde karara bağlanarak, Sedat Peker, 14 yıl 5 ay 10 gün hapis cezasına çarptırılmıştır.

Peker ayrıca Örgüt Kurmak, Tehdit, İş Yeri Kurşunlama, Yaralama, Hürriyeti Tehdit, Yağma ve Sahte Kimlik Kullanma İddiasıyla İzmir 10. Ağır Ceza Mahkemesinde yargılanmaktadır.

...................

nesterin
06-01-2007, 09:27 AM
...................

http://img509.imageshack.us/img509/9917/hehevt1.gif (http://imageshack.us) http://img509.imageshack.us/img509/9917/hehevt1.gif (http://imageshack.us)

of çok güldüm

nesterin
06-01-2007, 09:28 AM
http://img509.imageshack.us/img509/9917/hehevt1.gif (http://imageshack.us) http://img509.imageshack.us/img509/9917/hehevt1.gif (http://imageshack.us)

of çok güldüm
eski defterleri karıştırmayın alla allaaaaaaaa

Mgas
06-01-2007, 09:30 AM
of çok güldüm
Neyine guldun ?

nesterin
06-01-2007, 09:47 AM
Neyine guldun ?

kim kimmiş onu öğrendik
ona güldüm
yazılanları okuyorum
sucuna bakıyorum
ortuşmuyor
ne yapıyım gulme tuttuuuu

Mgas
06-01-2007, 09:50 AM
kim kimmiş onu öğrendik
ona güldüm

:D:D:D:D..........

METE
06-02-2007, 08:46 AM
Cezasi agir olmasina ragmen bile bile teslim olmasi dusundurucudur .
Sanirim teslim olmasaydim delirecektim seklinde bir aciklamasi olmustu girdigi isler insani paranoyak yapar kursunun nereden gelecegini bilemezssin belki bir kurtulus yolu secti kendine .

Uzbey
06-02-2007, 09:18 AM
Her Ulkucu Baba gibi,2. memleketi Sakarya'dır.

Demir Kağan
06-02-2007, 09:34 AM
Ulkucu baba derken?

Bilge_Kagan
06-02-2007, 09:42 AM
Milliyetci kimligi altina saklanan bildigin mafya "baba"si demek oluyor.

Insanlar bir "mafya"yla nasil bu kadar gurur duyabiliyor anlamiyorum. Hele de milliyetciligi zirh olarak kullanan birine...

KuMuKh
06-02-2007, 10:32 AM
Yuvuq qıyınlı gün tanılır

Uzbey
06-02-2007, 04:39 PM
Milliyetci kimligi altina saklanan bildigin mafya "baba"si demek oluyor.

Insanlar bir "mafya"yla nasil bu kadar gurur duyabiliyor anlamiyorum. Hele de milliyetciligi zirh olarak kullanan birine...

Ulkucu Baba,Ulkucu Baba'dır.Ulkucu Mafya babaları kendilerine Mafya babası mı diyor??Hepsi "Ulkucu Baba" onların.

Ben Sedat Peker ile gurur duydugumu ya da duymadıgımı belirtecek birsey demedim sanırım,sozun baskalarına heralde.
Yanlızzzzzzzzzzz,su var ki,Ulkucu mafya piyasadan silinip,yerine PKK-Barzo-Talab. uzantılı Kurtcu mafya getiriliyorsa,Sedat Peker'in de,Alaattin Cakıcı'nın da destekcisi olurum!!!Eger gercek bir milliyetci olup haklı olarak her turlu mafyadan tiksinti duyuyorsanız,mafyanın kokten kazınması gerek,cunku sistem mafyasızlıgı kaldıramayacagından oturu,o bosluga illaki birileri coreklenecek,o coreklenenler de iste AKP'nin yaptıgı gibi Ulkucu mafyayı piyasadan silip,yol verdigi kopek soylarıdır!!!Sence Mafyalıgı "Sedat Reis" in mi yapması daha iyi yoksa Behcet Canturk gibilerin mi yapması daha iyi??

Uzbey
06-02-2007, 04:42 PM
Ayrıca 17 Agustos depreminden sonra kurdurdugu,gunlerce bizzat gelip denetledigi Asevinden dolayı da Allah Razı olsun kendisinden!
Simdi bunu da yanlıs anlamayın,goz boyamak,halkı kendine cekmek icin yaptı,sen de buna kandın demeyin!Adama helal olsun!!!

Mgas
06-02-2007, 04:42 PM
İllahi bir eskiyamız olacak yani :)

Karayılan
06-02-2007, 04:58 PM
Sedat Peker'i baskalariyla karistirmayin...

Tez zamanda ozgurlugune kavusasin Turkcu!

Uzbey
06-02-2007, 05:06 PM
İllahi bir eskiyamız olacak yani :)

Olacaksa adam gibi bi eskiya olsun!!!

Belki alakasızdır ama Topal Osman mııı?Yoksa Cerkez Ethem miii???

Seckjin Khan
06-02-2007, 05:16 PM
12 Mart 2005 Tarihinde İstanbul Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şube Müdürlüğü tarafından yapılan Kelebek Operasyonu ile tutuklanmış ve İstanbul 9. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen dava 31 Ocak 2007 tarihinde karara bağlanarak, Sedat Peker, 14 yıl 5 ay 10 gün hapis cezasına çarptırılmıştır.

Peker ayrıca Örgüt Kurmak, Tehdit, İş Yeri Kurşunlama, Yaralama, Hürriyeti Tehdit, Yağma ve Sahte Kimlik Kullanma İddiasıyla İzmir 10. Ağır Ceza Mahkemesinde yargılanmaktadır.

bu kadar suç işlemiş devleti karşısına almış ve kanunu hiçe saymış hala övüyorsunuz ha ?

çok üzüntü verici bi olay.bence kendinize örnek alıcak başkasını bulun.türkiyemizde kahramandan bol birşey yok nerede yasadışı adam orada kahramanlık ülkücü babalık bravo!

Karayılan
06-02-2007, 05:28 PM
devleti karşısına almışDevlet kim? Itin cakalin devletini ben tanimiyorum.

kanunu hiçe saymış Ite cakala yol veren kanunu da tanimiyorum.

Seder Peker'i ornek aldigim da yok ayrica ancak bolucuyu iceri atamayan devlet onu atiyorsa ben bu devleti tanimam!

Uzbey
06-02-2007, 05:32 PM
Seckjin,ustteki yazımı oku istersen!

Güzin Amca
06-02-2007, 05:48 PM
Sedat Peker kendine has,deli dolu birisidir. Sitesi her ne kadar Turancı olmayıp din birlikçi,yağcı,yalaka,üretemeyen,slogan milliyetçiliği yapan,saldırgan,küfürbaz,cahil ülkücü,bbp ci ve dinci karışımı,içlerinde Türk olmayan laz,çeçen,pomak,boşnak vs. gibi kişilerle (genelde) dolsa da (ki bu yüzden üye olmadım,sıkıysa bir solcu girsin oraya,edilecek küfürleri okuyun) severim kendisini.
Bir görevli ondan yüksek rüşvet istedi, vermeyip şikayet edince bir takım tezgahlarla içeri atıldı.

Hataları yok mudur? Vardır. Yarın değiniriz. Bugün geç oldu.

Uzbey
06-02-2007, 05:55 PM
Oooooo Guzin abla gelmis,salla gec mec degil yeni basladık daha!!!

Kur_Sad
06-02-2007, 10:53 PM
Kendisi ayrıca "uyuşturucuyla savaşan baba" olarak da tanınır...

Güzin Amca
06-03-2007, 12:07 AM
Oooooo Guzin abla gelmis,salla gec mec degil yeni basladık daha!!!

Ablasndan konuyu açarsan,bana enişte demen gerekir. Hatları karıştırma.
Bilgine.

Uzbey
06-03-2007, 03:56 AM
Eger Guzin Ablanın iletisi silinseydi bunu gonderip onun seviyesine dusmezdim ama,silinmemis..

Simdi guzelim,Dua et ki ablam yok,eger ablam olsaydı da su saatten sonra sen olmazdın fani i alemde!Namus kavramına pek onem vermeyenlerdensin sen heralde!Ama ben sana benzemem,ona gore!
Haddini hududunu bil de konus istersen,bel altından vurmaya calısırsan maalesef belinin alt kısmı kalmaz!

Güzin Amca
06-03-2007, 01:47 PM
Kötü bişey demedim. Yazdıklarıma kızıp birilerine yalakalanacan diye bana abla dedin, bende sana erkek olduğumu,olsam olsam enişten olabileceğini söyledim.

Burada fikirlerimizi yazıyoruz. Varsa fikrin yazarsın. Burası hakaret yeri değil. Hakaret eden,yanıtını anladığı dilden her daim alacaktır.Yazdıklarımı çürütmek yerine öyle abla teyze dersen, ne abla kalır ne teyze.

Neyse konuya dönelim.

Pekerin kötü bir insan olduğunu sanmıyorum. İyi tarafları medyada yansımaz. Samimidir. Yardımseverdir. Kötü taraflarını fazlasıyla biliyoruz. ''Bir gün canım kan içmek isterse, parayı bastırıp kan bankasından alırım'' gibi farklı yaklaşımı vardır.
Bir ilahiyat fakültesinin yapımında, isminin o fakülteye verilmesi konusunda yardım edebileceğini belirtmiştir. (''... üniversitesi sedat peker ilahiyat fakültesi'' olacaktı az daha.)
Öztürkler sitesinde Türkten başka, daha ziyade müslüman milletlerden Çeçen,Laz,Ermeni gibi halkların insanlarından oluşan bir üye topluluğu vardır. Örneğin çeçenler övülmektedir. Şu anda çeçenler Kumuk Türklerinin evini basıp yapmalıyor. Hadi ''Kumuk Türklerinden bana ne,çeçenler daha iyi'' dediniz. Çeçen teröristler Türkiye'ye çok zarar verdi, Türkiye'de otel bastı,gemi,uçak kaçırdı bilmezmisiniz?
''Terör olgusuna “iyi terörist”, “kötü terörist” şeklinde çifte standart içinde yaklaşırsak dolmaz. Genelkurmay''

Üyelerinin bir kısmı, sokak ağzıyla birer mini peker'dir. Daha ziyade, kimliği oturmamış kişilerin nemalanma veya dikkat çekme umuduyla ''aslan reis'', ''yaşa varol reisim'' gibi yağcı başlıklarla gün geçirilmektedir.
Ülkücü (mhp/bbp) tandansa uygun düşmeyen iletiniz,Türkçü fikirde de olsa tepki alır.. Üyeliğiniz linçe uğrar.

(Bkz. ''Devletin olmadığı yerde devlet gibi adamlar olur.'')
(Bkz. ''Teyzemin bıyıkları olursa eniştem olur'' Atasözü)

Mgas
06-03-2007, 01:54 PM
Olacaksa adam gibi bi eskiya olsun!!!

Belki alakasızdır ama Topal Osman mııı?Yoksa Cerkez Ethem miii???

Bizim niyetimiz: Olmasın.

Kendisi ayrıca "uyuşturucuyla savaşan baba" olarak da tanınır...

Kur_sad

Uyusturucu konusunda pek bir sey bilmiyorsunuz. Uyusturucudan eskiden kim para kazanıyordu, ozellestirme sonrası parası nereye akmaya basladı...

Peker sigara satanlarada savas actı mı ?

Mgas
06-03-2007, 02:04 PM
Ha bu arada bu sozler ne yahu. Erkek adamlarsınız yakısıyor mu? Erkek adam bu tip konuları konusmaz sadece yapar. Eger konusuyorsanız mahalle kadını agzına donusmustur.

"Agzını yırtarım senin" seklinde

Simdi bu Agzını yırtarım olunca mahalle kadını dili oluyorda "felc ederim" derince erkek adam dili mi oluyor ?

Alakası yok.
Kendinize gelin beyler.

Uzbey
06-03-2007, 02:49 PM
Kötü bişey demedim. Yazdıklarıma kızıp birilerine yalakalanacan diye bana abla dedin, bende sana erkek olduğumu,olsam olsam enişten olabileceğini söyledim.

Burada fikirlerimizi yazıyoruz. Varsa fikrin yazarsın. Burası hakaret yeri değil. Hakaret eden,yanıtını anladığı dilden her daim alacaktır.Yazdıklarımı çürütmek yerine öyle abla teyze dersen, ne abla kalır ne teyze.

Yahu kendi kendine senaryo mu yazıyosun?Ben bu forumdan bir Allah'ın kulunu tanımam etmem,kime niye yalaklanayım(yalakalanmak diye de bir sey yoktur)?Bir insanın senin yazdıklarına kızması ya onun ortaokul cocugu oldugunu gosterir,ya da fikir-cevap uretemedigi,karsılık veremedigi icin komplekse girdigini gosterir!Halbuki biz burda karsılıklı cevaplar seklinde(ikinci paragrafın basında senin de belirttigin gibi) konusabiliyoruz,yani birbirimizin yazdıklarına kızmak degil,katılmamak gibi bir durumdayız.

Ne yazdın da curuteyim ki zaten?Gec oldu yarın konusuruz demissin,ben de makaradan cevap yazdım.

Basta kotu birsey demedigini belirtmissin,demek ki yanlıs anlayan benim,ama abi diyebilecegin yerde(madem erkek oldugunu belirtme endisesi duymussun) eniste demeni ustu kapalı kufretme olarak algıladım,benim de o "Abla"yı kotu niyetle yazmadıgımı anlamıssındır umarım.Kusura Bakma!

Hakaret konusunda demek ki aynı fikirlere sahibiz ki,kendime hakaret olarak algıladıgım soze karsılık verdim,sen de benim yaptıgım hata karsısında yanlıs anlamalar silsilesi icinde bana uygun gordugun cevabı vermekte haklısın.

Tekrar soyluyorum yazdıgında curutulcek birsey yoktu,ama neden Abla dememe bu kadar taktın da "...ne abla kalır ne teyze" diyorsun?Eger rahatsız oldugun birseyse ozur dilerim,hepimizin vardır boyle zaafları,senin de bu olabilir.

Mgas'a ve cevreye verdigimiz rahatsızlıktan oturu de ozur dilerim.Yalnız Mgas,senin mahalle agzı dedigin bu dialog ve cok daha agırları,forumun maalesef pek cok sayfasında mevcut.

Mgas
06-03-2007, 02:52 PM
Mgas'a ve cevreye verdigimiz rahatsızlıktan oturu de ozur dilerim.Yalnız Mgas,senin mahalle agzı dedigin bu dialog ve cok daha agırları,forumun maalesef pek cok sayfasında mevcut.

Hepsine karsıyız. Zaten bayanlarımız boyle catısmalar yasamıyor. Turk genclerinin bu tip muhabbetleri hic guzel degil.

Uzbey
06-03-2007, 02:58 PM
Bizim niyetimiz: Olmasın.

2. sayfada yazdıklarımda ben de bunu belirttim ve sonra Yalnızzzzzz dedim.

Uyusturucu konusunda pek bir sey bilmiyorsunuz. Uyusturucudan eskiden kim para kazanıyordu, ozellestirme sonrası parası nereye akmaya basladı...

Peker sigara satanlarada savas actı mı ?
Uyusturucu eskiden PKK'ya para kazandırıyordu,sonra Ulkucu Babalar tarafından oraya kazandırılmamaya basladı,fakat simdilerde yine PKK'ya akıyor.Bunlar Turkiye icindekiler tabi,dısarda rant saglayanları bilmiyorum.

Sigara maalesef bir saglık tehdidi ya da Yahudilere rant unsuru olarak gorunmuyor,uyusturucu kadar tehlikeli aslında,ben "Milliyetciyim" ya da "Ulkucuyum" diyenlerin sigara icmesini de cok yadırgıyor ve yanlıs buluyorum!

Mgas
06-03-2007, 03:06 PM
Uyusturucu eskiden PKK'ya para kazandırıyordu,sonra Ulkucu Babalar tarafından oraya kazandırılmamaya basladı,fakat simdilerde yine PKK'ya akıyor.Bunlar Turkiye icindekiler tabi,dısarda rant saglayanları bilmiyorum.

Sigara maalesef bir saglık tehdidi ya da Yahudilere rant unsuru olarak gorunmuyor,uyusturucu kadar tehlikeli aslında,ben "Milliyetciyim" ya da "Ulkucuyum" diyenlerin sigara icmesini de cok yadırgıyor ve yanlıs buluyorum!

Ya iste bu Laz mafyası elini Kurt mafyasına bıraktı. falan filan...

ama ozellestirme sonrası PKK ya da akan var ama Orayada bir sekilde sekilde baglandı.

Uzbey
06-03-2007, 03:13 PM
ama ozellestirme sonrası PKK ya da akan var ama Orayada bir sekilde sekilde baglandı.

Anlayamadım ben bunu????:?

Mgas
06-03-2007, 03:28 PM
Anlayamadım ben bunu????

O zaman kalsın Uluebatlı daha acık dogru olmaz kanımca.

Uzbey
06-03-2007, 03:33 PM
Anladım anladım...