PDA

View Full Version : Forum.uz'dan Çıkan Bir Genç Nasıl Olur?

yavuz
06-03-2007, 08:13 AM
Gençler belli, kim oldukları belli, forum belli... İleride nasıl bir insan olur, Forum.uz çeşmesinden nasiplenen gençler?

(Demir Kagan, Bilge Kagan, Mgas, afsharkizi, yavuz vs. ;))

benay
06-03-2007, 09:48 AM
Ben hic bisey anlamadim ne demek istediklerini

Mgas
06-03-2007, 09:57 AM
Demir: Kes olacak torbacılıga baslayacak bu gidisle :)
Bilge: Siyasi-Komedye olacak :) Su Unlu kavugu ona verecez
Mgas: Gitgide zorlasıyor, dirayetim gosterecek banada. Yanısıra bilmiyorum planlarım var sadece.
Afsharkizi: İsi ve okuluna sadık. Parlak bir gelecegi olur heralde ama once nargileyi bırakması gerekecek :)
Yavuz: Daha buyuyecek abisi...

yavuz
06-03-2007, 10:09 AM
Yavuz: Daha buyuyecek abisi...

Büyüyünce nasıl olacak bu gençlik diye soruyorum ben de... :cool:

Köşe kapmaca gama :mrgreen:

Mgas
06-03-2007, 10:12 AM
yavuz;

iste gelecegin hakkında tam bir yorum yapmak icin tam bir kisiligin oturmus olması, o romatizmden biraz arınmıs olması gerekiyor insanın. Yani dahan buyuyecen o kıvama gelecen sonra...:)

yavuz
06-03-2007, 10:14 AM
yavuz;

iste gelecegin hakkında tam bir yorum yapmak icin tam bir kisiligin oturmus olması, o romatizmden biraz arınmıs olması gerekiyor insanın. Yani dahan buyuyecen o kıvama gelecen sonra...:)

Başköşeyi kaptın ama gama :mrgreen:

Mgas
06-03-2007, 10:19 AM
Başköşeyi kaptın ama gama

Ozenti olma gama ;)

yavuz
06-03-2007, 11:15 AM
Ozenti olma gama ;)

"Kuşe-i ciger" anlamında... ;)

Kaside gama :mrgreen:

Karayılan
06-03-2007, 11:23 AM
Yil 2036

Demir: Amatem'de tedavi goruyor
Mgas: Malavi Buyukelcisi olmus
yavuz: Yazigi siirler yuzunden dustugu mapus damindan yeni cikmis
afsharkizi: Doktor olmus

Sonra hepsi Turansoyu'nun cenazesinde bir araya gelir, eski gunleri anarlar :D:D:D

yavuz
06-03-2007, 11:30 AM
yavuz: Yazigi siirler yuzunden dustugu mapus damindan yeni cikmis

İstikbalde evlilik yok demek... :(

Sonra hepsi Turansoyu'nun cenazesinde bir araya gelir, eski gunleri anarlar :D:D:D

Sen hala orada mı kaldın? :lol:

Karayılan
06-03-2007, 11:32 AM
Arasira gelir bi surahi su dokersiniz artik :(

yavuz
06-03-2007, 11:34 AM
Arasira gelir bi surahi su dokersiniz artik :(

Mahpus damlarından fırsat bulursam, "bizzat"(;)) sularım bile. :lol:

Bilge_Kagan
06-03-2007, 12:32 PM
30 sene sonra falan desek...

Mgas: Dunyanin son supergucu "Buyuk Malatya Devleti" sinirlari icinde bir akil hastanesinde

Demir: "Merdane" baskisi altinda isten eve-evden ise

eflatunn ( bu 30'dan cok daha yakin bir gelecek olabilir aslinda ): OSS'yi kazandigi halde kafayi siyirdigi icin universiteye giremedi. Bir sekilde Malatya'ya ulasti. Mgas'in yaninda Goebbels misali calismaya basladi. Mgas devrilince kendisi de Rize Turist Cayi icerek intihar etmeyi denedi, basarili olamadi.

yavuz: BBP'de omrunu curuttu. Sonra bir gun BBP'den bir kisim uyeler "Muhsin Yazicioglu kendini kral etti, burasi cok acayip bir yer oldu artik, kalkin gidek" diyerek yeni bir olusuma gidince, BBP'den birer ikiser o olusuma atlama oldu. yavuz da parti gelenegi hesabi atladi, sonra bir daha bir daha derken benim avatardaki elemana donustu ( Rufus da iyi ziplar bakmayin oyle gorundugune :lol: )

Bilge_Kagan: Sokak kariyerine kaldigi yerden devam etti, hayatini siradan bir kes mi yoksa yerel bir tirt mafya olarak mi surduruyor bilinmiyor. En son Balikesir otobus yazihaneleri civarinda cay markasi calarken gorulmus.

birilerinin yasini kucultur devam ederim belki, hosuma gitti :lol:

Mgas
06-03-2007, 12:44 PM
Mgas: Dunyanin son supergucu "Buyuk Malatya Devleti" sinirlari icinde bir akil hastanesinde

eflatunn ( bu 30'dan cok daha yakin bir gelecek olabilir aslinda ): OSS'yi kazandigi halde kafayi siyirdigi icin universiteye giremedi. Bir sekilde Malatya'ya ulasti. Mgas'in yaninda Goebbels misali calismaya basladi. Mgas devrilince kendisi de Rize Turist Cayi icerek intihar etmeyi denedi, basarili olamadi.

Halbuki onceden cocukları halletmek gerekiyordu. Sonrada askerlerin bizi bir bahcede yakması lazımdı. Akıl hastanesine dusecek adam mıyım ben? (Oyleyim :P )

Bilge_Kagan
06-03-2007, 12:47 PM
eflatunn cocuk dusunuyor mu dusunmuyor mu, dusunuyorsa alti tane mi dusunuyor, cocuklari da kendisi gibi yesil cayci mi olur bilemedigim icin biraz yuvarlak yazmaya calistim.

Seninle alakali kisma kendin zaten deginmissin :)

Mgas
06-03-2007, 12:59 PM
http://www.karikatur-cartoon.de/politik/adolf_hitler.jpg

Artık huzur icinde akıl hastanesine dusebilirm :)

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/1/1d/Eva_berghof.jpg :D

yavuz
06-03-2007, 01:14 PM
Insallah...Hemde en iyi doktorlardan ... PROFFESOR TUGCE DERSINIZ ARTIK

Oooo, inşallah bakalım. Ben Başbakan olunca kabineye seni de alırız artık. "Sağlık Bakanı Prof.Dr. Tuğçe" ;)

Taşlar yerine oturuyor gama :mrgreen:

afsharkizi
06-03-2007, 01:19 PM
Oooo, inşallah bakalım. Ben Başbakan olunca kabineye seni de alırız artık. "Sağlık Bakanı Prof.Dr. Tuğçe" ;)

Taşlar yerine oturuyor gama :mrgreen:

Evet birde avrupada okumus...

yavuz
06-03-2007, 01:23 PM
Evet birde avrupada okumus...

Tamam oldu bu iş, şimdi sıra Bilge Kagan'ı kandırmakta... Amaaaan, ona da doğru yolu göstermekte yani. :uups:

Afsharkizi'na ithafen bir şiir bulalım gama :mrgreen:

Demir Kağan
06-03-2007, 04:16 PM
Bilge Kagan, Universiteye girmis, hazirlik ve sonraki uc seneyi dereceyle bitirmis ve dorduncu senesinin ikinci doneminde tanistigi ve hastasi oldugu hatunun tiki olmasi sebebiyle okul falan dinlememis, yarim donem dememis gelmisini gecmisini ve gelecegini cope atmistir. Bilge, hatunla evlilik hayalleri kurarken hatunu kendi yataginda en yakin arkadasiyla yakaladiktan sonra elleriyle onlari paramparca etmis, bobreklerini satmis ve Italya'ya kacmistir. Burada organ mafyasina bulasan Bilge, fen lisesinden kalma bilgileriyle organ nakli yapmaya baslamistir. :lol:

Mgas, Buyuk Malatya Devleti keyfi politikasi sebebiyle halkin ayaklanmasi sonucu halkin elleriyle yikilmasinin ardindan kendini dine vermistir. Inzivaya cekilir. Cekilir cekilmesine ama seytandir bu, durter, her bir seyi yapar. :lol: Tekrar ulkenin basina gecmeye karar veren Mgas, krali tam oldurecekken yakalanir ve asilir. :lol:

Kur Sad, ulku ocaklari genel baskani olduktan sonra gozunu mhp genel baskanligina dikmistir. Genel kurulda adayligini ilan eden Kur Sad, genel kurul cikisi meczup bir ulkucu tarafindan kursuna dizilerek olmustur. :cry:

yavuz, afsharkizi'nin Mecnun'u olmaya karar vermistir. Yeri gelir Ferhat olur, Usak'ta dag gelmeye cikar, yeri gelir Mecnun olur coller asar. Ancak ne var ki bu ask imkansizdir.. Cunku afsharkizi bir baskasiyladir.. :cry: Bunu ogrenen yavuz, intihar etmeye kalkar. Basina silahi dayar ve tetigi ceker. Ama o da ne yavuz silaha mermi koymayi unutmus. Bu bana bir sans diyen yavuz dillere destan siirler yazmaya baslar.. Bu sefer gonlunde Seyma. Ondan sonra da yavuz'u goren olmamistir zaten.

Afsharkizi, tip okumaya gittigi Amerika'da bir Hintli ile tanisir. Bu inekseverden etkilenir, asik olur ve ona evlenme teklifi eder. Ve hatta ondan daha once kesmis oldugu inekler icin af diler, o da "benden degil Inekus'tan af dile" der ancak ne var ki o da afsharkizi'na karsi bos degildir. Evlenirler ve Hindistan'a yerlesirler. Bir duzine cocuklari olur. Onlari ganj nehrinde yikadiktan sonra tekrar Amerika'ya donerler. Mutlu mesut yasarlar.

Benay, Lise'de bir Arap'a asik olur. Omru billah bu Arap'in pesini birakmaz, kulun olayim, kolen olayim der, falan der filan der. Bu Arap okumaya Norvec'e gider. Norvec'te bir kiza asik olur. Ne var ki bu kiz bir Turk kizidir ancak Benay degil ama Benay'in bildigi bir kizdir. Benay Arap'in yanina gider ancak Arap "baskasini seviyorum" der, Benay hep seni sevdim ve sevecegim der dedikten sonra intihar eder. Aglayani yoktur.

Black Cat, Benay'in sevdigi Arap'in sevdigi kizdir. Ancak yine ne var ki, Black Cat'in gonlu baskasina aittir. Sevdigiyle evlenip ulkesine donen Black Cat, 150 yasina gelmis Islam Kerimov'u devirmek icin halki devrime sevkeder. O artik onemli bir siyaset kadinidir. Ulkesi icin yapmayacagi sey yoktur. Bu sebeptendir ki "beni arka plana atiyorsun" diyen kocasini bosamistir. Ulkesinin basina gecen Black Cat onemli calismalar yapar ve Turk Birligi icin omrunu harcar. Derken bir gun, "ne isim var yaa? hayat bana guzel" deyip istifa eder, alkol sigara vs. derken misler gibi yasar. :lol:

Eflatunn, OSS'ye 7 kere girip kazanamamanin verdigi aciyla kendini daglara taslara vurur. Anarsit, terorist falan olur. TKP militani olan Eflatunn, yedi yuz elli ABD askeri oldurur. Ardindan zip zip ziplarken vurulur. :lol:

Bakma, Almanya'dan kesin donus yapma karari almis ve Denizli'ye yerlesmistir. Bir gun, "of anam hatuna bak" derken biraz sesli dusunmus oldugunu farkettikten sonra basina yedigi cantayla bayginlik gecirmistir. Cantayi kafasina vuran hatun Bakma'ya suni solunum yapar. Ama o da ne? Hatun Bakma'nin gozlerinden etkilenmis ve oracikta Bakma'ya asik olmustur. Bakma da kendine gelmis ancak gozlerine dikilen o iki gozu gorunce utanmistir. "Bakma, bakma" der Bakma. Kiz ne oldugunu sordugunda da "hiic ooole iste" der. Oyle boyle derken kizin abisi olanlari gormustur. Oracikta kisini de kursuna dizer. :lol:

Kaptan-i Derya, Derya diye bir hatuna tutulmustur. Bu hatun da deniz tutkunudur. Birlikte bir adaya yerlesirler. Gel zaman git zaman coluk cocuk yaparlar. Kaptan-i Derya, ayrica Buyuk Malatya Devleti icin calisiyordu. Kral Mgas bir sure onlarin yaninda kalmisti. Derken Mgas geri gitme karari aldiktan sonra, "ferman padisahundur" deyip onu yollar. Kendi yasamina devam eder, esi ve cocuklariyla mutlu bir hayat surer.

HerqezTurqtur, bir gun Hollanda sokaklarinda "hepiniz Turksunuz lan gavurlar" derken bir grup dazlak kel kafanin saldirisina ugrar. Bunu kendine yediremeyen HerqezTurqtur ulkucu arkadaslariyla bu dazlaklari tek tek yakalar ve oldurur. Hollanda polisiyle de catisan HerqezTurqtur omur boyu hapse mahkum edilir.

Demir Kagan, bir bucuk sene sonra olan evlenme planini bir an evvel gerceklestirebilmek icin canla basla calisir. Yemez, icmez, gezmez, tozmaz, alkol de icmez, sigara da icmez efenim para biriktirir. Sevdicegiyle evlenir. Devlet Sah isimli bir kizi, Sehinsah isimli bir oglu dunyaya gelir. Mutlu mesut yasarlar bir omur boyunca. :cool:

Devam edecek.. :)

Mgas
06-03-2007, 04:50 PM
Off abi naptın sen dizisini cekelim bunun :D

Benay: Ask,mesk,Irk,Arap...derken arap arkadası Benayın kendini aldattıgına karar verir ve Benay'ı once oldurme sonrada kendi kafasına sıkmaya karar verir ancak uygulama sırasında kendisini yaralar ve asiretini cagırır. Bu arada suikast giriminden kurtulan Benay kacar,saklanır. Asiret didk didik Benay'ı ara ve en sonunda bulur ancak asiret lideri Benay'a asık olmustur bu sebeple infaz kararını geri ceker ve Benay'ı alır. Kendi elemanlarını kursuna dizdirtir :D

DRAydan: Evlenir, Buyuk Malatya Devleti Karabag'ı alınca gelip bolgede doktorluga baslar :D

Uluebatlı: Ailesi olur cocukları olur iyi bir vatandas olarak yasar. Arada bir sesinide gurlestirir tabii ama daha ileri gitmemelidir ;)

Eflatunn: Hmm O'nun gelecegine henuz karar vermedim :)

Uzbey
06-03-2007, 04:53 PM
Bacha nasıl olur acaba??

Kaptan-i Derya
06-03-2007, 05:06 PM
Bacha nasıl olur acaba??

aslinin Türk oldugunu ögrenir ve oracikta intahar eder.

benay
06-03-2007, 05:20 PM
Simdi beni hintliye verdiniz ha.. Hani olmaz diyordunuz... Artist mi bari.. Aslinda arap olsaydi hehehe...
Ben seninle yer degistirmeye raziyim sen Arap'i al bana Hint'i ver baksana benim sonuma black cat benimkini kapmis oluyor bende intihar ediyormusum.

afsharkizi
06-03-2007, 05:25 PM
Ben seninle yer degistirmeye raziyim sen Arap'i al bana Hint'i ver baksana benim sonuma black cat benimkini kapmis oluyor bende intihar ediyormusum.

Diyelimki sende yeniden hayata dönüyorsun.. gözünü aciyorsun hastanede karsinda yigitmi yigit delikanli øz bir türk duruyor ve o an asik oluyorsun :uups:

benay
06-03-2007, 05:32 PM
Diyelimki sende yeniden hayata dönüyorsun.. gözünü aciyorsun hastanede karsinda yigitmi yigit delikanli øz bir türk duruyor ve o an asik oluyorsun :uups:
hala hasta oldugumu dusunurum delikanli bir turk yabanci bir yerde her zaman karsilanmaz hemen hoplardim ustune kacirmazdim

afsharkizi
06-03-2007, 05:35 PM
hala hasta oldugumu dusunurum delikanli bir turk yabanci bir yerde her zaman karsilanmaz hemen hoplardim ustune kacirmazdim

Desene hemen dügün

Qarama
06-03-2007, 05:37 PM
beni de "of anam hatuna bak" dedigim kizin abisi vurdu'ya malesef benayin dügününde höyle gaydiri gubbak cemilemi oynayamayivecez gari :(

Demir Kağan
06-04-2007, 07:24 AM
Dun gece kafam bir milyondu ve dokturmusum. :lol:

DrAydan
06-04-2007, 07:36 AM
:bounce:UNUTULANLAR UNUTANLARI ASLA UNUTMAZLAR.HELE İKİNCİ KERE UNUTANLARI ASLAAAAAAAA:grinears:

Demir Kağan
06-04-2007, 07:47 AM
Devam edecegim yazmisim doktor, ederim de icabinda. :cool:

yavuz
06-04-2007, 08:10 AM
yavuz, afsharkizi'nin Mecnun'u olmaya karar vermistir. Yeri gelir Ferhat olur, Usak'ta dag gelmeye cikar, yeri gelir Mecnun olur coller asar. Ancak ne var ki bu ask imkansizdir.. Cunku afsharkizi bir baskasiyladir.. :cry: Bunu ogrenen yavuz, intihar etmeye kalkar. Basina silahi dayar ve tetigi ceker. Ama o da ne yavuz silaha mermi koymayi unutmus. Bu bana bir sans diyen yavuz dillere destan siirler yazmaya baslar.. Bu sefer gonlunde Seyma. Ondan sonra da yavuz'u goren olmamistir zaten.

Ohaa, benay'dan sonra bir de afsharkizi!.. :shock: Yok artık! (Gerçi benay'dan iyidir de...) Olmaz öyle şey! :evil:

Şeyma olayı başlamadan bitti gama :mrgreen:

Demir Kağan
06-04-2007, 08:11 AM
Ben olur demedim ki genc, olacak dedim. :cool:

black_cat
06-04-2007, 09:52 AM
Benay, Lise'de bir Arap'a asik olur. Omru billah bu Arap'in pesini birakmaz, kulun olayim, kolen olayim der, falan der filan der. Bu Arap okumaya Norvec'e gider. Norvec'te bir kiza asik olur. Ne var ki bu kiz bir Turk kizidir ancak Benay degil ama Benay'in bildigi bir kizdir. Benay Arap'in yanina gider ancak Arap "baskasini seviyorum" der, Benay hep seni sevdim ve sevecegim der dedikten sonra intihar eder. Aglayani yoktur.

Black Cat, Benay'in sevdigi Arap'in sevdigi kizdir. Ancak yine ne var ki, Black Cat'in gonlu baskasina aittir. Sevdigiyle evlenip ulkesine donen Black Cat, 150 yasina gelmis Islam Kerimov'u devirmek icin halki devrime sevkeder. O artik onemli bir siyaset kadinidir. Ulkesi icin yapmayacagi sey yoktur. Bu sebeptendir ki "beni arka plana atiyorsun" diyen kocasini bosamistir. Ulkesinin basina gecen Black Cat onemli calismalar yapar ve Turk Birligi icin omrunu harcar. Derken bir gun, "ne isim var yaa? hayat bana guzel" deyip istifa eder, alkol sigara vs. derken misler gibi yasar. :lol:

hehehe bunu ne yaw drama:) siyaset bölumunu sevdim:cool:

yavuz
06-04-2007, 10:02 AM
Bilge Kagan: Cartel medyalığına soyunacak... Olmazsa, siyasi parti kuracak. O da mı olmadı? Tarihçilikte kendini deneyecek. Görün; 21.yüzyılın Heredot'u olmazsa... :cool:

Mgas: Malatya'da ayrılıkçı eylemlerde boy gösterecek. Deniz Gezmiş'ten farksız olmaz sonu...

Kur_Sad: MHP Genel Başkanı olacak, sonra partileri birleştireceğiz, ben partinin başkanı olacağım, o hiç olumsuz tepki vermeyecek. Genel Sekreterlik görevini üstlenecek. Sonra Cumhurbaşkanlığı seçimleri geldiğinde bana "bu irticacıdır" diyecekler ve Kur_Sad'ı aday göstereceğiz. Sonrası malum... :cool:

Afsharkizi: Sağlık Bakanı'm işte... Profesör ayrıca. :P

Benay: Benim peşimden çok koşacak da, yüz vermeyeceğim. :cool:

Black_Cat: Evrim geçirip, Van Kedisi olacak... Daha orjinal ve yerli...

Kaptan-i Derya: Olduğu gibi kalacak, ya da şöyle söyleyelim; adam gibi adam olacak!..

HerqezTurqtur: Sırasıyla; Ülkü Ocakları, Türk Ocakları ve Alperen Ocakları Başkan Yardımcılıkları yapacak... Ben başbakan olunca, genel sekreteri olacak benim partimin... ;)

Demir Kagan: Bir halt olmaz bundan! :lol: Ama zorlarsak, Oğuz abinin çırağı olabilir... Oğuz AMCA pardon. ;)

yavuz: Aa ben... :uups: Alperen Ocakları'na sızacak, bu arada şiirleriyle tanınmaya başlanacak. Yazdığı piyesler kapalı gişe oynanacak. Alperen Ocakları'nda yüksek yerler teklif edilecek, kabul etmeyecek. Necip Fazıl'ın Büyük Doğu hareketini yeniden canlandırmaya çalışacak. Ancak başaramayacağını anlayınca Alperen Ocakları bünyesinde benzer icraatleri olacak. En son BBP'de Muhsin Yazıcıoğlu devri bitince başa o geçecek ve MHP ile birleşme söz konusu olacak. Sonra Başbakanlık ve emekliliğinde tekrardan şiir ve piyesler...

Hayalperest gama :mrgreen:

eflatunn
06-04-2007, 02:24 PM
Eflatunn, OSS'ye 7 kere girip kazanamamanin verdigi aciyla kendini daglara taslara vurur. Anarsit, terorist falan olur. TKP militani olan Eflatunn, yedi yuz elli ABD askeri oldurur. Ardindan zip zip ziplarken vurulur. :lol:

Bu nedir ya!:)
Herkes kafayı sıyıracağımla ilgili ne kadar emin konuşuyor.:D

Benim Malatya'da ne işim var Allah aşkına.:D 18 senedir bıkmışım zaten Malatyalılardan.(Mgas yanlış anlama)

eflatunn cocuk dusunuyor mu dusunmuyor mu, dusunuyorsa alti tane mi dusunuyor, cocuklari da kendisi gibi yesil cayci mi olur bilemedigim icin biraz yuvarlak yazmaya calistim.

çocuk mu? :shock: altı mı? :shock:
Bu da nereden çıktı şimdi.
Daha yaşayacak çok şeyim var.:D

eflatunn
06-04-2007, 02:35 PM
Afsharkızı: Gurbet ellerde,kendisiyle uğraşanlarla sürekli dövüştüğü için bünyesi bağışıklık kazandı.Her gün düzenli olarak,belli dozlarda birilerine dayak atma ihtiyacı duyduğundan bir karate okulu açtı.Aynı zamanda doktor da olduğu için kafası,gözü dağılanları da kendisi tedavi ediyor.Kendi ekmeğini kendisi çıkarıyor yani.Parayı buldu,köşeyi döndü.

Mgas: Genişletilmiş Malatya Projesi'ni hayata geçirmesine artık bir adım kalmıştır.Kendisi için en büyük engel Elazığ'dır.Kendilerini çok sevmesine rağmen Elazığlılarla bir türlü mütabakata varamamaktadır.Sevmeyi bir hormon depreşimi olarak gören Mgas yapayalnız bir ömür çürütmektedir.Yalnızlığın da verdiği sıkıntı ile kendini Antarktika'ya vurur.Bir süre sonra Malatya'nın sınırlarını oraya kadar genişletecektir.Orada kendi iglosunda penguenleriyle beraber mutlu mesut yaşar.

Benay: 'Büyük lokma ye,büyük söz söyleme' sözünü unutan Benay aslında Arap bir ailenin öz kızı olduğunu öğrenir.Aile Benay'ı beşik kertmesi yaptığı için yağız bir Arap delikanlısıyla evlenmek zorundadır.Benay evden kaçar.Yolda bir gençle tanışır,biribirilerine tutulurlar.Bir süre sonra bu gencin de Atatürkçü bir grubun Paris ilçe teşkilatına :lol: bağlı bir üyesi olduğunu öğrenir.En sonunda dayanamaz ve kendini intahar eder.:lol: Mezarı Ankara-Rasattepe halk mezarlığındadır.

Turansoyu: Kendini Türkçe'nin doğru kullanılmasına adamış olan Turansoyu bir zaman sonra TDK'da kadrolu eleman olarak çalışmaya başlar.Büyük başarılara imza atar.Kendisine bu
başarılarından dolayı düzenlenen törende 'bu plaketi başarılarınızın bir karşılığı olarak kabul edin' denilince kalp krizi geçirir.Son nefesinde bile 'ne plaketi? plaket değil ödül,ödül.Türkçe konuşun Türkçe ' diye sayıkladığına dair bir rivayet vardır.Mezarı TDK'nın bahçesinde, büyük kapıdan girince,soldaki erik ağacının altındadır.

Seckjin Khan:İksisat okumasına rağmen 'uzaya çıkan ilk Türk' olma arzusundan vazgeçmedi.Eflatunn'u da yanına ortak alarak Türkiye Ulusal Havacılık ve Uzay Dairesini(TUHUD) :lol: kurdu.Bir süre sonra dünyaya çarpacak olan göktaşını durdurmak üzere görevlendirildi.Görevini başarıyla yerine getirdi.Ancak bir daha dünyaya dönmedi.Şimdilerde o gezegen senin, bu göktaşı benim gezip duruyor.Uydu üzerinden kimi zaman hal hatır sormak için arıyor.

Yavuz: Ayran gönüllü oluşu yüzünden yalnız kaldıBu sebepten kendini siyasete adadı.BBP'den adaylığını koyan Yavuz Afyon'dan milletvekili seçildi.Bu arada eski çekişmeler bitmiş Mete ve Yavuz arasında büyük ve derin bir dostluk başlamıştır.Deyimi yerindeyse kanka olmuşlardır.

BüyükTuran: Bursa ile Gaziantep arasında mekik dokuyan BüyükTuran renkli ev arkadaşlarıyla daha fazla uğraşamadı.Bir gün hepsini teker teker camdan aşağı attı.30 yıla mahkum oldu.O zamanlar ev arkadaşlarının gözlerinin içine sokarcasına koyduğu Turan bayrağını şimdi hapishanedeki ranzasının başına astığı söyleniyor.

Black_cat: 2007 yazında Türkiye'ye gelen Black_cat,eflatunn'un tüm itirazlarına rağmen Avrupa yakasını 'tek başına dolaşacağım' diye tutturmuş ve kaybolmuştur.Cep telefonunun şarjı da biten Black_cat'e hala ulaşılamamıştır.Görenler veya yerini bilenlerin şu numarayı aramaları rica olunur.05.. ... .. ..

Dr.Aydan: Çocukları çok sevdiği için evlendikten kısa bir süre sonra çocuğu oldu.Şimdilerde bir düzinesi erkek,bir destesi de kız olmak üzere 22 tane çocuğu var.Doktorluğun yanında hobi olarak aşçılık yapmaya başladı.Kimi zaman ameliyatlara elinde kepçeyle girdiğini söyleyenler de oldu.:lol: Yaptığı lezzetli yemekler sayesinde Azerbaycan Mutfağını dünyaya tanıttı.Şimdilerde hem başarılı bir doktor,hem de ünlü bir aşçı olarak tanınıyor.

Demir Kağan: Bir buçuk seneyi de bekleyemeden sevdiği kızla evlenen Demir İstanbul'dan Tekirdağ'a göçtü.Orada Tekel fabrikasında çalışmaya başladı.Zamanla tecrübeleri sayesinde de patronluğa kadar yükseldi.Derken o günlerde Türk Dış İşleri Bakanlığı'ndan Özbekistan Büyükelçiliği adına teklif geldi.Demir bu teklifi kabul etti.Hala büyükelçi olarak görev yapıyor ve Tarkan dinliyor.:lol:

Bakma:Sanal alemde kullandığı Bakma adıyla ün salan Bakma kendi adını unuttu.Yıllar geçmesine rağmen hala kimsenin kendisine bakmadığını görüp sinirlenen Bakma yoldan geçen bir kızın kolunu tutarak 'bana bak bana' dedi.Ve o anda kıza aşık oldu.Sonrasında Türkiye'ye kesin dönüş yapan Bakma Denizli'de kaplıca turizmine el attı.

Kaptan-ı Derya: Deniz isminde aynı zamanda kaptan olan bir kızla tanıştı.İkiside denizi çok sevdikleri için denizde nikah kıydılar.Bora isminde bir erkek ,Yosun isminde bir kız çocukları ve iki de su kaplumbağaları oldu.:lol: Şimdi Büyük okyanusun ortalarında bir yerlerde,pembe yelkenli teknelerinde mutlu mesut yaşıyorlar.

HerqezTürqtür: Ülkesinden uzakta daha fazla yapamadı ve Türkiye'ye kesin dönüş yaptı.Çorum'da leblebi fabrikası kurdu.Üretimin %80'ini kendisi yemesine rağmen bu alanda büyük başarılar elde etti.

Bilge Kağan: Kendisi için 'ÖSS'yi kazandığı halde kafayı sıyırdığı için üniversiteye giremedi'dediği eflatunn tarafından büyük bir gazaba uğradı. gözü dönmüş bir şekilde soluğu Balıkesir'de aldı.Bilge'yi buldu ve en yakın yerden denize attı.Akıntı kendisini Yunan adalarından birine sürükledi.Orada Rum bir kızla evlendi.Konstantin ve Helena adında iki çocuğu var.

yavuz
06-04-2007, 02:38 PM
eflatunn: 50 yaşına kadar evlenmeyecek, sonra birden evlenme ve çocuk yapma bilincine sahip olacak. Tabii ki bunları Malatya'dan en az 1500 km ötede bir yerlerde yapmak için uzaklaşacak da uzaklaşacak ülkeden. Almanya'ya yerleşecek. Almanya'da Mgas ile karşılaşacak. (Her taşın altından Mgas çıkıyor elbette.) Mgas, İstanbullu olduğunu söylediği bir arkadaşıyla aralarını yapacak eflatunn'un. eflatunn da çocuğun yakışıklılığına ve zenginliğine kanacak, "he" deyiverecek hemen. Evlenecekler. Evlendikten sonra kocasının çoraplarının kokmasından bunalıp intihara teşebbüs edecek. Mgas gelip kurtaracak. (Hala yakasını bırakmıyor yani kızın) Kafayı sıyırdı gerekçesiyle Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Bişeysi'ne gönderilecek 55'inden sonra. Orada doktorluğa yeni başlamış olan Mgas, onun hakkında bir rapor hazırlayıp bırakacak. Sonra kocasını bulmak derdine düşecek eflatunn. Arayacak arayacak, son çare diye artık Malatya'ya kadar gidecek. Bu sırada Malatya Belediye Başkanlığı'na seçilen Mgas kocasının yerini söyleyecek eflatunn'a... eflatunn şaşıracak, "yoksa" diyecek... Mgas ekleyecek; "evet, o da bir Malatyalı'ydı." eflatunn'a dünya dar gelecek artık. İntihar etmek için hap almayı düşünecek. Bir eczaneye girecek, o da ne? Eczane'de Mgas. Emekli olmuş, eczacılığa başlamış... Oradan çıkacak, koşarak kaçacak... Yerden bir bıçar bulacak, "en iyisi bununla intihar etmek" diye düşünecek. Biraz ilerideki bileyciye götürecek bıçağı. Adam kafasını kaldıracak, yine Mgas!.. Kör bıçağı saplayacak bunda Mgas'ın göğsüne. Mgas oracıkta ölecek, eflatunn da bıçağın keskin olmasına gerek olmadığını anlayarak kendini de öldürecek. Mezarda sorgu melekleri pelerinler içerisinde eflatunn'un karşısına dikilecekler. Başlarındaki külahları çıkaracak melekler... Bir tanesi Mgas. Mgas, "Sen beni öldürünce, beni burada çok sevip bu işe aldılar" diye başlayarak başından geçenleri anlatırken, artık tahammül edemeyecek eflatunn ve Mgas'ın sözünü keserek "Yine mi sen?" diyecek... Bu lafın üzerine sorguya alınmadan cehenneme gönderilecek eflatunn. Mgas'sa çoktan zebaniliğe terfi etmiş, onu bekliyor olacak...

İç karartıcı gama :mrgreen:

DrAydan
06-04-2007, 02:40 PM
Dr.Aydan: Çocukları çok sevdiği için evlendikten kısa bir süre sonra çocuğu oldu.Şimdilerde bir düzinesi erkek,bir destesi de kız olmak üzere 22 tane çocuğu var.Doktorluğun yanında hobi olarak aşçılık yapmaya başladı.Kimi zaman ameliyatlara elinde kepçeyle girdiğini söyleyenler de oldu.Yaptığı lezzetli yemekler sayesinde Azerbaycan Mutfağını dünyaya tanıttı.Şimdilerde hem başarılı bir doktor,hem de ünlü bir aşçı olarak tanınıyor.

antin ve Helena adında iki çocuğu var.
22 çocukmu:shock:.Ne o football takımımı kuruyoruz :-D

eflatunn
06-04-2007, 02:43 PM
22 çocukmu:shock:.Ne o football takımımı kuruyoruz :-D

Aaaa evet güzel fikir.:cool:
Çok seviyorsun diye söyledim tabiki Aydan Abla.;)

Mgas
06-04-2007, 02:47 PM
Mgas: Genişletilmiş Malatya Projesi'ni hayata geçirmesine artık bir adım kalmıştır.Kendisi için en büyük engel Elazığ'dır.Kendilerini çok sevmesine rağmen Elazığlılarla bir türlü mütabakata varamamaktadır.Sevmeyi bir hormon depreşimi olarak gören Mgas yapayalnız bir ömür çürütmektedir.Yalnızlığın da verdiği sıkıntı ile kendini Antarktika'ya vurur.Bir süre sonra Malatya'nın sınırlarını oraya kadar genişletecektir.Orada kendi iglosunda penguenleriyle beraber mutlu mesut yaşar.

Ben sevmeyi degil ask'ı hormon depresimi olarak gordum ;)
ve ben Elazıglılarla mutakabata varmam. Akcadaglılar ile Elazıglılar arasında nifak cıkartıp Akcadaglıları Elazıglıların ustune surecem :)

Demir Kağan
06-04-2007, 02:49 PM
eflatunn, super olmus tebrik ediyorum.

Cok hosuma gitti. :)

DrAydan
06-04-2007, 02:49 PM
Aaaa evet güzel fikir.:cool:
Çok seviyorsun diye söyledim tabiki Aydan Abla.;)
Canım benim sana da kısmet olsun ianşallah o zaman belki dünür de ola biliriz:Ddimi

Demir Kağan
06-04-2007, 02:52 PM
Canım benim sana da kısmet olsun ianşallah o zaman belki dünür de ola biliriz:Ddimi

22 mi cocuk mu? :shock:

yavuz
06-04-2007, 02:54 PM

Yirmiikişer yirmiikişer maç yaptırırsınız artık bir de. :rolleyes:

Hakem gama :mrgreen:

DrAydan
06-04-2007, 03:07 PM
22 mi cocuk mu? :shock:
Galiba çocuk Demir:-D

Demir Kağan
06-04-2007, 03:08 PM
Haydaa, 22 cocuk mu yazacaktim ben oraya. Of akil makil kalmamis. :rolleyes:

DrAydan
06-04-2007, 03:10 PM
Yirmiikişer yirmiikişer maç yaptırırsınız artık bir de. :rolleyes:

Hakem gama :mrgreen:
İyi olur 2 takım olur Gelinler ve Damatlar takımı:D.Kapıcılarda kaynanalar olur Yavuz ne dersin:D

yavuz
06-04-2007, 03:13 PM
İyi olur 2 takım olur Gelinler ve Damatlar takımı:D.Kapıcılarda kaynanalar olur Yavuz ne dersin:D

Kapıcı? Kaleci oluyor herhalde bizim buralardaki anlamıyla... Hmm... Moderatör olarak Demir Kağan'ın görüşlerini de bilmemiz lazım... Ben kaleci olacağım diye tutturursa karşı taraf hapı yutar ama bilginize. :lol:

İğne deliği gama :mrgreen:

Demir Kağan
06-04-2007, 03:14 PM
Gencligimde cok kalecilik yaptim ben. Panter derlerdi bana eskiden. :cool:

Yoruyun gidin ben takim bile tutmam. :lol: Ama ustteki dogru. :lol:

yavuz
06-04-2007, 03:17 PM
Geyik olayı süper burada ya... ;) Bundan sonra böyle, bana ne siyasetmiş, fetvaymış. Demir Kağan, Mgas filan bomba yaa...

Demir Kağan beni gülmekten öldürüyorsun yapma böyle gama :mrgreen:

DrAydan
06-04-2007, 03:19 PM
Ben çıktım manyak başım ağrıdı, gözlerimde yerinden çıkıyo.Hadi kalın sağlıcakla.Tatlı rüyalar her keseeeeeeee

Mgas
06-04-2007, 03:20 PM
Geyik olayı süper burada ya... Bundan sonra böyle, bana ne siyasetmiş, fetvaymış. Demir Kağan, Mgas filan bomba yaa...

Demir Kağan beni gülmekten öldürüyorsun yapma böyle gama

Geyige bir omur verilir mi? Simdilik boyle takılıyoruz Yavuz ;)

DrAydan
06-04-2007, 03:21 PM
Geyik olayı süper burada ya... ;) Bundan sonra böyle, bana ne siyasetmiş, fetvaymış. Demir Kağan, Mgas filan bomba yaa...

Demir Kağan beni gülmekten öldürüyorsun yapma böyle gama :mrgreen:
Öldür onu Demir :-D

Mgas
06-04-2007, 03:22 PM
Öldür onu Demir

Ama simdi oldu mu ?

Demir Kağan
06-04-2007, 03:22 PM
Yazik gunah ya, coluk and the cocuk felam.. :lool:

(felam dedim de bizim bir Aybike vardi, noooldu o'na? Arayayim ben yine bir.)

BOZ-OK
06-04-2007, 03:23 PM
Yoruyun gidin ben takim bile tutmam. :lol:

Senin "takim tuttugunu" hic bir zaman dusunmemistim zaten... :cool:

yavuz
06-04-2007, 03:24 PM
Geyige bir omur verilir mi? Simdilik boyle takılıyoruz Yavuz ;)

Paralı başlıklar açmaya başladık mı gör sen bi de. :lol:

Sit down şow gama :mrgreen:

Demir Kağan
06-04-2007, 03:25 PM
Senin "takim tuttugunu" hic bir zaman dusunmemistim zaten... :cool:

Abi olayi baska mecralara cekmeyelim.

Takim tutarim ben ama futbol takimi degil.

Su espri de zaman asimina ugramadi gitti. :lol:

DrAydan
06-04-2007, 03:25 PM
Ama simdi oldu mu ?
Sen öldür onu HİÇACIMAZ MGAS:D

yavuz
06-04-2007, 03:26 PM
Kiralık katil gamalar sizi :mrgreen:

Karayılan
06-04-2007, 05:56 PM
Haydaa, 22 cocuk mu yazacaktim ben oraya. Of akil makil kalmamis. :rolleyes:Az ich ;) :lol:

Bilge_Kagan
06-05-2007, 12:44 AM
çocuk mu? altı mı?
Bu da nereden çıktı şimdi.
Daha yaşayacak çok şeyim var.

Mgas'in sekil 1.a'da ayrintilara takimasindan oturu yazdim onu, Goebbels'in alti cocugu vardi.

Halbuki onceden cocukları halletmek gerekiyordu. Sonrada askerlerin bizi bir bahcede yakması lazımdı. Akıl hastanesine dusecek adam mıyım ben? (Oyleyim )

Bilge Kagan, Universiteye girmis, hazirlik ve sonraki uc seneyi dereceyle bitirmis ve dorduncu senesinin ikinci doneminde tanistigi ve hastasi oldugu hatunun tiki olmasi sebebiyle okul falan dinlememis, yarim donem dememis gelmisini gecmisini ve gelecegini cope atmistir. Bilge, hatunla evlilik hayalleri kurarken hatunu kendi yataginda en yakin arkadasiyla yakaladiktan sonra elleriyle onlari paramparca etmis, bobreklerini satmis ve Italya'ya kacmistir. Burada organ mafyasina bulasan Bilge, fen lisesinden kalma bilgileriyle organ nakli yapmaya baslamistir.

MSN'de yakalayinca, bana "maasallah" dedirttigin yontemle sana "tovbe" dedirtecegim, ona gore gir bundan sonra :lol:

Demir Kagan, bir bucuk sene sonra olan evlenme planini bir an evvel gerceklestirebilmek icin canla basla calisir. Yemez, icmez, gezmez, tozmaz, alkol de icmez, sigara da icmez efenim para biriktirir. Sevdicegiyle evlenir. Devlet Sah isimli bir kizi, Sehinsah isimli bir oglu dunyaya gelir. Mutlu mesut yasarlar bir omur boyunca.

Rammstein - Du Hast ! sarkisini sana ve tum sevenlerime armagan ediyorum be Demircigim :lol:

Bilge Kağan: Kendisi için 'ÖSS'yi kazandığı halde kafayı sıyırdığı için üniversiteye giremedi'dediği eflatunn tarafından büyük bir gazaba uğradı. gözü dönmüş bir şekilde soluğu Balıkesir'de aldı.Bilge'yi buldu ve en yakın yerden denize attı.Akıntı kendisini Yunan adalarından birine sürükledi.Orada Rum bir kızla evlendi.Konstantin ve Helena adında iki çocuğu var.

Ben birini Dimitrokopulos digerini Bagci diye dusunuyordum ama ? :rolleyes: :lol: ( icmedim diyen cikmasin simdi bunlari )

Cartel medyalığına soyunacak...

Karteeel bir numara en buyuk, ceheNemden cika cilgin Tuueeerrkk !!

Omur boyu cekilmez bu, bastan ciz ustunu :lol: ( biliyorum ki igrencim. yuzume vurmazsaniz hepbirlikte mutlu mesut bir hayat sureriz )

BOZ-OK
06-05-2007, 01:14 AM
Abi olayi baska mecralara cekmeyelim.

Takim tutarim ben ama futbol takimi degil.

Su espri de zaman asimina ugramadi gitti. :lol:

Cok fesatsin Demir Kagan... :cool:

Bu zamane gencleri boyle iste, en "masum" sozleri bile nerelere cekiyorlar, ne ayiiipp...:cool:

Demir Kağan
06-05-2007, 04:01 AM
Cok fesatsin Demir Kagan... :cool:

Bu zamane gencleri boyle iste, en "masum" sozleri bile nerelere cekiyorlar, ne ayiiipp...:cool:

Zaten basimiza ne geldiyse bu masum sozlerden geldi. :lol:

Mgas
06-05-2007, 04:16 AM
Sen öldür onu HİÇACIMAZ MGAS

Yalnız benim takma ismim yanlıs telaffuz ediliyor.

M-e-GAS degil M-a-GAS seklinde olacak.

Amir Magas gibi ;)

afsharkizi
06-05-2007, 02:45 PM
eee bu hikayelerin devami nedir acaba ?

yavuz
06-05-2007, 02:49 PM
eee bu hikayelerin devami nedir acaba ?

Sen de yaz bakalım biraz...

afsharkizi
06-05-2007, 03:04 PM
http://www.birzamanlar.net/sinema/filmm.jpg

Benay : Benay umutsuzca sevmektedir o doktoru ama. Ama türk sandigi doktor bir iranlidir.. Ama oglana umutsuzca sevmektedir.. Sonunda nisanlamaya karar verirler, ve nisanlanirlar. Dügün günü Benay sevdigi Oglanin yanina giderden o güzel gelinligiyle ve derki " Ben seninle evlenemem cünkü sen Türk degilsin ! " Ve salonu terk eder...

afsharkizi
06-05-2007, 03:07 PM
http://www.sihirlitur.com/belgesel/kartpostallar/images/tn/36.jpg

Bakma; Bahcede cicek toplarken bir güzel görür hemen oldugu yere kosar. Elindede cicekle. Durun hanimefendi, durun. Evet buyrun der genc ve güzel kiz. Bakma hemen lafa koyulur " Sizi daha önce görmüsmuydum der " Kiz Bakma iyice bakar. Bakma da utanir ve elindeki cicegi uzatir. Lütfen buyurun güzel hanim der. Ve orda büyük asklari baslar..

benay
06-05-2007, 03:10 PM
Oglanin yanina giderden o güzel gelinligiyle ve derki " Ben seninle evlenemem cünkü sen Türk degilsin ! " Ve salonu terk eder...

Aynen oyle yapardim farkinda misin dusuncelerimde okuyorsun

afsharkizi
06-05-2007, 03:10 PM
Taleh ve DrAydanin mutluluk fotolari

http://www.sihirlitur.com/belgesel/kartpostallar/images/tn/34.jpg

afsharkizi
06-05-2007, 03:26 PM
Benay : Benay kacarken ayaga takilir düser, ve bir hotelin önünde durur. Ve görürki bir is ilani eleman alinacaktir yazmaktadir. Hemen iceri girer ve camdaki afise göre eleman alinacakmis, ben baslamak istiyorum der. Patronda Nuri Alco kilikli bir herifdir hemen kabul eder. Artik ayla gecmektedir ama Benay hala iranli askini unutmamistir birgün temizlik yaparken Hotelin lobisinde biriyle carpisir. Hop kardesim der cünkü Benayin elindeki temizlik malzemeleri yere düsmüstür. Carpistigi genc bir yakisiklidir. Bu arada cok zengindir, dur yardim edeyim der ve göz göze gelirler.

http://www.yenisafak.com.tr/arsiv/2006/temmuz/13/13tv.jpg

benay
06-05-2007, 03:37 PM
Afsharkizi o resimdeki yakisiklida kim ???

Anlattigin gibi o iranli bile olsa bir Turk'un ustune kuma getirirdim.

afsharkizi
06-05-2007, 03:39 PM
Afsharkizi o resimdeki yakisiklida kim ???

Anlattigin gibi o iranli bile olsa bir Turk'un ustune kuma getirirdim.

Sahte Prenses diye bir dizi vardi ya orda ki oglan neydi adi bak hatirlamiyorum :P :P :P

benay
06-05-2007, 03:41 PM
Sahte Prenses diye bir dizi vardi ya orda ki oglan neydi adi bak hatirlamiyorum :P :P :P
Resime baka baka pisdiimm beeeenn...
dusuncemde okuyorsun tam istedigim tipden valla

afsharkizi
06-05-2007, 03:43 PM
Resime baka baka pisdiimm beeeenn...
dusuncemde okuyorsun tam istedigim tipden valla

Yakisikli Oglan... Ne dersen hemen bir Blind date mi yapsak kiz sana :uups:

afsharkizi
06-05-2007, 03:47 PM
http://www.aksam.com.tr/foto/2006/08/21/6.jpg

Flas Flas Flas..

Benay yeni aski Haluk Piyesle yakalandi...
Piyeslerin varisi yakisikli Playboy, bir Hotelde gørevli olarak calisan türk güzeliyle yakalandi... Devam

benay
06-05-2007, 03:48 PM
Yakisikli Oglan... Ne dersen hemen bir Blind date mi yapsak kiz sana :uups:

Ne iyi kalplisin seen hayir demem tabiii Forumdan ben iste onunla cikmak isteriim :D

afsharkizi
06-05-2007, 03:51 PM
Yavuz; Yavuz Piyano hocaligina baslamistir.. Bir gün gazeteye ilan verir ve zengin bir is adami onu arar ve is teklifi eder. Yavuz kabul eder. Zengin is adaminin kiza piyano dersleri verecektir Yavuz. Ama Yavuz fakir bir piyano hocasidir ama Üniversite 3. sinif øgrencisidir. Eve gelir ve derse baslarlar.. Øgrencisi olan genc kiz son derece alimli ve simariktir. Yavuz ne kadar da gicik olsada sonunda ona asik olur. Kizda Yavuza bos degildir yani. Ama aralarindaki fark su. Kiz zengin ama Yavuz fakir ve onurlu bir gencdir
Bu arada kizin ismide Necla dir
http://cumaertesi.zaman.com.tr/images/2006/06/24/manset2.jpg

afsharkizi
06-05-2007, 03:53 PM
Kendisi almanyada Luc Piyes olarak taniyor yerli Johnny Deep olarak..

Allah hayir etsin... ay cok yakisiyorsunuz Benaycigim..

yavuz
06-05-2007, 04:00 PM
Yavuz; Yavuz Piyano hocaligina baslamistir.. Bir gün gazeteye ilan verir ve zengin bir is adami onu arar ve is teklifi eder. Yavuz kabul eder. Zengin is adaminin kiza piyano dersleri verecektir Yavuz. Ama Yavuz fakir bir piyano hocasidir ama Üniversite 3. sinif øgrencisidir. Eve gelir ve derse baslarlar.. Øgrencisi olan genc kiz son derece alimli ve simariktir. Yavuz ne kadar da gicik olsada sonunda ona asik olur. Kizda Yavuza bos degildir yani. Ama aralarindaki fark su. Kiz zengin ama Yavuz fakir ve onurlu bir gencdir
Bu arada kizin ismide Necla dir
http://cumaertesi.zaman.com.tr/images/2006/06/24/manset2.jpg

Ben şaşırdım ama böyle farklı isimler duya duya... Neclaaaa, benaaaay, nesteriiiiin hattaa, afsharkizi... Ne bu böyle ya. :rolleyes: Bir karar verin artık. :uups:

Çekimser gama :mrgreen:

afsharkizi
06-05-2007, 04:10 PM
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/tr/b/bc/Al_yazmalim.jpg

Yavuz: Kizin babasi bu duruma karsi cikar ve kizini eve kitler ve Yavuzu isten atar ve Yavuz issiz kalmistir ama Neclaya deliler gibi asikdir. Sonunda kacmaya karar verirler ve yildirim nikahi kiyarlar. Salondan ele cikarken kizin bababsi kapidadir. Silahli adamlari beklemektedir. Yavuz bittin Ulan sen der. Kizimi almak neymis gøsterecegim der. Yavuz ve Kiz birbirine bakar. Ølüme bile raziyim der Yavuz Neclaya kizda aynisi der. Kizin babasi silahi ceker ve Yavuz dogru tutar pusati ve ates eder kiz Yavuz ønüne atlar ve oracikda yigilir kizin hafif bedeni, Nayiiirrr Nolamaz diye bagirir Yavuz. Seni cok sevmistim der kiz ve oracikda can verir. Yavuz size bunun hesabini soracagam der. Kizin babasi kacmisdir...

http://graphics.jsonline.com/graphics/owlive/img/may05/crash_050605_big.jpg

Mgas
06-05-2007, 04:12 PM
afsharkizi

sen cok pembe dizi ve Turk filmi izlemissin :D Ha birde magazin izlemisligin vardı

afsharkizi
06-05-2007, 04:17 PM
afsharkizi

sen cok pembe dizi ve Turk filmi izlemissin :D Ha birde magazin izlemisligin vardı

Senin hikayen yakinda hazir... Mafya babasi...

Mgas
06-05-2007, 04:22 PM
Senin hikayen yakinda hazir... Mafya babasi...

Varya afsharkizi benim mafyaya verdigim mucadeleyi bilsen boyle konusmazdın.

afsharkizi
06-05-2007, 04:26 PM
Varya afsharkizi benim mafyaya verdigim mucadeleyi bilsen boyle konusmazdın.

Anlat bakalim...

Mgas
06-05-2007, 04:35 PM
Anlat bakalim...

Ya bosver afsharkizi sen devam et bizi eklemeye ;)
Butun mafyaların babası ...... baba ;)
Mafya babası yap benim bakim nasıl oalcak :)

afsharkizi
06-05-2007, 04:38 PM
Ya bosver afsharkizi sen devam et bizi eklemeye ;)
Butun mafyaların babası ...... baba ;)
Mafya babası yap benim bakim nasıl oalcak :)

Senin Hikayen yarina hazir... Simdi cok sürer bilirmisin :shock:

NAYIR NOLOMAZ

birde kusura bakmayin yazdigim grammer hatalarini nede olsa Türkiyede yetismis degilim.. ;)

Hadi Simdi sen yap hikayeni

Mgas
06-05-2007, 04:48 PM
Senin Hikayen yarina hazir... Simdi cok sürer bilirmisin

NAYIR NOLOMAZ

birde kusura bakmayin yazdigim grammer hatalarini nede olsa Türkiyede yetismis degilim..

Hadi Simdi sen yap hikayeni

YouTube - The Sopranos Theme Song Video

Video da ne oluyor ne bitiyor bilmiyorum sadece sarkıyı dinle :)

Qarama
06-05-2007, 05:33 PM
http://www.aksam.com.tr/foto/2006/08/21/6.jpg

Flas Flas Flas..

Benay yeni aski Haluk Piyesle yakalandi...
Piyeslerin varisi yakisikli Playboy, bir Hotelde gørevli olarak calisan türk güzeliyle yakalandi... Devam

Haluk abi :) bizim Köln'de oturuyor

benay senin icin konu$ayim mi? ;)

afsharkizi
06-05-2007, 06:07 PM
Kizz Benay gözün aydin

benay
06-06-2007, 03:11 AM
Haluk abi :) bizim Köln'de oturuyor

benay senin icin konu$ayim mi? ;)

Gercek mi ? Koln'de demek :D Bakma ben gelceeeemm yaninaa ama bir senaryo hazirlayalim once

Koln'de o yakisiklinin arkasindan takip ediyorum sen onun cantasini calip onumden geciyorsun o sirada ben kahramanca seni dusurup cantayi yakisiklima veriyorum tesadufen ellerim ellerine degiyor ve ayyyy pardoon diyorum oda hayatimi kurtardiniz ne demek size minnettariimm sizinle tanisabilirmiyim kahramaniiimm deyip gozlerime bakiyor...Sonra Afsharkizi geliyor yakisikliya saldiriyor seni kimselere vermeeem deyip yakisiklimi benden almaya calisiyor bende Afsharkizini itip hayatimi al ama onu benden alamazsin deyip onune geciyoruum sende afsharkizi vaaay beee sen ne iyi bir kizsiin Benay affet beniii dersiin ve bu forumdan banada ayni DrAydan gibi davet dagitirsiin ve bu forumdanda ne guzel cikmis oluruz...

afsharkizi
06-06-2007, 04:40 AM
Gercek mi ? Koln'de demek :D Bakma ben gelceeeemm yaninaa ama bir senaryo hazirlayalim once

Koln'de o yakisiklinin arkasindan takip ediyorum sen onun cantasini calip onumden geciyorsun o sirada ben kahramanca seni dusurup cantayi yakisiklima veriyorum tesadufen ellerim ellerine degiyor ve ayyyy pardoon diyorum oda hayatimi kurtardiniz ne demek size minnettariimm sizinle tanisabilirmiyim kahramaniiimm deyip gozlerime bakiyor...Sonra Afsharkizi geliyor yakisikliya saldiriyor seni kimselere vermeeem deyip yakisiklimi benden almaya calisiyor bende Afsharkizini itip hayatimi al ama onu benden alamazsin deyip onune geciyoruum sende afsharkizi vaaay beee sen ne iyi bir kizsiin Benay affet beniii dersiin ve bu forumdan banada ayni DrAydan gibi davet dagitirsiin ve bu forumdanda ne guzel cikmis oluruz...

o anda yakisikli sasirir hangi güzele baksam diye. Afsharkizina mi Benaya. Ama afsharkizinin onda gönlü yoktor, o zaten Benay kizsin diye tezgahlamistir bütün olan herseye. Bakmada Afsharkizina yardim etmisdir. Afsharkizi gene bir hayat kurtarmistir oda Benayin hayatini bakalim ne olacak bu isin sonu :cool:

afsharkizi
06-13-2007, 07:13 AM
Mgas:Sonunda Italyanlarla isbirligi yapmaya baslar, cünkü asil istedigi sey PKK yok etmek. Italyan patron cok kaba bir herifdir, ama dünyalar güzeli bir kizi vardir. Adida Amelié`` dir. Mgas bu kizi görünce gönlünü kaptirir ve kizda ona sevdalanir. Ama asklari imkansizdir, cünkü kiz patronun kizidir.-..

gurkan
06-13-2007, 07:24 AM
Bana benzemek isteyen varsa işin ilmi için özelden irtibata geçsin.

Neler Öğreneceksiniz

Genç yaşta nasıl çok para kazanırsınız. Genç yaşta nasıl müdür olursunuz ? Genç yaşta nasıl patron olursunuz ? Genç yaşta nasıl Üniversite bitirirsiniz ? Genç yaşta nasıl imam olursunuz ? Genç yaşta nasıl meslek sahibi olursunuz ? Genç yaşta nasıl baba olursunuz ?

Bu dersleleri almadan önce ilim parasını hesabıma gönderin.

NOT : Bu mesajım ilk derstir size ücretsiz...:cool:

Qarama
06-13-2007, 07:24 AM

Haluk abi'yi görürsem hep selamla$iriz. Hatta Köln'ün ayni semtinde ya$iyoruz, bir ara bir alman dizisi cekmi$di bizim mahallede.

yok yeaaaaaaaaa ben onun cantasini calacagim :D sen hem onu kurtarmak isterken beni dü$ürecen öylemi? orda birde üstüme sen kendin dü$ersen onu da ters anlarsa? :lol:

afsharkizi
06-13-2007, 07:26 AM
:lol: Benay baska planlarin var mi kiz? Bak bence sana güzel bir arabic bulak :shock:

BuyukTuran
06-13-2007, 08:14 AM
demir kağan:kardeşim bilmiyom senden her şey olur ya :lol:

yavuz:inşallah istediklerini yapıcak ilerde belki siyasi idare olucak :)

BOZ-OK
06-13-2007, 08:59 AM
Bana benzemek isteyen varsa işin ilmi için özelden irtibata geçsin.

Neler Öğreneceksiniz

Genç yaşta nasıl çok para kazanırsınız. Genç yaşta nasıl müdür olursunuz ? Genç yaşta nasıl patron olursunuz ? Genç yaşta nasıl Üniversite bitirirsiniz ? Genç yaşta nasıl imam olursunuz ? Genç yaşta nasıl meslek sahibi olursunuz ? Genç yaşta nasıl baba olursunuz ?

Bu dersleleri almadan önce ilim parasını hesabıma gönderin.

NOT : Bu mesajım ilk derstir size ücretsiz...:cool:

Bana benzemek isteyenler varsa onlar da isin ilmi icin ozelden iribata gecsin...:cool:

Neler ogreneceksiniz,

Genc yasta nasil cok para kazanirsiniz ve onu nasil eze eze yersiniz? Genc yasta nasil mudur olursunuz ve bir gun yeter lan ben gidiyom arkadas, dalgic olucam diye isi birakirsiniz? Genc yasta nasil universiteyi bitirmezsiniz ve buna ragmen kovulmamayi basarip ogrenciligin tadini iyice cikardiktan sonra mezun olursunuz? Genc yasta nasil mahalledeki butun imamlarla papaz olup hepsini sinir edersiniz? Genc yasta nasil meslek sahibi olursunuz ve sonra bir gun meslek odasi baskanina kufelik vaziyette ve yaninizda iki hatunla olabilecek en uygunsuz vaziyette basilirsiniz? Genc yasta (ve hatta ileri yasta) baba olmaktan nasil korunabilirsiniz?

Bu dersleri almadan once kurs bedeli olan 100 sise yesil etiket efe rakiyi adresime gonderin... :cool:

Not: Ilk ders ucretsiz filan degildir, ilime paha bicilmez, bu mesaji okuyan her genc hali hazirda bana bir sise yesil etiket efe raki borclanmistir... :cool:

Ek not: Borcunuzu sakin sakiz rakisiyla filan odemeye kalkmayin... Birinci ders, "sakiz rakisini kizlar, booleler ve Yunanlilar icer"...

BuyukTuran
06-13-2007, 09:03 AM
hangisini seçsem acaba :rolleyes:

Qarshi
06-13-2007, 09:11 AM
Bana benzemek isteyenler varsa onlar da isin ilmi icin ozelden iribata gecsin...:cool:

Neler ogreneceksiniz,

Genc yasta nasil cok para kazanirsiniz ve onu nasil eze eze yersiniz? Genc yasta nasil mudur olursunuz ve bir gun yeter lan ben gidiyom arkadas, dalgic olucam diye isi birakirsiniz? Genc yasta nasil universiteyi bitirmezsiniz ve buna ragmen kovulmamayi basarip ogrenciligin tadini iyice cikardiktan sonra mezun olursunuz? Genc yasta nasil mahalledeki butun imamlarla papaz olup hepsini sinir edersiniz? Genc yasta nasil meslek sahibi olursunuz ve sonra bir gun meslek odasi baskanina kufelik vaziyette ve yaninizda iki hatunla olabilecek en uygunsuz vaziyette basilirsiniz? Genc yasta (ve hatta ileri yasta) baba olmaktan nasil korunabilirsiniz?

Bu dersleri almadan once kurs bedeli olan 100 sise yesil etiket efe rakiyi adresime gonderin... :cool:

Not: Ilk ders ucretsiz filan degildir, ilime paha bicilmez, bu mesaji okuyan her genc hali hazirda bana bir sise yesil etiket efe raki borclanmistir... :cool:

Ek not: Borcunuzu sakin sakiz rakisiyla filan odemeye kalkmayin... Birinci ders, "sakiz rakisini kizlar, booleler ve Yunanlilar icer"...

Efe rakıları nere yollıyacağız :mrgreen:

ömer hayyam gama :mrgreen:

benay
06-13-2007, 09:12 AM
Benim yeni planim iste...

Haluk Bakmanin mahallesinde dizi cekiyor, o sirada bir genc, guzel bir kiz araniyor Haluk'un dizide metresi olmasi icin. O sirada Afsharkizi hemen Haluk'a saldirmaya basliyor ben senin dizide metresin olabilirim ayy Haluuukkkk !! Bakma'da kiskaniyor ya su Haluk'un benden neyi fazla ??!! O sirada Afsharkizi Haluku birakmiyor Bakma'da ben Haluk'u kurtarmis gibi yapipda onu kolundan, bacagindan yaraliim ohh olsun dizide oynayamaz boyle, Benay'da bakiyor ya neler oluyor orda ben bi bakiim deyip Haluk'u hem Bakma'dan hem yapiskan Afsharkizindan kurtaliyor. O sirada Haluk Benay'i fark edememisdi ve birden melek gibi yuzune bakdi ve dedi aman Tanrim inanamiyorum bu kiz, evet bu kiz benim aradigim kisi deyip Benayla dizilerde devam ediyor. Bir kac ay sonra Afsharkizi foruma Benay ile Haluk evleniyor davetlisiniz yaziyor herkezde dusuncelerini yaziyor tabii...

afsharkizi
06-13-2007, 09:19 AM
Benim yeni planim iste...

Haluk Bakmanin mahallesinde dizi cekiyor, o sirada bir genc, guzel bir kiz araniyor Haluk'un dizide metresi olmasi icin. O sirada Afsharkizi hemen Haluk'a saldirmaya basliyor ben senin dizide metresin olabilirim ayy Haluuukkkk !! Bakma'da kiskaniyor ya su Haluk'un benden neyi fazla ??!! O sirada Afsharkizi Haluku birakmiyor Bakma'da ben Haluk'u kurtarmis gibi yapipda onu kolundan, bacagindan yaraliim ohh olsun dizide oynayamaz boyle, Benay'da bakiyor ya neler oluyor orda ben bi bakiim deyip Haluk'u hem Bakma'dan hem yapiskan Afsharkizindan kurtaliyor. O sirada Haluk Benay'i fark edememisdi ve birden melek gibi yuzune bakdi ve dedi aman Tanrim inanamiyorum bu kiz, evet bu kiz benim aradigim kisi deyip Benayla dizilerde devam ediyor. Bir kac ay sonra Afsharkizi foruma Benay ile Haluk evleniyor davetlisiniz yaziyor herkezde dusuncelerini yaziyor tabii...

Bak bu ben degilim.. Ben hayatta bøyle bir seye evet demem..;)

gurkan
06-13-2007, 09:22 AM

Neler ogreneceksiniz,

Bir Bilen Tefsir ediyor kazanılan parayı çarçur etme yollarını öğrenme dersleri.:cool:

afsharkizi
06-13-2007, 09:30 AM
Benay; Benay Haluku herkesten kiskanmaktadir ve sonunda o kisileri ortadan kardirmaya karar verir

Karayılan
06-13-2007, 09:57 AM

Neler ogreneceksiniz,

Ek not: Borcunuzu sakin sakiz rakisiyla filan odemeye kalkmayin... Birinci ders, "sakiz rakisini kizlar, booleler ve Yunanlilar icer"...BOZ-OK abi Efe raki'yi sana yakistiramadim. Ben senden bogma raki icmeni beklerdim.

Uyarsa bir bidon yollayayim, hemen derslere baslayalim :lol:

Mgas
06-13-2007, 10:58 AM
Genc yasta nasil cok para kazanirsiniz

Biliyorum ve parasız ogretebilirim. Siyasetden anlayın doviz ile ilgilenin zamanla borsayada cekileceksiniz akabinde faiz gelecek....biliyorum :)

onu nasil eze eze yersiniz?

Bundan anlamam.

Genc yasta nasil mahalledeki butun imamlarla papaz olup hepsini sinir edersiniz?

Bu konuda da pek maharetliyimdir. Bir gece arkadaslarınız ile tartısmaya girin(konu onemlil degil imam her seyin en iyisini bilendir,bilim adamıdır,profosordur....) caminin kapanma vakitleri camiyi basın imam ile hararetli bir tartısmaya girin polis cagırsınlar rezil olun mahalleye, kafir desinler.

Genc yasta nasil meslek sahibi olursunuz
Her yaz 2 ay boyunca baska bir meslekde sadece karın tokluguna calısarak. (Mesele ogrenmek ;) )

bir gun meslek odasi baskanina kufelik vaziyette ve yaninizda iki hatunla olabilecek en uygunsuz vaziyette basilirsiniz?

gene anlamam :)

Demir Kağan
06-13-2007, 03:44 PM
demir kağan:kardeşim bilmiyom senden her şey olur ya :lol:

Bu iyi mi kotu mu simdi? :lol:

yavuz
06-13-2007, 03:47 PM
Bu iyi mi kotu mu simdi? :lol:

Senden bi b** olmaz kötü birşey olduğuna göre, "herşey olur" da iyi birşey olsa gerek. :lol:

BOZ-OK
06-14-2007, 07:39 AM
BOZ-OK abi Efe raki'yi sana yakistiramadim. Ben senden bogma raki icmeni beklerdim.

Hatirlatirim,

1- Ben Izmirliyim ve gercek Izmir usulu yapilan tek raki Efe yesil etikettir...

2- Ben rakiyi susuz icerim... Gerci artik yaslandim, bazen buyuk bira bardagini kucuk dogranmis meyva ile doldurup uzerini de rakiyla tamamlayip ictigim de olur ama, neyse... :cool:

Uyarsa bir bidon yollayayim, hemen derslere baslayalim :lol:

Bidonun buyuklugune bagli... Eger en az 70 litrelik bir bidonsa olur... :cool:

Not: Raki bidonunda balik olucam... Muhahahahaaa... :mrgreen:

afsharkizi
06-14-2007, 02:29 PM
DrAydan:Artik aradan 10 sene gecmistir. Doktorumuzun bir kizi olmusdur ve Afsharkizinin adini koymustur... Ve afsharkizina cok benzemektedir cocuk acaba biz akraba miyik diye düsünür doktorumuz..

Benay : Haluk`un arkasinda dört dolanmaktadir oglani artik takip ediyordur. Fransadan Almanyaya tasinmistir Haluk`u baska birine kaptirmamak icin. Haluk artik kuskulanmaya basla ve en sonunda polise gider

Yavuz: Arkadasim afsharkizi`na nasil yardim etsem diye düsünmektedir.. Ama o sirada telefon calar ve arayan Benay`dir... benay yavuz kiralik katil tutup afsharkizinin ortadan kaldirilmasi gerektigini anlatmaktadir..

Mgas : Patronun kizini kacirir ve kacarlar kacarlar daha da kacarlar ve sonunda cin seddine gelir ama lakin kizin babasi burdada bulur bunlari ikisini kursun yagmuruna dizer kiz Mgas nayir nolomaz derken can verir. Mgasi bir helikopter gelip alir adam kacar kizin cansiz bedeni yerde yatmaktadir..

benay
06-14-2007, 03:15 PM
Benay : Haluk`un arkasinda dört dolanmaktadir oglani artik takip ediyordur. Fransadan Almanyaya tasinmistir Haluk`u baska birine kaptirmamak icin. Haluk artik kuskulanmaya basla ve en sonunda polise gider
Oysa Benay Haluku cok sevdigi icin aldatmadan supheleniyordu o yuzden biraz arastirmaya karar vermisdi ve inanamiyordu Afsharkizi Benay'in ocagini sondurmek icin cok planlar hazirlamisdi bu sebepden Haluk Polise gitmisdi, Haluk'da Benay'i dusunur ve der boyle kizi ben birdaha nerde bulacam bitaneme geri donmeliyim deyip Benay'a delii gibi asik oldugunu soyleyip doya doya sever ve Afsharkizi derdinden gece gunduz makarna yiyer ahh beni yakdin Benay ahh Haluk benim olamadin ya sen sisip seni ezmezsem ben banada Afsharkizi demesinler !!!

afsharkizi
06-14-2007, 03:22 PM
Oysa Benay Haluku cok sevdigi icin aldatmadan supheleniyordu o yuzden biraz arastirmaya karar vermisdi ve inanamiyordu Afsharkizi Benay'in ocagini sondurmek icin cok planlar hazirlamisdi bu sebepden Haluk Polise gitmisdi, Haluk'da Benay'i dusunur ve der boyle kizi ben birdaha nerde bulacam bitaneme geri donmeliyim deyip Benay'a delii gibi asik oldugunu soyleyip doya doya sever ve Afsharkizi derdinden gece gunduz makarna yiyer ahh beni yakdin Benay ahh Haluk benim olamadin ya sen sisip seni ezmezsem ben banada Afsharkizi demesinler !!!

Aslinda afsharkizi Haluk`u sevmemektedir... O aslinda Benay kiskansin diye Benay gicik etmektedir. Ama anlamamistir gercegi cünkü Haluk ve afsharkizi kardesdirler
P.S bu arada ben makarnadan nefret ederim

benay
06-14-2007, 03:27 PM
Aslinda afsharkizi Haluk`u sevmemektedir... O aslinda Benay kiskansin diye Benay gicik etmektedir. Ama anlamamistir gercegi cünkü Haluk ve afsharkizi kardesdirler
P.S bu arada ben makarnadan nefret ederim

Haluk Benay'i cok sevmektedir ve Afsharkizi abisini geri istiyor ve Benay'i daha cok sevdigi icin kiskanmaktadir buna dayanamayan Afsharkizi her yoldan Benay'i kotu gostermeye, onlarin arasini bozmaya calismaktadir ama ne yaparsa bos Haluk Benay'dan vez gecemiyor

afsharkizi
06-14-2007, 03:31 PM
Haluk Benay'i cok sevmektedir ve Afsharkizi abisini geri istiyor ve Benay'i daha cok sevdigi icin kiskanmaktadir buna dayanamayan Afsharkizi her yoldan Benay'i kotu gostermeye, onlarin arasini bozmaya calismaktadir ama ne yaparsa bos Haluk Benay'dan vez gecemiyor

Ve sonunda Benay Halukle kuzey kutupuna kacmaya planlamistir afsharkizi øgrenmis ve gemiyi nasil batirsam diyordur...:cool: :twisted:

benay
06-14-2007, 03:38 PM
Ve sonunda Benay Halukle kuzey kutupuna kacmaya planlamistir afsharkizi øgrenmis ve gemiyi nasil batirsam diyordur...:cool: :twisted:

Ama Afsharkizinin planini bozacak guclu ve kuvvetli Yavuz arkadasi vardir ve bunu Afsharkizi hic dusunmemisdir........

Acaba ne olacak ? 2. bolumun sonuna geldik...

Mgas
06-14-2007, 03:40 PM
Pembe dizi oldu bu yahu :)

Sonuc olarak Haluk bir yaz gunu "hebele hubele" diyerektem sek sek sekerekten yururkene bir teror saldırısına kurban gider.

Benay uzuntusunden Hakkari DTP il binasında kendin ucurmaya hazırlanır ama bunu bir kıs gunu denedigi icin patlamaz. Bunun uzerine PKK tarafından kacırılır, olumu acı olacaktır :shock:

Afsharkizi da bunların tanısmasına vesile oldugu icin kendini suclu hisseder. Bu sucluluk duygası ile cok mesgul olur okul falan kayar gider. Sonunda marketleride iflas eder afsharkizi Turkiye'de bir magazada calısmaya baslar :)

benay
06-14-2007, 03:52 PM
Ne acimasiz olmus yazik bizim Mgas'a

Mgas
06-14-2007, 04:22 PM
Mgas : Patronun kizini kacirir ve kacarlar kacarlar daha da kacarlar ve sonunda cin seddine gelir ama lakin kizin babasi burdada bulur bunlari ikisini kursun yagmuruna dizer kiz Mgas nayir nolomaz derken can verir. Mgasi bir helikopter gelip alir adam kacar kizin cansiz bedeni yerde yatmaktadir..

Devletden baska patronum olacagını sanmasam da... :)
hem ben kacmam gerekirse saklanırım o kadar :D

Ne acimasiz olmus yazik bizim Mgas'a

Pembe diziler iyi sonla bitmez heralde. Basında aglayan onca insan olduguna gore :)

yavuz
06-15-2007, 03:30 AM
Yavuz: Arkadasim afsharkizi`na nasil yardim etsem diye düsünmektedir.. Ama o sirada telefon calar ve arayan Benay`dir... benay yavuz kiralik katil tutup afsharkizinin ortadan kaldirilmasi gerektigini anlatmaktadir..

Kusura bakmasın benay da artık... Herşeyi benden beklememek gerek. Ne bu böyle yaaa! :twisted:

(Bir gama iyi gider buraya... :cool:)

İki arada bir derede gama :mrgreen:

yavuz
07-20-2007, 09:49 AM
selenge, terbiyesiz geldi...

Adam olup gider mi? Ne dersiniz? :rolleyes:

newschool gama :love:

binbirincigece
07-20-2007, 11:49 AM
Gençler belli, kim oldukları belli, forum belli... İleride nasıl bir insan olur, Forum.uz çeşmesinden nasiplenen gençler?

(Demir Kagan, Bilge Kagan, Mgas, afsharkizi, yavuz vs. ;))

Bu bir deney senin haberin yok. Sen de denekler arasındasın. Göreceğiz bakalım nasıl bir çıktı elde edeceğiz :D

yavuz
09-08-2007, 08:05 AM
Devam edelim bari...

Uzbey: Mafya babasi, elektronik muhendisi, siyasi parti lideri, benim sag kolum, sair, yazar vs. olabilir. ;)

Afsharkizi: Isterse benim sevgilim bile olabilir. :lool:

Yavuz: Hic bi b.. olmaz ondan... Delilik vehmine, belki de deli raporuna asina bir omur surebilir.

BOZ-OK
09-08-2007, 10:07 AM
Konu basliginda sorulan soru, simdilik yaniti verilemeyecek bir sorudur... Cunku ben simdiye kadar Forum.uz'a girip de cikabilen bir genc gormedim... Zaten cikabilen olsa bile yaslanmis olarak cikacagi icin, soru anlamsiz bir hal alacaktir... :cool:

Kur_Sad
09-08-2007, 03:06 PM
ben bürokrat olacam büyüyünce...

yavuz
09-08-2007, 03:39 PM
Buyuyunce. :lol:

Karayılan
09-08-2007, 04:26 PM
ben bürokrat olacam büyüyünce...Anda sen siyaset mi okuyordun? Sanki seninle meslektasiz gibi hatirliyorum :rolleyes:

yavuz
09-09-2007, 05:39 AM
Meslektas mi, meslekdas mi? :lol:

Mgas
09-09-2007, 05:56 AM
Uzbey Mafyaya girer. Yavuz da Uzbeyle ortakdır. Uzbey yakalanır verdigi ifade sonrası Yavuz goz altına alınır, bayan bir avukat tutar. Sonuc olarak Yavuz da mapusu boylar. İceride gun sayarken bayan avukatına yavsar. Bunun uzerine bayan avukatı Yavuz'a tacizden dava acar, Yavuz'un mahkumiyet suresine bir daha biner. Artık hayatdan umudu kesen Yavuz kendini siirlere verir, uzun ugraslar sonucu bir siir kitabı hazırlar. Eski asıklarından birini cagırıp kitabı Ona hediye eder, kız kitabı kendi adı altında piyasaya surer, zengin olur Yavuz'un bundan haberi bile olmaz :lol:

Duygusal kisiliinden dolayı mapusda hergun zırıl zırıl aglaması kogusun sinirini bozar. Hem de bu yapısı abazan mahkumların agızlarını sulandırmaktadır. Abazanlaradan birinin laf atması sonucu elemanı gece yarısı ucurur, boylece muebbet yemis olur.

Bu karara dayanamayan Yavuz akıl dengesini yitirir, saldırgan bir sahıs olmaya baslar. Bu tavrı yuzunden yalnız bırakılmak zorunda kalır. Bu Yavuz'a hic yaramamıstır artık karınca,bocek...gibi hayallerde gormektedir. Elazıg ruh ve sinir hastanesine sevk edilir.

Mgas bu esnada Elazıglı insanın belgeselini cekmek icin Elazıg'a gider. Elazıg'a gelir gelmez taksi arasada fayda etmez sonra farkına varır burada taksiler kamyondur. Bir tanesine atlayıp yola koyulur. Bu arada kayıtda almaktadır. Sehrin gobeginde kamyon-taksi den iner. Tam o esnada bir amca bir bankamatigin onunden Mgas'a seslenir. Mgas amcanın yanına gider.

-Oglum bu kartı sokamıyom bu makinaya Allah rızası icin yardım et. Allah sevdigine kavustursun, Allah tuttugunu..

Ancak bir sorun vardır. Amca kartını pvc kaplatmıstır. Mgas bunu kayıta alır ve bolgeden uzaklasır.

Bu esnada ruzgar icin ceketini ters giymis bir motor surucusu kaza gecirir. Elazıglı insanı basına toplanır. Ceketini o sekilde gorunce kafasının ters dondugunu dusunurler ve kafasını ters cevirip boynunu kırarlar....

Mgas hepsini kayıta almaktadır :)

Biraz daha ilerledikten sonra simsek cakmaya baslar. Mgas kendine korunacak bir yerler ararken birden tum Elazıglı insanlar evlerinde,dukkanlarından cıkıp sokagın ortasından durup pismis kelle gibi etraflarına bakmaktadır. Mgas sonra anlar ki Elazıglı insanı simsek cakınca fotograf cekildigini sanıp dısarı akın ediyormus.

"Buranın akıllıları boyleyse delileri nasıldır" diye dusunen Mgas, Elazıh ruh ve sinir hastalıkları bolumunu ziyaret eder, Yavuz'u gorur. Bunun uzerine kendisine bir kitap hediye etmeyi dusunur, bir nalburiyeden siir kitabı alır ve Yavuz'u ziyaret eder.

Aslından Yavuz'un oldugunu bilmedigi siir kitabundan Yavuz'a bir dortluk okur, Yavuz bunun uzerine bir sok daha gecirir ve hayatının geri kalanını Ruh ve sinir hastalıkları bolumunde pırasa misali gecirir.

binbirincigece
09-09-2007, 10:09 AM
Forum.uz dan çıkan bir genç, Türk Birliği sağlamanın şimdilik hayal olduğunu düşünen bir orta yaşlı olur. İnanmayan Oğuz Abiye sorsun :cool:

Uzbey
09-09-2007, 04:55 PM
Beni mafya yapmıs Yavuzla Mgas,ne alakam var yahu mafyayla falan?Karsı oldugumuz islere bulastırmayın beni!

Ayrıca yavuz ben kimsenin sag kolu,sol kolu olmam.Bu muhabbetlerin sakasını da sevmem.

yavuz
09-10-2007, 05:16 AM
Mgas, mahpus damlarinda beni tacizlere ugratmis, bisey demiyorum da takildigin seye bak Uzbey...

Kirildim simdi. :(

Mgas
09-10-2007, 03:17 PM
Mgas, mahpus damlarinda beni tacizlere ugratmis, bisey demiyorum da takildigin seye bak Uzbey...

"Sozlu Taciz"....Onu da ucuruyorsun :D

afsharkizi
09-13-2007, 11:27 AM
Yav Yavuzuda iyice mapus damgasi yedi vahh.. Yav ne etsekde kurtarsak oglani

Mgas
09-13-2007, 11:30 AM
Yav Yavuzuda iyice mapus damgasi yedi vahh.. Yav ne etsekde kurtarsak oglani

afsharkizi

Sen Yavuzdan az degilsin ha :lol:

afsharkizi
09-13-2007, 11:34 AM
afsharkizi

Sen Yavuzdan az degilsin ha :lol:

Hangi konuda :lol:

Mgas
09-13-2007, 11:37 AM
Hangi konuda

Yavuz sana hangi konudan yaklasıyor o konuda.

Bana bilmemezlikten gelme oyunları cekme

Sinirlendirmeyin beni yakarım,yıkarım bu forumu. Acayip sinirlendim :evil:

afsharkizi
09-13-2007, 11:38 AM
Yavuz sana hangi konudan yaklasıyor o konuda.

Bana bilmemezlikten gelme oyunları cekme

Sinirlendirmeyin beni yakarım,yıkarım bu forumu. Acayip sinirlendim :evil:

??????... :lol:

Demir Kağan
09-13-2007, 12:22 PM
Alper asiliyor bunlar birbirlerine lan?! :shock: :lool:

Demir Kağan
09-13-2007, 12:30 PM
Abilerin olarak biz izin verdik mi? Aklini basina devsir! Yavuzla evleneceksin! O kadar! Yoksa.. Gerisini sen soyle Alper!

Mgas
09-13-2007, 12:32 PM
Abilerin olarak biz izin verdik mi? Aklini basina devsir! Yavuzla evleneceksin! O kadar! Yoksa.. Gerisini sen soyle Alper!

Yakarım,yıkarım,keserim,asarım....gersini biliyorsunuz zaten :)

Mgas
09-13-2007, 12:48 PM
Nayir Nolamaz biz ayri dunyalarin insanlariyiz benim kalbim baskasina ait...

Demir Kagan

Forumumuza mod olduguna gore bu is sana duser. Git Afsharkizini vur, forumumuzu temizle.

afsharkizi
09-13-2007, 12:53 PM
Demir Kagan

Forumumuza mod olduguna gore bu is sana duser. Git Afsharkizini vur, forumumuzu temizle.

Hayir Nolamaz Forum Cinayeti... :o

yavuz
09-13-2007, 02:18 PM
Tugce kustum sana... :cry:

afsharkizi
09-13-2007, 02:28 PM
Tugce kustum sana... :cry:

Neden kusuyorsun canim Kardesim ???

yavuz
09-13-2007, 02:31 PM
Kardesim dedigin icin. :lol:

afsharkizi
09-13-2007, 02:34 PM
Kardesim dedigin icin. :lol:

Nedenki Yavuzcugum....:lol:

yavuz
09-19-2007, 01:39 PM
DrAydan, forum.uz'dan cikip gelin oldu...

Canim ablacim, cok kanim isinmisti kendisine, kirk yilda bir msn'de denk gelirse konusuyoruz... Ozledim mi? Elbette. :cry: