PDA

View Full Version : Sabırla mücadele koordinatörü...

Seckjin Khan
06-05-2007, 12:15 PM
Çok Sevdiğim Göztepe'li bir yazar olan Yılmaz Özdil'in Bugün Sabah Gazetesinde yayımlanan yazısını aktarıyorum...

http://img.sabah.com.tr/i2/y/1365_192x260.jpg

Sabırla mücadele koordinatörü...

24 Eylül, 1 Şehit.
29 Eylül, 1 Şehit.
13 Ekim, 2 Şehit.
14 Ekim, 1 Şehit.
16 Kasım, 2 Şehit.
23 Kasım, 1 Şehit.
5 Aralık, 3 Şehit.
7 Aralık, 1 Şehit.

http://img.sabah.com.tr/i2/yildizlar.gif

21 Aralık, Başbakan, New York'ta verdiği demeçte, "sabrımızın sınırı var" dedi.

27 Aralık, 1 Şehit.
16 Ocak, 1 Şehit.
7 Şubat, 1 Şehit.
9 Mart, 3 Şehit.
23 Mart, 3 Şehit.
7 Nisan, 6 Şehit.
8 Nisan, 4 Şehit.
9 Nisan, 1 Şehit.
16 Nisan, 1 Şehit.
21 Nisan, 1 Şehit.
23 Nisan, 2 Şehit.
25 Nisan, 1 Şehit.
26 Nisan, 1 Şehit.
27 Nisan, 2 Şehit.
3 Mayıs, 2 Şehit.
5 Mayıs, 2 Şehit.
12 Mayıs, İzmir Bornova...
1 vatandaşımız ölü, 4 yaralı.
15 Mayıs, 2 Şehit.
18 Mayıs, 1 Şehit.
22 Mayıs, Ankara Ulus...
6 vatandaşımız ölü, 121 yaralı.
24 Mayıs, 8 Şehit.
26 Mayıs, 1 Şehit.
29 Mayıs, 1 Şehit.

30 Mayıs, Başbakan, NTV'ye verdiği demeçte, "Sabrımız taştı, taşıyor, bunların hepsi söylenir tabii. Zaten sabrın taşmaması diye bir şey yok ki... Her şehidin gelmesi, sabrın boyutunu adeta test ediyor" dedi.

1 Haziran, Bingöl...
5 vatandaşımız ölü, 6 yaralı.
4 Haziran, 7 Şehit.

..........:?::!::?::!:

Seckjin Khan
06-05-2007, 12:18 PM
Yazı'da Yılmaz Özdil'in düşüncelerini göremiyor olabiliriz ama orada yazanlarda Özdil'in ne dediğini daha iyi anlıyoruz :rolleyes: :(

Temur
06-05-2007, 03:02 PM
vaybe eriyoruz resmen lanet olsun!!!

afsharkizi
06-05-2007, 03:27 PM
Kahrolsun PKK

BOZ-OK
06-05-2007, 03:33 PM
Ve bu ulus butun olanlara ragmen hala "KAHROLSUN KURDLER" degil de, "KAHROLSUN PKK" diyorsa gercekten Eyup sabrina sahip ve yeryuzunun gordugu gorecegi en bilge ulustur...

Uzbey
06-05-2007, 04:09 PM
Ve bu Ulus ne zaman "Vatan Sagolsun" demekten bıkarsa,o zaman PKK umdugunu bulacaktır,ilk "Vatan Sagolsun Diyemiyorum" diye haykıran ana,gecen sene soyledi bu sozleri,akp devr i iktidarında.

Temur
06-06-2007, 01:27 PM
Sabır taşı çatladı, şuan ırakta operasyon başlamış durumda.

^^ceRen^^
06-06-2007, 03:56 PM
bu kürtlerden avrupadada çok var.çalışmaz,işsizlik parası alır çocuk parası alır.araba çalar geçinirler.tek çalışana rastlamadım.

Mgas
06-06-2007, 03:59 PM
bu kürtlerden avrupadada çok var.çalışmaz,işsizlik parası alır çocuk parası alır.araba çalar geçinirler.tek çalışana rastlamadım.

PKK ile Kurtluk durumu paralel seyler degil alakası yok. Bunlar boluculer,teroristler.

^^ceRen^^
06-06-2007, 04:03 PM
avrupada terorist olmayan kürte rastlamadım.türkiyeyi bilemem.

^^ceRen^^
06-06-2007, 04:03 PM
kürtsende kusura bakma.adam gibi para kazananı yok.

Mgas
06-06-2007, 04:06 PM
avrupada terorist olmayan kürte rastlamadım.türkiyeyi bilemem.

Ben Malatyalıyım. Kurtlerle,Ermeniler ic ice buyudum. Coguda cok iyi insanlardır. Oyle DEHAP a oy falanda vermediler onlarda bizim gibi bu vatana sehit verdiler. Cocuklarını askere davullar ile zurnalar ile ugurladılar...

Kurtlugu PKK ile es tutarsanız PKK nın savundugu gorus yani "biz Kurt halkının cıkarlarını koruyoruz" a bilmeden de olsa destek vermis olursun ve PKK yı ETA benzeri bir sey yaparsınız.

kürtsende kusura bakma.adam gibi para kazananı yok.

Kurt degilim Turk'um.

^^ceRen^^
06-06-2007, 04:11 PM
pek politik düşünmüyorum. belki çıkarlara ters laflar edebilirim. avrupada türkleri seven tek kürt yok yada ben rastlamadım. hepsi hırsız,hepsi dolandırıcı. emin ol kürtler olmasa türkler avrupadan daha medeni,dürüst insanlar.kürtler ortalamayı bozuyor.dünyada hiç kürt olmasa,en azından türkleri sömürecek yerlerde olmasa,türkler dünyada bir numara olur.kürtün ana geçim kaynağı türkleri sömürmek ve soymaktır.kusura bakma politik olarak yanlış konuşabilirim ama bunlar doğru.

Mgas
06-06-2007, 04:17 PM
TSK da sadece Turkler degil Kurtlerde var
PKK da sadece Kurtler degil Turklerde var.

Bende fark ettimde asena niye boyle sarı saclı ya (Kac kere diyecem su foruma uye almadan kafa tası olcusunu alın gen testi yaptırın diye )

Sozde ben "kafatası milliyetcisi" idim :)

Aynı zamanda bircok Kurt tanıyorum hepsinin isi,ailesi var.

Ve biliyor musun Kurt'un ne anlama geldigini? Bak yazayım

Kurt

Ön Asya'da yaşayan bir topluluk ve bu topluluktan olan kimse.

diye bilinselerde aslen Kurt daglık alanda yasayan ve hayvancılık yapan topluluklara verilen addır. Hatta Macaristanda 2 Turk boyundan birinin adı kurttur. Bu gun Alman,Fransız,Turk...daglık bir alanda hayvancılık yapıyorsa Kurtdur.

Kurtun tek anlamıda bizde vardır. Yani Kurtler bizim verdigimiz isimle su an kendilerini niteliyorlar. Kurtler daglık alanda ve hayvancılık yaptıkları icin Kurt denilmistir sonrada o toplulugun adı olarak anılmıstır. Kurtler sadece bir millete ait degildir bircok millet ile olusmuslardır.

benay
06-06-2007, 04:20 PM
Mgas arkadasim hasas bir konu senin icin ama sen Turkiyedesin, bizim Turkiyemizde bulunurlar ve bizim arkamizi yalamaktan baska iyi secenekleri yok aslinda onlarin, ama gitsinler baska ulkeye, gelsinler bir Fransa'ya bir kac hafta once oldugu gibi nasil saldiriyorlar Turklere, haberlerde gormusundur belki neden kendini kandirirsin ki senin yaninda melek gibi olduklari icin neden aldanirsin ki ? Bence cok guvenme hayal ulkesinde olmadigi bil neyse bu konuda senle cok konusduk arkadas tavsiyesi olsun...

Mgas
06-06-2007, 04:23 PM
Mgas arkadasim hasas bir konu senin icin ama sen Turkiyedesin, bizim Turkiyemizde bulunurlar ve bizim arkamizi yalamaktan baska iyi secenekleri yok aslinda onlarin, ama gitsinler baska ulkeye, gelsinler bir Fransa'ya bir kac hafta once oldugu gibi nasil saldiriyorlar Turklere, haberlerde gormusundur belki neden kendini kandirirsin ki senin yaninda melek gibi olduklari icin neden aldanirsin ki ? Bence cok guvenme hayal ulkesinde olmadigi bil neyse bu konuda senle cok konusduk arkadas tavsiyesi olsun...

Benay

Hayaller ulkesinde yasamadıgı mı biliyorsun. Az-cok nelerle ugrasdıgımı soyledim. Boyle bir dunyada dahi ben

Kurt=Bolucu

ifadesini kesinlikle bir Turk'e yaskısmayacagını dusunuyorum.

^^ceRen^^
06-06-2007, 04:28 PM
tamam bişey demiyorum. Türkiye hakkında bu konuda bilgim yok. Belki Türkiyenin biz kardeşiz demesi lazımdır politik olarak.
Bir dakka. Yıllardır biz kardeşiz dediler politik olarak. sonuca ulaştımı? hayır.
o zaman bu politika yanlış demektir.

bana kürtü anlatma.onlar yüzünden 3 ev değiştirdik 2 yılda.inan sana,orada türklerin adını kötüye çıkarıyorlar.ve tek türkleri seven yok orada.dediğim gibi hırsız insanlar.
ırkçı değilim.türkler üstündür demiyorum.avrupadaki kürtlerin türk düşmanı olduğunu söylüyorum.
kürt avrupada ne anlama geliyor?
yönetim için baskı altındaki özgürlük savaşçısı.
sokaktaki halk için türk demek. (ne yazık)
bizim için ise,bizi kötüleyen solucanlar.
esrar piyasası onlarda.istediğin arabayı çalarlar sana 1 saatte.
bu suçları yapınca türk olarak yakalanırlar.sen ve ben kötü oluruz avrupa gözünde.
ben ırkçı değilim,bu asalakları sevmiyorum. onlar zaten bizi sevmiyor. yani senin sevgin karşılıksız.. bence bu sevdadan vazgeç.
ne yazık ki nerede türk varsa,yumuşak yüzümüzden dolayı orada bunlar var.

^^ceRen^^
06-06-2007, 04:30 PM
ben buraya kürtleri kötülemeye gelmedim. onlar zaten kötü.
sen sevmeye devam et. aşkın karşılıksız,haberin olsun. ben sevmiyorum.

benay
06-06-2007, 04:30 PM
Turk/Kurt zaten buyuk boluculuk ama sen onlarida bizim gibi sayarsin sen bilirsin ama 10/20 sene sonra Kurtler kendilerini daha iyi gosterdikleri sirada hala Kurtlere ayni gozle bakip sayacakmisin bilmem ama zamanla iste zaten hepimiz izlemekten baska ne yapabilcez ki.

Uzbey
06-06-2007, 04:33 PM
Gercekten arkadaslar,yurtdısındaki Kurtlerin cogu PKK ya hizmet ediyor,dugunlerinde toplanan paralar PKK'ya gidiyormus.Milli maclarımızda Turk t-shirt u giyenlerin uzerinden bunu cıkarttırmaya tesebbus edecek derecede kurt dolmus avrupa

^^ceRen^^
06-06-2007, 04:40 PM
bir yıl önce,yolda tahta valizle kaçak gelmiş dilenen kürde rastladım. ona buna yatacak yer soruyordu. inan bir yıl sonra adam spor araba almıştı. (bmw z4) nasıl oluyor? babam 1969 dan beri hiç durmadan çalışıyor, alamıyor, bunlar nasıl alıyor?
tüm alçaklıkları yaparak.
seni kötülüyorlar orada mgas. yarın turist olarak bile seni almayacaklar oraya. çünkü bu adamlar adını lekeliyor.
sen sevmeye devam et.

Kaptan-i Derya
06-06-2007, 04:50 PM
Gercekten arkadaslar,yurtdısındaki Kurtlerin cogu PKK ya hizmet ediyor,dugunlerinde toplanan paralar PKK'ya gidiyormus.Milli maclarımızda Turk t-shirt u giyenlerin uzerinden bunu cıkarttırmaya tesebbus edecek derecede kurt dolmus avrupa

avrupadaki kurtlerin cogundan pkk harac aldigini biliyom, duyuyom hala. Yüzümüze sevimli gözükebilirler ama arkamizdan daima ahkam keserler, biraz kanlarinda serefsizlik var o kadar.

Uzbey
06-06-2007, 04:53 PM
Kardes dedikce Kalles olmaya calısıyolar,bizim de bi sabrımız var!!!

Mgas
06-06-2007, 04:57 PM
tamam bişey demiyorum. T?rkiye hakkında bu konuda bilgim yok. Belki T?rkiyenin biz kardeşiz demesi lazımdır politik olarak.
Bir dakka. Yıllardır biz kardeşiz dediler politik olarak. sonuca ulaştımı? hayır.
o zaman bu politika yanlış demektir.

bana k?rt? anlatma.onlar y?z?nden 3 ev değiştirdik 2 yılda.inan sana,orada t?rklerin adını k?t?ye ?ıkarıyorlar.ve tek t?rkleri seven yok orada.dediğim gibi hırsız insanlar.
ırk?ı değilim.t?rkler ?st?nd?r demiyorum.avrupadaki k?rtlerin t?rk d?şmanı olduğunu s?yl?yorum.
k?rt avrupada ne anlama geliyor?
y?netim i?in baskı altındaki ?zg?rl?k savaş?ısı.
sokaktaki halk i?in t?rk demek. (ne yazık)
bizim i?in ise,bizi k?t?leyen solucanlar.
esrar piyasası onlarda.istediğin arabayı ?alarlar sana 1 saatte.
bu su?ları yapınca t?rk olarak yakalanırlar.sen ve ben k?t? oluruz avrupa g?z?nde.
ben ırk?ı değilim,bu asalakları sevmiyorum. onlar zaten bizi sevmiyor. yani senin sevgin karşılıksız.. bence bu sevdadan vazge?.
ne yazık ki nerede t?rk varsa,yumuşak y?z?m?zden dolayı orada bunlar var.

Sahsen inanclı bir insanım. İslam dini mensubuyum. Ben birilerilnin yaptıgını bir millete yıkamam.

Bugun ki sehit cenazesinde Kurtce "PKK ya karsı savasacagız" sloganları atılıyordu.

bir yıl önce,yolda tahta valizle kaçak gelmiş dilenen kürde rastladım. ona buna yatacak yer soruyordu. inan bir yıl sonra adam spor araba almıştı. (bmw z4) nasıl oluyor? babam 1969 dan beri hiç durmadan çalışıyor, alamıyor, bunlar nasıl alıyor?
tüm alçaklıkları yaparak.
seni kötülüyorlar orada mgas. yarın turist olarak bile seni almayacaklar oraya. çünkü bu adamlar adını lekeliyor.
sen sevmeye devam et.

Ben bu toprakların bir tek parcasının birilerine verilmesini gormeyecegim.

benay
06-06-2007, 05:00 PM
Islam dininin kor ettigini hic fark etmedin mi Mgas ?

Neyse Araplari Kurtlerden daha cok severim.

Uzbey
06-06-2007, 05:01 PM
Kurtler'in hepsini aynı kefeye koymak anlamsız olur tabi,Vatansever,Turk Milliyetcisi Kurtler de var,ama artık bunların da meydana cıkıp DTPliler gibi propaganda yapma zamanı geldi de geciyor bile,tamam vatansever bir Kurtsun ama diger serefsizler ugrasıyor senin akrabalarını yanlarına cekmeye,sen de ugras kardesim o zaman!!

Mgas
06-06-2007, 05:04 PM
Islam dininin kor ettigini hic fark etmedin mi Mgas ?

Neyse Araplari Kurtlerden daha cok severim.

İslam dini bana insanların esitligini ogretti. Kimse kurt dogdu diye onu damgalayamam.

Kurtler'in hepsini aynı kefeye koymak anlamsız olur tabi,Vatansever,Turk Milliyetcisi Kurtler de var,ama artık bunların da meydana cıkıp DTPliler gibi propaganda yapma zamanı geldi de geciyor bile,tamam vatansever bir Kurtsun ama diger serefsizler ugrasıyor senin akrabalarını yanlarına cekmeye,sen de ugras kardesim o zaman!!

Gecen bir asiret gormustum PKK ya asiretce savas acmıslardı. Dogru durust Turkce bile konusamıyorlardı.

Uzbey
06-06-2007, 05:10 PM
Adamlar biselerin ters gittigini anlamıslarsa ne guzel,Turkce konusamamaları onemli degil,yurtdısındakiş oz be oz Turkler'in bile bazıları konusamıyor Turkce

^^ceRen^^
06-06-2007, 05:13 PM
ırkçı degilim. bosnak,ermeni,laz gurcu turk ayırmam.Durust insan olsun yeter.
Bu tenyalar durustmu? ben raslamadim. Turkiyedekileri bilemem. Iyileri var ise ozur dilerim,onlari katmadigimi belirtirim. ki eminim onlarda kendi soydaslarinin bu yaptiklarindan midesi bulaniyordur.
Ben burada dogmadım,burada yasamadim. Eminim burada bir cok avrupada yasayan kisiler var. anlatsinlar.hakkiyla kazanan tek kurt görmuslermi acaba.
bende inancliyim. bunun inanc ile ne alakasi var? var ise bunu kurtlere anlatmayi denesene!
kurtler millet degildir. turklerin tenyasidir.nerede turk varsa gidip somururler. Cunku turkelrin icinde malesef somurulmeye musayit olanlar var. onlarin en dindarlari bile turk dusmanidir.
al sana irkcilik yapan kurd-islamcilar. Varmi din kardes sevgisi?
olperwer.com
3 kere w ekleyerek aciniz.

Mgas
06-06-2007, 05:19 PM
ırkçı degilim. bosnak,ermeni,laz gurcu turk ayırmam.Durust insan olsun yeter.
Bu tenyalar durustmu? ben raslamadim. Turkiyedekileri bilemem. Iyileri var ise ozur dilerim,onlari katmadigimi belirtirim. ki eminim onlarda kendi soydaslarinin bu yaptiklarindan midesi bulaniyordur.
Ben burada dogmadım,burada yasamadim. Eminim burada bir cok avrupada yasayan kisiler var. anlatsinlar.hakkiyla kazanan tek kurt görmuslermi acaba.
bende inancliyim. bunun inanc ile ne alakasi var? var ise bunu kurtlere anlatmayi denesene!
kurtler millet degildir. turklerin tenyasidir.nerede turk varsa gidip somururler. Cunku turkelrin icinde malesef somurulmeye musayit olanlar var. onlarin en dindarlari bile turk dusmanidir.
al sana irkcilik yapan kurd-islamcilar. Varmi din kardes sevgisi?

İyide bu oyun boyle oynanır zaten. Siz bunları yazarak bunların oyununa geliyorsunuz. Biz Kurtleri degil boluculeri karsımıza alalım ki hem dunya medyasında hemde soyu Kurt olan insanların destegini alalım.

Ama siz "butun kurtler Pkkdır,adidir,yankesecidir" derseniz o zaman bu isle alakası olmayan Malatyadaki Kurt halkını dahi haklı olarak galeyana getirmis olursunuz.

Pkk cıkar "bakın Turkler bizim hakkımızda nasıl dusunuyor hakkımızı koruyoruz" deyip PKK yı haklı bir orgut haline getirir. Pkk ya katılım artar.

....

^^ceRen^^
06-06-2007, 05:30 PM
Ben hic PKK lafini etmedim. O yuzden bu soruya alinmiyorum.
bakin ben turkum diyorum. belki asil soyum baska. Ben turkum diyorum. belki cerkezim? belki gurcuyum yahut ermeni?
Dedigim su. avrupada bir tek adam gibi kurde rastlamadim. hepsi hirsiz,esrar saticisi,duzenbaz.ben gordugum icin genelliyorum.
Var ise kanitlariniz bunu curutun. Diyin ki falanca kisi avrupada turk sevgisi ile dolu.Boyle namuslu calisti, dindar,kurt irkcisi degil,mert birisi var diyin. O zaman ozur diliyecem.
Diyemiyorsaniz,bence batmayin. Din diye diye bunlara kucak acarsaniz,gercek dindarlarida dinden sogutursunuz.
simdilik iyi geceler.kapatiyorum.yarin devam..

Mgas
06-06-2007, 05:34 PM
Ben hic PKK lafini etmedim. O yuzden bu soruya alinmiyorum.
bakin ben turkum diyorum. belki asil soyum baska. Ben turkum diyorum. belki cerkezim? belki gurcuyum yahut ermeni?
Dedigim su. avrupada bir tek adam gibi kurde rastlamadim. hepsi hirsiz,esrar saticisi,duzenbaz.ben gordugum icin genelliyorum.
Var ise kanitlariniz bunu curutun. Diyin ki falanca kisi avrupada turk sevgisi ile dolu.Boyle namuslu calisti, dindar,kurt irkcisi degil,mert birisi var diyin. O zaman ozur diliyecem.
Diyemiyorsaniz,bence batmayin. Din diye diye bunlara kucak acarsaniz,gercek dindarlarida dinden sogutursunuz.
simdilik iyi geceler.kapatiyorum.yarin devam..

Din olmasa bile ben kimseye oyle dogdugu icin damga vuracagımı sanmıyorum. Bir zamanlar deistdim.

Uzbey
06-06-2007, 05:36 PM
Aslında ceren Avrupadaki Kurtlerden bahsediyo,cok buyuk bir cogunluk bolucu oldugu icin boyle soyluyor,Turkiyedekilere bise demedi sanırım,yani Kurtlerin hepsini suclamıyor,avrupadakiler boyle diyor.

Mgas
06-06-2007, 05:48 PM
Aslında ceren Avrupadaki Kurtlerden bahsediyo,cok buyuk bir cogunluk bolucu oldugu icin boyle soyluyor,Turkiyedekilere bise demedi sanırım,yani Kurtlerin hepsini suclamıyor,avrupadakiler boyle diyor.

Ya iyide bunları "Kurtler" diye niteleyemezsin boluculer dersin.

cengizhan
06-06-2007, 05:58 PM
Avrupa'ya kacanlarin cogu zaten askerlikten yirtmak icin kacar besbelli.. pkk'nin zaten en buyuk destekciSi Avrupa ulkeleri. Fakat Onceki gun Pulumur Karakol Baskininda Sirnak'tan bir kUrt kardeSimizi sehit verdik.. Her milletten iyi,kotu inSan cikar.. Hicbir zaman genelleme yapmamak lazim.. Gaflete dUsmeyelim.. Simdi zorunlu olarak askere gidiyorlar diyerek gecmeyin, onun geride kalanlari var.. Sirnak'ta binler "Sirnak pkk'ya mezar olacak" diye bagiriyorSa genelleme yapmak gaflettir.. Hatta ihanettir.

Karayılan
06-06-2007, 06:00 PM
Mgas'in yine kurdleri koruyasi tutmus anlasilan :D

cengizhan
06-06-2007, 06:10 PM
Mgas'in yine kurdleri koruyasi tutmus anlasilan :D

ßenim yorumumu okudunuz mu ? Sirnak'ta 1 kUrd kardeSimiz Sehit oLdu dedim. Bu sadece son terOr olayindaki.. Daha da coklar.. Mgas'in yine kurdleri koruyasi tutmuS diyorSun ama onlarin[boluculer haric] askerlik yaparak seni korudugunu unutuyorSun.. Evet belki cogu hain olabilir ama hepSini bir tutmak hata..

Burası Türkiye bizde Türküz TÜRK
BU MEMLEKET BİZİM BU VATAN BİZİM
Bu toprakta doğduk burda büyüdük
Bu memleket bizim bu vatan bizim

1071 Malazgirtten bir gedik açıp girdik
Bu toprağa Yurt dedik
BEDEL İSE BEDELİNİ ÖDEDİK

Türkiye ye neden Türkiye denmiş
BU İSİM BU YURT A GÖKTENMİ İNMİŞ
Demekki apaçık bedel ödenmiş

BEDELİ SAYISIZ ŞEHİT OLMUŞ CAN
BEDELİ BAYRAĞI AL EYLEYEN KAN
Ne isterse verdik bizden bu vatan

Lazda benim Çerkezde ben Kürtte ben
Bunlar aza bunlar el kol
TÜRK BEDEN
Ağzı olan konuşmasın bilmeden

Mülayim bulupta Türkteki huyu
Kuyu kazmasınlar ardından kuyu
Kabarmasın Türkün ayranı suyu

Kimse şaşırmasın kimse şaşmasın
Bağrında barınan YILANLANMAŞIN
Türkiyede Türkün sabrı taşmasın

Bırakın yılanı EN KÜÇÜK BÖCEK
Bu toprakta yaşıyorsa bilecek
TÜRKİYE TÜRKLERİN YURDU DİYECEK

Ey Arif bazısı demiyor ama
Der GARDAŞ DERT ETME HİÇ DÜŞME DERDE GAMA
SEVE SEVE DEDİRTİRİZ ADAMA

Karayılan
06-06-2007, 06:20 PM
ßenim yorumumu okudunuz mu ? Sirnak'ta 1 kUrd kardeSimiz Sehit oLdu dedim. Bu sadece son terOr olayindaki.. Daha da coklar.. Mgas'in yine kurdleri koruyasi tutmuS diyorSun ama onlarin[boluculer haric] askerlik yaparak seni korudugunu unutuyorSun.. Evet belki cogu hain olabilir ama hepSini bir tutmak hata..

Cogunlugu hain olan bir topluluk iclerinde bir iki dogru durust adam var diye savunulmaz. Orada sehit olandan Tanri razi olsun, yeri ucmag olsun. Vatanina bagli her kurdu ben kardesim olarak gorurum ancak hayatimda tanidigim yuzlerce kurdten yanliz bir tanesi bu soylediklerimdendi...

Lazda benim Çerkezde ben Kürtte ben
Bunlar aza bunlar el kol
TÜRK BEDEN
Ağzı olan konuşmasın bilmeden
Bu ulkede kol da, biziz bacak da, sancakdaki kan da...

Bir keresinde sehit dusen bir kurdun cenazesinde annesi soyle diyordu

"Kendi kardesinizi vurdunuz..."

Her sey acik, her sey ortadadir. Artik kardeslik, mozaik edebiyati is yapmiyor. Bunu anlayip ona gore davranmaliyiz.

Mgas
06-07-2007, 01:48 AM
Mgas'in yine kurdleri koruyasi tutmus anlasilan

Mesele Kurtleri koruma meselesi degil.

Cogunlugu hain olan bir topluluk iclerinde bir iki dogru durust adam var diye savunulmaz. Orada sehit olandan Tanri razi olsun, yeri ucmag olsun. Vatanina bagli her kurdu ben kardesim olarak gorurum ancak hayatimda tanidigim yuzlerce kurdten yanliz bir tanesi bu soylediklerimdendi...

Turansoyu Malatya ya gel ben sana duzinelerce tanıtayım.

benay
06-07-2007, 01:55 AM
Turansoyu Fransa'ya gel ben sana Kurtleri tanitirim

Aybike
06-07-2007, 09:43 AM
cerenin her yazısına teşekkur koyanlara bir dikkat edin.
Avrupalı turkler..
ve kendinize su soruyu sorun..NEDEN ACABA...
orada yasayanlar bızız...ve gorduklerimiz yasadıklarımızı bız bılırız..
ben bir tane bile PKK lı olmayan kurt tanımam..ustelik cok ıclerine gırdım..

Seckjin Khan
06-21-2007, 01:58 PM
ben bu konuyu tamamen unutmöuşum çok güzel yazılar yazmışsınız çok teşekkürler keşke başımızda olanlarda bu yazıları okuduklarında içleri cız etse ve ne yaptıklarını görseler...