PDA

View Full Version : Bir Erkeğin Ağzından Nasıl Laf Alınır :))

DrAydan
06-06-2007, 12:44 AM
Kadin: Ben olursem ne yaparsin? Tekrar evlenir misin?

Adam : Hayir. Kesinlikle hayir !!

Kadin: Neden?? Evli olmak hosuna gitmiyor mu!!??

Adam : Oyle demek istemedim. Tabi ki gidiyor.

Kadin: O zaman neden tekrar evlenmezsin ki??

Adam : Tamam. Tamam. Evlenirim.

Kadin: (yuzunde uzgun kirgin bir ifadeyle)Evlenirsin..

Adam : (ne diyecegini bilemez ve azicik kizgin bir iç çeker)

Kadin: Onunla bizim yatagimizda mi yatarsin?

Adam : Baska nerde yatilabilir ki??

Kadin: Benim resimlerimi kaldirip yerlerine onun resimlerini koyar

misin??

Adam : Sanirim bu yapilacak en uygun sey olur.

Kadin: O zaman onun benim ayakkabi koleksiyonumdan

Ayakkabilar giymesine de izin verirsin....??

Adam : Hayir onun ayaklari 37 numara...

Kadin: ......................? !!!

Adam : Haas....................!!!

black_cat
06-06-2007, 08:53 AM
hehehe cok komik:) bide kizgin ic cekio, hih!

BOZ-OK
06-06-2007, 09:05 AM
Her kadinin, birlikte oldugu erkegin agzindan istedigi lafi alabilecegi bir "an" vardir, o kadar uzun konusmasina bile gerek yoktur.... :cool:

oğuz
06-06-2007, 09:27 AM
Ayakkabilar giymesine de izin verirsin....??

Adam : Hayir onun ayaklari 37 numara...

diğer kadının ayakkabı numarası kaçtır ?

meraklı gama :mrgreen:

DrAydan
06-06-2007, 10:09 AM
diğer kadının ayakkabı numarası kaçtır ?

meraklı gama :mrgreen:
Çok merak ediyosunuz galiba saklıycaktım ama söğlemesem günahdır:-D.42 di galiba :-D

Uzbey
06-06-2007, 03:31 PM
Kızların agzından laf almak acaip kolay da erkeklerden zordur,bu erkek tam erkek olamamıs,daha metresini saklıyamıyor!!!

Mgas
06-06-2007, 03:36 PM
Kızların agzından laf almak acaip kolay da erkeklerden zordur,bu erkek tam erkek olamamıs,daha metresini saklıyamıyor!!!

demiii demiii.....:)
Erkek adam dedigin metresini saklamayı bilecek kardesim...:D
Erkek metresini saklamayı bilmelidir
ama
Erkek ADAM'a metres yakısır mı? Aile yapımıza ters.

Uzbey
06-06-2007, 03:40 PM
Yakısmaz ama saklamayı da bilcen varsa!!!

Mgas
06-06-2007, 03:57 PM
Bu bir bagyanın erkekten laf alma yontemi.
Erkegin laf alma yontemi daha basit.
Soyle ki

"Konus uleeeyn" :)

Uzbey
06-06-2007, 04:25 PM
Abi yok o kadar ugrasmaya,normal konusurken dokup sacıyolar gizli saklı seyleri!!

Mgas
06-06-2007, 04:27 PM
Abi yok o kadar ugrasmaya,normal konusurken dokup sacıyolar gizli saklı seyleri!!

Ya iyide onun icin devreye rakı vs... sokman gerekiyor. Ben alkol kullanmam :)

Uzbey
06-06-2007, 04:35 PM
Bu kızlar icmeden sarhoslar,icki ne gerek!Ben de kullanmam alkol ama manita hic bise saklıyamıyordu benden!!

Mgas
06-06-2007, 05:01 PM
Bu kızlar icmeden sarhoslar,icki ne gerek!Ben de kullanmam alkol ama manita hic bise saklıyamıyordu benden!!

Vallahi bircok bayanla ask iliskisine girmene gerek yok zaten gerekli konuda herkesten cok bilgi veriyorlar :)

Uzbey
06-06-2007, 05:06 PM
Dogalarında mı var acaba sır tutamamak??:D

Mgas
06-06-2007, 05:14 PM
Dogalarında mı var acaba sır tutamamak??

Muhtemelen :)

Uzbey
06-06-2007, 05:17 PM
Erkek olmak harika birsey yaaaa!!!

Mgas
06-06-2007, 05:21 PM
Erkek olmak harika birsey yaaaa!!!

Tabii bir erkegin bunu demesi son derece normal ve demelide.

Bayanlarda "Kadın olmak harika" demeliler. Herkes kendini sevmeli ;)

Uzbey
06-06-2007, 05:28 PM
Ben baya kız tanıyorum ahh Erkek olmak vardı diyen!!:D

Karayılan
06-06-2007, 05:28 PM
Kadin: Neden?? Evli olmak hosuna gitmiyor mu!!??

Adam : Oyle demek istemedim. Tabi ki gidiyor.
Kusura bakmayin bayanlar bu yontem akilli bir erkege islemez ben olsam konusma soyle gelisirdi.

Kadin: Neden evli olmak hosuna gitmiyor mu?

Erkek: Evet ama yanliz seninle... Guzel olan evlilik degil evliligi guzel yapan sensin askim...

Kadin: Askimmm seni seviyorum.

Erkek: Ben de seni hayatim.

Sonra olay baska yonlere kayabilir. Neyse sonucta erkek kafayi kullanamamis :D

Mgas
06-06-2007, 05:31 PM
Ben baya kız tanıyorum ahh Erkek olmak vardı diyen!!

Bende tanıyorum iste o yuzden dedim ya

Bayanlarda "Kadın olmak harika" demeliler. Herkes kendini sevmeli

deyu :)

BOZ-OK
06-07-2007, 01:17 AM
Kadinlarin zekasini hic hafife almayin beyler, patronuz diye ortalikta kasila kasila dolassak da bilmemiz gereken bir sey var, o da erkekleri kadinlarin idare ettigidir... Dunya "libido" uzerinde durmaya devam ettigi surece de bu boyle olacaktir... O yuzden, gelin hic kendimizi kandirmayalim... :cool:

Mgas
06-07-2007, 01:53 AM
Kadinlarin zekasini hic hafife almayin beyler, patronuz diye ortalikta kasila kasila dolassak da bilmemiz gereken bir sey var, o da erkekleri kadinlarin idare ettigidir... Dunya "libido" uzerinde durmaya devam ettigi surece de bu boyle olacaktir... O yuzden, gelin hic kendimizi kandirmayalim...

Kendi adınıza konusun ;)

BOZ-OK
06-07-2007, 02:05 AM
Kendi adınıza konusun ;)

Arzuladigi kadina kendini begendirmek icin maymun olmayan kac erkek vardir? Unutmayalim ki secici konumunda olan kadin ve kendini begendirme konumunda olan da erkektir... Bu "libido" meselesi derin meseledir, taa niye insanlik tarihinde daha cok erkek bilimadami, sanatci vesaire vardir konusuna kadar gider.... Birakalim edebiyati Mgas, gercekler oyleyken boyle... Biliyom, hosumuza gitmiyor ama... :cool:

Mgas
06-07-2007, 02:25 AM
Arzuladigi kadina kendini begendirmek icin maymun olmayan kac erkek vardir?

Ben :)

Unutmayalim ki secici konumunda olan kadin ve kendini begendirme konumunda olan da erkektir

Kimseye kendimi sectirtmedim. Ama secmem istendi. Bu iddianı da cururturum :D

Bu "libido" meselesi derin meseledir, taa niye insanlik tarihinde daha cok erkek bilimadami, sanatci vesaire vardir konusuna kadar gider.... Birakalim edebiyati Mgas, gercekler oyleyken boyle... Biliyom, hosumuza gitmiyor ama...

Ne kadar derine inerseniz iniz "goremediginiz seyler gozlerinizin arkasında saklıdır"

Uzbey
06-07-2007, 02:36 AM
Ben kızlardan bahsettim,kadınlardan degil.

Tabiki babalarımız ne kadar maco olursa olsun,illaki annemizin dedigi olur evde,islerini biliyorlar bu konuda.

Mgas
06-07-2007, 02:49 AM
Neyse ya bu konusma "bel asagısı erkek muhabbetine" donusuyor gibi. Meseleye "tez" karısıcınca konu fark etmeden zıplarım :)

BOZ-OK
06-07-2007, 02:53 AM
Ben :)

Kimseye kendimi sectirtmedim. Ama secmem istendi. Bu iddianı da cururturum :D

Ne kadar derine inerseniz iniz "goremediginiz seyler gozlerinizin arkasında saklıdır"

Aslanim sert ve sira disi erkek Mgas... Boylece sen o iletimde adi gecen "kac erkek vardir" sinifina giren son derece sira disi bir erkek oldugunu isbatlamis oldun...:cool: da... Biz burada Mgas'dan bahsetmiyoruz tabii, biz "super" olmayan "normal" erkeklerden bahsediyoruz... Maalesef bir kac erkegin "super" olmasi, "libido" ile ilgili soyledigim bilimsel olarak da dogrulanmis gercekleri degistirmiyor... Neyse, direnilecegini zaten biliyordum, aci gercegi kabul etmek zor geliyor biz erkeklere... :cool:

Uzbey
06-07-2007, 02:54 AM
O halde forumda bel assagısı erkek muhabbeti yapacagımız bi kenar kose bulalım!!:D

benay
06-07-2007, 03:12 AM
Arkadaslar tarafsiz olalim sadece bir kac gercegi gormezden gelmeyelim

BOZ-OK dogru soyluyor kendinizi kandirmayin, etrafiniza bakin gittikce travesti goruyoruz, kadin olmak isteyenler bile utangaclarindan kadin gibi giyinmekle yetiniyor artik hepiniz kadinlara ozeniyorsunuz ornek epilasyon, kisa kollu t-shirt, kupe, suslu suslu giyisiler...Kadinlarin cikisina sahit oluyoruz tarih o kadar basarisizliginizi gostermis ki kadinlara ihtiyac duydunuz, kadinlari cok kucuk gormussunuz onlar aslinda bizden daha iyi yapma yeteneklerine sahipler diyorsunuz artik...

Artik birakin keciliginizide kadinlar yonetsin sizi...

Mgas
06-07-2007, 03:15 AM
Aslanim sert ve sira disi erkek Mgas... Boylece sen o iletimde adi gecen "kac erkek vardir" sinifina giren son derece sira disi bir erkek oldugunu isbatlamis oldun... da... Biz burada Mgas'dan bahsetmiyoruz tabii, biz "super" olmayan "normal" erkeklerden bahsediyoruz... Maalesef bir kac erkegin "super" olmasi, "libido" ile ilgili soyledigim bilimsel olarak da dogrulanmis gercekleri degistirmiyor... Neyse, direnilecegini zaten biliyordum, aci gercegi kabul etmek zor geliyor biz erkeklere...

Abi ne superi n'alakası var? Ben superman falan degilim felsefe meselesi.

O halde forumda bel assagısı erkek muhabbeti yapacagımız bi kenar kose bulalım!!

Yapın iste burada. Sorun yok da ben bu tip muhabbetlere pek girmem ;)

Mgas
06-07-2007, 03:17 AM

BOZ-OK dogru soyluyor kendinizi kandirmayin, etrafiniza bakin gittikce travesti goruyoruz, kadin olmak isteyenler bile utangaclarindan kadin gibi giyinmekle yetiniyor artik hepiniz kadinlara ozeniyorsunuz ornek epilasyon, kisa kollu t-shirt, kupe, suslu suslu giyisiler...Kadinlarin cikisina sahit oluyoruz tarih o kadar basarisizliginizi gostermis ki kadinlara ihtiyac duydunuz, kadinlari cok kucuk gormussunuz onlar aslinda bizden daha iyi yapma yeteneklerine sahipler diyorsunuz artik...

Ben hep diyorum "sebek oluyorsunuz sebeek" diye beni dinleyen yok. Sokaga cıkıyorum herkes tarz... Ben Turk erkeginin bu duruma gelmesini yediremiyorum kendime. Yahu yolda gidiyorsun saclar dik, kıyafet moda....Birde kufur ede ede yuruyorlar elemanlar. Yanlarına gidip "beyler sessiz" diyorsun evvala kafasını kaldırıp dayılanmaya yelteniyor ancak gorunce "afedersin abi"...

Ben bununla hava atmıyorum ben bununla utanc duyuyorum. Bne Turk erkeginin avrupadaki bozmalara benzemesinden hafif sert davranınca kafasını egip abi demesinden...ben bundan utanıyorum

Uzbey
06-07-2007, 03:29 AM

Benaycım,o travestiler,epilasyon yaptıranlar,kupe takanlar vs. vs.. dogal akısın icinde bulunanlar degil,bunlar belirli dıs etkenlerin tesiriyle bu hale gelmislerdir.Media'nın erkekleri bayanlastırması,sapkınların(lezbiyenler,homoseksue ller,biseksueller..) goz onune koyulması....

Kıyamet alametlerinden biri de erkeklerin kadınsılasması sanırım..
Hepimiz kadınlara ozenmiyoruz,niye ozenelim??İki cinsin de birbirinden ustun yanları var,siz ANNElik gibi kutsal bir kavramı tasıyabiliyorsunuz,fakat hangi baba cocuguna annesinin yaptıklarını yapabilir?Yapamaz,cunku fıtratı annelige yatkın degildir.Yaradılısımız farklı,iki cins de cok farklı.Siz daha duygusalsınız,biz daha akılcıyız.(Genellemedir,ozel durumlar var tabiki)

Kadınları hickimse kucuk gormemistir,eger kucuk gorseydik Baciyan-ı Rum gibi bir kurum olusur muydu hic?Halide Edip'in yaptıgını baska hangi erkek yapabilirdi,yapsa da bu kadar tesirli olur muydu??
O basarısızlıklar kadınlar tarafından yapılmayacaklar mıydı hic??Tansu Ciller 4/4 lük mü yonetti Turkiye'yi??4. Murad degil de Ayse Hatun olsaydı Padisah,daha mı iyi olacaktı??Erkeklerin toplumsal alanda daha cok one cıkması onun tabiatındandır,farkındaysan erkekle kadın bir yaratılsaydı kasları ve gucleri esit olurdu.

BOZ-OK
06-07-2007, 04:15 AM

Hoyyttt !!! Bre kadin, senin agzindan cikani kulagin duyuyor mu? Ben o soylediklerimi baska erkekler icin soylediydim, ne demek kadinlara ozenmek ve benzemeye calismak !!! Senin soyledigin "metrosexuel" erkeklik delikanliyi bozar !!! Kir ayagini, otur evinde... Kete, katmer neyin yap, ne haddine senin elinin hamuruyla erkeklerin tartismasina katilmak? :x

Not: Sayin Aybike hanim, sozum meclisten disari, sakin yanlis anlamayin, hormetler efeem... :uups:

DrAydan
06-07-2007, 08:08 AM
Yaa arkadaşlar asıb kesmeye gerek yokkkkk.Kabullenmelisiniz ki, siz erkekleri kadınlar idare ediyo, ne kadar süpermen ne bilem ne olsanızda.Kadın çok büyük kuvvedir, her istediyini yaptırmayı beceriyor.Bunun bi çok yöntemi var ama en son çözüm kocasının ona olan sevgisinden yararlanmaktır.Tabi seven eş de kadınının 1 dediyini 2 etmiyorrr:D.Tabi eger kadının dediyi yapmak huyun deyilse o zaman hayat arkadaşı seçerken sevmediyin birini bulmalısın :mrgreen:(her söglediyinin aksini yapasın diye)
Haa bi de bizde böğle bir ata sözü var.''Kadın erkeyin gece imamıdır'' diye.Yani gece sabaha kadar okur okur sabah da dediyi olurr.Kabullenmesenizde malesef bu böğledir sevgili baylar:mrgreen:

DrAydan
06-07-2007, 08:11 AM

Ya Benaycım benden sana tavsiye, bi şey yazarken ve ya konuşurken önce iyice bi düşün ki,sonra kimsenin kalbin kırmayasın diye,kimsenin onuruyla oynamayasın diye.Hem senin yazdıklarının konuyla bi ilgisi yok.Yani laf bi kere ağzından çıktıysa senin değildir.Bunlar sadece bi tavsiyeydi kırılmanı istemiyorum tamammı

Aybike
06-07-2007, 08:26 AM

sen oyle san..:)

Aybike
06-07-2007, 08:31 AM
Hoyyttt !!! Bre kadin, senin agzindan cikani kulagin duyuyor mu? Ben o soylediklerimi baska erkekler icin soylediydim, ne demek kadinlara ozenmek ve benzemeye calismak !!! Senin soyledigin "metrosexuel" erkeklik delikanliyi bozar !!! Kir ayagini, otur evinde... Kete, katmer neyin yap, ne haddine senin elinin hamuruyla erkeklerin tartismasina katilmak? :x

Not: Sayin Aybike hanim, sozum meclisten disari, sakin yanlis anlamayin, hormetler efeem... :uups:

Annadım ben onu..rahat ol..evladım...hormetler icin ne deniyodu..hah buldum bilmukabele ganımca..:)
sen su benayın haddini bildirmeye devam et..erkeklerimize laf etmesin bi ara vaktim olunca bende bildircem..ganımca benay danimarkada kendini "ben turkum "diye kandıran danmarklı heriflere fazla ınanmıs..
kız benay oncesinde bir kontrol et hakkattan turkmu onlar...eyi bak bacım..kim vurduya gitme..biliyon avrupa da simdi turk erkeeeeee olma modası var yani dimi:)

Mgas
06-07-2007, 08:33 AM
sen oyle san..

Uluebatlı git kız arkadasını vur. Bu artık bir namus meselesi

BOZ-OK
06-07-2007, 08:33 AM

Saf ve temiz Turk delikanlisi bunlar, akillari ermez oyle karisik mevzulara... Kadinlarin fennine akil sir erdirmek icin ya yasli kurt veya kurnaz tilki olmak lazim... ;)

Aybike
06-07-2007, 08:35 AM
Erkek,kadın istemediği muddetce onu anlayamaz..
yalanını yakalayamaz...yakaladım sandıgı yalan bile ,kadının baska bir yalanı ile kapanır..:)yani kadın istemedigi surece erkek onun hic bir haltını yakalayamaz..

Mgas
06-07-2007, 08:45 AM
Annadım ben onu..rahat ol..evladım...hormetler icin ne deniyodu..hah buldum bilmukabele ganımca..
sen su benayın haddini bildirmeye devam et..erkeklerimize laf etmesin bi ara vaktim olunca bende bildircem..ganımca benay danimarkada kendini "ben turkum "diye kandıran danmarklı heriflere fazla ınanmıs..
kız benay oncesinde bir kontrol et hakkattan turkmu onlar...eyi bak bacım..kim vurduya gitme..biliyon avrupa da simdi turk erkeeeeee olma modası var yani dimi

Aybike hanım benimde sinir oldugum bir konudur bu Turk erkegindeki degisiklikler. Sebeklesip,yumusuyorlar Aybike hanım. Ozguvenleri dahi yok. Elini bir yere atmaya korkuyorlar. Hani bizde laf vardır ya "kız gibi"...iste aynen oyle olmaya basladılar.

"Alper napalım" "Alper nasıl yapalım"......Ben bunları yazıp dedigim gibi hava atmıyorum utanc duyuyorum. Yok, olmuyor Aybike hanım.

O tarz olan elemanlar askerlikten konu acılınca bunu bir gorev degilde angarya seklinde goruyorlar. Alın sınır otesi operasyon gundemde diye askerden kacma olaylarında patlama oldu.

Ben dirayetsiz,yumusak,kendini aynalara kaptıran....Turk erkegi degil
Asker dirayetinde,sert... insanlar gormek isterim.

Ama tabii bunu fazla kacırıp sana biri yan baktı diye kavga da cıkarmamak gerek :)

Aybike
06-07-2007, 08:51 AM
Dogru dıyorsun ..
her nekadar tumunu kapsamasada ozellikle buyuk sehırlerde yasanıyor bunlar..
Teknolojı bozdu bızı gibi..:)
ne alaka dıyeceksin ..iyi dusun..cok alakası var..
pc basında, dunya onunde..ac seyret...ve baktıkca başka ulkelerdeki kıl tıpleri tanı ve ozen..:) ve para hırsı..ama o hırs icin calışmıyacak..haybeden gelecek..neyse ya konu uzar gider..ama ruhu sağlam olan yemez bunları...sen oyle kal..

BOZ-OK
06-07-2007, 08:57 AM
Ama tabii bunu fazla kacırıp sana biri yan baktı diye kavga da cıkarmamak gerek :)

Yoo, oole deme, onun da zevki ayri... :cool:

Mgas
06-07-2007, 09:08 AM
Dogru dıyorsun ..
her nekadar tumunu kapsamasada ozellikle buyuk sehırlerde yasanıyor bunlar..
Teknolojı bozdu bızı gibi..
ne alak dıyeceksin ..iyi düsün..cok alakası var..
pc basında, dunya onunde..ac seyret...ve baktıkca başka ulkelerdeki kıl tıpleri tanı ve ozen.. ve para hırsı..ama o hırs icin calışmıyacak..haybeden gelecek..neyse ya konu uzar gider..ama ruhu sağlam olan yemez bunları...sen oyle kal..

Diyorum ki acaba super duper olumsuz X-ray cihazından gecmesine ragmen x-ray cihazını bile korkup sesiniz cıkatmadıgı BOLAT ALAMDAR ve ADAMLARI yolda gordukleri bir hippi arkadasa yahut bu tarz insana "hic yakısıyor mu" seklinde bir sey soyleseler bu Kurtlar Vadisi yayın hayatında bir ise yarar mı ?

chepny
06-07-2007, 09:21 AM
KADINLAR:
İhtiyacımız var. (İSTİYORUM)
Ne istiyorsan onu yap. (NASILSA BEDELİNİ ÖDETECEGİM)
Konuşmaya ihtiyacım var. (ONAYLANMAYA İHTİYACIM VAR)
Konuşmaya ihtiyacım var. (SİKAYET EDECEĞİM)
Sinirli değilim. (ELBETTE SİNİRLİYİM APTAL HERİF)
Romantik olup da şu ışığı söndürür müsün? (SARKAN YERLERIM VAR DA !)
Bu mutfak çok kullanışsız. (YENİ BİR EV İSTİYORUM)
Yeni gece ayakkabısına ihtiyacım var. (ÖBÜR 60 CİFT TOZLU)
Beni seviyor musun? (PAHALI BİR ŞEYLER İSTEMEK ÜZEREYİM)
Beni ne kadar seviyorsun? (BUGÜN BİR HALT KARISTIRDIM)
Bir dakika icinde hazırım sevgilim. (KALINCA BİR KİTABA BAŞLAYABİLİRSİN)
Popom biraz büyük mü? (BANA GÜZELSİN DE)
Bir iletişim problemimiz var. (BENİMLE HEMEN UZLAŞ)
Hayır bağırmıyorum. (BENIMLE HEMEN UZLAŞSAN ÇOK İYİ EDERSİN)

ERKEKLER :
Sinemaya gidelim mi? (NETİCEDE SEVİŞİRİZ DEĞİL Mİ?)
Yemeğe çıkalım mı? (NETİCEDE SEVİŞİRİZ DEĞİL Mİ?)
Seni arayabilir miyim? (NETİCEDE SEVİŞİRİZ DEĞİL Mİ?)
Dans edelim mi? (NETİCEDE SEVİŞİRİZ DEĞİL Mİ?)
Sizi bir yerden tanıyorum sanki? (AH BİR SEVİŞSEK HARİKA OLUR)
Sıkıldım (ARTIK SEVİŞELİM)
Seni seviyorum. (HEMEN SEVİŞELİM)
Ben de seni seviyorum. (EE, BUNU DA DEDİK, NE BEKLİYORUZ?)
Konuşmak ister misin? (BEN AKILLI, ANLAYISLI VE İLGİNC BİR ERKEĞİM, BENİMLE SEVİŞMEK ÇOK HOŞUNA GİDECEK)
Benimle evlenir misin? (BAŞKALARIYLA SEVİŞMENİ GAYRI MEŞRU HALE GETİRMEK İSTİYORUM)
Karnım aç (KARNIM AÇ)
Uykum var. (UYKUM VAR)
Yorgunum. (YORGUNUM)
:mrgreen:

Aybike
06-07-2007, 09:29 AM
damızlık bogasınız yanı..
simdi anladınmı kadın neden sizle oyuncak gibi oynar..:)

BOZ-OK
06-07-2007, 09:33 AM
Oooff, offf... Su gecen haftasonu gordugum Lubnanli kiz agzimdan istedigi lafi alabilir... Hatta diyorum, bu siralar agzimdan laf alasi bir gelse... :cool:

Not: Chepny, eger bunu yorumlarsan olay cikar olm...:x

Aybike
06-07-2007, 09:35 AM
Oooff, offf... Su gecen haftasonu gordugum Lubnanli kiz agzimdan istedigi lafi alabilir... Hatta diyorum, bu siralar agzimdan laf alasi bir gelse... :cool:

hahhahahahahha koptum ya...manyaksın sen oglum manyaaaaaaaaak...:)

chepny
06-07-2007, 09:43 AM

Abi bunda yorumlanacak bir durum yok ki :D
Laf almayı bilen her kadın benim ağzımdan da istediği lafı alır
:mrgreen:

Demir Kağan
06-07-2007, 10:25 AM

Harbiden, ne denebilir ki bu duruma? :lol:

Yalniz laf mi alsin baska bir sey mi o konu muallak sanki. :lol:

Uzbey
06-07-2007, 05:49 PM

Aybike abla hakkınızdaki efsaneleri okudum,arkadaslara inanıyorum ve siz diyorsanız bir bildiginiz vardır diyorum...:D
Demek ki benim manita biraz ayran agızlıymıs.Ama su da var ki,konusmam kızlar uzerineydi,olgun bayanlar icin degil.Bayanlar saraba benzedigi icin,yıllar gectikce guzellikleriyle birlikte yetenekleri de artıyor,yani kızlar acemiler epey,erkekler ise gencken daha cakallar,yas kemale erdıkce kocamıs kurta donuyorlar,bu yuzden de kadınlar parmaklarında oynatıyorlar bizi:lol:

Aybike
06-07-2007, 05:59 PM
Bak ablacım ..kadın her yaşta aynıdır
farklı zekayla doğar..genc olgun farketmez:)

Uzbey
06-07-2007, 06:04 PM
Maalesef katılamıyorum buna.

black_cat
06-08-2007, 04:26 AM
Arzuladigi kadina kendini begendirmek icin maymun olmayan kac erkek vardir?

VALLA cok hakli daha gecen hafta buna sahit oldum, arkadasim adamin birini nasil maymuna cevirdi, demekki oluyomus ;)

bencede yasla ilgisi yok bunun, daha cok kisilikle..sahsen ben ole sey dunyada yapamam, demek istedigim bilmek istedigimi acikca solerim , oyuzdende biraz saf/aptal olabiliom:D arkadasim o adamla bayaga bi dalga gecti, adam rezil durumda kaldi resmen, nasil basariolar bazi insanlar , hayret:D

Mgas
06-08-2007, 04:50 AM
Agzından cıkacak seyler onemliyse guvenmedigin kadınla ozel iliskilerden uzak duracan :)

DrAydan
06-08-2007, 07:26 AM
Agzından cıkacak seyler onemliyse guvenmedigin kadınla ozel iliskilerden uzak duracan :)
Uyarı: Aynısı erkekler için de geçerli.Yani ''Agzından cıkacak seyler onemliyse guvenmedigin adamla ozel iliskilerden uzak duracan'':-D:-D:-D

Mgas
06-08-2007, 07:47 AM
Uyarı: Aynısı erkekler için de geçerli.Yani ''Agzından cıkacak seyler onemliyse guvenmedigin adamla ozel iliskilerden uzak duracan'

Ozel bir iliskiye gerek yok. Gecen bir avukatla ugrasıyordum burosunda olmadıgı bir vakit gittim bayan bir sekreteri cıktı. "Biraz bekleyin" dedi bir durum vardı hakkında sekreterle konustuk mevzuda beni bilgilendirmedigi nokta kalmadı. Adamın ofisini bile acıp mevzu ile ilgili dosyayı bana okuttu :)