View Full Version : Is Yada Yatirim Konusunda Tavsiyesi Olan
Teatime
06-06-2007, 06:04 AM
Merhaba arkadaslar,
Bu tarz bir baslik acildimi yada sakincasi var mi bilmiyorum ama sizden ogrenmek istedigim husus sudur.
Ozbekistan, Turkmenistan yada diger Turk devletlerinde is kurma konusunda deneyimi, arayisi, tavsiyesi olan arkadaslar var mi?
Yorumlarinizi bekliyorum.
saygilar...
Önce bir selamınızı bağışlayın...
Sonra tanışma sayfasında kendinizi tanıtın.Kaç yaşındasınız ?Ne işle meşgulsünüz ? Ne kadarlık bir KDV matrahınız var ? Senelik cironuz nedir ? Şirketinizin ilgi alanları nelerdir ? Ne tür hizmetleri uhdenizde barındırıyorsunuz ? Niye Türk cumhuriyetleri ?
Bu tanışmadan sonra birileri mutlaka size yol yordam gösterecektir.Göstermezlersede ben onlara forumun kaç bucak olduğunu gösteririm...
aral gama :mrgreen:
Demir Kağan
06-06-2007, 07:27 AM
Capon veya Boran yardim edebilir. Ne var ki Capon surekli buralardayken (olmaz olsun) Boran ask acisiyla kendini denizlere vurmus.. :lol:
DrAydan
06-06-2007, 10:28 AM
Boran ask acisiyla kendini denizlere vurmus.. :lol:
Allah allah:rolleyes:
Teatime
06-07-2007, 08:09 AM
Önce bir selamınızı bağışlayın...
Sonra tanışma sayfasında kendinizi tanıtın.Kaç yaşındasınız ?Ne işle meşgulsünüz ? Ne kadarlık bir KDV matrahınız var ? Senelik cironuz nedir ? Şirketinizin ilgi alanları nelerdir ? Ne tür hizmetleri uhdenizde barındırıyorsunuz ? Niye Türk cumhuriyetleri ?
Bu tanışmadan sonra birileri mutlaka size yol yordam gösterecektir.Göstermezlersede ben onlara forumun kaç bucak olduğunu gösteririm...
aral gama :mrgreen:
Öncelikle, "merhaba" da almasını bildikten sonra bir selamlama şeklidir.
Yaşım 33, istanbulda yaşıyorum.
Ben daha çok bahsi geçen ülkelerde mütevazi bir iş kurmaktan bahsediyorum.
Bu anlamda merak ettiğim bu tarz deneyimi olan kişiler ve önerileri var mı?
Temur
06-07-2007, 10:20 AM
Öncelikle, "merhaba" da almasını bildikten sonra bir selamlama şeklidir.
Yaşım 33, istanbulda yaşıyorum.
Ben daha çok bahsi geçen ülkelerde mütevazi bir iş kurmaktan bahsediyorum.
Bu anlamda merak ettiğim bu tarz deneyimi olan kişiler ve önerileri var mı?
Hocam üyerlerimizden han şahsi işletme sahibi sanırım,o size daha güzel bilgi verecektir umarım.
Kısaca şunu söyleyeyim ortaasyanın cazip olması Türkiye'deki gibi bir çok sektörün tutulmuş olmamasıdır,yani turkiyede herhangi bir sektöre gireyim deseniz umumiyetle karşınıza boğazınızı sıkan bir dev çıkar. plastikten inşaata,gıdadan mobilya ya kadar bu iş böyle. Ortaasyada küçük sermayelerle tutunmak mümkün, buna karşın ortaaasyada yaşamanın getirdiği müşküliyatlar var, bunlar Polis sorunu Rüşvet sorunu Güven sorunu vs gibi çoğaltmak mümkündür.
Ortaasyada Kahır ve Kar yönetimi yapılır, yaptığınız işten gelen sıcak para yani kar kahrınızı unutturmuyorsa, genelde o sektör terkedilir.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.