View Full Version : Cecen cecenlerle alay ederse=)=)
deyrambel
07-05-2007, 02:00 PM
http://www.kavkazchat.com/showthread.php?t=3415&page=72&pp=10
arkadaslar yukaridaki seye bakin dikkatli-orda mucahilerin resmi var- en sonuda mucahid resimli yerin sonunda AHMET isminde mucahid resmi var
o Ahmett33 cecen alay ediyor cecen mucahidlerle :lol:
Demir Kağan
07-05-2007, 04:30 PM
Bayram, deli misin veli misin sen? Inaniyor musun ki o bir Cecen?
Uzbey
07-05-2007, 04:42 PM
http://www.kavkazchat.com/showthread.php?t=3415&page=72&pp=10
arkadaslar yukaridaki seye bakin dikkatli-orda mucahilerin resmi var- en sonuda mucahid resimli yerin sonunda AHMET isminde mucahid resmi var
o Ahmett33 cecen alay ediyor cecen mucahidlerle :lol:
Cok mu hosuna gitti o resim?Guluyorsun da ondan sordum.
Senin uyelikten iki farklı kisi mi giriyor acaba,yoksa cift kisikli misin?Daha gecen Cecen sehitleriyle ilgili o kadar yazı yazdın,tesekkurumu attım altlarına,simdi kalkmıs Cecen Mucahidlerle alay eden terbiyesizlerin yaptıklarını komik birsey gibi gosteriyorsun!
deyrambel
07-06-2007, 12:08 AM
Bayram, deli misin veli misin sen? Inaniyor musun ki o bir Cecen?
inan sana yemin olsun- demir kagan cecenlerin cogu boyledir- hatta cecenlere karsi savasan en cok darbeyi vuran kadirov diye adamin birlikleridir
ruslar korkudan zaten savasamiyorlar
o cocuk hatta cecence bile konusuyor
rusca ona sovduler sen nasil cecensin diye
deyrambel
07-06-2007, 12:11 AM
Cok mu hosuna gitti o resim?Guluyorsun da ondan sordum.
Senin uyelikten iki farklı kisi mi giriyor acaba,yoksa cift kisikli misin?Daha gecen Cecen sehitleriyle ilgili o kadar yazı yazdın,tesekkurumu attım altlarına,simdi kalkmıs Cecen Mucahidlerle alay eden terbiyesizlerin yaptıklarını komik birsey gibi gosteriyorsun!
komik oldugu icin gulmedim sinir oldum- cecen bunu yapiyor- rus yapsa neyse de
cecen o ahmet-- arkadaslar biz herkesi ayni gibi goruyoruz bu cecenlerin arasinda her turlu insan var
mesala avusturya da bir gurub cecen turklere saldirmis gecen haberde okuduydum
ben guldum bu nasil is diye- iste bir milletin hali
bizim birlik beraberlik icinde olmamiz lazim
hangi gorusten dusunceden olursa olsun birbizimiz sevelim
Uzbey
07-06-2007, 03:29 AM
ben guldum bu nasil is diye- iste bir milletin hali
bizim birlik beraberlik icinde olmamiz lazim
hangi gorusten dusunceden olursa olsun birbizimiz sevelim
Oglu icin yanan,oglunun olusunu degil dirisini gormek isteyen sehit analarına laf eden birisi bu sozu soylerse gulunc duruma duser.
deyrambel
07-06-2007, 03:58 AM
Oglu icin yanan,oglunun olusunu degil dirisini gormek isteyen sehit analarına laf eden birisi bu sozu soylerse gulunc duruma duser.
simdi dogru konus sehit annelerine kim laf etti? ben konu actim sehit annesi diye- kadin oglumu olume gondermedim hahkimi helal etmiyorum diyor
niye genelleme yapiyorsun? ne kadar cok seviyorsunuz insanlari hainlikle suclamayi
oglu sehit olmus - ama hakkinin helal etmiyor- oglunu doguya sehit olmasi icin gondermemis
ne ilginc insanlarsiniz- sen sehit o olmasin oburu olmasin
bu nasil milliyetcilik -iste yuzunu gosteriyorsun
senin bu yazini goren beni zanneder ki butun sehit analarina laf attim sanar-
Uzbey
07-06-2007, 04:07 AM
simdi dogru konus sehit annelerine kim laf etti? ben konu actim sehit annesi diye- kadin oglumu olume gondermedim hahkimi helal etmiyorum diyor
niye genelleme yapiyorsun? ne kadar cok seviyorsunuz insanlari hainlikle suclamayi
oglu sehit olmus - ama hakkinin helal etmiyor- oglunu doguya sehit olmasi icin gondermemis
ne ilginc insanlarsiniz- sen sehit o olmasin oburu olmasin
bu nasil milliyetcilik -iste yuzunu gosteriyorsun
senin bu yazini goren beni zanneder ki butun sehit analarina laf attim sanar-
Asıl o anneye helal olsun,hakkımı helal etmiyorum demis ya,kimlere helal etmiyorsa ben de arkasındayım!
Kendi yazdıklarına bakarsan gorursun sehit annesine ettigin lafları!
Ben sana hain mi dedim?
Ben senin anladıgın anlamda kise sehit olmasın mı diyoruM?
Sen benim yazıklarımı ya okumuyorsun,ya da anlayamıyorsun,muhatap almama gerek yok seni.
Ahde Vefa
07-06-2007, 07:52 AM
inan sana yemin olsun- demir kagan cecenlerin cogu boyledir- hatta cecenlere karsi savasan en cok darbeyi vuran kadirov diye adamin birlikleridir
ruslar korkudan zaten savasamiyorlar
o cocuk hatta cecence bile konusuyor
rusca ona sovduler sen nasil cecensin diye
Kadirov zaten "Sofi" degil mi? Seyhlerle semahlara felan katilmiyor mu?
Cecen mucahitlerinin cogu da vahabbi olduklari icin bunlara karsi geliyordur herhalde..
deyrambel
07-06-2007, 08:11 AM
http://www.youtube.com/watch?v=FUWd8hOEwD4&mode=related&search=
inanmayan baksin- cecenya cumhurbaskani kadirov ve onun birlikleri harullah diye bir mucahidi oldurmusler- hatta bakiyorlar- dikkat edin ordaki askerlerin cogu cecen
kadirov rus yanlisi cumhurbaskani putin yanlisi
babasini shamil basaev oldurmustu
iste bir millet ikiye bolunmus birbirlerini olduruyorlar
hatta alay ediyorlamis oldurdukleri mucahidlerin vuCuduyla kulaklarini falan kesiyorlarmis-eger canli yakalanirsa iskenceyle olduruluyorlar
Ahde Vefa
07-06-2007, 09:09 AM
tamam rus yanlisi olabilir de.
burda bir vahabbi - anti-vahabbi savasi var... ayrica kadirovun bayagi bir parasi var, nerden aliyorsa...
yavuz
07-06-2007, 09:18 AM
Kadirov zaten "Sofi" degil mi? Seyhlerle semahlara felan katilmiyor mu?
O da mi bizden? :cool:
Ahde Vefa
07-06-2007, 09:19 AM
Yoo, o insanlari olduruyor.
"Biz" ise bir karincayi dahi oldurmeyiz.
yavuz
07-06-2007, 09:20 AM
Sofi demedin mi? Kadirov bugunden sonra adamimdir. :lol:
kamil gama :mrgreen:
Ahde Vefa
07-06-2007, 09:21 AM
Tek gosteristir onlar, bir sofi'nin 10 tane BMWsi olur mu ... ?
Kadirov'u degilde, Seyh Edebali, Ahmet Yeseviyi, Mevlana'yi tercih ederim ben......................... :) :)
yavuz
07-06-2007, 09:29 AM
Tek gosteristir onlar, bir sofi'nin 10 tane BMWsi olur mu ... ?
Kadirov'u degilde, Seyh Edebali, Ahmet Yeseviyi, Mevlana'yi tercih ederim ben......................... :) :)
Gozlerim yasariyo abi senin yazdiklarini okudukca... :cry:
Bu devirde senin bulundugun cevrelerde, senin gibi konusan adamlari mumla ariyorum. :rolleyes:
sozum ona gama :mrgreen:
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.