PDA

View Full Version : 8 Temmuz AKP İzmir Mitingi :)

Redd-i İlhak
07-06-2007, 11:50 AM
İzmir yanacak, Erdoğan’ın miting alanı esecek

Başbakan Erdoğan’ın pazar günü İzmir’de yapacağı miting için, sıcak havayı avantaja dönüştürecek bir formül bulundu. Miting meydanında hava, Türkiye’de ilk kez kullanılacak teknolojiyle 4 saat serinletilecek.

İZMİR - Başbakan Tayyip Erdoğan’ın pazar günü İzmir’deki Gündoğdu Meydanı’nda yapılacak mitingi sırasında, miting meydanındaki hava Türkiye’de ilk kez uygulanacak formülle serinletilecek. 4 saat boyunca meydana yukarıdan “sisli su” zerrecikleri pompalanacak, su buharlaşarak, alana yayılmasını sağlayacak.

AK Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül, Başbakan’ın pazar günü yapılacak mitingine katılmaları için vatandaşlara çağrı yaparken, sıcağa karşı aldıkları ve Türkiye’de ilk kez uygulanacak olağanüstü önlemleri açıkladı.

Şengül, meydana kurulacak üstten sisli su sistemiyle alanın serinletileceğini ve sistemin 4 saat boyunca hizmet vereceğini bildirdi, bu sistemin Türkiye’de ilk kez uygulanacağını vurguladı.

120 BİN SU DAĞITILACAK, 5 BİN ŞEMSİYE AÇILACAK
Şengül, mitinge geleceklerin sıcaktan etkilenmeyeceğini belirterek sistemi şöyle anlattı:

“Kuracağımız özel bir sistem sayesinde alanın üst kısmına su pompalanacak ve sistem bu suyu buharlaştırarak, su buharcıkları halinde alana yansıtacak. Hava sıcaklığı ne olursa olsun, bu sistem havayı serinletecek. Ayrıca alana 5 bin büyük şemsiye kuracağız. Bayram havası içinde bir miting gerçekleştireceğiz. 120 bin su, 120 bin Türk bayrağı ve parti bayrağı dağıtılacak. Katılımcıların rahat etmesi için her şey tamam. İzmir dışından mitinge katılım olmayacak. Kent dışından hiçbir otobüs de istemiyoruz. İzmir’e yönelik bir miting yapıyoruz ve Gündoğdu Meydanı’nı dolduracağız.”

Redd-i İlhak
07-06-2007, 11:51 AM
Vallaha bu kadar masraf yapıyor AKP güzel izmir'ime inşallah Gündoğdu'yu doldurabilirler :lol: :lol: :lol: :twisted: :twisted: :twisted:

Demir Kağan
07-06-2007, 12:02 PM
Para var adamlarda bilaader. :lool:

asimpusat
07-06-2007, 12:37 PM
Kim kaldı meydanda kimler var söyle,Ancak Türk ırkıdır direnir böyle.. şarkısı geldi aklıma. Balıkesir'de de belediyenin olan bir dükkana seçim afişleri falan yığmışlar. Adamlarda para var zaten bir TKP bir AKP çok zengin afişlere falan bakarsak:lol::lol::lol::lol:

Bilge_Kagan
07-06-2007, 12:43 PM
Su kadar bu kadar oy gelecek diye ( ki simdiye kadar kimsenin "soyle miting yaptilar ondan oturu partiye oy verdim" dedigini de duymadim ) bu kadar su ote tarafta onlarin pesinden kosmayacak mi saniyorlar merak ediyorum, hele de bilimadamlari kuresel isinma diye bagrinip dururken.

Mitingler, parti yerel teskilatlarinin parti yonetiminin gozune girmek icin bulabildikleri kadar adam bulup meydanlari doldurmasindan baska birsey degil. Bir de hazineden kaynak aliyorlar bunu yapmak icin. Ben boyle sistemin orta yerine...

asimpusat
07-06-2007, 01:12 PM
Su kadar bu kadar oy gelecek diye ( ki simdiye kadar kimsenin "soyle miting yaptilar ondan oturu partiye oy verdim" dedigini de duymadim ) bu kadar su ote tarafta onlarin pesinden kosmayacak mi saniyorlar merak ediyorum, hele de bilimadamlari kuresel isinma diye bagrinip dururken.

Mitingler, parti yerel teskilatlarinin parti yonetiminin gozune girmek icin bulabildikleri kadar adam bulup meydanlari doldurmasindan baska birsey degil. Bir de hazineden kaynak aliyorlar bunu yapmak icin. Ben boyle sistemin orta yerine...

doğru söze ne hacet.. İMZAA

Emil_Diniyev
07-07-2007, 04:16 AM
Kafir gardashim o imzani dayishsan yaxshi olmazmi? Malesef biz batili deyilik dinsiz olabilmarik.

Turkiya iyla ilgili imzan ama manida ilgilandirar albatta manda bir Turkam, hamda Oguz Turku.

Emil_Diniyev
07-07-2007, 04:35 AM
San ozun dinsiz sansa, Turkiyanin na alaqasi var ?

Hanedan
07-07-2007, 04:41 AM
:lol:Kafir gardashim haa :lol::lol::lol::lol:

1001thnight
07-07-2007, 05:25 AM
San ozun dinsiz sansa, Turkiyanin na alaqasi var ?

Bizde bir söz vardır Emil gardash; "Aç tavuk, kendini buğday ambarında zanneder." diye. Onunki de böyle bir şey.

Ahde Vefa
07-07-2007, 06:42 AM
Tuh, bir kac gun sonra gelseydi izmir'e bende katilirdim. Allah rizasi icin tabi ki, meydan bos kalmasin diye :D :D

kurshad
07-07-2007, 09:19 AM
:lol:Kafir gardashim haa :lol::lol::lol::lol:

Kibar bir arkadasimizdir Emil :mrgreen:

nesterin
07-09-2007, 02:51 AM
Vallaha bu kadar masraf yapıyor AKP güzel izmir'ime inşallah Gündoğdu'yu doldurabilirler :lol: :lol: :lol: :twisted: :twisted: :twisted:

DEVLET PARASI DENİZ YEMEYEN DOMUZ...;)

DEVLETİN UÇAĞI İLE MİTİNGLERE GİDEN SU PARASINI DA SENİN BENİM PARAMLA BULUR..
PARASI YENEN VATANDAŞ DA GİDER ALKIŞLAR
İYİ YİYORSUN BRAVOOOOO diye:rolleyes:
HIRSIZLAR BAŞ TACI...

Demir Kağan
07-09-2007, 05:27 PM
Kac kisi vardi mitingde?

Ben kalabalik gordum sanki. :lool:

Mgas
07-09-2007, 06:21 PM
AKP nin secim calısmları icin butcesi belliydi. 60 milyon muydu neydi? CHP 90 milyon kullanıyor secim calısmalarında. Helikopteri falan....

Emil_Diniyev
07-09-2007, 06:49 PM
AKP nin secim calısmları icin butcesi belliydi. 60 milyon muydu neydi? CHP 90 milyon kullanıyor secim calısmalarında. Helikopteri falan....

Buqadar pulu ele şeylere xarclayacaklarina millata birşeyler elesinler o pullarla sonra onsuzda millet onlari seçer.

Mgas
07-09-2007, 07:07 PM
Buqadar pulu ele şeylere xarclayacaklarina millata birşeyler elesinler o pullarla sonra onsuzda millet onlari seçer.

Ya su secim calısmalarını bir duzene sokmak gerek. "Al sana para git kendini tanır" yerine daha mantıklı seyler olabilir.

Utku
07-09-2007, 07:20 PM
O Kadar İnsani Guneşin Altinda Toplayip, Oy İcin Serinletmeye Calişacağina :)
Ordaki Ac İnsanlar İş ve Ekmek Kapisi Acsa , Eğitimi Yetersiz Olan Yerlere Fazladan Bir Okul Daha Yapsa Boylelikle İnsanlarim Hem Gonlunu Hem Oyunu Alsa Cok Mu Kotu Olur Yani..
Gerci Fazla Zorlamamak Lazim Siyasetci Beyni Anca Secim Zamani Calişir..O Da Yarim Yamalak..