PDA

View Full Version : Karsda sözde "ermeni soykırımına" abide ucalır mı

Ay ve gun
07-08-2007, 03:27 PM
O Karsda ki bir zaman ermeni eli ile katledilen türklürin kanına boyanmışdı.
O Karsda ki insanlar türk oldukları için ermeniler tarafından diri-diri toprağa gömülmüşdü...

ve bir süre önce oraya gitmiş azerbaycanlı şarkıçıları otelde ermeni kızı karşılamış ve "Küçük Ermenistana hoş geldiniz demişdi" Sonra da AAzerbaycanlıların kapılarına taş atmış, türkün toprağında türkleri tehkir etmişlerdi. O yüzden azerbaycanlılar konsertde iştirak etmeden Karsı terk etmişlerdi.

Şimdi de ermnilerin adına abide ucaltılıyor...
Gerçekden mi?
Gerçekden mi Türkiye buna izn verecek?

Emil_Diniyev
07-08-2007, 03:32 PM
O Karsda ki insanlar türk oldukları için ermeniler tarafından diri-diri toprağa gömülmüşdü...

ve bir süre önce oraya gitmiş azerbaycanlı şarkıçıları otelde ermeni kızı karşılamış ve "Küçük Ermenistana hoş geldiniz demişdi" Sonra da AAzerbaycanlıların kapılarına taş atmış, türkün toprağında türkleri tehkir etmişlerdi. O yüzden azerbaycanlılar konsertde iştirak etmeden Karsı terk etmişlerdi.

Gerçekden mi?

ermanilar harzaman Azarbaycanin olana sahip cixirlar Kars in nufusunun coxu Azari Oguz TURKlarindan olusur, onlarin kulturuna lahcasina baxsan bilarsan. Danslari yemaklari harsheyi. Orasi albattaki TURKiyanin, Azarbaycanin deyil sadaca orada nufusun coxunu Azarbaycanli oldugunu demak istadim va ermanilarin oraya daxli yoxdur orasi TURK yurdu.

Emil_Diniyev
07-08-2007, 03:34 PM
Birda na yazixki bu xabari manda eshitmishtim, Turk yetkililar buna birshey elamamishdi, na yazixki.

Bilge_Kagan
07-08-2007, 04:40 PM

Gerçekden mi?

Haberi duymadim, asparagas olabilir. Turkiye Ermeni yalanlariyla "devlet bazinda" mucadele ederken, boyle birseyin olmasi hakikaten mantiksizligin daniskasi olur. Haberin kaynagini verseniz de okusak ?

BOZ-OK
07-09-2007, 09:36 AM
Türkiye sınırları içerisinde hiçbir Ermeni,Azeri soydaşlarımıza TAFRA yapamaz.....

Tafra yapanin agzini kirariz, anasindan emdigi sutu burnundan getiririz, boyunlarini altlarinda birakiriz... :cool:

NativeAmerican
07-09-2007, 11:32 AM
koca Turkiye Hristiyan Gokoguzlara bile kucagini acip topragini paylasiyor ise, emin olun ki Azeri Turklerini de kucaklar. Turkiye dogumlu degilim ama Turkiye dogumlu olsam da olmasam da, benimle ayni fikirde olan Turkiye Vatandasi Oz Turk uyeler de ayni fikri paylasacaktir, Azeri Turkler icin:
Turkiye Azerilerin de topragidir. Buyursun gelsin Azeri Turku arkadaslar hosgelsin..
Yeter ki Ermeni ye Ruma gitmesin. Giritte tatildeyken kafama caki cakilmisa dondum. 1 tane bile Turk yok bu adada. yalnizca Turkiyede yasayan birkac yunan geliyor yaz tatili icin girite. birkacina Turk oldugumu soyleyince ustume ucusmaya basladilar. baska biryerde "ermeniyim" deyince acayip bagirlarina bastilar.
Bunlar boyle serefsiz...gelir Istanbulda kendi koylerini izmirde kendi mekanlarini kururlar, Giriti ziyaret eden bir Turkiye Cumhuriyeti vatandasini kaldiramazlar...
Kahrolsun boyle mantik, Anadolu topraklari yalnizca Turk Kani tasiyanlarindir. Bu da benim kisisel tepki ve dusuncem... Ben boyle dusundukce olsun varsin Azerbaycan Turkleri istedigi kadar hektar hektar toprak alsin yasasin yeter ki...
Keske istanbulda ermeni ve rumdan cok Azeri Turku olsa.

selenge
07-09-2007, 05:24 PM
indi men deyiremki kars igdir erzurum agrinin bir kismi zaten oz be oz oguz turkudur, yani hec bir fark insaa edemezsiniz. indi bazi kimiseler buralar azerbaycan torpagidir, ahi qardasim ha azerbaycan ha turkiye. ne menem fark vardir bu iki devlet amma asli yek millet arasinda. indi yine meslehet eylerim ki dunyadaki turani irklar arasinda en yakin komsular azeri ve turkiye turkleridir. onlardan baska daha yakin bir millet yox, men indi bu karstaki abide isini arastirdim orali kisilerin ozlerinden, yalan deyirler, narahat olmayasiniz, inanmayin .

Demir Kağan
07-09-2007, 05:25 PM
Yok arkadas, alsak oguz abiyi, desek abi ermeni dovmeye gidiyoruz; mevzuunun oldugu yere gelince saf degistirir, guvenmiyorum. :lool:

Hanedan
07-10-2007, 03:21 AM
Yok arkadas, alsak oguz abiyi, desek abi ermeni dovmeye gidiyoruz; mevzuunun oldugu yere gelince saf degistirir, guvenmiyorum. :lool:

O zaman biz önce dövelim ama adam akıllı sonra Oğuz'u götürelim. İçine otursun. :lol: