PDA

View Full Version : Erdogan'i Kizdiran Anket

nesterin
07-10-2007, 06:07 AM
Erdoğan´ı kızdıran anket

BAŞBAKAN Recep Tayyip Erdoğan´ın giderek sinirlenmesi ve önüne gelene iftiralarda bulunmasının gerçek nedeni ortaya çıktı

BAŞBAKAN Recep Tayyip Erdoğan'ın giderek sinirlenmesi ve önüne gelene iftiralarda bulunmasının gerçek nedeni ortaya çıktı. ABD'nin yaptırdığı ve düzmece olmayan kamu oyu sonuçları AKP'yi 3. parti olarak gösteriyor. MHP 1. CHP ise 2.
Son günlerde Washington'da kim tarafından ve kime yaptırıldığı açıklanmayan bir kamuoyu yoklaması elden ele dolaşıyor. Bu kamuoyu yoklamasını Türkiye'deki gelişmeler karşısında büyük sürpriz yaşamak istemeyen bazı çevreler tarafından yaptırıldığı ileri sürülüyor. Kamuoyu yoklamasında herkesin tahmin ettiği gibi üç parti barajı geçiyor. Kamuoyu yoklamasında ise DEHAP'ın bağımsız adaylarla çıkaracağı milletvekili sayısının grup kurmaya yetmeyeceği ve 10 ila 12 arasında değişeceği belirttiliyor. İşte ABD'nin yaptırdığı son kamuoyu yoklamasının sonuçları:
MHP: % 24

CHP % 22

AKP % 20

DP % 9.5

GP % 4.5

DEHAP % 6

IP % 1

Kararsız % 12.9

Benim fikrim de MHP'1. ;)

nesterin
07-10-2007, 06:32 AM
Çoban Sülü'nün iktidarda olduğu dönemlerin birinde bir seçim anketi yaptırır.Anket sonuçlarına göre çok kan kaybetmiş,gerilere düşmüştür.Halka yaptığı konuşmaların birinde anketi çarpıtarak kendini açık ara birinci göstermiştir.Anketi düzenleyen şahıs itiraz ettiğinde;

Senin işin anket yapmak.Benim işim anketi halka açıklamak.herkes kendi işini yapsın demiş :lol:

Güzelllll
;) Yalandan kim ölmüş.....

Demir Kağan
07-10-2007, 06:38 AM
İnşallah, inşallah. :)

HYML
07-10-2007, 06:51 AM
Az kaldı sevinmeye...

Mehmed'im sevinin başlar yüksekte;
Ölsek de sevinin, eve dönsek de.
Sanma bu tekerlek kalır tümsekte...

Yarın elbet bizim, elbet bizimdir.
Gün doğmuş, gün batmış ebed bizimdir.
NFK

Demir Kağan
07-10-2007, 07:01 AM
Tribunlere oynuyoruz bakiyorum. :lool:

Uzbey
07-10-2007, 07:06 AM
Az kaldı sevinmeye...

Abi sen niye particilik yapıyorsun hep?Ne zaman baksam AKP AKP AKP.
Yoksa AKP'nin fikri zemini mi yok,politik yollardan calısıyorlar?(Sozum sana degil abi,AKP'ye:D)

Fikirleri catıstıralım biraz yahu!Bırakın particiligi!

Oyum MHP'ye ama MHPcilik de baydı artık beni.

Bilge_Kagan
07-10-2007, 07:11 AM
MHP'nin bu secimden birinci parti olarak cikmasinin imkani yok. CHP'nin ikinci parti cikmasi da supheli. MHP'nin hala kendini affettirmesi lazim, CHP yaptigi tirt muhalefetle bircok oy kaybetti. Bu iki parti de, benim gibi "kime verecegiz" deyip zorunluluktan verenlerden oy alabilir en fazla.

Emil_Diniyev
07-10-2007, 07:46 AM
Inshallah bu anket dogru olsa.

BuyukTuran
07-10-2007, 12:35 PM
anketi tplayınca %99.9 oluyor
0,1 de akpye gitsin benden :lol:
çok saçma geldi bana ama rüyamda da böyle bi seçim sonucu gördüm:D

yavuz
07-10-2007, 12:46 PM
Herkes uyduruk bi anket yapiyo haaa...

Ama en cok Tayyip'inkiler tutuyo... Halk koyun nasilsa... Hak ediyo Tayyip'i...

Ben Tayyip demeye basladim, Aman Allah'im...

ucnokta lool gama :mrgreen:

Mgas
07-10-2007, 01:02 PM
MHP ve CHP nin oy kazanacagı biliyoruz. Mesele bunun ne denli olacagı.

Evvela emin olunası bir sey var ki o da bu "AKP dalgasının" tamamen kırılamayacagı. Mesele ne denli kırılacagı

Kararsız oyları bagımsızlara nasıl yansıyacak?

Gorecegiz. Az kaldı ha :D

Karayılan
07-10-2007, 03:44 PM
MHP 1. olamaz. Ben o kadar cok oy olabileceklerine inanmiyorum acikcasi...

weci
07-13-2007, 04:50 PM
AKP
ampülün patlar inşallah
yapdıgınız yolsuzluklarda çıkacak hepsi yüce divana çıkacaklar.

23 temmuzda belli olur herşey

raltay
07-17-2007, 07:35 AM
weci,
23 temmuzda belli olur herşey

doğru tespit bu işte :)

4 gün kaldı. senin, benim, onun tahminini değil gercekleri göreceğiz 4 gün sonra Erdoğanda, bahcelide baykalda diğerleride boylarının ölcüsünü alacaklar.
3 kasımda boylarının ölcüsünü alanlar hala meydanlarda dolastıklarına göre,
Tek basına iktidar vaad edip, küsürat partisi bile olsalar bile kendilerini basarılı sayacakları kesin gibi :)