PDA

View Full Version : Ermeniler'in Oyu AKP'ye !

nesterin
07-12-2007, 01:53 AM
http://www.internethaber.com/images/news/42224.jpgErmeniler'in oyu AK Parti'ye

12 Temmuz 2007 Perşembe 07:47
Ermeniler'den AK Parti'ye övgü. Oylarını bu partiye verecekler..
Hrant Dink’in öldürülmesinin ardından Agos Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni koltuğuna oturan Etyen Mahçupyan Tempo Dergisi'ne konuştu.

Mahçupyan, bugüne kadar Milli Görüş çizgisine hiç oy vermeyen Türkiye Ermenilerinin, bu seçimlerde AKP’ye yöneleceğini söyledi. AKP’nin Türkiye’deki tek gerçek parti olduğunu dile getiren Mahçupyan, şöyle konuştu:

"AKP, diğer partilere göre çok farklı. Azınlıklar konusunda mülayim ve konuşkan. Sorunları çözmek istiyor. Ama ona izin verilmiyor. Diğerlerine göre daha iyi niyetli. Türkiye’deki tek gerçekçi parti. Alternatifsiz olduğu için büyük oy oranına ulaşıyor. Yine iktidar olur ve akıllı davranmazsa orduya karşı savaş açar. Akıllı davranırsa demokrasiyi açar."

Hiç şaşmadım...!!!!!

HYML
07-12-2007, 02:04 AM
http://www.internethaber.com/images/news/42224.jpgErmeniler'in oyu MHP'ye
12 Temmuz 2007 Perşembe 07:47
Ermeniler'den MHP'ye övgü. Oylarını bu partiye verecekler..
Hrant Dink’in öldürülmesinin ardından Agos Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni koltuğuna oturan Etyen Mahçupyan Tempo Dergisi'ne konuştu.

Mahçupyan, bugüne kadar işkenceci bir çizgiye hiç oy vermeyen Türkiye Ermenilerinin, bu seçimlerde MHP’ye yöneleceğini söyledi. MHP’nin Türkiye’deki tek gerçek parti olduğunu dile getiren Mahçupyan, şöyle konuştu:

"MHP, diğer partilere göre çok farklı. Azınlıklar konusunda mülayim ve konuşkan. Sorunları çözmek istiyor. Ama ona izin verilmiyor. Diğerlerine göre daha iyi niyetli. Türkiye’deki tek gerçekçi parti. Alternatifsiz olduğu için büyük oy oranına ulaşıyor. Umarım iktidar ve akıllı olur. Akıllı davranmazsa orduya karşı savaş açar. Akıllı davranırsa demokrasiyi açar."

Hiç şaşırmadım (üç nokta, beş ünlem)

internethaberiburayatasimaktanvazgecmeli.com

artiksuyucikti.net

nesterin
07-12-2007, 02:39 AM

artiksuyucikti.net

Ne yapıyım ? haberleri taşımayıp,
Erdoğan'nın yeni damadının BARZANİ' ye yeni parti binası ihalesini aldığını mı
yazayım.....
O kadar çok ki 3 nokta değil 5 ünlem değil
sayfalar dolusu ????????????????
cevabını aradığımız soruları mı sorayım !!!!!

nesterin
07-12-2007, 03:24 AM
Cemaatlere yakınlığı ile bilinen AKP'ye cemaatler mesafe koyarken.Türkiyede yaşayan Ermenilerin tam destek vermesi manidar...

Hakikaten Tayyip Erdoğan ve taifesi değiştimi ???

Gülen'den önemlisi,
Sıra, torba torba nohut dağıtılan evlerdeki seçmenlerin
Bize düşe düşe nohut mu düştü? diye sorması lazım.
Medya, borsa, Holdiglerden sonra size kala kala bu kaldı diyemedikleri için ellerin de mendil ağlaşıyorlar,şehir şehir dolaşıyorlar.
Ekonomi o kadar iyiki fakir yardımı yapıyorlar. Nohut torbalarıyla yükselen Milli gelir :lol:

Gülen taifesi sessiz ve derinden yol alır, sağ gösterip sol çakar.mış....
Benim samimiyetim yok;)..Bilenler öyle diyor !!!

Mgas
07-12-2007, 03:35 AM
Barzani

Avrupa

ABD

ve

Ermeniler

Tayyip'i istiyor.

da bir sorun var. Halen burası Turkiye Cumhuriyeti.

yavuz
07-12-2007, 03:37 AM
Cemaatler, gorduler ne mal olduklarini bunlarin; elbette destek vermezler! "Simdi Birlik Zamani" :cool:

Emil_Diniyev
07-12-2007, 03:57 AM
Demak oguzyan da akp ya oy veracak :D.

yavuz
07-12-2007, 04:07 AM
Oğuzyan verirde Oğuz VERMEZ ;)

Ben kime versem acaba?

:rolleyes: or :lool:

Oguz Abi sen bilirsin, kime verir bu Yavuz?

izlenim gama :mrgreen:

yavuz
07-12-2007, 04:19 AM
Necmettin Erbakan'ın liderliğini yaptığı BBP :lol:

Beni bir tek sen anladin, ama senin de anladigindan suphelerim sonsuz Oguz Abi. :lol:

Sayin Necmettin Erbakan Hoca, gecici bir tercihtir. BBP secime girmiyor ya...

Yoksa Muhsin Baskan, BBP Sampiyon... :cool:

Ben MHP-BBP-SP-ANAP-DYP vs. vs. iste alayini birlestirecegim. ;)

Mgas
07-12-2007, 04:47 AM
Ben MHP-BBP-SP-ANAP-DYP vs. vs. iste alayini birlestirecegim.

Parti olarak birlesme olmaz da partilerin aklı basında muhteremlerini alıp yeni bir parti seklinde...ancak Yavuz :mrgreen:

Hem sen sair adamsın n'apacan siyaseti ? Siyaset isinin gorununden uzak pis boyutları coook fazladır. Her insana uymaz Yavuz ;)

yavuz
07-12-2007, 04:53 AM
Parti olarak birlesme olmaz da partilerin aklı basında muhteremlerini alıp yeni bir parti seklinde...ancak Yavuz :mrgreen:

Hem sen sair adamsın n'apacan siyaseti ? Siyaset isinin gorununden uzak pis boyutları coook fazladır. Her insana uymaz Yavuz ;)

Bana uyar... ;)

malatyali kisakurek gama :mrgreen:

Mgas
07-12-2007, 05:10 AM
"Bak siyasetden anlarsın insan zaaflarını bilirsin ama cesaretin yok

-Yanlılıyorsunuz

Suclu oldugunu bildigin birinin yargılanmasından emin olmak ilcin delil yaratır mısın?

.......

Suclu oldugunu bildigin birinden ifadeyi doverek alır mısın

........

İflah olmaz bir sucluyu arkadan vurur musun? Bir takım avukatlar sayesinde serbest kalmasın diye?

......

"L.A Sırları" ;)

yavuz
07-12-2007, 05:17 AM
Birak L.A filan, Malatya'dan haber et. ;)

Bilge_Kagan
07-12-2007, 05:24 AM
Ermeniler bu ulkenin vatandasi degil mi ? Kime isterlerse ona verirler. Bunu cok kotu birseymis, bir tehditmis gibi "ERMENILER'in oyu" diye yazmanin ne alemi var ?

kurshad
07-12-2007, 05:27 AM

artiksuyucikti.net

Internet haber falan degil ki.. Ayni haberi " Azinliklarin secimi AKP" seklinde ZAMAN gazetesinde okudum. Ayrica patrik Mesrop Mutafyan'in sozlerine de yer veriliyor, cemaatlerinin durumunun ve hosgoru ortaminin gun gectikce iyiye gittiginden bahsediliyordu.
Hatta ben de okuyucu yorumu olarak "Bravo AkPartiye ,Yezidi ve Yahudi cemaatleri de AKP'nin icraatlerinden cok memnun" seklinde yorum yolladim, yayinlamadilar :mrgreen:

HYML
07-12-2007, 05:34 AM
Internet haber falan degil ki.. Ayni haberi " Azinliklarin secimi AKP" seklinde ZAMAN gazetesinde okudum. Ayrica patrik Mesrop Mutafyan'in sozlerine de yer veriliyor, cemaatlerinin durumunun ve hosgoru ortaminin gun gectikce iyiye gittiginden bahsediliyordu.
Hatta ben de okuyucu yorumu olarak "Bravo AkPartiye ,Yezidi ve Yahudi cemaatleri de AKP'nin icraatlerinden cok memnun" seklinde yorum yolladim, yayinlamadilar :mrgreen:

Internet haber falan degil ki..

Taşıma olayı sadece bu haber ile sınırlı değildi...

Hatta ben de okuyucu yorumu olarak "Bravo AkPartiye ,Yezidi ve Yahudi cemaatleri de AKP'nin icraatlerinden cok memnun" seklinde yorum yolladim, yayinlamadilar

Demek ki Zamanın kriterlerine uymuyorsun üstadım..:cool:

ARA
07-12-2007, 05:34 AM
MHP ni fashist deyenler imdi reklamasini yapiyirlar.

CHP, DSP ve bashka kommunistler de fashist oldi hahaha.
kurdun ogli olan birisine Nasreddin hoCa demish;
- Og'lim, sen hani bir hayvanin og'li edin, o hangi hayvandi? :)

kurshad
07-12-2007, 05:43 AM
Demek ki Zamanın kriterlerine uymuyorsun üstadım..:cool:

Elhamdullillah...

nesterin
07-12-2007, 05:49 AM
Ermeniler bu ulkenin vatandasi degil mi ? Kime isterlerse ona verirler. Bunu cok kotu birseymis, bir tehditmis gibi "ERMENILER'in oyu" diye yazmanin ne alemi var ?

Bir şey dediğimiz yok,
bir zamanlar TÜRKİYE'lLİLİK sıfatını keşfeden bir Başbakanımız varken
ne diyebiliriz ..!!!
Hatta bir ara hepimiz Hırant Dink bile olduk;)

nesterin
07-12-2007, 05:52 AM

üSTELİK O BAŞLIĞI BEN ATMADIM
GAZETEDEN OLDUĞU GİBİ ALDIM
Diyelim ki ben başlık yazdım...
Her şey gücünüze gitmiyor da da benim başlığım mı incitti?

Bilge_Kagan
07-12-2007, 06:54 AM
Bir şey dediğimiz yok,
ne diyebiliriz ..!!!
Hatta bir ara hepimiz Hırant Dink bile olduk

Demogoji.

üSTELİK O BAŞLIĞI BEN ATMADIM
GAZETEDEN OLDUĞU GİBİ ALDIM

Buyuk kucuk harf durumu gazetede de ayni sekilde miydi ? Oyle olsa bile, sizin bunu farkedip duzeltmeniz gerekmez miydi ? Ben kisileri degil davranislari hedef aliyorum.

Diyelim ki ben başlık yazdım...
Her şey gücünüze gitmiyor da da benim başlığım mı incitti?

Hersey derken ?

selenge
07-12-2007, 08:03 AM
azarbaycandaki ermeniler bile cok sevirler bu akp cenahini. dimek kerek unleri hudutlari ashti. :D

khanoghuz
07-12-2007, 08:26 AM
o konuda çok ünlüler ne sandın

Hanedan
07-12-2007, 09:27 AM
Gülen'den önemlisi,
Sıra, torba torba nohut dağıtılan evlerdeki seçmenlerin
Bize düşe düşe nohut mu düştü? diye sorması lazım.
Medya, borsa, Holdiglerden sonra size kala kala bu kaldı diyemedikleri için ellerin de mendil ağlaşıyorlar,şehir şehir dolaşıyorlar.
Ekonomi o kadar iyiki fakir yardımı yapıyorlar. Nohut torbalarıyla yükselen Milli gelir :lol:

Gülen taifesi sessiz ve derinden yol alır, sağ gösterip sol çakar.mış....
Benim samimiyetim yok;)..Bilenler öyle diyor !!!

İnsanların ihtiyacı olmasaydı eğer o nohutları kabul etmezlerdi (haberin aslı varsa tabi) Biz insanımızın pazarlardan çürük, atık meyve ve sebze topladığı o iğrenç tabloyu hiç unutmadık hanım efendi. Bu yardımlar 4,5 yıldır sürekli dağıtılıyor. Yeni bir şey değil ama siz yeni duyduğunuz için ve böyle yardımlara muhtaç insanların varlığından haberiniz olmadığı için anlayamazssınız. Başkası nohut dağıtırken sizde pirinç dağıtsaydınız ya, belki sizede dua ederlerdi ;)

Hanedan
07-12-2007, 09:29 AM
azarbaycandaki ermeniler bile cok sevirler bu akp cenahini. dimek kerek unleri hudutlari ashti. :D

Azerbeycan'da ki Ermeniler sizden daha akıllıymış demek hocasının öğrencisi :rolleyes:

Hanedan
07-12-2007, 09:38 AM
Bir şey dediğimiz yok,
ne diyebiliriz ..!!!
Hatta bir ara hepimiz Hırant Dink bile olduk;)

Türkiyelilik kötü birşey mi neden zorunuza gidiyo. Ben öz ve öz Türk oğlu Türk'üm. Ancak azınlıklara adil davranmak, ekmeğimi eşit bölüşmek beni yüceltir, küçültmez. Hepimiz Hran Dink olmamalıyız ama bu cinayeti de protesto etmeliyiz. Siz hangi görüştesiniz yüksek bir milliyetçi olarak ;)

yavuz
07-12-2007, 09:45 AM
Siz hangi görüştesiniz yüksek bir milliyetçi olarak ;)

Size Ataturk ilkelerini bildiriyorum...

1-Laiklik
2-Laiklik
3-Laiklik
4-Laiklik
5-Laiklik
6-Laiklik

miroglu gama :mrgreen:

nesterin
07-12-2007, 09:53 AM
İnsanların ihtiyacı olmasaydı eğer o nohutları kabul etmezlerdi (haberin aslı varsa tabi) Biz insanımızın pazarlardan çürük, atık meyve ve sebze topladığı o iğrenç tabloyu hiç unutmadık hanım efendi. Bu yardımlar 4,5 yıldır sürekli dağıtılıyor. Yeni bir şey değil ama siz yeni duyduğunuz için ve böyle yardımlara muhtaç insanların varlığından haberiniz olmadığı için anlayamazssınız. Başkası nohut dağıtırken sizde pirinç dağıtsaydınız ya, belki sizede dua ederlerdi ;)

Benim demek istediğim ekonomi çok iyiymiş de ,
bende soruyorum bu kadar iyiymiş de millet bir nohuta muhtaç kalmış...
İstediğiniz gibi yorumlamak gerçekeleri göz ardı etmek mi?
Ben de tam dediğiniz gibi pazarlardan çürük sebze meyve toplarken
borsa çoşuyor iş adamları pek keyifli
yabancı sermaye balıklama dalıyor
her gün peş peşe satılığa çıkmadık kalmadı satılıyor....
Peki nerde bu paralar?
Millete kala kala nohut parası mı kaldı onu soruyorum.
daha açık nasıl yazayım..nasıl anlatayım
yoksa burada hayır severlik konusuna dümen kırmayın..
sizin bana tavsiye ettiğinizi ben bildiğim için hükümete soruyorum.
Allah aşkına birde yazdıklarımı tam yorumlayın ne olur ...!
anlayıp da işinize geldiği gibi yorumlamak benim yazdıklarımı çürütmez
sizi kandırır..
Milletin gözünü açmak şu anda en büyük hayır bence..
Fakirliği kadere bağlıyanlara sesleniyorum ..Onların bir eli yağda bir eli balda
onlar hayır değil oy avcılığı yapıyor.
Bitti.............
diyeceğim ama şimdilik bu kadar yeter;)

nesterin
07-12-2007, 10:02 AM
Türkiyelilik kötü birşey mi neden zorunuza gidiyo. Ben öz ve öz Türk oğlu Türk'üm. Ancak azınlıklara adil davranmak, ekmeğimi eşit bölüşmek beni yüceltir, küçültmez. Hepimiz Hran Dink olmamalıyız ama bu cinayeti de protesto etmeliyiz. Siz hangi görüştesiniz yüksek bir milliyetçi olarak ;)

Milliyetçiliğiniz ne kadar yüksek;)

yavuz
07-12-2007, 10:04 AM
Nesterin de Necip Fazil gibi anlasilamamaktan sikayetci gordugum kadariyla. Ama bu sikayet, cozume goturmez insani. Mesele "herhangi bir seyi sikayet etmek" degil, "yanlis seyi sikayet etmek" bence. "Anlasilamamak"tan cok; "anlatamamak" konusunda sikayetci olursan, daha faydali olur Nesterin. ;)

kurshad
07-12-2007, 10:15 AM
Türkiyelilik kötü birşey mi neden zorunuza gidiyo.

Evet, Turkiyelilik kotu birsey..
Nasil ki Fransalilik, Almanyalilik, Amerikalilik yoksa Turkiyelilik diye birsey de olamaz.
Turk milleti vardir ve yasadiklari ulkenin adi da Turkiye'dir. Azinliklar ise Lozan antlasmasiyla belirlidir ve Turk milletiyle ayni haklara hukuken sahiptir.

Turkiyelilik kavramini ortaya atanlar kasitli bir psikolojik savasin askerleridir, Turk milleti kavramini yoketmek, Turk kimligini alt kimlik haline getirmek gibi bolucu eylemlerle Turkiye'nin ileride bolunmesine, federatif bir hal almasina on hazirlik yaparlar.

Turkiyelilik kavrami bizim zorumuza gidiyor, zoruna gitmeyenleri gormek de zorumuza gidiyor..

Hanedan
07-12-2007, 10:19 AM
Benim demek istediğim ekonomi çok iyiymiş de ,
bende soruyorum bu kadar iyiymiş de millet bir nohuta muhtaç kalmış...
İstediğiniz gibi yorumlamak gerçekeleri göz ardı etmek mi?
Ben de tam dediğiniz gibi pazarlardan çürük sebze meyve toplarken
borsa çoşuyor iş adamları pek keyifli
yabancı sermaye balıklama dalıyor
her gün peş peşe satılığa çıkmadık kalmadı satılıyor....
Peki nerde bu paralar?
Millete kala kala nohut parası mı kaldı onu soruyorum.
daha açık nasıl yazayım..nasıl anlatayım
yoksa burada hayır severlik konusuna dümen kırmayın..
sizin bana tavsiye ettiğinizi ben bildiğim için hükümete soruyorum.
Allah aşkına birde yazdıklarımı tam yorumlayın ne olur ...!
anlayıp da işinize geldiği gibi yorumlamak benim yazdıklarımı çürütmez
sizi kandırır..
Milletin gözünü açmak şu anda en büyük hayır bence..
Fakirliği kadere bağlıyanlara sesleniyorum ..Onların bir eli yağda bir eli balda
onlar hayır değil oy avcılığı yapıyor.
Bitti.............
diyeceğim ama şimdilik bu kadar yeter;)

Haaa memelekette çok aç var değil mi. Kim ülkenin ekonomisini 28 Şubattaki darbelerle, koalisyonlarla veya muhalefetteyken,dışardan destek sözü verip gündüz iktidar akşam muhalefet yaptı. Kimler bu ülkenin başına eli kolu başı tutmayan bir kukla başbakan getirip bankaları devleti hotumlattı. Kim Muhalefetteyken (sn. Baykal) bir lafıyla borsayı alt üst edip aradaki payı hortumladı. Kim kitabı başbakanın suratına anayasa kitabı fırlatıp ekonominin içine etti.
Bitmedi...
Kim rejim elden gidiyor deyip Ülkeniin huzurunu bozmadı.
Kim, PKK ile işbirliği yapıp Leyla Zanaları bu meclise taşıdı.
Kim, zamanı itibariyle seçim sloganı olarak AB'yi kullandı, ama şimdi kin kusuyor.
Kim Apo'yu biz asarız deyip iş başa düşünce çark etti.
Kim başörtülü öğrencileri sırf inancından dolayı üniversitelere sokmadı. Kim bunun altındaki sebebin bu insanların cahil bırakılması projesi dahilinde olmadığını söyleyebilir.
Kim ( ilk,orta lise ve üniversite) öğrenimi çökertti, okul barajı getirerek kafası çalışmayan aptal burjuva çocuklarını bile en iyi üniversitelerde ve bölümlerde okumalarını sağladı.
Kim,meslek okullarını üniversitelere kapattı.
Kim, ve kimlerin sayesinde her gün bu ülkede fabrika kapatılıp işçi sokağa döküldü, esnaf kepenk kapattı,yazar kasalar başbakanların üstüne atıldı.
Kim insanlarımızı kandırarak yüksek faiz verme sevdasına paralarını götürdü.
Kim şu anda mazotu 1 ytl ye veriyor. Bu adamın kendisi anası,babası,danası hırsız değilmiydi. Bulunabilen tüm varlığına el konulduğu halde %20 si bile geri alınamamış, tüyü bitmemişin hakkını yemiş bu adam meydanlarda gezerken neden hala hedef başka yerlere saptırılıyor.
KİM...KİM...KİMLER....KİMLEEEEEEEEEEEEER...

Bitmedii....Bitmez...

Hanedan
07-12-2007, 10:26 AM
Evet, Turkiyelilik kotu birsey..
Nasil ki Fransalilik, Almanyalilik, Amerikalilik yoksa Turkiyelilik diye birsey de olamaz.
Turk milleti vardir ve yasadiklari ulkenin adi da Turkiye'dir. Azinliklar ise Lozan antlasmasiyla belirlidir ve Turk milletiyle ayni haklara hukuken sahiptir.

Turkiyelilik kavramini ortaya atanlar kasitli bir psikolojik savasin askerleridir, Turk milleti kavramini yoketmek, Turk kimligini alt kimlik haline getirmek gibi bolucu eylemlerle Turkiye'nin ileride bolunmesine, federatif bir hal almasina on hazirlik yaparlar.

Turkiyelilik kavrami bizim zorumuza gidiyor, zoruna gitmeyenleri gormek de zorumuza gidiyor..

Türkiyelilik sözcüğü, tamamen azınlıkları topluma kazandırmaya yönelik bir laftır.
Onlarında bu ülkenin bir parçası olduğunu hissetirme adına söylenmiştir.
Osmanlınında Türklük kavramını yok ettiği çeşitli kişiler tarafından söylenmiştir. Ama hala Türk olduğumuzu diğer Türk Cumhuriyetlerinden daha iyi biliriz.
İçimizdeki azınlıkları içimize alamazsak dışarıdan idare olunmaya başlarlarki bu bize bir yarar sağlamaz. Şimdi Türkiyeli olurlarsa ileride Türk de olurlar.
Bizim de zorumuza giden bunları anlamamaktır.

nesterin
07-12-2007, 10:28 AM
Haaa memelekette çok aç var değil mi. Kim ülkenin ekonomisini 28 Şubattaki darbelerle, koalisyonlarla veya muhalefetteyken,dışardan destek sözü verip gündüz iktidar akşam muhalefet yaptı. Kimler bu ülkenin başına eli kolu başı tutmayan bir kukla başbakan getirip bankaları devleti hotumlattı. Kim Muhalefetteyken (sn. Baykal) bir lafıyla borsayı alt üst edip aradaki payı hortumladı. Kim kitabı başbakanın suratına anayasa kitabı fırlatıp ekonominin içine etti.
Bitmedi...
Kim rejim elden gidiyor deyip Ülkeniin huzurunu bozmadı.
Kim, PKK ile işbirliği yapıp Leyla Zanaları bu meclise taşıdı.
Kim, zamanı itibariyle seçim sloganı olarak AB'yi kullandı, ama şimdi kin kusuyor.
Kim Apo'yu biz asarız deyip iş başa düşünce çark etti.
Kim başörtülü öğrencileri sırf inancından dolayı üniversitelere sokmadı. Kim bunun altındaki sebebin bu insanların cahil bırakılması projesi dahilinde olmadığını söyleyebilir.
Kim ( ilk,orta lise ve üniversite) öğrenimi çökertti, okul barajı getirerek kafası çalışmayan aptal burjuva çocuklarını bile en iyi üniversitelerde ve bölümlerde okumalarını sağladı.
Kim,meslek okullarını üniversitelere kapattı.
Kim, ve kimlerin sayesinde her gün bu ülkede fabrika kapatılıp işçi sokağa döküldü, esnaf kepenk kapattı,yazar kasalar başbakanların üstüne atıldı.
Kim insanlarımızı kandırarak yüksek faiz verme sevdasına paralarını götürdü.
Kim şu anda mazotu 1 ytl ye veriyor. Bu adamın kendisi anası,babası,danası hırsız değilmiydi. Bulunabilen tüm varlığına el konulduğu halde %20 si bile geri alınamamış, tüyü bitmemişin hakkını yemiş bu adam meydanlarda gezerken neden hala hedef başka yerlere saptırılıyor.
KİM...KİM...KİMLER....KİMLEEEEEEEEEEEEER...

Bitmedii....Bitmez...

ALİ DİBO yetişti hahhaha
Hadi bu da benden olsun dedi:lol:
Yimpaş kombasan falan onlar önemli değil
4 tirilyona gemi alıncada eskilere yetiştiler maşallahhhh..
gemi alınırken yetimlerin tüyü bitmişydi ben bilmiyorum:rolleyes:
Unakıtan'ın oğlunu da es geçmemek lazım nede olsa babası sahte faturadan
fezlekesi olanlar için de !!!
say sayyyy bitmez..
sayfa dolacak liste uzarrrrrrrrrr gider;)
NOT: sen ne kadar anlatırsan anlat karşındakinin anladığı kadardır...

Qarshi
07-12-2007, 10:29 AM

Bu yardımların özellikle İstanbulda İlçe teşkilatlarında çalışanların yar ve akrabalarına ağırlıklı olarak gittiğini bilirmisiniz ? ;)

Ben bilirim :lol:

yavuz
07-12-2007, 10:32 AM
Bu yardımların özellikle İstanbulda İlçe teşkilatlarında çalışanların yar ve akrabalarına ağırlıklı olarak gittiğini bilirmisiniz ? ;)

Oy toplamak icin dagitilan gereclerin, kendi adamlarina dagitiliyor olmasinin ne kadar mantiksiz olacagini da ben bilirim... :cool:

Gunun sozu(Oguz'a ithafen degil): Bazi zamanlar insanin sacmaladigini bilmesi erdemlerin en buyugu olmasa da, azicik buyuk olanlarindandir.

nesterin
07-12-2007, 10:32 AM

Zaten hayırları ilk ,önce yakınlarına yapacaksın;)koMSUDA PİSER BİZE DE DUSER

Qarshi
07-12-2007, 10:37 AM
Oy toplamak icin dagitilan gereclerin, kendi adamlarina dagitiliyor olmasinin ne kadar mantiksiz olacagini da ben bilirim... :cool:

Gunun sozu(Oguz'a ithafen degil): Bazi zamanlar insanin sacmaladigini bilmesi erdemlerin en buyugu olmasa da, azicik buyuk olanlarindandir.

Refah partisinden beri bunları takip ederim .Önce ilçeler,mahalle teşkilatlarından ihtiyacı olanların listesini isetir.sonra o listeye istinaden yardım malzemesi gönderilir...Listeye tabii olunurmu :lol: TAHMİN ET BAKİM :rolleyes:

Günün sözü;ANLADIN SEN ANLADIN :rolleyes:

Hanedan
07-12-2007, 10:42 AM
ALİ DİBO yetişti hahhaha
Hadi bu da benden olsun dedi:lol:
Yimpaş kombasan falan onlar önemli değil
4 tirilyona gemi alıncada eskilere yetiştiler maşallahhhh..
gemi alınırken yetimlerin tüyü bitmişydi ben bilmiyorum:rolleyes:
Unakıtan'ın oğlunu da es geçmemek lazım nede olsa babası sahte faturadan
fezlekesi olanlar için de !!!
say sayyyy bitmez..
sayfa dolacak liste uzarrrrrrrrrr gider;)
NOT: sen ne kadar anlatırsan anlat karşındakinin anladığı kadardır...

Bu paraların yani 4 trilyonluk geminin suyunun nerden geldiğini ben bilmiyorum siz biliyosanız delillerini beklerim.
Not: Evet bu kadar anlattım ama anladığınız gemi ile fatura:rolleyes:

Hanedan
07-12-2007, 10:45 AM

Gerçek ihtiyaç sahipleri dışında bu yardımları alan şerefsizler olabilir. Ama bu geneli bağlamaz. Biz bu tipleri kısaca lanetliyoruz.

selenge
07-12-2007, 10:46 AM
Azerbeycan'da ki Ermeniler sizden daha akıllıymış demek hocasının öğrencisi :rolleyes:
akilli kisidan korkmayacahsin ustadim, kendini turk goren turkiyalik ermenilerin oyuncagi olmush onlarin kulu olmush onlarin zincirine gem almish satiliklardan gorkacaksin. :cool:

Düzenleme ; Siz söyleyinceye kadar hiç kimse sizin Hocanın öğrencisi olduğunu bilmiyordu.
Bunu övünç duyarak söylediğinize göre hitaplardanda rahatsız olmamanız gerekiyor diye düşünüyorum...
Oğuz

nesterin
07-12-2007, 10:49 AM
Bu paraların yani 4 trilyonluk geminin suyunun nerden geldiğini ben bilmiyorum siz biliyosanız delillerini beklerim.
Not: Evet bu kadar anlattım ama anladığınız gemi ile fatura:rolleyes:

BU sorunuza Başbakan da cevap veremiyor...
Oğlunun askere neden gitmediğini de söylemiyor....
24 yaşındaki çocuğun hangi değirmenden su taşıdığını ben nerden biliyim
aaaaaaa;)

Hanedan
07-12-2007, 10:55 AM
BU sorunuza Başbakan da cevap veremiyor...
Oğlunun askere neden gitmediğini de söylemiyor....
24 yaşındaki çocuğun hangi değirmenden su taşıdığını ben nerden biliyim
aaaaaaa;)

O halde Sn: Baykalın değirmenlerini biliyor olmalısınız.:rolleyes:

nesterin
07-12-2007, 11:15 AM
O halde Sn: Baykalın değirmenlerini biliyor olmalısınız.:rolleyes:

hahahha Baykal'ı günahım kadar sevmem:rolleyes:

yavuz
07-12-2007, 11:20 AM
çok sevindim
ya sevseydinnnnn aman allahım;)

Sevgi gosterisi yapmayi da yasakladi Oguz Abi... :shock:

Bu dikta yonetiminin sinyalidir. Biz de anarsikler olarak goz kirpalim mi??? :twisted:

Hanedan
07-12-2007, 11:22 AM
hahahha Baykal'ı günahım kadar sevmem:rolleyes:

O halde siyasi görüşünüzü alalım. Yoksa bir görüşünüz yok mu :rolleyes:
Peki neyi, kimi seversiniz yani eleştirmek dışında.:lol:

Mgas
07-12-2007, 11:25 AM
Aha iste su manzaraya dikkat edin.

Siz boyle bolunursunuz sonra Oguz abi (devlete de abi denmez "baba" denir ama idare et :lol: ) gelir darbe yapar. Kan govdeyi goturmus burada.

Sevgi gosterisi yapmayi da yasakladi Oguz Abi...

Yasak arkadasım Oguz yonetime el koydu.

yavuz
07-12-2007, 11:26 AM
Yasak arkadasım Oguz yonetime el koydu.

Yagciligin boylesi... :shock:

Hanedan
07-12-2007, 11:28 AM
[QUOTE=Mgas;764511]Aha iste su manzaraya dikkat edin.

Siz boyle bolunursunuz sonra Oguz abi (devlete de abi denmez "baba" denir ama idare et :lol: ) gelir darbe yapar. Kan govdeyi goturmus burada.

Evet sanki greyderle girmiş gibi demi..:twisted:

Karayılan
07-12-2007, 11:30 AM
Hepiniz Ermeni misiniz lan yoksa AKPseverler dernegi? :D :D

Mgas
07-12-2007, 11:40 AM
Oguz Amca diyorum ki ben simdi

Yavuz ile kontak haline gecelim. "Vatan gorevidir git vur komunisti" deyip, Yavuz'u kullanıp Nesterin'i ortadan kaldıralım.

Sonra sahsınızın yonetimdem alıp super bir villaya koyayım, askerler 7/24 sizi korusun. Yediginiz arkanızda yemediginiz onunuz de olsun.

Yonetime ben geceyim sonra Yavuz'a "bırak lan ne vatan gorevi hepiniz vatan hainisiniz" deyip hapishaneye atayım. Orada temizleriz zaten ;)

nasıl fikir ? (Pek orijinal olmadı ama :mrgreen: )

nesterin
07-12-2007, 11:49 AM
O halde siyasi görüşünüzü alalım. Yoksa bir görüşünüz yok mu :rolleyes:
Peki neyi, kimi seversiniz yani eleştirmek dışında.:lol:

DEVLETİN BAŞINA DEVLET GELECEK:thumbs:

Karayılan
07-12-2007, 11:57 AM
O halde siyasi görüşünüzü alalım. Yoksa bir görüşünüz yok mu :rolleyes:AK Partili olmak ne zaman bir siyasi GORUS oldu. Oportunism'den mi bahsediyorsun yoksa? :lol:

Hanedan
07-13-2007, 02:43 AM
Hepiniz Ermeni misiniz lan yoksa AKPseverler dernegi? :D :D

Hee burda sana tahammül edeceğime Ermenilerle dostluk etmek daha iyidir diye düşündürüyosun. Lan.

Mgas
07-13-2007, 03:21 AM
Kendini bir "Türk Ermenileri" diye tanıtanlar var. Onlar icin eyvallah. AKP ye versin akasında art niyet aramam

Birde cıkıp "Ermeniyiz" diyenler var hem de bu vatanın kimligini tasıyıp. "Kendimi Turk kabul etmiyorum" derlerse kimliklerini bıraksınlar 6 ayda bir oturma izni parası verip rahatlarına baksınlar. Vatandaslık hakkı falan da yok zaten. Ama "yook olmaz" diyorlarsa cıkıp "ben Ermeni soyundan gelmis bir Turk'um" ibaresini tasdik edecekler.

Qarshi
07-13-2007, 03:40 AM
Gerek kalmadı...

Mgas
07-13-2007, 03:43 AM
Hepimiz ErmeniYiz derken kaskın ne olduğunu aylarca buraya yazdık.Hala forumun müdavimi olan kişilerin at gözlüğü ile olaylara yaklaşımı İLGİNÇ ...

Sizi kasıt etmemistim.

Hem Turkiye'de yasayıp hem de kendini Turk olarak kabul etmeyen Ermeniler olmadıgını mı sanıyorsuz?

"Ermeniyim" demenin altında art niyet aramıyorum. Her Ermeniyim diyene de onyargılı bakıp "vatan haini" demiyorum. Defalarca soyledim "ben Kurtu, Ermenisi, Arap'ı...bir arada buyudum" diye. Benim sozum bu vatanın kimligini tasıyıp Turklugu asaglayanlara,kabul etmeyenlere....

Benim kasıt ettigim onlardır. Yarası olmayan gocunmasın.

yavuz
07-13-2007, 08:50 AM

Yavuz ile kontak haline gecelim. "Vatan gorevidir git vur komunisti" deyip, Yavuz'u kullanıp Nesterin'i ortadan kaldıralım.

Sonra sahsınızın yonetimdem alıp super bir villaya koyayım, askerler 7/24 sizi korusun. Yediginiz arkanızda yemediginiz onunuz de olsun.

Yonetime ben geceyim sonra Yavuz'a "bırak lan ne vatan gorevi hepiniz vatan hainisiniz" deyip hapishaneye atayım. Orada temizleriz zaten ;)

Sair adamdan baska piyon bulamadin mi yahu? Kur_Sad daha uygun bu ise. :lol:

Hazir ortalikta yokken, kullan gitsin... ;)

nesterin
07-13-2007, 08:58 AM

offff
amma gaddarsınız

AKP uğruna kurban edileceğim öyle mi?
Ama temiz iş fena fikir de değil hani...
Duamı da imam başbakanımız yapar artık ..;)

yavuz
07-13-2007, 09:06 AM
Duamı da imam başbakanımız yapar artık ..;)

"Imam basbakan" derken?

Imam olmak suc mu?

Keske butun basbakanlarimiz imam olsa...

Ama bu da imam degil ne yazik ki!

nesterin
07-13-2007, 09:10 AM
"Imam basbakan" derken?

Imam olmak suc mu?

Keske butun basbakanlarimiz imam olsa...

Ama bu da imam degil ne yazik ki!

Bana bak her yazdığımı tersten okuma..
Başbakan imam hatipli değil mi
ince espriden anlamadan dinlemeden küt atlıyorsun..
en iyiisi sen bahçeye çık biraz oyna
kapalı mekanlar sana göre değil...
daha oyun çağın hopla zıplaaaaaaaaaaa
elektriğini atarsın:rolleyes:

yavuz
07-13-2007, 09:14 AM
Bana bak her yazdığımı tersten okuma..
Başbakan imam hatipli değil mi
ince espriden anlamadan dinlemeden küt atlıyorsun..
en iyiisi sen bahçeye çık biraz oyna
kapalı mekanlar sana göre değil...
daha oyun çağın hopla zıplaaaaaaaaaaa
elektriğini atarsın:rolleyes:

Ata'm, sen bu nesli kimlere emanet ettin de bu hale geldiler?.. :cry:

nesterin
07-13-2007, 09:19 AM
Ata'm, sen bu nesli kimlere emanet ettin de bu hale geldiler?.. :cry:

Çoluk çocuğa kaldık

tavsiyemi tut biraz oyun oyna çocukluğunu yaşa
yoksa burada herşeye maydanoz oluyorsun
komik oluyor.........:lol:

yavuz
07-13-2007, 09:23 AM
Çoluk çocuğa kaldık

tavsiyemi tut biraz oyun oyna çocukluğunu yaşa
yoksa burada herşeye maydanoz oluyorsun
komik oluyor.........:lol:

Genelde bana "cok zekisin Yavuz" derler... :cool:

Ama bunu soyleyenler zeki insanlar, herkesin iltifati kendine gore oluyor demekki. ;)

gurkan
07-13-2007, 09:27 AM
Bu siyaset bölümü de kazan misali içine düşen kaynıyor.:rolleyes:

Karayılan
07-13-2007, 09:31 AM
Hee burda sana tahammül edeceğime Ermenilerle dostluk etmek daha iyidir diye düşündürüyosun. Lan.Git yahudilerle dostluk et basbakaninin secmeni :lol:

nesterin
07-13-2007, 10:08 AM
Hee burda sana tahammül edeceğime Ermenilerle dostluk etmek daha iyidir diye düşündürüyosun. Lan.

hahha elin de ölçü aleti milletin milliyetçiliğini merak edip ne kadar yüksek diye sorgulıyanlara bakınız:rolleyes:
hahhhhaaaaaaaaaa
vay Hırantlar vay....;)

Mgas
07-13-2007, 10:32 AM
Sair adamdan baska piyon bulamadin mi yahu? Kur_Sad daha uygun bu ise.

Len zaten sair ruhlu adamlar kullanılır. Onlar coskulu olurlar. Tam kullanımlık ;)

Serin kanlı olan adam dusunur alıp onune hemen inanmaz ama vereceksin sair ruhlu adama gazı

Vur olm. Vatan,millet....:D

Mgas
07-13-2007, 10:35 AM
Ssst bi dk millet bir kendinize gelin.

Evvela tartısmayı "kisisel" hale getirmeyelim.

Kolları yukarıda tutun

Boks.

yavuz
07-13-2007, 10:36 AM
Len zaten sair ruhlu adamlar kullanılır. Onlar coskulu olurlar. Tam kullanımlık ;)

Serin kanlı olan adam dusunur alıp onune hemen inanmaz ama vereceksin sair ruhlu adama gazı

Vur olm. Vatan,millet....:D

Herseye tamam da "vur olm" ne oluyo? Kopege "tut-getir olm" der gibi? :evil:

dog house gama :mrgreen:

Hanedan
07-14-2007, 10:22 AM
hahha elin de ölçü aleti milletin milliyetçiliğini merak edip ne kadar yüksek diye sorgulıyanlara bakınız:rolleyes:
hahhhhaaaaaaaaaa
vay Hırantlar vay....;)

Bendeniz için şahsen Ermenilerde, yahudilerde, Hristiyanlarda,ukranyalı veya Ruslarda canım benim. Onları ben pek çok pek çok severim.
Ayrıca sizin yüksek milliyetçiliğinizi ölçmek için ölçü aletine ihtiyaç yok ki, ölçü aletiyle daha hassas şeyler ölçülür. Siz hassas değilsiniz.

BOZ-OK
07-14-2007, 10:35 AM
Kimler destekliyor....

-Ermeniler...

-Rumlar...

-Boluculer...

-ABD...

-AB...

-Uluslararasi sermaye...

-Barzani...

-....

-....

:cool:

Hanedan
07-14-2007, 10:42 AM
Kimler destekliyor....

-Ermeniler...

-Rumlar...

-Boluculer...

-ABD...

-AB...

-Uluslararasi sermaye...

-Barzani...

-....

-....

Üstad benim adımı niye yazmadın üzüldüm bak...

Mgas
07-14-2007, 11:02 AM
Hanedan

AKP safında duracak bir sey kalmadı. Sag gorusunuzu anlarım ama bu yolda onder olarak AKP yi gormeniz...

Ben AKP yi "islamcı,yobaz..." diye elsetirmiyorum. Ben AKP nin bildigim yanlıslaı yuzunden elestiriyorum.

Parti yonetiminin buyuk yanlısları oldu
Parti lideri ve basbakanımız R. Tayyip Erdogan'ın ogluna aldıgı kuru yuk gemisi yenilir yutulur bir sey degil.

Mgas
07-14-2007, 11:12 AM
Bu benim şahsi görüşümdür, kimseyi bağlamaz. Herkes dilediği gibi efendi efendi eleştirisini yapmakta özgürdür saygı duyarım. Amma aşağılamaya, küfre kadar gelirse bu eleştiriler o zaman bu muhabbet çekilmez. Millet buraya tartışmaya, fikirlerini anlatmaya mı geliyor yoksa kinini kusup deşarj olmaya mı? Bu ikisinin arasında çok fark var. Var sen söyle...

Tabii ki saygı duymakla mukellefiz. Gorusunuz boyle diye asaglanmayı kesinlikle hak etmiyorsunuz. Ben de bunu savunmuyorum zaten.

Benim gorusum AKP safını tutmanız ile ilgili. Ben bu konuda bir seyler soyledim. İsterseniz okumayıp gecebilirsiniz elbet :)

Tartısma bir seviye duzeyinde hakaret icermeyecek sekilde surdurulmeli. AKP safını tutmak saygısızlık degildir ki karsılıgında saygısızlık hak etsin.

yavuz
07-14-2007, 11:31 AM
Ben AKP yi "islamcı,yobaz..." diye elsetirmiyorum.

Zaten o anlamda elestirenleri ben anlayamiyorum! AKP, 4,5 yil boyunca Islam icin ne yapmis da Islamci olmus?

(Milli Gorus'le de alakalari yok bunlarin...)

bugun Allah icin ne yaptin gama :love:

Mgas
07-16-2007, 03:53 AM
Bugun de AKP nin secim arabası kursunlanmıs.

Partizanlık yapmaya basladılar birde.

kurshad
07-16-2007, 04:18 AM
Kimler destekliyor....

-Ermeniler...

-Rumlar...

-Boluculer...

-ABD...

-AB...

-Uluslararasi sermaye...

-Barzani...

-....

-....

Üstad benim adımı niye yazmadın üzüldüm bak...

Hanedan yukarida sifatlarin icinde kendine, ne mutlu ki, yer bulamamis .
Fakat bu listede yeralmadan da hayatta olmaz demis :mrgreen:

oyleyse;

Boz-Ok yazdiklarina ilaveten bir de Hanedan..

Hanedan
07-16-2007, 06:34 AM
Siyasi parti sahiplenimi etki ve tepkiden kaynaklanmaktadır. Top yekün yapılan saldırılar, mesnetsiz çamur atmalar karşısında savunma yapmak durumunda kalmak malesef bizide üzmektedir. Tartışmak sadece saldırmak, kin kusmak iftira atmak olmamalıdır.. Herkes siyasi görüşünü ortaya koyarken ben dedim oldu mantığıyla yaklaşırsa bu tartışma olmaz. Biz takım tutar gibi parti asla tutmadık tutmayız. Dediğim gibi etki tepki hadisesidir.Doğru bildiğimizi her zaman açık yüreklilikle dile getirmeye gayret ettik, sırf insanlara hoş görünme adına belli gruplara mavi boncuk dağıtmadık. Kimsenin onurunu kırmak, maksatlı hakeret etmek gibi bir anlayış içersinde de asla olmadık olmayız da. Ancaak şahsıma yönelik hakaret etmek kimsenin haddine olamaz. Bu durumda dahi yinede uslubumuzu bozmadık. 23 yaşında şımarık çocukların eğlencesi olmayıda kabul etmemiz mümkün değildir. "lan" kelimesinin silinmesini 1 gün bekledim ama silinmedi ve bende gerisi geri iyade ettim. Bazı bozuk hareketlerimi beni gerçek hayatta tanıdığınız için pas geçmişsiniz. İyi niyetinize teşekkür ederim. Ancak biz kendimizi çekinmeden teşhir ettik, bana hakaret edenler neden kendilerini tanıtmıyor. Forumda göründükleri kadar korkusuz ve delikanlıysalar çıksınlar tanıtsınlar kendilerini ve ondan sonra nasıl istiyorlarsa öyle konuşsunlar çok şey mi istiyorum.
İnsanız doğru, elbette hatalarımız,günahlarımız vardır, kalbini kırdıklarımız,üzdüklerimiz vardır, ancak doğru yerde doğru zamanda gönül almayıda biliriz. Yeterki mert olunsun.

Hanedan
07-16-2007, 06:37 AM
Hanedan yukarida sifatlarin icinde kendine, ne mutlu ki, yer bulamamis .
Fakat bu listede yeralmadan da hayatta olmaz demis :mrgreen:

oyleyse;

Boz-Ok yazdiklarina ilaveten bir de Hanedan..

Üstad eğer bir kişi kendi çalıp kendi söylüyorsa canının istediğini söyler. Bizde söylemek isteyip söyleyemediğini söyledik...

Hanedan
07-16-2007, 06:48 AM
Lan kelimesi tek başına hoş değil.Her türlü hoş olmayan yakıştırmayı bu kelimenin üzerine kullanabilirsiniz...

Lan :lol::lol: diye gidiyorsa kelime ben bunu şaka yollu bir takılma olarak algılarım.

yanılıyormuyum ?

Bu smiller elbette önemli ama 23 yaşında birisi şakayla dahi lan dese bence hoş değil.
Afyonlular vardı bize fındık toplamaya gelmişlerdi. Oğlu babasına öyle derdi."baba len"
Bu çocukta eğer Afyonlu'ysa sözümü geri alacağım.;)

gurkan
07-16-2007, 07:10 AM
Siyasi partileri bu kadar sahiplenmenizi anlamıyorum...Bugün hiç bir parti seçmenin istediği gibi değil.herkes oy atacakken kötünün en iyisini seçmeye çalışırken bu tepkiler niye ?

Ya Usta Seni Anlıyorum.

Kötülerden iyi gördüğüme bir oy atacağım.

Patizanlık mezar olsun. :cool:

kurshad
07-16-2007, 08:24 AM
Afyonlular vardı bize fındık toplamaya gelmişlerdi. Oğlu babasına öyle derdi."baba len"

Bir hatirami nakledeyim ben de;

Seneler once yazliga yakin koylardan birine yuzmeye gitmistim.Koyun icinde, deniz kenarindaki zeytin agaclarinin arasinda piknik yapmaya giden sahil koyluleri vardi. 9-10 yaslarinda bir kiz cocugu annesine sesleniyordu:

-Annneeee!!!

(Anne duymuyor ya da cevap vermiyor)

-Kiz anneeeee!!!!!

(anneden yine ses yok)

Bu sefer sinirli bir sekilde

-Lan kiz anneeee!!!!!

:lol::lol:

Karayılan
07-17-2007, 11:11 AM
Lan kelimesi tek başına hoş değil.Her türlü hoş olmayan yakıştırmayı bu kelimenin üzerine kullanabilirsiniz...

Lan :lol::lol: diye gidiyorsa kelime ben bunu şaka yollu bir takılma olarak algılarım.

yanılıyormuyum ?Adam akp'nin avukati sanki. Birinci iletime baksin bakalim ad vermismiyim. Hem ilk iletim saka yolluydu. Ciddi karsilik verince biz de ciddi yanit verdik. Olay budur.