View Full Version : Forum'da secim yasagi baslasin mi?
kurshad
07-17-2007, 10:39 AM
Aziz arkadaslar,
Secimler sebebiyle forumdaki hava da gun gectikce isiniyor. Birbirimizi kirmaya basliyoruz. 2 aydir yurticinden ve disindan takip ettigimiz ve konsantre oldugumuz secimler artik hepimizi germeye basladi. Aslinda hep de ayni seyleri tekrar etmekten baska sey de yapmiyoruz.
Benim onerim; Persembeyi Cumaya baglayan gece saat 00.00'dan itibaren secim yasaklarina gecmemiz. Belki baska seylerden bahsederek biraz gevseriz, ne diyorsunuz?
Referandumu ilginize sunuyorum..(Bu durumda YSK'nin gorevini de modlar ustleniyor pek tabii:lol:)
Karayılan
07-17-2007, 10:42 AM
AKPseverler dernegi susar mi dersiniz? Benim particilik yaptigim yok zaten. Genelde AKPseverlere catiyorum. Iki uc gun sakin dururuz n'olacak? :D
Demir Kağan
07-17-2007, 12:01 PM
Suandan itibaren baslasin.
Bence de artık buna bir son verilmeli. Ne yani, MHP barajı gececek diye bu kadar da uzerine gidilmez ki
uchilal gama :D
dila73
07-17-2007, 12:49 PM
şimdiden başlasın, gerilmeler, kırılmalar üzücü olmaya başladı, sevgili kurshad a aynen katılıyorum, üç beş kişiyiz burada aynı şeyleri birbirimize tekrar tekrar anlatıp duruyoruz, sinirleniyoruz agresifleşiyoruz, kırılıyoruz, yasak hemen gelsin....
Demir Kağan
07-17-2007, 12:54 PM
Hatta bir sene boyunca siyaset konusmayi yasaklayalim. :D
30 kisi de oy verse verdigim 1 oy sayesinde "olmaz" :lol:
Seckjin Khan
07-17-2007, 03:27 PM
bence gerek yok buraya giren herkes artık kime neden vereceğini biliyor...
kararsızlar bu forumda olmaz bence o yüzden bence yasak olmasın ;)
BOZ-OK
07-17-2007, 03:30 PM
Gönlüm Cuma sabahı başlasın der ama bizimkiler duraman en çok beğendiğiniz şarkıda bile vermek istediği mesajı verir :lol:
Beraber yuruduk biz bu yollardaaa...:lol:
kurshad
07-17-2007, 03:51 PM
Beraber yuruduk biz bu yollardaaa...:lol:
Yıldırımlar yaratan bir irkin ahfadiyiz,
Tufanlari gosteren, tarihlerin yadiyiz,
Kanla, irfanla kurduk biz bu Cumhuriyeti,
Cehennemler kudursa, olmez nigahbaniyiz.
Yasa varol Harbiye, yikilmaz satvetinle,
Goklerden gelen bir ses sana ne diyor, dinle:
Turk vatani ustunde sonmez gunessin sen,
Kartal yuvalarinda, hurdur millet seninle.
:mrgreen: :mrgreen:
Farkındaysanız avatarımda ki ampulu kaldırdım. Artık kendimi denizlere verdim. Uzak ufuklara yelken açıp, dümen kırıyorum.
Bazı arkadaşların gönüllerini kırdıysam özür diler, küçükleri gözlerinden, büyüklerin ellerinden öperim. Bu hareketlerimi de sırf atraksiyon olarak kabul edin :cool: Tutamıyorum kendimi kardeşim. Şöyle güzel bir kasap bulsam aldıracağım şu sinirlerimi:cool:
Bazı forumdaşların beni sıkıcı bulduğunu ve bana, nefret derecesinde olmasa bile hoş bakmadıklarını kabul edebilirim. Ama çocuklar inanın, inanın çocuklar
güzel günler göreceğiz, güneşli günler...Motorları maviliklere süreceğiz...
Farkındaysanız avatarımda ki ampulu kaldırdım
"İki bilinmeyenli ampul" iyiydi :D
Artık kendimi denizlere verdim
LDP ?
Uzak ufuklara yelken açıp, dümen kırıyorum.
Ha kırdın yani :lol:
Ama çocuklar inanın, inanın çocuklar
güzel günler göreceğiz, güneşli günler.
hiiii :shock:
hiiii :shock:
Haftasonu Saros'taydık. Bize göre Yunanistan tarafından yani batıdan denizci motorlarını CHP bayraklarıyla süslemişler bu şarkıyı çalarak erkli kıyılarında propaganda yapıyorlardı. Hatta o sıra denizde arkadaşlarla Baykal'ı konuşuyorduk. Çomağı hazırlamadan geldiler:cool:
"Çocuklar inanın, inanın çocuklar
güzel günler göreceğiz, güneşli günler...
Motorları maviliklere süreceğiz..."
Aklımda kalmış işte... Nazım Hikmet'in şiiriymiş...
Bilgi:Belki bilirsin, Nazım Rusya'ya kaçınca Cumhuriyet Gazetesi bir ara "Doya doya yüzüne tükürün" diye Nazım'ın fotoğrafını basmıştı gazetenin ilk sayfasına. Şimdi şiirini propaganda yapmak için kullanıyorlar.
Oylama böyle giderse Cuma sabahı itibari ile sıkıyönetim başlar :lol:
En ufak bi sataşmada kazan kaldırırım. Ona göre:lol:
gurkan
07-18-2007, 02:35 AM
Alem Reyting önemli değil Huzur isteriz deyir. Bende katıldım.
gurkan
07-18-2007, 02:38 AM
Huzur İslam'dadır Gürkan bey :rolleyes:
Allah Hak'kı söyleyen diline zeval vermesin.:)
raltay
07-18-2007, 07:12 AM
Hangi partiyi desteklerseniz destekleyiniz.
Ben sizleri seviyorum kimseyi kırmamak ichin azami dikkat ve özeni gösteriyorum.
23 temmuz günü kimi uzulecek kimisi sevinecek ama ortaya chıkan tabloya göre yeni senaryolar yeni konular konushulacak, bu gunlerde soylenen pek chok soz unutulacaktır. oylede olması gerekir. Bu ulke hepimizindir. Farklılıklarımızı zenginligimiz olarak gormemiz gerekir
Demokrasinin güzelligi bu olsa gerek.
Yasaklar ne zaman bashlarsa bashlasın benim ichin farketmez.
Sonuchların shimdiden ulkemize hayırlı olmasını dilerim
kurshad
07-18-2007, 10:18 AM
Cumaya kadar MHP propagandasina baslamis bulunmaktayim.
OYLAR MHP'YE!!!
Iyi de , yanlis yerde propaganda yapiyorsun. Burasi secim yasaklari thread'i..:lol:
Karayılan
07-18-2007, 10:21 AM
Iyi de , yanlis yerde propaganda yapiyorsun. Burasi secim yasaklari thread'i..:lol:Secim yasagi baslamadan her BASLIK'da propaganda yapilabilir. Diiiimi yonetici aaabii? :lol:
Secim yasagi baslamadan her BASLIK'da propaganda yapilabilir. Diiiimi yonetici aaabii? :lol:
Propaganda için seni Oğuz'ca (http://forum.arbuz.com/showthread.php?t=18569&page=104) ya da bekleriz.
Biliyorsun eğlenceli şeyler var (http://img259.imageshack.us/img259/4095/bizimcity1108vv9.gif) orada.:cool:
Alparslan
07-19-2007, 04:42 AM
Bilgi:Belki bilirsin, Nazım Rusya'ya kaçınca Cumhuriyet Gazetesi bir ara "Doya doya yüzüne tükürün" diye Nazım'ın fotoğrafını basmıştı gazetenin ilk sayfasına.
Dedikleri gibi : Bozuk saat bile gunde 2 kere dogru zamani gosterir. Cumhuriyet zamaninda iyi bir is yapmis demekki.
Ne yasagi yahu????
kurshad
07-19-2007, 05:05 AM
Arkadaslar oylamayi hizlandiralim, bu aksam oylama sona erecek..
nesterin
07-19-2007, 05:20 AM
yasakların ne zaman biteceğini yasalar belirlemiş:rolleyes:
Demokratik bir ortam da hakkımızı isterukkkkkkk .
Pankart açmıyoruz, anonsla ses kirliliği yok, yaz allah yaz klavyemize kuvvet;)
Ben şişerim vallahiiii dayanamam:lol:
Dilekçemin gözönüne alınmasını ARBUZ YSK'luna ricalarımla arz ederim:uups:
gurkan
07-19-2007, 05:25 AM
Hadi bakalım yasakların kalkmasını isteyenler tez aldın oy atın.
Yoksa YASAK GELİYOR...
Aldandım. Ben Tüm Alem Yasak İsteyir deyi YASAK olsun dedim.
Bak Şimdi YASAK' çılarlarla bir oldum.
Yıllardır YASAK'lara Karşı çık Gel Burda yasakları savun. Oldu mu ?
nesterin
07-19-2007, 05:51 AM
Gönlüm Cuma sabahı başlasın der ama bizimkiler duraman en çok beğendiğiniz şarkıda bile vermek istediği mesajı verir :lol:
Kara kara düşünüyordum:x
Tiyolar için tşkler;)
Bilge_Kagan
07-19-2007, 06:21 AM
Forumda siyasi propagandaya alet edilebilecek yeteri kadar baslik ( hatta yeterinden cok daha fazla baslik ) zaten var, propaganda "yapma"yla ilgisi olmayan bir basligi konusundan saptirmayin, dagilin ! :lool:
asya1917
07-19-2007, 08:16 AM
Bencede yasak başlamalı..Bıktık artık ''liderlerin'' saçmalıklarından ..saçmalık diyorum çünkü oy toplayacağız diye yapmadıkları kalmadı.siyaseti kadınlar hammamı gösterilerine çevirdiler lidelerin konuşmaları birbilerine söylediklerini haberlerde izledikce hemen gözümün önüne rahmetli Kemal Sunal ın tosun paşa filmindeki hamam sahnesi geliyor :D..Bukadar da olmaz denecek hale soktular..Birde akı karası kalmadı sağcı sol vurdu , solcu sağ vurdu..ne sağı ne solu kaldı bu ülkenin..Hepsinin ağzında tek cümle ''biz değiştik'' ...Artık ne kadar nereye dönecekler :D Allah bu siyasetçilerle sonumuzu hayır eylesin..(benim pek umudum yokda al birini vur ötekine: biri çıkıpta kardeşim bana devlet para veriyor seçim propagandası için ben bu parayı şu amaç için harcayım halkım adına birşey yapayım demedi heryeri bayraklar afişler filamalarla doldurdualr; bu ülkenin parası pazartesi sabahı direklerden indirilip çöpe atılacak..işde ülkemizi bu kadar düşünüyor bunlar!!!..:(..bizde oturup burda birbirimizi kıralım onlar için değermi ? bence değmez)
Karayılan
07-19-2007, 10:59 AM
Propaganda için seni Oğuz'ca (http://forum.arbuz.com/showthread.php?t=18569&page=104)ya da bekleriz.
Biliyorsun eğlenceli şeyler var (http://img259.imageshack.us/img259/4095/bizimcity1108vv9.gif) orada.:cool: Da baglacini ayri yazmayi ogrenmis misin ne?
Valla biz eglenceli yerlerde gezmiyoruz o sizin ilgi alaniniz. AKPseverler derneginde sashbakaninizin yan yatip camura batmasini kutlamayacak misiniz yoksaaa? :( :lol:
Karayılan
07-19-2007, 02:01 PM
Secim yasagi basliyooooor 1 saat kaldi. Ben de propaganda araclarindan kurtulayim bari :D :D
Biz
Hayir, son dakikaya kadar propagandaya devam edelim.
diyen arkadaslarla DFP (Demokratik Forum Partisi) ni kuralım. İlk oy veren ben oldugum icin genel baskanda artık....:lol:
Fasistler
Siyaset hakkımızı elimizden alamazsınız.
Yasasın Demokrasi
Yasasın kullanıcıların esitligi
Kahrolsun emperyalistler
forum.tc.tr yaptıracam buranın baglantısını :D
Demokrasilerde çoğunluğun sesine kulak verilir.Bizde verdik ve Pazartesi sabahına kadar siyaset yasağı başlamıştır...Kim seçilirse seçilsin VATANA MİLLETE HAYIRLI OLSUN...
Seçim yasaklarıyla birlikte partilerin bayrakları toplandı ama Şampiyon Fenerbahçe'mizin ve Kasımpaşa'nın bayrakları hala asılıydı.
Bence bu bayraklar AKP'yi işaret ediyordu ve kaldırılmalıydı.:cool:
Tayyip Erdoğan hem Fenerbahçe'li hemde Kasımpaşa'lı (bkz. R.T.Erdoğan Stadı)
sahi diğer liderler hangi takımlı?
Tayyip Erdoğan hem Fenerbahçe'li hemde Kasımpaşa'lı (bkz. R.T.Erdoğan Stadı)
sahi diğer liderler hangi takımlı?
Ya ben boyle takılırı "GS,GS" diye de aslında oyle fanatik bir taraftar degilim. Hatta cogu zaman "takım tutmam" dahi derim.
Bunun sebebi nedir?
Taraf tutmamak. Bizim ulkemizde futbol cok garip yerlere geldi bir hobi olmaktan cıkıp, adam kesilen,kursunlanan...bir halde donustu.
Bu kadar fanatigin bulundugu bir memleket de ben takım tutmam. Akıllı bir liderde bununla gundeme gelmez.
Ha ben bununla RTE yi suclamıyorum. Adam gencken FB de gorev almıs simdi cıkıp "tutmuyorum" derse daha ayıp olur.
Neyse yani
Sonuc olarak o GS olsun FB olsun....
GS liyim desem FB li bir baska...
FB liyim desem GS li bir baska...
Sonuc olark
biz ne alevi ne sunni
ne sagcı ne solcu
ne de GS li yahut FB liyiz.
:lol:
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.