PDA

View Full Version : Bir seçim daha geldi geçti.

Temur
07-22-2007, 04:23 PM
Ben 27 yaşındayım 3.kez oy kullandım. Mhp ile başlayan sosyo siyaset hayatım :) Refah ve Akp ile devam etti. Kendimce Türkiye'nin sosyolojik yapısını kısmende olsa anladığımı düşünüyorum ve tahminlerim tutuyor. Bakın,girdiğim iddialar ve kazandıklarım:

Burodan amirim ile girdiğimiz iddia: Akp %20yi geçemez dedi amirim, bende dedim %42 bilem olur. Kıstas akp %34ü geçerse ben başarılı olacaktım ve oldum. Kazandığım şey ise, bir çift sıfır mtec xenon far 6000 kelvin.

Projeden bir mühendis arkadaş ile giriştiğimiz iddia dediki bana akp tek başına iktidar olamaz , ben dedim olur. Ben haklı çıktım, kazandığım şey Altınyıldızdan takım elbise.

Trakyalı bir arkadaşla girdiğim iddia: dediki kıyı kesimi asla bozulmaz chpde kalır. Ben dedim bozulacak akp girecek oralara nitekim haklı çıktım, karadenizin tamamı,egeden balıkesir çanakkale, akdenizden antalya vs vs ak partlili oldu. Kazandığım şey: 3 depo benzin bizim arabanın deposunun 73 litre 98 oktan benzin stokladığını düşününce bu iddia çok lezzetli geldi bana :D

binbirincigece
07-22-2007, 05:17 PM
Reklamlar bitince haberimiz olsun :D

Mgas
07-22-2007, 05:31 PM
Millete bak ya! Birde oturmus zekli zevkli bahse girmisler :D Helal olsun :P

Temur
07-23-2007, 02:28 AM
valla mgas цyle,akşam kutlamalar yapıldı sanki GS yuventusu yendi :D milletinde elde bayraklar koşturuyorlardı...

Karayılan
07-23-2007, 04:25 AM
Ben de iki iddiaya girdim birini kazandim birini kaybettim.

Birinde AKPli is arkadasimla MHP'nin meclise girip giremeyecegini tartisirken "MHP 60-80 arasi milletvekilini gozu kapali cikarir" dedim iddiaya girdik sonunda bir ogle yemegi kazandim.

İkincisinde de o ogle yemegini kaybettim. Carsida ayakkabicilik yapan bir arkadasim bana "AKP yuzde 40'i gecer 400 milletvekili cikarir" dedi ben de yuzde 36larda kalir 300'e yakin cikarir dedim. O daha cok yaklastigi icin ogle yemegini kazandi.

Temur
07-31-2007, 01:51 PM
Valla turan hocam,iddiada mağlup ettiklerimin hiзbirini vaadlerini sцzlerini tutmadılar... :(

NativeAmerican
07-31-2007, 02:46 PM
dikkat, "hoca" diye hitap edilmeyi sevmez turansoyu arkadas nihehehe =))

Temur
07-31-2007, 03:10 PM
valla american diye hitap edilmekten iyidir ama :):)

Yıldız
08-01-2007, 02:25 AM
akp nin kazanacağına dair iiddaya girip kazansam mutlu olmazdım herhalde

Mgas
08-01-2007, 03:01 AM
valla mgas цyle,akşam kutlamalar yapıldı sanki GS yuventusu yendi milletinde elde bayraklar koşturuyorlardı...

Konvoy falan yapmıslardı. Sonuclar ilk acıldıgında zaten bizim AKP il binasında davullu zurnalı kutlama yapıyorlardı. Ben o arada kosturuyordum bakamadım. Yuzde bilmemkacına yakın bir kısmı acıklanınca cıktım AKP il binasına gittim ilk. MHP den adam cıkaracagımızı sanmıyordum, bu yuzden yuzum de asıkdı az, bir de az sorun cıktı iste. Neyse yolda elinde AKP bayrakları ile oynayan cocuklar vardı onlara baktım sanırım "cık cık..." dedim orada :D Carsaflı kadının teki bana bir laf vurdu :D

Bana "deve kesecekler" falan bile dediler :D Belki kesmisler :lol:

Temur
08-01-2007, 06:28 AM
akp nin kazanacağına dair iiddaya girip kazansam mutlu olmazdım herhalde

iddia mükellefleri vaadlerini yerine getirseler çok daha mutlu olacaktım.