PDA

View Full Version : Devre Mulk Sayfa !

nesterin
07-24-2007, 06:51 AM
Acaba dedim sayfamı tüm haklarıyla devretsem mi?:lol:

Mgas
07-24-2007, 08:45 AM
Nesterin

Sayfana el koyuyorum.

2 gun once bir tanıdıga kız istediler. Ailesi "kızın abisi arastırsın oglanı sonra bakalım" demis. Galiba biraz da sorun cıkmıs.

Simdi bugun de kızı yeniden isteyecekler. İsin garip yanı beni de istemeye goturuyorlar. "İllahi sen de geleceksin" diye tutturdular.

(Kirli sakallarımı bile kestim :D )

"Ya ben anlarım kız istemeden. İsim gucum var olmaz" desem de

"Gel iki dakika sonra cıkar gidersin...." seklinde ısrarlı direnislere katlanamayıp kabul ettim.

Simdi ben n'apacam :D

Orada kızın babası anası "vermiyoruz" derse

"Kızın resit. Bu cocuk da. Buraya formalite icabı geldik istersek 1 hafta sonra nikah kıyarız" diyeyim mi? Bunu dersem kız "anam babam" diye tuttur ailesi de bize gıcık gider mi?

Kızın abisi "olmaz" derse doveyim mi?

Allahın emri Peygamberin kabri ile kızınızı ogluma (biz diye kimse omadıgı icin "ben" varım oglumuz olmaz :) ) demem dogru olur mu? Kız istedigim eleman benim oglum falan degil :D

Mgas
07-24-2007, 11:30 AM
KЦtь alışkanlıkların yok...
kİMİ İSTERSEN verirler....

Hayır kendime istemiyorum yahu :lol:

Cıkacam simdi.

Bir benim gibi adamın kız istemedigi kalmıstı onu da yapalım tam olsun.

Mgas
07-24-2007, 11:42 AM
Uff birde tıras olduk 7ytl gitti. Off...neyse cıkıyorum Allah yardımcımız olsun.

Mgas
07-24-2007, 03:53 PM
Ayarlasan bu kadar tutmaz. Efendim gittik eve hosgeldik hosgeldik....o kim? Asım

Asım'ı tanımazsınız. Bizim eski politikacılardandır.

Neyse gectik iceri oturduk. Asım mimariden girdi.

"Adam gelmis dikili araziye ev yapmıs. Hep kayıp. Yayacaksın evleri tepelik bolgeler bombos"

"-Eee tepelik bolgeler de genellikle villa gibi luks yapıtlar var. Sehre uzak yerler vatandasın oraya gitmesi mumkun degil"

"Olur mu ya adam gitmis orduyu suraya koymus fabrikayı buraya...sehir genislemiyor"

Neyse tatlı basladık.

Tabii benim gozume bakıyorlar o iki sihirli kelime icin ben farkında degilim. Biz muhabbete girdik.

İste mesele secimlere geldi.

"Alacaksın 100 tane koyun gondereceksin gidecegin koye sen ayagını basa basmaz kesip dagıtacakalr millete al sana reklam

"Birgun gittim .... yerden bir muhaber getirdim. Cektim arabayı kıs gunu. Kurdun tekıni aldım arabaya yolda onu da cektirdim, yayınlatıldı...al sana politika"

"benim 300 milyarım gitti"

"-İyi de bir basbakanın maası 8 milyar. O parayı nasıl cıkartacaksın? (Bilmiyorum ya sanki :lol:"

"Sen calısacaksın ihaleyi sana verecegiz. (Genis kapsamlı ihaleler ;) )

"Ben olsam o K.Irak'a cekerim cin seddi gibi bir sed. Daha PKK mı kalır"

(Belli. Dıs siyaseti hic yok. İsterse olmaz mıydı? Olurdu. Ama muhim olan ic siyaset para oradan...ehem :) )

Neyse iste DEMİREL ile anlasıp bizim buraya kutuphaneyi, universiteyi falan da getirisinin anlatıyor.

İste etraf yalaka dolu. Asım Abi sen sunu biliyon mu? Hah iste onun yanı bizim oto tamirci

Asım abi sen isimsiz kahramansın....

Ben daldım gittim. Sonra kendimize geldik. Biz kız isteyecektik demi :lol: ( Bu arada 2 saat kadar konustuk :) )

"Allahın emri, Peygamberin kabri ile kızınız ....'u kardesimiz ....'e istiyoruz.

(Kızın Babası= Asım'a sorun)
(Haydaaaaaaa ! )

Ehem. Asım bey!

"Allahın emri, Peygamberin kabri ile kızınız ....'u kardesimiz ....'e istiyoruz.

"Bana sorarsınız ben verdim gitti." (Hic beklemedigimiz bir cevap. Hatta oyle sasakaldık ki bizim oglan ve kız oyle bakıyorlar milletin elini opmeye bile kalkmadılar. Oyle bir sessizlik. Sonra birden kafalarına dank etti kalkıp el falan optuler)

Neyse biz muhabbete devam ettik ama bizim ki kalkacak. İsi-miz var....falan diye ısrar ediyor. İzin aldık cıktık.

"AGA Allah hayırlı etsin. Ben sana elimden geleni yaptım artık gerisi"

"-Olmaaaz yarın bunun miri milleti gelecek pasta,kola...ikram edecez"

"Neeee :shock:

"Lem olm su secimler bitti uyuyacam UYUYACAM sonra geri baslamam lazım isim var rahat bırak daaaaaaa"

"Ama Alper canım Alper"

Yarın son. Yarın da kolasını pastasını veririm yeter yahu. La bu yasta kız istettiler zaten.

Mgas
07-24-2007, 03:57 PM
Bu aradaa gelinin kız kardeşi falan varsa diye dьşьndьm heralde ne bileyima

Etraf kız doluydu ya kalabalık millet. (Biz bu millet nasıl kola baklava (pasta) yetistirecez?)

Ama ben Asımla ugrastım. :lol:

Demir Kağan
07-24-2007, 03:58 PM
Alper lan, icimden samimi kufretmek geldi. :lol:

Mgas
07-24-2007, 04:10 PM
Alper lan, icimden samimi kufretmek geldi.

Korkma lan senin kız istemeni ben yapmayacam :D (Kesin konusmayayım da daha baska birinin kız istemesini yapmam. Politikacı cıkıyor sonra :D )

Demir Kağan
07-24-2007, 04:14 PM
MSN'e geliver sen bi.

Uzbekistan2010
07-24-2007, 05:28 PM
niye cogunluk turk kardesler sadece MSN kullaniyor :)

Demir Kağan
07-25-2007, 11:06 AM
Yahoo, ICQ vs. de var da, n'apcaz ki onlari? Uyuz oluyorum ben. :D