PDA

View Full Version : Turkes: "Bahceli MIT'cidir, O'na Guvenmeyin!"

yavuz
07-26-2007, 03:46 AM
Merhum Alparslan Turkes, ogluna yazdigi mektubunda partiyi Devlet Bahceli'ye karsi uyariyor. Turkes mektubunda, “Devlet Bahceli MIT'tendir. Arkadaslarimiz MIT'ten uzak olmali, bunlara hic itimat etmemelidir” diyor.

ISTIHBARAT SERVISI
Merhum Alparslan Turkes'in MHP Genel Baskani Devlet Bahceli'yi “MIT mensubu” olmakla sucladigi mektubu, Bahceli'ye muhalif sitelerde yeniden dolasmaya basladi. Mektup ilk ortaya ciktiginda “Yazi babamin. Daha once de mektubun varligiyla ilgili soylentileri duymustum” diyerek iddialari dogrulayan Alparslan Turkes'in oglu Tugrul Turkes ile “Bahceli MIT mensubu, MHP'yi yikmaya geldi” diyen muhalif Muharrem Semsek'in MHP'den Ankara ve Corum'da 1. siradan aday goste-rilmelerinin ardindan iddialarina son vermeleri dikkat cekti.

ARKADASLAR UZAK DURSUN
MHP yonetimine muhalif ulkuculerin sitesinde yer verilen 26 Temmuz 1983 ta-rihli mektupta bazi ulkuculerle ilgili kanaatlerini dile getiren Alparslan Turkes, Bahceli'nin MIT mensubu oldugunu belirterek, “Devlet Bahceli MIT'tendir. Arkadaslarimiz MIT'ten uzak olmali, bunlara hic itimat etmemelidir. Ne ise cok sukur suurlu arkadaslarimizin sayesinde fesat yatismis oldu. Fakat bu tatsiz seyleri yapanlar, ya Anavatan Partisi ile isbirligi sebebi ile kiskirtilmislardir veya MIT tarafindan kullanilmislardir. Mesele uze-rine dikkatle egilmek lazimdir. Ermenilerin cinayetlerine karsi bazi MIT memurlari icerde ve disarda ulkuculeri kullanmak tesebbbusunde bulunuyorlar. Bunlari asla kabul etmemeli, hicbir eyleme karisilmamalidir” diyerek arkadaslarini uyariyor. Turkes, devletin once milliyetcilere karsi giristigi baskiyi ve yanlis uygulamalari degistirmesi gerektigini ardindan da resmi makamlarin kendilerine gorev teklif etmesi gerektigini soyluyor.

MEKTUP BABAMA AIT
MHP Genel Baskanligi icin Devlet Bahceli'yle yarisan Tugrul Turkes de mektup ilk kez gundeme geldiginde olayi dogrulamisti. Tugrul Turkes, “Yazi babamin. Daha once de mektubun varligiyla ilgili soylentileri duymustum” seklinde aciklama yapmisti.

MHP lideri Devlet Bahceli'nin bir diger rakibi Muharrem Semsek'in de “Bahceli MIT mensubu, MHP'yi yikmaya geldi” dedigi kamuoyuna yansimisti.

Kaynak: Yeni Safak / 20.07.2007

Bu mektup daha onceleri de ortaya cikmisti. Secime ramak kala, haberde de gectigi gibi Bahceli'ye muhalif bir takim Ulkucu gruplarin sitelerinde ve MHP'ye tumden karsit olan gazetelerde yeniden gundeme getirildi.

Tugrul Turkes de, yazinin babasina ait oldugunu dogruluyor...

MHP'li arkadaslar ne diyor acaba bu ise? :rolleyes:

Alparslan
07-26-2007, 04:19 AM
YALAN olma olasiligi yuksek diyorum...Hem eger Tugrul Turkes gercekten boyle bir aciklamada bulunup bu yazi babamin dese idi...Simdi ne isi var Ankara 1.sira adayliginda...YALAN UL IFTIRADIR diyorum ben...

yavuz
07-26-2007, 06:44 AM
Alparslan, Tugrul Turkes dogruladi bunu zamaninda. O banko. Bu yazi zaten bilinen bir yazi, yeni cikmis degil. Dogrulugu neredeyse "kesin"...

Ben yorumunuzu almak istiyorum. Hala kayitsiz-sartsiz itaat mi istihbaratci lidere?

Mgas
07-26-2007, 06:51 AM
Malum coskulu genclerimizin devlet tarafından cesitli gorevlerde kullanılması istenilmiyor ama

cosku bir iptir aklın pesinden gider. Akıl dıs gucler olup onu bunu kestirip, onu bunu vurdurtup sonra da devleti kirletecegine dogrudan TC olsun daha iyi.

Turk
07-26-2007, 07:09 AM
Ben bu konuda soylenenlere inanıyorum. Her cesit olumsuzlugu beklerim Bahceli'den. Escinsel deseler ona da inanırım, o derece. Sevmiyorum o adamı. Yalnıııız...Yıllardır neredeymis bu mektup?

Hatırlarsanız buna benzer bir seyi guya Turgut Ozal, Mesut Yılmaz icin soylemisti de yıllarca basına yansımamıstı bu mesele. '90ların basında hangi secimdi unuttum. DYP'nin bir gazeteye verdigi tam sayfa ilanda "Ozal: Bu Mesut beceriksiz cocuk. Ciddi isler gelmez elinden." gibisinden bir ifade kullanmıstı. E, madem oyleydi de neden Ozal engellemedi Yılmaz'ı? Gucu mu yetmedi? Bahceli icin durum farklı. Herseyi beklerim ondan.

gurkan
07-26-2007, 07:35 AM
Bu Mektub doğru. Mektupta adı geçenlerden de doğrulayan oldu.

Bahçeli'ye gelince kendisine bir dönem oy verdim.

Ne istemiyorsam döneminde gerçekleşti. Her gerçekleşmede pişmanlığım arttı.

Vakti zamanında söz verdim MHP'nin başında olduğu sürece oy vermeyeceğim.

Bu dönemde vermedim. Yine de geçmişten ders çıkarmışmıdır izlemek lazım.

Halk Büyük teveccuh göstererek meclise yeniden gönderdi.

Ve Biri Muhafazakar (AKP) Biri Milliyetçi (MHP) Meclisteler...

Tabanları birbirine çok yakın... Çok şeyler birlikte yapabilirler...

Mesala Birlikte hareket edip başörtüsü sorununu çözebilirler...

Bakalım göreceğiz...

Kur_Sad
07-26-2007, 07:55 AM
Alparslan, Tugrul Turkes dogruladi bunu zamaninda. O banko. Bu yazi zaten bilinen bir yazi, yeni cikmis degil. Dogrulugu neredeyse "kesin"...

Ben yorumunuzu almak istiyorum. Hala kayitsiz-sartsiz itaat mi istihbaratci lidere?

Senin liderine ne dediğini de biliyoruz...

Bu ispatlanmış bişey değil öyle kafandan kesin falan deme.Nerde doğruladı Tuğrul Türkeş?şimdi ne işi var Bahçelinin yanında o zaman?

Başbuğ'un muhsine "nankör terbiyesiz" dediği videoyu koymuştum.Hatta onlar Ülkücü değil de diyordu.Yazıcıoğlu ısrarla Ülkücü olduğunu iddia ediyor...

Ben inanmıyorum ha Bahçeli MİT'ten olsa da MİT bu ülkenin istihbarat kurumudur düşmanım falan da değil görev verilirse ben de yaparım.Sanki KGB'ye çalışıyor adam!

Bak Başbuğ, Yazıcıoğlu ve BBP için ne demiş:

YouTube - ALPARSLAN TURKES DiYORKi ulkuculuk MHP de olur

"Büyük Birlik Partisi bir ihanet hareketidir.
Ülkücü davayı arkadan hançerleyen bir ihanet hareketidir. "

Başbuğ'un söylediği senin için ölçüyse bunu dikkate al önce...Başbuğ'un Bahçeli'yi Yazıcıoğlu'na tercih ettiğini büyüklerin bilir sor onlara...

yavuz
07-26-2007, 08:42 AM
Kur_Sad haklisin, senin lider, benimkini dover...

Seckjin Khan
07-26-2007, 09:20 AM
Bahçeli MİT'çi . . . ! ?

Bahçeli'nin amacı MHP'yi ortadan kaldırmak . . . ! ?

MHP Ne yapmışta Devlet ortadan kaldırmak istiyor . . . ! ?

Kur_Sad
07-26-2007, 12:00 PM
Kur_Sad haklisin, senin lider, benimkini dover...

Hiyerarşik olarak dövmesi lazım zaten...

Sen diyorsun ki Başbuğ böyle demiş hala mı itaat edeceksiniz e ona bakarsan Başbuğ ötekini de demiş ona da itaat etmeyin o zaman...

ha BBP'liler Ülkücü değilse Başbuğu Başbuğ olarak kabul etmiyorlarsa o dediğini demeye hakkın var.Ama ben öyle zannediyordum hep yoksa yanılıyor muyum?

yavuz
07-26-2007, 12:19 PM
Arada bir fark var yalniz Kur_Sad'cigim...

Bahceli hakkinda soyledikleri, Turkes'in ozgur iradesiyledir ve YAZILIDIR. Yalniz Muhsin Yazicioglu hakkinda, kimbilir kimler ne dediler O'na ve ne dedirttiler, Allah bilir... Kukla gibi oynatmiyorlar miydi, vefatindan once koca Turkes'i?

Bunu da reddedebilirsin... Cunku baktigimiz noktalar ayni, ancak yerlerimiz farkli. Senin onunde siyah giyen adamlardan mutesekkil bir perde var. Sana bir sir vereyim; o siyah giyenler Basbug'u da ellerinde oynatan adamlar, bilmis ol. ;)

Hiyerarsi olayina hic girmeyecegim, zira Muhsin Yazicioglu gibi tertemiz bir liderle, MIT'ci Bahceli'yi mukayese dahi etmem... :cool:

Mgas
07-26-2007, 01:09 PM
Beyler

MİT'ci derken agzınızı yıkayın derim.

Bu vatan ugruna

evlenmeyi,cocuk yapmayı....yani kisisel zevklerini bir kenara bırakmıs adamlara

Hiyerarsi olayina hic girmeyecegim, zira Muhsin Yazicioglu gibi tertemiz bir liderle, MIT'ci Bahceli'yi mukayese dahi etmem...

kirli muamelesi yapmayın.

Milli İstihbarat Teskilatı uyesi olmak yahut bu teskilata cesitli sekillerde hizmet etmek ne zamandan beri kirli bir is oldu? MİT'e calısmak devlete calısmaktır.

Niyeyse soz konusu "MİT" olunca milletin goz bebekleri acılıyor. MİTci de bir askerdir. Vatan ugruna savasmak ne zamandan beri kotu goruluyor.

TURKES'in tutumunun neden o sekilde oldugunu yazdım. MHPliler MİT tarafından dolaylı yollarla kullanılıyordu. TURKES bagımsız bir MHP istiyordu. Ancak Milliyetciligin ozunde olan coskunun ipini birilerinin cekmesi gerek.

yavuz
07-26-2007, 01:13 PM
MİTci de bir askerdir.

Askerin, siyasette isi ne? Cuntaci mi oldun Mgas? :rolleyes:

yavuz
07-26-2007, 01:18 PM
Hem ben MIT'ci derken, devletin tertemiz elemanlarina laf mi ettim? Siyasetci mi, MIT'ci mi bu adam; onu soyleyin? Ajandan, askerden siyasetci olmaz! Bu adam ne halt etmeye gelmis, girmis MHP'ye?

Turkes niye bu kadar tepki gostermis, guvenmeyin demis?

Demek ki; bu adam pek saglam ayakkabi degilmis! Demek ki; cidden birsey varmis bu isin icinde...

Mgas
07-26-2007, 01:24 PM
Askerin, siyasette isi ne? Cuntaci mi oldun Mgas?

Ataturk'un siyasetle isi neydi Yavuz?

Ajandan, askerden siyasetci olmaz!

Turkes niye bu kadar tepki gostermis, guvenmeyin demis?

Demek ki; bu adam pek saglam ayakkabi degilmis! Demek ki; cidden birsey varmis bu isin icinde...

2 kez nedenini yazdım.

Yanısıra MİT bunyesinde bircok meslekten bircok insan barındırır. "Siyasal Analiz" de burada cok muhim bi yer isgal eder.

Savasan insan askerdir. Ulken icin bir siyasetci olarakda savasabilirsin.

yavuz
07-26-2007, 01:26 PM

Ben birsey soylerim de, Ataturk'e hakaret gibi algilanir(oyle olmadigi halde), o yuzden susayim...

"1960'i, 70'i, 80'i, 28 Subat'i hatirla" diyeyim sadece. ;)

2 kez nedenini yazdım.

Gercekci degil o yazdiklarin bence...

Tabriz_Han
07-26-2007, 01:30 PM
Karalama kampanyasi, bazilari bozqurtlarin, alperenlerin, turk olmadan utanmayanlarin yukselisinden korkuyorlar.
Nekadar hakaret ederser, nekadar abartili yalanlar uretseler okadar korkdugunu gosterir :cool:

MIT'de olsaydi kotumu yani? bu Turk dusmani bir kurum degilki...

asimpusat
07-26-2007, 01:36 PM
Karalama kampanyasi, bazilari bozqurtlarin, alperenlerin, turk olmadan utanmayanlarin yukselisinden korkuyorlar.
Nekadar hakaret ederser, nekadar abartili yalanlar uretseler okadar korkdugunu gosterir :cool:

İMZA SADECE

yavuz
07-26-2007, 01:41 PM

Ben Ulkucu degil miyim? Niye karalamak isteyeyim Alperenleri, Bozkurtlari?

Guzel, costurucu fetva vermissin; ama iftira da atmissin arada bana! Helal olsun...

Gercek bu, GEEER-CEEEK! Alparslan Turkes mi karalamak istemis yoksa Alperenleri, Bozkurtlari? :lool:

Once baslik altinda yazdiklarimi oku, sonra bu satiri yazmakla ne kadar dogru etmissin, bir daha dusun!

Turk
07-26-2007, 01:57 PM
Ataturk once uniformayı cıkardı, sonra siyasete el attı.

Mgas
07-26-2007, 02:05 PM
Ataturk once uniformayı cıkardı, sonra siyasete el attı.

Ben de simdi bir sey derdim ama "vay sen ataturk'e ne dediiin?" dersiniz. Susayım en iyisi...

Temur
07-26-2007, 02:07 PM
Türkeşi çok severdim! hala severim, gerçek başbuğ odur hala odur.

Mgas
07-26-2007, 02:19 PM
1-Asker: Vatanı icin savasandır.

2-"Her Turk asker dogar"

Bir ogretmen de bir siyasetci de.....asker olabilir. Savas cok cesitlidir.

Ben bunu kasıt ederek onu soylemistim.

Seckjin Khan
07-26-2007, 02:36 PM
Asker Milleti için savaşır

MİT'çi ise Hükümeti için ;)

Askerlerle MİT mensuplarını karıştırmayın bence çok ama çok farklılar . . .

Tabriz_Han
07-26-2007, 02:42 PM
Yok hukkumet icin degil, devlet icin, devletin onemli bolumude ordudur.

Mgas
07-26-2007, 02:45 PM
Asker Milleti için savaşır

MİT'çi ise Hükümeti için

Ne diyeyim ki ben buna?.....:)

Askerlerle MİT mensuplarını karıştırmayın bence çok ama çok farklılar . . .

Benim gozumde isini duzgun yapan bir copcu de askerdir.

Seckjin Khan
07-26-2007, 02:45 PM
Yok hukkumet icin degil, devlet icin, devletin onemli bolumude ordudur.

son 20 yıldır MİT malesef Hükümet için çalışır hale geldi yanii Hükümetler eğer hata yaparsa yanii kişisel çıkar vs.. MİT'te buna alet olur olacaktır . . .

Örnek: Susurluk ve bilmediğimiz birçok olay

Mgas
07-26-2007, 02:48 PM
son 20 yıldır MİT malesef Hükümet için çalışır hale geldi yanii Hükümetler eğer hata yaparsa yanii kişisel çıkar vs.. MİT'te buna alet olur olacaktır . . .

Daha once de bahsettim. MİT'in "siyasal analiz" gibi bircok bolumu mevcut. O islere bulasması sadece bu isi yaptıgı anlamına, yahut hukumete calıstıgı anlamına gelmez.

Simdi birinin dinamigini desteklemek farklıdır eline bayragını alıp sokakta slogan atmak baskadır.

Seckjin Khan
07-26-2007, 02:52 PM
Daha once de bahsettim. MİT'in "siyasal analiz" gibi bircok bolumu mevcut. O islere bulasması sadece bu isi yaptıgı anlamına, yahut hukumete calıstıgı anlamına gelmez.

Simdi birinin dinamigini desteklemek farklıdır eline bayragını alıp sokakta slogan atmak baskadır.

mutlaka tabii ki ama MİT'in işi ne olursa olsun bi bölümü de olsa bu olmamalı...

Muhalefet liderleri ve partilerininde dinlenmesi hükümet için gerekli bilgilerin sağlanması,sırf hükümet için çalıştığı fikrini bende uyandırıyor.

Bence MİT ciddi şekilde yeniden yapılanmalı...

Demir Kağan
07-26-2007, 02:57 PM
Gazetenin yeni safak oldugu ilginizi cekti mi?

Mgas
07-26-2007, 02:59 PM
Muhalefet liderleri ve partilerininde dinlenmesi hükümet için gerekli bilgilerin sağlanması,sırf hükümet için çalıştığı fikrini bende uyandırıyor.

Yaa yaa Baykal'ın eline o "sayın ocalan" kaseti de gokten dusmustur...

Bence MİT ciddi şekilde yeniden yapılanmalı...

Arkadaslar MİT hakkında ne biliyorsunuz? Ne yapılanması ne kadar gordunuz? Hukumeti desteklemekmis...bu sizin iddianız sadece bir iddia. Hic bilmediginiz konulardan yola cıkarak "bu yapılmalıdır" seklinde kanaatlere varmanız dogru mu?

Afrasiyab
07-26-2007, 03:53 PM

Örnek: Susurluk ve bilmediğimiz birçok olay
hep merak etmişimdir bu susurlukta ne var diye?

Medya öyle bir yansıttıki olayları, sanki birbirine çok uzak kişiler buluşmuş gibi.

Susurluk nasıl birşeyde Mitin hükümet için çalıştıgını gösteriyor.

Çok ilginç.

asimpusat
07-26-2007, 04:09 PM
Gazetenin yeni safak oldugu ilginizi cekti mi?

dikkat çekici evet

asimpusat
07-26-2007, 04:11 PM
hep merak etmişimdir bu susurlukta ne var diye?

Medya öyle bir yansıttıki olayları, sanki birbirine çok uzak kişiler buluşmuş gibi.

Susurluk nasıl birşeyde Mitin hükümet için çalıştıgını gösteriyor.

Çok ilginç.

Aydın Doğan çok güzel çarpıtmiştır olayları istediği de olmuş. Türkçüler içeri Kürt mafia sı dışarı.

yavuz
07-27-2007, 03:23 AM
Demir, sacmalamaya basladin artik... Yeni Safak uydurmadi bunu, var oldugu kesin bilinen birsey bu! Bircok siteden alip da koyabilirdim. Bu kadar art-niyetli olma!

Mgas
07-27-2007, 03:27 AM
Bu haber uzun zamandır bildigimiz bir sey. Yeni cıkmadı zaten.

Demir Kağan
07-27-2007, 09:59 AM
Yavuzcuuum, kac kez Yeni Safak okudun? :)

yavuz
07-27-2007, 10:32 AM
Yeni Safak'la ne ilgisi var meselenin?

Kur_Sad
07-27-2007, 11:14 AM
Arada bir fark var yalniz Kur_Sad'cigim...

Bahceli hakkinda soyledikleri, Turkes'in ozgur iradesiyledir ve YAZILIDIR. Yalniz Muhsin Yazicioglu hakkinda, kimbilir kimler ne dediler O'na ve ne dedirttiler, Allah bilir... Kukla gibi oynatmiyorlar miydi, vefatindan once koca Turkes'i?

Bunu da reddedebilirsin... Cunku baktigimiz noktalar ayni, ancak yerlerimiz farkli. Senin onunde siyah giyen adamlardan mutesekkil bir perde var. Sana bir sir vereyim; o siyah giyenler Basbug'u da ellerinde oynatan adamlar, bilmis ol. ;)

Hiyerarsi olayina hic girmeyecegim, zira Muhsin Yazicioglu gibi tertemiz bir liderle, MIT'ci Bahceli'yi mukayese dahi etmem... :cool:

Ya bu kadar saçma bir açıklama olamaz.Ben sana görüntü-ses sunuyorum sen bana hala ispatlanmamış bir yazılı belge sunuyorsun.Ben sana başbuğ'un Amerikan ajanı olduğunda dair de bi sürü sahte belge sunarım internette.Yok böyle bişey...

Kimse de Türkeş'i oynatmadı.BBP'ye söyledikleri özbeöz kendi iradesidir.Başbuğ'u kukla yapacak birini tanımıyorum ben!Sen tanıyamamışsın Türkeş'i!..

Ayrıca küstahlık yapıyorsun.Perde falan yok benim önümde.Hiçbir yere de kör kütük bağlı değilim.Biz de lisede böyle İslam cengaveriydik.Allah diyen herkesi hak sanıyorduk.gözümüz açıldı Allah'tan.Açılmayanlar şimdi mankurt=cemaatçi oldu.şimdi BBP MHP'den güya daha Müslümanya ondan sana daha doğru geliyor.Geçer inşallah...

hele büyü Cemil Meriç oku şöyle ufkun açılsın biraz daha iyi görürsün bazı şeyleri...

yazıcıoğlu'yu da sütten çıkmış ak kaşık sanma.90'la doğru ANAP'ın tefecileriyle ne kadar samimi olduğunu biliyoruz.Emin ol BBP MHP'den daha zengindir.Alperen Ocakları'nın 12 yeni Mercedes aldı bu yıl Ülkü Ocakları Genel Merkezi'nin tek bir passat ı var.Nerden geliyor değirmenin suyu acaba???

Askerin, siyasette isi ne? Cuntaci mi oldun Mgas? :rolleyes:

Sen ne saçmaladığının farkında mısın?
Alparslan Türkeş'i referans göstererek konu açıyorsun sonra bunu söylüyorsun.Türkeş asker değil miydi?60 İhtilali'nde yer almadı mı?Bunları mı bilmiyorsun kafan mı iyi?

Demir, sacmalamaya basladin artik... Yeni Safak uydurmadi bunu, var oldugu kesin bilinen birsey bu! Bircok siteden alip da koyabilirdim. Bu kadar art-niyetli olma!

Ben sana Başbuğ'un Amerikan ajanı, Atatürk'ün mason, Mevlana'nın Moğol ajanı olduğuna dair ispatlanmış(!) belgeler koysam inanacak mısın?

yahu bu nasıl bir anlayış bir insana "Bu MİT ajanı" diye bir saldırı şekli olabilir mi?İşte ülkemizin geldiği hal devlet düşmanlığı bu kadar işlemiş birilerinin içine TSK,MİT düşman sanki!!!

Turk
07-27-2007, 04:59 PM
Kursad, Mevlana'nın Mogol ajanı oldugu iddiası dikkatimi cekti. Bu konu hakkında kaynak var mı hic?

Turk
07-27-2007, 05:26 PM
Gerci bazı seyler buldum. Merak edenler icin:

http://www.aksam.com.tr/arsiv/aksam/2002/04/30/yasam/yasamprn10.html

binbirincigece
07-28-2007, 02:54 AM
Kursad, Mevlana'nın Mogol ajanı oldugu iddiası dikkatimi cekti.

O da birşey mi; Papa yahudiymiş

yavuz
07-28-2007, 03:38 AM
Kur_Sad BBP hakkinda yazdiklarina cevap vermeyecegim, cunku; burada senin partin soyle, benimki boyle tartismasina girmek istemiyorum... O yonlere cekip durma konuyu.

Sen ne saçmaladığının farkında mısın?
Alparslan Türkeş'i referans göstererek konu açıyorsun sonra bunu söylüyorsun.Türkeş asker değil miydi?60 İhtilali'nde yer almadı mı?Bunları mı bilmiyorsun kafan mı iyi?

Bak iste, Turk ne demisti yukarida? "Ataturk once uniformayi cikardi, sonra siyasete el atti" dedi. Demedi mi? Turkes, ustundeki uniformayla mi siyaset yapiyordu? Yoksa coktan askerligi bitmis miydi?

1960 ihtilalinda yer alis sebebine gelince, onu senin benden iyi bilmen gerekirdi. Sirf, Turkes o ihtilalin icinde diye, cuntacilara sen destek verir misin bilmem, ama ben ve-re-mem! O ihtilalde yer alan 14 subay surgun edildi, farkindaysan. Biri de Turkes! Bunu da dusun, sonra kim sacmaliyormus, gor. ;)

Bir MHP'li olarak; Turkes'i de mi cuntaci saniyorsun sen yahu? :twisted:

Ben sana Başbuğ'un Amerikan ajanı, Atatürk'ün mason, Mevlana'nın Moğol ajanı olduğuna dair ispatlanmış(!) belgeler koysam inanacak mısın?

O saydigin isimlerle, Bahceli mukayese edilecek adam degil...

yahu bu nasıl bir anlayış bir insana "Bu MİT ajanı" diye bir saldırı şekli olabilir mi?

Ajanin MHP'de isi neymis? Bunun dusun artik. Gec bu "toreymis, lider elestirilmezmis" mantigini! Bugune gel!..

İşte ülkemizin geldiği hal devlet düşmanlığı bu kadar işlemiş birilerinin içine TSK,MİT düşman sanki!!!

Siyasete karisiyorlarsa, hepsi de dusman... Bana degil; DEMOKRASI'ye dusman! Herkes isini yapmali.

TSK, milletimin ve benim bastacimizdir. MIT, mukaddes bir gorev ustlenmistir; buna inanirim ben. Yalniz, "sutten cikmis ak kasik" dedin ya; bu kurumlarin icindeki herkes oyle tertemiz degildir.

1980 ihtilalini yapan Pasa Hazretleri'ni de mi basima tac diye takayim? Hani, vatan evladlarini 8-10 yil hapiste tutan ve surekli iskencelere maruz birakan Pasa'miz!..

Butun bu yazdiklarimi bosver, hic birine cevap verme... Tugrul Turkes'e gel. O niye dogruluyor bu mektubu?

("Dogrulamiyor" deme, dogruluyor... Bu mektup bu yil cikan birsey degil, MHP'nin isine comak sokmak isteyen bir takim gruplar yeniden gundeme getirdiler bunu. Iyi ki de getirdiler; bak, forumumuzda hareket var birkac gundur.)

Alparslan
07-28-2007, 03:49 AM
Bu mektup 100% dogruymus, Tugrul Beyde onaylamis...mis mis mis... Hani bir somut kanit getirsen Yavuz...Bu mektup gercekten var ise, ne isi var Tugrul Bey'in Bahceli'nin MHP sinde? O da mi ajan? Allah askina biraz ara verelim sacmalamaya...Ters isler yapti bize gore ama 'biz' yani %8 bunu begenmesek de ortada begenen %5 lik bir yeni kesim var.

Seckjin Khan
07-28-2007, 03:49 AM
O da birşey mi; Papa yahudiymiş

:lol: :lol: :lol:

Bu arada bana atıf yapılarak yazılan yazılara cevap vermiyorum.tartışmanın anlamı yok bunları görmezden gelmek ne derece doğru bilmiyorum

Demir Kağan
07-28-2007, 03:53 AM
Yeni Safak dogru bir haber olarak bunu vermis olabilir. Ama bunu verirkenki amaci ne onu anlayamayan bir cocukla daha tartismak istemiyorum acikcasi.

yavuz
07-28-2007, 03:55 AM
Yeni Safak dogru bir haber olarak bunu vermis olabilir. Ama bunu verirkenki amaci ne onu anlayamayan bir cocukla daha tartismak istemiyorum acikcasi.

Su altta yazdigimi senin gozune gozune nasil sokabilirim, bilmiyorum!

Bu mektup bu yil cikan birsey degil, MHP'nin isine comak sokmak isteyen bir takim gruplar yeniden gundeme getirdiler bunu.

Demir Kağan
07-28-2007, 04:01 AM
E ulan biz ne anlatiyoruz da sirf muhalif gorunmek adina yazdigima cevap veriyorsun? Yeni Safak bu ulkede yazariyla sahibiyle toptan yok edilmesi gereken gazetelerden birisidir. Bu serefsizlerin baska ne amaci olabilir?

Kur_Sad
07-28-2007, 09:35 AM
Bak iste, Turk ne demisti yukarida? "Ataturk once uniformayi cikardi, sonra siyasete el atti" dedi. Demedi mi? Turkes, ustundeki uniformayla mi siyaset yapiyordu? Yoksa coktan askerligi bitmis miydi?

1960 ihtilalinda yer alis sebebine gelince, onu senin benden iyi bilmen gerekirdi. Sirf, Turkes o ihtilalin icinde diye, cuntacilara sen destek verir misin bilmem, ama ben ve-re-mem! O ihtilalde yer alan 14 subay surgun edildi, farkindaysan. Biri de Turkes! Bunu da dusun, sonra kim sacmaliyormus, gor. ;)

Bir MHP'li olarak; Turkes'i de mi cuntaci saniyorsun sen yahu? :twisted:

O saydigin isimlerle, Bahceli mukayese edilecek adam degil...

Butun bu yazdiklarimi bosver, hic birine cevap verme... Tugrul Turkes'e gel. O niye dogruluyor bu mektubu?

("Dogrulamiyor" deme, dogruluyor... Bu mektup bu yil cikan birsey degil, MHP'nin isine comak sokmak isteyen bir takim gruplar yeniden gundeme getirdiler bunu. Iyi ki de getirdiler; bak, forumumuzda hareket var birkac gundur.)

Türkeş cuntacı demiyorum.Senin yorumunun saçmalığını anlatıyorum.Bahçeli üniformalı mı?Bahçeli bugün MİT'e mi çalışıyor?Geç bunları Alla'sen...

Bahçeli'yi onlarla karşılaştırmıyorum.Öyle intenette yazan herşeye inanma diyorum...

Sen şuna cevap ver: Tuğrul Türkeş neden öyle bi adamın altında çalışsın?

Kanıt göster doğruladığına...

ha bi de diyorsun ya: "Bu mektup bu yil cikan birsey degil, MHP'nin isine comak sokmak isteyen bir takim gruplar yeniden gundeme getirdiler bunu."

Burda da sen gündeme getirdiğine göre...

yavuz
07-28-2007, 09:39 AM
Sen şuna cevap ver: Tuğrul Türkeş neden öyle bi adamın altında çalışsın?

Tugrul Turkes, gecen zaman icinde BBP'ye yakinlasti. Ondan once ATP'liydi... Daha onceleri de MHP kurultayinda kavgaya tutusmustu. :rolleyes:

Ne yapacagi belli olmaz...

ha bi de diyorsun ya: "Bu mektup bu yil cikan birsey degil, MHP'nin isine comak sokmak isteyen bir takim gruplar yeniden gundeme getirdiler bunu."

Burda da sen gündeme getirdiğine göre...

Hmm... Buradakilerin cogu zaten MHP'li, ben goruslerinizi almak istedim sadece.

Kur_Sad
07-28-2007, 09:47 AM
Tugrul Turkes, gecen zaman icinde BBP'ye yakinlasti. Ondan once ATP'liydi... Daha onceleri de MHP kurultayinda kavgaya tutusmustu. :rolleyes:

Ne yapacagi belli olmaz...

Hmm... Buradakilerin cogu zaten MHP'li, ben goruslerinizi almak istedim sadece.

Tuğrul Türkeş öyle bir adamsa (ki değil biliyorum) o zaman doğrulaması da bişey ifade etmez.Bahçeliye muhalefet için doğrulamış olabilir...
Kendinle çelişiyorsun sürekli.Hem onu referans gösterip hem güvenilmez diyorsun...

Eminim sadece görüş almak için yazmışsındır...

yavuz
07-28-2007, 10:05 AM
"Ne yapacagina belli olmaz" dedim. Oluyor mu? Olmuyor...

Babasi uzerinden siyaset yapmaz herhalde. Yapacak biri mi? Degil, biliyorsun. O halde bunu dogrulamasi, bunun dogru oldugunu gosterir. "Dogruladi mi" diye sormazsan sevinirim.

Kur_Sad
07-29-2007, 06:28 AM
Yav kardeşim ne yapacağı belli olmayan adam babası üzerinden siyaset de yapar...

Sen hem adamı güvenilmez ilan ediyorsun hem referans gösteriyorsun...Hatta gösteremiyorsun...

Nerde doğruladı geldi sana mı söyledi???

yavuz
07-29-2007, 07:07 AM
Nerde doğruladı geldi sana mı söyledi???

Senin, benim yasimda oldugun zamanlarki haberleri karistir... ;)

Butun bir basin-yayin dunyasi, dogruladigi yonunde yalan mi soyluyor acaba? :rolleyes:

Kur_Sad
07-29-2007, 07:12 AM
Ya hani nerde bu haberler göstersen bi zahmet...

yavuz
07-29-2007, 07:14 AM
Ya hani nerde bu haberler göstersen bi zahmet...

Sayfanin en ustune cikinca bir tanesine rastlayacaksin... O haberdeki anahtar kelimeleri, herhangi bir arama motoruna yazinca cikiyor benzerleri...

yavuz
07-29-2007, 07:31 AM
Al hadi kiyamadim, "gercekergenekon" denilen siteye bilem girdim Kur_Sad senin icin... O zamanin gazetelerini inceledim... Bu iyiligimi unutma. :lol:

http://www.milliyet.com.tr/2001/10/04/siyaset/siy01.html

Milliyet - 4 Ekim 2007

Bahceli'ye yamuk konusmamis, ama mektubu dogrulamis Tugrul Turkes...

Kur_Sad
07-30-2007, 06:22 AM
Yav kardeşim mektup doğru dememiş adam yazı babamın demiş.Bunu ben de söylerim sana yazı benziyor...Hatta imza da tamam...

Ama bu orijinal olduğu anlamına gelmez.bunun başkası tarafından yapılabileceğini bilmiyor musun sen?Hiç mi istihbarat bilgin yok?İncelemesi yapılmamış bir mektup...

Aynı şekilde ben bile bişeyler yazıp altına Başbuğ'un imzasını koyarım.Geçeceksin bunları...

Tuğrul Türkeş "mektup gerçek" dememiş "yazı babamın" demiş...

yavuz
07-30-2007, 06:31 AM
Tamam Kur_Sad oyledir...

Kur_Sad
07-30-2007, 06:46 AM
Bu üslupla üste çıkacağını zannetme kimse senin bu "güya" büyüklüğüne kanmaz burada...

Ortaya bir iddia atıp da cevap verilince "tamam öyledir" demek çocukluktan başka birşey değildir...

yavuz
07-30-2007, 08:06 AM
Adam dogruluyor mektubun, babasina ait oldugunu. Sen cikip kriminal dersi vermeye kalkiyorsun. "Hee oyledir" demekten baska ne kaliyor bana?

Sadece "laf olsun" diye savunuyorsun Devlet Bahceli'yi! Birakin artik su "lider elestirilmez" laflarini... Bakin ben elestiriyorum, siz de oyle yapin... Birakin bu MHP'li kafasini. :lool:

Temur
07-30-2007, 11:19 AM
Alparslan Türkeş'in vefatı mhpyi çok yalnız bıraktı bu mektuplar,bu konular halen aynı meselenin yani Türkeş'in yokluğunun sebebidir. Türkeş vefat ettiğinde bir gazeteci adını hatırlamıyorum, mhp bir daha Türkeş kadar karizmatik, lider ruhlu,babacan ve cesaretli başbuğ bulamaz demişti, yıl 2007 ve ben o gazeteciye inanmaya başladım.

Karayılan
07-30-2007, 12:23 PM
MHP'li arkadaslar ne diyor acaba bu ise? :rolleyes:MHP'li arkadaslarin ne dedigi umrumda degil. Bir TURK MILLIYETCISI olarak mecliste beni temsil etmesini umdugum bir siyasi partinin bu sekilde yipratilmasina ve forumda TURK MILLIYETCISI oldugunu iddia eden birinin bu propagandaya alet olmasina cok kirildim ve kizdim.

yavuz
07-30-2007, 12:57 PM
Parti zaten yipranmis halde benim gozumde de...

3-5 milliyetci toplanip kendi partimizi(oyle sayilir en azindan) konusamaz miyiz yani?

Yapma Turansoyu bunu! Bizbizeyiz surada. Ne kiziyonkine? :lol:

Kur_Sad
07-31-2007, 10:11 AM
"Lider eleştirilmez" benim MHP'de en çok eleştirdiğim tabudur...
Ben Bahçeli'yi eleştiririm ama böyle ne amaçla çıkarıldığı belli olan şeylerle değil.57.Hükümet benim beklentilerimi karşılamadı.Bugün kü MHP'de yeteri kadar karşılamıyor...
Ama Türk Milliyetçiliğinin kalesi MHP'dir!Bu kale ne Bahçeli'nin ne Türkeş'in malıdır!..Bu kale hepimizin.Ve ben bu kaleyi terketmeyeceğim.Yanlış varsa o yanlışı düzeltmek için çalışırım başka yerlerde çözüm aramam...

Yıldız
08-02-2007, 03:40 AM
ülkücü ve milliyetçi kardeşlerime
arkadaşlar milliyetçilik ve ve dünyada çok az insana nasip olan ülkücülük herhangi bir siyasi partinin doktoriner yapısına hapsedilmemelidir evet yeri geldiğinde oy verilebilri ama idolloji doğrultusunda hiç bir partinin somut adım atmadığı gün gibi aşikarken milliyetçi bir milletde neden partiler aracılığı ile bölücülük sağlansınki şahsi düşüncem
Tanrı Türkü korusun ve yüceltsin

genco
08-11-2007, 02:47 PM
ARKADAŞLAR!

BU ÜLKEDE ELİN AMERİKASININ "FBİ" "CİA" DİYE ELBİSE MARKASI VAR...

İSTİHBARAT ÖRGÜTÜ AMRİKANIN OLUNCA GIKIMIZ ÇIKMIYOR

"MİT" DENİNCE İNSANIMIZIN DİLİ Bİ KARIŞ OLUYOR...

"MİT = VATAN HAİNLİĞİ" SANKİ!!!

BU NE SAKAT DÜŞÜNCEDİR YARABBİ!??

VATAN HAİNİ OLMAYAN BİR TÜRK İNSANI ASLA MİT'İ ÖCÜ GÖRMEZ...

NOT: Kimseyi savunmak amacıyla yazmadım, MİT'e duyulan antipati beni üzdüğü için yazdım.

Karayılan
08-12-2007, 02:01 PM
Parti zaten yipranmis halde benim gozumde de...

3-5 milliyetci toplanip kendi partimizi(oyle sayilir en azindan) konusamaz miyiz yani?

Yapma Turansoyu bunu! Bizbizeyiz surada. Ne kiziyonkine? :lol:Bence senin partin Saadet Partisi, yavuz :lol: