PDA

View Full Version : Reina'ya gidenler AK Partili

nesterin
07-27-2007, 01:13 AM
http://img518.imageshack.us/img518/1179/ranasl4.gif (http://imageshack.us)

Reina'ya gidenler AK Partili
27 Temmuz 2007 Cuma 08:35
AK Parti merkeze oturdu. Reina müştrilerinin yüzde 90'ı AK Partili.
Mehmet Koçarslan, “Reina’nın müşterilerinin yüzde 90’ı AKP’ye oy verdi, artık Başbakanı Reina’ya bekliyoruz" dedi

Başbakan Erdoğan’ın dünya liderlerinin gözdesi olan Reina’ya hiç gelmediğini söyleyen Mehmet Koçarslan, “Reina’nın müşterilerinin yüzde 90’ı özellikle ekonomi politikalarını çok beğendiklerini söyledikleri AKP’ye oy verdi. Sayın Erdoğan’ı, artık merkezi temsil ettiğine, buradaki müşterilerin tamamına yakını ona oy verdiğine göre Reina’ya bekliyoruz” dedi

Reina’ya gelen müşterilerin yüzde 90’ının 22 Temmuz’da yapılan seçimlerde AKP’ye oy verdiğini dile getiren Reina’nın patronu Mehmet Koçarslan, bu kesimin Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve AKP’nin özellikle ekonomi politikalarından çok memnun olduğunu söyledi.

changeTarget(document.getElementById("news_content"))
Bu haber toplam 2757 defa okunmuştur

http://www.internethaber.com/news_detail.php?id=96441

işte demokrasiiiiiiiii
Dışarıda türbanı savun
Barda kadehi kaldır

Ben bişey anlamadım:rolleyes:

Afrasiyab
07-27-2007, 03:07 AM
Zenginlerin daha çok zengin oldugu, fakirlerin daha çok fakirleştiği bir döneme girdik. Reinadaki müşterilerin Akp ye oy vermesi normal.

Ancak onlar AKP ye oy veriyor diye akp yok ben kabul etmiyorum senin oyunu sen reinaya gidiyorsunmu desin. Bu tür haberleri gereksiz buluyorum.

yavuz
07-27-2007, 04:27 AM
AKP, disarida turbani savundu sanki...

Haber sacmalik, haberi buraya ekleyenin yaptigi yorum apayri bir sacmalik!

Alparslan
07-28-2007, 04:55 AM
Gerci Reinaya gitmek suc degil ama...Oradaki TIKI lerinde RTE ye oy vermesi halktan kopuk! olmadiklarinin gostergesi olsa gerek...Yahu ne biliyorsunuz belki bogaz tarafindan gemisiyle Tayyip Jr. birakmistir onlari, gecerken gemicigiyle

Hanedan
07-29-2007, 09:19 AM
Gayrı ciddi bir magazin haberi daha Nesterin hanfendiden.:lol: Bilmiyorum bu Milletin çiftçiside Reyna'da mı eğleniyor, mesela Giresun'un yarısı AKP'ye oy verdi. Haa dur bakiim bunların yarısı Reyna'da yarısı Maksimde eğleniyodur. Yok yook yarısı Etilede yarısı Tarabya'da eğleniyodur diyecem ama bizim uşaklar Etilere takılmaz. Eee nesterin hanım sahi Etiler'e takılanlar hangi partiye oy vermiş.:lol:

Alperen61
08-02-2007, 04:44 PM
akape bu ülkede %46.7 oy almışsa artık bir yerde durmamız lazım.Bırakalım ister reinada ister romada,ister moskovada ister Newyorkta eğlensinler,akape'ye sadece reinacılar oy vermedi varoşlarda akape dediğine göre sıkıntı yok.Anlayacağınız herkesin karnı tok.Kişi başı milli gelir 5.000 dolar nasipse ikinci beş yılın sonunda 10.000 dolar hayırlı olsun.

Madalio'g'li
08-02-2007, 05:50 PM
Reina'dan Laila'dan %90 CHP çıkmazsa orası Reina, Laila değil demektir.

Demir Kağan
08-03-2007, 04:36 AM
AKP'yi sevdiklerinden oy vermediler ya, cepleri doldu. :)