PDA

View Full Version : Ergün Poyraz Musanın Çocuklarını Anlatıyor

binbirincigece
07-28-2007, 06:11 PM
Ergьn Poyrazı ilk defa gцrdьm ;)
Aynı sayfada kendisinin kim olduğuyla ilgili de birзok bilgi var. Benim gibi ERgьn Poyraz'ın kim olduğunu merak edenlere sunulur
http://antiulusal.wordpress.com/2007/06/16/ergun-poyraz-kimdir/

Demir Kağan
07-28-2007, 06:48 PM
Bu site ne olm boyle lan? Abouuv.

Alparslan
07-29-2007, 01:05 AM
ilk defa gordum adami, kitabini okumadim. Ama sitedeki videoda resmen sacmaliyor. Bu adamin soyu ne onun kokeni ne diye arastirmakla nereye varacagiz tam bilmiyorum ama basbakan Turk degil orasi kesin. Ozal da Turk degildi, Inonu de...Icisleri bakanimiz da...Vefat eden eski disisleri bakanimiz da...Istihbarat orgutumuzun basindakilerde...Bunlar tamamiyle Osmanli Imparatorlugu'nun mirasidir. Bizim icin onemli olan yaptiklari isler olmalidir. Ben basbakani yaptigi isler dolayisiyla sevmiyorum,Turk olmadigi icin degil. Bu adama da sacmaladigi icin kanim isinmadi. Aziz Nesin Turk idi ama onu da sevmezdim. Memlekete hayirli isler yapsin birisi de kokeni isterse haham olsun. Basbakan ve avanesi hayirli isler yapsalardi ben de onlari desteklerdim kokenleri degil yaptiklari icraat onemli.

Seckjin Khan
07-29-2007, 05:25 AM
adamın ilk sözü süper Tayyip Erdoğan değişik bir başbakan,aslında başbakan demeye dilim varmıyo ama :lol: izlemeye devam ediyorum :lol: