PDA

View Full Version : Ruyanda Ne Gordun ?

Hanedan
07-29-2007, 11:28 AM
Hiç rüya görniniz var mı arkadaşlar. Pembe, sarı, kırmızı farketmez anlatın bakalım. Belki rüya tabir eden arkadaşlarımız çıkarda bize bir iki şey anlatır.:rolleyes: Neyse önce Ben başlayayım:

Hanedan
07-29-2007, 11:34 AM
Geçen gece çok geç saatte yattım şöyle bir kaç saat kestirip işe gideyim dedim. Dön o tarafa dön bu tarafa derken uyuyakalmışım.

Rüyamda binlerce, milyonlarca leylek. Hepsi yerden kalkış yapıyor. Bende onlardan birine tutunup uçmak istiyorum ama nafile bir tane yakalayamıyorum. Onlar uçuyo Ben peşlerinden koşuyorum. Artık koşa koşa bir baktım önümde deniz, yaw yakalasam leylekle uçmaya başlıyacaz ama ya yorulursam diye korkuyorum, çünkü direk denize düşecem. Sonra vaz geçtim binlerce kuş üzerimden uçtu gitti. Rüya işte...

yavuz
07-29-2007, 02:54 PM
Gecende ruyamda askimi gordum. Sarildik. :)

O kadar...

Baska, pek bi ruya gormedim. Dua ediyorum, istihare namazi kiliyorum, olmuyor, goremiyorum! :cry:

Mgas
07-29-2007, 03:24 PM
3 gundur aynı seyi goruyorum. Deprem oluyor. O esnada uyanıyorum ama ruya mı gercek mi bilmiyorum. Balkona cıkıp diger apartmanların camlarına bakıyorum eger "deprem olmussa dısarı bakıyorlardır onlarda" diye. Kimse yok. "Kafayı yedim ben kafayı...."diye yataga geri donuyorum.

Ama benim hic unutamadıgım cocukken gordugum bir ruya vadır.

Bir ormanda yuruyordum. Ama cok garip bir orman. Topragından agac govdesine tut her sey yemyesil. Ormanda baska renk yok sadece yesil. Sonra goge baktım gok masmavi. Onda da baska renk yok sadece mavi. Neyse iste yurumeye basladım az gittim etrafa bakıyorum sonra bir agac gordum. Boyle enine genis boyuna bodur diyebilecegimiz hasmetli bir agac. Etrafında daire seklinde bir golet var. Agac bu goletin ortasında. Yanına gittim baktım goletteki su masmavi. Daldım suya az yuzdum ama su masmavi oldugu icin gorus alanım kapalı neyse yuzerken gozume bir kundak carptı. Hemen gittim arkasını cevirdim bir bebek. Bebegin kundagı beyaz bebegin yuzu de bembeyaz olmus. Ben o vakit bogulmus sandım bebegi. Neyse cıkardım bebegi sudan. Bebek bembeyaz yuzu,kundagı...Az ilerledim sonra bebegi kucagıma aldım geri dondum bahsettigim hasmetli agaca baktım. Bebek aglamaya basladı. O arada ruyamda kendimi yandan gordum. Ustumde siyah bir takım elbise vardı .Uzerimdeki her sey simsiyah. Simdi de genelde oyle giyiniyorum :)

HYML
07-29-2007, 11:53 PM
Bense ak sakallı bir dede görüyorum. "Evladım üstünü ört!"-----"Evladım üstünü ört!" diye söylenip duruyordu..

Yatarken üstümüzü örtelim arkadaşlar.:cool:

Mgas
07-30-2007, 04:10 AM
Bense ak sakallı bir dede görüyorum. "Evladım üstünü ört!"-----"Evladım üstünü ört!" diye söylenip duruyordu..

Yazın bu sıcakta ne ortecem uzerime dede ?

Hanedan
07-30-2007, 09:31 AM
3 gundur aynı seyi goruyorum. Deprem oluyor. O esnada uyanıyorum ama ruya mı gercek mi bilmiyorum. Balkona cıkıp diger apartmanların camlarına bakıyorum eger "deprem olmussa dısarı bakıyorlardır onlarda" diye. Kimse yok. "Kafayı yedim ben kafayı...."diye yataga geri donuyorum.

Bir ormanda yuruyordum. Ama cok garip bir orman. Topragından agac govdesine tut her sey yemyesil. Ormanda baska renk yok sadece yesil. Sonra goge baktım gok masmavi. Onda da baska renk yok sadece mavi. Neyse iste yurumeye basladım az gittim etrafa bakıyorum sonra bir agac gordum. Boyle enine genis boyuna bodur diyebilecegimiz hasmetli bir agac. Etrafında daire seklinde bir golet var. Agac bu goletin ortasında. Yanına gittim baktım goletteki su masmavi. Daldım suya az yuzdum ama su masmavi oldugu icin gorus alanım kapalı neyse yuzerken gozume bir kundak carptı. Hemen gittim arkasını cevirdim bir bebek. Bebegin kundagı beyaz bebegin yuzu de bembeyaz olmus. Ben o vakit bogulmus sandım bebegi. Neyse cıkardım bebegi sudan. Bebek bembeyaz yuzu,kundagı...Az ilerledim sonra bebegi kucagıma aldım geri dondum bahsettigim hasmetli agaca baktım. Bebek aglamaya basladı. O arada ruyamda kendimi yandan gordum. Ustumde siyah bir takım elbise vardı .Uzerimdeki her sey simsiyah. Simdi de genelde oyle giyiniyorum :)

Senin çoçukların, çocuklarının çocukları çok büyük adam olacaklar.
Biride dalgıç olacak galiba.:lol:

Hanedan
07-30-2007, 09:32 AM

Yatarken üstümüzü örtelim arkadaşlar.:cool:

Sende çırılçıplak mı yatıyon muhterem.:lol:

yavuz
07-30-2007, 10:00 AM
Ben her sabah uyaniyorum... Askimdan mesaj gelmis gibi oluyo, ona cevap yaziyom gibi oluyo sonra bi de... Sonra bi daha uyaniyom, bakiyorum, mesaj filan yok ortada... :rolleyes:

Hanedan
07-30-2007, 10:22 AM
Ben her sabah uyaniyorum... Askimdan mesaj gelmis gibi oluyo, ona cevap yaziyom gibi oluyo sonra bi de... Sonra bi daha uyaniyom, bakiyorum, mesaj filan yok ortada... :rolleyes:

Yani Yavuz sevgilisinden uyurken mesaj bekleyen bi seni gördüm. Ne bileyim daha farklı düşler görmeye çalış gençsin yaw.:lol:

doğan
07-30-2007, 01:52 PM

kardes senin ruya tam hollywoodluk bir senaryo. :D

okurken gelirdim resmen. agaclar tek yesil gok sade mavi fln korku filmi gibi hakket. insan agacin iri govdesinden falan bir sey cikacak diye bekliyo, o olmadi sudan biri cikar diosun, o olmadi bebek de kesin bi is var diosun ama yandan profille bitiriyon.
arkasi yarin gibi.
2. bolumunude isteriz :D:lol:;)

Mgas
07-30-2007, 02:04 PM
kardes senin ruya tam hollywoodluk bir senaryo.

Ya bu bir sey degil. Neler,neler....

okurken gelirdim resmen. agaclar tek yesil gok sade mavi fln korku filmi gibi hakket.

Ne korkusu be? Su ana kadar gordugum en guzel ruyaydı diyebilirim. Cocuken gordum daha unutmadım.

2. bolumunude isteriz

Soylerdim ama Turkiye birbirine girer. Uff neler olur neler. Yakında "hatıratlarım" diye bir kitap yazarım, okursunuz :P

Mgas
07-30-2007, 02:09 PM
Bu arada benim ruyalarla alakam yok. Yani "bilinacltına sıkısan goruntulerin uyurken dısarı cıkması" diye gecer giderim. Yani oyle bugun ruya gorer yarın ruyam tutar bir insan da degilim ama bazı durumlarda insan durup kalıyor. Bneim boyle bir durumum yok ama ozellikle cocukların bazen anlattıkları hicbir sey bilmedikleri halde sasırtıyor insanı.

Mesela -Allah rahmet eylesin- kardesim gibi sevdigim bir arkadasımı yakın zamanda topraga verdik. Vefaatı askerken gerceklesti. Haber geldi. İste millet kardesimin evine annesini yanına toplanmıstı. Biz cenaze ile ilgileniyorduk. İste o eve giden kadınlardan biri yanında cocugunu da goturmus. Cocugun uykusu gelmis arka odalardan birine yatırmıs. İste cocugu uyandırktan sonra anlatmıs

"-Anne ruyamda asker abi geldi yanıma. Asker abi geldi beni sevdi benimle oynadı..."

Yani ben bilmiyorum ama var iste boyle seyler de.

yavuz
07-30-2007, 02:15 PM
Yakında "hatıratlarım" diye bir kitap yazarım, okursunuz :P

Mgas, sozluge baksana; "hatirat"in karsisinda ne yaziyormus? ;)

Mgas
07-30-2007, 02:20 PM
Mgas, sozluge baksana; "hatirat"in karsisinda ne yaziyormus?

Anılar, andaç.

http://www2.seslisozluk.com/?sourceid=captaincaveman&word=hat%C4%B1rat

o halde "hatıratımı" yazarım okursunuz diyecektim ;)

Ama bu soz benim degil. Bir muhteremden oldugu gibi alıntı yaptım :)

yavuz
07-30-2007, 02:22 PM
http://www2.seslisozluk.com/?sourceid=captaincaveman&word=hat%C4%B1rat

"Hatiratlarim" da o zaman "anilarlar" oluyor. :lol:

Senden bu yanlisi beklemezdim. :(

Neyse devam edin, off-topciligin sirasi degil.

binbirincigece
07-30-2007, 02:24 PM
Hiç rüya göreniniz var mı arkadaşlar.

Sence bu soruya "Yoo; rüya da ne demek; neyle, nasıl görülür?" diye cevap verecek biri var mıdır?

Mgas
07-30-2007, 02:28 PM
"Hatiratlarim" da o zaman "anilarlar" oluyor.

Senden bu yanlisi beklemezdim.

o halde "hatıratımı" yazarım okursunuz diyecektim

Ama bu soz benim degil. Bir muhteremden oldugu gibi alıntı yaptım

tamam iste dedik bizde :D

Yok olm cok muhim bu tip seyler. Eyvellah sagolasın. Boyle birbirimizi uyarmamız iyi (Turansoyunu iyi fıtık ederdim bende :D )

doğan
07-30-2007, 04:07 PM
Annem bi kac kere resmen olacaklari gordu ruyasinda.
bi gun polikinlige gidicez annemle birlikte annem o gece ruyasinda yanlis yere gittimizi agzimin kurudugunu konusamadigimi fln soledi kalktiginda hayirdir dedik gectik,
evin onunden otobuse bincez polikinlige gitmek icin belediye otobusleri o tarafa gittigi icin ben kırtasiyeye kart almaya girdim osirada bi otobus geldi, nereye gittigini yazan tabelasi sadece onde oldugundan ben nereye gittigin gormeden annem hadi diiyince bindik.
sonra baktik otobusun yolu degisti ben sofore sordum amca nereye gidiyon bole, megerse biz maltepe otobusu die ivedik metro ist. na yani yanlis otobuse binmisiz.
ben annemle kafa buluyorum ruyanda gordugunu cikartmak icin yanlis otobuse bindirdin bizi die,
neyse uygun bi yerde indik sonra iner inmez benim agzim kurumaya basladi resmen dilim damagıma yapisti konusamiyom, ama bi tarftanda guluyorum.
yani yanlis otobuse binmeyi gectim hadi de benm agzim hiiç ole kurumamisti anneme dedim hakketen yani ruyanda gordugun gib aynen oldu.
cok sasirmistim ama... :D

Aybike
07-31-2007, 11:18 AM
gecen gun ruyamda deprem oluyormus oturdugumuz bina haci yatmaz gibi sallaniyor..sag tarafa yatiyor yere degiyor sonra sola yatiyor yere degiyor ve tekrar düzeliyor..ben ve torunlarim disari cikabiliyoruz..disardan eve bakip nasil olupta evin yikilmadigina sasiyoruz..ve seviniyoruz..
hayir olur insallah...

Yıldız
08-02-2007, 03:16 AM
bi gün rüyamda tel çalıyodu telefonda tam yanımdaydı uykuda telefonu almışım alo dedim kendi sesime uyandım ama telefon çalmıyomuş

eflatunn
08-02-2007, 04:10 AM
bi gün rüyamda tel çalıyodu telefonda tam yanımdaydı uykuda telefonu almışım alo dedim kendi sesime uyandım ama telefon çalmıyomuş

:D:D
Bu yine iyiymiş.
Ben rüyamda elime akrep aldım ve birden fırlattım.Sonra bir ses geldi paldır küldür.Meğer telefonumun alarmı çalmış,telefon elimde duruyormuş ve tabi ben fırlatınca.....:lol:
Sonrasında uykum açıldı birden tabi.:lol:
Topladım zavallıyı parça parça.

Mgas
08-02-2007, 07:57 AM
Benim zamanında gordugum bir ruya vardı. Guleceksiniz aslında ama ruyayı gordukten sonra hep milletden helallık aldım :lol:

Bizim mahallenin camisinin altında cevizci acılmıs. Gittim cevizciden ceviz aldım. Beyaz bir poset icinde bana verdi. Eve goturdum cevizleri kırdım hep curuk cıktı. Geri aldım goturdum yolda poseti actım icinde kırık ceviz (tabii cogunlugu saglam), toprak ve cimen var.

Neyse uyandım bir arkadasa anlattım

Dedi ki bana "bugunlerde evden dısarı cıkma, dikkatli davran"

Ama dusunuyorum ben de. Bana soyle geliyor

Beyaz poset: kefen
Ceviz: Tabut
Toprak bildigin toprak
cimen de bildigin gibi...

hem de camiden almıssın

dedim . Ama simdi soyle bir durum var o gunden bir sonraki gun benim bir yere gitmem lazım ve o yer biraz sakat. N'apacagımı bilmiyorum aksam hep hellalik aldım milletden. Tanıdıkların yuzunu goreceksiniz :lol:

"Hakkını helal et"

"Noldu?"

"Bir sey olması mı lazım helal iste aklıma geldi oyle. Yarınımızın olacagı ne beli?"

"N'oldugunu anlat vallaha etmem"

Tanıdıklardan bir tanesinin gozu falan dolmustu :lol:

sonraki gunde sabahtan kalktım abdestimi falan aldım "bismillah" dedim cıktım gittim bir sey olmadı halen yasıyoruz iste :lol:

Hanedan
08-02-2007, 08:10 AM
Sence bu soruya "Yoo; rüya da ne demek; neyle, nasıl görülür?" diye cevap verecek biri var mıdır?

Doğru ya forum paso rüyada:)))))

yavuz
08-02-2007, 12:31 PM
sonraki gunde sabahtan kalktım abdestimi falan aldım "bismillah" dedim cıktım gittim bir sey olmadı halen yasıyoruz iste :lol:

Nasil ruya arkadasim bu? Hava raporu gibi, dedikleri cikmamis. Guvenilir ruyalar gor bundan sonra. Tam "oldum de cennetten yaziyorum foruma" diyeceksin diye sevinmistim. Peeeh! :twisted:

Mgas
08-09-2007, 10:00 AM
Ruyamda gordugum sacmalıkların galiba sebebini buldum.

3. UYKU-UYANIKLIK GEÇİŞ BOZUKLUKLARI

Bu davranışlar uykuya dalma veya uykudan uyanıklığa geçiş döneminde olur. Sağlıklı kişilerde de olabileceği gibi eğer çok sık veya şiddetli oluyorsa, sinirlilik, huzursuzluk, ağrı ve utanmaya neden olabilir

Uyku başladığında

Vücutta ani atma hareketleri kısa süreli,sıklıkla bir ekleme sınırlıdır. Fakat bazen kolları ve başı etkileyebilir. Bazen de ışık çakması,düşme hissi gibi semptomlarla birlikte olabilir.

Ritmik hareket bozuklukları

(Kafa sallama veya tüm vücudu etkileyebilir- vücut sallama gibi )

Tipik olarak uykunun başlangıcında ve hafif uykuda görülür. Ritmik hareketler her 2 saniyede bir tekrarlayan uzun hareketler grubudur. Beraberinde hasta şarkı söyleyebilir veya farklı sesler çıkarabilir. Çocuklarda özellikle de bebeklerde daha sık olmakla birlikte, erişkinlik döneminde de devam edebilir. Genellikle tedaviye gerek yoktur. Yatak çevresini koruyucu şeylerle kaplamak gereklidir.

Uykuda yürüme

Hastaların ne söylediklerini veya nereye gittiklerini bilmeden olur. Genellikle kısa süreli, sık olmayan ve emosyonel stres olmaksızın olur. Kendiliğinden veya konuşma sonrası olabilir.

Gece olan bacak krampları

Ağrılı bacak kasılmaları, genellikle baldırda olur nadiren de ayakta olabilir. Birkaç saniye sürebilir ve kendiliğinden geçer. Sağlıklı kişilerin %16’sına kadar yüksek oranlarda görülebilir. Genellikle ağır egzersiz sonrası yaşlılarda ve hanımlarda sık görülür. Masaj, sıcak veya soğuk uygulama veya hareketle rahatlayabilir.

Allahtan daha yurume seklinde donusmedi :)

Bu masaj isini ciddi ciddi dusunmem gerekiyor. Malatya da duymustum bir ara masaj salonu vardı, arastıralım...

eflatunn
08-10-2007, 04:25 AM
Gece olan bacak krampları
Ağrılı bacak kasılmaları, genellikle baldırda olur nadiren de ayakta olabilir. Birkaç saniye sürebilir ve kendiliğinden geçer. Sağlıklı kişilerin %16’sına kadar yüksek oranlarda görülebilir. Genellikle ağır egzersiz sonrası yaşlılarda ve hanımlarda sık görülür. Masaj, sıcak veya soğuk uygulama veya hareketle rahatlayabilir.

Daha çok spordan sonra (özellikle koşu) oluyor.
Masajla,sıcakla,soğukla uğraşmaya gerek yok.Öyle hemen geçmez zaten.Geçse de ağrır bir süre.
Alın elinize bir iğne ve batırın birkaç kere.:)
Biraz mazoşistçe görünebilir ama kesin çözüm veriyor.:)

Karayılan
08-10-2007, 04:35 AM
Dun gece ruyamda birbirinden alakasiz pek cok sey gordum. Once bi manitayla sinifta oturuyorduk sonra birden nasil olduysa disari ciktik bi baktim bizim antepteki ordu caddesi. O ne la ben nasi bi dakkada 900 km yol geldim diye dusunurken bi de baktim manita yanımdan gitmis. Sonra yurudum yurudum bizim arkadaslarin bekar evine geldim bi de baktim manita orda oturuyo "La bu bura nasi geldi" diye dusunmeye vakit kalmadan kendimi hatunun kollarinda buldum. Sonra birden uyandim ve ne goreyim. Benim it gelmis benim yataga yatmis ben de ona sarilmisim sicakligin etkisiyle de manita gormusum ruyamda hehehe

Mgas
08-10-2007, 04:35 AM
Daha çok spordan sonra (özellikle koşu) oluyor.
Masajla,sıcakla,soğukla uğraşmaya gerek yok.Öyle hemen geçmez zaten.Geçse de ağrır bir süre.
Alın elinize bir iğne ve batırın birkaç kere.
Biraz mazoşistçe görünebilir ama kesin çözüm veriyor.

Benim sadece kosu degil ki vucudun her yerine calısıyorum neredeyse. İgne falan...

Ama genel olarak kramplar baldıra giriyor. Gecen gece sag koluma girdi birde. Yok igneyle zor.

Bizim masajcıları arastırdım yaslılar icin falan diyorlar ama....bir ara ilgilenecem insanllah.

Mgas
08-12-2007, 10:21 AM
Masajcıdan daha kesin bir cozum buldum. Hamam! Evet hamam. :lol:

afsharkizi
08-12-2007, 10:29 AM
ben annemin bogazi kesildiyi gun bir ruya gørdum
ruyamda eski bir yardimci øgretmeni gørdum..
iste bu kadin øluyor ve onun iki cocugu bana kaliyor...
iste bende itiraz etmeden aliyorum bu cocuklari

doğan
08-12-2007, 10:35 AM
oo hamamdan sonra ustune bide sodalı ayran.
super :D:D:D

gecen cok karisik ruyalar gordum, hayirlisi.
bende surekli mekan degistiriyodum. ama cok aklımda kalmadı.

Mgas
09-22-2007, 12:02 PM
Cok garip ruyalar gordum.

Once bir silah dukkanındaydım.

Krom kaplama, gumus islemeli toplu bir 38 lik istedim. "Toplu mu sarjorlu mu iyi?" diye satıcı ile tartısmaya girdik. Su Fransızların barutlu silahlarına kadar muhabbete dustuk.
Neyse bahsettigim 38 ligi aldım, atıs talimi yaptım sonrada banyoya girdim. Dus alıyordum ama banyoda yangın sondurme mekanizması vardı, buhar yuzunden devreye girdi soguk su uzerime bosaldı.
Oradan cıkıp garip bir yere gittim yerden bos kovanları topladım.
Ardından bir internet cafeye gittim burada da bir seyler oldu ama tam olarak hatırlamıyorum. Bir makinenin basında harita cizen birileri vardı. Oradan cıktım bir dukkanın onune geldim, bodur beyaz sakallı bir adam beni iceri aldı. Bu adam benim evlenecegim kızın babasıymıs. Sozde birkac gun sonra nikahım varmıs bende gecenlerde bir gencin canını acıtmısım, genc gitmis sozde evlenecegim kızın babasına soylemis nasihat alıyordum.
Sonra dukkandan dısarı cıktım bodur bir kız vardı dısarıda ama ben bu kızın benim evlenecegim kızın arkadası oldugunu biliyorum. Beline elini vurdum, istemeden canını acıttım galiba aglarayak dukkana girdi. Buludungum yerden karsı kaldırıma gectim, arkası bana donuk bir kız var ama ben o kızın sozde evlenecegim kisi oldugunu biliyorum. Yanına dogru yaklastım "off yorgunluktan olecegim" gibi bir sey soyledi bende espri mahiyetinde "aslında 1 gun sonra oleceksin" dedim. Yanına dogru yaklastım gulerek kactı...Yuzunu gormedim. Uzerinde morumsu bir seyler vardı.

O sıralarda uyandım. Hasta olunca insan garip ruyalar goruyor.

chepny
09-22-2007, 12:31 PM
Çocukken gördüğüm bir rüyayı anlatayım :D 7-8 yaşlarındaydım.

Rüyamda top oynuyorduk. Elemanın biri topa hızla vurdu. Top geldi benim organıma vurdu. Rüyamda acı içinde kıvranıyorum. Elemanlar başımda toplanıp çabuk işe yoksa felç olursun gibisinden şeyler söylemeye başladı. Ben de o korkuyla rüyamda işemeye başladım. O esnada uyandım. Baktım ki ortalık göl olmuş :lool:

Mgas
06-11-2008, 12:22 PM
Dün ben bir halt yedim, diyorum başıma bir şey gelecek...Sabah dehşet bir düş gördüm, diyorum kıyamet kopacak...Koptu da

Rüyamda bakıyorum işte çok yakınlarım bana ihanet etmiş, gittim hespini tek tek öldürdüm...Ne kadar arkadaşım, ailemden kim varsa...Ancak ne öldürme...Gidiyorum birisini bıçaklıyorum sapı kırılıyor bıçağım gidiyor gidiyorum birinin kaburgalarını kırıyorum, hepsini elimle öldürmek zorunda kalıyorum...Başımda şeytanlar uçuyor Allah beni korusun!

KOYUNCU
06-11-2008, 12:33 PM
Utanirim Solemem

Seckjin Khan
06-11-2008, 02:54 PM
Rüyalarımı anlatsam sayfalar yetmez

Aybike
06-11-2008, 04:57 PM
Dün ben bir halt yedim, diyorum başıma bir şey gelecek...Sabah dehşet bir düş gördüm, diyorum kıyamet kopacak...Koptu da

Rüyamda bakıyorum işte çok yakınlarım bana ihanet etmiş, gittim hespini tek tek öldürdüm...Ne kadar arkadaşım, ailemden kim varsa...Ancak ne öldürme...Gidiyorum birisini bıçaklıyorum sapı kırılıyor bıçağım gidiyor gidiyorum birinin kaburgalarını kırıyorum, hepsini elimle öldürmek zorunda kalıyorum...Başımda şeytanlar uçuyor Allah beni korusun!

Hayir..
Oldurdugun insanlara guc verip guc alacaksin..
beklemedigin anda seni dardan kurtaracaklar..sende sonradan onlara tek tek borcunu odeyip helalleseceksin...
karsilikli destek olacaksiniz..
ruyan cok guzel mgas...

Mgas
06-11-2008, 05:08 PM
Hayir..
Oldurdugun insanlara guc verip guc alacaksin..
beklemedigin anda seni dardan kurtaracaklar..sende sonradan onlara tek tek borcunu odeyip helalleseceksin...
karsilikli destek olacaksiniz..
ruyan cok guzel mgas...

Aybike Hanım bugün kıyamet koptu...Rüya olduğu gibi çıktı anlayacağınız (Ancak ben biliyordum bunun olacağını. Bir günah işleyeyim (çünkü yeminim var o günah üzerine "yapmayacağım" diye yemin ettim çok kutsal değerler üstüne) 2 gün içinde kıyamet kopar. O ceza benim üzerime olsa yani bana bir şey olsa sorun değil, benim yüzümden tanıdıklarım etkileniyor, masum insanlar zarar görüyor ona dayanamıyorum.

Demir Kağan
06-11-2008, 05:20 PM
Alper, cok mistiksin lan.

Aybike
06-11-2008, 06:10 PM
MGAS ruyan hayirli..
ardindan gelen olaya yorma,bekle ve gor bana hak vereceksin..
neden diye sorma sonra anlatirim...

KOYUNCU
06-11-2008, 10:51 PM
kihi kihi, ruyamda hiçbişi görmedim.
Hele hele hindu kızları hiç görmedim
Çünkü 2-1 skor beni hiç uyuymadı. yatakda döndüm durdum.
Zaten soguk içmiştik sürekli, birde tuncay danasına sürekli bağırıp, arda ile çıldırınca ses mes kalmadı, gırtlağım şişti

Mgas
06-12-2008, 02:08 AM
Alper, cok mistiksin lan.

Olm ben 4 yıl kadar müezzinlik yaptım, kendimi niye camilere kapattım sen bir bilsen...Bizim burada iki tane Arap arkadaş vardı onlar da Kur'an kursuna gidiyordu o zamanlar -benimde en iyi arkadaşlarımdandırlar- O iki arabın benim yanımda takıla takıla renklerinin açıldığını biliyorum ben :lol:

KOYUNCU
06-12-2008, 02:21 AM
Olm ben 4 yıl kadar müezzinlik yaptım, kendimi niye camilere kapattım sen bir bilsen...Bizim burada iki tane Arap arkadaş vardı onlar da Kur'an kursuna gidiyordu o zamanlar -benimde en iyi arkadaşlarımdandırlar- O iki arabın benim yanımda takıla takıla renklerinin açıldığını biliyorum ben :lol:
eee kıratın yanında duran ya huyundan ya suyundan

Mgas
06-12-2008, 02:49 AM
eee kıratın yanında duran ya huyundan ya suyundan

Benle bir ilgisi yok, ben küçükken çok şey görüyordum, 4 yaşımdan önce ne oldu ne bitti hatırlayamıyorum ancak ağlamaktan bende nokta fıtık oluşmuştu, hastaneye götürmüşlerdi doktor "psikolojik bir sorun" demişti...ağlama geçmeyince bana muska yazdırmışlardı onu taktıkları anda susuyordum çıkarıldığı anda ağlıyordum. Hatırlıyorum bir kere banyoya girdim, muskayı da çıkardım banyoda başladım ağlamaya neyse işte çıktım muskayı geçirdiler boynumda saniyesinde sustum...

Ben küçükken çok cin falan gördüm, hemde Kur'an da tasvir edilen şekliyle...

Bir kere saklambaç oynuyoruz, ebe benim, işte saydım milleti şobeledik hep son iki kişi kalmış birisini şobelersem kendimi garantiye alıyorum...Neyse bir baktım parkın ta diğer ucunda çalılıklardan kara bir şey çıktı, elinde küçük kara bir sopa gibi bir şey var işte az yaklaştım "çık çalılığın arkasında gördüüm" diye bağırıyorum ancak kim olduğunu bilmediğim için şobeliyemiyorum, yanlış ad söylersek de çanak çömlek patlıyor...Neyse gitti yaklaştım yaklaştım bir daha kafasını çıkardı orada iyice net gördüm, böyle kapkara elinde minik bir sopa var, gördüm hemen kafasını geri çekti ancak ben anlamadım onun ne olduğunu daha arkadaş sanıyorum, ışık çok olmadığı için...Neyse gittim çalılığa yalşaltım yaklaştım bir baktım kimse yok. Bir duraksadım...O anda çalılığın içinde kapkara bir kedi "meauv" bir bağırdı, bir koştu bir koştu ben zaten 2 metre havaya kalktım :lol:

Benim dolu öyküm var böyle o yanımda takılan Arap arkadaşlardan küçüğü benim hayaletimi görmüştü, büyüğü de beni sabah namazına almaya gelirken arkasına kara bir adam düşmüştü, o olaydan sonra çocuk daha geceleri dışarı çıkmamaya başladı, yatsı namazı kılacağız "diyorum la git abdestini al biz yanındayız" koluna giriyorduk dışarı çıkaramıyorduk çocuğu...

Bana cami hocası demişti "korkma, sen onlardan daha üstünsün, daha üstün yaratıldın!" Kur'anda da şeytana önümüzde eğilmesi için komut verildiği ve uymadığı yazar...Yani biz bu tip yaratıklardan çok daha üstünüz, hepsi tırsak! Ben bunu kavradım :lol:

Aybike
06-12-2008, 07:57 AM
Mgas benim adimi felan unut sen..ben seni tanmiyom..ruyani da tabir neyin etmedim..
adama bak ya cinliymis...:)

KOYUNCU
06-12-2008, 08:00 AM
Mgas benim adimi felan unut sen..ben seni tanmiyom..ruyani da tabir neyin etmedim..
adama bak ya cinliymis...:)
China mı, cin şeytan peri pirani hayalet vs gibi mi

Aybike
06-12-2008, 08:07 AM
CIN oglum CIN.
Hani su carpip birakanlardan..Ayaklari ters olanlardan..
Kimine kadin kimine erkek gorunenden varya onlardan iste ayyyyyyyyyyy tuylerim tiken tiken oldu valla.

KOYUNCU
06-12-2008, 08:09 AM
CIN oglum CIN.
Hani su carpip birakanlardan..Ayaklari ters olanlardan..
Kimine kadin kimine erkek gorunenden varya onlardan iste ayyyyyyyyyyy tuylerim tiken tiken oldu valla.
HIII mgas cinci hocamıymış, cami mami diyordu da
Cin çık, cin çık, cin kış, cin kış

Aybike
06-12-2008, 08:12 AM
oyle kis deyince gitmez onlar.
hemen simcik abdest al ve ellerini ve gozlerini yukari dikerek dua okumaya basla..
gozlerine dikkat et iyice yukari cevrilmis olsun..oyle olunca sanki bir husuuuuuu icinde oluyomusun gibi oluyor..gerci seni goren o an korkabilir..yani gozlerinin akini gorunce dimi?
ama olsun sonucta cin kovuyon:)

KOYUNCU
06-12-2008, 08:15 AM
oyle kis deyince gitmez onlar.
hemen simcik abdest al ve ellerini ve gozlerini yukari dikerek dua okumaya basla..
gozlerine dikkat et iyice yukari cevrilmis olsun..oyle olunca sanki bir husuuuuuu icinde oluyomusun gibi oluyor..gerci seni goren o an korkabilir..yani gozlerinin akini gorunce dimi?
ama olsun sonucta cin kovuyon:)
Rahmetlik şabanın filminin repliğini hatırlatmak istedim

Mgas
06-12-2008, 11:44 AM
adama bak ya cinliymis...

Dokunca(zarar) vermiyorlar, filmlerdeki gibi değiller Aybike Hanım! Birde hepsi korkutmuyor.

Aybike
06-12-2008, 02:48 PM
Dokunca(zarar) vermiyorlar, filmlerdeki gibi değiller Aybike Hanım! Birde hepsi korkutmuyor.

olsun ben seni yinede tanimiyom....neme lazim...:rolleyes:

Bilge_Kagan
06-12-2008, 03:05 PM
Yillar once liselere giris sinavina girmeden birkac ay once bir ruya gormustum. Sinavdayim, sorulari isaretliyorum. Sinav kagidinda bir agiz cikti "Bilader yapma bak pisman olacaksin" dedi, "Oha ne alaka lan super yaptim" dedim. "Olum yapma" dedi, ben de herhalde kaydirdin falan demeye calisiyo deyip kontrol ettim. Kaydirma yok. Devam ettim. "Haci bak son kez soyluyorum cok pisman olacaksin" dedi, kufur ettim. "Yeter lan!" dedi, "Nasil buyuk iyilik ettigimi sonra anlayacaksin" dedi, kalemimin yarisini isirip kopardi. "Ulan" dedim, "Boyle cillop sinavi sana yedirmem", kalemin geri kalan yarisini acip, kagidin agzini kapayip isaretledim.

Okul birincisi falandim ama, oyle ornek bir ogrenci degildim, caliskan da degildim. Insanlar "biryerleri kazanir" diye bakiyordu. Sinava girdim, hakkaten bircok sinav favorisine fark attim ( o zamanin Tubitak'in fen dallarinda actigi butun sinavlarda birinci olan bir cocuk vardi, ona 20 puan atmistim misal ), Turkiye derecesi yaptim. Fen lisesine girdim tabii o dereceyle, cok acisini cektim sonra. Kagit hakliydi.

Mgas
06-12-2008, 03:24 PM
Yillar once liselere giris sinavina girmeden birkac ay once bir ruya gormustum. Sinavdayim, sorulari isaretliyorum. Sinav kagidinda bir agiz cikti "Bilader yapma bak pisman olacaksin" dedi, "Oha ne alaka lan super yaptim" dedim. "Olum yapma" dedi, ben de herhalde kaydirdin falan demeye calisiyo deyip kontrol ettim. Kaydirma yok. Devam ettim. "Haci bak son kez soyluyorum cok pisman olacaksin" dedi, kufur ettim. "Yeter lan!" dedi, "Nasil buyuk iyilik ettigimi sonra anlayacaksin" dedi, kalemimin yarisini isirip kopardi. "Ulan" dedim, "Boyle cillop sinavi sana yedirmem", kalemin geri kalan yarisini acip, kagidin agzini kapayip isaretledim.

Okul birincisi falandim ama, oyle ornek bir ogrenci degildim, caliskan da degildim. Insanlar "biryerleri kazanir" diye bakiyordu. Sinava girdim, hakkaten bircok sinav favorisine fark attim ( o zamanin Tubitak'in fen dallarinda actigi butun sinavlarda birinci olan bir cocuk vardi, ona 20 puan atmistim misal ), Turkiye derecesi yaptim. Fen lisesine girdim tabii o dereceyle, cok acisini cektim sonra. Kagit hakliydi.

Bilge 1 yılda benim yerime sınava gir sana 6 bin dolar vereyim :D 57 okul puanım var, beni siyasal bilimlere sok :D