View Full Version : Özbekistan 'dan Türkiyeye Gelebilmek için?
tanery_2
07-30-2007, 09:15 AM
selam arkadaşlar ben taner
bu foruma yeni üye oldum burdaki arkadaşlar bir bilgi almak istiyorum benim uzbekiskanta bir arkadaşım var burya gelmesi için (Türkiye ) nasıl bir yol izlemesi gerekiyor , bana yardımcı olacak arkadaş varsa çok sevinirim.
messenger adresim tanery_2@msn.com
Sirena
07-30-2007, 09:42 AM
Merhaba,
Direkt bilet alıp gelebilir arkadaşınız, vize almasına da gerek yok,
ama yine de Taşkent'teki Tьrkiye konsolosluğuna başvurmasında yarar var, onlar tьm sorularına detaylı cevap verebilirler.
http://www.sabah.com.tr/sondakika,60279.html burdan da vize ile ilgili bilgi alabilirsiniz.
tanery_2
07-30-2007, 12:36 PM
тамам теşеккüр едиёрумсана.
янлıз бирсорунум аркадаşıм тüркçеыихиçбилмиёр бизде ингилизце анлаşıёруз кендиси фергана да отуруёр. беним тüркиыеден она истек гöндермеме герек вармı? ёкса кендиси ордан гелебилирми директ оларак истанбула ташкентен уçак вар санıрıм.?
tanery_2
07-30-2007, 12:36 PM
tamam teşekkür ediyorumsana.
yanlız birsorunum arkadaşım türkçeyihiçbilmiyor bizde ingilizce anlaşıyoruz kendisi fergana da oturuyor. benim türkiyeden ona istek göndermeme gerek varmı? yoksa kendisi ordan gelebilirmi direkt olarak istanbula tashkenten uçak var sanırım.?
kitayoza
07-30-2007, 12:42 PM
tamam teşekkür ediyorumsana.
yanlız birsorunum arkadaşım türkçeyihiçbilmiyor bizde ingilizce anlaşıyoruz kendisi fergana da oturuyor. benim türkiyeden ona istek göndermeme gerek varmı? yoksa kendisi ordan gelebilirmi direkt olarak istanbula tashkenten uçak var sanırım.?
Kardas eger sana zor olmassa banada istek (davatiya) gonderibilirmisin. Bizim Cin de cok uygur arkadaslar var. Davatiya almak icin arzu ediyorlar. Yapabilirmisin kardas?
tanery_2
07-30-2007, 12:48 PM
dostum kafa mı yapıyorsun ?
yoksa birsıkıntınmı var , benimle kafamı yapıyorsun ?
Karayılan
07-30-2007, 01:28 PM
Bir kere ona "kafa mi yapiyorsun" denmez, raki mi bu ki kafa yapsin?
Sen once kendin Turkce yazmayi ogren sonra Ozbek arkadasina ogretirsin. Sufizoda kardesimiz de sanirim seninle kafa BULMUYORdu.
tanery_2
07-30-2007, 01:59 PM
bana tьrkзe dersi vermeyi bırakın ne ukala insanlarsınız siz? birde forum dьzenlemişsiniz? adminlik falan almışsınız .
insanları hakir gцrmek ne kadar зok hoşunuza gidiyor. tьrkзe yazmak kolay ama adam olmak zor zanaat?
ben size bir soru sordum ve yardım istedim . olay bu kadar basit sorum yukarıda yazılı bir daha yazayımmı? bir kız arkadaşım var цzbek msn de tanıştım buraya gelmesi iзin vize alması gereklimi değilmi? samimice cevap yazacak arkadaşlar (цzbekistandan) varsa sevinirim sevenmin halinden sevenler anlar misali..
Karayılan
07-31-2007, 09:10 AM
Yukarda soruna yanit almissin zaten. Artik vize almasina gerek yok. Ozbekistan pasaportu ile Taskent'ten ucaga atlar 2 saat sonra Istanbul'a iner. 30 gun boyunca Turkiye'de istedigi gibi dolasabilir. Daha fazla kalmasini istiyorsan ornegin nikah kiyarsin omur boyu yaninda kalir ;)
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.