View Full Version : Herkese Selamlar olsun.. Ben geldim !
afsharkizi
08-07-2007, 03:02 PM
Selam kardeslerim
Tekrardan aranizdayim...
Türkiye`den yeni geldim ama fazla güzel bir tatil`de olmadi
Hatta bugün 3 ucak degistirdik.... :?
yavuz
08-07-2007, 03:03 PM
Hosgeldin Tugcecigim... Seref verdin. ;)
Nasildi Turkiye diyecegim de bildigimiz memleket... :lol:
afsharkizi
08-07-2007, 03:05 PM
Hosgeldin Tugcecigim... Seref verdin. ;)
Nasildi Turkiye diyecegim de bildigimiz memleket... :lol:
Gittigime bin pisman oldum.. Insan`lar cok degismis... Yani hic rahat degildi..
ama gene güzeldi... ama biran önce Danimarka`ya döneyim diye dua ettim..
Kaptan-i Derya
08-07-2007, 03:12 PM
hosgeldin aramiza tekrar.
afsharkizi
08-07-2007, 03:17 PM
hosgeldin aramiza tekrar.
Sagol... ... :D
Nereye gittinki bu kadar daralip geri donmek icin dua ettin ?
afsharkizi
08-08-2007, 03:54 AM
Nereye gittinki bu kadar daralip geri donmek icin dua ettin ?
Türkiye`ye gitmistim....
EGETÜRK
08-08-2007, 04:06 AM
TÜrkiye'de nereye??
Türkiye`ye gitmistim....
Biliyoruz turkiyeye gittigini bu kadar bunalmana sasirdim benim tanidigim butun gurbetciler turkiyeye izine gelince donmek isemiyorlar herhalde antalya yada ege'ye gitmedin yoksa malesef tatil bitti diye yazardin .
Kur_Sad
08-08-2007, 06:21 AM
Hoşgeldin Afşar Kızı...
DrAydan
08-08-2007, 06:22 AM
Hoş geldin tatlım....
Selam kardeslerim
Tekrardan aranizdayim...
Türkiye`den yeni geldim ama fazla güzel bir tatil`de olmadi
Hatta bugün 3 ucak degistirdik.... :?
HoŞGeLDin Afsharkizi..
ßütün Aksiliklere Rağmen ßurda Olman Sevindirici..
Gittigin yer adına konus. Malatya'ya gelseydin :)
Foruma hos geldin :)
yavuz
08-08-2007, 08:00 AM
Gittigin yer adına konus. Malatya'ya gelseydin :)
Malatya'nin kazasi degil mi sanki? :twisted:
Ya bırakın hele. "Turkiye'ye geldim sevmedim" Turkiye dediginiz yer Antalya,Ankara,İstanbul...degilki.
Turkiye ANADOLUDUR. MALATYADIR... :D (Elazıg dısında herhangi bir yerdir ;) )
Alparslan
08-08-2007, 09:32 AM
A.selam, Hos gelmisin...Birde ben gidebilsem de Turkiye'ye hic daralacagimi sanmiyorum...Yeter ki gidebileyim...Burnumda tutuyo...Kapkaccisi, trafik kesmekesi, tinercisi, delisi, safi, ekmeginin kokusu, dogan gorunumlu sahini, bakkali, cakkali, dedesi, torunu, yamuk binalari, yoldaki cukurlari, sasirmis serceleri, sabah oten kargalari, tesbih tesbih dizili camileri, bogazin gerdanliklarini, Fenerbahce stadini, Taksimden bayir asagi Yildiz'a salinmayi, Ortakoy'de kumpiri, Kadikoy'de sevgili bekleyenleri seyretmeyi, Karakoydeki selanik pasajini, tramvayda konusan sesi duymayi, akbilimle aktarma yapmak icin kosmayi, yetisemeyince okkali bi kufur sallamayi, sirinevlerde kacak CD cileri, Bakirkoy meydanindaki tipitipleri, gece gecerken otobuse opucuk atan Merter kopru alti sakinlerine bakip bakip gulmeyi, koruklu otobuste koruk ustunde durmayi, sacma sapanda olsa Turkce konusulan dizileri, reklamlarin Turkce olasini, sabah ezanini dinlemeyi, Turkce pazarlik etmeyi, babamin gobeginde uyumayi, saklanip saklanip annemi korkutmayi, dedemin mezarini temizlemeyi, otobus muavinlerini, saga sola bakarken gozu gozune degse cekinen iyi aile kizlarini, sokakta ates istemek icin kivrim kivrim kivranan cekingen gencleri,citir citir simidi, birde vapura bindigimde gordugum o kocaman bayragi ....Cok ozlemisim vatanimi...
Karayılan
08-08-2007, 09:37 AM
Hos geldin boydas.
doğan
08-08-2007, 09:45 AM
Hos gelmissen,
Bana da ankarada daral gelmeye basladi,
o degil ben memleketimi seviyorumda,
gunlerce susuz,
zaman zmana elektirksiz,
hiç çekilmiyor.
ama biran önce Danimarka`ya döneyim diye dua ettim..
Yanısıra bu ne afsharkizi?
Sen degil miydin "iskence altında bile vatanım icin her ihtimale karsılık sır tutarım" diyen?
Bu mu senin dirayetin?
Ulkenin durumunun "begenmedigin gibi olması" ondan kacmam anlamına gelmez. Ondan kurtulmak icin dua etmen anlamına gelmez. Eger kosulları begenmiyorsan daha iyi olması icin calısırsın.
Begenmedigin seylerden kacma ona yaklas ve onu begenilecek bir hale sok. Hic yakıstıramadım afsharkizi. afsharkizi, AFSHAR-kizi.....
Demir Kağan
08-09-2007, 06:04 AM
Iste, kadin kismisi boyle arkadas. Allah bilir rahat giyinememistir, bakanlardan rahatsiz olmustur falan. Oyleyse, o sekilde giyinmeyeceksin argaa$im!
eflatunn
08-10-2007, 05:17 AM
Hoş geldin afsharkızı.
Hoş geldin de...:rolleyes:
Hayırdır?
Tamam insan kendi evinde rahat eder,her ne kadar akraba falan da olsa huzursuz olur ama dediğin de düşündürücü.Türkiye senin öz vatanın.
Havalardan falan herhalde.;)
Karayılan
08-10-2007, 05:24 AM
Bi geldiii bi gitti. Yoksa bu baslik yanlizca bir halisulasyon mu?
Demir Kağan
08-10-2007, 05:36 AM
Kiza defol der gibi hosgeldin derseniz boyle olur tabi! :D
eflatunn
08-10-2007, 05:42 AM
Kiza defol der gibi hosgeldin derseniz boyle olur tabi! :D
Birisi birşey mi dedi?
Iste, kadin kismisi boyle arkadas. Allah bilir rahat giyinememistir, bakanlardan rahatsiz olmustur falan. Oyleyse, o sekilde giyinmeyeceksin argaa$im!
Seviyoruz biz seni afsharkızı.
Yazılanları okuyupta gitmeye kalkma sakın.;)
Karayılan
08-10-2007, 05:44 AM
Alaaa, yedin mi lafi mahooo? :D
Demir Kağan
08-10-2007, 06:36 AM
Yine olsun yine yaparim abi. Ben hosgeldin demedim ki. :cool:
Yemis miymisim lafiymismis da mismis. Hod!
afsharkizi
08-12-2007, 07:16 AM
Herkese tskler benim bilgisayar bozuldu.. Kardesimin bilgisayarindan girdim bugün..
BoRaN
08-14-2007, 02:13 PM
Hos geldin afsharkızı gerci bende yeni geldim ama :D Daha Tr ye donemedim :( bende senin tam tersini dusunuyorum..! Once Fransa Nice Sora sirasiyla St ropez,st maksim,Corsica,Italya Sardunya,Bonifacio,Sicilya,Yunanistan tire,Kalamate,Rodos,Parmos,Mikanos,Nikos,Italya Capri,Genova,Palermo,Portafino,Fransa Monaco,Ispanya ibiza yarinda Barselona kismetse. Ama Vatanimin 1 tek tasina degismem buralari Saygilar Boran
afsharkizi
08-14-2007, 03:52 PM
Hos geldin afsharkızı gerci bende yeni geldim ama :D Daha Tr ye donemedim :( bende senin tam tersini dusunuyorum..! Once Fransa Nice Sora sirasiyla St ropez,st maksim,Corsica,Italya Sardunya,Bonifacio,Sicilya,Yunanistan tire,Kalamate,Rodos,Parmos,Mikanos,Nikos,Italya Capri,Genova,Palermo,Portafino,Fransa Monaco,Ispanya ibiza yarinda Barselona kismetse. Ama Vatanimin 1 tek tasina degismem buralari Saygilar Boran
Canin sagolsun Boran agabey.. Iyi tatiller...tatilin keyfini cikart...:cool:
afsharkizi
08-14-2007, 03:55 PM
Yanısıra bu ne afsharkizi?
Sen degil miydin "iskence altında bile vatanım icin her ihtimale karsılık sır tutarım" diyen?
Bu mu senin dirayetin?
Ulkenin durumunun "begenmedigin gibi olması" ondan kacmam anlamına gelmez. Ondan kurtulmak icin dua etmen anlamına gelmez. Eger kosulları begenmiyorsan daha iyi olması icin calısırsın.
Begenmedigin seylerden kacma ona yaklas ve onu begenilecek bir hale sok. Hic yakıstıramadım afsharkizi. afsharkizi, AFSHAR-kizi.....
Ben vatanimi sonuna kadar seviyorum.. Ama hayat sartlarini sevmiyor... Yani bir kiz tek basina gezsin hemen baslar dedikodu.. haydi onu gec kiyafet hepsinden daha muhim.. yaw dogru duzgun giyemiyorum insan istedigini.. ama Danimarka benimde memleketim arkadaslarimi cok ozlemistim ve okula baslamak icin dört gözle bekledigim icin dua ettim..
Demir Kağan
08-14-2007, 03:56 PM
Hehe..
http://forum.arbuz.com/showpost.php?p=787811&postcount=20
Neymis? Bir sey biliyormusuz. :cool:
afsharkizi
08-14-2007, 04:00 PM
Hehe..
http://forum.arbuz.com/showpost.php?p=787811&postcount=20
Neymis? Bir sey biliyormusuz. :cool:
Hic rahat giyinemiyor.. Cok rahatsiz edici bir durum ama elimden geleni yaptim.. ama iste ne yapalim.. getirdigim valizdeki camasirlarimi dogru duzgun giyemedim.. cunku giyilmiyor. ama burda giyiyorum simdilik.. havalar sogumadan giymek lazim :D
EGETÜRK
08-15-2007, 01:41 AM
ya o bulunduğun yere göre değişir,ben çevremde bu durumdan yakınan pek kadın görmedim,ya da onlar uyum sağlamışlar bilmiyorum artık :)
black_cat
08-17-2007, 05:14 AM
Valla mi=)
Ben gitmemek icin ucagi kacirmaya calistim ama olmadi :lol: Norvece donmemek icin dua ettim ama o da kabul olmadi:uups: Bi tek annemi ozlemisim. Yarin yine gidiorum Lillehammer diye bi yere...
Buarada selam , bende geldim :cool:
hih ne varmis kadin kisminda :rolleyes: BI kere nereye gittigine bagli o, akraba ziyareti mi yoksa kafasina gore takilmakmi:D Akraba ziyaretise baska bi anlam ile dedikodu, mismisler, vb vb.:lol:
ben cok eglendim ozellikle 24 saat 3 kucuk cocukla olunca, yolda gelen gecen herkesle konusuoruz tanisioruz, japon diolar bize, millet bize nazar boncuklari bile verdi, haha:)) Bi cingene bedava fal bakti, inanilmaz bisi=) yani benim param yoktu, benden bisi koparamadi, zorla bakti
Sahsen bende giyse konusunda hic sorun yasamadim, zaten gorenler 14 yasinda sanip bakmiolar cogu zaman:D Bide ben kuzenimle kaldim, oyuzden ikimizde kafamiza gore takildik, dedikodu yapan kimse yok etrafta zaten:D
Bence o sorunlar en cok koyde moyde yasanir, herkes birbirni tanidigi icin ve zaten kimse akraba ziyaretlerini sevmez, degilmi Bence afsharkizi baska yerlerde takilmaya basla:D
Karayılan
08-17-2007, 05:55 AM
Gene mi sen :evil:
Neyse hosgeldin :lol:
black_cat
08-17-2007, 05:56 AM
yooo ben degil, sen :D
Karayılan
08-17-2007, 05:59 AM
Kapasitem seni anlamaya yetmiyo kedicik bana daha sade cumleler kur lutfen :D
black_cat
08-17-2007, 06:07 AM
konu disinda, ozur , ama cevap vermezsem olcem:
cok basit- not me, but you. BEN DEGIL, SEN..daha uzun sekilde ise: GENE gelen ben degilim, sensin:D gozumun icine icine girmene gerek yok oyle yorumlar yazaraktan:D hem bildigim kadariyla sen ne Afsharkizisin nede DemirKagan, nerden cikti bu "gene"?
PS:kapasiteni gelistirebilcek iyi kitaplar biliorum, okursun bi ara;) KOnusma sanatindan basla bence;)
Karayılan
08-17-2007, 06:13 AM
Ben hep burdaydim, gidip gelen sensin. Hem afsharkizi ya da Demir Kagan disinda biri "gene" diyemez mi? Oyle bir kanun mu var? :D
Simdi "Ayse Lunaparkta" adli kitabi okuyorum. Bunu bitirince Cizmeli Kedi'yi okuyacam...
Demir Kağan
08-17-2007, 06:17 AM
Arkadasim nooluyo yine burda ya? Aaaaa, black_cat, anladik memleketinden dondun uzuluyosun, Turansoyu anladik sen de isini kaybettin, patronun sana tecavuz etmeye kalkti falan ama aaaa ozel sorunlari buraya yansitmayalim. :lol:
Karayılan
08-17-2007, 06:19 AM
Dai ne bilim hosgeldin dedik borclu ciktik anlamadim. :D
black_cat
08-17-2007, 06:20 AM
Ozel sorun? ehm bisiler anlatalim dedik sadce ne ozel sorunu?? Ozel sorunu Turansoyu cikario, kedilere alerjisi mi var ne:D
PS: "gene" diyebilir tabiki, ozellikle onlara hitab ediorsam:D cok alingansin Turansoyu,herseyi kendine solenio saniosun
Karayılan
08-17-2007, 06:22 AM
Isimi kaybettigim icin zor gunler geciriyorum, param yok, sevgilim de beni terketti. Ben aglamayim da kimler aglasin :D :D
Demir Kağan
08-17-2007, 06:45 AM
Gene baslamayin. :lool:
Isimi kaybettigim icin zor gunler geciriyorum, param yok, sevgilim de beni terketti. Ben aglamayim da kimler aglasin :D :D
Gerçi hanımı terketmedi ama Çölajan'da kovuldu, ne olmuş yani.:cool:
isinhukumsuzduryani.com
raltay
08-17-2007, 03:13 PM
Gerçi hanımı terketmedi ama Çölajan'da kovuldu, ne olmuş yani.:cool:
Daha ne olsun cocuklar oyuncaksız, bizde donersiz yani ach kaldık :lol:
Karayılan
08-18-2007, 03:20 AM
En Azindan Ankara gibi susuz kalmadiniz sukredin ;)
Tak tik tak tik. :D
afsharkizi
08-18-2007, 05:09 AM
Gene kavgalar baslamis ben ugramayali.. ;)
raltay
08-18-2007, 06:27 AM
En Azindan Ankara gibi susuz kalmadiniz sukredin ;)
Tak tik tak tik. :D
Ach kalan insan suyu napacak :) :)
.........
Ben ankarada yashıyorum ve abartıldıgı kadar susuz kalmadım dersem yine guleceksiniz.
suyun kıymetini biliriz. yıllardır ailece tasarruf etmeye ozen gosteririz.
Sitemizin bahcesinde sulama amachlı kuyumuz var oradan kullanma suyunu aldık.
İchme gibi ozel sularımızı alıshkanlık dolayısı ile zaten kaynak suyu olarak satın alıyoruz. Kısacası pek sorun yashamadık. Ankara kızılırmak suyuna kavushtugunda yani yılbashından sonra uzun yıllar susuzlugu gormeyecek.
Dilegim hich bir shehrin ve insanın susuzlukla karshılashmamasıdır. ama dunya insan oglunun hataları nedeni ile ısınıyor.
Suyu ısraf etmeden kullanmak, ve yarınları dushunmek yine insanın elinde
Karayılan
08-18-2007, 08:06 AM
Zaten haber bultenlerinde gordugumuz kmlerce su kuyruklari montajdi :D
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.