View Full Version : Oradaydim!
Temur
08-07-2007, 03:51 PM
"işte o an" ben de oradaydım.
42 devlet adamının resmi davetlisi olduğu protokol yemeği,Yer:Dolmabahçe Sarayı İstanbul Tarih: 12 Kasım 1925 Perşembe, Saat: 20.30 Masanın sağ cenahının,sağ baştan 6. sandalyedeyim.
--- Bütün gece neler konuşuldu? Neler yaşandı?
--- Kimler ne amaçla tansiyon yükseltmeye çalıştı? Sıcak dakikalarda nasıl enstantaneler meydane geldi?
--- İtalyan bakan neden hiç sıkılmadan gece yarısına kadar şakşakçılık yaptı?
--- İmalı ve küstah konuşan ingiliz konsolosu, lavaboda kim kıstırıp hırpaladı ve dişini kırdı?
--- Ağızı kan içinde masaya dönen ingiliz konsolosu gören amerikalı vekiller nasıl şaşkınlığını gizleyemedi?
--- Kerkük ve Musul hakkında hak iddia eden amerikan dış işleri bakanını nasıl mosmor ettim?Onu süt dökmüş kediye çeviren sözler nelerdi?
--- Densiz Fransız bakanın kıçındaki tekme izi kime ait?
--- Osmanlı Devletini küçümser hal tavır ve söylemlerde bulunan Sırp devlet adamına sürahi fırlatan Türk komutan kimdi?
Bütün cevaplar,sorulanlar,sorulmayanlar kısacası herşey Atv'de "Oradaydım" programında :D
http://img299.imageshack.us/img299/8886/atabngcopyyg5.jpg (http://imageshack.us)
Alparslan
08-08-2007, 08:37 AM
Birseye takildim sadece, ne bakislar onlar oyle...Gazi tam racon kesmis foto cekilirken...Karizma goklerde...Bakisina kurban be...Biraz daha kalsaydin aramizda olmazmiydi Pasam? :(
Demir Kağan
08-09-2007, 05:02 AM
--- Bütün gece neler konuşuldu? Neler yaşandı?
--- Kimler ne amaçla tansiyon yükseltmeye çalıştı? Sıcak dakikalarda nasıl enstantaneler meydane geldi?
--- İtalyan bakan neden hiç sıkılmadan gece yarısına kadar şakşakçılık yaptı?
--- İmalı ve küstah konuşan ingiliz konsolosu, lavaboda kim kıstırıp hırpaladı ve dişini kırdı?
--- Ağızı kan içinde masaya dönen ingiliz konsolosu gören amerikalı vekiller nasıl şaşkınlığını gizleyemedi?
--- Kerkük ve Musul hakkında hak iddia eden amerikan dış işleri bakanını nasıl mosmor ettim?Onu süt dökmüş kediye çeviren sözler nelerdi?
--- Densiz Fransız bakanın kıçındaki tekme izi kime ait?
--- Osmanlı Devletini küçümser hal tavır ve söylemlerde bulunan Sırp devlet adamına sürahi fırlatan Türk komutan kimdi?
Bunlar gercek mi? Abouuv.
yavuz
08-09-2007, 05:10 AM
Bunlar gercek mi? Abouuv.
Sag bastan say!
1... 2... 3...
4:Mustafa Kemal
5...
6:Temur :lol:
Japonya'nin temsilcisiymis o da herhalde... :lool:
(O bayagi sallamis... Ben de bu Japon muhabbetini bilmeden salliyorum. :lol:)
Temur
08-10-2007, 03:57 AM
hahahah :D:D
Temur
08-11-2007, 01:54 AM
Bakın oğuz abi de varmış resimde yeni farkettim.
http://img406.imageshack.us/img406/7163/atabngcopyid0.jpg (http://imageshack.us)
Alparslan
08-11-2007, 02:36 AM
Mümkün değil....
Birincisi ;Paşa'nın oturduğu masada muhakkak sağ tarafında olmasada yerim muhakkak sol tarafında olmalıydı... (Ayakta sen kal)
İkincisi ;Gösterdiğin adamın kafasında benim yer süpürgesi kadar saç var...
Üçüncüsü ; bitti
Resimde Gazi'nin solunda bir bosluk mevcut Oguz abi ayaga kalkmis olmayasin??? :D:D:D:D
Sanirsam limon eksikligi var saclarinda yada biryantin :D:D:D
Temur
08-12-2007, 02:34 AM
Tamam oğuz abi, seni fotoşopla istediğin yere monte ederim :D sorun yok...
Birseye takildim sadece, ne bakislar onlar oyle...Gazi tam racon kesmis foto cekilirken...Karizma goklerde...Bakisina kurban be...Biraz daha kalsaydin aramizda olmazmiydi Pasam?
08-19-2007, 09:04 AM
Birseye takildim sadece, ne bakislar onlar oyle...Gazi tam racon kesmis foto cekilirken...Karizma goklerde...Bakisina kurban be...Biraz daha kalsaydin aramizda olmazmiydi Pasam?
yok yok bence kesinlikle oyle demezdi. Birincisi once sahte Ataturkculeri temizler, uretime agirlik verir, egitimi canlandirir, Turkiye'den yabanci sermayeyi kovmak yerine denetim altina alir, teror sorununu cozer unuttugumuz Turkluk gururunu yeniden yasamamiza vesile olurdu...Bence...
EGETÜRK
08-19-2007, 09:13 AM
öyle bir durumda yabancı sermaye'nin bir şekilde burada kalmak istemeyeceğine eminim...
yok yok bence kesinlikle oyle demezdi. Birincisi once sahte Ataturkculeri temizler, uretime agirlik verir, egitimi canlandirir, Turkiye'den yabanci sermayeyi kovmak yerine denetim altina alir, teror sorununu cozer unuttugumuz Turkluk gururunu yeniden yasamamiza vesile olurdu...Bence...
Bence Ataturk yasasaydı sözunu kımseye gecıremezdı cunku bızım mılletımız nankor dısınden tırnagından koparır kenara atarsın koskaca devlet kurarsın sonra o devletın bayragını yakar kuranına söverler Hıcbır zaman hep bırlık tam bırlık olmuycak Ataturk başarıları bırer sır degıl bence akıllıca zekıce oynanmıs
olaylar
binbirincigece
08-19-2007, 10:42 AM
Böyle durumlarda resmi çeken asla sen olmayacaksın :D
Temur
09-08-2007, 01:20 AM
Bence Ataturk yasasaydı sözunu kımseye gecıremezdı cunku bızım mılletımız nankor dısınden tırnagından koparır kenara atarsın koskaca devlet kurarsın sonra o devletın bayragını yakar kuranına söverler Hıcbır zaman hep bırlık tam bırlık olmuycak Ataturk başarıları bırer sır degıl bence akıllıca zekıce oynanmıs
olaylar
............................................ +1905 ..............................................
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.