View Full Version : kazakistana gidiyorum
malik şahbaz
08-09-2007, 10:18 AM
arkadaşlar kazakistana gidiyorum yakında
tavsiyesi olan varmı?
Kaptan-i Derya
08-09-2007, 10:25 AM
gezinin guzel gecmesini dilerim.
yavuz
08-09-2007, 10:39 AM
arkadaşlar kazakistana gidiyorum yakında
tavsiyesi olan varmı?
Soydaslarimiza selamimi iletiver agabey...
"O da kim?" derlerse; "bilmek istemezsiniz" de. :lol:
Gule gule git, gule gule gel insallah.
Yavuz Ussaki hayirli yolculuklar diler. :cool:
Alparslan
08-09-2007, 11:04 AM
Hayirli yolculuklar, umarim sukutu hayale ugramazsin, bu aralar sicak oldugu icin zor olabilirmis ama kimiz icmeden gelme derim ben. Birde kelimelerinde Y harfini J , CH leri SH yaptin mi basladin Kazaksha qaplashmaya be! :D
Karayılan
08-09-2007, 11:08 AM
Donuste Arabistan'a ugra bir daha da geri donme. Iyi yolculuklar dilerim. Seni ozle-mi-yecez.
yavuz
08-09-2007, 11:10 AM
Donuste Arabistan'a ugra bir daha da geri donme. Iyi yolculuklar dilerim. Seni ozle-mi-yecez.
Kendi adina konus derim Turansoyu!..
Benim forumda tartismaya girmedigim neredeyse kimse kalmadi, hepsini de o gun unuttum-bitti...
Bu tip muhabbetleri, herhangi bir kisinin ustune toptan yuklenmeyi, onu dislamayi hic sevmem. Bunu yapmadim, yapmam, yapilmasina da goz yummam. Madem "demokratiz", al sana demokrasi!
Karayılan
08-09-2007, 11:13 AM
Her sakalliyi bagrina basma yavuz :D
Demir Kağan
08-09-2007, 11:20 AM
Kendi adina konus derim Turansoyu!..
Benim forumda tartismaya girmedigim neredeyse kimse kalmadi, hepsini de o gun unuttum-bitti...
Bu tip muhabbetleri, herhangi bir kisinin ustune toptan yuklenmeyi, onu dislamayi hic sevmem. Bunu yapmadim, yapmam, yapilmasina da goz yummam. Madem "demokratiz", al sana demokrasi!
Cogul konusmus. Cogul nedir? Tekil olmayan, tekten fazla olandir. Ben de ozlemeyecegime gore. Dogru konusmus Turansoyu.
Yuru Cihan, arkandayim. Ama koseden doncem ben. :lool:
yavuz
08-09-2007, 11:22 AM
Demir, sen moderatorsen ozlemek zorundasin! :lool:
esimxan
08-09-2007, 12:03 PM
selamlar
Burada Kazak arkadasimiz ve soydasimiz bir kimse yok, Malik beye ve bize Kazakistana gore artik maalumat versin?
Demir Kağan
08-09-2007, 12:10 PM
esimxan, o ne guzel imza oyle. :)
Hanedan
08-09-2007, 02:11 PM
laa adam elden gidiyo diyolar sen imzadan bahsediyon:lol:
Hayırlı yolculuk Malik kardeş selametle.
Tabriz_Han
08-09-2007, 03:52 PM
Mustafa Chokay'in ruhuyla don bize :cool:
malik şahbaz
08-11-2007, 10:28 AM
Buradan hakkımda hayırlı temennilerde bulunan kardeşlerimin hepsinden Allah razı olsun
Ayrıca hakkımda bunun dışında herhangi bir temennilerde bulunan kardeşlerimdende Allah ayrıca razı olsun
Ben hepinizi seviyorum
Biz yaratılanı severiz yaratandan ötürü
ayrıca gidiş gayemde inşallah oradaki kardeşlerime
elimizden geldiği kadar yardımcı olmak ve benimde oralardan öğreneceğim ve öğreteceğim güzelliklerden istifade de bulunmak
ancak bazı arkadaşlar merak etmesin
Çorlulu ali paşa medresesinde mutlaka bulunacağım.
o gün için iki günlüğüne gelip döneceğim.
Yavuz
Kaptanı derya
Alparslan
Turansoyu
Demir kağan
Esimxan
Hanedan
Tabriz han
Size selam getireceğim inşallah Allah dönmeyi nasip ederse.
kazakıstanda bır arkadasa bu formu öv gelsın yanımıza konusalım severım orta asya ınsanını oralara dönucez bu gıdısde acaba cıftcılık yapılırmı?
Rustam12
09-15-2007, 07:50 AM
Aman TAMGALY TASH dedikleri yere git, tashlara oyulmush orhun yazitlari ve av resimleri vardir. Tashlardaki resimlerin en esikisi milattan once ve en yenileri 200 sene onceleri yapilmish, sanki Turk tarihini resimlerde yansimish gibi. Unesco 2005 senesinde World Heritage Listesine giritti. Almaty'dan arabada kuzeye dogur 2 saat yol.
esimxan
09-16-2007, 09:04 AM
Aman TAMGALY TASH dedikleri yere git, tashlara oyulmush orhun yazitlari ve av resimleri vardir. Tashlardaki resimlerin en esikisi milattan once ve en yenileri 200 sene onceleri yapilmish, sanki Turk tarihini resimlerde yansimish gibi. Unesco 2005 senesinde World Heritage Listesine giritti. Almaty'dan arabada kuzeye dogur 2 saat yol.
Bence Malik bey daha once Kazakistana gitmis ve simdi kendi memleketine donmus,biz simdi Malik beyden Kazakistanda nerleri gezmeyinden ve gorduklerinden sormaliyiz.
Malik bey,oyle deyilmi?
Malik varmisin yokmusun?Nerdesin simdi?:rolleyes:
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.