PDA

View Full Version : Malum Medya, Bu Millet'in yüzü Gül'ecek diye çıldırıyor!

uki
08-09-2007, 09:05 PM
Malum Medya, Bu Millet'in yüzü Gül'ecek diye çıldırıyor! (http://www.zaman.com.tr/webapp-tr/yazar.do?yazino=574285)

Köksal Toptan'ın Meclis Başkanlığı Abdullah Gül'ün Çankaya adaylığı için "işaret fişeği" anlamına geliyor. "Devletin zirvesindeki üç ismin de eşleri türbanlı olur mu?" itirazları vardı ya; Toptan'ın seçilmesiyle birlikte bu "kirli propaganda"yı yapanların ağızlarındaki "laik sakız" alınmış oldu...
'Medyanın Amiral Gemisi' Hürriyet -AKP'nin Toptan'ı tercih etmiş olmasını dün kasten tersinden okudu: "Erdoğan uzlaşma yönünde ilk adımı attı. Şimdi sıra Çankaya için uzlaşmada" diyerek kamuoyunu yanıltma çabasını sürdürdü.

Hürriyet, yıllardır "psikolojik harekat" merkezi gibi çalışır. Gazete, Erdoğan'ın çevresine "Kriz değil iş istiyorum" demesini bile "Çankaya'ya tartışma yaratmayacak isim arıyor" bağlamında yorumlamayı başardı!

Hürriyet'in kaptan köşkündeki zat ise Abdullah Gül'e "Sessiz Dilekçe" yazmak suretiyle Gül'den "fedakarlık" istedi! Ne var ki, yazısının hiçbir yerinde Gül'ün "hangi nedenden dolayı fedakarlık yapması gerektiğine dair" tek kelime yok: "Gül'ün çekilmesini haklı kılabilecek" tek makul cümle dahi kuramamış!

Uzlaşma ve Fedakarlık: Son dönemin en fazla istismar edilen iki sözcüğü! Bu kelimeler "dayatma"nın sembolü haline geldiler. "Fedakarlık" talebi zırvadır. Bu isim altındaki "Milli İrade" Karşıtı Kumpas, 367'nin amcasının oğludur. "Azgın azınlığın" son numarasını izlemekteyiz...
Hürriyet'in Yayın Yönetmeni "Gül fedakarlık yapar, uzlaşma kapısını açarsa Türkiye'nin önü açılır. Fert başına 10 bin dolarlık Türkiye hedefine koşmaya başlarız" iddiasında...

Bu tez zerre kadar gerçeği yansıtmıyor. Abdullah Gül'ün Çankaya'ya çıkması asla bir rejim krizi doğurmaz. Tersine hep sözünü ettiğim Türkiye'nin "Yeni Gidişatı"na en uygun adım olur...

Ayrıca, Hürriyet Kaptanı'nın bu "dolar hesapları" konusunda "iyi hal kağıdı" bulunmuyor. Hatırlarsanız tezkerenin reddedilmesi üzerine "öldük/bittik/mahvolduk" edebiyatı yapmış: "ekonomimizin çökeceğinden/doların acayip fırlayacağından/iki nesil kaybedeceğimizden" dem vurmuştu. Dediklerinin hiçbiri çıkmadı...

Bakınız, Türkiye'deki asıl resmi görebilenler için tezkerenin reddi ile ekonomik kriz çıkmaması arasında "kelebek etkisi" bağlamından çok daha yakın bir ilişki var.

Bir başka dikkat çekici husus ise şu: "Tezkerenin En Hızlı Silahşoru" şimdi de Gül'ün adaylığına karşı en dayanaksız/en güdüleyici kampanyayı yürütüyor!

Egemen Medya'da Gül'e yapılan saldırı kampanyası "gerçek dışı haberler" temelinde yükseliyor: Vatan hiç sıkılmadan "Basının bilip de yazmadığı gerçek" manşeti ile "Erdoğan ile Gül arasında sinir harbi olduğunu, Başbakan'ın Gül'ün adaylıktan çekilmesi için aracılar koyduğu" yalanını yazabildi. Aynı gazete "Erdoğan istikrar ve uzlaşma için Gül çekilmeli ısrarını koruyor" diyerek "kamuoyunu yanıltma" misyonunun gereğini yerine getiriyor!

"Gül'e çekil baskısı artıyor"dan, "Arınç Gül'e ısrarcı olma dedi" gibi haberlere kadar bir dolu fabrikasyon yayın ortalıkta dolaşıyor. Gül'ün adaylığını "Hayra vesile olmaz" diyerek "TSK ile tehdit eden" kışla yazarları da var: Basında pişirilen Gül Karşıtı Yemek BU MİLLETİ zehirlemek içindir!

'Kirli Kampanya' sahiplerine açıkça soruyorum: Gül'ün kusuru ne? YERLİ ve "Bu Milletin Evladı" olduğu için mi fedakarlık edecek? Egemen Medya için en büyük sorun "Milli İrade"nin tecellisidir. Basındaki bu hasmane tavır, İsmet İnönü'nün Kurtuluş Savaşı esnasında bir grup subaya "Unutmayın bu millet düşmanınızdır" diye konuşması ile aynı temelden beslenir!

Tamer Korkmaz

Seckjin Khan
08-10-2007, 02:10 PM
'Kirli Kampanya' sahiplerine açıkça soruyorum: Gül'ün kusuru ne? YERLİ ve "Bu Milletin Evladı" olduğu için mi fedakarlık edecek? Egemen Medya için en büyük sorun "Milli İrade"nin tecellisidir. Basındaki bu hasmane tavır,

Tamer Korkmaz

GüL Sorunu "Milli İrade"nin tecellisinden ziyase Milli Görüş'ün tecellisidir...

İsmet İnönü'nün Kurtuluş Savaşı esnasında bir grup subaya "Unutmayın bu millet düşmanınızdır" diye konuşması ile aynı temelden beslenir!
Tamer Korkmaz

Bu adam komik olmaya çalışıyor.İsmet İnönü bu lafı ettiği anda yanında ki subaylar direk kurşunlardı saçmalamış!

Tamer Korkmaz kimdir diye bi bakayım dedim google a yazdığım an Zaman Gazetesi çıktı şaşırmadım vallaha ;) :lol:

Bu tür afedersiniz b.ktan yazılar nedense bu gazeteden çıkar ;)

Seckjin Khan
08-10-2007, 02:11 PM
Bu yazdığım eleştiri Uki arkadaşımıza değildir yanlış anlaşılmasın . . .

yavuz
08-11-2007, 01:05 AM
GüL Sorunu "Milli İrade"nin tecellisinden ziyase Milli Görüş'ün tecellisidir...

Milli Gorus'le ne alakasi var yahu? %3 oy aldi adamcagizlar!

Seckjin Khan
08-11-2007, 04:29 AM
Milli Gorus'le ne alakasi var yahu? %3 oy aldi adamcagizlar!

Görünen Milli Görüş %3 aldı diğer her ne hikmetse 50 sinden sonra çorap değiştirir gibi İdeoloji değiştiren Milli Görüşçüler ise %47 lerde aldı ;)

Sorun bundan ibarettir . . .

Eski DEP lilere nasıl bu halk önyargılı bakıyorsa Milli Görüşçülere de öyle bakmalıdırlar

yavuz
08-11-2007, 05:15 AM
Milli Gorusculeri mumla ariyor millet...

Demir Kağan
08-11-2007, 06:18 AM
Yooooooooo...

yavuz
08-11-2007, 06:25 AM
Sen milletten misin Demir? Degilsin...

Bilgisayarin basindan kalk da git gor dunun emeklileri dun ne haldelermis, bugun ne haldeler! Bak soyle bir mali raporlara, o zamanla bu zamani karsilastir!

Seckjin Khan
08-11-2007, 07:23 AM
Sen milletten misin Demir? Degilsin...

Bilgisayarin basindan kalk da git gor dunun emeklileri dun ne haldelermis, bugun ne haldeler! Bak soyle bir mali raporlara, o zamanla bu zamani karsilastir!

Milli Görüş bu dediğin sorunları çözecek iktidarı almıştı ama boş işlere kullandı vesselam ;)

Benim gördüğpüm halksa bu Milli Görüşün devamını istemiyor ve her fırsatta lanetliyor...

Çünkü o milli görüşçülerin hepsi DİN TÜCCARLARI

chepny
08-11-2007, 07:33 AM
AKP'nin milli görüş ile bir alakası yoktur. Daha doğrusu AKP'nin "milli" lafına alerjisi vardır.
AKP milli'ye uzak, globale yakın :D

yavuz
08-11-2007, 07:35 AM
AKP'yi Milli Gorus'le ilgilendirmek bile cahilliktir...

Demir Kağan
08-11-2007, 07:44 AM
Bu forumdaki en buyuk cahil sensin yavuz. AKP'nin nereden geldigini bilmiyorsun o halde. Oradayken dusunduklerinin hepsini kaldirip cope atabildiklerini mi zannediyorsun? Degistiklerine inanabiliyor musun? Erbakan da Araplarin peslerindeydi, Tayyip de oyle. Erbakan da Allah-kitap diyordu, Tayyip de diyor. Degisen baska ne var? Bir de gelmis bana bilgisayarin basindan kalk diyor, sen bu milletin halini benden daha iyi gorebildigini falan mi zannediyorsun?

yavuz
08-11-2007, 07:50 AM
Bu forumdaki en buyuk cahil sensin yavuz. AKP'nin nereden geldigini bilmiyorsun o halde. Oradayken dusunduklerinin hepsini kaldirip cope atabildiklerini mi zannediyorsun? Degistiklerine inanabiliyor musun? Erbakan da Araplarin peslerindeydi, Tayyip de oyle. Erbakan da Allah-kitap diyordu, Tayyip de diyor. Degisen baska ne var? Bir de gelmis bana bilgisayarin basindan kalk diyor, sen bu milletin halini benden daha iyi gorebildigini falan mi zannediyorsun?

Sen bi boktan anlamiyosun. ;)

Demir Kağan
08-11-2007, 07:52 AM
Hihim, sen cok anliyorsun. Aferin sana cocugum, bravo. Tebrik ediyorum seni her seyi anladigin icin. :lool:

chepny
08-11-2007, 07:54 AM
Erbakan da Araplarin peslerindeydi, Tayyip de oyle.
Erbakan fakir arapların peşindeydi, Tayyip ise zengin arapların peşinde :D

Mgas
08-11-2007, 08:34 AM
Tayyip degisti. Her seyden once Tayyip "dede" oldu :) (Dede,dede amca nereden cıktı :) )

Hanedan
08-11-2007, 10:34 AM
Haaa değerlendirmeler çok ilginç. Özellikle chepny'ninki. Ulan bi zengin Arap yakalasam var ya:lol:Gerçi Milletin %50'si zengin Arapların peşindeyken bana sıra gelmez ama.:lol::lol:

Demir Kağan
08-11-2007, 10:42 AM
Zengin Arap yakalasam derken? :lool:

chepny
08-11-2007, 12:14 PM
Haaa değerlendirmeler çok ilginç. Özellikle chepny'ninki. Ulan bi zengin Arap yakalasam var ya:lol:Gerçi Milletin %50'si zengin Arapların peşindeyken bana sıra gelmez ama.:lol::lol:
http://www.habervitrini.com/haber.asp?id=235683

Adaşımın kızıyla evlenmeyi düşünüyordum ama o da karateciymiş :?
Zengin olucam diye de hergün karıdan dayak yiyemem :lool:

Mgas
08-11-2007, 12:34 PM
Adaşımın kızıyla evlenmeyi düşünüyordum ama o da karateciymiş
Zengin olucam diye de hergün karıdan dayak yiyemem

Bulent Ersoy ile evlen :)

chepny
08-11-2007, 12:40 PM
Bulent Ersoy ile evlen :)
Bana uymaz. Doğuştan dişi olmalı :D

Hadi başka kapıya. Bülent Ersoy'u başkasına yama :D