View Full Version : Chechen iste bunlar!!!
deyrambel
08-12-2007, 01:51 AM
http://www.youtube.com/watch?v=96vDa0GgLQY&eurl=http%3A%2F%2Fwww%2Ekavkazcenter%2Ecom%2Ftur%2 F
arkadaslar yazilanlari okuyun neler yaziyorlar turkler hakkinda --Ataturk e ana avrad kufr ediyorlar bu cecenler dahasi Turkiye de yasiyorlar--cecenistan da turkler savasiyor ama bu BİİİİİPPPPPPPPPP turklere kufr ediyor--ben estonyadayim -eger imkani olan varsa bu BİİİİİPPPPP bir ders versin--veya emniyete haber versin--bana birisi boyle hava atmisti cecenin birisi-telefon actim ozur dilemeye basladi--istanbul da okuyormus --inanmayan varsa tiklayin gorun
arkadaslar yazilanlari okuyun neler yaziyorlar turkler hakkinda --Ataturk e ana avrad kufr ediyorlar bu cecenler dahasi Turkiye de yasiyorlar--cecenistan da turkler savasiyor ama bu ibneler turklere kufr ediyor--ben estonyadayim -eger imkani olan varsa bu ibnelerebir ders versin--veya emniyete haber versin--bana birisi boyle hava atmisti cecenin birisi-telefon actim ozur dilemeye basladi--istanbul da okuyormus --inanmayan varsa tiklayin gorun
O soysuzlara Checen demem.
Chechen iste bunlar!!!
Cecenligi bu soysuzlara yıkma. Git Cecen Cephesinde catısan askerlere sor ne derler? Hakikat oyle iken bu soysuzlar ne bilirler ?
Ben beni rencide eden Cecenle hic karsılasmadım. Cıkars boyle soysuzlar bunlara Cecen deme deyrambel.
Hem o videoyu ceken kim sanıyor o soysuzlar?
Cephedeki cecenlerinde ne mal odugu belli hepsinde bir karis sakal hepsi taleban gibi o tiplerin ATATURK'e ve TURKIYE'ye kufur etmesine hic sasirmam .
Adam durmadan ALLAHU EKBER diyor videoda sanki ALLAH bir tek bunlarin ALLAH'i.
Karayılan
08-12-2007, 03:26 AM
Her sakalliyi bagriniza basmayin ;)
Demir Kağan
08-12-2007, 03:27 AM
Valla, once bizimki satasmis da Ataturkle ilgili ne diyorlar onu anlamadim dogal olarak.
Cephedeki cecenlerinde ne mal odugu belli hepsinde bir karis sakal hepsi taleban gibi o tiplerin ATATURK'e ve TURKIYE'ye kufur etmesine hic sasirmam .
Adam durmadan ALLAHU EKBER diyor videoda sanki ALLAH bir tek bunlarin ALLAH'i.
Sacmalama METE.
Taliban tipliymis. Milletin sakal bırakması niye sana batıyor ? Fasist misin? Sakal bırakıyorum keyfimin kahyası mısın? Cephedekilerin tipine bakıp karara veriyor ve kotuluyor.
ne mal odugu
Asıl "MAL" sensin METE.
Benim boyle konustuguma belki ilk kez sahit oluyorsunuz ama damarıma sacma sapan iftiralar ile dokunmayın.
Karayılan
08-12-2007, 03:31 AM
ooo Alper sinidrlendi. Bu forumda bir ilk. Hayretler icindeyim
Madalio'g'li
08-12-2007, 03:32 AM
Türkleri çok seviyorum. Tarih boyunca kahramanlıklarıyla, cesaret ve atılganlıklarıyla kendilerini kabul ettirmişlerdir. Milli ve manevi değerlerine bağlıdırlar. Dostluklarına güvenilir, düşmanlıklarından korkulur...
Tarih boyunca İslâm alemi Türklerden faydalanmıştır. Türkler güçlü oldukça İslâm alemi rahat ve huzur içinde olmuştur; zayıfladıkça, İslâm alemi ezilmiş ve horlanmıştır. Türkler İslâm'ın koruyucu gücü olmuşlardır.
Ancak ne yazık ki, bazı İslâm ülkeleri, emperyalist güçlerin oyununa gelerek Türklere ihanet etmişlerdir. Türklere ihanet ederek arkadan vuranlar belasını bulmuştur. Bugün bazı İslâm ülkelerindeki çıkmazlar ve sıkıntılar, bu tarihi hatanın bedelidir.
Şimdi gururla söylemek istiyorum ki, Çeçenler tarih boyunca Türklere bağlı kalmışlar ve tarihin hiçbir döneminde ihanet etmemişlerdir.
Bugün ise, Türkiye'yi yönetenler o yüce değerlerden çok uzaklar. Halbuki Türk milleti, maddi ve manevi değerlerine bağlı olduğu sürece yücelmiş ve yükselmiştir. Ve dünya tarihinin akışına yön vermişlerdir.O yüce değerlerden ayrıldıkça küçülmüşler ve sıkıntılara düşmüşlerdir.Unutulmasın ki, Türkiye hem Türk dünyasının, hem de İslâm aleminin ümit ışığıdır. Bu ışığın sönmesi hem İslâm aleminin, hem de Türk dünyasının karanlığa gömülmesi demektir"
Cahar Dudayev (1944 - 1996)
Dudayev'in "Türk" olduğuna şüphe yok...
Pis sakallilar hepsi cehenneme gitsin
Pis sakallilar hepsi cehenneme gitsin
Yeter ki Buyuk İsrail iniz sagolsun.
(Biz Alevi, devrimci sakalınında nasıl oldugunu biliriz. Buradaki adamlar taramıs sakallarınız devimci/aleviler ise bırakır gelisine. Asıl pis sakal onlardadır ve ben onlarıda sana yedirtmem, istedigi gibi sakal bırakır)
Karayılan
08-12-2007, 03:34 AM
Dudayev'in Chechen olduguna suphe yok. ;)
Asıl "MAL" benim
Haklisin dogru soze ne denir
Demir Kağan
08-12-2007, 03:35 AM
Devletin resmi dilinin Turkce yapmamis miydi o zaten?
Bu arada Alper'e katiliyorum, saci sakali var diye kimseyi yargilayamazsiniz. Istedigi kadar sakal birakir, kime ne? Bu adam da mi talibanli?
http://www.fourteeng.net/photos2k6/come_clarity/cc_anderscandid02.jpg
Devletin resmi dilinin Turkce yapmamis miydi o zaten?
Bu arada Alper'e katiliyorum, saci sakali var diye kimseyi yargilayamazsiniz. Istedigi kadar sakal birakir, kime ne? Bu adam da mi talibanli?
http://www.fourteeng.net/photos2k6/come_clarity/cc_anderscandid02.jpg
Taliban sakali degil bu .Sende biliyorsun cember sakallilari neden butun yobazlar cember sakalli ?
Neden bu kadar sekilciler?
ooo Alper sinidrlendi. Bu forumda bir ilk. Hayretler icindeyim
Haklisin dogru soze ne denir
Turansoyu sinirlendim sinirlenmesine sinirlendigime utandım. Cocuk gibi ya...
Yeter ki Buyuk İsrail iniz sagolsun.
(Biz Alevi, devrimci sakalınında nasıl oldugunu biliriz. Buradaki adamlar taramıs sakallarınız devimci/aleviler ise bırakır gelisine. Asıl pis sakal onlardadır ve ben onlarıda sana yedirtmem, istedigi gibi sakal bırakır)
Hic alinmiyorum cunku oyle degiliz .
NativeAmerican
08-12-2007, 03:43 AM
ssst birakin iki dakka birbirinizi yemeyi, bir yamuk chechen icin degmez beyler birbirinizi kirmaya! bugunlerde ben de sakal biraktim bayagi bir :) malum eski kulusturumun motorunu rektefe ediyorum :)
METE sen Taliban'ı nereden cıkardın? Ne Talibanı? Ben sana Talibanı korumuyorum ben Cecenleri koruyorum. Bena burada Yobaz/Taliban imajı verdirtemezsin. Cecenlere de boyle imaj takamazsın. Sen daha ne icin sakal uzatıp sacı 1 e 2 ye verdiklerini dahi anlamazsın.
bir yamuk chechen icin
Sen de sacmalamaya basladın NativeAmerican.
"Rus Sever" misiniz? Cecenleri ne kadar tanıyorsunuz? Sakalına bakıp damga vuruyorlar yahu.
NativeAmerican
08-12-2007, 03:48 AM
Sen de sacmalamaya basladın NativeAmerican.
"Rus Sever" misiniz? Cecenleri ne kadar tanıyorsunuz? Sakalına bakıp damga vuruyorlar yahu.
alper, cecenin iyisi de var yamugu da var. herbirini sevmem. Rus'unda yamugu var iyisi var. insanoglu bu. her memlekette hiyar var. tabii ki genelleme yapmam. ama benim Rus arkadasim da cok. bu da bir faktor.
ve hatta su an DEYRAMBEL arkadasimiz Estonya'nin dogu blogunda Ruslarin bulundugu bir semtte yasadigini biliyorum. Estonya ruslari da Avrupalilardan cok cekmistir ve hala cekiyor. O insanlari da biliyorum. Gercek yurekli insanlar. unutmadan, ve bir suru de Cecen var Rusyada yasayan her biri Ruslarla cok iyi sorunsuz yasiyorlar.
Karayılan
08-12-2007, 03:49 AM
Her sakalliyi bagriniza basmayin demistim. Her sakalli musluman degildir. Yahudiler de bazen sakal birakir ya da musluman olan kisi bazen hic beklemediginiz bir bicimde karsiniza cikabilir. Sekilcilikle kisileri ayiramazsiniz ya da yargilayamazsiniz.
Bir de neden Chechenlerden bizim degerlerimize saygi duymalarini bekliyorsunuz? Biz Chechenlerin mucadelesini hakli buluyoruz, toplum olarak Turkler, Chechen halkini kendilerine yakin goruyorlar hatta destekliyorlar. Checheler de tipki Bosnalilar gibi Turk ulusuna minnet duygusu besliyorlar. Tum bunlara ragmen bir Bosnali'dan ya da Chechen'den Ataturkcu olmasini ya da Ataturk'u sevmesini bekleyemezsiniz. Ataturk'u ancak Turkiye Turkleri anlayabilir ve gercekten sevebilir...
NativeAmerican
08-12-2007, 03:52 AM
o zaman Rus PKK'yi desteklediginde ses cikarmayacaksin. hersey karsiliklidir. buna hak vermiyorum ama bugun isler boyle donuyor arkadas. sen ceceni desteklersen rus pkk'yi destekler. sen ceceni rusyadan ayirmak icin el atacaksin, ozaman rus senin topraginda sozde kurdistana el atar.
en iyisi hic karismayacaksin, onlar da sana karismayacak.
METE sen Taliban'ı nereden cıkardın? Ne Talibanı? Ben sana Talibanı korumuyorum ben Cecenleri koruyorum. Bena burada Yobaz/Taliban imajı verdirtemezsin. Cecenlere de boyle imaj takamazsın. Sen daha ne icin sakal uzatıp sacı 1 e 2 ye verdiklerini dahi anlamazsın.
Din kisvesi altinda savasiyorlar bu bagimsizlik savasidir din savasi cihad degildir cok kisiden duydum ruslarda cok acimasizlik yapmislar diye cecenler haklidirda. Fakat din kisvesi ile savasmalari insanliktan uzak taliban tipli olmalarindan tutta habire ALLAHU EKBER deyipte opera ,okul basip ogrencileri oldurmelerinden 3 tane rus kardesi birinin kafasini kesip digerinin kulaklarını kesip bir digerininde ellerinden ve bacaklarindan vurup yavas olmesini kameraya cekip ALLAHU EKBER diyen insanlari mucahit deyip desteklemek hic icime sinmiyor .
o zaman Rus PKK'yi desteklediginde ses cikarmayacaksin. hersey karsiliklidir. buna hak vermiyorum ama bugun isler boyle donuyor arkadas. sen ceceni desteklersen rus pkk'yi destekler. sen ceceni rusyadan ayirmak icin el atacaksin, ozaman rus senin topraginda sozde kurdistana el atar.
PKK ile Cecen meselesi bir degil.
PKK hain. Ekmegimizi yiyen, suyumuzu icen ve ihanet eden kopekler gurubu
Ancak Cecen direnisi zalime, zulume ve "kendi topraklarını" korumak adına verilen direnis. Cecenler zalimden,zulumden kurtulup analarının ak sutu gibi helal ozgurluklerini kavusmaya calısıyorlar.
Bizdeki savas Hain, Vatansever savası
Onlardaki savas Cecen,Rus savası
bir tutulamaz.
Din kisvesi altinda savasiyorlar bu bagimsizlik savasidir din savasi cihad degildir cok kisiden duydum ruslarda cok acimasizlik yapmislar diye cecenler haklidirda. Fakat din kisvesi ile savasmalari insanliktan uzak taliban tipli olmalarindan tutta habire ALLAHU EKBER deyipte opera ,okul basip ogrencileri oldurmelerinden 3 tane rus kardesi birinin kafasini kesip digerinin kulaklarını kesip bir digerininde ellerinden ve bacaklarindan vurup yavas olmesini kameraya cekip ALLAHU EKBER diyen insanlari mucahit deyip desteklemek hic icime sinmiyor .
Din kisvesi altında savasmıyorlar millet olarak oyleler. İstersen git milli marslarını oku. Oyleler...
"Okul Basma" isinin bilmediginiz cok yanı var. Medyaya sırıtarak iki haber yansıyor konu ile ilgili 2. gun hicbir sey yok.
Eziyet bosunadır. Ozgurluk getirmez. Eziyeti savunmuyorum ve bunu butun Cecenlere yaymıyıyorum.
Demir Kağan
08-12-2007, 04:01 AM
Sen o baskini Cecenlerin yaptigina inaniyor musun METE? :) Din kisvesi altinda savasmiyorlar. Onlar bagimsizliklari icin savasan musluman Cecenler. Dolayisiyla Allahu Ekber de derler, La ilahe illallah da derler. Adamlar musluman, sanane bundan? Ayrica, hadi diyelim ki o baskini Cecenler yapti. Bre adam Ruslarin Cecenler'e yaptiklari konusunda ne fikrin var?
Karayılan
08-12-2007, 04:03 AM
en iyisi hic karismayacaksin, onlar da sana karismayacak.Turkler tarafindan Chechen mucahitler yillarca desteklendi. Hatta Chechenlere bizzat iktidar partileri tarafindan destek bile verildi. Ancak en cok destegi Ulkucu-Milliyetci Turklerden gorduler. Su sozum ona Ilimli Islamcilar(Fetoshcular) Chechen mucahitler icin killarini kipirdatmadilar.
Peki Turkiye Cumhuriyeti'nin ve halkinin dusmanlarina yardim ettigini Ruslar bilmiyor mu? Biliyor. Bildigi icin de yillarca bizim dusmanimiza yardim edip misilleme yapiyorlar.
Hic karismayacaksin diye bir sey olmaz. Boyle konuslara karismayacak ulkeler ancak Isvicre, Hong Kong, Singapur, Tayvan gibi ulkelerdir. Biz bolgemizde her seye ragmen en guclu ve en cekinilen ulkeyiz. Dolayisiyla bolgede bizimle rekabet etmeyi goze alan Rusya, ABD, Chin gibi ulkelerle bu tur oyunlari surekli oynamak zorundayiz. Chin'e karsi Uygurlari, Rusya'ya karsi Chechenleri desteklemek ve bize rakip olan ulkeleri zayiflatmak zorundayiz. Bana ne demek icin satranc masasindan kalkmak gerek ;)
Alparslan
08-12-2007, 04:15 AM
Cecenlerin hepsi kotudur onermesi ne kadar yanlissa hepsi iyidir onermesi de o kadar yanlistir. Cecenlerde cografya, tarih mirasi ve en onemlisi din olarak bizden bir toplumdur. Kan ve dil olarak Turk olmasalarda cok konusa ortak bir harsimiz oldugu su goturmez bir gercektir. Ozgurluk mucadelesi veriyorlar, bazen dusmana korku salmak icin gaddarane isler yapip binlerce kisinin canini kurtarabilirsin. Bakiniz Amir Timur ve kelleden kulede kimizimi icerim olayi. Kaldi ki Ruslari Cecenler davet etmedi o topraklara...Bu bakis acisi ile Iraktaki direnisciler de pkk ile bir tutulur...Yanlis...Ters...
Bizim Mehmetciklerimiz savas meydaninda BUDA BUDA diye olume gitmezler, bizde Allah Allah deriz...
NativeAmerican
08-12-2007, 05:21 AM
arkadaslar, bu olaya yorum yaparken 3ncu goz olarak baktim. Olay sudur, evet pkk haindir, cecen bagimsizlik icin savasir. fakat disaridan bakan icin pkk bagimsizlik icin savasir cecen ise haindir. rus da ayni seyi dusunur. yani hersey karsiliklidir. bu durumda cecene el vermem ki rusya pkk ya el vermesin. kimse kimsenin icislerine karismasin. yok oyle, sen git adamin icislerine karis sona onlardan da senin icislerine burunlarini sokmamalari icin agla dur. sen gidip karabaga 1 gram yardim ettin mi de cecene yardimci oluyorsun? madem bagimsizligi savunuyorsun o zaman verecektin tanki tufegi azeriye, oyle destekleyecektin. kisisel olarak hakkimi cecene degil azeriye veririm. cecenlerden once daha cok mesele var hallolmasi gereken. kesinlikle cecen sorunu listemizde yer almamali bile.
Sen o baskini Cecenlerin yaptigina inaniyor musun METE? :) Din kisvesi altinda savasmiyorlar. Onlar bagimsizliklari icin savasan musluman Cecenler. Dolayisiyla Allahu Ekber de derler, La ilahe illallah da derler. Adamlar musluman, sanane bundan? Ayrica, hadi diyelim ki o baskini Cecenler yapti. Bre adam Ruslarin Cecenler'e yaptiklari konusunda ne fikrin var?
Yazimda bahsettin ruslarin cok acimasizliklar yaptigindan once oku sonra yaz .
Lakin sen ne kadar donek bir insansin mod olmadan once hic bana karsi birsey yazmazdin simdi ne yazssam zipliyorsun .
Eskiden Ataturk forumun vardi simdi serum forumunda Ataturk kosen bile yok sifirsin gozumde .
Bre cocuk modluga fit oldun helal sana
deyrambel
08-12-2007, 05:48 AM
orda ruscada kufr ediyorlar-- eger videoya bakarsaniz turkce konusuyorlar Turkiye den tURKLER VAR mucahid-- bir cecen orda yazmis bunlar turk degil istanbul da bir cok cecen turkce biliyor--AlShiShaNi (6 days ago) Marked as spam
nedumayu chto on turak. est mokodej kotorie jili v stambule i znayut tureckogo yazika. vot oni i perevodyat. Bilo bi lutshe eslib bi evropeyskie chechenci hotyabi s finansom im pomagali bi
ben de ruscacevap verdim--gozun gormuyor mu adamlar Turk--bu halklarin tek problemi Turk sozuyledir buna inanin
Ataturk yugoslav ermeni yunan yahudi her milletden yaptilar-- ama Turk diyemiyorlar cunku Turk demek dunyayi ayaklari altina almak demektir
orda bir cecen diyor ben Turkiye de Turk gormedim cerkez kurd falan var
bakin arkadaslar eger Turkum derseniz dunyanin heryerinde boyle adamlarla karsilasabilirsiniz--ben bir tane cecen gormedim Ataturk e kufr etmesin
cunku Ataturk hristiyanlari yunani ermeniyi ingilizi kovdu-cunku Ataturk Turkiye ne mutlu Turkum diyene dedi-cunku ATATURK de anladi Turk milleti baskalari icin olmeyecek
onun icin inanmayan okusun size video
YouTube - Broadcast Yourself.
bakin burda cecenya baskani kadirov kizlarla dans ediyor en sonunda dikkatle bakin bir adam organiyla ugrasiyor -31 cekiyor ben bu videonun hepsini izledim adam 31 cekiyor ve cecen -- ama youtube yasakladigindan dolayi son bolumu yok dikkatle bakin
deyrambel
08-12-2007, 05:57 AM
size tavsiyem kazakistanli ahiskali turklerle konusmaniz--benim ahiskali turk bir cok tanidigim var- size anlatsinlar cecenlerin neler yaptiklarini-- adam Allah-u Akbar der sonra-- sana fasistlik yapar---cecenlerin bikini giymediginden turklerin kafir oldugundan falan bahseder ama bu videoyu gosterdin mi sok olur cecen kizlari bikinili dans ediyor bakin>
http://www.youtube.com/watch?v=JgcG09gMLUE&mode=related&search=
anlayacaginiz once kendi milletine bakacan sonra baskalari hakkinda konusacan
bu da cecenin cecene iskencesi -
http://www.youtube.com/watch?v=G8kW9wfZj1w
Demir Kağan
08-12-2007, 06:18 AM
Yazimda bahsettin ruslarin cok acimasizliklar yaptigindan once oku sonra yaz .
Lakin sen ne kadar donek bir insansin mod olmadan once hic bana karsi birsey yazmazdin simdi ne yazssam zipliyorsun .
Eskiden Ataturk forumun vardi simdi serum forumunda Ataturk kosen bile yok sifirsin gozumde .
Bre cocuk modluga fit oldun helal sana
Ben benden olanlara da muhalefet ederim. Birilerinin gozunde sifir olmak beni gercekten cok uzdu. :(
“Someone’s opinion of you does not have to become your reality.”
Les Brown
doğan
08-12-2007, 06:26 AM
arkadaslar, bu olaya yorum yaparken 3ncu goz olarak baktim. Olay sudur, evet pkk haindir, cecen bagimsizlik icin savasir. fakat disaridan bakan icin pkk bagimsizlik icin savasir cecen ise haindir. rus da ayni seyi dusunur. yani hersey karsiliklidir. bu durumda cecene el vermem ki rusya pkk ya el vermesin. kimse kimsenin icislerine karismasin. yok oyle, sen git adamin icislerine karis sona onlardan da senin icislerine burunlarini sokmamalari icin agla dur. sen gidip karabaga 1 gram yardim ettin mi de cecene yardimci oluyorsun? madem bagimsizligi savunuyorsun o zaman verecektin tanki tufegi azeriye, oyle destekleyecektin. kisisel olarak hakkimi cecene degil azeriye veririm. cecenlerden once daha cok mesele var hallolmasi gereken. kesinlikle cecen sorunu listemizde yer almamali bile.
Bundan yirmi sene oncede sovyetlerbirligi doneminde bugunku bagımsız turk cumhuriytetleri vardi. onlar icin bir seyler yapsaydik, bu rusyanın kendi ic isleri demeseydik. bence bu gorus cok yanlıs. rusya hangi tarihte orta asyada yasadi veya devlet kurduki o topraklar benim desin. ve bi sekilde o topraklari ele gecirdi diye o tpraklarda olan biten onun ic işleri sayilsin.
biz aynı hatayi ıraka da yaptik. orda olan bitene ic isleri diye karismadik yillarca.
Turkmenler ezildi sesimiz cikmadi kurtler ezildi sesimiz cikmadi. Apo orda kamp kurdu sesimiz cikmadi. Neymis ic isleriymis.
Ayrica ulkemizdeki pkk sorunu bunlardan cok farkli.
Biz boyle diyerek saten ne cecenlere. ne bosnalilar nede uygurlara zamanında destek verebiliyoruz.
Ama rusya isine geldigi sekilde pkk ya da destek veriyo, iranada, iraka da.
pkk ya yillarca avrupasi amerikasi destek verdi hala da veriyo. biz kalkip onlarin etasina irasina destek verdikmi, nie onlarin ic isleri diye.
ocalan yakalanmadan once, rusyada,italyada,yunanistanda istedigi gibi durdu.
Destek budur. daha nasil destek olcaklar.
doğan
08-12-2007, 06:33 AM
Ayrica ben, bir milleti veya toplulugu, icinde kotuler var die. hepsi kotu demekten yana degilim.
cecenlerin cogu turkleri sevmeyebilir. ama bir cecen sizin ulkenizde ac kalmissa bu sizin aybınızdir. veya cecen degil de almanda olabilir ingilizde.
Ayrica orda onlarin bagimsizliginiz desteklenmesinin cok farkli boyutlari varidr.
Rusya iranada cok destek verdi. hangi iranlı rusyalılari cok sever veya rusyaya hayrandir.
bu tarz olaylarda ise duygusal bakmak yanlistir.
kanuni de zamninda fransayi destekledi. boyle oldu diye fransizlar bizi cokmu seviyor. veya kanuni bizi sevsinler diyemi destek verdi.
Bizde Kurt-Turk catısması yok. Bizde iki millet catısmıyor. Bizde var olan sorun hain-vatansever savası. Vatanseverin icinde Turk de vardır Kurt de...Hain in icinde Kurt de vardır soyu Turk olanda
ama Cecen-Rus savasından oyle bir durum yok. Oradaki savasın adı "Cecen-Rus" savası. Ruslar Cecenleri terorist olarak lanse edebilir ancak onlar bir millet ve milletlerini koruyorlar.
Peki PKK neyi koruyor milletlerini mi?
Bu iki savas birbirine uzaktan yakında benzemiyor.
Yanısıra "ic meselelerine karısma" kısmına gelince
Biz Rusyanın ic meselelerine karısmadan Rusya bizimkine karısmadı mı? Biz mi baslattık ?
Cecenin malı Cecenindir. Cecenin malı Rusyanın ic meselesi degildir, olmamalıdır, yapılırsa bu Turkiyenin degil Rusyanın sucudur.
deyrambel
o soysuzlara ben Cecen demiyorum dikkat edersen "soysuz" diyorum.
doğan
08-12-2007, 06:51 AM
mgas(alper) 'in dediklerine katiliyorum.
soysuz heryerde var.
ayrica bir arkadasimizin dedigini gibi, baskalarin bizler gibi Ataturk'u anlamasini ve sevmesini bekleyemeyiz.
Ayrica biz kendimizi anlatma zahmetinde bulunmazsak, ozaman herkes bizi ocu tanıyabilir, ozamanda niye boyle oluyor diye agliyoruz.
yavuz
08-12-2007, 06:55 AM
Mikser herife bak, adamin actigi baslik 5 saatte 3 sayfayi bulmus!
Gelmeyin bunun numaralarina diyecegim de, kimin ne MAL oldugu ortaya cikiyor boyle mikserler sayesinde; iyi oluyor...
Alparslan
08-12-2007, 07:11 AM
size tavsiyem kazakistanli ahiskali turklerle konusmaniz--benim ahiskali turk bir cok tanidigim var- size anlatsinlar cecenlerin neler yaptiklarini-- adam Allah-u Akbar der sonra-- sana fasistlik yapar---cecenlerin bikini giymediginden turklerin kafir oldugundan falan bahseder ama bu videoyu gosterdin mi sok olur cecen kizlari bikinili dans ediyor bakin>
http://www.youtube.com/watch?v=JgcG09gMLUE&mode=related&search=
Peki iyi guzel sevmiyorsun da cecenleri, ki sev diye kimse bisey de demedi, elalemin bacisini hem netten buldun yari ciplak seyrettin hem de buraya koyup asagilamak mi istiyorsun? Sacmaliyorsun...
Temur
08-13-2007, 02:09 AM
Videoda Türkiye'ye veya Türk milletine bir hakaret yok nitekim Çeçen ve Türk halkları osmanlıdan bu yana dostane ilişkiler içerisindedir binaenaleyh Turkiye'de yaşayan çeçen asıllı veya yarı,çeyrek çeçen olan bir çok vatandaşımız var. Hem çeçen asıllı T.C. vatandaşlarımızı renjide etmek hemde bir elin parmak sayısını gecmeyecek kadar kişinin bir kaç menfi sözünden ötürü koskoca bir milleti kötülemek "işte çeçen bunlar" diye başlık atmak bir çırpıda tükaka etmek, hatadır yanlışdır gaflettir.
yavuz
08-13-2007, 02:17 AM
hatadır yanlışdır gaflettir.
Devam et, devam et... Bu laflar az bile. :lol:
Temur
08-13-2007, 02:25 AM
gaza getirme lam beni :)
deyrambel
08-13-2007, 05:12 AM
Peki iyi guzel sevmiyorsun da cecenleri, ki sev diye kimse bisey de demedi, elalemin bacisini hem netten buldun yari ciplak seyrettin hem de buraya koyup asagilamak mi istiyorsun? Sacmaliyorsun...
ISTE BU SIZ RUSCA BILMEDIGINIZDEN DOLAYI HERIFLERIN NASIL ataturk E ANA avrat kufr ettigini anlamazsiniz girin cecen sitelerine hepsi turk milletine kufr ederler --ben turklerin kafir oldugunu plajlarda bikini giydigini turk televizyonlarinda karilarin oynatildigini falan derler
ben de gosteriyorum ki once herkes kendi milletine baksin yani sizin o dusundugunuz cecenlerin yaninda boyle cecenlerde var
birader siz adamlarin ne yazdigini okumuyormusunuz videonun altinda ne yazmislar gozunuz yok mu
adamlar ATATURKE ana avrat kufr ediyor burdakiler de benim bu konuyu neden actigimi sorguluyor
sizin soyunuza adamlar kufr ediyor ve istanbul da yasiyorlar
iliginc iste sizin turklugunuz bu
deyrambel
08-13-2007, 05:17 AM
http://www.youtube.com/watch?v=96vDa0GgLQY&eurl=http%3A%2F%2Fwww%2Ekavkazcenter%2Ecom%2Ftur%2 F
shl1230 (2 days ago) Marked as spam
AlsShiyshani, ataput, mustafa kemal bil yugoslav, nu kakaya raznica)) i tak on ne turok!.
yaptirin tercume videonun altinda yaziyor
orda cecen diyor ATATURK puttur o yugoslavdir o turk degil
Sovarim (2 days ago) Marked as spam
caanni - sen sadece birkaç Türk "laik" kahpelerden birisin!!!
AlShiShaNi (2 days ago) Marked as spam
caanni
eshe udevitelno kto tebya po istorii uchil ? )))
ti daje predstavlenie neimeesh ob Osmanskoy Imperii.
k state Mustafa Kemal Ataturk toje bil Grekom.
tercumesi Ataturk turk degil o yunandir
simdi sizin milletinize ana avrat kufr etsinler sizin liderinize ana avrat kufr etsinler ben cok gordum cecen sitelerinde ATATURK u kafir gibi gosteriyorlar
bir ermeni bile bu kadar istahli konusamaz Ataturk hakkinda
ne oldu yazin
deyrambel
08-13-2007, 05:24 AM
bu gibi soysuz insanlar ATATURK u yunan yaptilar yahudi yaptilar yugoslav yaptilar ermeni yaptilar--peki niye Turk diyemiyorlar--cunku Turk a,,,l, s.....
doğan
08-13-2007, 06:15 AM
Bu tavir bir kac soysuzunda olabilir,
bir milletin genel inancida,
yinede nefret etmeyi gerektirmez.
deyrambel
08-13-2007, 08:02 AM
IKI UC kisimi cecen videolarini izle hic bir zaman Turk Milleti demezler Turkiye den soz ederken--her zaman Turkiye halkindan yardim aldik Turkiye halkina mesaj boyle konusurlar
samil basaev veya cecen liderlerine gorusleri herzaman anti Ataturk tur--hatta bir cok cecen kurdlerin pkk mucadelesini izlemektedir kendilerine ornek gostermektedirler
nerden biliyorum cecen sitelerinden okuyorum
inanmayan varsa kardesim AZERI TURKlerinin cogu rusca bilir
sorun onlara bir tane cecen bana gosterin Ataturk u sevsin
doğan
08-13-2007, 08:23 AM
Benim cok cecen ve cerkez tanıdıgım var ve hepside sen ben kadar bu milleti seven, Atatürk'ü seven kisiler.
Ki ben bir onceki yazimda, bir millet,ırk,halk bile bizi sevmiyebilir bizim yinede onlar dan nefret etmemiz dogru degildir.
her ne olursa olsun. boyle baslılkar acmak dogru degildir.
bu videolari bizlere gosterme demek degil, ama bu sekilde bir milleti suclamak hic dogru degilidr.
bunlarin hepsi boyle demek cook cok yanlıs. (hepsi oyle olsa bile)
yunanlılari da boyle kotuleyemeyiz, ingilizide, yani elin gavurunuda.
(bundan sonra bu başlıkta ne yazarsanız yazın bir daha bir sey yazmiyacam.)
Kur_Sad
08-14-2007, 05:01 PM
yav deyrambel nasıl bir yaratıksın sen birilerine sövmekten başka bildiğin bişey yok mu senin hiç mi hayır laf çıkmaz ağzından senin???
Karayılan
08-14-2007, 05:07 PM
IKI UC kisimi cecen videolarini izle hic bir zaman Turk Milleti demezler Turkiye den soz ederken--her zaman Turkiye halkindan yardim aldik Turkiye halkina mesaj boyle konusurlar
samil basaev veya cecen liderlerine gorusleri herzaman anti Ataturk tur--hatta bir cok cecen kurdlerin pkk mucadelesini izlemektedir kendilerine ornek gostermektedirler
nerden biliyorum cecen sitelerinden okuyorum
inanmayan varsa kardesim AZERI TURKlerinin cogu rusca bilir
sorun onlara bir tane cecen bana gosterin Ataturk u sevsindeyrambel bu adamlar Ataturk'u sevmek zorunda mi?
Sacmalama allaisen yaa :lol:
deyrambel bu adamlar Ataturk'u sevmek zorunda mi?
Biz de Cecen mucadelesini sevmek zorunda degiliz ama seviyoruz. Bu is sevgi ile yapılan isler. Sevmeliler.
Uzbey
08-14-2007, 05:18 PM
Biz de Cecen mucadelesini sevmek zorunda degiliz ama seviyoruz. Bu is sevgi ile yapılan isler. Sevmeliler.
Sevmek zorunda degiller,fakat saygı duymalılar.
Karayılan
08-14-2007, 05:21 PM
Sonucta sevmek zorunda degiller. Ben de Lenin'e ya da Churchil'e saygi duyuyorum ama sevmiyorum ;)
Sevmek zorunda degiller,fakat saygı duymalılar.
Saygı zaten olmak zorunda. O isin temeli. Ben yoldan gecen adama da saygı duyarım. Ama yoldan gecen adama "arkadasım" demem icin Ona sevgi de duymam gerekir. Cecen mucadelesini sevgimizden destekliyoruz. Karsılık beklemek son derece dogal.
Uzbey
08-14-2007, 05:32 PM
Hatta ve hatta biz Turkiye Turkleri bile sevmek zorunda degiliz Ataturk'u.Fakat saygı duymak zorundayız.Size Ahmet Kabaklı(seyh ul muharririn)'nın Temellerin Durusması adlı kitabın arka sayfasındaki yazıyı yazıyorum:
--
Hur ve serbest dusunen insanları "Ataturk dusmanı" diyerek mahvederler.Turettikleri bu heyulanın "Ataturk" olduguna bizim cebren inanmamızı isterler.İtiraz eden veya gercegi acıklayan biri cıksa hemen afaroz ederler.Suni katedralleri,bankaları,matbaaları,gizli dernekleri,ders kitapları,sayısız soyguncu kulupleri,fikir mafyaları,iskence ceteleri ile manevi engizisyonda parcalarlar.
Ataturk bahane edilerek yapılan zulum ve vurgunlar,trilyonla yutulup harcanan millet paraları canımıza yetmistir.
--
Yani bize "sevdirilmek" istenen,daha dogrusu putlastırılan Ataturk'u Cecenler niye sevsin ki?
Atilla Yayla,Sevket Kazan gibiler kullanılmak uzere karsımıza cıkarılır iste sevdirile sevdirile!
Cecen davasıyla Ataturk'u sevmeleri apayrı konulardır.
Karayılan
08-14-2007, 05:37 PM
Belki bize dayatilan Ataturk'u, Ataturk'un kendisi hayatta olsa ve gorse, kendisi bile sevmezdi... Uzbey'in dedigi gibi, bizim bile sevmeyecegimiz putlastirilmis bir Ataturk'u basbuga herhangi bir minnet borcu olmayan Chechenler neden sevsin ki?
Ataturk serefimizi kurtarmıs bir insandır. Serefim kadar sevgi duyarım o adama.
ve Ataturk'u kendilerine uyarlamıs sozde "Atatukculer" ise Ataturk'un miraslarına konup ustune pislemektedirler. Ataturk'u onların agzından dinlerseniz Ataturk Dusmanı kesilirsiniz zaten.
Uzbey
08-14-2007, 05:52 PM
Ataturk'e: "Ata'm Kemalizm'i ogretelim millete!" denilmis,fakat Ataturk buna siddetle karsı cıkmıs.Hatta soyle bir sozu vardır,Fırat reklamlarında da gorulebilir; "Beni ovme cumlelerini bırakınız,gelecek için ne yapacağız onu söyleyiniz."
Fakat bize "Ata'm sen kalk da ben yatam"dan baska bir sey ogretilmedi ilkokulda Ataturk ile ilgili,80 ihtilalini de "Ataturk Milliyetcisi bir darbe" olarak gostermek icin doldurdular tum Turkiye'yi Ataturk heykelleri ile,fakat o heykelin icini doldurmadılar.Her sabah ezberledigimiz "Andımız"a kac kisi uyuyor?
Hadi biz bilincliyiz,gercek Ataturk'u tanıdık,gercekten sevdik,peki Kabaklı Hoca'nın dedigi gibi kendi yarattıklarını Ataturk'u Ataturk zanneden onlarca insan ne olacak?Tabiki ya devlet ve din elden giderken "Laiklikkkkkkkkk!!""Batılı yasam tarzı" diye bagıracak,ya da Ataturk'u dusman ilan edip "Deccal","Din dusmanı" diye cıgıracak.
Kemalizmi kuranın adı ne?Mohiz Kohen Teginalp.Yahudi donmesi.Buyrun burdan yakın.
Ataturk'e: "Ata'm Kemalizm'i ogretelim millete!" denilmis,fakat Ataturk buna siddetle karsı cıkmıs.Hatta soyle bir sozu vardır,Fırat reklamlarında da gorulebilir; "Beni ovme cumlelerini bırakınız,gelecek için ne yapacağız onu söyleyiniz."
Fakat bize "Ata'm sen kalk da ben yatam"dan baska bir sey ogretilmedi ilkokulda Ataturk ile ilgili,80 ihtilalini de "Ataturk Milliyetcisi bir darbe" olarak gostermek icin doldurdular tum Turkiye'yi Ataturk heykelleri ile,fakat o heykelin icini doldurmadılar.Her sabah ezberledigimiz "Andımız"a kac kisi uyuyor?
Hadi biz bilincliyiz,gercek Ataturk'u tanıdık,gercekten sevdik,peki Kabaklı Hoca'nın dedigi gibi kendi yarattıklarını Ataturk'u Ataturk zanneden onlarca insan ne olacak?Tabiki ya devlet ve din elden giderken "Laiklikkkkkkkkk!!""Batılı yasam tarzı" diye bagıracak,ya da Ataturk'u dusman ilan edip "Deccal","Din dusmanı" diye cıgıracak.
Kemalizmi kuranın adı ne?Mohiz Kohen Teginalp.Yahudi donmesi.Buyrun burdan yakın.
CHP amcalar sozlerimize kulak verip toplumun her kesimini kucaklamaya karar verdiler. Artık Cuma namazlarını kacırmayacaklarmıs :) En azından neden kısıtlandıklarını anladılar ama bunu da baska seye yıktılar. Ancak ozde kavramıslar.
Ben ona yanmıyorum benim yandıgım CHP nin imajı. Simdi gidip CHP yi bastan asagı degistirsen bile milletin gozu onundeki imajı kolay degismez.
Demir Kağan
08-15-2007, 05:06 AM
Isi gucu biraktiniz Cecenler Ataturk'u sevmeli mi sevmemeli mi bunu tartisiyorsunuz. Bu kadar yeter sanirim.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.