View Full Version : bu normal mi? (kafir mustafa kemal??)
NativeAmerican
08-13-2007, 04:44 AM
JLC's online televizyon programini indirdim ve turkiye kanallarinda "hakk tv" diye bir kanala baktim. tamamen din ile ilgili yayin yapiyor. Mustafe Kemal'e yapilan en fena sozleri duydum. bu normal mi? yayin yapiyorlar serbestce... kufur ediyorlar...
her sozun sonunda ise tekbir getiriliyor.
bu da site adresi:
http://www.hakktv.com/
gecen sozlerden:
-bu kafir, bu put seriati kaldirdi. 1924 anayasasi putlastirilmistir.
-m.kemalin getirdigi laikligi rededin! tekbiiiir! Allahu Ekber!
-azdiniz imansizlar! aklinizi basiniza alin! (m.kemal'e hitaben)
-ben ekranda rahat rahat konusuyorum, siz de rahat rahat dinliyorsunuz.
-dunya fetvaya baglidir, fetvasiz hicbirsey yapilmaz. millet anitkabire gidiyor, fetvalarini aliyorlar mi? (ecevit inonu turkes erbakana hitaben). fetva yok! alamazlar! imkani yok! elhamdulillah biz ne anitkabire gideriz, ne onun yanindan yoresinden geceriz... biz muslumaniz. biz din dusmani olan bu kafire bu puta ne saygi durusu yapar ne yanina yururz! Tekbiiiir! allahu ekber!
-bizde anitkabir yok! bizim camilerimiz vardir! ama hocam, bizim liderimiz hem camiye gelir hem anitkabire gider.. hayir bu kabul olmaz. ben oyle diyorum. erbakan bir ayagi camide bir ayagi anitkabirde. bu da munafikligin ta kendisidir.
-yoksa erbakan onden siz de arkasindan ceheneme gidersiniz (erbakan ve partidaslarina hitaben)
Demir Kağan
08-13-2007, 04:53 AM
Turkiye'den yayin yapamaz da normalde, nasil olmus ki bunlar boyle? Savcilarin coktan harekete gecmis olmasi gerekiyor.
NativeAmerican
08-13-2007, 04:59 AM
demirkagan su an canli olarak izliyorum. bir sekilde bul indir. hala yayinda..
programin adi:
senenin bilancosu
becerebilirsem kaydedecegim
NativeAmerican
08-13-2007, 05:16 AM
ohaaa cok kotu kufur ediyorrr
Alparslan
08-13-2007, 05:42 AM
Bu ve benzeri zerzevati yayindan alacaklarini sanmiyorum. Bu sekilde bir kac kukla da bizim amerikan patetnli birkac 'dogan gorunumlu sahinimizin' isine cok gelir.
Hani once Ladeni ortaya cikar sonra saldir...Ya meczuptur yada bu sekilde kullaniliyordur, seyretmeyin gitsin, RTUK sikayeti yapilmasi en dogrusu.
NativeAmerican
08-13-2007, 05:53 AM
az once rtuku aradim; ilgili numara
3122661970
doğan
08-13-2007, 06:28 AM
arkadasim hassasiyetini anlıyorum ve kesinlikle elestirmiyorum
ancak, o kanalda ima etmeden acik acik nefretlerini kusuyorlar.
bide bole acik acik kusamayip ima edenler var, onlari neyapacaz.?
Zor,,,,,,,hayat zor...
NativeAmerican
08-13-2007, 06:40 AM
olsun arkadas, televizyon hala en iyi propoganda aracidir.
deyrambel
08-13-2007, 08:11 AM
iste ben bunu diyorum --cecenleri kardes diye sitelerine giriyorum adamlar Ataturk e kufur ediyor--amabiz samil basaev cahar dudaev diye burda konusuyorlar--sonra bana yaziyorlar niye bunlari konusuyorum--
bir ermeni kufur ediyor anladim
bir yunan kufur ediyor anladim
bir rus kotu yaziyor anladim
yahu siz nesiniz ermeni ile ayni yolda olan guya muslumanlar
Demir Kağan
08-13-2007, 08:37 AM
Derken???!!!
AFANDI
08-13-2007, 09:00 AM
heralde turkiye kaynakli bir tv kanali degildir. roj tv gibi biseydir yoksa birakirlarmi oyle rahat.
yurtdisi kaynakli oluncada rtuk bisey yapamiyo adamlarda allaha peygambere kufredenlere bisey demiyorlar ataturk icinde bisey yapacaklarini zannetmiyom.
NativeAmerican
08-13-2007, 09:05 AM
heralde turkiye kaynakli bir tv kanali degildir. roj tv gibi biseydir yoksa birakirlarmi oyle rahat.
yurtdisi kaynakli oluncada rtuk bisey yapamiyo adamlarda allaha peygambere kufredenlere bisey demiyorlar ataturk icinde bisey yapacaklarini zannetmiyom.
ISTANBUL kaynakli
TURKIYE mesela internet adreslerinin bilgisi:
www.hakktv.com
Domain name: HAKKTV.COM
Registrant Contact:
Network Bilgisayar ve Yazilim
Dogan Beyribey (network@networkbil.net)
[IMG]Fax: +90.0505885653
Fevzicakmak mah. 2. sok. No:35 Kat:2 D:3
Istanbul, 34000
TR
Administrative Contact:
[IMG] Fax: +90.0505885653
Istanbul, 34000
TR
Technical Contact:
[IMG]Fax: +90.0505885653
Istanbul, 34000
TR
Status: Locked
Name Servers:
ns1.beyribey.com
ns2.beyribey.com
Creation date: 02 Feb 2006 12:56:20
Expiration date: 02 Feb 2008 00:00:00
doğan
08-13-2007, 09:20 AM
bu ulke zor ulke,
pkk li oldugu kesinlesip hapiste yatan, vekil secildi diye cikarsa hapisten,
ocalan bayragini gururla tasiyanlar her yerde gezerse,(tvlerde dahil)
Atatürk'e kufur eden de cikar dinimizede.
Bu işi din adina yapanda.
Normal mi peki bu durum? Normal şartlar altinda anormal!!!
Yahu böyle yerleri nereden bulup buluşturuyonuz ya? Buraya taşımakla reklamı yapılmış olunmuyor mu?
Bence İslamiyete zarar vermek için kurulmuş bir sitede olabilir.
Hani bir aralar burada birisi tarafından "Putkıran" diye bir zât türetilmişti. Bu da onun gibi bir versiyon olamaz mı?
Yahu böyle yerleri nereden bulup buluşturuyonuz ya? Buraya taşımakla reklamı yapılmış olunmuyor mu?
Buluyoruz bir yerde sorun ne ? Yapılan bir "adilik" tasınmıs buraya.
Hani bir aralar burada birisi tarafından "Putkıran" diye bir zât türetilmişti. Bu da onun gibi bir versiyon olamaz mı?
Olabilir.
NativeAmerican
08-13-2007, 11:10 AM
bu bir site degil televizyon kanali. keyfi isteyen televizyon kanalini nasil kursun? orada belirttigim site de televizyon kanalinin internet sitesi. bu kanalin yaptigi yayin da o videoda gecen panel konusmasi. bunlari "putkiran" gibi zatlar nasil yapabilir? "putkiran" gibi bir zat haci hoca kiligina girip yine onlarca haci hoca kiligina burunmus insanlari nasil bulabilir? akil mantik aliyor mu? :lol:
Alparslan
08-13-2007, 11:15 AM
Yok kardesim, biz burada saka maka Islam'in en ince detaylarini bile derinlemesine tartisabilecek kapasitede arkadaslar barindiriyoruz cok sukur ki. Bu gibi safsatalar kimseyi dinimizden sogutmaz sadece yapanlara tepki verilir ve gereken gerektigi gibi yapilir, bilincli bir forum bizimkisi. Tartisip uzerinde muhalefete dustugumuz konularda dahi genelde sallamasyon konusmuyor kimse. Bunun gibi zirvalari durdurmak icin gereken aktiflikte elbette boyle bilincli insanlardan gelir.:cool:
NativeAmerican
08-13-2007, 11:28 AM
bence TV'de konusan adam olayi Din olayindan da tamamen uzak. Dikkat etti iseniz Din konusuna hic girmedim bile. Bu adam belirli bir cevresi olan bir kisi gibi geldi bana. ve bu kisiler arasinda guc gelistirme cabasi icerisinde. eger konusmalarin bir kismina dikkat ettiyseniz "ben oyle diyorum" diyor. yani emir yagdirir gibi. bunu yapan adam herhangi bir dinden olabilirdi de..
AFANDI
08-15-2007, 04:49 AM
bu ulke zor ulke,
pkk li oldugu kesinlesip hapiste yatan, vekil secildi diye cikarsa hapisten,
ocalan bayragini gururla tasiyanlar her yerde gezerse,(tvlerde dahil)
Atatürk'e kufur eden de cikar dinimizede.
Bu işi din adina yapanda.
Normal mi peki bu durum? Normal şartlar altinda anormal!!!
birde hapiste yatipta milletvekili olmadan da bazilarinin affiyla cikarsa degil mi?
yavuz
08-15-2007, 05:40 AM
Kafirse kafir, O'nun dini kendine, benimki bana... :lool:
Karayılan
08-15-2007, 12:14 PM
senin dinin bana, benim dinim yine bana :D
FREEMAN
08-15-2007, 12:38 PM
arkadasim hassasiyetini anlıyorum ve kesinlikle elestirmiyorum
ancak, o kanalda ima etmeden acik acik nefretlerini kusuyorlar.
bide bole acik acik kusamayip ima edenler var, onlari neyapacaz.?
Zor,,,,,,,hayat zor...
demokrasi . her kes ataturku sevmeyebilir. sevmeyen halk dusmani degildir. ataturku abartmayin. peygamber degil, evliya degil. komiksiniz ya
FREEMAN
08-15-2007, 12:45 PM
iste ben bunu diyorum --cecenleri kardes diye sitelerine giriyorum adamlar Ataturk e kufur ediyor--amabiz samil basaev cahar dudaev diye burda konusuyorlar--sonra bana yaziyorlar niye bunlari konusuyorum--
bir ermeni kufur ediyor anladim
bir yunan kufur ediyor anladim
bir rus kotu yaziyor anladim
yahu siz nesiniz ermeni ile ayni yolda olan guya muslumanlar
muslumanlığın şartlarından mı ataturku sevmek???? ne alaksı var. samil basaev cahar dudaevler ayrı ataturk ayrı. emir timura sen istedigin gibi kufret. bir ozbek olarak sana emir timuru sevdirmenin islam şartlarından oldugunu soyleyemem. sev yada sevme. sen bilirsin. lenini sev ya da sevme. kucukkken lenin hakkında hatta kotu bisey dusunemezdim. o oyle degil derdim. peygamber gibi kabul ederdim. yani o kadar beynimize kadar işlemişlerdi.
sen o zaman lenine hakaret yaptın diyelim. ben de senin sitene girdim. ve sana tepki gosterdim diyelim. sen gulmezmisin bana.
senin bu yazın da aynı
ama tabii ki bir devlet yada bir toplum bir kişiyi idol yada kahraman yapmışsa ona saygı gostermek gerek.yani o kişiyi yerden yere vurmak bozgunculuk olur. provakatif seylerden uzak durulmalı. kufr etmek dogru degil. iyi yada kotu fark etmez. toplumun selameti icin topluma uymak zorundasın. ben ataturk konusunda trde sunu farkettim. %30 ı falan taparcasına seviyor. %30 falan kahraman der. ama tapmaz. saygı duyar sever. %30ının umrunda bile degil.
adembeg
08-15-2007, 01:19 PM
Esir iken mümkün mü ibadet
Yatıp kalkıp Atatürk’e dua et
Senin gibi dürzülerin yüzünden
Dininden de soğuyacak bu millet
İşgaldeki hali sakın unutma
Atatürk’e dil uzatman gereksiz
Sen anandan yine doğardın amma
Baban kim olurdu bilemezdin
Ş E R E F S İ Z
Bunu aralarında paylaştırsınlar. Kendilerini bugün ATATÜRK'e dil uzatacak kadar kendilerini dindar görenler dinlerini öğrenmelerinde ve özgürce yaşayabilmelerinde o büyük insanın payını unutmuşa benziyorlar. İşgal devam etseydi bugün herhalde hristiyanlığın misyonunu üstleniyor olarak görebilirdik bu arkadaşları. ATATÜRK'ü sevip sevmeme konusunu tartışma lüksü yapacak kadar vefasız olmadı daha Türk millleti. Tüm sevmeyenlere kendilerine gelmelerini öneririm. Devletimizin yüceliği sonsuza kadar sürecektir ve ATATÜRK milletimizin bağrında yanan bağımsızlık mücadelesinin sembol ismidir, sevmek mecburidir. Bu böyle bilineeee:cool:. Tanrı Türk'ü korusun!
gurkan
08-15-2007, 11:40 PM
-bizde anitkabir yok! bizim camilerimiz vardir! ama hocam, bizim liderimiz hem camiye gelir hem anitkabire gider.. hayir bu kabul olmaz. ben oyle diyorum. erbakan bir ayagi camide bir ayagi anitkabirde. bu da munafikligin ta kendisidir.
-yoksa erbakan onden siz de arkasindan ceheneme gidersiniz (erbakan ve partidaslarina hitaben)
Erbakan Hoca'nın Başına Bunlar damı gelecek ti ?Kimseye yaranamadı velhasıl.
Tekfircileri oldum olalı sevmedim. İslam'a zarar verdiklerini düşünüyorum.
yavuz
08-16-2007, 12:37 AM
senin dinin bana, benim dinim yine bana :D
Gorup duyabildiklerim sana...
-dermisim. :lol:
BOZ-OK
08-16-2007, 02:15 AM
demokrasi . her kes ataturku sevmeyebilir. sevmeyen halk dusmani degildir. ataturku abartmayin. peygamber degil, evliya degil. komiksiniz ya
Esas komik olan eline firsat gectiginde ilk yapacagi sey demokratik rejimi ortadan kaldirip yerine teokratik bir rejim getirmek olanlarin demokrasiden bahsetmesidir... :cool:
BOZ-OK
08-16-2007, 02:20 AM
muslumanlığın şartlarından mı ataturku sevmek????
Muslumanligin sartlarindan degilse bile Anadolu Turklugunun sartlarindandir, tabii birazcik vicdan ve insaf sahibiyse... Vicdan ve insaf sahibi olmak da Muslumanin ozelliklerinden olduguna gore, sen cikar gerisini... :cool:
Not: Yukardaki "Anadolu Turklugu" tanimina Ingiliz ajani Molla sait ve Ali Kemal (nam-i diger Artin Kemal) lerin bu gunku uzantilari dahil degildir tabii... Biz onlari "satilmis reziller" olarak adlandiririz genelde... :cool:
Esas komik olan eline firsat gectiginde ilk yapacagi sey demokratik rejimi ortadan kaldirip yerine teokratik bir rejim getirmek olanlarin demokrasiden bahsetmesidir... :cool:
Hocam sen olmuşsun artık, ermişsin yaa.:cool:
Şu bahsetiğin kişiler, hani bir ara bomba yüklü uçaklarla Anıtkabir'e intihar saldırısı yapacak olanlar mı yoksa? Camileri de işgal edeceklerdi hani, şeriat bayrakları açıp!
Bu korku sizlere kimlerden miras kaldı ya???
BOZ-OK
08-16-2007, 02:28 AM
Hocam sen olmuşsun artık, ermişsin yaa.:cool:
Şu bahsetiğin kişiler, hani bir ara bomba yüklü uçaklarla Anıtkabir'e intihar saldırısı yapacak olanlar mı yoksa? Camileri de işgal edeceklerdi hani, şeriat bayrakları açıp!
Bu korku sizlere kimlerden miras kaldı ya???
Nedense bu iletiye hic sasirmadim...;) Cumhurbaskani adayinizin bile daha bir kac yil once soyledikleri ortadayken, bilmem komik oldugunuzun farkindamisiniz... Himm...Neydi bakiim, sizin "ozunuz, sozunuz bir" idi ama, degil mi...:rolleyes:
Biz bu durumu genellikle, "Karakolda dogruyu soyleyip mahkemede sasma" durumu olarak adlandiriyoruz, bazilari "takiyye" olarak da adlandirabiliyorlar tabii... :cool:
adembeg
08-17-2007, 12:01 PM
Nedense bu iletiye hic sasirmadim...;) Cumhurbaskani adayinizin bile daha bir kac yil once soyledikleri ortadayken, bilmem komik oldugunuzun farkindamisiniz... Himm...Neydi bakiim, sizin "ozunuz, sozunuz bir" idi ama, degil mi...:rolleyes:
Biz bu durumu genellikle, "Karakolda dogruyu soyleyip mahkemede sasma" durumu olarak adlandiriyoruz, bazilari "takiyye" olarak da adlandirabiliyorlar tabii... :cool:
Anlamaz millet takiyeden makiyeden kendinden olana böyledir insanlar. kapiş;) Bu herifler 80 olaylarında Türkler sağ sol diye birbirlerini yerken küpünü dolduran hazretlerdir. Kişi sendense arkasını karıştırmayacaksın. Bu zamana kadar arkasından gelenlerin eski konuşmalarından dolayı yanlarında oldukları gün gibi aşikar,ihalecilik ve zamana göre parti değiştirenlerin yanında, seçimlerin kokusu önümüzdeki günlerde çıkar o insanlarımızında oylarını yaptıklarına meşru kılmaya çalıştılar. Merakla izliyoruz.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.