View Full Version : Ya Sizin Yorumunuz?
binbirincigece
08-17-2007, 01:58 PM
Lütfen bu vidyonun altındaki yorumları dikkatle okuyun:
YouTube - 1992 tasdelen karakol baskini
Aybike
08-17-2007, 02:15 PM
hastirsin dallamalar...
ozellikle de izmirli oldugunu iddia eden onun bunun cocugu..
bilerek ben turkum diyor..bizde yedik...hehehheh....
benden bu kadar yorum..yoksam agzimi bozcem...
eflatunn
08-17-2007, 02:37 PM
bravo güzel ha!!!!!!!!!!!!!!!!
AŞAĞILIK
Madem bu kadar Türk düşmanısın o güzel Türkçe'yi bir daha ağzına almayacaksın.Kirleniyor.
Görüntülerde 9.14'lük kısımda Atatürk ve mahvetmekle ilgili bir şey söylüyor ama ne olduğunu anlayamadım.
İzmirli olduğunu söyleyen kanı bozuk hakkında da Zehra abla ile aynı şeyi düşünüyorum.Özellikle İzmir'i seçmişler.
Bu kadar.
Daha fazla sözcük israfına gerek yok.
Kamerayı tutan dallamaya doğru bir mermi gelipte kayadan sektiğinde kendini tam siper yapması komikti :mrgreen:
Size kürtçe konuşmayı dağlardadamı yasakladılar.yoksa birbirinizi anlamıyormusunuz :lol:
Karayılan
08-18-2007, 02:18 AM
Video'nun silinmesi icin oy kullanmayi unutmadiniz degil mi? ;)
Birkez daha anladım ki bu iş silahla, tankla, topla, çö-zü-le-mez!
Adamlardaki cephaneye bak sen! Sanki pencereden aşağıya taş atıyorlar.
O an için Mehmetçiği düşündüm. O karakoldaki subaylarımızı askerlerimizi...
Onların annelerini, çocuklarını, babalarını ...
Bu şerefsizler nerede yaşar, ne yer, ne içerler? Bunları nerden bulurlar?
Hepsi bu vatanın topraklarında yaşamıyorlar mı? Aramızdalar. Aynı havayı soluyoruz. Aynı tarlanın karpuzunu yiyoruz. Bunların teyzeleri amcaları belkide mahalle komşumuz. Bindiğimiz halk otobüslerinde belkide bunlardan bilet alıyoruz?
Bu düşmanlığı iyi anlamak lazım! Nasıl ortaya çıktı? Neler besledi? Kimler besledi-beslendi! iyi düşünmemiz lazım.
Bu düşmanlığı bitirmenin yollarını iyi kavramak lazım.
Bu iş silahla bitmiyor.. Bitmez.. Bitirilemez.. Her sıkılan kurşun geride kan bırakıyor. Ve o kan, dönüp dolaşıp karşınıza, yeni kanı akıtılacak bebeler çıkarıyor. Ve o bebelere şerefli ve şefkatli Türk askeri, babalarını öldüren bir düşman olarak bellettiriliyor.
Bu işin çözümü çok zor, hele her an için aldatılmaya elverişli bu insanların taraf olduğu bu pozisyonda daha da zor. Ama imkansız değil...
Allah hepimize basiret versin. Ve tarihten gelen kardeşliğimizi bu derece kahpeliğe dönüştüren ve bu kahpelikleri yapanlara lanet etsin.
İnşallah en kısa zamanda daha fazla kan dökülmeden bu düşmanlık kardeşliğe dönüşür.
Hz. Ömer müslüman olmadan evvel, islamın ve peygamberin en büyük düşmanlarından biri değil miydi?..
binbirincigece
08-18-2007, 11:33 AM
Benim de en çok dikkatimi çeken şey görüntüdeki hayvan topluluğunun Türkçe konuşuyor olmasıydı. Acaba bu kalleşler Apo'nun Ermeni tohumu olduğunu bilmiyorlar mı?
KAHROLSUN pkk YAŞASIN TÜRKİYE
YouTube - PKK Gerçeği - Her Türk Evladı İzlesin - www.hain.avcisi.com
rica ediyorum yukarıdaki linke bakın
PKK o zaman buyuk hatalar yapıyor, kayıplar veriyordu. Gerilla oldular, iyi yetistirildiler (!) Unsurların o donemde kullandıgı silahlar ve kullanma kabiliyetlerine ozellikle dikkat edin.
Silah bu isi cozmekte kullanılacak ancak sadece silah degil. Evvela silinmeye calısılan hudutlar keskin sekilde yeniden cizilecek, mesele "Kurt Sorunu" olmaktan cıkıp "bolucu sorunu" olacak ve o noktadan sonra bazılarımızın alması geren intikamlar olacak.
Ancak
su anki durumumuzu hic sevmiyorum. ERDOGAN cıkıp "Kurt Sorunu...." demis adam. Bu tip acıklamalarla bu isi bitiremezsiniz.
Mesele silah kullanmak ve vatan icin olmekse ben bunu mesele olarak dahi gormuyorum. Feda olsun, helal olsun...der geceriz. Serefimiz icin yasarız ve onun icin olmeyi buyuk bir seref olarak goruruz. Ancak sorunun cozumu boyle olmaz.
AGAR'ın taktiklerini hatırlayın. Benim bugunlerde sık kullandıgım bir soz var. "Bu ulkede her sey derin bir tek demokrasi seffaf." (Ha ona da saibeli diyenler cıktı ya...bakalım :) )
-Hain ile vatanseveri ayıralım
-"Cahil-Maşaya" tevazu gosterelim ve kendi safımıza cekelim. Zira bu sorunun bitmesinde en can alıcı noktalardan biri olacak, olmalı...
-Hain isini silah cozsun.
Bizde eksik olan sey hain ile vatanseveri ayırma islemi. Once siyaset bunu yapmalı. Bu isin siyasi boyutu.
Elbette askeri kanadında da yapılması gerekilenler var.
Ağar saçmalıyordu bır sozu daha var Ovaya sıyasete gelın dıye sımdı DTP ıcerde benım vergımle DTP Agar sayesınde ekmek yiycek Haram zıkkım olsun Kahrolsun pkk
Ağar saçmalıyordu bır sozu daha var Ovaya sıyasete gelın dıye sımdı DTP ıcerde benım vergımle DTP Agar sayesınde ekmek yiycek Haram zıkkım olsun Kahrolsun pkk
Cakalı ovada avlamak, dagda avlamaktan kolaydır.
binbirincigece
08-18-2007, 01:41 PM
Yok yok; bu iş ancak Şeyh Sait isyanına gösterilen tepkiyle ya da 1937 de ki gibi bir "Dersim Harekatı" ile çözülür. Adam olsalar laftan anlar çoktan hizaya gelirlerdi. Biz söyleyeceğimizi söyledik, tevazumuzu gösterdik, ayıracağımızı ayırdık. Cumhurbaşkanlığı bile elde ettikleri bir ülkede hala bölücülük yapmaya devam eden bir zihniyete tevazu falan gösterilmez.
bence bu atasozu yersız o çakal öylekı gıdıp gerılım vermek ıcın mhp lıderı ıle tokalstı dusunsen o el tutmasaydı bahcelı Bahcelıye medya nasıl yuklencekdı boluculuk nasıl ters doncekdı boyle sahneler daha cok olucak MHP olucak yıne fasıst denıcek ama kımse MHP yı anlamıyor Mıllıyetcılıgın nasıl oldugunu bılmıyor Çakal çok ters meclısde bence dtp yı bıtırmelı içeriden...
Yok yok; bu iş ancak Şeyh Sait isyanına gösterilen tepkiyle ya da 1937 de ki gibi bir "Dersim Harekatı" ile çözülür. Adam olsalar laftan anlar çoktan hizaya gelirlerdi. Biz söyleyeceğimizi söyledik, tevazumuzu gösterdik, ayıracağımızı ayırdık. Cumhurbaşkanlığı bile elde ettikleri bir ülkede hala bölücülük yapmaya devam eden bir zihniyete tevazu falan gösterilmez.
Gosterlecek olanlar var, olmayanalr var.
Cocuk cıkmıs "ben asker oldurecem abiii" diyor. Masa. Na yapalım buna kursun mu sıkalım?
Diyelim ki "sıkalım"
PKK'yı bugune getiren bu "cahil-maşa" kesim. Bu kesimi bitirine zaten PKK diye bir sey kalmaz.
bence bu atasozu yersız o çakal öylekı gıdıp gerılım vermek ıcın mhp lıderı ıle tokalstı dusunsen o el tutmasaydı bahcelı Bahcelıye medya nasıl yuklencekdı boluculuk nasıl ters doncekdı boyle sahneler daha cok olucak MHP olucak yıne fasıst denıcek ama kımse MHP yı anlamıyor Mıllıyetcılıgın nasıl oldugunu bılmıyor Çakal çok ters meclısde bence dtp yı bıtırmelı içeriden...
"Siyaset yapmak" ile "meclise girmek" farklı seylerdir.
sende haklısın mgas sıyaset sadece meclsıde yapılmaz ama bunlar meclıs dısında cok aktıfler bıraz akıllı davransa dıplomatlar avrupada ayakları kesılır.
binbirincigece
08-18-2007, 01:52 PM
Gosterlecek olanlar var, olmayanalr var.
Cocuk cıkmıs "ben asker oldurecem abiii" diyor. Masa. Na yapalım buna kursun mu sıkalım?
Diyelim ki "sıkalım"
PKK'yı bugune getiren bu "cahil-maşa" kesim. Bu kesimi bitirine zaten PKK diye bir sey kalmaz.
Bahsettiğin çocuk azıcık büyüyünce hakikaten de eline silahı alıp başlıyor kurşun sıkmaya. Bu duruma göre asker de bir maşa karşı tarafa göre; Kürtleri ortadan kaldırmaya çalışan zihniyetin maşası, çıkmış ben terörist öldüreceğim diyor ama hangi terörist çıkıp da tevazu gösterelim diyor?
sende haklısın mgas sıyaset sadece meclsıde yapılmaz ama bunlar meclıs dısında cok aktıfler bıraz akıllı davransa dıplomatlar avrupada ayakları kesılır.
Ne demek?
"Buyuk Emperyalist Amerikanın kopekleri" sol kesimi ellerine gecirip sosyalist olduklarını dunyaya lanse etmeye ve serefsizliklerini "halkı korumak" gibi bir kılıfı gecirmeye kadar gittiler.
Halbuki "Buyuk Emperyalist Amerikanın kopekleri" olmalarına ragmen devrimden bahsediyorlar.
Buradan da bunların "dava" dedigi seyler ne kadar sacma oldugunu rahatca anlayabiliriz.
Bahsettiğin çocuk azıcık büyüyünce hakikaten de eline silahı alıp başlıyor kurşun sıkmaya. Bu duruma göre asker de bir maşa karşı tarafa göre; Kürtleri ortadan kaldırmaya çalışan zihniyetin maşası, çıkmış ben terörist öldüreceğim diyor ama hangi terörist çıkıp da tevazu gösterelim diyor?
Sorunu "Kurt Sorunu" gorende maşa.
Terorist ile bizim aramızda fark vardır. Bizi olunce bizi "sehit" yapan ve davamızı haklı eden seyler vardır.
Dikkat edersek surekli "Cahil-Maşa" kesim diyorum. Cozumu de veriyorum. Cahillik gidince sorunca maşa durumu biter. Bu sebeple bolgeye yatırım yapılmasını, memur gitmesini istemez, is makinesi yakıp, yol patlatır PKK
Sonrada cıkıp "doguya yatırıııım,eziliyoruz..." derler.
Orada durum boyle hadi ya burada...?
Koskoca Basbakan "Kurt Sorunu...." diyor. Daha biz buradaki cahilligi alamadık.
iyide şimdi sıze soru yolda yuruyorsunuz 15-20 kısılık bır grup ellerınde apo posterlerı ıle uzerınıze yuruyor. Bu durumda naparsınız?
Bız bunları konusyoruz ama pkk yı engellemek ıcın brı hedefımız yok onlar tılkı bız koyun ovada bızı oldurmelerını vurmalarını beklıyoruz Toplu hareket edılmelı sıyası orgutlenmeler olmalı engellenmelı
iyide şimdi sıze soru yolda yuruyorsunuz 15-20 kısılık bır grup ellerınde apo posterlerı ıle uzerınıze yuruyor. Bu durumda naparsınız?
Bız bunları konusyoruz ama pkk yı engellemek ıcın brı hedefımız yok onlar tılkı bız koyun ovada bızı oldurmelerını vurmalarını beklıyoruz Toplu hareket edılmelı sıyası orgutlenmeler olmalı engellenmelı
Yapsınlar...
Kendilerini belli ederler.
Degılmı bellı ederler sonra da orayı burayı yıkarlar evlerıne gıder nelr yapdık be ıste bız buyuz Turk mılletı neymıs bayrakda yakarız Ataturk bustude kırarız derler sıvıl orgutlenmeler gerekmekte bunlar engellenmelı Ataturk ogrencı yurdunda arkadaslarım var bana neler anlatıyorlar Istanbul unı tam bır yuva olmus yanı bunlara karsı orgutlenmek en dogrusu
Degılmı bellı ederler sonra da orayı burayı yıkarlar evlerıne gıder nelr yapdık be ıste bız buyuz Turk mılletı neymıs bayrakda yakarız Ataturk bustude kırarız derler sıvıl orgutlenmeler gerekmekte bunlar engellenmelı Ataturk ogrencı yurdunda arkadaslarım var bana neler anlatıyorlar Istanbul unı tam bır yuva olmus yanı bunlara karsı orgutlenmek en dogrusu
Ben bunlara karsı cıkılmasın demiyorum. Elbette ve kesinlikle karsı cıkılacak. Mesala Malatya da poster kaplı ev gordum (Kurt halkına yapılan saldırıya karsı cıkın....), DTP'nin bagımsız adayları gelip il binası actılar...
Cıkıp bir de gosteri yapsınlar bakayım. Toplansınlar 20 kisilik bir grup....
Yani bunu her yere yaymayalım. Her yerde boyle degil durum. İstanbul da 1 Mayıs da ortalıgı bu serefsizler yuzunden kan goturuyor. Malatya da tek bir gosteri dahi olmaz. Sadece solcu olan PKK ya baglı olmayan gruplar oyle cok minik bir kutlama yapar.
Aşağıda yazan söz çok guzel
Ey kara toprak, her zerren çatlasa da soğuktanSana şerefsiz bir şekilde dönmeyeceğiz
binbirincigece
08-18-2007, 02:20 PM
Sorunu "Kurt Sorunu" gorende maşa.
Terorist ile bizim aramızda fark vardır. Bizi olunce bizi "sehit" yapan ve davamızı haklı eden seyler vardır.
Dikkat edersek surekli "Cahil-Maşa" kesim diyorum. Cozumu de veriyorum. Cahillik gidince sorunca maşa durumu biter. Bu sebeple bolgeye yatırım yapılmasını, memur gitmesini istemez, is makinesi yakıp, yol patlatır PKK
Sonrada cıkıp "doguya yatırıııım,eziliyoruz..." derler.
Orada durum boyle hadi ya burada...?
Koskoca Basbakan "Kurt Sorunu...." diyor. Daha biz buradaki cahilligi alamadık.
Güzel; doğuya yatırım, doğuya bilmem ne diye diye unutulan diğer memleket köşeleri de mi isyan bayrağı çeksinler. Maşa veya başka bir şey. Benim gözümde hiçbir şey bu düşünce ya da eylemi meşrulaştıramaz. Birisi bana haksız olduğumu dahi ispatlasa bu konuda duygusal düşünme lüksüne sahibim.
Güzel; doğuya yatırım, doğuya bilmem ne diye diye unutulan diğer memleket köşeleri de mi isyan bayrağı çeksinler. Maşa veya başka bir şey. Benim gözümde hiçbir şey bu düşünce ya da eylemi meşrulaştıramaz. Birisi bana haksız olduğumu dahi ispatlasa bu konuda duygusal düşünme lüksüne sahibim.
Ben "doguya yatırım yapılmalı" demedim.
binbirincigece
08-18-2007, 02:23 PM
Ben "doguya yatırım yapılmalı" demedim.
İma ettin :?
İma ettin
Hayır, etmedim. Yanlıs anladın.
Devletın elını surmedıgı kendı basına ayakta duran ılceler bıle var Kendı cabalarınla.Herseyı devletten bekleyen dusunceler olustukca bu ulke kalkınamaz Devlet elınn ulasamadıgı yerde Turk Mıllıyetcılıgı yukseltılmelıdır Aksı takdırde boyle sorunlar olusuyor pkk psılıgını destekleyen asıret lıderlerı sımıd akp de sımdı nolcak terorıst lıderlerının coguda dtp de hepsı meclısde hadı bakalım sımdı nolcak zamanında zanayı meclıse sokan chp de meclısde kım kaldı adam akıllı partı MHP soyleyın bu ulkede boyle kara leke tasıyormu bu partı hakldan aldıgı oya bakın yuzde 14 azınlık olduk ıyıce bu ınsanlar bunu hakkedıyor sanırsam...
Devletın elını surmedıgı kendı basına ayakta duran ılceler bıle var Kendı cabalarınla.Herseyı devletten bekleyen dusunceler olustukca bu ulke kalkınamaz Devlet elınn ulasamadıgı yerde Turk Mıllıyetcılıgı yukseltılmelıdır Aksı takdırde boyle sorunlar olusuyor pkk psılıgını destekleyen asıret lıderlerı sımıd akp de sımdı nolcak terorıst lıderlerının coguda dtp de hepsı meclısde hadı bakalım sımdı nolcak zamanında zanayı meclıse sokan chp de meclısde kım kaldı adam akıllı partı MHP soyleyın bu ulkede boyle kara leke tasıyormu bu partı hakldan aldıgı oya bakın yuzde 14 azınlık olduk ıyıce bu ınsanlar bunu hakkedıyor sanırsam...
MHP mecliste. MHP "sunu yapın" desin AKP yapmasın sonra "biz istedik AKP yapmadı" desinler. Simdi bunlar konusulmaz ama yeri var.
binbirincigece
08-18-2007, 02:29 PM
Hayır, etmedim. Yanlıs anladın.
Çok da önemli değil; sonuçta ekmek yediği kabı tekmeleyen bir it sürüsü var ortada ve ben bu sürüye müsamaha gösteremem; ama buradan namuslu vatandaşı da bu kategoriye soktuğum gibi yanlış bir yorum da çıkarılmasın.
Çok da önemli değil; sonuçta ekmek yediği kabı tekmeleyen bir it sürüsü var ortada ve ben bu sürüye müsamaha gösteremem; ama buradan namuslu vatandaşı da bu kategoriye soktuğum gibi yanlış bir yorum da çıkarılmasın.
Hayır, onu cıkarmıyorum. Meselenin "masa" oldugunun farkındayım.
PKK meselesi bitse dahi biz bu halkı bilinclendirmedigimiz surece olmaz. Masa kırmakla olmaz.
Yumusarsan kolay lokma olursun.
Fazla sert olursan eninde sonunda kırılırsın.
Masaya musamaha bizim yumusaklıgımız
Haini haklayısımız sert tarafımız olacak
Boylece ne sert ne ne yumusak olacagız. "Kıkırdak" misali olacagız.
Alparslan
08-26-2007, 08:37 AM
Birkez daha anladım ki bu iş silahla, tankla, topla, çö-zü-le-mez!
Adamlardaki cephaneye bak sen! Sanki pencereden aşağıya taş atıyorlar.
O an için Mehmetçiği düşündüm. O karakoldaki subaylarımızı askerlerimizi...
Onların annelerini, çocuklarını, babalarını ...
Bu şerefsizler nerede yaşar, ne yer, ne içerler? Bunları nerden bulurlar?
Hepsi bu vatanın topraklarında yaşamıyorlar mı? Aramızdalar. Aynı havayı soluyoruz. Aynı tarlanın karpuzunu yiyoruz. Bunların teyzeleri amcaları belkide mahalle komşumuz. Bindiğimiz halk otobüslerinde belkide bunlardan bilet alıyoruz?
Bu düşmanlığı iyi anlamak lazım! Nasıl ortaya çıktı? Neler besledi? Kimler besledi-beslendi! iyi düşünmemiz lazım.
Bu düşmanlığı bitirmenin yollarını iyi kavramak lazım.
Bu iş silahla bitmiyor.. Bitmez.. Bitirilemez.. Her sıkılan kurşun geride kan bırakıyor. Ve o kan, dönüp dolaşıp karşınıza, yeni kanı akıtılacak bebeler çıkarıyor. Ve o bebelere şerefli ve şefkatli Türk askeri, babalarını öldüren bir düşman olarak bellettiriliyor.
Bu işin çözümü çok zor, hele her an için aldatılmaya elverişli bu insanların taraf olduğu bu pozisyonda daha da zor. Ama imkansız değil...
Allah hepimize basiret versin. Ve tarihten gelen kardeşliğimizi bu derece kahpeliğe dönüştüren ve bu kahpelikleri yapanlara lanet etsin.
İnşallah en kısa zamanda daha fazla kan dökülmeden bu düşmanlık kardeşliğe dönüşür.
Hz. Ömer müslüman olmadan evvel, islamın ve peygamberin en büyük düşmanlarından biri değil miydi?..
Insallah diyorum ama Allah sahidimdir ki bu isi yapanlari,bulasanlari zorda olmadan yardimci olanlari, gonlunden bile olsa destekleyenleri kardes saymam. Allah canlarini almayi bana nasip etsin ki biraz icim sogusun. Artik cok oldular cok.
teginalp
08-26-2007, 12:58 PM
hastirsin dallamalar...
ozellikle de izmirli oldugunu iddia eden onun bunun cocugu..
bilerek ben turkum diyor..bizde yedik...hehehheh....
benden bu kadar yorum..yoksam agzimi bozcem...
Bacımın yorumuna aynen katılıyorum.
Aman daha fazla canını sıkıp da ağzını bozdurtmayalım.
Seckjin Khan
08-26-2007, 01:49 PM
YouTube - TÜRK ORDUSUNA 12 SAAT YETER!
:cool:
http://www.youtube.com/watch?v=ecFkGXmb9yA&NR=1
Ancak bu isler agır sozlerle, kıskırtıcı muziklerle olmuyor. Ne yazık ki....
Seckjin Khan
08-26-2007, 02:50 PM
Ancak bu isler agır sozlerle, kıskırtıcı muziklerle olmuyor. Ne yazık ki....
Evet bunu destekleyici bir başbakan lazım :lol:
şaka bi yana bu kadar rahat olan insanların birgün gerçekten sert kayaya çarpacaklarını bilmeleri gerekir
binbirincigece
10-22-2007, 03:35 PM
Arkadaşlar dayanılır gibi değil; bu videoların kaldırılması için ne yapılabilir; yapabileceği bir şey olan varsa yapsın lütfen.
http://www.youtube.com/watch?v=yVz45w6d8ps
Batiston
10-23-2007, 06:33 AM
Arkadaşlar dayanılır gibi değil; bu videoların kaldırılması için ne yapılabilir; yapabileceği bir şey olan varsa yapsın lütfen.
http://www.youtube.com/watch?v=yVz45w6d8ps
This video has been removed due to terms of use violation.
Video'ya erişim yasaklanmış.
binbirincigece
10-28-2007, 09:56 AM
Video'ya erişim yasaklanmış.
Hangi birine yasaklansın; bunun gibi yüzlercesi var
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.