PDA

View Full Version : Birakin Iddialari Kabul Etsinler!

NativeAmerican
08-23-2007, 05:31 AM
Bu bizim yararimiza aslinda! Birakin Ermeni iddialarini kabul etsinler. Birakin Avrupalilari Amerikalilari ve hatta Yahudi Kuruluslari bile bu iddialari kabul etsinler. Birakin Israil de kabul etsin!
Neden?
Kazanan biz oluruz aslinda!

Bugunlerde encok konusulan olaylardan birisi, bir yahudi kurulusunun 1915 olaylarini soykirim olarak niteledikleri idi.

Pekala, hodri meydan....

Turkiye oyle bir ulke ki, samari cakti mi fena cakar (adam gibi adam olsa basta ahhh ahh!)

Israilin suyunu Turkiye vermiyor mu? Avrupaya kismen de olsa enerji gaz petrol iletmiyor mu?

Avrupa'ya askeri ve lojistik destek saglamiyor mu? Amerikaya da lojistik ve askeri destek saglamiyor mu?

Iyi o zaman buyrun iddialari kabul edin. Hic dusunmezler mi "yahu Turkiye verdikleri bu destekleri biren cekseler ne olur" diye?

Israili dusunun, cok kurak bir ortadogu ulkesi. Turkiyede yasanandan daha vahim bir sonuc olur susuzluk aninda. Hastaliklar, virusler vesaireler... Israilin 4 bir yani onlara dusmanlasmis ulkelerle sarili, belki de tek dost ulke Turkiye ve Urdun. Birakin, izin verin kabul etsinler! Turkiyeyi de kaybetsinler! Yanlizliga mahkum olsunlar.

Ne dinsel ne siyasal hicbir gorusumu degistirmedim fakat ulke menfaatleri soz konusu olunca insan bu dusunceye itiliyor. Iran bile Turkiye ile harika bir politika yurutuyor.

Birakin kabul etsinler, birakin yahudileri, bizi kaybetsinler, can dusmanlari Iran ile dost olmamizi saglasinlar.

Sahsen Iran devlet baskani Ahmedinejad'i da tebrik ediyorum. Kendisi egitimli akli basinda bir insan. Ne yaptigini iyi bilen her adimini hesaplayan bir insan. Onlarin PKK ve kollarina yaptiklari harekatlar bile olsa benim gozumde pozitif bir deger olusturuyor. Kendilerine bir miktar sempati duymami sagliyor.

Birakin dostlar, Ermeni iddialarini hersekilde kabul etsinler! Kazanan biz olacagiz kaybeden ise 3 milyon nufusluk AC VE FAKIR ermenistan olacak. Sinirlarimiz hep kapali olacak. Azerbaycan da sinirlarini kapatti. Tek yapabildikleri Rusya Gurcistan ve Iran ile ufak tefek enerji aktarimi. Rusya ile yaptiklari tek anlasma ise, Sovyet doneminden kalma curumus eski pusku askeri araclarin alimi.

Ermenistan hep ac kalacak, iddialarina devam etsinler. Kazanan yine biz olacagiz. Artik Ruslar da Ermenilerden nefret etmeye basladi. Yaptiklari hircinliklarla kendilerinden nefret ettirdiler insanlari.

Internetteki fasist topluluklar bile Ermenileri kovar tekmeler oldu.

Ben ise keyifle Ermenilerin ezilisini seyrediyorum. Ileride de nasip olursa onlarin yandaslarinin yok olusunu cekirdek citlatarak izleyecegim...

Birakin iddialara soykirim tanimini koysunlar. Ipimde degil... :cool:
Artik COOL hissediyorum. Evet, COOL -----> :cool:

Alparslan
08-23-2007, 07:37 AM
Olmayan bir seyi taniyip tanimamalari beni ilgilendirmez.

oğuz
08-23-2007, 07:48 AM
İddiaları kabul etmek demek gelebilecek her türlü yükümlülükleride kabul etmek demektir.Almanya'nın ödediği tazminat hakkında bilgisi olan varmı :mrgreen:

NativeAmerican
08-23-2007, 09:49 AM
hayir, biz tabii ki kabul etmiyoruz ve etmeyecegiz. digerleri icin diyorum :)

mustafa06
08-23-2007, 10:19 AM
Tarihsel bir olay siyasi hale getirildiginde, birileri tarafından bugun kabul edilse de gelecekte yine reddedebililer. cunku siyasetin temelinde mutlak dogru yoktur. Dun dogru olan bugun yanlıs olabildigi gibi dun yanlıs olan bugun dogru olabilir.
Halbuki tarihsel olayların sonucları mutlaktır. vardır veya yoktur.
bu gune kadar sozde soykırım tezine katılmayanların bugun katılıyor olmaları siyaseten bu tarz kararlar alındıgının net gostergesidir.
Bu dusunce tarzı gelecekte cıkarlarımız parelellik gosterdiginde o gunde reddedebilirler.
yani kısacası ermeniler fazla ьmitlenmesin.