PDA

View Full Version : Temel Fıkrası.

Temur
08-24-2007, 11:13 AM
Trafik polisleri yolda bir gün emniyet kontrolü yaparlar.Karşıdan fadime ve temel arabaları ile gelir.Polis hayretle:bugün yaptığımız kontrolde emniyet kemeri takılı olan ilk çift sizsiniz.Bunun için size 500 milyon para ödülü veriyoruz.Ancak merak ettik bu parayı nasıl harcayacaksınız? der.Temel "kendime hemen ehliyet alacağım der.Polis şaşırır.Fadime oradan duruma el koyar ve derki"Siz ona bakmayın memur bey Temel içtimi ne dediğini bilmez".Polis hepten şaşırır.Bu arada arkada oturan dursun;Ben size demedim mi çalıntı araba ile başımıza bir sürü dert gelir diye.Polisin suratı allak bullak iken bagajdan İdris atlar."sınırı geçtikmi "der.

Mgas
08-24-2007, 04:27 PM
Trafik polisleri yolda bir gьn emniyet kontrolь yaparlar.Karşıdan fadime ve temel arabaları ile gelir.Polis hayretle:bugьn yaptığımız kontrolde emniyet kemeri takılı olan ilk зift sizsiniz.Bunun iзin size 500 milyon para цdьlь veriyoruz.Ancak merak ettik bu parayı nasıl harcayacaksınız? der.Temel "kendime hemen ehliyet alacağım der.Polis şaşırır.Fadime oradan duruma el koyar ve derki"Siz ona bakmayın memur bey Temel iзtimi ne dediğini bilmez".Polis hepten şaşırır.Bu arada arkada oturan dursun;Ben size demedim mi зalıntı araba ile başımıza bir sьrь dert gelir diye.Polisin suratı allak bullak iken bagajdan İdris atlar."sınırı geзtikmi "der.

Temel ve tayfasını boyle tanımazdım. Organize suc cıktıalr iyi mi? Bundan boyle tum Temel fıkralarını yasaklıyoruz o zaman ( oyle :) )

Demir Kağan
08-24-2007, 04:50 PM
Ha, ha, ha, ha.

binbirincigece
08-25-2007, 04:47 AM
Temel ve tayfasını boyle tanımazdım. Organize suc cıktıalr iyi mi? Bundan boyle tum Temel fıkralarını yasaklıyoruz o zaman ( oyle :) )

Bu da bir şey mi ki...

Temelle Dursun bir gece banka soymaya gitmişler. Tam işi bitirip dönerlerken bekçi bunları bunlar da bekçiyi farketmiş; bunlar kaçmaya, bekçi kovalamaya başlamış. Bekçi arkalarından:

"Dur o.. çocuğu kaçma!"

Bunu duyan Temel Dursun'a:

"Tursun beni tanidu sen kaç!"