PDA

View Full Version : Besle Kargayi Oysun Gozunu: Kosova Pkk'ya Teror Orgutu Diyemedi

ulugbekTR
10-09-2007, 12:59 AM
HANİ DERLERYA YEMEDİK YEDİRDİK İÇMEDİK AYNI ONUN GİBİ KENdi camimimiz yarım ikn kosovalı mülsümanları düşündük, kendmiz iftar ederken kosavalı türk kardeşlerimiz ne yiyor diye düşündük,
kosovanın yolunu düşündük okullar yaptık Asker gönderdik Akerimiz halka hızır oldu
Ya onlar bize ne yaptı
Anladılalrmı insanlıktan
Onlar euro vizyonda dandik şarkımıza iyi not verince tüm dsotluğu sergilediklerini sandılar.
Bu haberleri hepimiz okuaytbiliriz. ancak o sitelerde bu kadar netyorumar yapamıyoruz. editörler yayınlamıyor

Bakın onlar bize ne yaptı
Kosova da PKK demediKosova Televizyonu RTK, haber bülteninde PKK militanlarını 'Kürt isyancılar' olarak tanımladı.

Kosova Devlet Televizyonu RTK, haber bülteninde bölücü örgüt PKK militanlarını 'Kürt isyancılar' olarak tanımladı.

Haberde, "Türkiye'nin güneydoğusunda Kürt isyancıları ile çıkan çatışmada 13 asker öldürüldü. Türk Ordusu'nun bildirisinde, Şırnak'ta bu örgüte mensup bir savaşçının öldürülmesi üzerine çatışma çıktığı bildirildi" ifadeleri kullanıldı.

RTK'nın internet sitesinde yayımlanan haberde de, PKK'ya terörist örgüt tanımlaması yapılmadı.

Batiston
10-09-2007, 01:26 AM
HANİ DERLERYA YEMEDİK YEDİRDİK İÇMEDİK AYNI ONUN GİBİ KENdi camimimiz yarım ikn kosovalı mülsümanları düşündük, kendmiz iftar ederken kosavalı türk kardeşlerimiz ne yiyor diye düşündük,
kosovanın yolunu düşündük okullar yaptık Asker gönderdik Akerimiz halka hızır oldu
Ya onlar bize ne yaptı
Anladılalrmı insanlıktan
Onlar euro vizyonda dandik şarkımıza iyi not verince tüm dsotluğu sergilediklerini sandılar.
Bu haberleri hepimiz okuaytbiliriz. ancak o sitelerde bu kadar netyorumar yapamıyoruz. editörler yayınlamıyor

Bakın onlar bize ne yaptı
Kosova da PKK demediKosova Televizyonu RTK, haber bülteninde PKK militanlarını 'Kürt isyancılar' olarak tanımladı.

Kosova Devlet Televizyonu RTK, haber bülteninde bölücü örgüt PKK militanlarını 'Kürt isyancılar' olarak tanımladı.

Haberde, "Türkiye'nin güneydoğusunda Kürt isyancıları ile çıkan çatışmada 13 asker öldürüldü. Türk Ordusu'nun bildirisinde, Şırnak'ta bu örgüte mensup bir savaşçının öldürülmesi üzerine çatışma çıktığı bildirildi" ifadeleri kullanıldı.

RTK'nın internet sitesinde yayımlanan haberde de, PKK'ya terörist örgüt tanımlaması yapılmadı.

Kosova'nın demografik yapısını bilirmisiniz ?

Batiston
10-09-2007, 01:45 AM
Selam gençler Makedonyada müslüman azınlık war çokca arnab-vut var.
Ama neden biz bağımsızlığımızı istemiyoruz.
Yugoslavya varken gavur bizi göümüzün yaşına bile bakmadan katletti
Ama biz naptık??
Belkide en iyisini Parası olan türkiyeye kaçtı

Kaçamayanlar orada kaldı.
Peki sonra işte biz orada kalanların akrabamız olduğunu bilioz ve özgür ruhlu isek Türk isek
Neden gücümüzü göstermiyoz?

Bumu gavurun bize yaptığı kardeşlik

Makedonlar lafta size gelmiş iyi davranmış Tamam kardeşim iyi diosun Ama onların tarihinden haberleri warmı Türk kimmiş biliolarmı onlar için sadece geçmiş önemsiz bi bilgi ama
Biz onu kardeşlik çatısı altında topluoz ve ölen atalarımız ardından Onları kardeş satyıyoz

Nedemişler Toprakları toprak yapan üstündeki kandır Toprak eğer uğrunda ölen warsa VAtandır

orada ölen iştip te Akrabalarımın olduğunu biliyorum oda abartılacak kadar deil ama kuzeydekiler bosna hersek kosovalı türkler????

Hiçmi ruhunuz yok
Yücelciler die bi grup varmış okudum hakikatten param olsa gitcem mak. kuracam yandaşlarımla

Ama bunu yapardım ver orayı türkleştirirdim makedonları asimilede olsa yapardım türk ve arnavutlar adı altında
makedonlar müslüman olurlarsa sorunda olmaz.

Gidemediğimiz Yer bizim değildir!!!

Benimle aynı görüşte olan arkadaşlar e-mail adresimöe başvursunlar

deilsenizde bilmek isterim braya yazın

Ya sev ya terket

Makedon Türklerinin forumlarından bir yazı alıntıladım.Umarım bazı şeyler kafanızda netleşmiştir.

BOZ-OK
10-09-2007, 02:40 AM
Biz istedigimizi deriz, onlar demesin... :cool:

Not: Vay bizim emeklerimize... Haram olsun yedirdigimiz ekmek, boylari devrilsin, yagli kursun onune gelesiceler... :cool:

Mgas
10-09-2007, 03:16 AM
Bunda bizim etkisizligimizin de sucu yok mu? İngilitereye de "Ermeni Soykırımı Anıtı" dikeceklermis.

Dısarıda etkin degiliz.

BOZ-OK
10-09-2007, 03:19 AM
Bunda bizim etkisizligimizin de sucu yok mu? İngilitereye de "Ermeni Soykırımı Anıtı" dikeceklermis.

Dısarıda etkin degiliz.

Biz de Turkiye'de Irlandali-Iskoc-Welsh soykirimi aniti dikelim misilleme olarak... Disarda olmasa bile, icerde etkin olalim bari... :cool:

Mgas
10-09-2007, 03:21 AM
Biz de Turkiye'de Irlandali-Iskoc-Welsh soykirimi aniti dikelim misilleme olarak... Disarda olmasa bile, icerde etkin olalim bari...

BOZ-OK

Onlar bizim hocamız degil.

BOZ-OK
10-09-2007, 03:31 AM
BOZ-OK

Onlar bizim hocamız degil.

Evet... Bir de biz onlarin hocasi olmadigimizi anlasak... :rolleyes:

Batiston
10-09-2007, 03:31 AM
Ülkeler arası siyasi arenada birşey yapılamıyorsa kimse kimseye karalama yapmasın.Hükümet yapamıyor olabilir ya BİZ ? Bugün birebirde pkk'yi destekleyen ülkeler belli,Ermeni genocide ile ilgili destek veren ülkeler belli,Türkiyeyi her platformda aşşağılayan ülkeler belli... BİZ NE YAPTIK ?

BOZ-OK
10-09-2007, 03:38 AM
Ülkeler arası siyasi arenada birşey yapılamıyorsa kimse kimseye karalama yapmasın.Hükümet yapamıyor olabilir ya BİZ ? Bugün birebirde pkk'yi destekleyen ülkeler belli,Ermeni genocide ile ilgili destek veren ülkeler belli,Türkiyeyi her platformda aşşağılayan ülkeler belli... BİZ NE YAPTIK ?

Guzel soru... Kimimiz olduk, kimimiz nutuk soyledik... :cool:

ulugbekTR
10-09-2007, 03:40 AM
kosovanın demokratik yapısı ne olursa olsun
bunu söyleyen herhamgi bir kanal olsa kosovali baska bir insan belki başka ırk başka düşünce deriz
BUNU YAPAN KOSOVA DEVLET TELEVİZYONU
YANİ TRT ÇIKSA KOSOVALILARI ÖDLRÜDÜLER. AYRILIKÇI KOSOVALILAR SORUN ÇIKARDI FELAN DESE ONLARIN ZORUNA GİTMEZMİ
ayrıca bunun siyaset ile dış üğlkelerle il,işkisi yok
biz oaranın adını bile anmasak dış işleri olarak
hükümet anmasa bile halkımız anar
biz onlarla kardeş diye yaşadık değilse ne çıkarımız olabilirki kğçğçğk ve fakr bir yerdenİngiliz yapar onunki siyaset
Bizim ingilizlrle ne bağımız var ki
Müslüman mı değil
Türk mü değil
Türk dostu mu değiil
Ortak mı değil
Onlar yapar onlarınki saiyesi mesele

Fakat kosova olayı siyaset değil, kardeşlik ve kalleşliktir

yavuz
10-09-2007, 03:51 AM
Demografik ve demokratik farkli seylerdir... ;)

Mgas
10-09-2007, 04:19 AM
Evet... Bir de biz onlarin hocasi olmadigimizi anlasak...

Bize cok hainlik yapıldı...evet. At izi it izine karısmıs, dun elinden tutup ayaga kaldırdıgımız adamlar bize tekme atar olmus, yemek verdiklerimiz kursun sıkar...

Bu kadar sey var evet, yalan degil ama bunun bir getiriside. Bizim safımız belli "Hak Safı"

Serefimiz,namusumuz gibi kutsal degerler icin savasıyoruz, dolayısıyla olunce sehit oluyoruz.

Safımızı degistirmeyecegiz.

NativeAmerican
10-09-2007, 09:44 AM
KOSOVO DEMEYIN! Cok sacma bir baslik! Kosovonun statusu hakkinda 1 gram bile bilgisi yok basligi acan arkadasin!!!!!!!!!!

Mgas
10-09-2007, 09:54 AM
http://www.haber7.com/haber.php?haber_id=273274

Haber 7 de verdi bunu.

NativeAmerican
10-09-2007, 09:57 AM
Kosova Kamu Televizyonu RTK, Arnavutça sunulan, 13 Türk askerinin şehit edildiği saldırıyla ilgili terör örgütü PKK militanları için 'Kürt isyancılar' ifadesini kullandı.kosovo arnavutlari zaten genelde kosovo turkleri ile aralari cok iyi degil.

ulugbekTR
10-09-2007, 06:20 PM
KOSOVO DEMEYIN! Cok sacma bir baslik! Kosovonun statusu hakkinda 1 gram bile bilgisi yok basligi acan arkadasin!!!!!!!!!!
askerliğmi orda savaşın ve kederin buruşturduğu yüzlerin arasında barış gücünde yaptım

Batiston
10-10-2007, 01:08 AM
askerliğmi orda savaşın ve kederin buruşturduğu yüzlerin arasında barış gücünde yaptım

Askerlik yaptığınız sürece MÜSLÜMAN halkın size YAKLAŞIMI nasıl oldu.Sizi dışladılarmı ?Sizi ezmeye kalktılarmı ? Sizi aşşağıladılarmı ?.....
Yoksa size Anavatandan gelen kardeş gözüylemi baktılar.Alalım askerlik anılarınızı ! Bilmeyen tanısın o coğrafyaları.

ulugbekTR
10-10-2007, 04:06 AM
O kadar yardımı sana yapsaydım, seni bağrıuma bassaydım, senin okulunu tamir etseydim, senin hastaneni sıvasaydımsenin yaranı sarsaydım, bedava sana hizmet etseydim sen beni dışlarmıydın
Benim naltmak istediğim o günler geride kalmış, dünü unutmuşlar
Yapısı ile ne alakası var. Biz hırvatlarada mekodonlarada bosanlılarada arvanutlarada insan gozuyle baktık. Taraf tutuk ama diğerlerine de elimziden gelni yaptık barış için

Televizyonlarda 3-4 gündür malezyayı da görüyoruz. oranın yapısıda karışık ama onlar ne ermeni yasasını ne de pkk olayında türkiyeyi üzüyorlar
yine uzbekistan bildiginiz üzere farklı inanç farklı milletler var
onları bırakın keşmir, hindistan hala yavas halinde. ama her ikisi de türkiyeye karşı bir adilikleri yok
bunlar bahane değil
üstelik onlarla kultür bagımızda yok

Demir Kağan
10-10-2007, 04:20 AM
Demek ki bundan sonra neymis?

Hop hop kosova.. :mrgreen:

NativeAmerican
10-10-2007, 11:22 AM
askerliğmi orda savaşın ve kederin buruşturduğu yüzlerin arasında barış gücünde yaptımharika bir yalan. kaldigim sehirde yuzlerce kosovali var. arnavut ve turk olarak. ve kendileri yasadigim yere savas sirasinda kactilar. sonrasinda ise surekli goc ettiler.

yunanistanda bile cok Turk dusmani arnavut gorursun.

Seckjin Khan
10-10-2007, 02:47 PM
kosava'nın Demografik yapısı çok karışık bazen anlamakta güçlük çekiyorum...

ulugbekTR
10-11-2007, 07:52 AM
harika bir yalan. kaldigim sehirde yuzlerce kosovali var. arnavut ve turk olarak. ve kendileri yasadigim yere savas sirasinda kactilar. sonrasinda ise surekli goc ettiler.

yunanistanda bile cok Turk dusmani arnavut gorursun.
senin bulunduğun yerde 300 kosovali var diye kosova bosalmis insan yasamiyor demek degilki. oma bakarsan benim yasadigim yerde 1000 e yakin bosnali, 15.000 e yakin roman 3.000 e yakin arvavut var. simdi bosnada insan yasamiyormu

insanlara konusurken tartıdan tartip oyle konusun
biraz zaman gecsin fotograf ta koyarim bilip bilmedigin yere karsiya mufritlik yapmayacaksin
Kosova meleği

6 yıldır NATO çerçevesinde Kosova`da görev yapan toplam 500 kişilik Türk Barış Gücü Tugayı, halkın her derdine deva oluyor.
Yol yapımından sağlık hizmetine, biçki-dikiş kursuna, yaşlı ve yoksullara yardımdan çocukların sünnetine kadar, hayatın hemen her alanında halkın yanında yer almayı görev ve sorumluluğunun bir parçası olarak gören Kosova Barış Tugayı (http://www.tumgazeteler.com/haberleri/baris-tugayi/) `nın bir de `Sevgi Meleği (http://www.tumgazeteler.com/haberleri/melegi/) ` var. 25 yaşındaki askeri hemşire Selda Akyol (http://www.tumgazeteler.com/haberleri/akyol/) , taburun diğer sağlık görevlileriyle birlikte, Kosova (http://www.tumgazeteler.com/haberleri/kosova/) `nın Prizren Kenti`nde halkın sevgilisi olmayı başarmış. Genelkurmay Başkanlığı (http://www.tumgazeteler.com/haberleri/genelkurmay-baskanligi/) `nın, iletişimin önemi nedeniyle Kosova (http://www.tumgazeteler.com/haberleri/kosova/) `da sivil Türk unsurların yetkisi ile işletilmek üzere bir televizyon kurulması için ekipman desteği verdiği ve televizyon kurma çalışmalarının son aşamaya geldiği öğrenildi. 2005-06-15 21:00:00 Hürriyet

http://www.tumgazeteler.com/?a=842650

http://images.google.com.tr/images?hl=tr&q=kosova%20bar%C4%B1%C5%9F%20g%C3%BCc%C3%BC%20-%20t%C3%BCrk%20taburu&oe=UTF-8&um=1&ie=UTF-8&sa=N&tab=wi

simdi kim harika bir yalanci soyle bakalim

NativeAmerican
10-11-2007, 10:37 AM
senin bulunduğun yerde 300 kosovali var diye kosova bosalmis insan yasamiyor demek degilki. oma bakarsan benim yasadigim yerde 1000 e yakin bosnali, 15.000 e yakin roman 3.000 e yakin arvavut var. simdi bosnada insan yasamiyormu

insanlara konusurken tartıdan tartip oyle konusun
biraz zaman gecsin fotograf ta koyarim bilip bilmedigin yere karsiya mufritlik yapmayacaksin
Kosova meleği

6 yıldır NATO çerçevesinde Kosova`da görev yapan toplam 500 kişilik Türk Barış Gücü Tugayı, halkın her derdine deva oluyor.
Yol yapımından sağlık hizmetine, biçki-dikiş kursuna, yaşlı ve yoksullara yardımdan çocukların sünnetine kadar, hayatın hemen her alanında halkın yanında yer almayı görev ve sorumluluğunun bir parçası olarak gören Kosova Barış Tugayı (http://www.tumgazeteler.com/haberleri/baris-tugayi/) `nın bir de `Sevgi Meleği (http://www.tumgazeteler.com/haberleri/melegi/) ` var. 25 yaşındaki askeri hemşire Selda Akyol (http://www.tumgazeteler.com/haberleri/akyol/) , taburun diğer sağlık görevlileriyle birlikte, Kosova (http://www.tumgazeteler.com/haberleri/kosova/) `nın Prizren Kenti`nde halkın sevgilisi olmayı başarmış. Genelkurmay Başkanlığı (http://www.tumgazeteler.com/haberleri/genelkurmay-baskanligi/) `nın, iletişimin önemi nedeniyle Kosova (http://www.tumgazeteler.com/haberleri/kosova/) `da sivil Türk unsurların yetkisi ile işletilmek üzere bir televizyon kurulması için ekipman desteği verdiği ve televizyon kurma çalışmalarının son aşamaya geldiği öğrenildi. 2005-06-15 21:00:00 Hürriyet

http://www.tumgazeteler.com/?a=842650

http://images.google.com.tr/images?hl=tr&q=kosova%20bar%C4%B1%C5%9F%20g%C3%BCc%C3%BC%20-%20t%C3%BCrk%20taburu&oe=UTF-8&um=1&ie=UTF-8&sa=N&tab=wi

simdi kim harika bir yalanci soyle bakalim???????????????? :rolleyes:

deyrambel
10-12-2007, 01:22 PM
ben her zaman yazmisimdir ama tepki aldim sizlerden mesala kavkazcenter var orda bile pkk ya teror orgutu demezler--cecenlerin cogu gizleseler de pkk yi ozgurluk hareketi diye gorurler-cunku kendilerininde rusya egemenliginde oldugunu dusunerek

burda bir cok arkadas bana inanmadi--kosova da demek pkk ya teror orgutu-cunku onlarda sirblarla mucadele halinde ve kendilerini pkk ile kiyaslarlar

soylenecke soz yok ne diyim-su ulkeye turkler gelmese idi ne kurd olurdu ne bilmem ne--- istanbul da diyorlar 1 milyon kurd var- adama sormazlar fatih bu istanbulu almasa idi sen o irakta bilmem nerde yasayacaktin daglarda

Turkiye herkes icin -Turkler kimsenin topragini zapt etmedi-zapt edilen topraklari aldi
yunanlilar anadoluyu zapt ettiler anadolu da hic bir zaman yunan olmadi hellenizm anadoluyu zapt etti

karadenizde pontus devleti nasil kuruldu? yunan kolonileri isgal etti bu topraklari hatta odessayi bile
anadolu da nerde kurd uygarligi oldu bana gostersinler?diyarbakiri kurdler mi kurdu? diyarbakir kalesini kurdler mi yapti?
ermeniler bile balkanlardan anadoluya gelme bir halktir
ermeniler ilk geldikleri yer kilikya antakyadir ordan anadoluya yayilmislardir
sonucta kimsenin tapulu mali degildir hic bir yer
herkes goc etmis yerlesmistir

simdi koskoca bir ulkeyi salvarli piclere mi temsil edecegiz? terorle daglarda keci gibi gezmekle devlet kurulmaz

ondan dolayi etkin kokeni farkli olan insanlar bu oyunlara gelmeyin derim sizlere===

masa basinda bayrak yapmakla devlet kurulmaz
Turkiye bayragi masa basinda cizilmedi-bu bayrak atalarimizin kani ile gorundu

kurd veya turk neysen yunanin ermeninin amerikanin oyununa gelmek istemiyorsan bu bayrak altinda birles
kirmizi ay yildizi op ve haline sukret-baska bir ulkeye gittin mi sana sorduklari zaman nerelisin dediklerin de diyecek bir vatanin var

o da Turkiye Turkiye Turkiye

NativeAmerican
10-13-2007, 01:41 AM
Sirplar bile PKK'ya terorist der ama bunu Arnavuttan beklemenize hic gerek yok.

yavuz
10-13-2007, 04:36 AM
"Besle kargayi, oysun gozunu..."

Turk evladi, ecdadini neden anlayamiyor? "Insanlik yapma"yi, "insana deger verme"yi kendine vazife bilen milletin cocuklari, bugun, yapilanlar icin karsilik mi bekliyorlar yani? Olacak is degil... Cok degil, bir kusak oncesinde Bosna'ya, Kosova'ya, Cecenistan'a, Filistin'e duasiyla, parasiyla, maliyla ve hatta caniyla destek veren millet, bugun, bu hesaplari yapacak hale mi dustu?

Asil simdi denmeli;

diye...

ulugbekTR
10-14-2007, 03:01 AM

Turk evladi, ecdadini neden anlayamiyor? "Insanlik yapma"yi, "insana deger verme"yi kendine vazife bilen milletin cocuklari, bugun, yapilanlar icin karsilik mi bekliyorlar yani? Olacak is degil... Cok degil, bir kusak oncesinde Bosna'ya, Kosova'ya, Cecenistan'a, Filistin'e duasiyla, parasiyla, maliyla ve hatta caniyla destek veren millet, bugun, bu hesaplari yapacak hale mi dustu?

Asil simdi denmeli;

diye...
PEKALA NURCU KARDES
şimdik 2 fakir var
birisi allahrızası için yasar, mukemmel insan;
digeri ickicinin biri,
HANGISINE YARDIM DAHA COK EVLADIR?

turkun kani, turkun %80 lere varan vergi yukunden artirdigi paranin zekati, insanliktan anlamayacak insanlara karsiliksiz verilecek kadar beles degil(!)
eger seninki beles ise sen devam et........
bir tarafta turkiye turku, turkiye muslumani adini duydugu zaman 40 yillik kardesin kavusmasi gibi sicak kanli; (senin dinci kesilen osmanli torunu gecinen iri kiyim abilerin istiklal marsinda ikkkkh mihkkk edip ayaga yarim saatte kalkarken) istiklal marsinda duygulanip kalp krizi geciren uygur turku var iken;
diger tarafta osmanliyi turku muslumani arkadan vuran, cebine musluman, cikarina dinci intiharci zihniyet, rustan intikam almak, sirptan intikam almak icn masum insani kesip goruntulerini videoya cekecek insanlar var...

sen bunlara yardim et ve " iyilik yap denize at, balik bilmese halik bilir " de yoluna devam et dostum
benim osmanlim ise: yardimi, birlik olmalarini engellemek, rekabeti kizistirip birbirlerine dusurmek icin yardim yapar "karacahisar tekfurunu sevdigim den degil, beraber olmalarini engellemek icin iyilik yapiyorum dost olmaya calisiyorum diyen ", "lehistan krali ne kadar yardim isterse verin, bugun yardim istemeye alisan yarin emir almaya da alisir" diyen bir osmanli var. hatta 2 kardesten birisini sevip, digerine savas acan kardesleri birbirine dusurerek oradaki iktidar mucadelesinden yararlanip fetihler yapan osmanlim var.

benim osmanlim yaptigi her iyiligi ziyasi zeka cercevesinde yapar 100 yil sonrasini dusunur ve hepsinin arkasindan iyilik umardi.

buna gore ben bir osmanli torunu olarak, yapmis oldugum iyiligin faydasini gormek istemem(turk halkina turk bayragina veya sehitlerine) cok dogaldir.

yukarida dedigim gibi ben bu iyilikleri allah rizasi icin yapacak olsam; turkluk askiyla yanan uygur kardeslerime yapardim.

EDIT: IMLA

Demir Kağan
10-14-2007, 04:10 AM
ulugbek, guzel dilimizde noktalama isaretleri var, imla ve yazim kurallari var, dilbilgisi kurallari var. Bu kurallara uyarak yazarsan yazilarini eger, ne demeye calistigini anlayabiliriz. Boyle yazinca Uygur'a mi sovuyorsun hainlere mi sovuyorsun belli degil.

yavuz
10-14-2007, 04:21 AM
PEKALA NURCU KARDES

Once onyargilarini sil, benim nurcu olmadigimi ogren, sonra bu yazdiklarini tekrardan yaz; okuyalim. ;)

deyrambel
10-14-2007, 04:51 AM
inanmayan varsa cecen sitesi kavkazcenter sitesine girin pkk teror orgutu demiyor-kurdler ile Turkiye arasinda savas olacak diyor pkk oldurdu Turk askerlerini diyor.

simdi ben nasil a avrad kufur etmem bu adamlara musluman ayagiyla yardim edenlere---

daha once bu konuyu actigimda bana tepki gostermistiniz

bunu herkes bilsin kurdcu arab cecen ermeni rum yunan nefret ederler Turkiye ve ozellikle canimiz kanimiz kahramanimiz Ataturk ten

cunku bu kani bozuk insanlarin devletlerini hep baskalari kurmustur
sudi arabistan i kuran ingilizlerdir urdun oyle fransa suriye misir desen oyle

simdi de ingilizin torunu kurdistan kurmak istiyor

ya biz turkler kanimizla bu sinirlari cizdik
ingilizler veya baskalari bizim icin ulke kurmadi

ondan dolayi birakin bu ayaklari bizim gozumuz yok mu?

ben

ulugbekTR
10-14-2007, 08:21 AM
Once onyargilarini sil, benim nurcu olmadigimi ogren, sonra bu yazdiklarini tekrardan yaz; okuyalim. ;)
Ben demiyorum, on yargim da yok. senin avatarindan gordum o kelimeyi.
http://img135.imageshack.us/img135/3705/nurae1.jpg
Eger ordaki nur,baska bir nur ise, imzandaki baska birsey ise bilmem. ben avatarındaki yazdigi gibi yazdim ustune başka bişey eklemedim bedocu(tovbe tovbe), bilmem felancı fırtcı gibi
ki kaldi ki;nurcularin icindede cok sevdigim saygi duydugum kisiler var.

fakat yazi konusunda haklisin. acemiligime verebilirsin yazi konusunu. hala alisamadim nasil yazacagimi sastim yakinda alisirim

yavuz
10-14-2007, 09:31 AM
O NUR'lar kesinlikle baska anlamlar iceriyor. Necip Fazil'in siirinde, Yavuz'un avatarinda nurculuk izleri aramak yanlis olur. ;)

nurhak
10-14-2007, 12:29 PM
Kosava'ya kadar zaten k.ırakı biz besliyoruz;elektriği,suyu,gıdası herşeyi bizden gidiyor,yollarını,binalarını ve tüm imar işlerinide Türk firmaları yapıyor,kosava pkk dememiş...meşhur Cnn televizyonu hergün o bölgeden haberler verirken o meşhur harita arka planda dururken bölgenin adınıda kürdistan olarak söylüyor....

binbirincigece
10-14-2007, 02:08 PM
O NUR'lar kesinlikle baska anlamlar iceriyor. Necip Fazil'in siirinde, Yavuz'un avatarinda nurculuk izleri aramak yanlis olur. ;)

Nur nurdur; nurculuk da nurculuk. Ayak yapmayı bırak; kıvırma işte. Delikanlı gibi neysen söyle :twisted:

Hey Allah'ım başlık nereden nerelere gelmiş; şu işe bak...

Konuya dönelim. Atalarımız boşa laf konuşmazlar. Bunlar bizim için tarihte ne ilkler, ne de son olacaklar. Bizim önlerine koyduğumuz ekmek teknesinin içine başkaları güzel görünümlü bir zıkkım bıraktığı zaman maaesef iştahları kabarıyor. Bunu tarihte defalarca yaşadık. Kadirşinaslık denen duyguyu milletçe hissedip yaşayan ve hakkını veren bir tek biz varız maalesef. Neyse; onlar da halefleri gibi gün geldiğinde yine oymaya çalıştıkları gözlere bakıp da "merhamet! merhamet!" diye yalvaracaklar. Demedi demeyin...

gokcan83
10-14-2007, 04:19 PM
Arkadaşlar sadece Kosova konusu az kalır. Türki cumhuriyetlerden kaçı Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ni tanımıştır acaba?

ulugbekTR
10-15-2007, 10:17 AM
BU KOSOVALİLARİN FORUMU FELAN YOKMU GİRİP PROTOSTO EDELİM uzr caps lock uchun

emirkaan
01-24-2008, 01:51 PM
Daha biz anlayamadık vede anlayanalar oldugunu da sanmıyorum .Sen cok uzaklarda dolanıyorsun daha dune kadar aynı sofrada yemek yediglerin daga cıkıp sana ciçek atıyosa taki senden kilometre uzaktakilerin bunu yapması normal .AYNI DİLİ KONUSANLAR DEİL AYNI DUYGUYU PAYLASANLAR ANLASIR. Öze dönmek lazım öze