View Full Version : Teröriste İsyancı Diyen Yahoo'ya HAYIR!
binbirincigece
10-21-2007, 08:13 AM
http://news.yahoo.com/s/ap/20071021/ap_on_re_mi_ea/turkey_kurds
BU TERBİYESİZLİK YANLARINA KAR KALMAMALIDIR. TÜM TÜRK KARDEŞLERİMİ YAHOO VE UZANTILARINI PROTESTO ETMEYE DAVET EDİYORUM. ÜLKEMDEKİ TERÖRİSTE GERİLLA GÖZÜYLE BAKAN, İSYANCI DİYEN ZİHNİYET BU ÜLKEDE BARINMAMALI, KAZANÇ ELDE EDEMEMELİDİR. SAĞDUYU SAHİBİ TÜM KARDEŞLERİM; YAHOO'YA HAYIR'I YAYGINLAŞTIRALIM.
Alparslan
10-21-2007, 08:16 AM
De... bunlar tek degil ki... Heryerde 'kurdish rebels' kurd asiler diye geciyor bunlarin adi. Bunu bu sekliyle kabul eden disislerimize isyan edesim var, o zaman gorurler ASI nasil olurmus. Serefsizin soylari.
binbirincigece
10-21-2007, 08:21 AM
De... bunlar tek degil ki... Heryerde 'kurdish rebels' kurd asiler diye geciyor bunlarin adi. Bunu bu sekliyle kabul eden disislerimize isyan edesim var, o zaman gorurler ASI nasil olurmus. Serefsizin soylari.
Abi o zaman onları da yazalım burada; onları da protesto edelim
Alparslan
10-21-2007, 08:27 AM
Bence alayina sanal ortamda saldiri duzenleyecek insanlarla temasa gecelim. Oralarda reklam veren destek olan mesela aydin dogan medyasini mail bombardimanina tutalim.
Seckjin Khan
10-21-2007, 08:36 AM
CNN de dahil hemen her gazete bu tabiri kullanıyor.
Madem bu şekilde kullanıyorlar uluslararası terцr olgusu yok Lьbnan+Afganistan'da ki askerlerimizi зekelim
Alparslan
10-21-2007, 08:59 AM
Isyan ediyorum!!!! Evet bildiginiz ISYAN. Ne varsa ait oldugum suclu bakin genis daireden aliyorum:
Insanim: Afrikadakiler insan degilmis gibi ezer,acliga mahkum eder avrupali, ama bir balina icin dunyayi ayaga kaldirir.
Muslumanim: Nerede Musluman kani aksa sanki helal akitana, birde kendi icatlari sapiklarla beni bir tutmazlar mi...Gelde cildirma...
Turkum: Benim askerim sehit duser TIK YOK, askerimin katillerini elimden kurtarmak icin dunya seferber olmus. Afganistanda Taliban gelir Turk'u vurur, gider yerine amerikan gelir o da Turk'u vurur. D.Turkistan'da Ruslar gider Cinliler soykirima devam eder, dunya Dalai Lama'nin derdinde...Kerkuk 1000 yillik Turk yurdu amerika girdi iraga 5 yilda kurt kenti olmus bizim haberimiz yok, zaten Musul Erbil gitmis...Suriye'de Turkmenler asimile edilmis, Bulgaristan, Yunanistan, Kosova, tum Balkanlar ha keza...Karabag inim inim inledi kim sesini isitti? G.Azerbaycanda 30 milyon kardesim tutsak, ama amerika der ki ahmedinejatin bombalari...Sanki senin yok ey gavvat! Kafkaslar desen Turklugun esaret kaleleri, Kirim, Inguslar... Ama Cecenleri Terorist ilan eden Rusya istedigi gibi asar keser... Dunya ukraynanin zehirlenen baskanini ve turuncu bayraklarini izlemekte... Ahiskalar yersiz yurtsuz millet Acaralari ne yapalim der... Yahu kan aglamaktan ne yas ne kan kaldi... ALAYINA ISYAN EDIYORUM! Bu saatten sonra kimseyi ve hicbir kurali TANIMIYORUM! Elime gecen her firsatta dusman bildiklerime saldirmazsam adim SEREFSIZ olsun. Artik YA ONLAR YA BEN... Dogruluk pesinde kosup evlatlarimi,kardeslerimi topraga gomup anami aglatacagima, birak dusmanlarimin anasi aglasin. KURAL MURAL YOK ARTIK! Madem ki kallessin ey dusman, sana cezan hak ettigin sekilde verilecektir.
MUHLIS
10-21-2007, 11:33 AM
I am doing a small research on Kurdish nationalism and the nature of nation-states. As far as I learned until now Kurds of Turkey are the most educated and most integrated to the society with equal rights compared to Kurds of Iraq, Iran, or Suria and they are still not happy....
Demir Kağan
10-21-2007, 02:56 PM
I am doing a small research on Kurdish nationalism untiand the nature of nation-states. As far as I learned l now Kurds of Turkey are the most educated and most integrated to the society with equal rights compared to Kurds of Iraq, Iran, or Suria and they are still not happy....
They are like Tajiks in Uzbekistan brother. :) They say "we want peace", "we want job", "we want to be educated", "we want money". And when you look, they have it all.
Karayılan
10-21-2007, 03:04 PM
İsyancı degillerse neden saldırıyorlar peki?
Hem isyancı denilmesine neden karsisiniz pek anlamis degilim...
binbirincigece
10-21-2007, 03:10 PM
İsyancı degillerse neden saldırıyorlar peki?
Hem isyancı denilmesine neden karsisiniz pek anlamis degilim...
Özgür; isyan eden kişi kendisine yapılan bir haksızlığa binaen ayaklanmıştır. Ayrıca bu adamlara Kürt isyancılar diyerek onları sanki Türk Milleti tarafından mağduriyete uğratılmış, ezilmiş insanlar gibi lanse etmeye çalışma düşüncesi ve hesabı vardır. Asi başkadır, terörist başkadır. Kundaktaki bebeği katletmek, isyanın bile kitabında yazmaz. Ama herkes de bilir ki yanlış hesap BAĞDAT tab döner.
Karayılan
10-21-2007, 03:32 PM
Valla ben hesabin degil Bagdat'tan Diyarbakır'dan bile donecegini dusunmuyorum bu hukumetle ama...
Asıl konuya gelince, bu adamlar bagimsiz kurdistan icin bunca isi yapmıyorlar mı? E sonucta merkezi otoriteye karsi bir isyan ve bas kaldırma var. Ayrica isyan illa bir haksızlıga ugrandiginda yapılmaz bazen de daha fazlasını istemek icin yapılır. ;)
Yanitladiktan sonra da bi hoscakal diyeyim sizlere. Burasi ciddi bir ortam bize gore degil.
binbirincigece
10-21-2007, 03:43 PM
Valla ben hesabin degil Bagdat'tan Diyarbakır'dan bile donecegini dusunmuyorum bu hukumetle ama...
Asıl konuya gelince, bu adamlar bagimsiz kurdistan icin bunca isi yapmıyorlar mı? E sonucta merkezi otoriteye karsi bir isyan ve bas kaldırma var. Ayrica isyan illa bir haksızlıga ugrandiginda yapılmaz bazen de daha fazlasını istemek icin yapılır. ;)
Yanitladiktan sonra da bi hoscakal diyeyim sizlere. Burasi ciddi bir ortam bize gore degil.
Arkadaşından özür dilediğimi söylersin.
Asıl konuya gelince;
Neyse haklısın...
dervish
10-25-2007, 02:32 AM
Bunu tьm batı basını ayrıca Arap basını da yapıyor. Bunlar hadi dьşman diyelim, bu niye roj tv'ye зıkıyor!
http://www.zaman.com.tr/webapp-tr/haber.do?haberno=605255
Batiston
10-27-2007, 01:50 AM
http://news.yahoo.com/s/ap/20071027/ap_on_re_mi_ea/turkey_iraq;_ylt=AhbUDVoSmZcTDc_PcPMTssf9xg8F
Yahoo'nun Türkiye ile ilgili sayfasına girdiğimde sol üst köşede bir Askerimizin tehdit dolu parmak hareketini gördüm.Merak ettim 400 küsür fotoyu inceledikten sonra dedimki;O resmi oraya koyanın ....
yavuz
10-28-2007, 02:32 AM
Bunu tьm batı basını ayrıca Arap basını da yapıyor. Bunlar hadi dьşman diyelim, bu niye roj tv'ye зıkıyor!
http://www.zaman.com.tr/webapp-tr/haber.do?haberno=605255
Bir kez daha bazi konularda hakli ciktigimi gormek beni mutlu etti. Tesekkurler dervish, boyle guzel haberleri her zaman paylasman dilegiyle... :cool:
BOZ-OK
10-28-2007, 07:14 AM
Cok kotu bir sey yaa... Bir tarafta yillardir kullandigim e-mail adresim, diger tarafta milli gurur... Gel de cik isin icinden... :(
Ohomm... Hepinize itidal tavsiye ediyom arkadaslar, bence tahriklere kapilip bir internet batakligina cekilmeyelim... Demokrasi, insan haklari ve diplomasi cercevesinde cozebiliriz biz bu sorunlari... :cool:
bozkurt_46
12-30-2007, 06:27 AM
Sadece su söz yeterlidir: "TÜRK'ÜN TÜRK'TEN BAŞKA DOSTU YOKTUR"
Demir Kağan
12-30-2007, 07:30 AM
Turk'un dostu cok hoca, dostun kim oldugunu iyi bil yeter. Kendimizi niye disariya kapatalim? Dost var, var..
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.