View Full Version : Yorumsuz..Yoruma gerek de yok zaten..
zorlu
10-25-2007, 01:30 AM
resimler link olarak değiştirilmiştir, mideniz kaldıramayacaksa lütfen bakmayınız.
http://img521.imageshack.us/img521/5916/traskerlerininldrd287teaw4.jpg
http://img521.imageshack.us/img521/9285/traskerlerininldrd287tetr2.jpg
Hanedan
10-25-2007, 08:11 AM
Bizimkiler Şehit oldu ölmediler. Ama bunların leş olduğu çok açık. Kokusu buraya kadar geldi.
Sirena
10-25-2007, 08:42 AM
Ya niye böyle şeyleri buraya koyuyorsunuz?
Kendiniz gördünüz yeter, görmek isteyen kendisi arar bakar.
Ben de merak edip açtım, çok üzüldüm, o da birinin çocuğu işte, tamam onlar insan değil diyorsunuz ama onlar da bir sebeple bu dünyaya gelmişler.
Kaldıralım bence bu thread'ı:(
Demir Kağan
10-25-2007, 08:46 AM
Sirena, yuregin parcalansaydi eger, ellerine gectiginde sen onlari bundan daha beter ederdin.
Shirin_Qiz
10-25-2007, 08:48 AM
Kashki girmeseydim :( kandime gelamiyurim ...............
yavuz
10-25-2007, 09:04 AM
Allah daha beter etsin...
kitayoza
10-25-2007, 09:09 AM
turk birodarlar. Borgan sari vaxshiylashib ketayapsizlarmi?
Sal masalaga baho berishda musaffo va muqaddas bo'gan dindan yorim qiliyla.
Ja shunchali ko'ziyla qonga to'lgan bo'sa ham.
Batiston
10-25-2007, 09:11 AM
Ne yalan söyliyeyim ilk resimleri gördüğümde baktığım zaman büyük keyif alacağımı sandım.Fakat yanılmışım.
Bırakın keyif almaktan İNSAN olmaktan utanmaya başladım.Bu resimlerin yerinde aynı şekilde şehit düşen bir askerimde olabilirdi.Ben bu açıdan keyifle seyrederken,diğer açıdan diğeride benim askerimin görüntüsüne bakarken keyif alıyor olabilirdi veya oluyor.Onlarında bir anası,bir babası,bir kardeşi,bir sevdiceği VARDI !
Bizi birbirimize düşürenlerin ALLAH BELASINI VERSİN!
FORUM YÖNETİMİNDEN RİCA EDİYORUM BU İĞRENÇ RESİMLERİN KALDIRILMASINI.En kötü ihtimalle link verin görüpte keyif almak isteyenler varsa onlar baksınlar...
zorlu
10-25-2007, 10:39 AM
.En kötü ihtimalle link verin görüpte keyif almak isteyenler varsa onlar baksınlar...
isteğiniz sanırım yerine gelmiştir..
herkesin bu konudaki fikrine saygı duyarım..
Arkadaslar
Davamızı haklı kılan, davayı hak yolu eden bazı seyler var. O seyler bu resimlere bakıp yurek sogutmak degildir. Empati kurun, olaya dısarıdan bakın. Ben olaya dısarında bakan birisi olsaydım iyi yorum yapmazdım.
O iki resimde bir halt yok. O resimlere bakıp teselli falan mı oluyorsunuz? Bu erdemli bir davranıs degil.
Davayı "hak"lı kılan erdemsize erdemle cevap vermekten gecer. Davamızın haklılıgı sebebi ile bu vatan icin olenler "sehit" olur.
Bu tip seylere bakmanız sizi bu yola yakınlastırmaz, dısarıya da kotu izlenim bırakır.
"Keske olmasaydı, keske vurmak zorunda kalmasaydık, keske kan akmasaydı..."
Bu bizi "hak"lı yapar. Bir hain insan gibi muamele gormeyi ve saygı duymayı hakketmez. Ancak bizim kendimize olan bir saygımız vardır.
Bu resimler guzel resimler degil. Dısarıyada iyi izlenim bırakmıyor. Biz ABD askerleri gibi "kapıyı actım uzerime kursunlar yagıd onume bir kız cocugu aldım...." insanlarda degiliz. Savasıyoruz, cunku koruyoruz. Kimseyi petrolu icin oldurmuyoruz. ABD li askerler gibi ceset resimleri ile avunmayız.
"ABD li bir asker kafası yarılmıs olan bir Iraklının beynine bir kasık gecirir ve bir parca beyin cıkarır ve onu yiyecekmis gibi agızına goturur ve o anın resmini cektirir"
Bu vaka bu resimlerden cok daha ileri ama mantık olarak cokda uzak degiller. Biz boyle insanlar degiliz. Biz iyi insanlarız. Yaptıgınız sey iyi insanların yaptıgı sey degildir.
Kaptan-i Derya
10-25-2007, 02:23 PM
her ne kadar yapilan vatanimiz icin iyi bisey olsada, bakmaya doyamiyacagimiz turden resimler degildi :s
NativeAmerican
10-25-2007, 03:02 PM
karga oymus bunlarin gozlerini...
Aybike
10-25-2007, 04:02 PM
galiba icinizde yine en acimasizi benim..
o resimlere bakarken aldigim keyfi hic bir seyden almadim....
komandom eline saglik..
kuzenimin,mehmedimin kani yerde kalmamis..hakkim helal sana...
Hanedan
10-26-2007, 02:11 AM
İnsancıl duygularınıza saygı duymamak elde değil, çok komik. Daha dün gece bir TV.Proğramında pkk'lı eski bir militan silahlı kuvvetlere teslim olmuş olmasının nedeni anlatıyordu. Hatta bu militan pkk'nın sözde bölük komutanı dahi olmuş örgüt içinde çok daha üst mevkilere gelebilecek düzeyde bir adam.
Anlattıklarını dinleseydiniz bu leşlere bakıp üzerine bide zevkle kahve içerdiniz.
Bizim şehitlerimizin ölü görüntülerinin bu tablodan daha güzel mi olduğunu sanıyosunuz. Bu görüntüler hiç bir insana yakışmıyo doğrudur ama bunlar insan değil. Bebek, yaşlı, kadın demeden kurşuna dizen bu yaratıklara, bu vatan hainlerine nasıl insan diyebiliriz. Kesin saçmalığı...
Bizim şehitlerimizin ölü görüntülerinin bu tablodan daha güzel mi olduğunu sanıyosunuz. Bu görüntüler hiç bir insana yakışmıyo doğrudur ama bunlar insan değil. Bebek, yaşlı, kadın demeden kurşuna dizen bu yaratıklara, bu vatan hainlerine nasıl insan diyebiliriz. Kesin saçmalığı...
Bir hain insan gibi muamele gormeyi ve saygı duyulmayı hakketmez. Ancak bizim kendimize olan bir saygımız vardır.
Bizi erdemli insan yapan, olunce sehit eden seylere saygısızlık yapıyorsunuz.
Hanedan
10-26-2007, 02:22 AM
BU ASKERLER BUNU HAKETMİŞMİYDİ
33 vatan evladının şehit olduğu 12 yıl önceki katliamdan sağ kurtulan üç asker, yaşadıklarını anlattı.
LÜTFEN BU İSİMLERİ BAŞTAN SONA KADAR OKUYUN LÜTFEN....
İbrahim ERTEN (Konya)
Mustafa YILMAZ (Konya)
Erkan KAÇAN(Konya)
Mevlüt ÖZKAN (Konya)
Hilmi ŞAHİN (Konya)
Ali ARAR (Konya)
İlyas UYAR(Konya)
Hüseyin ÇELİK (Denizli)
Ahmet APAK (Denizli)
Ercan ÇOBANOĞLU (Denizli)
Mustafa KOÇANOĞLU (Denizli)
Baki UMUTLU (Denizli)
Şeref TAY (Denizli)
Mehmet ÖZTÜRK (Denizli)
Hasan GÜLTUTAN (Hatay)
Mehmet TURA (Adana)
Şenol CANSIZ (Samsun)
Cavit YAMAN (Samsun)
Nihat ODABAŞI (Kastamonu)
Ramazan AKKAYA (Kastamonu)
Uğur BOZACI (İstanbul)
Ünal KALAFAT (İstanbul)
Ahmet ARAN (Manisa)
Haydar ASLAN (Trabzon)
Murat ELİBOL (Çanakkale)
Aydın KUZEY (Çanakkale)
Adem ZONGUR (Kırıkkale)
Musa SARIGÖZ (Osmaniye)
Murat MENTEŞ (Bolu)
Hikmet ÖZDEMİR (Malatya)
Abdullah KARA (Antalya)
Birol İrfan ASKAR (Afyonkarahisar)
Selahattin AYSAN (Isparta)
?
33 KİŞİNİN İSMİNİ OKUDUNUZ...
BU İSİMLER ÇOĞUNUZA BİR ÇAĞRIŞIM YAPMAMIŞTIR.
BEN SİZE HATIRLATIYIM.
LÜTFEN DİYEREK OKUMANIZI RİCA ETTİĞİM BU İSİMLER 24 MAYIS 1993 GÜNÜ ÜZERLERİNE 1570 ADET KELEŞ MERMİSİ SIKILARAK (HER BİRİNE ORTALAMA 50 MERMİ) KATLEDİLEN 33 SİLAHSIZ 20 YAŞLARINDA GENCECİK VATAN EVLATLARININ AD VE SOYADLARIDIR.
EVET 33 BU RAKAMI ÖMRÜNÜZÜN SONUNA KADAR UNUTMAMANIZ DİLEĞİYLE.
AŞAĞIDA YAZILANLARI KENDİNİZİ O TARİHTE O ASKERLERİMİZİN YERİNE KOYARAK OKUMANIZI RİCA EDİYORUM...
YER:Elazığ-Bingöl Karayolu Bilaloğlu Mevkii
YIL: 24 MAYIS 1993
33 vatan evladının şehit olduğu 12 yıl önceki katliamdan sağ kurtulan üç asker, yaşadıklarını anlattı.
Malatya'dan iki sivil midibüse biniyorlar. Hepsi sivil giysili, üniforma ve postalları çantalarında. Hiçbirinde silah yok, kendilerine refakat eden tek bir askeri personel de. Saat 18.00. Bingöl'e 10 kilometre var. Dağlık, dar bir yol. Birden silah sesleri yankılanıyor. İlk virajı geçtiklerinde, 50 PKK'lının karşı yönden gelen Bingöl Tur'a ait bir otobüsü durdurup, çoğunluğu terhis olmuş ya da dağıtıma giden sivil erlerden oluşan 50 yolcuyu esir aldığını görüyorlar. Şoföre bağırırlar; 'Geri dön!' Şoför oralı olmaz. Zaten 4 saatlik yolda 3 mola vermiş... Otobüsün kapısını, 'Orada ben yoktum' diyen Şemdin Sakık, o zamanki adıyla 'Parmaksız Zeki' açıyor.
OSMAN PARTAL ANLATIYOR
Trabzonluyum. İki midibüsteki toplam 50 askerden biriydim. Van-Özalp'taki birliğime gidiyordum. Yol boyunca gereksiz molalar veren şoför bir ara lastik patladığını söyleyip durdu. Lastiğin patlamadığını, krikoya dokunmadığını gördüm. Aksın altına girdiğinde birileriyle konuşma yaptığını duydum. Galiba telsizle konuşuyordu. Şemdin Sakık, 'Eylem planlanırken buradan askerlerin geleceğini bilmiyorduk' diyor. Yalan söylüyor. Çünkü ilk otobüsün en ön koltuğunda oturuyordum. Yolumuzu kestiklerinde şoförün kapısını bizzat Sakık açtı. Toprak rengi üniforması vardı üzerinde, aynı renk kasketi ters takmıştı. Omzundaki tüfeğin namlusu yere bakıyordu. Şoföre, diğer otobüsün nerede olduğunu sordu. 'Arkada, geliyor' cevabını aldı. İki dakika sonra diğer otobüs düştü pusuya. Yani bizi bekliyorlardı.
DOĞULU - BATILI DİYE AYIRDILAR
Geceyarısına kadar teröristlerle yürüdük. Mola verildiğinde niçin kaçırdıklarını, amaçlarını sorduk. 'TC ateşkes ilan edince, iki gün içinde sizi serbest bırakacağız' dediler. Saat 01.00 sularıydı. Sakık'ın talimatıyla tek sıra olduk. Şemdin Sakık nereli olduğumuzu sorup, Doğulu - Batılı diye bizi iki gruba ayırdı. Sakık, doğulu olmayan benim de içinde olduğum 34 kişinin eğitim kampına götürülmesini söyledi . Dağda koşar adım yürümeye başladık. Bize eşlik eden teröristler sürekli değişiyordu. Toplam 300 kişiydiler. Bir köye gittik. Kapısını çaldıkları evlerden başka teröristler çıkıp gruba katıldı. Kimi terörist evlere gidip istirahat etti. Bir ahıra soktular bizi öldürmek için. Sonra vazgeçtiler. Tekrar yürümeye başladık. Sabahı göremeyeceğimi düşünüyordum. Yıldızlara son kez bakıp annemi, babamı, köyümü düşündüm. Bir ırmaktan geçerken su içtik. Dağ yoluna çıktık. Davranışları sertleşti. Durdurdular. Saat 03.00 sıralarıydı. Yolun kenarına dizilmemizi istediler. Kolkola girip sıklaşmamızı istediler. Yanımdaki arkadaşıma 'Devrem bizi vuracaklar' dedim.
DEVREMİ ÖLÜ GÖRÜNCE BAYILDIM
Tir tir titriyordum. Kalaşnikof, Bixi ve Kanvasların emniyetlerini açtılar. Sonumuzun geldiğini anladım, kelimeyi şahadet getirip kendimi yere attım. Taramaya başladılar. Dizime bir mermi isabet etti. Vurulanlar üzerime düşüyordu. Kafamı koruyordum. Hepimizin öldüğünden emin olmak için yüzlerce mermi yağdırdılar. Gittiklerini, seslerin uzaklaşmasından anladım. Altı yedi arkadaşım sağdı henüz. Diğerleri paramparçaydı. Can çekişenler, hırıldayanlar, ağlayanlar, inleyenler... Su istiyorlardı. 'Anne, anne' diye bağırıyorlardı. Öldüğümü zannediyordum. Kendimi çimdikledim, ölmemişim. Devremi beyni parçalanmış görünce bayılmışım.
Bizi yan yana dizip 1570 mermi sıktılar
Ayılınca şehit arkadaşlarımı sırt üstü çevirdim. Dokunduğum her uzuv elimde kalıyordu. Beyin, ayak... Yardım aramak için yukarı doğru koşmaya çalıştım. Kan kaybediyordum. Asfalta çıktım, bir kamyonla yakındaki Elmalı Karakolu'na gittim. Olanları anlattığımda dinleyen jandarmalar ağlamaya başladı. Helikopter, tanklar geldi. Şehitleri aldık. Olay yerinde 1570 mermi kovanı bulundu. Yani silahsız erlerin herbiri için 50 mermi kullanmışlardı...
EVET BU SAYIDAN ÇOK FAZLA GÜVENLİK KUVVETİMİZ VE VATANDAŞIMIZ ÖLMÜŞTÜR. AMA SİLAHSIZ KATLEDİLEN 33 VATAN EVLADI ŞEHİT EDİLEN BÜTÜN İNSANLARIMIZIN SATIR BAŞI OLMALIDIR VE KESİNLİKLE UNUTULMAMALIDIR
Batiston
10-26-2007, 03:12 AM
Bizi sanırım farklı kılan şeyler var.Bu farklılıkları savaş meydanlarında aman dileyene el kaldırmamışız,Yere serilen düşman bayrağını toplattırıp öyle girmişiz,siper,sipere savaştığımız düşman askerinin aç olduğunu anladığımızde ekmeğimizin yarısını bölüp onla paylaşmışız...
TÜRK GİBİ diyorlar..BİZLER FARKLIYIZ ARKADAŞLAR.
Tarihimizden,kültürümüzden,inancımızdan bizlere miras bırakılan bu büyüklüğüde bu sayfalarda tarumar etmeyelim...FARKIMIZI GÖSTERELİM.
Hanedan
10-26-2007, 05:52 AM
Biz gözümüzün gördüğü hiç bir şeyden korkmayan bir Milletiz. Bunu dünya alem bilir. Tarihimizde nice savaşlar yapmışızız çoğunda iki katımız on katımız düşmanlarla savaşmışız. Buna rağmen bu savaşlar adil savaşlardı. Çünkü biz onları, onlarda bizi görüyodu.
Bu kancıklar savaş yapmıyo, hayin pusular kurup askerlerimizi öldürüyolar, sonra televizyonun başına geçip şehidini tabutuna sarılan anne, baba, kardeşlerin acılı feryadına kahkahalarla gülüyolar.
Bana kalkıp, kimse soylu davranışlardan bahsetmesin, bu şerefsizler için değmez...
Batiston
10-26-2007, 06:44 AM
Konuşuyoruz ama ANLAMIYORUZ,ANLAŞILAMIYORUZ!
Şuan Türkiyede yaşanan adı konmuş veya konmamış bir savaş var.Bu savaşın aktörleri Türk-Kürt gibi gözüksede arka planda bu coğrafyada gözü veya menfaati olan ABD-AB-İsrail gibi aktörler var.Daha düne kadar kıçı kırık eşkiya diye adlandırdığımız KARŞI bugün Tayyip Erdoğan'ın açıklamalarına göre Tank sahibide olmuş durumda.Ne kadar yurt dışı patentli giydirilmiş olasalarda bu coğrafyada senin deyimin ile DELİKANLI gibi senle göğüs,göğüse çarpışacak durumları yok ve olamazda.Bunlarda davalarını seninle savaşarak görecek ise orantılı olmayan güçler gözönüne alındığında dağda gerilla,şehirde terörist olarak karşına dikileceklerdir.Bugünde şunu göstermiştirki Ordu ile değil özel kuvvetler ile bu iş temizlenecektir,aynen onların yaptığı gibi.Birde şu yazımları görünce deliyorum;Hain pusu!!! hangi pusu hain değil arkadaşlar ???
BOZ-OK
10-26-2007, 07:05 AM
Daha düne kadar kıçı kırık eşkiya diye adlandırdığımız KARŞI bugün Tayyip Erdoğan'ın açıklamalarına göre Tank sahibide olmuş durumda.
Yaa, ne demezsin... Insanin bile zor yurudugu dag tepelerinde yurutulen asimetrik savasta kullanmak icin cok ise yarar tank....:mrgreen:
Bence Tayyip yine ne dediginin farkinda degil, "postal" diyecegine "tank" demistir o... Ondan baska kimsenin elinde de boyle bir bilgi yok zaten... Veya yarin yine kivirtip, "ben tank gibi postallara sahip olmuslar" demek istemistim diyecektir... :cool:
Batiston
10-26-2007, 07:16 AM
Yaa, ne demezsin... Insanin bile zor yurudugu dag tepelerinde yurutulen asimetrik savasta kullanmak icin cok ise yarar tank....:mrgreen:
Bence Tayyip yine ne dediginin farkinda degil, "postal" diyecegine "tank" demistir o... Ondan baska kimsenin elinde de boyle bir bilgi yok zaten... Veya yarin yine kivirtip, "ben tank gibi postallara sahip olmuslar" demek istemistim diyecektir... :cool:
Koskoca Başbakan YALAN'mı söyleyecek !
http://www.hurriyet.com.tr/gundem/7386359.asp?m=1
Hanedan
10-26-2007, 07:17 AM
Konuşuyoruz ama ANLAMIYORUZ,ANLAŞILAMIYORUZ!
Şuan Türkiyede yaşanan adı konmuş veya konmamış bir savaş var.Bu savaşın aktörleri Türk-Kürt gibi gözüksede arka planda bu coğrafyada gözü veya menfaati olan ABD-AB-İsrail gibi aktörler var.Daha düne kadar kıçı kırık eşkiya diye adlandırdığımız KARŞI bugün Tayyip Erdoğan'ın açıklamalarına göre Tank sahibide olmuş durumda.Ne kadar yurt dışı patentli giydirilmiş olasalarda bu coğrafyada senin deyimin ile DELİKANLI gibi senle göğüs,göğüse çarpışacak durumları yok ve olamazda.Bunlarda davalarını seninle savaşarak görecek ise orantılı olmayan güçler gözönüne alındığında dağda gerilla,şehirde terörist olarak karşına dikileceklerdir.Bugünde şunu göstermiştirki Ordu ile değil özel kuvvetler ile bu iş temizlenecektir,aynen onların yaptığı gibi.Birde şu yazımları görünce deliyorum;Hain pusu!!! hangi pusu hain değil arkadaşlar ???
Tartışyığımız konu leşler sanıyodum. Bazımıza göre hoş bazılarımıza görede nahoş görüntülerden.
Bu leşler benim canımı sıkmıyor bunu söylüyorum. Yok kandırılmış yok cahilmişler beni bağlamıyor. Sonuçta benim için leş oğlu leş bunlar ve keyif alıyorum. Elimde olsa alayını bu hale getiririm. Banada medeni insan tavırları yapma ben dağlıyım...
Batiston
10-26-2007, 07:24 AM
Tartışyığımız konu leşler sanıyodum. Bazımıza göre hoş bazılarımıza görede nahoş görüntülerden.
İster katıl ister katılma benim için İNSAN !
Bu leşler benim canımı sıkmıyor bunu söylüyorum. Yok kandırılmış yok cahilmişler beni bağlamıyor. Sonuçta benim için leş oğlu leş bunlar ve keyif alıyorum. Elimde olsa alayını bu hale getiririm.
Bu resimlere bakıpta bunlara LEŞ diyebilecek birinin sağlıklı düşündüğüne inanmıyorum.
Banada medeni insan tavırları yapma ben dağlıyım...
İlginç 'LEŞ' diye tabir ettiğin kişilerde kendilerine DAĞLI diyorlar ...
Hanedan
10-26-2007, 07:48 AM
İster katıl ister katılma benim için İNSAN !
O halde senin insanlığın şüpheli, hangi insan...
Bu resimlere bakıpta bunlara LEŞ diyebilecek birinin sağlıklı düşündüğüne inanmıyorum.
Sadece soğukkanlılık ve nefret.. Zaten büyük adamlara hep deli derler:lol:
İlginç 'LEŞ' diye tabir ettiğin kişilerde kendilerine DAĞLI diyorlar ...
Evet dağlıyım onlar yüzünden DAĞLI OLDUM. ŞEHİRLİ BİR ZÜPPE olmaktan iyidir.Sen şehirli olmakla gurur duyuyosan vah derim, her Türk asker değilmiş meğer derim.
Hanedan
10-26-2007, 07:55 AM
Bu resimlere bakıpta bunlara LEŞ diyebilecek birinin sağlıklı düşündüğüne inanmıyorum.BATİSTON
Kendimi çok sağlıklı hissediyorum. Akıl sağlıma laf atıyosan, her büyük adama deli denmiştir zati:lol:
Batiston
10-26-2007, 07:59 AM
Evet dağlıyım onlar yüzünden DAĞLI OLDUM. ŞEHİRLİ BİR ZÜPPE olmaktan iyidir.Sen şehirli olmakla gurur duyuyosan vah derim, her Türk asker değilmiş meğer derim.
Her dağlı adam olmadığı gibi her şehirlide züppe değildir !
Hanedan
10-26-2007, 08:04 AM
Her dağlı adam olmadığı gibi her şehirlide züppe değildir !
Boş veeer. Dağlı dağına züppeler şehirlere.:lol:
Devlet başa, Kuzgun leşe.
yavuz
10-26-2007, 08:34 AM
Bu LESLERE bakip sevinmek hos degil elbet de(malum kuzgun degiliz), ancak; LES olduklari bari inkar edilmesin!
Arkadaslar
Anlamıyorsunuz.
PKK unsuru oluler lestir. Hainlere insan muamelesi yapılmamalıdır. Bunları kabul ediyoruz...
ama bizim kendimize duydugumuz bir saygı vardır.
Bebegi oldurmeleri erdemsizliktir.
Bunların cesetlerine bakıp zevklenmekte erdemsizliktir.
Hem PKK dan nefret edin hemde PKK'nın yaptıgını yapın.
BOZ-OK
10-26-2007, 10:19 AM
Koskoca Başbakan YALAN'mı söyleyecek !
http://www.hurriyet.com.tr/gundem/7386359.asp?m=1
Sanki ilk defa yalan soyleyecekmis gibi tepki veriyorsun.... Ayrica illa yalan soylemesi de gerekmez, sacmalamis da olabilir, ki bu da ilk defa olmaz hani... :mrgreen:
Batiston
10-26-2007, 10:24 AM
Sanki ilk defa yalan soyleyecekmis gibi tepki veriyorsun.... Ayrica illa yalan soylemesi de gerekmez, sacmalamis da olabilir, ki bu da ilk defa olmaz hani... :mrgreen:
Off topic yapıyoruz ama Tayyip'i sana yedirmem !
BOZ-OK
10-26-2007, 10:30 AM
Off topic yapıyoruz ama Tayyip'i sana yedirmem !
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Alparslan
10-28-2007, 02:43 AM
Sehit cenazelerinde INFIAL oluyor diye, yayinlanmasini yasaklamis hukumet! Yasaklayacaksaniz Urfa'li sehidimin kizlarinin sefilligini yasaklasaydiniz. O koca gobekli, kalin enseli agalariniz ellerini cebine atip 10 milyar vereydi de babalarinin cenazesine bayramliklarla ciksaydi cocuklari. Sonra da vergiden duserdiniz nasilsa... Serefsiz medya... Sehit cenazesinde 'Sehitler Olmez , Vatan Bolunmez' demek INFIAL!?!?!? terorist lesini getirip benim topragima hemde devletin araciyla gommek INSAN HAKKI!?!?!?! yuh olsun ulan size...
Nihat Genc benim gibi isyanin esiginde, TV den kufurleri siralamamak icin kendini zor tutarken bir kac kelam etmis, buyrun bakin:
http://www.youtube.com/watch?v=BtOGSunenOc&eurl=http://www.haber7.com/haber.php?haber_id=276767
En gicik oldugum olay ise hala buyuk sehirlerde bile dtp piclerinin burolarinin acik olmasi... Adamlar kardesleri! ile pazarlik etmeye gidiyor 8 Mehmedim icin, hala teroristi destekliyor ve burolari acik... Ulan bir ulkeyi yikmak icin gelenler baska bir ulkede bu kadar musamaha gorur mu? Serefini, Irzini bilmemne ettiklerim goruyo ama. Tayyip efendi sen hala diplomasi yapadur, eger bir kere daha boyle sehit verirsek, o cocuklari keklik gibi birakirsaniz orada, ne seni ne sulaleni kurutmadan durmayiz. Aha da bunu kafana yaz. ha dtp ha akp oldu durum be... Bahceli efendi ocaklara ITIDAL cagisinda bulunmus... YA OLAYIN SIYASETI MI KALDI? Indireceksen bunlari simdi indir, yoksa yarin yine BARBARSIN!!! Simdi yaparsan HALKIN SESI. Yap! Sen bu milletin milli refleksi degilmisin???
ulugbekTR
10-28-2007, 04:48 AM
aile planlaması bizde, töreler de onlarda olduktan gayri, onları gebertmeyle bitiremeyiz arkedes.
Bizim kadınlarımız 2 cocukta aman vucudum bozulmasın derken, onların kadınları en az duzine duzuyor.
o itlerden nefret ettigim kadar hich birseyden nefret etmem ama; o itler o kadar hızlı cogalıyorlarki mitralyoz yetmez gebertmeye...............
O zaman gebertmek care degil. Care; islah etmek. Bulaşıcı hastalıkları varmış gibi o bolgeyi karantinaya alıp, o insanları guruplamak
A) İflah olmaz
b) Cok bulaşıcı, ayrı yerde yaşaması gerekir
C) Ha şoyle; ha boyle
D) Umid var
E) Şansı cok
F) Cok temiz
BUNLARIN DA CARELERİ FARKLI FARKLI
A) KAFASINA BİR KURŞUN
b) HAPİSLERDE YAŞASIN, KOZ OLARAK KULLANALIM
c) İyi yonlerinden faydanalım.
D) Eğitelim, hocaları, dede korkutları seferber edelim
E) Adam edelim, mevkii verelim, onder yapalım ki diğerlerine ornek olsun
yavuz
10-28-2007, 05:22 AM
bozuk karakterlerin duzeltilmesi
Bu is icin boyle ugrasmana hic gerek yok ulugbek, www.turkcekarakter.com gibi siteler Turkce karakterleri, yerine en uygun olanlariyla degistiriveriyorlar...
Saygilarimla... :-)
sayinabim
10-28-2007, 05:30 AM
arkadaslar bence az bile yapmislar ben olsam canli canli tirnak makasiyla dogrardim onlari vede sonra tuz basardim aci olum olmasini isterdim doguda askerlik yapmis vede yasamis birisi olarak bazilari arkadaslarin yazik insan diyor ama onlar insan olmaz ben sene 96 98 arasi cook yasadim inanin elimde olsa nehale getirirdim
BOZ-OK
10-28-2007, 07:03 AM
Sayin abim, guzel abim... Bu ne yaa, kafayi mi yedik milletce? Biz boyle bir millet degildik, nooluyor bize ki boyle iskencelerden iskence begeniyoruz dusmanlarimiza... Temiz is, iyi istir... Sikarsin kafasina bir tane, ustun basin kan icinde kalmaz...:cool:
Not: Alooo, Yavuz... Bir de Sayin abim, guzel abimin iskence iletisine tesekkur etmis... Kime diyom ben, alooo....:cool:
yavuz
10-28-2007, 08:08 AM
Not: Alooo, Yavuz... Bir de Sayin abim, guzel abimin iskence iletisine tesekkur etmis... Kime diyom ben, alooo....:cool:
Aybike Hanim'in da iskence icerikli bir takim iletilerini goruyoruz ara sira. Ona tesekkur etmeyip, Sayinabim'e tesekkur etmemin sebebi; eski bir askerin bu konuda insanliktan bahsedilmesine verdigi tepkidir. Bu adamlarla carpisan askerin siteminedir...
Aybike
10-28-2007, 10:53 AM
sayin ablanda ailede 34.sehidi verdi...
en son hakkaride esimin kuzeni sehit edildi...
benim henuz onlara yapabilecegim iskence turu daha kesfedilmedi bile..
yeterki elime gecsin...Cinliler bile bulusuma alkis cekecek...
Alparslan
10-28-2007, 10:54 AM
Sayin abim, guzel abim... Bu ne yaa, kafayi mi yedik milletce? Biz boyle bir millet degildik, nooluyor bize ki boyle iskencelerden iskence begeniyoruz dusmanlarimiza... Temiz is, iyi istir... Sikarsin kafasina bir tane, ustun basin kan icinde kalmaz...:cool:
Ben kesersem yagmurluk giyip keserim , sonra bi guzel ciflerim bisi bulasmaz... zaten o piclerin kani benim topragima dusup pisletmesin... Baska memleketlerde keselim orada kalsinlar. Hatta bir parcasini bir memlekette kalanlarini degisik memleketlerde gomelim ki, 70-80 kiloluk bok cuvali gibi kalmasinlar ayni yerde.
Cani yanan tirmalar, gariban kedi pitbulu gordugunde karsisinda nasil saldirmisti...gozune gozune valla...Gerci oldu ama en azindan onurlu gitti kedi... Bunlarda o da yok, hem kurt yatagina gelip iseyecen, kurt yavrularini tirmaliycan hem aslarindan yiyecen kurt taklidi yapip ustune birde dayilanacan hemde temiz temiz olmeyi bekliycen....Cakalllll... Yok aga yokkkkk... Herkes ekdigini bicer. Kurt kendine saldirana belki sadece canini kurtarmak icin saldirir, hatta belki oldurmeden birakir gider, ama sevdicegine evladina dokunursan o zaman canavar yuzunu gorursun ki... Aman hani...
Bu frenkler kurtadam hikayelerini bizim cengaverleri gorup uydurmus olmaya??? O killi milli oluslari da belki bazi asiretlerin de bizim askerle oralara gitmesindendir.
sayin ablanda ailede 34.sehidi verdi...
en son hakkaride esimin kuzeni sehit edildi...
benim henuz onlara yapabilecegim iskence turu daha kesfedilmedi bile..
yeterki elime gecsin...Cinliler bile bulusuma alkis cekecek...
Evvela basını sagolsun. Sadece sizin degil insan olan herkesin az cok canı yanmıstır. Siz derinden hissetmissiniz....cogumuz hissettik.
Ve Aybike Hanım...
Bu tip dusunceler sizi teror orgutu mensuplarından uzak tutan yegane sey. Zira orgut mensupları ile profesyonel anlamda muhattap olabilmeniz icin "caylarını dahi icmeniz" gerekmektedir. O kadar fazla unsur var ki ben sizin icin hepsini tek tek dizsem bırakın iskence yapmayı kafalarına birer tane sıkmaktan yorulurusunuz...
Bu sekilde romantik tavırlarla harket etmenizin size yararı olmaz. Durumunuz geregi teror orgutune fiziksel bir darbe vuracak halinizde yok (muhtemelen). O halde mantıksal bir tavır takınıp uzerimize "Bakın iste Turk'e! İskence edecek, tek tek kesecek, hepsi boyle..." yorumlarının yapılmasına izin vermeyin. Devlete teslim olan bircok teror orgutu mensubu vardır. Bu unsular icersinde "bebek katilleri" dahi vardır. Su an cogu dısarıdadır. Bu da bizim bir politikamızdır. Teror orgutunden ayrılmak isteyen niceleri var bu kozumuzu sabote etmeyin.
Derdiniz terore zarar vermek degil mi? İnanın bana bu tip dusuncelerle bunu beceremezsiniz.
Nefret zehir gibidir. Eger onu dısarı atamazsanız sizi eritir. Nefretinizi dısarı atabileceginiz yer teror mensuplarına eziyet edebileceginiz ortam degil, zira pozisyonunuz uygun degil. Bunun hayali kurarak zehirinizle kendinizi zehirlerisiniz. Nefretinizi dısarı atabileceginiz alanlada orgute darbe vurmaya calısın. Bunu her normal vatandas yapabilir. Romantik davranmak yerine yukarıda bahsettigimiz politikiya destek vermek dahi bir "darbe" dir.
Sehit cenazelerinde INFIAL oluyor diye, yayinlanmasini yasaklamis hukumet!
Acıkcası medyanın sehit haberini henuz alacak ailenin evinde cekim yapması son derece yanlıs. Yani o anda kisi dusunmez ki "yok beni Turkiye izleyecek aman dikkatli olayım" diye cunku dunyası yıkılmıs. O anda ne hallere duser ne hallere duser...bir annenin o hallerinin medyaya yansıtılması bir kere sehide saygısızlıktır. Annesinin "o anki" halini neden medyaya yansıtıyorsun?
Cenaze torenlerinde cekim yaparsın tabii. Ne yazık ki bizim halk bilincli sinirlenmiyor. Hemen galeyana gelip hemen sonen bir toplumuzu bu da bizim kullanılmamıza yol acıyor. Kullanılmamız icinde....
Aybike
10-28-2007, 02:03 PM
evet bu konuda epey bir duygusalim:)
Madalio'g'li
10-28-2007, 02:40 PM
"Kuru idik, yaş olduk / Ayak idik, baş olduk"
Hey gidi dünya hey; ne idik, ne olduk?
Fazla söze hacet yok aslında:
"Öldürdüğünüz kuduz bir köpek dahi olsa işkence etmeyiniz."
Hadis-i şerif
Aybike
10-28-2007, 02:43 PM
ben hayvanlari severim..
iskence etmem zaten..ben bir sinek bile olduremem..
NativeAmerican
10-28-2007, 03:07 PM
hayvanlarin yeri farklidir. ben de severim. Insanlar da tamam. Fakat bu le$lerin insan oldugunu sanmiyorum...
Fazla söze hacet yok aslında:
"Öldürdüğünüz kuduz bir köpek dahi olsa işkence etmeyiniz."
Hadis-i şerif
Silah sikarken "ay canim umarim iskence yapmaz benim kursun" diyerek mi adam öldurecem ben askerde?
Silah sikarken "ay canim umarim iskence yapmaz benim kursun" diyerek mi adam öldurecem ben askerde?
NativeAmerican
İskencenin anlamını sende biliyorsun.
Bir kimseye maddi veya manevi olarak yapılan aşırı eziyet
İskenceden manayı da biliyorsun. İslam orduları da kılıc sallamıstır, o tip bir mantık olsa onlar kılıc sallar mıydı??
Demir Kağan
10-28-2007, 03:54 PM
Alper, Erdem kim? Ne zaman tanistin? Yeni arkadasin mi? Beni satiyosun yani Alper? :(
binbirincigece
10-28-2007, 04:46 PM
Ölmek, insan hayatındaki en önemli olay; ölüm anı da en önemli andır. Bu; aslında insanın yaşadığı hayatın bir hülasası olma durumundadır. Bu nedenle, eğer bir insana bu en önemli anı yaşatacak kişi olmak durumunda kalınırsa, yaşayacak kişinin geçmişinin de, ölümün anlamlandırılabilmesi maksadıyla göz önünde tutulmasında fayda vardır. Bu Türk'ün töresinde de vardır. Nitekim geçmişimizde; bazı insanlar boğularak öldürülürken, bazılarının kanı akıtılmıştır. Yine yüce inancımız gereği biliyoruz ki; bazı insanlar yaşantılarıyla insan-ı kamil olurken, bazıları da esfel-i safiline kadar düşme durumundadır. Bu nedenle teröristlerin; yani masum insanları genç-yaşlı; kadın- erkek; çoluk-çocuk demeden katledecek kadar vahşileşmiş bir ruhun insanlık namına hakedeceği bir değer kalmamıştır. Ancak;
İçerisinde nefret duygularından daha ziyade insanlık alametleri taşıyanların, karşılarındaki yaratığın niteliği ne olursa olsun, sınırları aşmaması da, kendi insanlığı açısından çok önemlidir. Tüm olasılıklar bir kenara (dünyanın tepkisi, gelecek suçlamalar, vb.) vicdanıyla baş başa kalan birisinin yapacağı soğukkanlı bir değerlendirme, kendisini bu tarz vahşetlerden alıkoyabilmelidir. Zira; bizzat şehit yakını olarak biliyorum ki; yapacağım hiçbir muamele benim şehidimi geri getirmeyecek, ona bir değer katmayacak; bilakis, benim değerimi düşürecektir. Kaldı ki, milletçe sahip olduğumuz töre, kültürümüzden gelen erdem de bize böyle düşünmeyi salık vermektedir. Hepimizin içi yanıyor, hepimiz bir şekilde nefretimizi kusmak istiyoruz elbette. Ama mesele; bu nefreti adi bir teröristin cesedine indirgeyecek kadar basitleşmeme meselesidir; APO dahi elinize düşmüş olsa. Şahsi kanaatim; yapılacak en makul şey, canını alan siz dahi olsanız; "Allah'ından bul!" demek ve bu işi çarçabuk bitirmektir. İşte bizi biz yapan; bizi bu insanlıktan nasibini alamamış canavarlardan ayıran ruh yüceliği de buradadır. Teröriste verilecek karşılık, teröristçe olmamalıdır, bu davranış şekli ancak ona yakışabilir.
Alper, Erdem kim? Ne zaman tanistin? Yeni arkadasin mi? Beni satiyosun yani Alper?
Ne yazık ki eski arkadasım degil ama simdi dostuz heralde Allah'a sukur :) Seni de tanıstırayım
Muhammet! Bak bu Erdem
Ahlakın övdüğü iyilikçilik, alçak gönüllülük, yiğitlik, doğruluk gibi niteliklerin genel adı
Erdem! Na bu da Muhammet. İsmine aldanma :)
Mutlu oldun mu Muhammet ? Hadi bu arkadası tası. Sigara icme, alkol alma, adam gibi davran...Ihh :)
Demir Kağan
10-29-2007, 07:38 AM
Alper, bir Ozbek kardesin sana soylediklerini aynen iletiyorum sana. :lool:
Alper, bir Ozbek kardesin sana soylediklerini aynen iletiyorum sana.
Ben seni, sen beni bulamadan once bulurum merak etme :) Erdemle yuz yuze tanısırsın hemde :D
Demir Kağan
10-30-2007, 10:11 AM
Alper bulusmalara gel yavrum, yeterli beni bulman icin. :cool:
yavuz
10-30-2007, 10:57 AM
Mgas, bu acik acik duelloya davettir. Gitmezsen, "Alper korktu, gelemedi" der bu Demir Kagan bir de... :rolleyes:
Yapar... :rolleyes:
Yapariz... :rolleyes:
Alper bulusmalara gel yavrum, yeterli beni bulman icin.
Gelecek bulusmayı Malatyada yapalım gelmeyen carpmada yutan eleman olsun :)
Demir Kağan
10-30-2007, 03:44 PM
Alper, etkisiz eleman oldugunu gosterdin. Cekil gozumun onunden. :mrgreen:
Alper, etkisiz eleman oldugunu gosterdin. Cekil gozumun onunden.
Konu sanki bulusma ile ilgili bir konuda, sani o konuda bir seyler yazmısım da, bulusmaya gelecemeyecegim icin konuda etkisiz kalmıs muamelesi yapma bana :D
Gereksiz aksiyonlarda bulunma
Adamı hasta etme :D
Demir Kağan
10-30-2007, 05:26 PM
Alper oradan buradan RSS ile haber araklayip haber sitesi yapmissiniz bana burada caka satma! Etkisiz eleman!
Alper oradan buradan RSS ile haber araklayip haber sitesi yapmissiniz bana burada caka satma! Etkisiz eleman!
Niye olm mis gibi iste :) 2 saat haber aracagına tum haber tek adreste. Lakin birde guncelleme isini dogru durust yapabilsek tam super olacakta...:D
Zaten sitenin sloganında "haber siteyiiiz" demiyoruz, hatta haberleri sitede yazmıyoruz sadece baslıgını ve acıklamasını verip haberin gectigi sitenin baglantısına atıyoruz. Bir nevi kapsamlı RSS hizmeti gibi...
Demir Kağan
10-31-2007, 06:17 AM
Kapsamli RSS oyle olmaz Alper. Haberin tamami olursa kapsamli RSS olur. Iki satir cumle koy sonra link ver. Oh. Ne ala memleket! :D
Kapsamli RSS oyle olmaz Alper. Haberin tamami olursa kapsamli RSS olur. Iki satir cumle koy sonra link ver. Oh. Ne ala memleket!
RSS hizmeti zaten genelde haberin baslıgını koyup acıklamasını atmaya yoneliktir. Senin RSS hizmetini nasıl kullandıgın bu hizmeti bir kaıba sokmaz :D
Yararlı bir site sonucta. Bircok sitenin rss ni bir alanda topluyor :D
Seckjin Khan
06-08-2008, 11:06 AM
resimler link olarak değiştirilmiştir, mideniz kaldıramayacaksa lütfen bakmayınız.
http://img521.imageshack.us/img521/5916/traskerlerininldrd287teaw4.jpg
http://img521.imageshack.us/img521/9285/traskerlerininldrd287tetr2.jpg
bu konuyu daha önce takip etmiştim ama yorum yazmamıştım...
Bu resimleri görenler farklı duyguları barındırıyor olabilir ama ben şunu söyleyeceğim bu ölü teröristler büyük olasılıkla 2-3 haftalık hatta aylık bile olabilir.pkk vurulan teröristleri bırakıp gittiğini düşünürsek bu şekle gelmeleri baya vakit almıştır.
O yüzden TSK böyle öldürmez bu hale gelmesi zaman almıştır sadece bunu bilin...
Bu resimleri görenler farklı duyguları barındırıyor olabilir ama ben şunu söyleyeceğim bu ölü teröristler büyük olasılıkla 2-3 haftalık hatta aylık bile olabilir.pkk vurulan teröristleri bırakıp gittiğini düşünürsek bu şekle gelmeleri baya vakit almıştır.
O kadarlık değiller. Yanısıra ilk fotodaki resime iyi bakarsak bir kelesin o etkiyi yaratabilecegini sanmıyorum.
Seckjin Khan
06-08-2008, 12:33 PM
O kadarlık değiller. Yanısıra ilk fotodaki resime iyi bakarsak bir kelesin o etkiyi yaratabilecegini sanmıyorum.
birinci resim haftalık diğeri aylık bile olabilir...
hsr_1979
06-09-2008, 05:57 AM
Sıkacan, geçecen...
Ayrıca yayınlayan yabancı bir site
Bilge_Kagan
06-09-2008, 04:56 PM
Birincinin Photoshop isi oldugu ayan beyan ortada da ikinciden emin olamadim. Kaynak gosterilen site zaten guvenilir bir site degil, daha once de "Slaughtered Kurds by Turks" diye birkac fotograf yayinlamislardi. Fotograflarda guya Turk askeri olan kisiler, kafalarini/kulaklarini kestikleri cesetleri kameraya gosterip poz veriyorlardi. Fakat isin ilginci bu poz veren adamlarin sacinin sakalinin birbirine karismis vaziyette olmasiydi. Turk ordusunda operasyona cikma durumu haric, sac sakala kesinlikle izin yok, hatta operasyon sirasinda da belli bir siniri var diye biliyorum. Lakin gel gor ki elin adami koymus oraya, dunyaya duyurmus, ne edersin...
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.