PDA

View Full Version : dtp van milletvekili teroristmis

deyrambel
11-11-2007, 03:50 AM
http://www.hurriyet.com.tr/gundem/7668306.asp?gid=180&sz=8533

fatma kurtalanin fotografi yayinlandi gazete haberine gore yayinlanan fotografta fatma kurtalan biksi silahinin mermilerini tutuyor belki bu kari askerlerimize kursun sikmistir

bazen dusunuyorum laiklik elden gidiyor oldumu ordu mudahele ediyor
askerlerimizin kanina giren teroristler mecliste kimsenin sesi cikmiyor

demek ki herkesin menfaati var askerler kendi yasamlarinin kisitlanmasindan hoslanmiyor ve ona gore de laiklik uzerinde cok duruyor

dusunun bir yobaz mecliste olsa idi ve seriat istiyorum diye bagirsa idi neler olurdu gazeteler neler yazardi

pkk lilar elini kolunu sallayarak geziyor

artik kimseye guvenmiyorum bu ulke yahudiler ermeniler bilmemkimler tarafindan yonetiliyor

dunya da hic bir ulke buna musade etmez -eger bunlara musade edenler turk olamaz bana kimse pasha masha demesin hepsi ayni

pkk lilar mecliste olan analara gariban insanlara oluyor
koylu cocuklarina oluyor
olen sehid olan bu gariban insanlar

Aybike
11-11-2007, 04:20 AM
aaaaaaaaaaah ah........

yavuz
11-11-2007, 05:40 AM
Bu baslik bana, "hangisi degilki?" dedirtti...

dervish
11-11-2007, 08:08 PM
Bu kadını meclisten atmanın tek yolu başortusu taktırmak.

deyrambel
11-11-2007, 10:30 PM
Bu kadını meclisten atmanın tek yolu başortusu taktırmak.
baba :D zorla kafasina bas ortusu taktirmak lazim o zaman bu pashalar ve chp seriat geliyo diye protesto ederler bagirirlar atarlar kariyi meclisten- yoksa kimsenin bir sey yapacagi yok
bu yok niye konusmaz -adamlarin isi gucu musluman dusmanligi bunlar mason yahudi usaklari bu olay bunu kanitlamistir kimsenin pkk ilesorunu yok- sorun turklukle ve islamla:cool:
Allah Turku korusun Turk gibi gozuken insanlardan

Aybike
11-16-2007, 10:49 AM
Ziyaaaaaaaaaaaaaa...Ziyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa..
pardon ,deyrambel...deyrambeeeeeeeeeeeeeelllllllllllll

nurhak
11-16-2007, 02:46 PM
Son zamanlarda herkesin kafası bir şekilde karışık ve ortalık sanki biraz dumanlı,puslu.Olaylar net bir şekilde görülmüyor veya gösterilmiyor anlatılmıyor,sanki birileri bizleri hedeften saptırıyor dikkatimizi bir yerlere çekmeye çalışarak dumanın arkasındakileri görmemizi engelliyor.Bu şerefsizler neden bu dönemde bu kahpeliklerini artırdılar,aylardır oraya onbinlerce askeri,tankı topu yığan ordu bu tezkere denen zımbırtıyı davul zurna eşlğinde çıkartılmasını bekledi?
Bu memlekette birileri gerçekten birşey yapıyorsa onlarda orada kahramanca ŞEHİT olan o aslan parçaları,gerisi Kocaman bir hikaye...

Anlı şanlı medyamız yıkık harabeleri çekip f-16 ların vurduğu karakol diye gösterip habercilik yapıyor,yüksek seçim kurulu bu hainlerin adaylığında mahsur bulmayıp onaylıyor sonra yargıtay başsavcısı bunlara siyaset yasağı getirmek adına partinin kapatılması için dava açıyor.Bu ülke başbakanı demokrasi havarisi olmuş gününü o memleket bu memleket gezerek sıcak yatağından uzaklarda ''bak dağa çıkarlar'' diye gözdağı veriyor,birileri ihaleler düzenlemekten,meclisi sabahlara kadar çalıştırarak ilgili yasaları düzenlemekten,cumhurbaşkanı köşkün dekorasyonu ve kadrosunu oluşturmaktan dolayı bu puslu havanın dağılması için zamanları pek olmuyor.

Ve ne yazık ki...!

Benim ülkemde halen şehit cenazeleri geliyor,ihaleler birilerine paylaştırılıyor,vatan toprağı birilerine peşkeş çekilmeye devam ediliyor,başbakanın damadı,bakanların oğulları,kızları ceplerini doldurmaya devam ediyor,hısım akraba iş bulmayı başarırken

Benim gencecik filizlerim yeşermeden kara toprağa giriyor ve bu yüce milletin ferdi,o,şehit anası yıkık dökük evine lütfen gelip sana ev verelim diyen bakan hazretlerine;istemem onun yerine köyüme okul yap diyebiliyorken,birilerinin içinde biryerleri acaba sızlayıp silkinip YETER ARTIK diyebiliyormu...?

Zannetmiyorum.....

teginalp
11-16-2007, 03:18 PM
Ulen olmayanı var mı? diyecektim, baktım diyenler demiş. Ben demiyeyim bari.

bozkurt_46
12-30-2007, 06:20 AM
parti dısına cıkıp ta baska partilere de baksak bu sayıyı artırabiliriz:D