View Full Version : Fenerbahce-galatasaray Bu Kun
ulugbekTR
12-08-2007, 08:55 AM
dunyoning eng katta fotbul o'yini fenerbahcha galasataray oyinni birozdan kegin boshlaydi . tushunchalaringiz qanday?
ulugbekTR
12-08-2007, 08:59 AM
http://www.footballderbies.com/
binbirincigece
12-08-2007, 09:07 AM
Dostluk kazansın
ulugbekTR
12-09-2007, 03:27 AM
ilgi olmyacagını biliyorum ancak maksat sadece turkistan forumları degil. yani birazda başka forumlara yazalaım katılım karışım olsun
Temur
12-09-2007, 03:34 AM
maalesef kimse tınlamıyor...
ulugbekTR
12-09-2007, 03:53 AM
maalesef kimse tınlamıyor...
demekki daha yapilacak cok sey var.
adam 2005 yılında acılmış bir konuda daha galatasarayı bilmiyor.
anlamıyorum bizim turkmanbaşı 2002 dunya kupasında turkiye icin gosteri yapılmasını yasaklarken bunların kafası nerdeydi.
uzbekistan gaziler turvuvasinda (adına ceşit bişey deniyordu) dunya sampiyonu oldular. turkiye de 3. oldu ha hatırladım ampute.
uzbek ve turkiyeli sporcular birbirlerine detsek verdiler. canı gonulden kutladılar. ama uzbekistanda kimsenin haberi olmadı. o gun dikkat ettim bilerek kac site bahsedecek diye. ama kimse tınlamadı
kazaklar bile bahsetti. ama ben uzbekleri goremedim. forumdada oyle.
Temur
12-09-2007, 04:02 AM
evet üstadım lakin müsterih ol, ben ortaasyada ikamet etmiş biri olarak sana canı gönülden söyleyebilirimki bu site öz özbekistanı temsil etmiyor. Burada yazanların kafa kafaya yarısı gurbetçi veya bir şekilde yurtdışında bulunan kimseler. Türkiyedeki wowturkey gibi düşün yazanların %70 yurtdışındadır ezici çoğunluk sol, ateist veya komunisttir ufak bir azınlık sosyal demokrattır. Ülkenin resmi dini yoktur. Bütün anketlerinde chp tek parti iktidardır. Bütün belediyeler sol partilerindir vs vs o siteye bakan bir özbekte vaybe turkiye nası bir yermiş yaaaav diye düşünür oysaki sokaklar bambaşkadır...
ulugbekTR
12-09-2007, 04:34 AM
evet üstadım lakin müsterih ol, ben ortaasyada ikamet etmiş biri olarak sana canı gönülden söyleyebilirimki bu site öz özbekistanı temsil etmiyor. Burada yazanların kafa kafaya yarısı gurbetçi veya bir şekilde yurtdışında bulunan kimseler. Türkiyedeki wowturkey gibi düşün yazanların %70 yurtdışındadır ezici çoğunluk sol, ateist veya komunisttir ufak bir azınlık sosyal demokrattır. Ülkenin resmi dini yoktur. Bütün anketlerinde chp tek parti iktidardır. Bütün belediyeler sol partilerindir vs vs o siteye bakan bir özbekte vaybe turkiye nası bir yermiş yaaaav diye düşünür oysaki sokaklar bambaşkadır...
abi su gunlerde o kadar cok uzbek siteleri uzbek konularına giriyorumki arasıra kendimi bile unutuyorum.
yani takjlasık 20 ye yakın uzbek sitesi 4 adet chat sitesi 3 adet haber sitesi ve 2 adet uzbek radyosu dinliyorum
msn de de 30-40 uzbek oldu heralde
ancak hicbirinde goremedim gercekten
Temur
12-09-2007, 10:43 AM
üstat muhtemelen bellediğin sıcaklık ilgi alaka hakikatta da yok lakin bizzat memleketine gidince kısmen sıcaklık görüyorsun.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.