PDA

View Full Version : Dünya'ya Rezil Oluyoruz !

Mgas
12-23-2007, 04:05 PM
Millet sıyırdım, sıyıracam. Nedir bu bizim milletin hali? Her Youtube videosu altında bir Türk küfur etmis. Yok efendim bir buyuk Türk hekiri, amacı tamamen bilgi paylasımı olan siteyi hekmis, yok efendim bilgi paylasımı yapan siteye saldırı yapmıslar...

Sonuç olarak ha bire ban yiyoruz. Resmen çoğu yer(saygın yerler dahi) "Türkler Giremez" halini aldı.

irc.debian.org Turklerin toplu halde ip lerini banlasmıs. Var mı boyle bir sey?

Allah'ın soykırımcı Fransızcısının insanı bugün kibarlığı ile tanınıyor ama koskoca Osmanlı torunu olan bizlerin su acınası haline bakın!

Bunun sebebi ne olabilir? Eğitim sistemi? Ekonomi? Ailedeki bozukluklar? Hepsi....?

Günümüzün en büyük değerlerinden olan teknoloji sektöründe böyle rezilleşmemiz çok büyük sorunlar doğurmuştur,doğuruyor ve doğuracaktırda. Gavurun gözünde çizdiğimiz imajı düşünebiliyor musunuz? Sonra herhangi bir davamızda bu adamlardan nasıl destek görmeyi bekleyebiliriz ki? Adamlar bizi canavar,manyak,barbar...bir şey sannıyorlar, böyle bir önyargıya sebep oluyoruz.

Bizim derdimiz ne?

Redd-i İlhak
12-23-2007, 04:11 PM
Ülke sevgisi ile Milliyetçiliği herzaman karıştırmışızdır...

ikisi de olmalıdır ama dozunda ve yeri geldiğinde.

binbirincigece
12-23-2007, 04:51 PM
Bizim derdimiz ne?

Bizim derdimiz kendimizi bi ... zannedip, diğerlerini ise o bile zannetmememiz.

ulugbekTR
12-24-2007, 01:41 AM
YUNANİSTAN TURKİYE MACINDADA BIZIMKILER UYELIK EMAIL DOGRULAMA ISTEMEYEN yunan forumlşarına girip ana avrat kufur etmişlerdi. hatta yunan forumları kısa sureligine gosterimden kaldırmışlardı forumu
.....
sonra ne oldu dersiniz. onlarda bizi yendi.
Bizim atalarımız oralara girerken kufurle, zulum ile degil, hoşgoru ve sevgiyle girmişti.
eger zulum olsaydı nah girerdi atalarımız oralara
hoşgoru sayesinde halkın karşı komaması ile gonullu casuslarla kapıları icten acmalarla girdik ama
insanlarımız o ulvi davayı bile kufurlerinde oyuncak yapıyorlar

NativeAmerican
12-24-2007, 01:52 AM
bizim bazi salak hekirler de gidip amerikali "manikur pedikur" siteleri hekliyor fittiriyorum. Bir bok yaptiklarini saniyorlar ya...
Manikur Pedikur sitelerini hekleyip "cuvalin intikamini Aldik" diye index atip sevinmezler mi hele..

Temuchin
12-24-2007, 02:10 AM
Sanal Alem i hiз takmamak gerek aslında.

Kьfre Kьfьrle karşılık vereni hadi anlarım ancak yok yere kьfьr eden anlaşılmıyor.

youtube ьyeliğimi sildirdim, зok dangalak adam var ьyeliğim olunca yorum yapıyorum yoruma yorum derken durduk yere sinir krizleri geзiriyorum olmuyor