View Full Version : Buyuk ihtimal ile Murat Karayilan geberdi!
NativeAmerican
12-26-2007, 01:57 PM
pkk'ya tapan open, pkk hakkinda surekli bilgi yayinlayan bazi kurt sitelerini takip ediyorum. PKK taraftarlarinin su sekilde yazilar yazdiklarini gordum:
Murat Karayilana bir aciklama yapilirsa seviniriz.
Ben Sayin Murat Karayilana bir Yurtsever olarak soru sormak istiyorum,tabiki bunu baskasida verebilirler.Haliyle Turk medyasi yaptigi sinir otesi hareketti tabiki hepimizi rahatsiz ettigini blidirmek isterim.
bir baska yazida ise:
Düşmanın büyük hava saldırısından sonra,murat karayılanın video görüntülerine tanıklık edemedik.
Teknik açıdan çokmu zor.bunu bilemiyorum.Şehadet yada yararalanma bizi üzer,ancak mucadelemizi aksatmaz.İnşalah bunlardan biri değildir.
Bunun yer belirlenmesine yol açacağı düşüncesiyle canlı telefon bağlantısına katılamayacağını biliyorum.fakat video görüntüsü önemlidir.
saygılar.
dusunsenize, her catismanin arkasinda video konferans tarzi aciklama yaparlardi pkkli yoneticiler, bu aralar ise; en buyuk kayiplari verdikleri surecte cikip bir cift soz eden olmadi :)
ulugbekTR
12-26-2007, 02:02 PM
Sen KurdİŞcemİ Bİlİyorsun Da
Sen KurdİŞcemİ Bİlİyorsun Da
Turkce yayında yapıyorlar.
Yanısıra...
Karayılan daglarda mı sanki? Koynumuzun icinde. Lokantalarda acıklamalarda bulunuyor Kanal D kameralarına...Sozde K.Irak'ta...
Seckjin Khan
12-26-2007, 02:41 PM
Karayılan'ın K.Irak'ta olduğuna dair en ufak bir kanıt yok zaten biz Terörist değiliz kişiler üzerine suikastler yapmayız.Karayılan ölür yerine başkası geçer sorun teröristlerin barınması,lojistiği ve yapılanmaları...
Karayılan цlьr yerine başkası geзer
Geri Zekalı APO'yu enseledik n'oldu sanki? Sabah bakın kac araba yakılmıs olacak. Yok otobusume saldırdılar, yok arabamı yaktılar, yok yuruyus yaptılar, efendim polisimi tasladılar, bomba yaptılar yola bıraktılar...
Gokten zembille mi inmiyor bunlar. Bu serefsizler bizim askerimizin arabasını,evini biliyor gidip arabasını atese veriyorda devlet mi bunların evini bilmiyor? Her eylemde sakır sakır fotoları alındı bunların.
Devletin otaritesini dusuren eylemler hep bunlar. Dagda olunca, askere sıkınca terorist, sehirde araba yakınca kimligi belirsiz sahıs...Var mı boyle bir sey ya?
Seckjin Khan
12-26-2007, 03:01 PM
devlet sokağa pek karışmak istemiyor nedeni büyük olasılıkla olaylara karışanların küçük balık olmalarıdır.
devlet sokağa pek karışmak istemiyor nedeni bьyьk olasılıkla olaylara karışanların kьзьk balık olmalarıdır.
Devlet sokaktan soyutlanırsa devlet kimin devleti olur? Devletin hemen hemen her yerde bir gozu var sokaklarda. Yanısıra her sey bir kenara devlet vatandasın malını canını korumakla mukellef. Koruyamazsa otaritesi duser. Oteritesi dusunce hem atesi yakan hemde ateste kalan devleti tınlamamaya baslar.
Dagda olanlar bu sehirdeki serefsizlerden cokda buyuk degiller. Bunların onderleri,picleri dagdan daha fazla sehirde var. Dagda iki koyun,3 keci...ile ne karınları doyar, ne silahları dolar. "PKK yandascısı" arabamızı yakacak da PKK'ya para mı kazandırmayacak sanki?
Bunun sebebi pasiflik ve bazı pis iliskiler. "Millet! K.Irak'a ekonomik yaptırım kararı cıktı operasyon yapıyoruz piyasadaki mallara cokecez" deyince iyi de oncesinde niye cokmuyorduk bu mallara? ABD uyusturucu sattı colun ortasına dunyanın en buyuk eglence mekanlarını, kumarhanelerini kurdu iyide bizim kanımız gidiyor ha bire.
Aybike
12-27-2007, 02:41 PM
gebersin sayiylami verdiler bize sanki...
Alparslan
12-27-2007, 02:55 PM
gebersin sayiylami verdiler bize sanki...
Bencede bu kadar asikarken tum veriler-bulgular yasasinda bilgi aliriz demektense, gebersin ibret olsun demek evladir. Asmayipda besledikte ne oldu sanki... Ahhh ahhh soyle bir asabilseydik agiz tadiylan su iti, basi onde yurutmezdik sehit anasini, evinin onunde oglunu sehit eden itler otobus yakarken... SIKALIM KAFALARINA, bi Ahmedinejat kadar dirayetimiz yok mu be? Adam catir cutur da asiyor iste, is icim deyip kimseyi de karistirmiyor. Ayiptir be. Insallah askeriye gereken dersi almistir da, canli yakalamak yerine leslerini kargalara teslim eder gelir.
Aybike
12-27-2007, 03:13 PM
enseden bir kursun..sonra bi tepuk..
simdi yakalicen ucaga atcen dr gelcek tedavi etcek ..ooo uzun is...ve masraf.
bu topraga ayak bile bastirmicen..kirlenmesin ..
Temuchin
12-28-2007, 12:59 AM
ha o ha diğerleri
en ust kademesinden en alttakine kadar farketmez
Karayılan
12-29-2007, 11:01 AM
Ben olmedim dai yau :P Saka bi yana bu heriften ayrica gicik kapiyorum benim adimi almis it oglu it!!!
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.