PDA

View Full Version : Bende olsam aynısını yapardım !

Qarshi
01-02-2008, 03:39 AM
YouTube - AsK

Diyebilenler ?

Redd-i İlhak
01-02-2008, 04:20 AM
zihnim nemi yanıltmıyorsa sen bu videoyu bizimle daha önce de bapyalşmıştın üstad :)

gerçekten öok etkileyici müzik ve senaryo ama bi insan aşıkta olsa böyle şeyler yapmamalı.

yaptığı hata hayatına mal oldu iyi yapacaksın bari biraz daha bekle kızcağızın göz sonuçları bi ortaya çıksın dimi sonra ne yaparsan yap :lol:

Qarshi
01-02-2008, 04:22 AM
zihnim nemi yanıltmıyorsa sen bu videoyu bizimle daha önce de bapyalşmıştın üstad :)

gerçekten öok etkileyici müzik ve senaryo ama bi insan aşıkta olsa böyle şeyler yapmamalı.

yaptığı hata hayatına mal oldu iyi yapacaksın bari biraz daha bekle kızcağızın göz sonuçları bi ortaya çıksın dimi sonra ne yaparsan yap :lol:

Zihin muhtemelen seni yanıltıyor :mrgreen:

Zati dikkat edilirse gözlerini sevdiği kadına nakletme durumu var. Bu durumda aramızda kaç kişi gözlerini verebilir ?

Demir Kağan
01-02-2008, 04:26 AM
Abi yazarsam nazar degecek..

Redd-i İlhak
01-02-2008, 04:33 AM
Zihin muhtemelen seni yanıltıyor :mrgreen:

Zati dikkat edilirse gözlerini sevdiği kadına nakletme durumu var. Bu durumda aramızda kaç kişi gözlerini verebilir ?

göz nakli mi yaptırdı ben nu kaçırdım adam kaçtı zannettim :)

o zaman aferin aşk budur işte ;)

Mgas
01-02-2008, 04:38 AM
Bunun bir basını izledim devamını tahmin edebiliyorum. Adam kızı fotoda gorunce asık olur gider bulur falan...

Ha ben ne yapardım. Fotograf cekiyorum kız onumden geciyor,verecegim tepki..

"-Ssst hoop kardesim! Bir yururken etrafınıza bakın be! Alahalla ya...Al asabım bozuludu cekmiyorum lan, bu nasıl ulke taa...."

:lol:

Ben bunu yapardım o kadarını biliyorum.

Qarshi
01-02-2008, 04:38 AM
Abi yazarsam nazar degecek..

Tedbir alırız :mrgreen:

http://photos-b.ak.facebook.com/photos-ak-sctm/genericv2/1493/0/01AwcAXz5n5yUAAAABAAAAAAAAAAA:.jpg

Redd-i İlhak
01-02-2008, 04:48 AM
Tedbir alırız :mrgreen:

http://photos-b.ak.facebook.com/photos-ak-sctm/genericv2/1493/0/01AwcAXz5n5yUAAAABAAAAAAAAAAA:.jpg

Abi sen onu bunu bırakta sen bu videoyu benzer bi olayda açmamışmıydın?

yine konu da aşk tı?

Qarshi
01-02-2008, 04:50 AM
Abi sen onu bunu bırakta sen bu videoyu benzer bi olayda açmamışmıydın?

yine konu da aşk tı?

Yaşlandık ama zannetmiyorum :mrgreen:

Redd-i İlhak
01-02-2008, 04:52 AM
Yaşlandık ama zannetmiyorum :mrgreen:

yok yaşla alakası yok estafurullah :)

belki de başkası koydu bilmiyorum ama bu videoyu ben Turkistanda izlemiştim birkez daha açmamla birlikte hatırladım arkadaşlar ne diyor bu konuda...

Mgas
01-02-2008, 05:01 AM
Evet tamamını izledim ve bir kanıya vardım

Ya bu karı ne kadar mal boyle :D Elini vurdugunu yıkıyor. Basta herif foto cekerken onunden gecti

Sonra adamın sacını yıkarken gozune kopuk soktu 2

Herifin evindeyken mesrubatı doktu 3

Gitti malı gozune devirdi kor oldu 4

Ya o mal o yasa kadar nasıl yasamıs ? Hayret :D

Hem bu adam niye iki gozunu birden verdi? Ya ikiside biribirnden mal daha nolsun ? Allah sizin topunuz...

Demir Kağan
01-02-2008, 05:03 AM
Alper, gereksizsin abi.. :)

Mgas
01-02-2008, 05:08 AM
Alper, gereksizsin abi..

Gerceklerin onune set koyamazsın Muhammed

O roldeki karı daha yururken etrafına bakamıyor, millet foto cekerken onunden geciyor. O 2 yıla kalmaz ya tırın altında kalır ya otobusun...Gozlerine yazık adamın zaten telef olacaklar :D

Qarshi
01-02-2008, 05:10 AM
Evet tamamını izledim ve bir kanıya vardım

Ya bu karı ne kadar mal boyle :D Elini vurdugunu yıkıyor. Basta herif foto cekerken onunden gecti

Sonra adamın sacını yıkarken gozune kopuk soktu 2

Herifin evindeyken mesrubatı doktu 3

Gitti malı gozune devirdi kor oldu 4

Ya o mal o yasa kadar nasıl yasamıs ? Hayret :D

Hem bu adam niye iki gozunu birden verdi? Ya ikiside biribirnden mal daha nolsun ? Allah sizin topunuz...

İçine ettiniz Romantizmin :mrgreen:

Demir Kağan
01-02-2008, 05:10 AM
Alper kari kari deyip durma.

Mgas
01-02-2008, 05:16 AM
Alper kari kari deyip durma.

Abi kadın diyemiyorum ki ben buna. Kadın dedigin becerikli olur,hamarat olur falan...Bu arkadasa sunu diyesim geliyor "ye ne beceriksiz karısın sen ya" o yuzden karı diyorum yani altında baska bir sey aramayın ;)

Haa yanısıra..olmaz ya simdi bu benim evime kadar geldi ben fotolarla ugrasıyorum odaya bi girdim bu mal mesrubatı dokmus...benim zaten orada bi sarteller artar...sabırlı adamımdır vesselam heyecanına veririm ama bu gidip gozune malıda dokunce ben bunu aldıgım gibi iki mahalle oteye atarım...cunku bu 5dk daha kalsa evi yakar yetmez mahaleyi kul eder...devlet eliyle idam edilmesi lazım resmen bunun :P

Qarshi
01-02-2008, 06:15 AM
O kutuyu buzdolabının üstüne koyan dallamaya niye hiç kimse laf etmez :mrgreen:

nurhak
01-02-2008, 06:20 AM
Şimdiki gençler Aşkdan anlamıyor azizim,bırak öyle göz möz vermeyi bunlar birbirine biskrem bile vermez,örnek mi istiyorsunuz bknz. reklamlar:twisted:

nurhak
01-02-2008, 06:32 AM
AŞK Böyle bir şey...

http://img204.imageshack.us/img204/8338/bekleyen8eluz4tk3.png (http://imageshack.us)

HYML
01-02-2008, 06:51 AM
"Aşkın amortisi olmaz, vurdum mu TAM vurur." (HYML)

Aha bu sözümü de bi kenara yazın başka yerde bulamazsınız..:cool:

Mgas
01-02-2008, 07:48 AM
AŞK Böyle bir şey...

Havada ucarım,denizde yuzerim,istedigim sahili gezerim...karısamaz kimse bana :lol: Hobaa :P

Şimdiki gençler Aşkdan anlamıyor azizim,bırak öyle göz möz vermeyi bunlar birbirine biskrem bile vermez,örnek mi istiyorsunuz bknz. reklamlar

O bizim askımız degil ki 11 ay hormon deprestirelim sonra bırakalım, kafamız esince sallayalım...O bizim sevdalımız,bir omrumuzdur. Ask gibi beseri seyleri vatan sevdası gibi kutsal bir meselenin yanına koyup kıyaslamaya utanırım.

chepny
01-02-2008, 08:45 AM
"Aşkın amortisi olmaz, vurdum mu TAM vurur." (HYML)

Ama hocam bugüne kadar bize hep amorti vurdu. :lol:

Arada bir teselli ikramiyesi babından aşklarımız da olmadı değil hani :D

Temur
01-02-2008, 11:58 AM
koreli bunlar dil korece çünkü... Yalnız bişey demeden geçemeyecem kız dehşet tatlı bişey. Allah sahibine bağışlasın diyeyim buruk buruk (bu cümleyi hiç sevmiyorum)

Karayılan
01-02-2008, 12:27 PM
Alper patlatmis yine. Yarıldım la :lol:

chepny
01-02-2008, 12:37 PM
Klibi baştan sona yeni izledim ve çok salakça buldum :lol:
Madem gözünü vereceksin birini ver. O zaman hem adam görür hem de kız. Şimdi adam sadece ...... gördü :mrgreen:

Haa bir de, bayanlar erkek kuaförü galiba o ülkede. Hani diyorum bundan sonra traş olmaya koreye mi gitsek? :mrgreen:

Temur
01-02-2008, 01:05 PM
üstat uzakdoğuda bay bayan berber ayrımı yoktur.Koredeki kuaförlerden bir anımız da oldu hatta "japonyadaki uygur" konusundaki türk arkadaş seulde traş olmak istemişti gezdiği berberlerin hepsi bayanmış artık kaderine razı olup bir berbere girip traş olmuş biz tabi bu kısmını arkadaştan dinledik ama kafadaki 2 cm genişliğinde 3 cm derinliğinde ve en az 9 cm uzunluğundaki saç oyuğunu öz gözümüzle gördük. Neredeyse 1 ay gündem olmuştu günlerce işin teknik yönünü tartışmıştık o yarık nasıl yapılır diye? hangi alet adevat oydu orayı vs diye gülme krizleri geçirmiştik hey gidi günler...

Temur
01-02-2008, 01:10 PM
Aralık 1999 traş olmadan iki gün önce Arka planda kore seul.

http://img139.imageshack.us/img139/9792/koreseulhd2.jpg (http://imageshack.us)

Redd-i İlhak
01-02-2008, 03:07 PM
koreli bunlar dil korece çünkü... Yalnız bişey demeden geçemeyecem kız dehşet tatlı bişey. Allah sahibine bağışlasın diyeyim buruk buruk (bu cümleyi hiç sevmiyorum)

korece mi eminmisin?

ben Tayvan Tai ve Taylandca olabilir diyorum..

eflatunn
01-02-2008, 03:17 PM
Madem gözünü vereceksin birini ver. O zaman hem adam görür hem de kız. Şimdi adam sadece ...... gördü :mrgreen:

Aynı şeyi ben de düşünmüştüm.:D

Bana burada daha çok vicdan azabı var gibi geldi.Adam buna kendisi sebep olduğu için verdi gözlerini.

Mgas
01-02-2008, 03:26 PM
Bana burada daha çok vicdan azabı var gibi geldi.Adam buna kendisi sebep olduğu için verdi gözlerini.

Adamın bir sucu yok ki. Simdi ben sokaga bir tas atsam birisi gelip takılsa kafasını yarıp olse benim mi sucum olacak?

Bir kene buna mustahak. Allah goz vermis onune bakmıyor ya!

Hem goz nakli boyle sak denince oluyor muydu?

Aybike
01-04-2008, 07:59 AM
ben iki gozumu birden vermezdim..
onu gorebilmek icin..
teki neyine yetmiyor..korun istedigi bi goz diiilmi..mokunu cikarmayin

Temur
01-04-2008, 10:21 AM
korece mi eminmisin?

ben Tayvan Tai ve Taylandca olabilir diyorum..

%100 eminim korece bu. Bir kısmını anlıyorum bile :) mesela "Nanun" ben "Sara" aşk %100 korece bunlar

Baştaki harfler de kore alfabesine ait İsmi "Hangıl" Ameliyattan sonra koridorda gözleri bağla şekilde karşılaştıklarında " sarangheyou jossimnida" diyor manası seni gerçekten çok seviyorum.

Temur
01-04-2008, 10:28 AM
Taica diye bir dil var Tailandın dilidir. Lakin esasen tayvanca yoktur. Anti komünistler tayvan adasına göç edip,komünist çinle bağları tamamen koparmıştır din dil ırk herşeyi ile çinden farklı olduklarını iddia etmişlerdir. Tayvan çince konuşur ama adına tayvanca derler.Yani istanbuldakiler konuştukarı dile Türkçe diyorlar ama Ankaradakiler aynı dili konuşmalarına rağmen Ankaraca diyorlar gibi düşünebilirsin. Arada tek fark ankaralılar arasıra niidiyong aaazığı yidiiim der hepsi bu...tayvancada da fark okadardır yani.

not: Tayvan insanı, çinlilere göre daha misafirperver ve daha dostanedirler.Ekonomik durumlarıda çinlilere göre 15 kat kadar iyidir:) Tayvan kızları sempatik sıcak kanlı ve güzeldir.

Temur
01-04-2008, 10:57 AM
...................

Aybike
01-04-2008, 11:33 AM
burda sen hangisi oluyon?
soldaki dislek kirmizi bluzlu kizmisin hihiihii:)

Aybike
01-04-2008, 11:34 AM
evet biliyom cok igrencli bir espri ama olsun ben yaptim:)

Qarama
01-11-2008, 02:47 AM
YouTube - Görmez Olsun
ayni video bu kez türkce $arkiyla. Sözleri uymu$ video'ya

weci
01-14-2008, 03:51 AM
gözüne gelen maddeyi çözemedim ama ne olduğunu ama anlatım başarılı gayet anlatmk istediğini kolayca vermiş burada dilin önemi yok bence....

Mgas
01-14-2008, 03:56 AM
ayni video bu kez türkce . Sözleri uymu$ video'ya

Geçen sinemada gördüm gülmekten yeri yıkılmak istedim :lol:

Qarshi
01-14-2008, 04:01 AM
Geçen sinemada gördüm gülmekten yeri yıkılmak istedim :lol:

'Yeri yıkılmak' ne demek ? :mrgreen:

Mgas
01-14-2008, 04:12 AM
'Yeri yıkılmak' ne demek ?

Soyle bir sey...

Simdi ben yere dustugumde birkac metre kadar yakınımda bulunan kimseler zelzele oldugunu sanıyor (ciddiyim) Hatta hatırlıyorum evde uykudayken yataktan dustum taa diger odadakilerin gelip "deprem oldu" dediklerini biliyorum :D Ben yere yıkıldıgım vakit yer mi yıkılır ben mi yıkılırım sinema mı yıkılır...soruları aklımdan gecerken "yeri yıkılmak" diye bir sey cıkmıs iyide olmus :mrgreen:

Han
01-15-2008, 04:09 AM
Oguz abi bir fotograf makinesi alman sart oldu artik...

ne dersin? :)

Qarshi
01-15-2008, 04:10 AM
Oguz abi bir fotograf makinesi alman sart oldu artik...

ne dersin? :)

Fotağraf makinasi çok sevdiğim bir ablamın hediyesi olarak geldi.;)

Sen iste ben denklaşöre basayım :mrgreen:

Han
01-15-2008, 04:20 AM
Fotağraf makinasi çok sevdiğim bir ablamın hediyesi olarak geldi.;)

Sen iste ben denklaşöre basayım :mrgreen:

eh sana uygun bir sakar bulmak lazim o zaman :)

Qarshi
01-15-2008, 04:36 AM
eh sana uygun bir sakar bulmak lazim o zaman :)

Yollara adımı yazmaya başlıyayım o zaman :mrgreen: