PDA

View Full Version : Turkiye Malezya olur mu?

Demir Kağan
01-02-2008, 01:27 PM
Sağlık Bakanı Chua Soi Lek (60), dün bir açıklama yaparak bir haftadır ülkede elden ele dolaşan seks kasetindeki kişinin kendisi olduğunu itiraf etti.

Otel odasına yerleştirilen bir gizli kamera ile kaydedilen görüntülerde Lek, 20’li yaşlarda bir kadın ile seks yapıyor. Üç çocuğunu olan Bakan, karısının kendisini affettiğini, istifa etmeyeceğini söyledi, ancak son kararı başbakanın vereceğini belirtti. Olay Müslüman vekillerden büyük tepki gördü.

Evet, Turkiye Malezya olur mu? :mrgreen:

chepny
01-02-2008, 01:31 PM
Evet, Turkiye Malezya olur mu? :mrgreen:
Keşke olsa :D
Malezyada kadın nüfusu erkek nüfusundan çok fazlaymış. Biz burda kadın kıtlığı çekiyoruz, orda ise kadınlar erkeklere yalvarıyormuş :mrgreen:

Mgas
01-02-2008, 01:57 PM
Malezyada kadın nüfusu erkek nüfusundan çok fazlaymış. Biz burda kadın kıtlığı çekiyoruz, orda ise kadınlar erkeklere yalvarıyormuş

Varya bu yalan her yerde aynıdır. Almanyada da boyleymis,Danimarkada da...hep boyledir zaten :)

chepny
01-02-2008, 02:02 PM
Varya bu yalan her yerde aynıdır. Almanyada da boyleymis,Danimarkada da...hep boyledir zaten :)
Türkiye malezya olmasın o zaman :lol:

eflatunn
01-02-2008, 03:04 PM
Turkiye Malezya olur mu?

Bu zırvalıkların gündemi en fazla meşgul ettirildiği (kendini büyük gazete sayan çöplükler tarafından çarşaf çarşaf basılmıştı) günlerde bir gazetede şöyle bir yazı okumuştum.
Aynen:

akp iktidara gelene kadar ATATÜRK'ün modern TÜRKİYE'si İslam alemine örnek gösteriliyordu...
akp iktidarından sonra kendimize İslam aleminden örnek aramaya başladık.
Beş yılda ne ilerleme...

Redd-i İlhak
01-02-2008, 03:04 PM
Türkiye Malezya Değil Ukrayna Olsun :lol:

http://photos-b.ak.facebook.com/photos-ak-sf2p/v164/167/39/714288130/n714288130_337697_6957.jpg

Mgas
01-02-2008, 04:16 PM
Ya Malezya devlet bakanı mı ne Turkiye ye gelmisti adama soruyor bizim muhaberiler..

-Turkiye'de son gunlerde gundemi isgal eden "Turkiye Malezya olur mu" tartısması hakkınde ne diyeceksiniz

-Evet,Turkiye bizim ekonomik gelismemizde izledigimiz metodları uygularsa basarılı olacagına inanıyorum...

:lol:

Adamın haberi bile yok boyle bir seyden. Turkiye Malezya olursa soyle bir sey olacak. Bizden bir iki konsolos Malezyalı amcaların kapısını dovup soyle diyecekler

"efenim biz Malezya olduk"
"Aferin size...ne ara oldunuz :D"

Hepimiz Malız(Malezyalının kısaltılmısı :) )

Kaptan-i Derya
01-02-2008, 04:18 PM

http://photos-b.ak.facebook.com/photos-ak-sf2p/v164/167/39/714288130/n714288130_337697_6957.jpg

sende o gruba uyemisin yoksa?

"K. Iraki al ama ukraynayi ihmal etme, orayida alalim" grubuydu herhalde :D

Redd-i İlhak
01-02-2008, 04:24 PM
sende o gruba uyemisin yoksa?

"K. Iraki al ama ukraynayi ihmal etme, orayida alalim" grubuydu herhalde :D

yok Türkiye Malezya olmasın Ukrayna olsun grubun ismi gerçekten :lol: ama üye değilim ;)

sadece hoşuma gitti ;)

eflatunn
01-02-2008, 04:24 PM
Hepimiz Malız(Malezyalının kısaltılmısı :) )

Çok yaratıcı.:)

Demir Kağan
01-02-2008, 04:25 PM
Alper o mal misin malatyali mi degil miydi? :mrgreen:

Mgas
01-02-2008, 04:30 PM
Çok yaratıcı.

Hasa...

Alper o mal misin malatyali mi degil miydi?

Sen benim "Mo.." yazımı okudun mu?

Ben penguenden evrimlestigimi iddia ediyorum. Benim yıllar onceki atalarım soguklar basınca guneye dogru gocmusler bu esnada kıl dokup ayak,kas falan yapmıslar...o donemler penguenlere "Mo" denirmis. Bu atalarım baya bir yer almıs. Mesala Malatyanın aslı Mo-latya dır. Malezyanında aslı mo-lezya...dır. Eski-mo-larda soguklardan goc etmeyip orada kalan ve evrim geciren penguenlere verilen addır. Niye onlara eskimo dediklerini sanıyordun sen :)

Aslında hepimizi Mo-yuz :D

Demir Kağan
01-02-2008, 04:33 PM
Alper o halde Eskimo = Eski Molatya, kisaltmislar. Sen Eski Molatyali misin Alper sen simdi?

Mgas
01-02-2008, 04:37 PM
Alper o halde Eskimo = Eski Molatya, kisaltmislar. Sen Eski Molatyali misin Alper sen simdi?

Ben eski-mo yani eski penguenim. Mo:penguen Latya:cukur(peguencede (istersen itiraz et :) )

Benim atalarım aldıkları yerlerin isimlerine mo koyarlarmıs. Zamanla dejenere olmus...

Mesala Ma-latya degil Mo-latya
İzmir degil İz-mo-r(Ben niye İzmir'i alma niyetindeyim sanıyorsunuz?)
Malezya degil Mo-lezya

Haa bak benim bilimsel arastırmamda hazır. Benim cercevem belli.

Simdi ben sogukta usumem. Evet, usumem. Yazın soguk suyun altında dus alırım,kısın sogukta don-atlet otururum...Niye? Cunku ben Penguenden turedim.

Mesala Maymundan tureyenler soguga dayanaz,usur...

Benim bilimsel tesbitlerim var kardesim. Litarature gecirmeye calısıyorum fasistler izin vermiyor :(

Redd-i İlhak
01-02-2008, 04:41 PM
Ben niye İzmir'i alma niyetindeyim sanıyorsunuz?)

sen anlat bakalım neden izmir ne alıp vermediğin var ...

Demir Kağan
01-02-2008, 04:42 PM
Alper, mesela derken bile mesala diyorsun abi, ben nasil inanayim simdi mal aman molatyaya? :mrgreen:

Kasin karaa gozun karaa
penguen mi baban seeninnn. :lool:

Mgas
01-02-2008, 04:56 PM
Alper, mesela derken bile mesala diyorsun abi, ben nasil inanayim simdi mal aman molatyaya?

İddialarımı bilimsel tesbitler ile kanıtlarım ben !

Simdi sen bana soyle bakim? Neden gunumzdeki penguenlerin kanatları islevsel degil? Evrim aa cahil evrim...

Kanıt1

Sonra seni soguklar bassa gidip nereye gocersin? Rusya ya mı? Heralde Anadoluya gelecen,heralde Malezyaya gelecen

Kanıt 2

Penguen soyundan gelen kimse usumez arkadasım. Bazen evime bazı tanıdıklar geliyor "ayaklarım dondu,hissetmiyorum..." falan diyorlar ama ben atlet-don...ohh niye? Gen meselesi..soguga alsıkınım...

Meymun soyundan gelen kimseler sıcak bolge yaratıgı oldugundan soguga dayanamazlar,baharı severler,yagmuru severleeer...

ama benim soyumdan gelenler sogugu sever,kısı sever,kar(yagan zamazingo :) )ı sever.

Kanıt 3

Niye eskimo diyorlar kutuplarda yasayan insanlara? Baak yakından bak. Eski Mo. Yani eski penguen. Onlarda orada yasayıp gocmeyip evrimlesen penguenlerdir. O sebeple eski penguen(mo) denir onlara

Kanıt 4

http://www.populerbilgi.com/hayvanlar/penguen/penguen.jpg

İyi arastır. Benim soyumdan gelen kimse yaglıdır,dogustan kalıplıdır boyle enine genistir. Maymun soyundan gelen kimse daha celimsizdir

Kanıt 5

Niye Penguenlere "imparator" derler biliyon mu sen? Cunku bunlar zamanında cok buyuk topraklara hukmetmislerdir. Bu sebepler imparator denir penguenlere

Kanıt 6

İnsanın maymundan geldigini kabul ediyoruz da bunu niye kabul etmiyoruz kardesim. Bilimsel tesbitlerim var benim, biyoloji derslerinde okutulması lazım bunların(Hep bu maymun ırkı yuzuden. Fasistsiniz oglum siz. Asimile edemiyeceksiniz bizi. Buyuk Penguen İmparatorlugunu tekrar kuracagız. Penguence resmi dil olmalı...)

Demir Kağan
01-02-2008, 04:58 PM
Alper, son bir kac gundur icmeye basladin galiba abi? :lool:

Mgas
01-02-2008, 05:09 PM
Alper, son bir kac gundur icmeye basladin galiba abi?

İcerim baba...bizim her seyimiz var. Siz pis meymun ırkının mallarını kullanamayacagız.

Ornegin

Linux. Microsoft maymun ırkından gelen pis heriflerin urunu olurken Linux bizim soyumuzdan gelen Penguen kardeslerimizin urunudur.

Efendim piyasadaki karikaturist (ince zeka isteyene meslek ;) ) lerin buyuk cogunlugu penguen soyundan geliyor.

Ornegin

http://www.fazlamesai.net/
http://www.penguen.com/
...

Bu boyle gider.

Yanısıra

http://www.penguen.com.tr/

Avrupa kalitesinde gıda uretimi yapıyoruz. Tursu isine girdik....Bittiniz olm siz...silecegiz sizi yer yuzunden

Demir Kağan
01-02-2008, 05:17 PM
Alper, uyu abi sen, dinlen.

Qarshi
01-03-2008, 01:44 AM

Acı varmı acı :mrgreen:

Geçenlerde Urus kamusundan bir yetkili açıklama yapıyor;Türk erkeklerinin urus hatunlarına hasta olduklarını biliyoruz.

Ammaaaaaa;

Unutmasınlarki urus erkekleride Türk kadınlarına hasta oluyor...

Dallama durumu 1-1 yapacak ya :mrgreen:

Buda yetmiyor gibi facebookta bu ara bi resim dolaşıyor ;Dalyan gibi yağız delikanlıları bi araya getirip urus gadınları isteynler bunlara bakında nerenize istediğinizi bi daaa düşünün diyorlar :mrgreen:

Bi kerem onlar bizim ruh güzelliğimize geliyor hahahaha...Tamamen duygusal yani...
Gönül bu Urusada konuyor :mrgreen:

Mgas
01-03-2008, 03:20 AM
http://image.haber7.com/haber/94043.jpg

Alaman gavurlar İslam ve Türk karşıtı hakaretlere devam ediyor. Cumhuriyetçi Parti, seçmen toplamak için sarışın Alman kızlarını Ali'lerden koruyan' ırkçı bir afiş hazırlattı.

http://www.haber7.com/haber.php?haber_id=290557

Ama simdi bunun ucu bana dokundu. Ben izninizle Alamanyayı bir Turkiye yapıp gelsem olur mu? Alaman kızlarını Ali'den koruyun ha! :lol:

Ne diyorsunuz Alaman kızlarını benden koruyabilecekler mi ? :lol:

Qarshi
01-03-2008, 03:32 AM
Ne diyorsunuz Alaman kızlarını benden koruyabilecekler mi ?

Sizin adınız Ali'mi kardeşim ??? :cool:

Mgas
01-03-2008, 03:49 AM
Sizin adınız Ali'mi kardeşim ???

jawohl (evet) (Alamanca ogrenmeye basladım bile :) )

ulugbekTR
01-03-2008, 07:32 AM

Ama simdi bunun ucu bana dokundu. Ben izninizle Alamanyayı bir Turkiye yapıp gelsem olur mu? Alaman kızlarını Ali'den koruyun ha! :lol:

Bazi seylerin disaridan nasil gorundugunu bilmek ve o insanlari hakikatle aydinlatmak gerekir. Sen bunu yapmak yerine surekli cahilce davraniyorsun.

Adam geliyor afiş yapıyor.sense cikip diyorsun ki kızınıbenden koruyabilirler mi. Bizim yasadiklarimiz bu insanlara nasil anlatiliyor? Bu insanlara nasil sunuluyor? Ermeni soykirimi basta olmak uzere, Kurt sorunu ve Turkiye'de yasanan diger olaylar bu adamlara nasil gosteriliyor? Bunu sorguluyor musun? Hic zannetmiyorum, oyle olsaydi sen de elinden geldigince neyin ne oldugunu anlatmaya calisirdin. Sen gordun mu burada bir Kurt'e Kurt sorununu anlattigimizi, bir Ermeni'ye, Ermeni soykiriminin olmadigini anlattigimizi?
demirkaganın bana uyarılarını yapıştırdım bazı yerlerini degiştirdim. konuya uysun diye.belki sanga bir ornek teşkil eder yardımcı olur ufkuna. bence sen turklerin boyle olmadıgını anlatmaya calışmalısın. turkiyede tv yok, turk insanı dil bilmez, turkiyede yol yok, turkiyede teknoloji yok. nerden bilsinler yazık degilmi bizş yanlış biliyorlar. sende anlatmaya calışç. zaten var orda 2milyonun uzerinde anlatıcı:o:D:D:D:D

Demir Kağan
01-03-2008, 07:33 AM
Yasin kac senin?

deyrambel
01-03-2008, 08:22 AM
benim esim rus-- estonya da evliyim dedigim zaman rus eston erkekleri kiskaniyor biraz- diyolar bana ya bu turk erkeklerinden ne buluyorlar bizim kizlar? gecenlerde ehliyet hocasi aynen boyle dedi bana- turk oldugumu ogrenince ya bizim kizda Turkiye ye gitti bir turk oglan bulmus onunla yazisiyor diyo)))

beni estonya net diye bir site var ordan ekleyenlerin yuzde 90 i estonya dan kiz arkadasi var- eston sitesi var adini unuttum kizlar bikmis artik turkler msn e ekliyormus- ondan dolayi avrupa da bir tepki var
Turk erkekleri saldiriya gecti acimasizca

deyrambel
01-03-2008, 08:24 AM

adi ali olupta almanya da yasayan turklerin vay haline:lol:

Mgas
01-03-2008, 09:20 AM
Bazi seylerin disaridan nasil gorundugunu bilmek ve o insanlari hakikatle aydinlatmak gerekir. Sen bunu yapmak yerine surekli cahilce davraniyorsun.

Adam geliyor afiş yapıyor.sense cikip diyorsun ki kızınıbenden koruyabilirler mi. Bizim yasadiklarimiz bu insanlara nasil anlatiliyor? Bu insanlara nasil sunuluyor? Ermeni soykirimi basta olmak uzere, Kurt sorunu ve Turkiye'de yasanan diger olaylar bu adamlara nasil gosteriliyor? Bunu sorguluyor musun? Hic zannetmiyorum, oyle olsaydi sen de elinden geldigince neyin ne oldugunu anlatmaya calisirdin. Sen gordun mu burada bir Kurt'e Kurt sorununu anlattigimizi, bir Ermeni'ye, Ermeni soykiriminin olmadigini anlattigimizi?
demirkaganın bana uyarılarını yapıştırdım bazı yerlerini degiştirdim. konuya uysun diye.belki sanga bir ornek teşkil eder yardımcı olur ufkuna. bence sen turklerin boyle olmadıgını anlatmaya calışmalısın. turkiyede tv yok, turk insanı dil bilmez, turkiyede yol yok, turkiyede teknoloji yok. nerden bilsinler yazık degilmi bizş yanlış biliyorlar. sende anlatmaya calışç. zaten var orda 2milyonun uzerinde anlatıcı

İki adam birgun konusuyorlarmıs.

Teki demis ki

-Lan Ahmet Bugun yagmur yagacak
-Digeride "cok tesuf ederim Memo, kalbimi kırdın" demis.

Ahmet sasırmıs. Bu adam durduk niye boyle desin?

-"Ahmet! Ne dedim ki ben sana niye kırıldın olm" diye sormus Memo

Ahmet anlatmaya baslamıs

Simdi yagmur yagacak,yagmur yagınca sel olacak,sel olunca yuzmek zorunda kalacagız...sen bana ordek dedin. Cok kırıldım...

ulugbekTR

Kar yagacak ;) Ustune alın :)

ulugbekTR
01-03-2008, 09:40 AM
ulugbekTR

Kar yagacak ;) Ustune alın :)
BİDE ŞABAN FİLMİNDE RİCA EDERİM olayı vardı
sen şimdi bana rica ederim demekle gizli tacizmi yapıyorsun
:D:D:D

gülüm yagsın yeterki kar :D

Karayılan
01-10-2008, 04:06 AM

http://photos-b.ak.facebook.com/photos-ak-sf2p/v164/167/39/714288130/n714288130_337697_6957.jpgOlsun baba olsun :lol:

Slav kadinlari Turk erkeklerinin ruh ikizidir zaten :P

ulugbekTR
01-10-2008, 05:31 AM
Yok Kİrgİzİstan Olsun, Bİde Rus BaŞkan Secelİm Olacaksa Tam Olsun

Ahde Vefa
01-10-2008, 05:35 AM
Bende diyorum ki,
Turkiye ne Malezya ne Ukrayna olsun.......

http://thecia.com.au/reviews/m/images/mongol-part-one-2.jpg

Turkiye Turan olsun :D

Karayılan
01-10-2008, 07:21 AM
Tabi olsun abi ama ukraynayi da icine alalim mi noluuur? :P

Ahde Vefa
01-10-2008, 07:38 AM
Kirim da bizim oldugumuza gore, Ukraynayi komple aliriz zaten :D

ulugbekTR
01-10-2008, 08:48 AM
ABİ ukaynada her 4 kadından birisi yollu imiş.
onları almayalım valla turkiyede eycene yolluluk bulaştırırlar
biz onlara konmşu kalalım nasıl olsa onların cicileri sınır mınır tanımayıp ayaga hizmet yapacaklar

Emil_Diniyev
01-10-2008, 09:02 AM
Turkiye arablardan daha fanatik. Olur bence.

Mgas
01-10-2008, 09:33 AM
Turkiye Turan olsun

Olsunda...biz bu arkadaslara hiic benzemiyorum yav :)

Demir Kağan
01-10-2008, 10:07 AM
Alper kendi adina konus. :lool:

Mgas
01-10-2008, 10:14 AM
Alper kendi adina konus.

İyi o zaman.

Bu arkadaslar bana hiic benzemiyor Turk degil bunlar Turan bunlarla kurulmaz. :lol:

Olmudu mu Muhammed?

ulugbekTR
01-10-2008, 10:39 AM
Bİrİlerİnİn Kuyruk Acisi Devam Edİyor Bu Konularada BulaŞmiŞ. İyİ BasmiŞiz Kuyruguna. :d :) :)

Mgas
01-10-2008, 10:59 AM
ulugbekTR

dolu yagacak :lol:

Aybike
01-10-2008, 10:59 AM
demir valla sen tipki yukardakilere benziyon hehehehe..
eh bizde de var azcik benzerlik..
Alparslan sari ozbek gibi nasilsa..biz baslayalim kurmaya turani...

Karayılan
01-10-2008, 11:01 AM
Alper kendi adina konus. :lool:Sen andiriyon olm :lool:

Demir Kağan
01-10-2008, 11:01 AM
Birileri bunu kuyruk acisi zannediyor anne. :lool:

Ozgur, iyiydi bu hacim. :lool:

Aybike
01-10-2008, 11:04 AM
kim? neden?

Demir Kağan
01-10-2008, 11:07 AM
Bir kac post yukarida yazmis ya baksana. :lool:

ulugbekTR
01-10-2008, 11:14 AM
Birileri bunu kuyruk acisi zannediyor anne. :lool:

Ozgur, iyiydi bu hacim. :lool:
yahu size kim gocunun dedi.
ben şu kendini azeri sanana diyom
azerbeycanlılar konusunda senin gibi birine vercek cevabım yok. yazmam birdaha bu konuya dedim. o ise diger konularada bulaştı

ulugbekTR
01-10-2008, 11:16 AM
kim? neden?
o benim lafıma diyor, ama ben ona demiyorum ki

Aybike
01-10-2008, 11:17 AM
karadenizliligi tutmustur ulugbek..takma.:)

Emil_Diniyev
01-10-2008, 11:26 AM
Buda manim comentim.

Turkiye arablardan daha fanatik. Olur bence.

Burada Azarbaycan sozu varmi?

Mgas
01-10-2008, 11:57 AM
Ya bence Turkiye

http://galen-frysinger.com/graphics/penguin14.jpg

Penguenistan olsun yani ozune donsun :) Ben bunlara benziyorum iste aynı ben...bayramda gidip kanatlarına opmek istiyor vallahi :(

binbirincigece
01-10-2008, 01:11 PM
Bende diyorum ki,
Turkiye ne Malezya ne Ukrayna olsun.......
Turkiye Turan olsun :D

Turkiye arablardan daha fanatik. Olur bence.Emil'in ve benzerlerinin olmadığı bir yer olsun da neresi olursa olsun

Ahde Vefa
01-10-2008, 03:12 PM
bende benzemiyorum da, o'na bir care buluruz, muradimiza erelim de hele..

Karayılan
01-10-2008, 03:20 PM
Onemli olan ruhların benzemesi ;) Beden fani ruh baki :P

ulugbekTR
01-11-2008, 02:11 AM
pengunei opmek, uyy onlar buzz gibi cok goguk olurlar

chepny
01-11-2008, 03:25 AM
1- Türkçene kurban olurum ben senin :D
2- Üzülme benzetiriz :mrgreen: