View Full Version : 1 ermeni 10 Turku dovmus
deyrambel
01-06-2008, 02:18 PM
ermeni forumunda dikkatimi cekti- su videoyu dikkatle izleyin- serefsiz ermeniler benim nevsehir-yozgatli hemserimi ermeni olarak gosteriyolar - yani uyaniklar ya- videoyu kopyalamislar propaganda icin:D salak ermenilerde inaniyor vay be bir ermeni nasil dovmus 10 larca Turku diye:D
http://viparmenia.com/vb/showthread.php?t=325
su videoda da 1 kurd f.. 3 Turk yaziyo:D
YouTube - Broadcast Yourself.
deyrambel
01-06-2008, 02:19 PM
boyle ahlaksiz millet olmaz ya- iyi ki Turkum
Aferin onlara. Akılsız dusman...:D
ulugbekTR
01-06-2008, 03:07 PM
sen nasıl anladın ki
binbirincigece
01-06-2008, 04:16 PM
Aferin onlara. Akılsız dusman...:DAkılsız dosttansa akıllı düşmanı tercih ederim. :lool:
Alparslan
01-06-2008, 07:35 PM
Eleman iyi gard aliyo ama hakkini vermek lazim, bu arada, arkadaki fonda bi zirilti var o ne? Essek anirmasi mi? Kopek havlamasi mi? Anasini kaybetmis domuz yavrusu mu?
BOZ-OK
01-07-2008, 07:43 AM
Eleman iyi gard aliyo ama hakkini vermek lazim, bu arada, arkadaki fonda bi zirilti var o ne? Essek anirmasi mi? Kopek havlamasi mi? Anasini kaybetmis domuz yavrusu mu?
Duyduuma gore Kurdler ve Ermeniler dovusurlerken anasini kaybetmis domuz yavrusu sesi cikartirlarmis... Hatta Sn. Porof. Canatan'in en son yaptigi bilimsel arastirmasina gore bu ozellik, bu iki irk arasindaki genetik yakinligin bir kanitiymis... Bu ses, o sestir, gulag asmayin... :cool:
ulugbekTR
01-07-2008, 07:54 AM
o dayagı yiyen herkesler farklı farklı ses cıkarabilirler :)
Aybike
01-07-2008, 10:54 AM
hehehheh....bir tek heriftenmi medet umuyorlar bunlar simcik...
Allah Allaaaaaaaaaaaaaaaaaah.:)
Karayılan
01-09-2008, 05:51 PM
Bu adam haberlerde cikti, kendisi yozgatli bi boksormus, olay da yozgatta geciyor. Kurd olma ihtimali yok yani :D
Kur_Sad
01-10-2008, 02:07 AM
Ben olayda dayak atanı da dayak yiyeni de birebir tanıyorum dayak yiyenler Yozgat merkezli.beyazlı çocuk ortaokuldan sıra arkadaşım :D bakmayın dayak yediğine iyi dövüşür normalde.diğeri de yerköylü vakıfbankta güvenlikti galiba özbeöz Türk adam içiniz rahat olsun :lol:
Emil_Diniyev
01-10-2008, 02:32 AM
Deyrambelde Ermenilere baya merakli.
Ermanilara ovgu ediyor harzaman.
Ermanilar Azarilardan bu topraklara daha eski zamanda geldi vs....
smirnoff
01-10-2008, 03:11 AM
Valla, hic turkleri anlamadim. Eger bir ermeni bu videoyu sahte yapistir, ana nicin butun bir milleti sucluyorsunuz?
Kurtleride PKK oldugu icin nefret ediyorsunuz degilmi?
Karayılan
01-10-2008, 03:31 AM
Valla, hic turkleri anlamadim.Ben de sizi anlayamadim. Once bir dinle sonra anla, ama siz once anlamaya calisiyorsunuz :lol: Kurdleri sevmeyiz, onlar da bizi sevmez. Nedeni sadece PKK degil, bir cok neden sayabilirim sana ama en basta geleni Ermenilerin nedeniyle ayni: Kuyruk acisi :cool:
deyrambel
01-10-2008, 04:26 AM
Ben de sizi anlayamadim. Once bir dinle sonra anla, ama siz once anlamaya calisiyorsunuz :lol: Kurdleri sevmeyiz, onlar da bizi sevmez. Nedeni sadece PKK degil, bir cok neden sayabilirim sana ama en basta geleni Ermenilerin nedeniyle ayni: Kuyruk acisi :cool:
kuyruk acisi demisken - dikkatimi cekiyor internete takilan ermeni veya kurdlerin bir cogu ozellikle yurtdisinda yasayanlar turklerle ugrasmak
kardesim ermeni sitesine giriyorum forumun yarisi Turkler hakkinda
adamlar youtube de nasil buluyorlar bizim videolari nasil bunu kopya yapiyorlar birde istahli istahli yaziyorlar :D
videoda doven guvenlik gorevlisinin adi nuh demircan-- tabi ermeni videoyu kopya yapmis aynen boyle yazmis))) 10 tane turk dovmek istiyor samyel demirjan i --
dusun ya artik gina geldi bu ermeni kurdlerden ne udu yapistilar Turk milletine
kuyruk acisi gorundugu kadari ile cok buyuk :lol:
deyrambel
01-10-2008, 04:30 AM
hatta margar denilen salak ermeni sasirmis adamin adinin ne olduguna dayak yiyene chingiz ermeni diyo tam salaklar :lol:ya
MARGAR5 (3 days ago) The commentator has some times said - "Chingiz Ermeni"
YouTube - Broadcast Yourself.
Emil_Diniyev
01-10-2008, 04:31 AM
Ermanilari bizim Azarbaycan topraklarina kocurmasaydiniz ozaman belki Kardesh olurduk.
Oldurdunuz geri kalaninida Azarbaycan topraklarina gocurdunuz. Bizim topraklarda devlet kurdular. Kardeslik bumudur.
ulugbekTR
01-10-2008, 05:34 AM
Ermanilari bizim Azarbaycan topraklarina kocurmasaydiniz ozaman belki Kardesh olurduk.
Oldurdunuz geri kalaninida Azarbaycan topraklarina gocurdunuz. Bizim topraklarda devlet kurdular. Kardeslik bumudur.
BİZ totptan iş sendikası başkanıyık.
Toptan işi cok severik
Paz<arda bile kadınlarımız 3 kg demotesin toptanını hesaplarlar, hep bir giddelim toptan indirimi yaptıralım derler.
Bak şimdi pkk da oraya(ermenistana) gitcekmiş
Toptan hallediveririz.
......
senin gibi azeriler oldukca ermeneiler muhakkak buyuyecek bayram edecekler
ulugbekTR
01-10-2008, 05:38 AM
oynamasını bilmeyen avrat yerim dar demiş
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.