PDA

View Full Version : Temur'u askere ugurluyoruz!

Pages : [1] 2

HYML
01-16-2008, 03:26 AM
TF'nin biriicik caponu...gülen yüzü...medar-ı iftiharı..olmazsa olmazı..TF meetinglerinin aranan yüzü "TEMUR" çok yakında vatani görevini yapmaya gidecek inşallah. Temur kardeşimizi bu kutsal görevine değerli ağabeyimiz ASPAVA'nın mekanında yapacağımız toplantı ile uğurlamak istiyoruz.

24 Ocak Persembe Saat 18:00
.

http://img227.imageshack.us/img227/1678/amirtemuraskerdemoviepohu4.jpg

http://img87.imageshack.us/img87/2907/amirtemuraspavacopylr7.jpg

ulugbekTR
01-16-2008, 04:16 AM
adımız yok yahu

Qarama
01-16-2008, 04:45 AM
$imdiden hayirli teskereler.
her$ey vatan icin!

Qarshi
01-16-2008, 05:05 AM
Şafak kaç ? :mrgreen:

gurkan
01-16-2008, 07:56 AM
Askerlik Vatan Borcudur Yapılır.

Qarshi
01-16-2008, 08:04 AM
adımız yok yahu

Adınızın olması için toplantılara iştirak etmeniz gerekirdi...Hangilerinde bulunmuştunuz :mrgreen:

dila73
01-16-2008, 08:42 AM
benim işlerim ne çokmuş yaff, çok çalışmam lazım çookk :=)

Hanedan
01-16-2008, 08:57 AM
Öyle bir afiş yapmışsın ki aga bu film çok tutacağa benzer. Bence 4 bölüm üzerinden çekelim::lol:

1.Bölüm: Kapayın camları kuş kaçmasın

2.Bölüm: Yat kalk sürün.

3.Bölüm: Torun beru gel.

4.Bölüm: Artık hür generalim.

Albüm ismimleri gibi oldu yav:rolleyes:

Temur
01-16-2008, 09:19 AM
Hyml hocam gerçekten güzel olmuş,kaydettim arşivime :) Teşekkür ederim kim bilir ne kadar vaktini aldı. Yalnız Kartal neyi simgeliyor abi? Beşiktaşı mı yoksa Hava kuvvetlerini mi? abi havacı mı oldum yoksa :):) sen bi istihbarat almışsın gibi.

NativeAmerican
01-16-2008, 09:19 AM
1-super grafik calismasi
2-Temur arkadasa da kazasiz belasiz bir askerlik gecirmesini dilerim

Qarshi
01-16-2008, 09:33 AM
Hyml hocam gerçekten güzel olmuş,kaydettim arşivime :) Teşekkür ederim kim bilir ne kadar vaktini aldı. Yalnız Kartal neyi simgeliyor abi? Beşiktaşı mı yoksa Hava kuvvetlerini mi? abi havacı mı oldum yoksa :):) sen bi istihbarat almışsın gibi.

Kartal ,sabah kahvaltısını yatağına getireleceğini sembolize eder :mrgreen:

Qarshi
01-16-2008, 09:35 AM
benim işlerim ne çokmuş yaff, çok çalışmam lazım çookk :=)

Mutfakta kendi ellerinle bişilermi hazırlıyacaksın :rolleyes:

Qarshi
01-16-2008, 09:36 AM
Öyle bir afiş yapmışsın ki aga bu film çok tutacağa benzer. Bence 4 bölüm üzerinden çekelim::lol:

1.Bölüm: Kapayın camları kuş kaçmasın

2.Bölüm: Yat kalk sürün.

3.Bölüm: Torun beru gel.

4.Bölüm: Artık hür generalim.

Albüm ismimleri gibi oldu yav:rolleyes:

Gözünü korkutma alllllllllllllllllt devrenin :mrgreen:

Redd-i İlhak
01-16-2008, 10:36 AM
Hadi bakalım şimdiden hayırlı teskereler...

izmirde olduğum için Aspava ya gelemiyorum ama gönlüm seninle...

Temur
01-16-2008, 10:40 AM
sağol hocam teşekkür ederim.

Qarshi
01-16-2008, 10:41 AM
Hadi bakalım şimdiden hayırlı teskereler...

izmirde olduğum için Aspava ya gelemiyorum ama gönlüm seninle...

Uçakla 1 otobüsle 6 saat :rolleyes:

ulugbekTR
01-16-2008, 10:45 AM
Adınızın olması için toplantılara iştirak etmeniz gerekirdi...Hangilerinde bulunmuştunuz :mrgreen:
ASSALOSİSTLER SONGRA GELIR bilmezmisin bre cahil, tez kellesi vurula:D

Temur
01-16-2008, 10:48 AM
uçakla 1 ama otobüsle 9-10 saat civarı yahu...

Qarshi
01-16-2008, 10:48 AM
ASSALOSİSTLER SONGRA GELIR bilmezmisin bre cahil, tez kellesi vurula:D

Bizde assolistler önce bulaşık yıkar sonra sahneye teşrif ederler...

Sen hele bir düş bakalım kimin kellesinin vurulacağına o zaman karar veririz :mrgreen:

Qarshi
01-16-2008, 10:49 AM
uçakla 1 ama otobüsle 9-10 saat civarı yahu...

Yollarmı uzadı yoksa hız sıkıntısımı var ?

Temur
01-16-2008, 10:54 AM
üstat çok taze gittim yahu 9 saat sürdü. İstanbul-izmir

Qarshi
01-16-2008, 10:58 AM
üstat çok taze gittim yahu 9 saat sürdü. İstanbul-izmir

İstanbul-Bursa 2 saat
Bursa-Balıkesir 2 saat
Balıkesr-İzmir 2 saat

Topla : 6 saat

Siz yoksa molalarda 2 saatmi takılıyorsunuz ? :lol:

Temur
01-16-2008, 11:24 AM
neyse anlaşamadık bir türlü :D:D

HYML
01-16-2008, 11:56 AM
Gözünü korkutma alllllllllllllllllt devrenin :mrgreen:

http://img148.imageshack.us/img148/2558/temurshockhaberpd2.jpg

"Yaaaaylalar yaylalar..."ın caponcası ne acaba?:cool:

Madalio'g'li
01-16-2008, 12:19 PM
Allah tamamına erdirsin.

Redd-i İlhak
01-16-2008, 01:27 PM
İstanbul-Bursa 2 saat
Bursa-Balıkesir 2 saat
Balıkesr-İzmir 2 saat

Topla : 6 saat

Siz yoksa molalarda 2 saatmi takılıyorsunuz ? :lol:

haha :)

sen feribota binmeden istanbul yaparsan ekstra bir saat ekle :) ki çok temiz 9 saat sürüyo kartal...

gelmeyi çok isterdim 45 dk uçakla istanbul ama şu sıralar ayrılamam izmirden ama iyi haberlerini ve buluşmadan resimleri bekliyorum...

bu arada 45 dk uçakla istanbul.indikten sonra aspava ya rahat 1.5 saat yol :lol:

Temur
01-16-2008, 01:42 PM
HYML Hocam alemsin sen çok iyi ya :D harika hazırlamışsın yine.

ulugbekTR
01-16-2008, 02:05 PM
temur giderse ulugbeg var.

ulugbekTR
01-16-2008, 02:06 PM
giderse gitsin, cekik gozlu kzılar bize kalır :) :)

Aybike
01-16-2008, 03:07 PM
gun ve saati hazirlayin..
ben 21.01 ile 25.01 e kadar istanbuldayim..:)
gelirim insallah...
capon dans gurubu esliginde..super bir ugurlama yapariz...

Kaptan-i Derya
01-16-2008, 03:57 PM
simdiden hayirli teskereler :)

Tabriz_Han
01-16-2008, 07:26 PM
YouTube - Asker Turkusu

YouTube - ELEDİM ELEDİM - GÜZEL BİR ASKER TÜRKÜSÜ - ELEDİM ELEDİM

YouTube - Mehmedim Şiiri Kahraman mehmetciklerin Destanı Asker türküsü

Temur Amir olacak :cool:

MUHLIS
01-16-2008, 07:50 PM
Oq yo'l. Eson-omon borib keling.

Demir Kağan
01-16-2008, 08:18 PM
Ah ulan ah kime capon diyecegim, kimi cileden cikarticiiim simdi ben? Hayirli teskereler capon, yemekte gorusmek uzere.

Tarih ile ilgili bir not: Aybike hanimin bir sure aramizda olmayacagindan mutevellit, toplanin onumuzdeki Pazartesi - Cuma (dahil) arasi yapilmasini teklif edoorum.

ulugbekTR
01-17-2008, 12:17 AM
gel teskere gel teskere bitsin bu hasret ........................
hadi bakalım hayırlısı
allah asakirimizin onunu yolunu acık, dumanlarını rezil eylesin

Temur
01-17-2008, 01:31 AM
Demirim dediğin süre içerisinde bir gün belirle sen biz tabi oluruz.

Qarshi
01-17-2008, 01:45 AM
Demirim dediğin süre içerisinde bir gün belirle sen biz tabi oluruz.

Zahmet olmasın :mrgreen:

Qarshi
01-17-2008, 02:10 AM
Arkadaşlar,

Capon'un kısa bir zaman sonrasında askere gideceği gözönüne alındığında bu toplantının en kısa zamanda yani Ocak ayının içinde yapılması gerekir...

Aramızda işyeri sahipleri,çalışanlar,öğrencile,öğretmenler,capon askerleri olması sebebi ile toplantının en uygun bir Cumartesi gününe denk getirilmesi önem arzetmektedir...

Aybike sultan ile görüşülüp 19 veya 26 ocak tarihlerine uygunluğu sorgulanalı...

İştirak edecek kişilerin muhtardan ikametgah ve savcılıktan alacağı iyi hal kağıtları ile bana resmen başvurmaları...

Bizim iskelet kadromuzun dışında bugüne kadar toplantılarımıza iştirak etmemiş kişilerin kolluk kuvveti ile iştirak ettirilmelerine...

İstanbulda okuyan,çalışan,transit geçen,boşta gezen TÜRKİ arkadaşların beklendiğine....

devam etcek...

Temur
01-17-2008, 02:19 AM
hehehe :):) hocam kolluk kuvvetimi :) Üstadım 26 ocak cumartesi uygun değil mi? Ayın 26.günü olursa katılım çok olabilir.

Qarshi
01-17-2008, 02:22 AM
hehehe :):) hocam kolluk kuvvetimi :) Üstadım 26 ocak cumartesi uygun değil mi? Ayın 26.günü olursa katılım çok olabilir.

Aybike hanım son toplantılara çekirge misali zıplamadı...

Ona uygun bir güne denk getirilmesi ÇABAMIZ !

HYML
01-17-2008, 03:10 AM
Düşünüyorum da, acaba japonca bilen kaç Türk askeri vardır?

Bana bu capon inşallah çok iyi bir askerlik yapacak gibi geliyor. Hadi hayırlısı..:rolleyes:

Qarshi
01-17-2008, 03:14 AM
Düşünüyorum da, acaba japonca bilen kaç Türk askeri vardır?

Bana bu capon inşallah çok iyi bir askerlik yapacak gibi geliyor. Hadi hayırlısı..:rolleyes:

Bir arkadaşımız vardı,

Askere gitmeden önce çevresini harekete geçirdi.Dayılar eşraftan olduğu için rahatlatıcı haber geldi.merak etmesin en yüksek yerden torpil yaptırdık...içini ferah tutsun...
Dağıtım günü geldi.En yüksek makam Türkiyenin en yüksekm bölgesi olan ağrı'ya dağıtmıştı kardeşimizi :lol:

Capon'da askerliğini bu şans varken Caponyada yapar :mrgreen:

CHOYHONACHI
01-17-2008, 04:05 AM
shhh capon ... hey ... sen cekik gozlu ... evet, evet ... sen-da ... etrafta baska bir capon goruyormusun? :lool:

ula capon sen askere mi gidiyon? valla, seni bir asker kiyafetinde hic dusunemiyorum ... zaten hic fotografinda yok ... siliniyo hafizamizda senin siman abi yavas yavas ...

ula gelecem yakinda oralara ... cekerim senin kulaklarini ... tabiyki o sert yumruklarindan yemezsem ...

arkadasirler bu capon arkadasimiz ciddi ciddi aykido-maykido, karate falan onlardan bir seyler biliyo ... yumruklarindan yemistim ... cokta sertirler ... ondan buun askerligi cok kolay gecer dusunuyorum ... bide zaten kaydiriyodur ... 21 gnu yapacaktir ... ogrencilik hikayesini yabanci ulkede calistim diye bir seyler ayarlamistir ...

shhhh capon sen ne zaman donecen askerden? donuncede Istanbulda mi olacan? hani gelirsem diyorum ...

Oy borip oman qaytip kel ...

Qarshi
01-17-2008, 04:11 AM
shhh capon ... hey ... sen cekik gozlu ... evet, evet ... senda ... etrafta baska bir capon goruyormusun? :lool:

ula capon sen askere mi gidiyon? valla, seni bir asker kiyafetinde hic dusunemiyorum ... zaten hic fotografinda yok ... siliniyo hafizamizda senin siman abi yavas yavas ...

ula gelecem yakinda oralara ... cekerim senin kulaklarini ... tabiyki o sert yumruklarindan yemezsem ...

arkadasirler bu capon arkadasimiz ciddi ciddi aykido-maykido, karate falan onlardan bir seyler biliyo ... yumruklarindan yemistim ... cokta sertirler ... ondan buun askerligi cok kolay gecer dusunuyorum ... bide zaten kaydiriyodur ... 21 gnu yapacaktir ... ogrencilik hikayesini yabanci ulkede calistim diye bir seyler ayarlamistir ...

shhhh capon sen ne zaman donecen askerden? donuncede Istanbulda mi olacan? hani gelirsem diyorum ...

Oy borip oman qaytip kel ...

Sen onu bunu bırakta toplantıya geliyormusun ? :rolleyes:

CHOYHONACHI
01-17-2008, 04:19 AM
Sen onu bunu bırakta toplantıya geliyormusun ? :rolleyes:

cok isterdim ama ... :(

26 ocak 12:00 gibi yola cikiyorum ... ve insallah 28 ocak sabah 09:00 evdeyim ... arada 3 saat araba ile, 14 saat tren ile, 9 + 5 = 14 saat ucak ile ve aradaki beklentiler ile 2 gun civarinda yoldayim ...

insallah bu sene, olmazsa obur seneye geliyorum be Turkiyeye ... geliyorum Istanbula ... hazir durun ... gelirim firtinalar kopar Istanbulda ...

Istanbul seni ozledim ...

:(

Temur
01-17-2008, 04:28 AM
yahşı dileklerin için teşekkür ederim ikbal, buarada iyi hafıza var sende, şişlide sizin evde kaldığım gece hepinizi nasıl dövdüydüm le hahaha ilk 10 dk direndiniz ama sonra pes edip o koca salonda kaçışıyordunuz . Bi ara rüstem bayram ve seni aynı anda dövüyordum. Yumruğu yiyen inliyordu ne dehşetli geceydi yav hehe :):)Tarihten bir sayfa açıldı bak yıl 2001 veya 2002 idi.

CHOYHONACHI
01-17-2008, 04:34 AM
yahşı dileklerin için teşekkür ederim ikbal, buarada iyi hafıza var sende, şişlide sizin evde kaldığım gece hepinizi nasıl dövdüydüm le hahaha ilk 10 dk direndiniz ama sonra pes edip o koca salonda kaçışıyordunuz . Bi ara rüstem bayram ve seni aynı anda dövüyordum. Yumruğu yiyen inliyordu ne dehşetli geceydi yav hehe :):)Tarihten bir sayfa açıldı bak yıl 2001 veya 2002 idi.

shhh ... capon tripli ... milletin onunde serme kirli camasirlari ... ikimizde rezil oluruz aaa ... :lool:

bide her halde birlikte yemek yediydik da ... Istiklal caddesinde demi?

arkadisler bu adamla nasil tanistik siz sormayin ben anlatmayim ... :lool:

HYML
01-17-2008, 04:51 AM
..

Anlat anlat heyecanlı olur:D

Qarshi
01-17-2008, 05:21 AM
cok isterdim ama ... :(

26 ocak 12:00 gibi yola cikiyorum ... ve insallah 28 ocak sabah 09:00 evdeyim ... arada 3 saat araba ile, 14 saat tren ile, 9 + 5 = 14 saat ucak ile ve aradaki beklentiler ile 2 gun civarinda yoldayim ...

insallah bu sene, olmazsa obur seneye geliyorum be Turkiyeye ... geliyorum Istanbula ... hazir durun ... gelirim firtinalar kopar Istanbulda ...

Istanbul seni ozledim ...

:(

Sevgi eylem gerektirir...:rolleyes:

Demir Kağan
01-17-2008, 07:33 AM
Efenim Aybike hanimin cumartesi gelmesi mumkun degil.

Qarshi
01-17-2008, 07:38 AM
Efenim Aybike hanimin cumartesi gelmesi mumkun degil.

Hafta içide katılım yönünden problem yaşarız ...

Demir Kağan
01-17-2008, 07:59 AM
O halde Aybike hanimi satacak miyiz? nein, das ist neicht good ya da oyle bir sey. :lol:

chepny
01-17-2008, 09:09 AM
Hayırlı teskereler hocam :D

Sıra yavaş yavaş bize de geliyor :lol:

Qarshi
01-17-2008, 09:20 AM
O halde Aybike hanimi satacak miyiz? nein, das ist neicht good ya da oyle bir sey. :lol:

O nassııı kelime ! Ağzına kırmızı biber ama urfa işi :cool:

Bütün çabamız Aybike hanımada uyacak bir tarih belirleyebilmekkkk:rolleyes:

Kur_Sad
01-17-2008, 09:39 AM
Şimdiden hayırlı tezkereler dileyelim Temur efendiye...
Hayırlısıyla gider gelir inşaallah...

Qarshi
01-17-2008, 09:51 AM
Şimdiden hayırlı tezkereler dileyelim Temur efendiye...
Hayırlısıyla gider gelir inşaallah...

Uğurlamaya sen gelmiyecekmisin ?

Kur_Sad
01-17-2008, 10:08 AM
Valla ne yazık ki gelemiyorum...
Bu aralar sınavlar yoğun Ankara'dayım yani...

binbirincigece
01-17-2008, 02:23 PM
capon askerleri olması sebebi ile

Günün en anlamlı konuğu;) olmayı çok isterim. Umarım belirlenen tarih bana da uyar. Ama neyse; uysa da ... uymasa da...

Temur hocam daha çok görüşürüz :mrgreen:

Temur
01-17-2008, 03:42 PM
Hocam , daha çooook görüşürüz cümlesinden kıllandım... subay ve er olarak mı görüşecez bundan sonra:):) Buarada amcaoğlum tekirdağda askerlik yapmıştı...

Temur
01-17-2008, 03:47 PM
shhh ... capon tripli ... milletin onunde serme kirli camasirlari ... ikimizde rezil oluruz aaa ... :lool:

bide her halde birlikte yemek yediydik da ... Istiklal caddesinde demi?

hacım bak bunu unutmuşsun. Şişlide,Taksimde ve Bostancıda yemek yedik. 3 kere yemek yedik. Pilavları rüstem yapmıştı sen yemiştin. Rüstem aranızda özbekçe konuşuyodunuz ama ikram ile rusça. Ben demiştim niye onla rusça konuşuyon diye heykelin orada bankta oturukene :) acayip saçma bir açıklama yapmıştın hala hatırladıkça gülerim.:D:D Bu arada ikram hıyarı naptı? adam enaniyet çemberiydi resmen... Hep bizi küçümserdi salatalık, sanki kendi seyyid soyundandı Allahalla...

binbirincigece
01-17-2008, 03:52 PM
Hocam , daha çooook görüşürüz cümlesinden kıllandım... subay ve er olarak mı görüşecez bundan sonra:):) Buarada amcaoğlum tekirdağda askerlik yapmıştı...dedik ya uysa da uymasa da diye...anla işte.

Temur
01-17-2008, 03:55 PM
ozaman hıncımı peşinen alayım, bu cumartesi pataklayacam seni :D

binbirincigece
01-17-2008, 03:57 PM
ozaman hıncımı peşinen alayım, bu cumartesi pataklayacam seni :D
Yanımda getireceğim vatan evlatlarından haberin yok tabi. Konuş bakalım :lool:

Temur
01-17-2008, 04:16 PM
Sana kazakistandaki bayburtlu pro güreşçi arkadaşımdan bahsetmişmiydim? şu boynu ve ensesi doğuştan olmayan arkadaş :):)

binbirincigece
01-17-2008, 04:25 PM
Sana kazakistandaki bayburtlu pro güreşçi arkadaşımdan bahsetmişmiydim? şu boynu ve ensesi doğuştan olmayan arkadaş :):)Zaten sırf ondan bahsettiğin için başına geleceklerden haberin yok. OOf of. En kalın enseden daha kallavi kuralları görünce bakalım nasıl tepki vereceksin :mrgreen:

Redd-i İlhak
01-17-2008, 04:35 PM
Bu arada acemiliğin nereye çıktı?

CHOYHONACHI
01-17-2008, 04:36 PM
hacım bak bunu unutmuşsun. Şişlide,Taksimde ve Bostancıda yemek yedik. 3 kere yemek yedik. Pilavları rüstem yapmıştı sen yemiştin. Rüstem aranızda özbekçe konuşuyodunuz ama ikram ile rusça. Ben demiştim niye onla rusça konuşuyon diye heykelin orada bankta oturukene :) acayip saçma bir açıklama yapmıştın hala hatırladıkça gülerim.:D:D Bu arada ikram hıyarı naptı? adam enaniyet çemberiydi resmen... Hep bizi küçümserdi salatalık, sanki kendi seyyid soyundandı Allahalla...

yav her halde aciklama o kadar salakca idiki ben onu hemen delete yaparak kafamdaki cop kutusuna atmisimdir ...

IKRAM zaten bir buyuk haflerle insandi :lol: ... zaten heykel gibi yuz ifadesi vardi alacan iste hemen bustunu koyacan heykel gibi okul girisine falan yani ...
suan Ukraynada, ukrayna kizi ile evli ve hattaki bir cocugu var ...

Rustem Taskente, Ozbekistanda onun artik iki kizi var ...

bende geziyorum iste dunyayi ... ama gidecegim yer belli, o da Aravon, Kirgizistan ...

aspava
01-17-2008, 04:48 PM
bu temur askerdede rahat durmaz kardeş :D dünyayı gezmiş asker ocağındada tüm Tükiye yi gezer :cool: birliğinden dışarı çıkabilirse :-D

dostlar tarihi belirleyin haber verin mekanda şu sıralar bilgisayar yok takip edemiyorum ...oğuz ve hyml kardeşim tarih konusunda beni uyarırlarsa sevinirim ...

Temur hayırlı olsun kardeş HER TÜRK ASKER DOĞAR...her türk erkeğinin başına gelir:)
şimdiden hayırlısı ile git hayırlısı ile gel dostum...

CHOYHONACHI
01-17-2008, 04:59 PM
Anlat anlat heyecanlı olur:D

bu capon tripli arkadasi biz eve cagirdik ... (artik Caponyadan donmus Istanbulda dolanip duruyordu kerata) ... guzel bir ozbek pilavi yaptik ... neyse bir sey oldu da bu capon kendi caponyadaki tripleri hatirladi galiba bir yumruga gommeye basladi milleti ... cok komiktiyaaa ...

zaten en komigi bunun caponca takilmalari idi ... kendiniz dusunun:

esmer bir delikanli, gomlegin ust kisimlari acik, killar gozukuyo, sol elinde GS sari - kirmizili tesbih, sag eli ile "ne oluyo ya?!" gibisinden el isareti, saclar gumbur sim-siyah yarim kilo jole sivalmis (limon suyu degilse tabi) ve birden ...:shock:

alnina beyaz kirmizi renk ile bir seyler yazilmis bir bezi bagladi ve karatedeki savunma pozisyona gecerek "Banzay!" dedi ve bizi yumruklamaya basladi ... zaten oldurdu ya bizi ...

hani Taxi 2 filmindeki fransiz polis departman baskani vardiya aynen o ...

cok komik ya ...

bizi oldurdu ya ... ertesi gun o evde 4 ceset buldular ya ... uc cekik gozlu ve bir turk ... zaten gazetelerde manset oldu o haber ... bir Turke karsi 3 capon (serefsizler) karsi karsiya gelmis ... bizim Turk sehit olarak o 3 capona nasil dovusulecegini ogretti ... caponlar cekilin bizim yoldan ... siz artik neysiniz ki bizim bir Turkumuz sizin ucunuzu harciyo ... sirada cinliler ... falan ... gibisinden haberler ... gazete basliklari vardi: 3 kisi neyki, butun dunya gelsin ... falan ... haberin sonunda da soru isareti vardi: ama neden bizim Turk oglan capon kiyaefsinde idi ... yoksa iskence mi yapiyorlardi ...

cok komik ... :lool:

capon diyince laflarda durmadan geliyo a ... sanki tren vagonlari gibi ... onunde de lokomotif yazi ile: capon askere gidiyo ... :lool:

eflatunn
01-17-2008, 05:21 PM
http://img407.imageshack.us/img407/6936/003askeroy1.jpg (http://imageshack.us)

Hayırlı tezkeler dilerim.
Umarım hayırlısıyla gider gelirsin Temur abi.;)

Temur
01-17-2008, 05:21 PM
hahaha ikbal hep orjinal adamdın hala öylesin,çok özledim hacım seni. Buarada tanışmanın ilk başını anlatmamışsın boşver anlatmada zaten,metnin başında bahsedecen sandım tırstım valla,anlatma hacım sakın rezil oluruz. Okadar tesadüf ancak Türk filmlerinde olur felan derler kafa bulurlar bizle.Sen sadece Çayhanede buluştuk de. Yalan da değil hani :-) Hatırlarsan aynı yalanı sizin evdeki peltek S'li türkmen elemanada yutturmustuk!haha çocuk vaybeeee nerden nereye demişti hiç unutmam.

Hacım, İkram zaten 2 dakikada bir bozuk plak gibi ukrayna derdi, ukraynanın zenginlerini anlatırdı nasıl para yediklerini anlatırdı.Çok tuhaf adamdı yahu, Beni bir yere davet etti o,sana söylemedim hatta ahanda şimdi söylüyorum. Ukraynadan bir tur geliyormuş turda hep zengin kızları varmış. Kızlar hem çok güzelmiş hemde acayip para harcıyormuş. Ne tuhaf muhabbeti . İkramın amma gıybetini yaptık yav neyse iyi adamdı diyelimde günahımız hafiflesin.

Hacım ama ilk buluşmada sizi döveceğimi 1 yıl öncesinden belirttim :D:D sana internetten gönderdiğim mesajlarda bol bol tekrarlamistim :D Sebebide iyi hatırla,şu idi. Ozamanlar Çocuklar duymasın diye bir dizi başlamıştı. Orada birine light erkek vs diyorlardı. Rüstemle sen bana defalarca light dediniz bende sizi dövecem dedim :D hehe sonra sizi şişlide dövünce bana ağır abi demeye başladınız. Ne demişler "dayak cennetten çıkma" heheheh çok güzel günlerdi çok çoook.

CHOYHONACHI
01-17-2008, 05:37 PM
bide ben su geyigi anlayamadim ... neden millet ikide bir sana iyi tezkereler diyip duruyor ya?

bizim buralarda da bir zamanlari askere gitmek/gelmek cok guzel bir seydi ... gidis/gelislerde dugun yapardi ya millet ... mahalle ile ugurlardi askeri ... askere gitmeyen oglana kizlarini vermezler idi .. cunku bu kesin bir iyilezmes hastaligi vardir, ondan askere de gidemiyo ... falan ... ulan ona kiz mi verilir, daha sonra torunlarimiz sekilli sekilli mi olsun ... gibisinden soylentiler vardi bir zamanlari ...

dunya tersine dondu ... onceden askere gitmeyene kiz vermiyorlarsaidi simdi askere gidene vermiyolar ... simdi ise yav bunun babasi fakirda ondan cocugunu askerden kaytaramadi ... yada geldikten sonra bunu midesi kazilmistir (kotu yemek hatta acliktan) yada bir yeri kesin eksik yada kiriktir ... ulan boyle birisine yalayip buyutgumuz kizi verirmiyiz yahu? ... torunlarin dusnu be ...

cok komik .. abi dunyanin isleri cok komik ve o kadar da uzucu ...

Temur
01-17-2008, 05:40 PM
Hocam hayırlı tezkerelerde okadar naçar mana arama bence çünkü o cümle aslında şunu belirtmektedir. "Zararsiz ziyansız sağ salim askerliği yapıp bitirirsin inşaallah"

Temur
01-17-2008, 05:42 PM
Bu arada acemiliğin nereye çıktı?

izmir dermişim :):) henüz belli değil üstadım. 11 şubatta belli olacak.

Qarshi
01-18-2008, 01:50 AM
Capon daha askere gitmeden askerlik anılarına başlamış :lol:

Binbirincigece inşallah kucağıma düşersinde yat+kalk+sürün nasıl yapılırmış gösteririm modunda...:lol:

Yüce komutan Aybike hanım hala yok ortalarda :rolleyes:

Redd-i İlhak
01-18-2008, 05:14 AM
izmir dermişim :):) henüz belli değil üstadım. 11 şubatta belli olacak.

haberlerini ulaştır bize bi şekilde kazasız belasız... ;)

Qarshi
01-18-2008, 05:20 AM
haberlerini ulaştır bize bi şekilde kazasız belasız... ;)

Hacılar kırına düşersen çok gülerim Caponn :lol:

Demir Kağan
01-18-2008, 05:21 AM
Acep neden yok? Gavur illerinde de ondan. Pazartesi - Cuma arasi bir gun belirlemek lazim gerek doorum dinlemoorsun kuzum.

Qarshi
01-18-2008, 05:24 AM
Acep neden yok? Gavur illerinde de ondan. Pazartesi - Cuma arasi bir gun belirlemek lazim gerek doorum dinlemoorsun kuzum.

Yanlış istihbarat !

Demir Kağan
01-18-2008, 05:41 AM
Oraya gecip daha sonra gelecek ve sonra yine gidecek idi, bana oyle dedi. Ellaaam!!!

Qarshi
01-18-2008, 05:45 AM
Oraya gecip daha sonra gelecek ve sonra yine gidecek idi, bana oyle dedi. Ellaaam!!!

Eminm şu dizeleri Can Yücel okusa,anladıysam Arap kadri olayım derdi :mrgreen:

CHOYHONACHI
01-18-2008, 04:49 PM
CAPON sen askere gidiyorsan bende tatile gidecem ... bana ne ...

arkadisler, ben puralardayim, vucudum sizinle olmayapilir, ama ruhum sizinledir ...

yavuz
01-19-2008, 03:01 AM
Bizim memlekette ne zamandan beri Caponlari askere aliyolar?.. :lol:

Neyse, hayirlisi... Bu taze mehmetcigimizin arkasindan sarki-turku soylemek duser bize...

O simdi asker, cani neler ister... :uups:

Pardon... ...bu degildi...

Gel tezkere, tezkere. :lol:

Hayirlisiyla, siz kinayi bi yakiverin de. :P

Qarshi
01-19-2008, 03:06 AM
O simdi asker, cani neler ister...

Bilelimde,uğurlarken yolluk yapalım :mrgreen:

Demir Kağan
01-19-2008, 03:17 AM
Efenim bildiginiz uzere ASPAVA ROCK BAR'da bulusuyoruz, persembe gunu diyorum ben gun icin.

Temur
01-19-2008, 03:27 AM
ne Rock barı lan? avrupa yakasımı bura. Rockla barla işimiz olmaz bizim,seni hymlye çikayet ederim.

HYML
01-19-2008, 03:38 AM
ne Rock barı lan? avrupa yakasımı bura. Rockla barla işimiz olmaz bizim,seni hymlye çikayet ederim.

Niye öyle diyosun amirim timurum, ben ROCK'ı severim ama içmem!:cool:

asurevarmiasure.com (http://farm1.static.flickr.com/136/367985473_eb9aa074e0.jpg)

Qarshi
01-19-2008, 03:40 AM
Niye öyle diyosun amirim timurum, ben ROCK'ı severim ama içmem!:cool:

asurevarmiasure.com

Herşeyin bir ilki vardır :cool:

HYML
01-19-2008, 03:42 AM
Herşeyin bir ilki vardır :cool:

Bu hayatın sonu da vardır!:cool:

Qarshi
01-19-2008, 03:44 AM
Bu hayatın sonu da vardır!:cool:

Yeniden yaşam vaadide var :mrgreen:

HYML
01-19-2008, 03:47 AM
Yeniden yaşam vaadide var :mrgreen:

O senin dediğin kurtların vaadi'si'.. O da bize uymaz:cool:

Qarshi
01-19-2008, 03:48 AM
O senin dediğin kurtların vaadi'si'.. O da bize uymaz:cool:

Alla alla ;

Yazmazmı şol cennetin bahçelerinde ahu gibi güzel kızların elinden şarap içme ?:rolleyes:

HYML
01-19-2008, 03:51 AM
Alla alla ;

Yazmazmı şol cennetin bahçelerinde ahu gibi güzel kızların elinden şarap içme ?:rolleyes:

Hele oraya bi gidelim, söz oturup beraber içeriz..:cool:

buradaicmedikkioradaicebilelim.com

Qarshi
01-19-2008, 03:53 AM

Sözmü üstadım ?

Demir Kağan
01-19-2008, 03:54 AM
O degil de surada birbirine ayar olan insanlar tanistiktan sonra abi-kardes oluyor ya, istedigim gibi laf atamadigimdan dolayi geriliyorum, sinirleniyorum bak. :lol:

dila73
01-19-2008, 03:56 AM
başım döndü bu sayfaya girip çıkmaktan :=)

Qarshi
01-19-2008, 03:57 AM
O degil de surada birbirine ayar olan insanlar tanistiktan sonra abi-kardes oluyor ya, istedigim gibi laf atamadigimdan dolayi geriliyorum, sinirleniyorum bak. :lol:

Aspava'nın ismini cennet diye değiştirmeyi teklif ediyorum :lol:

HYML
01-19-2008, 04:01 AM
Aspava'nın ismini cennet diye değiştirmeyi teklif ediyorum :lol:

cennet mekan sahibi..:cool:

ulugbekTR
01-19-2008, 04:08 AM
bana at sen, fırsattan istifade bende sana atarım. zerikali olmayız. :D:D:D

Qarshi
01-19-2008, 04:19 AM
zerikali

Literatüre yeni yeni keşifler kazandırıyorsunuz :mrgreen:

binbirincigece
01-19-2008, 04:26 AM
Temur'un buluşmaya asker traşıyla gelmesini isteyenler el kaldırsın :lol:

Qarshi
01-19-2008, 04:28 AM

Yazıkkkk hahahahaha

ulugbekTR
01-19-2008, 08:59 AM
nasilsa siz gidip pacayi kurtardiniz bir daha size gelmez degil mi. oh fisattan istifade onu ezin yogurun

LIBRA
01-19-2008, 09:31 AM
^^ eh ne diyelim... Askere gidenlere askerde olanlara Allahtan sabir ve hayirli teskereler istiyoruz...

Demir Kağan
01-19-2008, 02:21 PM
24 Ocak Persembe Saat 18:00 herkes icin uygun mudur?

yavuz
01-19-2008, 02:22 PM

Laf agizdan bir kere cikar.

Gec bunlari! :lol:

Demir Kağan
01-19-2008, 02:26 PM
Olm yavuz, senin yuzunden tekrar yaziyorum:

24 Ocak Persembe Saat 18:00 herkes icin uygun mudur?

Aybike
01-19-2008, 05:13 PM

Ben varim..
zaten her iki senede bir asker tirasi olurum ben..Valla....
persembe bana uyar..elimde kina ile gelecegim ve insallah törenle temura kinayi yakacagiz..
simdiden mendilleri hazirlayin ben cok aglarim..:(

Demir Kağan
01-19-2008, 08:07 PM
Persembe Gebze ekibine, bana ve Aybike hanima uyuyor. Digerleri, javob bering.

Qarshi
01-20-2008, 08:21 AM
24 Ocak Perşembe...

Aybike
Dila 73
Demir Kağan
Hanedan
Zorlu
Aspava
Oğuz
Capon
HYML
Gürkan...

ya diğerleri ?

Qarshi
01-21-2008, 02:07 AM
Tayyip bile oğlunu askere göndermezken bizim Capon kendi isteği ile askere gidiyor...

Bu fedakarlığa kına yakacak başka kimse yokmu :mrgreen:

HYML
01-21-2008, 03:12 AM
Unutma!
Askerlik yan gelip yatma yeri değildir haa. Yatacaksan sırt üstü yatacaksın arkanı toprağa dayayacaksın.:cool:

Eveet askere gidecek arkadaşımız için kulağına küpe olacak tavsiyeler bekliyoruz. Buyrun ilki benden;

1-Arazi olmak için gerekli şartların oluşmasını beklemeyecek bizzat kendin oluşturacaksın.:D

Qarshi
01-21-2008, 03:14 AM
Bir iş için gönüllü istedikleri zaman ilk sen fırla...Genelde gönüllü fırlayanlar oturur,gönülsüz olanlar işe koşturulur :mrgreen:

Hanedan
01-21-2008, 04:58 AM
"Kapayın camları kuş kaçmasın" dediklerinde sakın zoruna gitmesin. Çünkü kuş olmak mal olmaktan iyidir hehheheee... Mal kelimesi çok sık kullanılırda...:lol::lol:

HYML
01-21-2008, 06:03 AM
"Kim japonca biliyor?" dediklerinde sakın el kaldırma!

..sonra verirler eline japon yapıştırıcısını, "al şu kırık parçaları, bi güzel yapıştır" derler sonra.:cool:

Temur
01-21-2008, 08:16 AM
Gittiğim heryerde aynı muhabbet dönüyor,aynı cümleler aynı kurgular aynı teşbihler vaybe :D ulus olarak çok müştereklerimiz var :):)

Demir Kağan
01-21-2008, 08:23 AM
Hehe, askerde de konus boyle canim, musterek, muhabbet, kurgu, tesbih vs.. :lool:

Qarshi
01-21-2008, 08:27 AM
Hehe, askerde de konus boyle canim, musterek, muhabbet, kurgu, tesbih vs.. :lool:

Sıkarmı demek istiyorsun :mrgreen:

Temur
01-21-2008, 08:35 AM

seni de görecez, askerde konuş bakalım rak metal pub beer ne oluyor. Kimin özgürlükleri daha çok kısıtlanıyor görüşürüz.

Demir Kağan
01-21-2008, 08:38 AM
Sıkarmı demek istiyorsun :mrgreen:

Simdiden duyar gibiyim, "seni deeee musteregini deeee.." :lool:

Temur
01-21-2008, 08:42 AM
Senin gibi marjinal tiplere onbaşılar bile tav olur.Bana laf atarken önce kendi halini bir tehayyül et. Benim haleti ruhiyemdeki veya hususiyetimdeki insanlar yani yurdum insanı tiplemesi,senin kadar zorlanmaz. Çünkü aykırı yönlerimizin toplamında ben 3 isem sen 83 çıkarsın. Öööööyle büyüklerine özenip bana laf atarken acık dur düşün kendi halini bir aynaya bak.

Demir Kağan
01-21-2008, 08:46 AM
Senin gibi marjinal tiplere onbaşılar bile tav olur.Bana laf atarken önce kendi halini bir tehayyül et. Benim haleti ruhiyemdeki veya hususiyetimdeki insanlar yani yurdum insanı tiplemesi,senin kadar zorlanmaz. Çünkü aykırı yönlerimizin toplamında ben 3 isem sen 83 çıkarsın. Öööööyle büyüklerine özenip bana laf atarken acık dur düşün kendi halini bir aynaya bak.
Birisi capona geyik yaptigimi anlatabilir degil mi? Sanki ben gonderiyorum adami askere zorla da hincini benden cikartiyor.

Haleti ruhiyeni sevsinler capooon. :lool:

Qarshi
01-21-2008, 08:59 AM
Ben Asker iken :mrgreen:

Temur
01-21-2008, 08:59 AM
Olum ben seve seve gidiyorum, bir çok tanışımın yaptığı gibi kaçmaktan veya geçiştirmekten ziyade paşalar gibi asker olmayı tercih ediyorum. Üstelik 6 yıl yurt dışında bulunmuş olup döviz karşılığı askerliği tek kalemde reddeden biri var karşında. Şuandabile sadece 3 yıllık pasaport kayıtlarımı ve 4500 euroyu askerlik şubeme verirsem Burdurda 21 gün askerlikcik yapıp gelmekte onursuz bir seçenek olarak bekliyor üstelik. 21 gün evcilik oynayıp ben askerlik yaptıııııııım demeyi kendime yakıştıramadığım için bu yolu seçtim. Bu mesajı okurken bir çok kişi vay keriz vay diyecektir eminim ama önemli olan benim vicdanımın rahat etmesi Vatan Sağolsun!

Demir Kağan
01-21-2008, 09:00 AM
Peki bunlarin tersini iddia yahut ima eden oldu mu?

Senin gonulsuzce askerlik yapacagini dusundugunu belirten oldu mu?

Qarshi
01-21-2008, 09:03 AM
Olum ben seve seve gidiyorum, bir çok tanışımın yaptığı gibi kaçmaktan veya geçiştirmekten ziyade paşalar gibi asker olmayı tercih ediyorum. Üstelik 6 yıl yurt dışında bulunmuş olup döviz karşılığı askerliği tek kalemde reddeden biri var karşında. Şuandabile sadece 3 yıllık pasaport kayıtlarımı ve 4500 euroyu askerlik şubeme verirsem Burdurda 21 gün askerlikcik yapıp gelmekte onursuz bir seçenek olarak bekliyor üstelik. 21 gün evcilik oynayıp ben askerlik yaptıııııııım demeyi kendime yakıştıramadığım için bu yolu seçtim. Bu mesajı okurken bir çok kişi vay keriz vay diyecektir eminim ama önemli olan benim vicdanımın rahat etmesi Vatan Sağolsun!

Bence Capon kardeşimi askere gitme stresi sarmış.Kısmet olursa perşembe günü kınasını yaktığımız zaman gazını alırız :mrgreen:

Temur
01-21-2008, 09:07 AM
Peki bunlarin tersini iddia yahut ima eden oldu mu?

Senin gonulsuzce askerlik yapacagini dusundugunu belirten oldu mu?

olmadı lakin etrafımdaki onlarca kişinin askerlik müessesini küçümsemelerinden ve sadece ama sadece olumsuz şeylerden bahsetmelerinden sıkıldım.

Demir Kağan
01-21-2008, 09:08 AM
Hadi sen bize olumlu yanlarini anlat. :)

Qarshi
01-21-2008, 09:08 AM
olmadı lakin etrafımdaki onlarca kişinin askerlik müessesini küçümsemelerinden ve sadece ama sadece olumsuz şeylerden bahsetmelerinden sıkıldım.

O gece anlatacak çooook şey olacak...

Ben birgün binbaşıya süründürürken :mrgreen:

HYML
01-21-2008, 09:09 AM
Gittiğim heryerde aynı muhabbet dönüyor,aynı cümleler aynı kurgular aynı teşbihler vaybe :D ulus olarak çok müştereklerimiz var :):)

Capon: Mulki Turan Amiri Temuuurr-Japonya! Emret komutanım!

Komutan: "Buranın amiri de memuru da ağası da paşası da benim ulan!!" Şşırrrakk!!

Capon: Nerede ulan benim katana (http://www.mwart.com/images/pcf/katana-sword-2.jpg)m? Ölmek istiyorum

Hanedan
01-21-2008, 09:09 AM

Haa bak teşbih dedinde aklıma geldi accayyip teşbihlerler ki sorma gitsin:lol:

Temur
01-21-2008, 09:15 AM
Hadi sen bize olumlu yanlarini anlat. :)

Henüz gitmedim askere :) ama inan gidip gelince herkesin tersine tamamen olumlu yönlerini anlatacağım.

Askerliği angarya iş olarak görüyoruz oysaki askerlik seferberlik anı için halkın hazırlıklı olması amacını taşır. Askere gitmeyen biri en küçük beylik tabancasını bile hazır konuma getiremeyebilir. Ama çakı gibi askerlik yapmış biri değil tabancayı koca bir topun veya tankın mekanizmasını bilir, kurar ve kullanır. Esas alınması gereken mesaj budur. Seferberlik anında vatanını memleketini savunacak kişi de askerlik yapmalıdır elbette. Haa banane vatandan diyorsa değil askerlik ona vatandaşlık hakkı bile fazladır.

Qarshi
01-21-2008, 09:18 AM
Henüz gitmedim askere :) ama inan gidip gelince herkesin tersine tamamen olumlu yönlerini anlatacağım.

Askerliği angarya iş olarak görüyoruz oysaki askerlik seferberlik anı için halkın hazırlıklı olması amacını taşır. Askere gitmeyen biri en küçük beylik tabancasını bile hazır konuma getiremeyebilir. Ama çakı gibi askerlik yapmış biri değil tabancayı koca bir topun veya tankın mekanizmasını bilir, kurar ve kullanır. Esas alınması gereken mesaj budur. Seferberlik anında vatanını memleketini savunacak kişi de askerlik yapmalıdır elbette. Haa banane vatandan diyorsa değil askerlik ona vatandaşlık hakkı bile fazladır.

Hahahahahaha

Prinç ayıkladım,et doğradım,Çimento taşıdım,Tel örgü çektim,Beton direkleri dağa taşıdım... :mrgreen:

klanıda sonra anlatırım :rolleyes:

HYML
01-21-2008, 09:19 AM
...koca bir topun veya tankın mekanizmasını bilir, kurar ve kullanır. Esas alınması gereken mesaj budur.

Sen hiç ceza almış tank gördün mü?:cool: Görürsen anla ki verilmek istenen esas mesaj odur.

K.: olm bu ne?
J.:mantıııık.
K.:lan ben size gelirken bırakın demedim mi?

Qarshi
01-21-2008, 09:20 AM
Sen hiç ceza almış tank gördün mü?:cool:

Ben Afyon'da ceza almış Havuz gördüm :mrgreen:

Temur
01-21-2008, 09:21 AM
Hahahahahaha

Prinç ayıkladım,et doğradım,Çimento taşıdım,Tel örgü çektim,Beton direkleri dağa taşıdım... :mrgreen:

klanıda sonra anlatırım :rolleyes:

Üstat bunları yaptıysan sorunu bence başka yerde arayacaksın. Şuan yanımda askerliğini tankçı olarak yapmış biri var ve bambaşka şeylerden bahsediyor.

Qarshi
01-21-2008, 09:24 AM
Üstat bunları yaptıysan sorunu bence başka yerde arayacaksın. Şuan yanımda askerliğini tankçı olarak yapmış biri var ve bambaşka şeylerden bahsediyor.

Ula bizde 1.P,Er.Eğt.Tug. 212.P.Er.Eğt.Al.Tanksavar Tb.K.lığında acemilik yaptık...

Bize askerliği öğretmesinler :mrgreen:

Temur
01-21-2008, 09:25 AM
Ceza almış tank veya havuz veya bambaşka uçuk durumlar olabilir, yerel anlayışın noksanlığı der geçerim,ben vatana verebildiğim hizmete bakarım.

Qarshi
01-21-2008, 09:26 AM
Ceza almış tank veya havuz veya bambaşka uçuk durumlar olabilir, yerel anlayışın noksanlığı der geçerim,ben vatana verebildiğim hizmete bakarım.

İlk vereceğin hizmet;sigara izmariti toplamak olacak :mrgreen:

Demir Kağan
01-21-2008, 09:26 AM
Son tahlilde sunu soruyorum, on bes ay devlete yuk olarak vatana nasil bir hizmet verilebilir?

Demir Kağan
01-21-2008, 09:27 AM
Ula bizde 1.P,Er.Eğt.Tug. 212.P.Er.Eğt.Al.Tanksavar Tb.K.lığında acemilik yaptık...

Bunu pezevenk okudum ben, evet, oyle okudum, direkt doktora gidiyorum.

Temur
01-21-2008, 09:28 AM

Perşembe getireyim arkadaşı ozaman kapıştıralım sizi. Arkadaşım ciddi tatbikatlara katılmış biri, tank diyorsun susuyorsun 30 dakika soluksuz anlatıyor. Birkaç tanede takdir belgesi almış. İkna olman için onlarıda getirelimmi?

Qarshi
01-21-2008, 09:29 AM
Bunu pezevenk okudum ben, evet, oyle okudum, direkt doktora gidiyorum.

Ben sana yeri geldiği zaman terstende okuturum :mrgreen:

Qarshi
01-21-2008, 09:30 AM
Perşembe getireyim arkadaşı ozaman kapıştıralım sizi. Arkadaşım ciddi tatbikatlara katılmış biri, tank diyorsun susuyorsun 30 dakika soluksuz anlatıyor. Birkaç tanede takdir belgesi almış. İkna olman için onlarıda getirelimmi?

G.Antep Nizipte yiğenim tankı devirerek literatüre geçti .Onu getirim,paylaşacak çok şeyleri olur :mrgreen:

Temur
01-21-2008, 09:31 AM
İlk vereceğin hizmet;sigara izmariti toplamak olacak :mrgreen:

Son tahlilde sunu soruyorum, on bes ay devlete yuk olarak vatana nasil bir hizmet verilebilir?

yazdığınız mesajlar bu forumun genel anlayışı, yapısı,tavrı ve niteliği ile taban tabana çakışıyor. isterseniz bu mesajları gaydırugubbak.com vs gibi forumlarda yazın.

Qarshi
01-21-2008, 09:33 AM
yazdığınız mesajlar bu forumun genel anlayışı, yapısı,tavrı ve niteliği ile taban tabana çakışıyor. isterseniz bu mesajları gaydırugubbak.com vs gibi forumlarda yazın.

İlk dağıtım izninde buraya yazacaklarını düşünüyorumda :mrgreen:

Demir Kağan
01-21-2008, 09:35 AM

Nasilki buradaki herkes vatana ve millete hizmet etmek icin yanip tutusuyor ve elinden geleni yapiyorsa, bir o kadar da vatana ve millete hizmet etmek yerine yapilan yanlislarin arkasinda duranlarin yaninda olmayi kendine yediremiyor. Durum bu kadar basit.

HYML
01-21-2008, 09:37 AM
Arkadaşım ciddi tatbikatlara katılmış biri, tank diyorsun susuyorsun 30 dakika soluksuz anlatıyor. Birkaç tanede takdir belgesi almış. İkna olman için onlarıda getirelimmi?

Adam yanına almış tankçıyı dersine çalışıyor, vallahi bravo.:cool:

Temur
01-21-2008, 09:49 AM
Nasilki buradaki herkes vatana ve millete hizmet etmek icin yanip tutusuyor ve elinden geleni yapiyorsa, bir o kadar da vatana ve millete hizmet etmek yerine yapilan yanlislarin arkasinda duranlarin yaninda olmayi kendine yediremiyor. Durum bu kadar basit.

Yapılan yanlış askerlik müessesimidir? Ozaman askerlik kaldırılsın mı bunu mu istiyorsun? Askerlik kalkınca yanlışlar bitecekmi? bir iki tane yanlış uygulama için tüm müesseseyi tukaka mı edelim yani? Sen ordusuolmayan ülekerin başına neler gelmiş okudun öğrendinmi? Çok geriye gitme 1900lerin başından bu yana istilaya ve işagale uğramış ülekerin bir esamesini çıkar bak göreceksin ortak noktaları ordularının ya çok zayıf olması ve hiç olmayışıdır. Bir askerin eğitilmesini devlete yük olarak addediyorsun,askerlik sürecinin fazla uzun olması, olayı biraz israf noktasına kaçırıyor olabilir, sana kısmen katılırım ama insana yapılan yatırımıda,senin yaptığın gibi küllün fuzuliye çıkaramam.

Qarshi
01-21-2008, 09:57 AM
500.000 piyadenin yapacağı işi ben 5.000 Bordo bereli ile kat kat fazlasını yaparım :mrgreen:

Temur
01-21-2008, 10:25 AM
Bu da bir tez ama neticede savaşların kaderini askeri nufus ve teknoloji belirlediğine göre 700.000 kişik düşman ordusuna karşı 5.000 bordo berelinin de ne yapacağı tartışılır. Aksi takdirde israil-çin savaşını israil kazanır demek zorunda kalırız.

nurhak
01-21-2008, 10:35 AM
Sevgili Temur kardeş hayırlarla sağlıkla git ve sağlıkla hayırlarla dönersin inşallah,hayırlı teskereler kardeşim,saygılarımla

http://img122.imageshack.us/img122/3426/akakot0wn0cg7.jpg (http://imageshack.us)

HYML
01-21-2008, 10:42 AM
İlk çarşı iznine çıktığın zaman buraya ne post atacaksın çok merak ediyorum..:moder:

Qarshi
01-21-2008, 10:46 AM
Bu da bir tez ama neticede savaşların kaderini askeri nufus ve teknoloji belirlediğine göre 700.000 kişik düşman ordusuna karşı 5.000 bordo berelinin de ne yapacağı tartışılır. Aksi takdirde israil-çin savaşını israil kazanır demek zorunda kalırız.

İsrail-Arap savaşını kim kazandı :mrgreen:

Qarshi
01-21-2008, 10:46 AM
İlk çarşı iznine çıktığın zaman buraya ne post atacaksın çok merak ediyorum..:moder:

Ağaçlar yeşil,üniformalar yeşil,binalar yeşil,neftiler yeşil,otlar yeşil :mrgreen:

Temur
01-21-2008, 11:22 AM
İsrail-Arap savaşını kim kazandı :mrgreen:

50 milyon arapla 1.5 milyar çinliyi aynı kefeye mi koyuyoruz? :)

Qarshi
01-21-2008, 11:25 AM
50 milyon arapla 1.5 milyar çinliyi aynı kefeye mi koyuyoruz? :)

Mısır,Suriye,Irak,Ürdün vb bilumam cemayre 50 milyoncukmu :mrgreen:

İsrailin nüfusu kaç ?

HYML
01-21-2008, 11:53 AM

İsrailin nüfusu kaç ?

Usta israil dedinde aklıma geldi.. Sen değil miydin o, bi aralar "israille savaş var deyin gelmeyen daire olsun altıgen olsun diyen?" niye yardıma gitmedin madem?:cool:

Aybike
01-21-2008, 02:32 PM
noluyor simdi persembe ceptemi?

Temur
01-21-2008, 02:43 PM
Ağaçlar yeşil,üniformalar yeşil,binalar yeşil,neftiler yeşil,otlar yeşil :mrgreen:

Yeşil renk bana hiç uzak değil,orta okul yıllarında başladı yeşil sevdamız anladın sen onu :)

Temur
01-21-2008, 02:48 PM

İsrailin nüfusu kaç ?

bilumam cemayre ne demek necedir anlamadım. İsrail bu saydığın ülkelerle aynı anda sıcak savaşa girmedi. Bu ülkelerle takıştı (Ürdün hariç) ama hiç bir zaman aynı anda hepsi ile sıcak kara çatışmasına girmedi. Artı israil 50 milyonluk bir ülke ile başa çıkarmı çıkamazmı bilmem. Ünlü düşünür Takumi Fujiwara'nın dediği gibi "Duellolar yapılmadan sonuçları bilinemez"

Mgas
01-21-2008, 03:04 PM
Allah hayırlı askerlik nasip etsin. (Yazı-Tura'dan bir soz geldi aklıma :mrgreen:) Askere aptal git aptal gel! Olur mu ? :lol:

smirnoff
01-21-2008, 10:12 PM
Daha gitmedimi bu temur? :D

Demir Kağan
01-21-2008, 11:08 PM
Yok, daha var, biz kinasini yakacagiz. :lol:

HYML
01-22-2008, 01:18 AM

Altyapısını oluşturuyor daha.. Tankçılardan falan ders almalar..:cool: Yani prova yapıyor, beğenirse gidecek:lol:

Qarshi
01-22-2008, 02:10 AM
Usta israil dedinde aklıma geldi.. Sen değil miydin o, bi aralar "israille savaş var deyin gelmeyen daire olsun altıgen olsun diyen?" niye yardıma gitmedin madem?:cool:

Çağıran olduda biz gitmedikmi :mrgreen:

Qarshi
01-22-2008, 02:11 AM
noluyor simdi persembe ceptemi?

Böyle bir karar alındı.Menfi veya müspet bir görüş gelmediğine göre...KATİ VE KESİNDİR...

Qarshi
01-22-2008, 02:12 AM
Yeşil renk bana hiç uzak değil,orta okul yıllarında başladı yeşil sevdamız anladın sen onu :)

En az 10 sene yeşilin hiçbir tonuna yaklaşamassın kardeşim.Beni ancak askerliğin ilk haftasında anlarsın :mrgreen:

Qarshi
01-22-2008, 02:15 AM
bilumam cemayre ne demek necedir anlamadım. İsrail bu saydığın ülkelerle aynı anda sıcak savaşa girmedi. Bu ülkelerle takıştı (Ürdün hariç) ama hiç bir zaman aynı anda hepsi ile sıcak kara çatışmasına girmedi. Artı israil 50 milyonluk bir ülke ile başa çıkarmı çıkamazmı bilmem. Ünlü düşünür Takumi Fujiwara'nın dediği gibi "Duellolar yapılmadan sonuçları bilinemez"

7 düvele kafa tutmuş bir milletin ferdi olarak diyorumki;Eğer Arap dünyası uçakların bile tatbikat için yeterli olmadığı bir ülkeyle yapılan savaşta tarumar olup bide üzerine toprak kaybedip dahada ağırı ateşkes antlaşması imzalıyorsa bu ayıbı hiçbir zaman silemezler kardeşim :mrgreen:
Demekki İsrailliler arkalarını dönmediler.Malum bilirsin onlar arkadan ateş etmeyi daha çok severler :mrgreen:

Qarshi
01-22-2008, 02:16 AM
Yok, daha var, biz kinasini yakacagiz. :lol:

Aybike ablası kendi elleri ile kınalayacak kuzuyu :mrgreen:

Qarshi
01-22-2008, 02:17 AM

Bu kadar çabukmu kurtulmak istiyorsunuz Temur'dan :mrgreen:

Temur
01-22-2008, 05:40 AM
En az 10 sene yeşilin hiçbir tonuna yaklaşamassın kardeşim.Beni ancak askerliğin ilk haftasında anlarsın :mrgreen:

hocam anlamadın sen yav, yeşil rengi kim sever?

Qarshi
01-22-2008, 05:42 AM
hocam anlamadın sen yav, yeşil rengi kim sever?

Sofiler :mrgreen:

Aybike
01-22-2008, 07:16 AM
tamam kinayla geliyorum:)

Qarshi
01-22-2008, 07:20 AM
tamam kinayla geliyorum:)

Kınayı fazla getirde askere gitmeyenlerede hazırlık yapalım :mrgreen:

Aybike
01-22-2008, 07:33 AM
niye ?
temur dan kurtulma kinasi da mi yakilacak ?

Qarshi
01-22-2008, 07:35 AM
niye ?
temur dan kurtulma kinasi da mi yakilacak ?

Temur'un yalnız askerllik yapmasına gönlüm razı olmadı...Diğer civcivleride kınalayıp yollayalım...Bir arada gidip,toplu olarakta dönsünler ;)

Aybike
01-22-2008, 07:37 AM
Olmaz,sirayla...civcivler once bi horoz olsun hele...ama cok uzuluyorsan sen yollariz tekrar dan..

Qarshi
01-22-2008, 08:36 AM
Olmaz,sirayla...civcivler once bi horoz olsun hele...ama cok uzuluyorsan sen yollariz tekrar dan..

Ben göremicem,ben göremicem...DEMİŞ :mrgreen:

Qarshi
01-22-2008, 11:06 AM
http://widget-73.slide.com/fsnapshot/2233785415177722995/1/image.jpg?w=310&h=230&iw=0&ih=0&p=0

Capon bu proje ile gidersen kıymete binersin :mrgreen:

binbirincigece
01-22-2008, 03:37 PM
Gelmeyi çok isterdim ama Perşembenin olmayacağı benim için Çarşambadan belli olan bir durum.:(

İkinci konu; iki gün foruma uğramadık diye meydanı boş bulmuşsunuz; neyse :cool: Temur aldırma sen. En taze bilgiler bende ;)

Bir iki tavsiye de benden gelsin madem. Sakın nizamiyeden girerken beynini yanına almayı unutma. Yoksa çıkana kadar askerlikte mantık olup olmadığını sorgulamayla uğraşır durursun. Ha bir de arkadaşlara sıkıntı oluyor. ;)

Şafak sayarak zamanını boşa harcama. Senin yerine o işe memur edilmiş astsubay rütbesinde birisi mutlaka olacak, merak etme. :lol:

Eminim dönüşte burada ilk anlatacağın şey; doğru bilinen efsanelerin aslında insanların gördüğü kabustan ibaret olduğu gerçeği olacak. :mrgreen:
nasilsa siz gidip pacayi kurtardiniz bir daha size gelmez degil mi. Askerliğini yapan herkes bilir ki asıl askerlik teskereyi aldıktan sonra başlar.;)

BuyukTuran
01-23-2008, 01:28 AM
Abi Allah'a emanet ol yolun açık olsun
inşallah bize de nasib olur
Hayırlı olsun;)

Qarshi
01-23-2008, 03:55 AM
Bir iki tavsiye de benden gelsin madem. Sakın nizamiyeden girerken beynini yanına almayı unutma. Yoksa çıkana kadar askerlikte mantık olup olmadığını sorgulamayla uğraşır durursun. Ha bir de arkadaşlara sıkıntı oluyor.

Nizamiyeden girdiğin andan itibaren o yaşa kadar öğrendiğin her şeyi unut ve hiçbirşeyi sorgulama :mrgreen:

HYML
01-23-2008, 04:45 AM
..son 3-4 ayına geldiğin zaman artık kendini oranın demirbaşı gibi hissediyorsun ve sivil hayat sana çok ütopik gelmeye başlıyor. İşte tam bu an kayışların gevşediği andır.:cool:

tufekkayislariniayarla.com

Aybike
01-23-2008, 07:58 AM
izne ciktigin da sehrin kizlarini rahat birak asilma :)

Qarshi
01-23-2008, 08:26 AM
izne ciktigin da sehrin kizlarini rahat birak asilma :)

En son yapacağı şey o olur Capon'un :lol:

Kıza ilk söyleyeceği şeyde 'Sana,Japonca öğreteyim istersin' olurdu herhalde :mrgreen:

Temur
01-23-2008, 12:39 PM
Oğuz abi beni çözmüşsün :)

Temur
01-23-2008, 12:46 PM
Abiler buarada bugun meydana gelen bir gelişmeyi belirteyim, Kartalda uzun soluklu bir toplantım olacak,buluşmaya biraz gecikmeli katılabilirim.

Aybike
01-23-2008, 03:04 PM
yok abileri varsa fena dovuyorlar ,ellerinden MP zor aliyor da.
boyle bisey edirnede gozumuzun onunde yasandi ondan diyom yazik olur temura...:)

Temur
01-23-2008, 03:10 PM
Aybike abla sende beni çözememişsin :) :)

HYML
01-24-2008, 02:07 AM
Abiler buarada bugun meydana gelen bir gelişmeyi belirteyim, Kartalda uzun soluklu bir toplantım olacak,buluşmaya biraz gecikmeli katılabilirim.

Tamam anladık assolist sensin:cool:

Qarshi
01-24-2008, 02:44 AM
Zorlu kardeş ile karşılaştık zabah,zabah...

Özel işlerinden dolayı biraz geç kalacağını biiiiiiiiiiiirrrrrrrrrrrrr

İkincisi film afişinde isminin olmayışından ötürü HYML'e kardeşe teessüfleri iletti ikiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

:mrgreen:

HYML
01-24-2008, 04:19 AM
Zorlu kardeş ile karşılaştık zabah,zabah...

Özel işlerinden dolayı biraz geç kalacağını biiiiiiiiiiiirrrrrrrrrrrrr

İkincisi film afişinde isminin olmayışından ötürü HYML'e kardeşe teessüfleri iletti ikiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

:mrgreen:

Forumun en renkli simalarını unutmak bize yakışmadı ama telafi ettik son anda durumu.

Ama usta, söyle onlara içtimaya çıksınlar biraz yahu.:cool:

Qarshi
01-24-2008, 04:20 AM
Forumun en renkli simalarını unutmak bize yakışmadı ama telafi ettik son anda durumu.

Ama usta söyle onlara içtimaya çıksınlar biraz yahu.:cool:

Zabah zabah ben kulağını çektim.Bundan sonrası akşama sizin :mrgreen:

HYML
01-24-2008, 06:51 AM
Kimse Aspava nerede diye sormadığına göre...

aspavayibilmeyenyok.com

Qarshi
01-24-2008, 08:56 AM
Kimse Aspava nerede diye sormadığına göre...

aspavayibilmeyenyok.com

Kimsenin sormaması hayra alamet değil :mrgreen:

nurhak
01-24-2008, 09:06 AM
Kına olayı ürkütmüş olmasın...:twisted:

zorlu
01-24-2008, 09:39 AM

Ama usta, söyle onlara içtimaya çıksınlar biraz yahu.:cool:

afiş değişmiş ve güzel olmuş hehe..
unutulucak adammıyız bizler aşkolsun size valla..

Zabah zabah ben kulağını çektim.Bundan sonrası akşama sizin :mrgreen:

oğuz sana sabah bahsettiğim konuda,
akşam saat 20:30 civarı alacağım oğlumu yenibosna dan eve gelip yetişebilirsem sizede gelmek istiyorum samimi bir dilek olarak..
genede haberiniz olsun...

HYML
01-24-2008, 09:45 AM
genede haberiniz olsun...

Bu gelemeyeceğim demenin farklı bir şekli mi?:cool: Bak bekliyoruz ona göre!:cool:

binbirincigece
01-24-2008, 04:30 PM
Saz bende artık :mrgreen:

Qarshi
01-25-2008, 03:03 AM
Bu arada kuzuyuda kınaladık :mrgreen:

Temur
01-25-2008, 03:06 AM
:-):-) oğuz hocam haydi ekle resimlerim de kopy past edelim arşivimize.

HYML
01-25-2008, 03:09 AM
Muhabbetin zirve yaptığı bu güzel gece için mekanını açan Aspava'ya, vesile olan Temur'a ve ortamı ısıtan UFO'ya pardon diğer arkadaşlara sonsuz teşekkürler..:cool:

hee birde çikolatalar için Aybike Hanım'a...

Qarshi
01-25-2008, 03:18 AM
http://img86.imageshack.us/img86/3871/forumarbuztopetilerlisekz4.jpg (http://imageshack.us)

Gelinlere kına yakarlar, yuvasına kurban olsun diye,
Kuzulara kına yakarlar, Hakk'a kurban olsun diye,
Askere kına yakarlar, vatan uğruna şehit olsun diye...
Oy benim kınalı kuzum, can yoldaşım, arkadaşım,

Qarshi
01-25-2008, 03:24 AM
Aybike hanım görev başında...

http://img86.imageshack.us/img86/73/forumarbuztopetilerlisect7.jpg (http://imageshack.us)

Qarshi
01-25-2008, 03:28 AM
Kınalı kuzunun kınası :mrgreen:

http://img86.imageshack.us/img86/102/forumarbuztopetilerliseur0.jpg (http://imageshack.us)

Qarshi
01-25-2008, 03:36 AM
http://img525.imageshack.us/img525/731/forumarbuztopetilerlisekn6.jpg (http://imageshack.us)

HYML üstad Capon için forumda yaptığı çizimin çıktısını getirmişti o akşam..Tekrar ellerine sağlık diyorum çünküsüne gelince ben ne o senaryoyu kağıda dökebilirim nede o çalışma için o kadar emek sarfedebilirim...

O resmin üzerine herkes temennilerini yazarak capona imzalayarak verdi.Ben 4 g kuralından bahsedip gittiğin gibi geri dön dedim :mrgreen:

Fotoyu aldıktan sonra çocuklar gibi sevinen Capon :mrgreen: :rolleyes:

Qarshi
01-25-2008, 03:42 AM
Şimdi iş zamanı yapı paydos :mrgreen:

Fırsat buldukça foto atmaya çalışırım,arkadaşlar metin kısmını halletsinler ben foto kısmını arada bir sıvayıp.... :mrgreen:

Qarshi
01-25-2008, 04:27 AM
http://img89.imageshack.us/img89/2712/forumarbuztopetilerliserz2.jpg (http://imageshack.us)

Aspava kardeşim yine ikramları ile hem gönüllerimizi hemde midemizi fethetti...

Teşekkürler usta BÜYÜKSÜN :mrgreen:

http://img205.imageshack.us/img205/1111/forumarbuztopetilerliseue0.jpg (http://imageshack.us)

Qarshi
01-25-2008, 04:34 AM
http://img89.imageshack.us/img89/1457/forumarbuztopetilerliseol9.jpg (http://imageshack.us)

Demir kardeşim bu gecede bizi eşşiz sesi ile şarkılarından mağrum etmedi...

Resimde resitallerinden bir örnek verirken :cool:

Qarshi
01-25-2008, 04:44 AM
http://img251.imageshack.us/img251/8046/forumarbuztopetilerlisega8.jpg (http://imageshack.us)

Üstad;Bu Capon'dan asker olurmu ?? demeye çalışırken :mrgreen:

Qarshi
01-25-2008, 04:48 AM
http://img526.imageshack.us/img526/8774/forumarbuztopetilerliseuy1.jpg (http://imageshack.us)

Ahmet Kaya'dan istek parçalarımızı aclı bir şekilde söylesin diye acılı lahmucanlarla besledik hanedan kardeşimizi :mrgreen:

Qarshi
01-25-2008, 04:53 AM
http://img526.imageshack.us/img526/1671/forumarbuztopetilerliseul1.jpg (http://imageshack.us)

Ne bakıyonnn neee :lol:

Qarshi
01-25-2008, 04:56 AM
Uğurlamada Capon kardeşimizi Ferghaner'de yalnız bırakmadı :cool:

http://img251.imageshack.us/img251/4987/forumarbuztopetilerlisexv0.jpg (http://imageshack.us)

Qarshi
01-25-2008, 05:00 AM
Aybike hamında ogün 10 parmağıda 10 çikolata vardı..Lakin birine özel gelen çikolata beni kızdırdı :evil: Biri hani bana,hani bana dedi :cool:

http://img526.imageshack.us/img526/4466/forumarbuztopetilerliseot6.jpg (http://imageshack.us)

Qarshi
01-25-2008, 05:05 AM
Aspava ogünde ne misafirperverliğini nede güleryüzünü bizden esirgedi...

http://img526.imageshack.us/img526/511/forumarbuztopetilerliseba6.jpg (http://imageshack.us)

Demir Kağan
01-25-2008, 05:11 AM
http://img89.imageshack.us/img89/1457/forumarbuztopetilerliseol9.jpg (http://imageshack.us)

Demir kardeşim bu gecede bizi eşşiz sesi ile şarkılarından mağrum etmedi...

Resimde resitallerinden bir örnek verirken :cool:

Aga kotu cikmisim be. Oburlerini koy bari de, cizilen karizma geri gelsin. :lol:

Qarshi
01-25-2008, 05:17 AM
http://img526.imageshack.us/img526/310/forumarbuztopetilerlisexa3.jpg (http://imageshack.us)

Ogün'de BEN :mrgreen:

Qarshi
01-25-2008, 05:21 AM
Demir'in karizmayı kurtaralım :mrgreen:

http://img148.imageshack.us/img148/9193/forumarbuztopetilerlisewj9.jpg (http://imageshack.us)

Qarshi
01-25-2008, 05:24 AM
Süper babaanne :cool:

http://img148.imageshack.us/img148/9449/forumarbuztopetilerliseit0.jpg (http://imageshack.us)

Qarshi
01-25-2008, 05:25 AM
Sonra yine devam etcek :mrgreen:

HYML
01-25-2008, 05:29 AM
Usta ne güzel sıvaladın resimleri öyle yaa.:cool:

ustabutungecenedenoturmadi.com

cunkuhepresimcekti.net

Temur
01-25-2008, 05:44 AM
Resimler harika çıkmış, milleti beklerken ben ve Atilla abi çok acıkmıştık ve ben adetime uyarak çok acıktığım zamanlarda yaptığım şeyi yine yaparak kazağıma bol bol yemek yedirmişim :D Kazağıma yemeklerin bütün çeşitlerinden ikram ettiğimi ancak bu sabah anladım. :D

Temur
01-25-2008, 05:49 AM

yemeğe yetişemeyen demir,kaçan balığın büyüklüğünü farkedince morali bozulup "böööyleee buluşmamı olur yyaaaaauvvv" derken...

Qarshi
01-25-2008, 07:33 AM
Hanedan & Ferghaner

http://img255.imageshack.us/img255/968/forumarbuztopetilerlisesy0.jpg (http://imageshack.us)

Qarshi
01-25-2008, 07:38 AM
Üstad yüzünden bu gülümseme hiç eksik olmasın :mrgreen:

http://img406.imageshack.us/img406/8561/forumarbuztopetilerliseef1.jpg (http://imageshack.us)

Qarshi
01-25-2008, 07:41 AM
Karşılama komitesi :mrgreen:

http://img255.imageshack.us/img255/4266/forumarbuztopetilerlisetq0.jpg (http://imageshack.us)

Qarshi
01-25-2008, 07:47 AM
3 Silahşörler :mrgreen:

http://img255.imageshack.us/img255/3550/forumarbuztopetilerlisexg3.jpg (http://imageshack.us)

Qarshi
01-25-2008, 08:03 AM
Kınalı kuzu :mrgreen:

http://img255.imageshack.us/img255/6564/forumarbuztopetilerlisetx5.jpg (http://imageshack.us)

Aybike
01-25-2008, 09:56 AM
cok gulduk cooooooooooooooook:))))))))

binbirincigece hade bakem..Ben yakecem kinayi yaktim..sira sende:

ferghaner
01-25-2008, 11:27 AM
ya bişi soracam, niye resimlerde hep benim gözlerim sarhoşun gözleri gibi :qstn: bide kırmızı :loveyes:
ben küstüm, artık sizinle oynamiyacam :lool:

Qarshi
01-25-2008, 11:30 AM
Önce Özbek pilavı yap sonra dediklerini düşünürüz :mrgreen:

HYML
01-25-2008, 03:27 PM
Düet, solo ve grup olarak söylenen şarkılar gecemize neşe kattı.

Hanedan ve Dila Hanımın düeti, arasıra Hanedan'ın sert oktavlı çıkışları muhteşemdi.

Temur'un ilahi atakları durumu dengeler gibi oldu ama tek başına 75 desibeli aşamadı.:cool:

En son "Türkiyem Türkiyem cennetim" şarkısıyla grup olarak 2009 yılında, Eurovision'da Türkiyeyi temsil etme kararı aldık.:lol:

Aybike Hanım'ın tansiyonunun yükseldiği anlar ise...

siiregazele.com

anladinizsizonu.net

gurkan, zorlu, teginalp ve diğerleri...devamsızlığınıza işlendi.

Aybike
01-25-2008, 05:11 PM
o anlarida yazsaydin ben kardes..yazinda UTANIN:::::

dila73
01-26-2008, 05:33 AM
her zamanki gibi keyif aldığım bi buluşma oldu, her seferinde buluşma öncesi trafikten bunalıp istanbul'a bi daa gelmem desem de gecenin sonunda bi dahaki sefer ne zaman deyip ayrılan da ben oluyorum, öyleki istanbul'da o trafiğe rağmen yaşamayı ve normal kalmayı becerebilen arkadaşlar, bence cennetliksiniz sizler :=)

aspava ve çalışanları, elinize sağlık, herşey mükemmeldi, 1 kilo eklenmiştir bi yanlarıma :=)
ve de istediğin parça ok. ne zaman dersen ulaştırayım (barandan) :=)

oğuz tüm geceyi ayakta geçirdi, kimse bilemedi nedenini, mod olmanın gereği desek, yok yok ayakta daha çok yeme imkanı buldu galiba :=)

ferghaner, memnun oldum seni tanıdığıma, özbek pilavı dedin ya ondan mı acep :=)

hyml in afiş süperdi, iyi dileklerimizi yazılı olarak verme imkanı bulduk, sağolsun :=) bu filmin devamı gelirmi ki...

temur askerden dönüşünde de karşılama yapalım kardeşim kısmetse, yalnız hazırlıklı gel, şarkı / ilahi sözlerin yanında olsun :=)

hanedan bukez sadece bana değil biçok kişiye ulaştırma hizmeti verdi Allah razı olsun, yalnız repertuar değişcek ya da aybike abla bi daakine herkese kulak tıkacı alacak gibime geliyo ya hayırlısı :=)

demir kardeşimde karizma almış başını gidiyor da ne tarafa gidiyor çözemedik :=) gecikti, uykusu yoktu şükür, mutlu oldum gördüğüme, sağolsun...

aybike abla iyi ki varsın sen
bir gün senin yaşlarına gelince, senin gibi olmak dileğimdir :=)

Demir Kağan
01-27-2008, 08:58 AM
temur askerden dönüşünde de karşılama yapalım kardeşim kısmetse, yalnız hazırlıklı gel, şarkı / ilahi sözlerin yanında olsun :=)
Gecenin sonunda konusurken dagitima geldigimde ne yapsak diyordu. Gezmeye gidelim uzak bir yerlere, Giresun falan dedi, benim oha felam oldugumu gorunce gunu birlik yapariz o zaman dedi ben de alabalik yemeye gidebilecegimizi soyledim efenim.

demir kardeşimde karizma almış başını gidiyor da ne tarafa gidiyor çözemedik :=) gecikti, uykusu yoktu şükür, mutlu oldum gördüğüme, sağolsun...
Biraz daha dikkat etmezsem yana dogru gidecek abla. :lol:

Redd-i İlhak
01-27-2008, 09:49 AM
Fotoğraflar sayesinde orada yapılan herşeye tanık oldum gibi hissettim çok teşekkürler...

Pax
01-27-2008, 11:07 AM
Eyvah, Temur askere gideli 3 gün oldu.
Güle güle git, güle güle gel! Şimdiden hayırlı tezkereler :)

ulugbekTR
01-27-2008, 11:12 AM
aman gozek ırak olan gonuldende ırak olur olmasında

binbirincigece
01-27-2008, 11:14 AM
Bu arada Temur kardeşim unutma. Başbakanımızın da dediği gibi "Askerlik yan gelip yatma yeri değildir." :mrgreen:

ulugbekTR
01-27-2008, 11:27 AM
Bu arada Temur kardeşim unutma. Başbakanımızın da dediği gibi "Askerlik yan gelip yatma yeri değildir." :mrgreen:
ohomm ohm, duzeltelim. başbakan degil, başakakan:D

Aybike
01-28-2008, 08:29 AM
her zamanki gibi keyif aldığım bi buluşma oldu, her seferinde buluşma öncesi trafikten bunalıp istanbul'a bi daa gelmem desem de gecenin sonunda bi dahaki sefer ne zaman deyip ayrılan da ben oluyorum, öyleki istanbul'da o trafiğe rağmen yaşamayı ve normal kalmayı becerebilen arkadaşlar, bence cennetliksiniz sizler :=)

aspava ve çalışanları, elinize sağlık, herşey mükemmeldi, 1 kilo eklenmiştir bi yanlarıma :=)
ve de istediğin parça ok. ne zaman dersen ulaştırayım (barandan) :=)

oğuz tüm geceyi ayakta geçirdi, kimse bilemedi nedenini, mod olmanın gereği desek, yok yok ayakta daha çok yeme imkanı buldu galiba :=)

ferghaner, memnun oldum seni tanıdığıma, özbek pilavı dedin ya ondan mı acep :=)

hyml in afiş süperdi, iyi dileklerimizi yazılı olarak verme imkanı bulduk, sağolsun :=) bu filmin devamı gelirmi ki...

hanedan bukez sadece bana değil biçok kişiye ulaştırma hizmeti verdi Allah razı olsun, yalnız repertuar değişcek ya da aybike abla bi daakine herkese kulak tıkacı alacak gibime geliyo ya hayırlısı :=)

aybike abla iyi ki varsın sen
bir gün senin yaşlarına gelince, senin gibi olmak dileğimdir :=)

Insallah dila..
Duygulandim simdi..
Demirin karizmasinin nereye gittigini ben anladim..Ama dilim varmiyor diyemiyorum..
Hanedanin ulastirma hizmeti iyi hostu emme ,arabada caldigi cd korkuncluydu..
Aman allahim, tüylerim hala tiken tiken....
Aspavaya cok sey borcluyuz ,nasil odeyecegimi bilmiyorum..
HYML beni cok uzdu cooook..Ben muzik konusunda ,ondan destek beklerken, oda size arka cikti...Intikamim korkunc olcek, bekleyin siz..
Oguzun mazereti vardi ,oturamazdi...:)
Ferghaneri tanidigima cok sevindim,iyiki gelmis ekip bir kisi daha kazandi..
Temur, askerden gelene kadar ,bizim kinali kuzumuz..Gelince kocumuz olacak everecez insallaaaaaaaaaaaaaah

Demir Kağan
01-28-2008, 08:30 AM
Demirin karizmasinin nereye gittigini ben anladim..Ama dilim varmiyor diyemiyorum..
Nereye? :rolleyes:

Aybike
01-28-2008, 08:33 AM
dimem catlaaaaaa:)

Mgas
01-28-2008, 08:42 AM
Ne kadar tombik insan varmıs burada yahu :)

Nereye?

O gobegi saklayamazsın olm :D

Demir Kağan
01-28-2008, 08:44 AM
Gobegi niye saklayayim abi? Kocaman, busbuyuk, nereye sakliyorsun? :lool:

Mgas
01-28-2008, 08:49 AM
Gobegi niye saklayayim abi? Kocaman, busbuyuk, nereye sakliyorsun?

Abi gunde 45 dakika antreman ile vucudunun her yerini calıstırabiliyorsun. Sadece 45 dakika.

HYML
01-28-2008, 09:04 AM
HYML beni cok uzdu cooook..Ben muzik konusunda ,ondan destek beklerken, oda size arka cikti...Intikamim korkunc olcek, bekleyin siz..

Güvendiğiniz karlara itina ile kar yağdırılır.:cool:

Aybike Hanım anlıyorum ki ihale bana kaldı.

Qarshi
01-28-2008, 09:18 AM
Insallah dila..
Duygulandim simdi..
Hanedanin ulastirma hizmeti iyi hostu emme ,arabada caldigi cd korkuncluydu..
Aman allahim, tüylerim hala tiken tiken....
Aspavaya cok sey borcluyuz ,nasil odeyecegimi bilmiyorum..
Oguzun mazereti vardi ,oturamazdi...:)
Ferghaneri tanidigima cok sevindim,iyiki gelmis ekip bir kisi daha kazandi..
Temur, askerden gelene kadar ,bizim kinali kuzumuz..Gelince kocumuz olacak everecez insallaaaaaaaaaaaaaah

Kendi adıma olana cevap vereyim...

Bu tür toplantılarda masaların oturma planları yüzünden tüme hitap edemiyorsunuz.Kontak kurabilme durumu yanınızdaki ve karşınızdaki ile oluyor.Bu vesile ayağa kalktığınızda tüm masaya hitap edebilme ve onları dinleyebilme şansına sahip oluyorsunuz...

Ha hinlik düşüneceksiniz,isteyen istediğini düşünmekte serbest :mrgreen:

Qarshi
01-28-2008, 09:25 AM
Güvendiğiniz karlara itina ile kar yağdırılır.:cool:

Aybike Hanım anlıyorum ki ihale bana kaldı.

Güvendiğiniz dağlara olacak :mrgreen: